Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ σήμερα είμαι έτσι κι έτσι.Χθες βράδυ είδα λίγες καφέ βλέννες στο εσώρουχο και σήμερα το πρωί. Πήρα το γιατρό και μου είπε να παίρνω 2 utrogestan των 200 πρωι βραδυ και ξεκούραση. Αγχώθηκα τρομερά.Το μόνο καλό είναι ότι χθες βρήκα το φόρεμα για τον πολιτικό γάμο μου και χάρηκα πάρα πολύ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Περαστικά felicitaki και καλή ξεκούραση! Μη στεναχωριέσαι συμβαίνει αυτό απ' ότι είδα και από άλλες κοπέλες..

Με το καλό και ο γάμος..Πότε θα γίνει; Κι εγώ σκέφτομαι για Μάϊο αλλά δεν έχουμε καταλήξει ακόμα..Μεγειά και το φόρεμα!

Ξεκούραση ε! ;)

OkoIp3.png

Felicitaki μη στενοχωριέσαι και με γεια το φόρεμά σου! Εγώ πιστεύω οι βλέννες θα είναι επειδή κουράστηκες με τα ψώνια, ξάπλωσε λιγάκι κι εσύ και μην κάνεις τίποτα αυτό το ΠΣΚ και θα δεις ότι θα περάσει.

Άντε με το καλό κι ο γάμος σου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Eυχαριστώ κορίτσια. όντω λίγο κουράστηκα.Απλά δεν ξέρω τι ενοούμε ξεκούραση. Θέλω να πω τώρα είμαι στη δουλειά, καθιστή όλη μέρα βέβαια.Στο σπίτι δεν κουράζομαι ιδιαίτερα.Ευτυχώς τη Δευτέρα έχω αυχενική οπότε θα το δω το μωρό. Μακάρι όλα να είναι καλά.Το γάμο Μαίο θα τον κάνω και σήμερα μάλιστα έχουμε κανονίσει να πάμε σε μια ταβέρνα να δοκιμασουμε τυο φαί και αν μας αρέσει να την κλείσουμε για το γάμο. Λέτε να μην πάω;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια,

Εγώ σήμερα είμαι έτσι κι έτσι.Χθες βράδυ είδα λίγες καφέ βλέννες στο εσώρουχο και σήμερα το πρωί. Πήρα το γιατρό και μου είπε να παίρνω 2 utrogestan των 200 πρωι βραδυ και ξεκούραση. Αγχώθηκα τρομερά.Το μόνο καλό είναι ότι χθες βρήκα το φόρεμα για τον πολιτικό γάμο μου και χάρηκα πάρα πολύ.

Κι εγω ειχα κοριτσακι και ροζ και κοκκινο και καφε,αλλα με τα utrogestan και ξεκουραση μου περασε.:)

Μη στενοχωριεσαι,επειδη κουραστηκες μαλλον εγινε.

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, αντικειμενικά δε θα κουραστείς αν πας για φαγητό αλλά προσωπικά θα καθόμουν χαλαρά στο σπίτι..Αν βρεις χρόνο μετά τη δουλειά να κοιμηθείς έστω και δεις ότι νιώθεις καλά πήγαινε..

OkoIp3.png

Εγώ δε θα πήγαινα το απόγευμα, θα την έβγαζα κυρίως ξαπλωτή. Γενικά όσο το δυνατόν λιγότερες μετακινήσεις, όχι σκύψιμο και όχι βάρη. Δε μπορείς να τους ζητήσεις να το κάνετε άλλη μέρα?

Όλα καλά θα πάνε στην αυχενική, με το καλό! Κι εγώ είχα καφέ βλέννες και σταγόνες κόκκινο αίμα και δεν ήταν τίποτα. Αλλά μετά ήμουν περισσότερο προσεκτική για λίγες μέρες.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε; Όλα καλά; Κορίτσια τελικά το activia κάνει όντως δουλειά γιατίμόλις άρχισα τον σίδηρο είχα πάλι κάποια προβληματάκια. Κάνει όντως δουλειά!!! Απο που παίρνω χαρά η γυναίκα... Αλλά είναι άσχημο να φοβάσαι να πας τουαλέτα... Αφήστε δράμα...

felicitaki καλύτερα να πάρεις τον γατρό σου να τον ρωτήσεις. Πες του ότι πήγες και στην δουλειά σήμερα και θα σου πεί και αυτος. Βέβαια και μόνο για ψυχολογικούς λόγους είναι καλό αν μπορείς να το αναβάλλεις, να έχεις καλύτερη διάθεση για να μπορείς να προσέξεις καλύτερα όσα χρειάζεται για να δεις αν σου κάνει το μαγαζί. Κοίτα να ξεκουράζεσαι!! Τί έχουμε πει τόσες φορές; Μπορεί να θέλεις να τα προλάβεις όλα αλλά πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας!!! Με το καλό να το δείς το νινί σου και να μας πείς τα νέα σου!!!Λογικά δεν είναι τίποτα όλες σχεδόν περάσαμε απο αυτη την φάση.

Με το καλό ο γάμος σας Ανδρομέδακαι Felicitaki

zZWsp2.png398Mp3.png

Α! Audette όπως βλέπεις έγινε μόδα!!! Είσαι κολπατζού γι' αυτό και το ζουζούνι σου κάνει κόλπα με το φύλο χαχαχα, πήρε από εσένα!

Χαχαχα! κι εσυ στο κλαμπ κοριτσάκι μου??? ναι είναι κολπατζίδικα τα μωράκια μας! που θα πάει όμως?? δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ ακόμα! :Pγερά να ναι παναγίτσα μου και τίποτα αλλα!

Καλημέρα κορίτσια,

φελισιτάκι μου μην σε αγχώνουν τα καφε, πολλές κοπέλες τα έχουν, θα παιρνεις τα φαρμακά σου και θα ξεκουράζεσαι και όλα καλα! με γεια το φόρεμα σου και με το καλό και ο γαμος σας κοριτσάκι μου! η ώρα η καλη!

Eυχαριστώ κορίτσια. όντω λίγο κουράστηκα.Απλά δεν ξέρω τι ενοούμε ξεκούραση. Θέλω να πω τώρα είμαι στη δουλειά, καθιστή όλη μέρα βέβαια.Στο σπίτι δεν κουράζομαι ιδιαίτερα.Ευτυχώς τη Δευτέρα έχω αυχενική οπότε θα το δω το μωρό. Μακάρι όλα να είναι καλά.Το γάμο Μαίο θα τον κάνω και σήμερα μάλιστα έχουμε κανονίσει να πάμε σε μια ταβέρνα να δοκιμασουμε τυο φαί και αν μας αρέσει να την κλείσουμε για το γάμο. Λέτε να μην πάω;;

εγω επειδη είμαι και λίγο υπερ του δέοντος φοβιτσιάρα θα καθόμουν σπίτι, αλλα θεωρώ οτι πρέπει να ακούσεις το σώμα σου και ανάλογα να αποφασίσεις! αν νιώθεις κουρασμένη μη ζορίσεις τον εαυτό σου!

Καλημέρα κορίτσια!!! Πως είστε; Όλα καλά; Κορίτσια τελικά το activia κάνει όντως δουλειά γιατίμόλις άρχισα τον σίδηρο είχα πάλι κάποια προβληματάκια. Κάνει όντως δουλειά!!! Απο που παίρνω χαρά η γυναίκα... Αλλά είναι άσχημο να φοβάσαι να πας τουαλέτα... Αφήστε δράμα...

felicitaki καλύτερα να πάρεις τον γατρό σου να τον ρωτήσεις. Πες του ότι πήγες και στην δουλειά σήμερα και θα σου πεί και αυτος. Βέβαια και μόνο για ψυχολογικούς λόγους είναι καλό αν μπορείς να το αναβάλλεις, να έχεις καλύτερη διάθεση για να μπορείς να προσέξεις καλύτερα όσα χρειάζεται για να δεις αν σου κάνει το μαγαζί. Κοίτα να ξεκουράζεσαι!! Τί έχουμε πει τόσες φορές; Μπορεί να θέλεις να τα προλάβεις όλα αλλά πρέπει να ξεκουράζεσαι κιόλας!!! Με το καλό να το δείς το νινί σου και να μας πείς τα νέα σου!!!Λογικά δεν είναι τίποτα όλες σχεδόν περάσαμε απο αυτη την φάση.

Ααααααχχχχ αυτη η δυσκοιλιότητα! Κι εμένα με ταλαιπωρεί από την αρχή φραουλίτσα μου! πολύ εκνευριστικό πράγμα! λες να δοκιμάσω κι εγώ τα activia???

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ευχαριστούμε Φραουλίτσα!!!

Ααααααχχχχ αυτη η δυσκοιλιότητα! Κι εμένα με ταλαιπωρεί από την αρχή φραουλίτσα μου! πολύ εκνευριστικό πράγμα! λες να δοκιμάσω κι εγώ τα activia???

Βραστά κολοκυθάκια, βρώμη για πρωινό, γιαούρτι(οποιοσδήποτε τύπος), δαμάσκηνα, προϊόντα ολικής άλεσης, πολύ νερό!

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε Φραουλίτσα!!!

Βραστά κολοκυθάκια, βρώμη για πρωινό, γιαούρτι(οποιοσδήποτε τύπος), δαμάσκηνα, προϊόντα ολικής άλεσης, πολύ νερό!

Βραστα κολοκυθακια αληθεια?? μου αρεσουν πολύ! μπραβο βρε ανδρομεδα! θα παρω αυριο απο τη λαικη!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Βραστα κολοκυθακια αληθεια?? μου αρεσουν πολύ! μπραβο βρε ανδρομεδα! θα παρω αυριο απο τη λαικη!

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!!!Εγώ πηγαίνω τουαλέτα όπως πριν μείνω έγκυος!!! Μου έκανε τρομερή εντύπωση αν και δεν το πίστευα!!! Γιαούρτια έτρωγα και πρίν μόνο με αυτο είδα τεράστια διαφορά!!!! Τί να πώ; Σε μένα πάντως λειτούργησε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα με το θέμα ουρολοίμωξη έχω διαβάσει ότι στην εγκυμοσύνη είναι πολύ εύκολο να πάθεις γιατί πιέζεται απο την μήτρα,γι'αυτο και λένε πολύ νερό και να μην κρατιέστε να πηγαίνετε συχνά τουαλέτα!!!

Μαρία 06 Έχεις φτερουγίσματα; Στην κοιλιά εννοείς; Γιατί αν είναι στην κοιλίτσα σου είναι το νινάκι σου μάλλον βρε!!! Τί τέλεια!!!Περιμένω και εγώ τον καιρό που θα το νιώθω να μην ανησυχώ έτσι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!!Και τα βραστά κολοκυθάκια μου αρέσουν και εμένα πολύ μαζί με καροτάκι βραστό και λεμονάκι!!!!Μούρλια!!! Εγω αυτές τις μέρες φτιάχνω και αγγουροντομάτα με κρεμμυδάκι και το ευχαριστιέμαι!!!!!!! Άντε να ρθει το καλοκαιράκι να τρώμε ωραίες σαλατούλες και φρουτάκια!!!!!Να γλυτώσουμε και κανα κιλο!!!:mrgreen: Λόγω ζέστης θέλω μόνο φρουτάκια και σαλάτες ευτυχώς!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς!!!Εγώ πηγαίνω τουαλέτα όπως πριν μείνω έγκυος!!! Μου έκανε τρομερή εντύπωση αν και δεν το πίστευα!!! Γιαούρτια έτρωγα και πρίν μόνο με αυτο είδα τεράστια διαφορά!!!! Τί να πώ; Σε μένα πάντως λειτούργησε!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Τώρα με το θέμα ουρολοίμωξη έχω διαβάσει ότι στην εγκυμοσύνη είναι πολύ εύκολο να πάθεις γιατί πιέζεται απο την μήτρα,γι'αυτο και λένε πολύ νερό και να μην κρατιέστε να πηγαίνετε συχνά τουαλέτα!!!

Μαρία 06 Έχεις φτερουγίσματα; Στην κοιλιά εννοείς; Γιατί αν είναι στην κοιλίτσα σου είναι το νινάκι σου μάλλον βρε!!! Τί τέλεια!!!Περιμένω και εγώ τον καιρό που θα το νιώθω να μην ανησυχώ έτσι!!!

Αλήθεια φραουλίτσα μου??? Μακαρι μωρε γιατί με έχει κουράσει πολύ αυτο το θέμα! θα το δοκιμάσω από άυριο κιόλας!

Αχ ναι κι εγώ το περιμένω πως και πως να αρχίσω να ακουω το μωράκι μου! οσο να ναι είναι ένα σημαδι ότι όλα προχωρουν καλά, δεν έχεις την αγωνία κάθε φορά που πας για υπέρηχο! Αλλωστε και σαν αίσθηση πρέπει να είναι μοναδική!

Α!!!Και τα βραστά κολοκυθάκια μου αρέσουν και εμένα πολύ μαζί με καροτάκι βραστό και λεμονάκι!!!!Μούρλια!!! Εγω αυτές τις μέρες φτιάχνω και αγγουροντομάτα με κρεμμυδάκι και το ευχαριστιέμαι!!!!!!! Άντε να ρθει το καλοκαιράκι να τρώμε ωραίες σαλατούλες και φρουτάκια!!!!!Να γλυτώσουμε και κανα κιλο!!!:mrgreen: Λόγω ζέστης θέλω μόνο φρουτάκια και σαλάτες ευτυχώς!!!

Και εγω στις αγγουροντομάτες το έχω ρίξει! αντε να καλοκαιριάσει όπως λες να τρώμε ωραία φρουτάκια! Αυτο με τα κιλά αστο, πονεμένη ιστορία! ναι το καλοκαίρι δεν θες να τρως πολυ και βαριά ευτυχώς και τότε πρώτα ο Θεός θα ειμαστε και στους μήνες που υποτίθεται παίρνεις τα περισσότερα κιλά! ελπίζω να γλιτώσουμε τίποτα λόγω καλοκαιριου!:tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Μην μιλατε για φαγητα...Γενικως τρωω τα παντα μονο μπαμιες δεν ετρωγα απο μικρη,τωρα μερα παρα μερα τις θελω.Μαγειρευω μια τεραστια κατσαρολα και οποτε θελω τσιμπαω,ο καημενος ο αντρας μου δεν τις θελει καθολου αλλα προσπαθει....Αρχισαν τα φτερουγισματα στην ομαδα μας;Αντε να αρχισουμε να νοιωθουμε ολες τα μωρακια μας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...