Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Lotos είπε:

Είχα πολύ μεγάλες αιμορραγίες ως τον 5ο μήνα...δεν ξέρω πόσες σερβιετες είχα χαλάσει..όλα πήγαν καλά!με το καλό σου εύχομαι !

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! 🎄❤️

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Είχες κάποια αποκόλληση; Πως σου το αιτιολόγησε ο γιατρός σου;

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αλήθεια φραουλίτσα μου??? Μακαρι μωρε γιατί με έχει κουράσει πολύ αυτο το θέμα! θα το δοκιμάσω από άυριο κιόλας!

Αχ ναι κι εγώ το περιμένω πως και πως να αρχίσω να ακουω το μωράκι μου! οσο να ναι είναι ένα σημαδι ότι όλα προχωρουν καλά, δεν έχεις την αγωνία κάθε φορά που πας για υπέρηχο! Αλλωστε και σαν αίσθηση πρέπει να είναι μοναδική!

Και εγω στις αγγουροντομάτες το έχω ρίξει! αντε να καλοκαιριάσει όπως λες να τρώμε ωραία φρουτάκια! Αυτο με τα κιλά αστο, πονεμένη ιστορία! ναι το καλοκαίρι δεν θες να τρως πολυ και βαριά ευτυχώς και τότε πρώτα ο Θεός θα ειμαστε και στους μήνες που υποτίθεται παίρνεις τα περισσότερα κιλά! ελπίζω να γλιτώσουμε τίποτα λόγω καλοκαιριου!:tongue:

Τί να σου πω σε εμένα δούλεψε, ελπίζω και σε σένα, δοκίμασε και δαμάσκηνα αποξηραμένα το πρωί. Και εγω έχω ένα άνχος για τα κιλά μακάρι να γλυτώσουμε τίποτα με το καλοκαιράκι, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!! Γερά νά'ναι και να μαστε και μείς καλά και τα κιλάκια χάνονται και μετά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τί να σου πω σε εμένα δούλεψε, ελπίζω και σε σένα, δοκίμασε και δαμάσκηνα αποξηραμένα το πρωί. Και εγω έχω ένα άνχος για τα κιλά μακάρι να γλυτώσουμε τίποτα με το καλοκαιράκι, αλλά δεν θα τρελαθούμε κιόλας!!! Γερά νά'ναι και να μαστε και μείς καλά και τα κιλάκια χάνονται και μετά!!

Θα τα δοκιμάσω ολα και ο Θεός βοηθός!ευχαριστω πάντως για τα tips!

Καλα δεν το συζητω! Δεν θα σκασουμε κιόλας με τα κιλα! Οπως το πες, αρκεί να ειναι γερα τα μωρακα μας κι εμεις, και μετα θα τα χάσουμε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αχ κορίτσια, κι εγώ χθες αναρωτιόμουν πότε ξεκινάνε τα πεπόνια και τα ροδάκινα!!! μιαμ μιαμ... :cool:

Ό,τι καλύτερο..δροσερά φρούτα και σαλάτες..

Άλλες μέρες πεινάω περισσότερο ενώ άλλες τρώω κανονικά..

Μόνο με το κρέας έχω ένα θεματάκι, με ανακατεύει κάπως..Μόνο το σουβλάκι δεν με αηδιάζει! Και σ' ένα παϊδάκι στα κάρβουνα δε θα έλεγα όχι! :roll:

OkoIp3.png

Κορίτσια, μη μιλάτε για φαγητά! Έχω 4 μέρες που τρώω συνέχεια σπανακόπιτα... Τα βραστά κολοκύθια με αναγούλιαζαν πριν κανένα μήνα, ακόμη ούτε να τα δω δε θέλω... Γενικώς κανένα βραστό λαχανικό και τρέμω τα ωμά λόγω τοξοπλάσματος. Τι να πω...

Από κιλά μια χαρά, είμαι λίγο λιγότερο από όσο ξεκίνησα, βόλεψε και κάπου η γαστρεντερίτιδα...

ΗΛΕΚΤΡΑ, τι ΠΗΤ έχεις;

Κάτια, σε σκεφτόμαστε...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  3. if82.............................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17...................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06....................10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  6. Ζαχίρ.........................12/09
  7. Sagia..........................12/09.......Αυχενική......Αγοράκι
  8. mommy to be............12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.......Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.......♥♥♥
  11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................30/09......♥♥♥ (Αυχενική: 23/03)
  21. Lefki............................08/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. lolitaki78.....................09/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2.......................................Αυχενική.......♥♥♥
  24. katja............................31/10

tt1e3

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μη μιλάτε για φαγητά! Έχω 4 μέρες που τρώω συνέχεια σπανακόπιτα...

Και 'μενα με είχε πιάσει πριν καιρό μόνο για σπανακόπιτα! Αλλά μετά μου πέρασε :P

Μην πιέζεσαι, αυτό έχω να πω και η όρεξη θα έρθει σιγά σιγά από μόνη της!

OkoIp3.png

Καλημερα κοριτσια μου.Τι κανετε?Τι τελειο καιρο που εχει σημερα.Για βολτα ειναι.:-D:grin:

Νιωθω κατι φτερουγισματακια συνηθως βραδινες ωρες.Δεν ξερω αν ειναι το μπεμπακι,που πιθανον αυτο ειναι.Θα ρωτησω το γιατρο τη Δευτερα

7H5Lp3.png

Γειά σας κορίτσια!!!τι κάνετε?η ώρα η καλή felicitaki και Ανδρομέδα!!Felicitaki πώς είσαι?περαστικά σου! Καλό θα είναι να είσαι και λίγο ξαπλωμένη αυτές τις μέρες θα έλεγα εγώ.καλό θα κάνει κακό δε θα κάνει!

Δυσκοιλιοτητα εγώ ενώ έχω γενικότερα,τώρα τελευταία είμαι εντάξει χωρίς να τρώω κάτι ιδιαίτερο.τώρα που θα ξεκινήσω σιδηρο δε ξέρω τι θα γίνει!ο άντρας μου το παλεύει με ακτινιδια 2-3 καθημερινά και αποξηραμένα δαμάσκηνα,βερίκοκα.

Μαρία μου κ εγώ την ίδια αίσθηση εχω.όχι συνέχεια,χθες και προχθές δεν ένιωσα τπτ.θα περιμένω να δω σήμερα..:D μπορεί να είμαστε τυχερές κ να είναι σε τέτοια θέση που να μπορούμε να τα νιώσουμε πιο ευκολα!λέω εγώ τώρα...!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κ απο μενα κοριτσια!!!Τι κανετε;;1Ευχομαι σε ολες τα καλυτερα,δε προλαβαινω να γραφω συχνα λογω δουλειας αλλα μπαινω στα γρηγορα κ σας διαβαζω..χαιρομαι να βλεπω ευχαριστα νεα!!!!Καλη επιτυχια στις επομενες αυχενικες κ με το καλο ο γαμος στην Ανδρομεδα κ στο Felicitaki!!!!φιλια σε ολες!!!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ σήμερα είμαι έτσι κι έτσι.Χθες βράδυ είδα λίγες καφέ βλέννες στο εσώρουχο και σήμερα το πρωί. Πήρα το γιατρό και μου είπε να παίρνω 2 utrogestan των 200 πρωι βραδυ και ξεκούραση. Αγχώθηκα τρομερά.Το μόνο καλό είναι ότι χθες βρήκα το φόρεμα για τον πολιτικό γάμο μου και χάρηκα πάρα πολύ.

Κουκλιτσα μου εγω ειχα προσφατα καφε κ μου εδωσε ακριβως την ιδια αγωγη ουτροτζεσταν 2 πρωι κ 2 βραδυ. Μην στεναχωριεσαι τα εχουμε οι εγκυουλεςαυτα. Θελει ομως ξαπλα για λιγες μερες. Να το προσπαθησεις Αν μπορεις. Με το καλο κ ο γαμος σας !

Περαστικά felicitaki και καλή ξεκούραση! Μη στεναχωριέσαι συμβαίνει αυτό απ' ότι είδα και από άλλες κοπέλες..

Με το καλό και ο γάμος..Πότε θα γίνει; Κι εγώ σκέφτομαι για Μάϊο αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα..Μεγειά και το φόρεμα!

Ξεκούραση ε! ;)

Αντε αλλη μια νυφουλα ! Κ εσυ με το καλο να παντρευτειςκ να ειστε ευτυχισμενοι !

Α!!!Και τα βραστά κολοκυθάκια μου αρέσουν και εμένα πολύ μαζί με καροτάκι βραστό και λεμονάκι!!!!Μούρλια!!! Εγω αυτές τις μέρες φτιάχνω και αγγουροντομάτα με κρεμμυδάκι και το ευχαριστιέμαι!!!!!!! Άντε να ρθει το καλοκαιράκι να τρώμε ωραίες σαλατούλες και φρουτάκια!!!!!Να γλυτώσουμε και κανα κιλο!!!:mrgreen: Λόγω ζέστης θέλω μόνο φρουτάκια και σαλάτες ευτυχώς!!!

Πωπω φραουλιτσα μου τρεχουν τα σαλια. Τρελαινομαι για ζεστα κολοκυθακι σαλατα κ ολα τα φρουτα κ σαλατουλες. Περιμενω πωςωκ πως τα ροδακινα.

Εγω κοριτσια δεν ξερω τη θα γινει αλλα ηδη φουσκωσε η κοιλια κ ειμαι +2 κιλα. Θα κοιταξω να τα χασω γιατι δεν με βλεπω καλα αν αρχισα απο τωρα να παιρνω.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Πωπω φραουλιτσα μου τρεχουν τα σαλια. Τρελαινομαι για ζεστα κολοκυθακι σαλατα κ ολα τα φρουτα κ σαλατουλες. Περιμενω πωςωκ πως τα ροδακινα.

Εγω κοριτσια δεν ξερω τη θα γινει αλλα ηδη φουσκωσε η κοιλια κ ειμαι +2 κιλα. Θα κοιταξω να τα χασω γιατι δεν με βλεπω καλα αν αρχισα απο τωρα να παιρνω.

Τα κιλάκια σου μια χαρά μου φαίνονται για την βδομάδα που είσαι. Γενικά στην εγκυμοσύνη καλό είναι να μην χάνεις κιλά, ούτε βέβαια και να παίρνεις ανεξέλενκτα!!! Αφού τα πήρες δεν πειράζει μην κάνεις δίαιτα απλά αν σε ανησυχεί μπορείς να προσέχεις!!! Εγώ προχθές στον ύπνο μου είδα ότι έτρωγα βερίκοκα απο ένα δέντρο στο χωριό μου που έχει χρόνια να βγάλει, αλλά έβγαζε υπέροχα!!! Ήταν γεμάτα τα κλαδιά και εγώ ανέβαινα σε ένα σκαμνί και έκοβα!!! Τι ωραία!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα σε όλες!!! Εμείς τώρα μαζευτήκαμε και είπα να μπώ να δω τι κάνετε!!! Είχε πολύ ωραία μέρα, το πρωί έκανα τις δουλίτσες μου, και το μεσημέρι έξω για φαγητό όπου γυρίσαμε τώρα. Άχ να ανοίξει λίγο ο καιρός να βγαίνουμε να περπατάμε και λιγάκι!!!Ειδικά εγώ που γενικά είμαι μέσα και μόνο για σούπερ και δουλειές βγαίνω έξω!!! Καληνύχτα σε όλες ελπίζω όλες να είστε καλά!!!

Κatja Ελπίζω κορίτσι μου να είσαι καλά. Άν έχεις διάθεση μπες να μας πείς τι έγινε. Όπως και να χει σε φιλώ και να ξέρεις ότι σε σκεφτόμαστε!!! Κάνε υπομονή και θα έρθουν πιο ευχάριστες στιγμές. Η ζωή κύκλους κάνει μια στα τάρταρα και μετά στα ουράνια!!!Σου εύχομαι να σου τύχει σύντομα να "ανέβεις" πάλι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια...Πως ειστε σημερα;Ευτυχως για την δυσκοιλιοτιτα που λετε δε.ν εχω θεμα προς το παρον.Ειχα απο παλια προβλημα με το εντερο και προσπαθω να λαμβανω τροφιμα πλουσια σε φυτικες ινες,αποξυραμενα φρουτα,ακτινιδια και μια φορα στο τοσο πινω φυλλα αλεξανδρειας.Βεβαια πιο πολυ με βοηθουσε ο καφες μαζι με ενα τσιγαρο που εκανα καθε πρωι αλλα τωρα παπαλα...

Μην με μισησετε κοριτσια μου....εγω απο κιλα τα παω περιφημα!Ζητημα να εχω παρει 600γρ...;Καπου εκει ειμαι...

Αγάπη γιατί να σε μισήσουμε!!! Όσο μπορείς να μην παίρνεις κιλά καλό είναι θα έχεις πιο λίγα να χάσεις, αλλά και που να βάλεις κιλά καλή μου με τόσο τρέξιμο που έριχνες στην δουλειά και τα ωράρια που είχες; Ζήτημα είναι αν είχες καταλάβει ότι είσαι έγκυος!!!! Κάτσε να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!!Πως είσαι; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!! Σήμερα έχει πολύ ωραία ημέρα και λέμε να πάμε καμια βόλτα σε καναπάρκο!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ειμαι παρα πολυ καλα!Βεβαια με ταλαιπωρουν οι αυπνιες αλλα μαθημενα τα βουνα απ'τα χιονια...Οντως πολυ ωραια μερα σημερα,εμεις λεμε το απογευμα να βγουμε να κανουμε και λιγη βολτα με τα ποδια.Μπορει οπως ειπα απο κιλα γιοκ αλλα η κοιλια καπως φουσκωμενη και μυτερη ειναι.Τα σ/κ βλεπω καλοπερνατε και δεν πολυμπαινετε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...