Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κάνω κι εγώ μια δοκιμή :cool:

(Δε μου εμφανίζει το απόσπασμα που θέλω να σχολιάσω..:mad: )

Εγινε φουξια το κουμπακι με τα εισαγωγικά οταν το πατησες;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κι εγω το απόγευμα που γυρναω απο τη δουλεια δεν εχω κουράγιο για πολλα πολλα! Ευτυχώς εχω κι τη μαμα κοντα και βοηθάει!

Το μεσημέρι τρώω κανονικα αλλα το βραδυ αν φάω δεν μπορω να κοιμηθώ απο το φουσκωμα και τις καουρες!

Λευκή μου πατάς το κουμπακι διπλα απο το quote με τα εισαγωγικά και γινεται φουξια σαν ένδειξη οτι το χεις επιλέξει! Κανεις το ίδιο σε οποίο μήνυμα θέλεις να απαντήσεις κι οταν πατάς απάντηση στα βγάζει ολα οσα έχεις επιλέξει!

Αφου ο γιατρός σου ειναι εξουσιοδοτημένος, μια χαρα! Αν ξαναπας σε 2 βδομάδες λογικα θα σου την κάνει!

Καλά μιλάμε φοβερό..:eek::eek::eek: Και έλεγα τι είναι αυτό το κουμπάκι..Και πως γράφετε έτσι...:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ναι, ήτανε ροζ και τώρα πάλι είναι.. Αλλά αυτή τη φορά για να απαντήσω πάτησα στο "quote"

τώρα μάλλον το πέτυχα :roll:

Καλά μιλάμε φοβερό..:eek::eek::eek: Και έλεγα τι είναι αυτό το κουμπάκι..Και πως γράφετε έτσι...:roll:

κι εγώ τόσο καιρό δε ρωτούσα χαχα :mrgreen:

OkoIp3.png

Χαχαχα! Κι εγω πρόσφατα το έμαθα μη νομίζεις! Και σκεψου οτι γράφω στο φόρουμ απο περισυ το Μάρτιο!:?

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, ήτανε ροζ και τώρα πάλι είναι.. Αλλά αυτή τη φορά για να απαντήσω πάτησα στο "quote"

Το πετυχες κοριτσάκι μου!! Μπραβο!!!!:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Οντως 13 θα ειναι καλυτερα αλλα θα ρωτησω τι θα μου πει ο γιατρος δεν ξερω τι παιζει κ λογω διδυμων.

Αυτο με τον τραχηλο το εχω διαβασει κ εγω κ με ανυσηχει. Ο γιατρος δεν μου χχει πει ομως κατι. Αν εβλεπε κατι περιεργο δεν θα μιλαγε ? Ας μην πηγαινει ο νους στο κακο.

Αudette εισαι θεα. Χιχι το δοκιμασα εδω να δω αν βγαινει σωστα.

Χα χα το έκανα και εγω μην μείνω με το παράπονο!!! Όσο ζούμε μαθαίνουμε!!!:mrgreen::mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Χα χα το έκανα και εγω μην μείνω με το παράπονο!!! Όσο ζούμε μαθαίνουμε!!!:mrgreen::mrgreen:

Χαχαχαχα! Έγινε μόδα!:tongue::tongue::tongue:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Πωπω την χρειαζομουν την αδεια...16 ωρες υπνο εκλεισα σημερα και τωρα περιφερομαι στο σπιτι σαν την αδικη καταρα.Γραφετε πολλα και δεν σας προλαβαινω.Κατι σουβλιες νιωθω κι εγω που και που και σημερα ειχα και λιγη ναυτια.Σας εχουμε φαει λαχανο οι αγορομανες....για να μαζευονται και οι νυφες σιγα σιγα....

Πωπω την χρειαζομουν την αδεια...16 ωρες υπνο εκλεισα σημερα και τωρα περιφερομαι στο σπιτι σαν την αδικη καταρα.Γραφετε πολλα και δεν σας προλαβαινω.Κατι σουβλιες νιωθω κι εγω που και που και σημερα ειχα και λιγη ναυτια.Σας εχουμε φαει λαχανο οι αγορομανες....για να μαζευονται και οι νυφες σιγα σιγα....

χαχα!!!:tongue::tongue::tongue: Καλημέρα!!! Καλή ξεκούραση!!!

Σουβλιές χαμηλά έχω και εγώ κάποιες φορές και μια αίσθηση βάρους, και κάποια άλλη κοπέλα έγραψε για πονάκια χαμηλά αλλά δεν θυμάμαι ποια. Εμένα τελικά μου έδωσε εξέτάσεις ούρων και αντιβιόγραμμα μήπως και έχω ουρολοίμοξη:roll::roll::roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε αγάπη! Να ξεκουραστείς! όπως φαίνεται το είχες ανάγκη! Αυτό που έχουμε όλες σουβλιές με καθησυχάζει κάπως!

Δεν έχω κανένα προβλημα, να συμπεθεριάσουμε βρε κορίτσια, απλά ακόμα δεν ξέρω σίγουρα αν έχουμε νύφη ή γαμπρο....χαχαχα:?:???:

Σουβλιές χαμηλά έχω και εγώ κάποιες φορές και μια αίσθηση βάρους, και κάποια άλλη κοπέλα έγραψε για πονάκια χαμηλά αλλά δεν θυμάμαι ποια. Εμένα τελικά μου έδωσε εξέτάσεις ούρων και αντιβιόγραμμα μήπως και έχω ουρολοίμοξη:roll::roll::roll:

Κασσιόπη μου, καλά αποτελέσματα με τις εξετάσεις σου! μην σε αγχώνει πάντως, κι εμενα μου είχαν βρει στα ουρα ενα βακτηρίδιο, πήρα αντιβίωση και όλα καλά! από ότι έχω κατάλάβει είναι σύνηθες στην εγκυμοσύνη!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα κοριτσάρες! Σήμερα έχει έκλειψη ηλίου, μην ξεχαστείτε και κοιτάξετε στον ήλιο, πειράζει τα μάτια!

Κι εγώ είχα σουβλίτσες προχθές, αλλά χθες και σήμερα είμαι οκ. Μέσα στο πρόγραμμα είναι κι αυτά μανούλες. Την πιθανότητα ουρολοίμωξης δεν την είχα σκεφτεί, θα την έχω κατά νου.

Άντε επιτέλους βρε Αγάπη!!! Κάτσε, άραξε και χαλάρωσε και μην κάνεις τίιιποτα σήμερα. Από την πρώτη μέρα να λες ότι βαριέσαι σπίτι? Δε λέω κι εμένα μου την έδινε όταν χρειάστηκε να μείνω για μια βδομαδούλα, αλλά τι να πουν και οι κοπέλες που περνούν μήνες στο κρεβάτι ή αυτές που δεν μπορούν να πάρουν άδεια?

Όσο για τις νύφες, κάτι μου λέει το ένστικτό μου ότι από εμένα θα έχετε ακόμα μια... θα σας ενημερώσω πιστεύω σε καμιά δεκαριά μέρες!:tongue:

Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Οι σουβλίτσες είναι φυσιολογικές, τον πρώτο μήνα είχα πολύ έντονες!

Αλλά όντως το ενδεχόμενο της ουρολοίμωξης ή κάτι ανάλογο είναι σύνηθες στις εγκυούλες.. Ειδικά αν χρησιμοποιούμε συχνά κοινόχρηστες τουαλέτες.. Προσωπικά το 'χω πολύ άγχος, αλλά άμα λείπεις πολλές ώρες από το σπίτι τι να κάνεις;

Το βράδυ έβλεπα στον ύπνο μου παϊδάκια και ξύπνησα με όρεξη αλλά έχει σπανακόρυζο σήμερα...!!! :tongue: χαχαχα

OkoIp3.png

Καλημερα κοριτσακιαα.Τι κανετε?Εχει πολυ ωραια μερα σημερα...

Κι εγω συνεχιζω κι εχω πονακια,σουβλιες και κατι φτερουγισματακια.Ανυπομονω να ερθει η Δευτερα να μαθω κι εγω το φυλο..;).Φιλακια σε ολες

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...