Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια εγω με το μικρό μου το μυαλό πιστεύω ότι αν νιώσουμε κάτι έντονο σαν σφάχτη θα είναι επίφοβο. Αλλιώς τόσα γίνονται εκει μέσα μετακινούνται, μεγαλώνουν απλώνει και η κοιλίτσα πως να μην νιώθουμε κάτι; Και έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας!!!Υπομονή!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Audette, μάλλον μεγαλώνουν οι κοιλίτσες απότομα σ'αυτή τη φάση γι' αυτό νιώθουμε έτσι!

Με το καλό Λευκή να δεις το μωράκι σου! Ρώτα το γιατρό σου που θα κάνεις την αυχενική για να κλείσεις ραντεβού από τώρα!

OkoIp3.png

Audette, μάλλον μεγαλώνουν οι κοιλίτσες απότομα σ'αυτή τη φάση γι' αυτό νιώθουμε έτσι!

Με το καλό Λευκή να δεις το μωράκι σου! Ρώτα το γιατρό σου που θα κάνεις την αυχενική για να κλείσεις ραντεβού από τώρα!

Μάλλον αυτό γινεται ανδρομέδα μου! Όπως λέει και η φραουλίτσα τόσες αλλαγες συμβαίνουν στο σώμα μας! λογικό είναι!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ανδρομέδα έχεις δίκιο για την ξεκούραση, και εγω το τηρώ. Κάνω δουλίτσες κάθομαι λίγο ξανακάνω λίγες και μετά κάθομαι πάλι. Ειδικά μετά το απόγευμα δεν έχω όρεξη να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Τί πράμα είναι αυτο; Νιώθω και σαν νύστα κούραση, φουσκώνω και με το φαί και το ασβέστιο τέλεια :mrgreen:... Όσο για την κοιλιά μια γνωστή μου είπε ότι απο βδομάδα σε βδομάδα θα την βλέπω να μεγαλώνει... Δεν ξέρω θα δούμε αν ισχύει...

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εννοείται οι δουλειές λίγες-λίγες, σιγά μη σκάσω κιόλας! Κι από το απόγευμα και μετά χαλαρά! Εκτός αν προκύψει κάτι.. Και πολύ φούσκωμα από το φαγητό οπότε πλέον τρώω λιγότερο το μεσημέρι για να μπορώ να χωνεύω! :P 'Ηδη βλέπω να έχει μεγαλώσει σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα.. Αρχίζουν να με εκνευρίζουν και τα ρούχα μου! :roll:

OkoIp3.png

Άντε Lefki είμαι και περίεργη για τα δικά σου που είναι και δυο τί θα είναι άραγε;

Αυτο το multiquote πως το κανετε βρε κοριτσια να μπορω σε ενα μηνυμα να απανταω σε ολες ?

Φραουλιτσα μου να ειναι γερα κ χωρις προβληματα τα μωρακια κ ας ειναι οτι φυλο θελουν βεβαια ιδανικα θα ηθελα πολυ να ειναι ενα κ ενα. Εσυ πρωταπριλια θα πας παλι. ? Αντε περνανε οι μερες !!

ο Γιατρος μου δεν εχει κανει ακομα κουβεντα για την αυχενικη. Γενικα με παει βηματσκι βηματσκι κ πηγαινω καθε 15 μερες...

Υποθετω πως σε αυτον θα την κανω γιατι μπηκα στο ιντρνετ στη λιστα με τους εξειδικευμενους στην αυχενικη κ ειναι μεσα επομενως λογικα θα την κανει αυτος.

.Ανδρομεδα οντως η ξεκουραση κ η ηρεμη ζωη ειναι σημαντικοςπαραγιντας στην εγκυμοδυνη ομως καποιες κοπελες δεν μπορουν να το κανουν οσο θα ηθελαν λογω αλλων παιδιων κ υποχρεωσεων.

xj92p3.png

Βρε πολυλογουδες..:D πήραμε φορά τώρα τελευταία!

Λευκή με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενικη σου!μπορείς και από την 11η εβδ. Δηλαδή 11-13. Αλλά πάνε την 13η για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να δείτε και φύλο!μη ξεχνιόμαστε..χαχα!

Εμένα η κοιλιά μου μόλις ξυπνάω είναι μεν φουσκωμενη αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα!θα έλεγα και λίγο μαλακή.απ'το μεσημέρι και μετα λες και μπαίνω στον 6ο!στρογγυλή κ φουσκωμενη!πάντως έχω την εντύπωση ότι νιώθω κάτι μπουρμπουληθρες κορίτσια..νομίζω δεν είναι έντερο αυτό που νιώθω.το συναίσθημα το αναγνωρίζω φυσικά αλλά συγκρατουμαι γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς,τι να πω.όσο για τις δουλειές κ γω όσο με παίρνει τεμπελιάσω.δε με νοιαζει

Και πολύ!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Επίσης έχει καμία κοπέλα εμπειρία από μέτρηση τραχήλου?έψαχνα κάτι και τυχαία βρήκα μια συζήτηση στο φόρουμ για το θέμα αυτό και ανησύχησα.κοπέλες με τράχηλο όμως τον δικό μου προσέχουν και παίρνουν χάπια κλπ.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ανδρομέδα έχεις δίκιο για την ξεκούραση, και εγω το τηρώ. Κάνω δουλίτσες κάθομαι λίγο ξανακάνω λίγες και μετά κάθομαι πάλι. Ειδικά μετά το απόγευμα δεν έχω όρεξη να κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!! Τί πράμα είναι αυτο; Νιώθω και σαν νύστα κούραση, φουσκώνω και με το φαί και το ασβέστιο τέλεια :mrgreen:... Όσο για την κοιλιά μια γνωστή μου είπε ότι απο βδομάδα σε βδομάδα θα την βλέπω να μεγαλώνει... Δεν ξέρω θα δούμε αν ισχύει...

Κι εγω το απόγευμα που γυρναω απο τη δουλεια δεν εχω κουράγιο για πολλα πολλα! Ευτυχώς εχω κι τη μαμα κοντα και βοηθάει!

Εννοείται οι δουλειές λίγες-λίγες, σιγά μη σκάσω κιόλας! Κι από το απόγευμα και μετά χαλαρά! Εκτός αν προκύψει κάτι.. Και πολύ φούσκωμα από το φαγητό οπότε πλέον τρώω λιγότερο το μεσημέρι για να μπορώ να χωνεύω! :P 'Ηδη βλέπω να έχει μεγαλώσει σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα.. Αρχίζουν να με εκνευρίζουν και τα ρούχα μου! :roll:

Το μεσημέρι τρώω κανονικα αλλα το βραδυ αν φάω δεν μπορω να κοιμηθώ απο το φουσκωμα και τις καουρες!

Αυτο το multiquote πως το κανετε βρε κοριτσια να μπορω σε ενα μηνυμα να απανταω σε ολες ?

Φραουλιτσα μου να ειναι γερα κ χωρις προβληματα τα μωρακια κ ας ειναι οτι φυλο θελουν βεβαια ιδανικα θα ηθελα πολυ να ειναι ενα κ ενα. Εσυ πρωταπριλια θα πας παλι. ? Αντε περνανε οι μερες !!

ο Γιατρος μου δεν εχει κανει ακομα κουβεντα για την αυχενικη. Γενικα με παει βηματσκι βηματσκι κ πηγαινω καθε 15 μερες...

Υποθετω πως σε αυτον θα την κανω γιατι μπηκα στο ιντρνετ στη λιστα με τους εξειδικευμενους στην αυχενικη κ ειναι μεσα επομενως λογικα θα την κανει αυτος.

.Ανδρομεδα οντως η ξεκουραση κ η ηρεμη ζωη ειναι σημαντικοςπαραγιντας στην εγκυμοδυνη ομως καποιες κοπελες δεν μπορουν να το κανουν οσο θα ηθελαν λογω αλλων παιδιων κ υποχρεωσεων.

Λευκή μου πατάς το κουμπακι διπλα απο το quote με τα εισαγωγικά και γινεται φουξια σαν ένδειξη οτι το χεις επιλέξει! Κανεις το ίδιο σε οποίο μήνυμα θέλεις να απαντήσεις κι οταν πατάς απάντηση στα βγάζει ολα οσα έχεις επιλέξει!

Αφου ο γιατρός σου ειναι εξουσιοδοτημένος, μια χαρα! Αν ξαναπας σε 2 βδομάδες λογικα θα σου την κάνει!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Βρε πολυλογουδες..:D πήραμε φορά τώρα τελευταία!

Λευκή με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενικη σου!μπορείς και από την 11η εβδ. Δηλαδή 11-13. Αλλά πάνε την 13η για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να δείτε και φύλο!μη ξεχνιόμαστε..χαχα!

Εμένα η κοιλιά μου μόλις ξυπνάω είναι μεν φουσκωμενη αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα!θα έλεγα και λίγο μαλακή.απ'το μεσημέρι και μετα λες και μπαίνω στον 6ο!στρογγυλή κ φουσκωμενη!πάντως έχω την εντύπωση ότι νιώθω κάτι μπουρμπουληθρες κορίτσια..νομίζω δεν είναι έντερο αυτό που νιώθω.το συναίσθημα το αναγνωρίζω φυσικά αλλά συγκρατουμαι γιατί μου φαίνεται πολύ νωρίς,τι να πω.όσο για τις δουλειές κ γω όσο με παίρνει τεμπελιάσω.δε με νοιαζει

Και πολύ!

Αχ σαγια κι εγω ετσι με το κοιλουμπι! Το πρωί ειναι νομαλ, μεχρι το απόγευμα εχει γίνει τούμπανο! :tongue::tongue:

Κοιτα δεν αποκλείεται να ειναι το μωρακι σου αυτές οι μπουρμπουληθρες, εχω διαβάσει οτι καποιες γυναίκες το ακούν νωρίς, ειδικα οταν δεν ειναι το πρωτο τους! Αχ τι ωραία αίσθηση! Κι εγω ανυπομονω να το νιώσω να σπαρταραει στην κοιλιτσα μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Επίσης έχει καμία κοπέλα εμπειρία από μέτρηση τραχήλου?έψαχνα κάτι και τυχαία βρήκα μια συζήτηση στο φόρουμ για το θέμα αυτό και ανησύχησα.κοπέλες με τράχηλο όμως τον δικό μου προσέχουν και παίρνουν χάπια κλπ.

Σαγια μου για είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι το μήκος τραχήλου μου, ομως καθε φορα που πηγαίνω τον μετράει και μου λέει οτι ειναι ενταξει! Ρωτα τον γιατρο σου οταν ξαναπας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Βρε πολυλογουδες.φορά τώρα τελευταία!

Λευκή με το καλό να κάνεις και εσύ την αυχενικη σου!μπορείς και από την 11η εβδ. Δηλαδή 11-13. Αλλά πάνε την 13η για να έχεις περισσότερες πιθανότητες να δείτε και

Και πολύ!

Οντως 13 θα ειναι καλυτερα αλλα θα ρωτησω τι θα μου πει ο γιατρος δεν ξερω τι παιζει κ λογω διδυμων.

Αυτο με τον τραχηλο το εχω διαβασει κ εγω κ με ανυσηχει. Ο γιατρος δεν μου χχει πει ομως κατι. Αν εβλεπε κατι περιεργο δεν θα μιλαγε ? Ας μην πηγαινει ο νους στο κακο.

Σαγια μου για είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι το μήκος τραχήλου μου, ομως καθε φορα που πηγαίνω τον μετράει και μου λέει οτι ειναι ενταξει! Ρωτα τον γιατρο σου οταν ξαναπας!

Αudette εισαι θεα. Χιχι το δοκιμασα εδω να δω αν βγαινει σωστα.

xj92p3.png

Οντως 13 θα ειναι καλυτερα αλλα θα ρωτησω τι θα μου πει ο γιατρος δεν ξερω τι παιζει κ λογω διδυμων.

Αυτο με τον τραχηλο το εχω διαβασει κ εγω κ με ανυσηχει. Ο γιατρος δεν μου χχει πει ομως κατι. Αν εβλεπε κατι περιεργο δεν θα μιλαγε ? Ας μην πηγαινει ο νους στο κακο.

Αudette εισαι θεα. Χιχι το δοκιμασα εδω να δω αν βγαινει σωστα.

Μπραβο κοριτσάκι μου!!!:D:D:D

Κι εγω πιστευω οτι κατι θα σας έλεγε ο γιατρός αν έβλεπε κατι περίεργο! Δεν χάνετε κατι ομως να του κάνετε μια ερώτηση την επομενη φορα που θα πάτε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...