Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

καλησπέρα και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου! και χρόνια πολλά! και τι έδειξε το ΕΡΑ τεστ και τελικά με τι πρωτόκολλο προχώρησε στην τελευταία σου προσπάθεια; εγώ με όσους έχω μιλήσεις πλην του γιατρού μου που κι εκείνος αναγκάζεται να μου το προτείνει,  μου λένε ότι δεν έχει σημασία και δεν είναι αξιόπιστο. πραγματικά δεν ξερω πως να προχωρήσουμε!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Κασσιόπη μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!! Να είναι πάντα γερός κι ευλογημένος!

Ηλέκτρα συγχαρητήρια για τα ωραία νέα της αυχενικής σου! Κι εμείς στην αναμονή για το φύλο, αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι γερά τα μωράκια μας!

Σάγια μου μπράβο που γλιτώσατε κρυώματα κλπ γιατί αυτές τις μέρες έχει και κρύο...

Βρε Αγάπη μου φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες με αυτό που σου συνέβη...Πιστεύω ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις λίγο στάση στο θέμα της δουλειάς και εύχομαι η τελευταία που σου συνέβη. Από εδώ και πέρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και το παιδί, όπως είπε και κάποια άλλη κοπέλα, όταν με το καλό γεννήσεις θα χρειαστεί να σε αντικαταστήσουν, οπότε ας αρχίσουν από τώρα να το σκέφτονται.

Φραουλίτσα μου υπομονήηηηη!!! Ώστε την επόμενη φορά θα είναι πρωταπριλιά?! Πλάκα θα έχει να έχετε τίποτα αλλαγές στο φύλο!!!χαχα

Εγώ κοριτσάκια μου σήμερα είμαι αδειούχα μιας και χθες ένιωθα κάτι σουβλιές χαμηλά προς τη γεννητική περιοχή και είπα να ξεκουραστώ... αλήθεια νιώθει καμιά κοπέλα τίποτα αντίστοιχο? Εγώ έχω και οπίσθια μήτρα με οπίσθιο πλακούντα...εσείς?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλέκτρα μου συγχαρητήρια για την αυχενικη σου!εκπληξουλα το φύλο!!! Για τα ουτρογκεσταν μην ανησυχείς.η αδερφή μου και η ξαδέρφη μου τα έπαιρναν συνεχόμενα για μήνες.αλλά φυσικά ρώτα τον γιατρό!

Mommy to be καλα εκανες και πήρες άδεια.δε νιώθω πόνους γενικά στην κοιλιά ούτε κάτω χαμηλά.εκτός από κάποιες στιγμές που είμαι σκυμμένη π.χ αλλά είναι στιγμιαίο.εγώ έχω ξαφνικός πόνους στη μέση ρε κορίτσια.σαν τσιμπήματα δυνατά ώρες ώρες.δε τα είχα ποτέ.σχετίζεται με την εγκυμοσύνη αυτό?επίσης στα αποτελεσματα της αυχενικης δε γράφει για τον πλακούντα.στην προηγούμενη έγραφε προσθιος υψηλός.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Συνχαρητήρια για το γιό!!! Γερός να είναι και με το καλό να τον κρατήσεις στα χέρια σου!!! Μας πήρατε φαλάγγι τα αγόρια!!! Φαντάζεσαι και τα κορίτσια που έχουμε να μας τα βγάλουν αγόρια;:mrgreen: Ανδροκρατία θα έχουμε. Πως ήταν ο υπέρηχος; Το ευχαριστήθηκες; Εμένα περνάει ο καιρός και τι έκπληξη... πάλι αρχίζω να ανησυχώ... Πρωταπριλιά θα πάω έτσι για να κάνω καμιά πλάκα με το φύλο του μωρού εκτος και αν μας κάνει αυτό:P... Καλημερούδια σε όλες!!!

Χαχαχαχα!Λες να σας αρχίσει στο πρωταπριλιάτικο δούλεμα το σπόρι???

να μην ανησυχείς καθόλου! όλα καλά θα είναι!

Καλημέρα σε όλες!!τι κάνετε σήμερα?εμείς μια χαρά ευτυχώς!δε ξανάκανε εμετό και από το απόγευμα αναστήθηκε και τρέχει πάνω κάτω!μάλλον κάτι θα τον πείραξε.

Αγάπη τι ήταν αυτό που έπαθες!είσαι εντάξει τώρα?έπεσε η πίεση σου?καλή ξεκούραση από δω και πέρα και να προσέχεις!

Κασσιόπη μου να είναι γερό το αγοράκι σου!!!

Αντε κορίτσια σας τρώμε λάχανο..θέλουμε κι άλλες νύφες!!πως θα διαλέξουμε?????:D

Αντε μπράβο κοριτσάκι μου που είστε καλυτερα! τη σκαπουλάρατε πιστεύω! Αντε να ξεχειμωνιάσουμε, αρκετά πια και με αυτές τις ιώσεις!

Καλημερα κοριτσιααααα!!!!

Μετρησεις αυχενικης όλες φυσιολογικες....φύλο άφαντο......και κατι ψιλοειδε ο γιατρος και μου ειπε να μην κουραζομαι γιατι κάτι βλεπει σαν να παει για αποκοληση.....και με αγχωσε πολυ ομολογουμένως !!! Μου λεει...καλα μήπως κουραστηκες καμια μέρα ???? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα πλάκα μας κάνει......με 1 διαβολακι 6,5 χρονων και δουλειά......

Ολα καλα γενικως......

Συγχαρητήρια ηλέκτρα μου για την αυχενική! Οσο για το φύλο θα το μάθετε σύντομα, το σημαντικό είναι πως είναι γερό το μωράκι σας!

Δεν χρειάζεται να ανησυχείς, μόνο να ξεκουράζεσαι και να προσέχεις γενικά μην κάνεις απότομες κινήσεις! Εγω στη θέση σου θα έπαιρνα και το γιατρό τηλ μήπως συνέχιζα του ουτροτζεσταν έστω και προληπτικά!

Κοριτσάκια καλημέρα!!!

Κασσιόπη μου να χαίρεσαι τον γιόκα σου!!! Να είναι πάντα γερός κι ευλογημένος!

Ηλέκτρα συγχαρητήρια για τα ωραία νέα της αυχενικής σου! Κι εμείς στην αναμονή για το φύλο, αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι γερά τα μωράκια μας!

Σάγια μου μπράβο που γλιτώσατε κρυώματα κλπ γιατί αυτές τις μέρες έχει και κρύο...

Βρε Αγάπη μου φαντάζομαι πόσο θα τρόμαξες με αυτό που σου συνέβη...Πιστεύω ήταν μια πολύ καλή αφορμή για να αλλάξεις λίγο στάση στο θέμα της δουλειάς και εύχομαι η τελευταία που σου συνέβη. Από εδώ και πέρα να κοιτάξεις τον εαυτό σου και το παιδί, όπως είπε και κάποια άλλη κοπέλα, όταν με το καλό γεννήσεις θα χρειαστεί να σε αντικαταστήσουν, οπότε ας αρχίσουν από τώρα να το σκέφτονται.

Φραουλίτσα μου υπομονήηηηη!!! Ώστε την επόμενη φορά θα είναι πρωταπριλιά?! Πλάκα θα έχει να έχετε τίποτα αλλαγές στο φύλο!!!χαχα

Εγώ κοριτσάκια μου σήμερα είμαι αδειούχα μιας και χθες ένιωθα κάτι σουβλιές χαμηλά προς τη γεννητική περιοχή και είπα να ξεκουραστώ... αλήθεια νιώθει καμιά κοπέλα τίποτα αντίστοιχο? Εγώ έχω και οπίσθια μήτρα με οπίσθιο πλακούντα...εσείς?

mommy2b κι εγώ έχω οπίσθια μήτρα (για τον πλακούντα δεν ξέρω) και νιώθω και εγώ κατα διαστήματα κάτι σουβλίτσες! λες να΄παίζει ρόλο?? τον γιατρό μου πάντως που τον ρώτησα για ΄σουβλιές και τραβήγματα που νιώθω μου είπε οτι αν τα νιώθω στα πλάγια (δηλαδή δεξιά αριστερα) να μην ανησυχω γιατί είναι κάτι με τους συνδέσμους της μήτρας που μεγαλώνει! αν πάλι νιώθω κατι σαν "κόψιμο"(ετσι το είπε αυτός δεν ξέρω πως να το περιγράψω) στο κέντρο να του το πω γιατί μπορεί να είναι συσπάσεις! εγω επίσης έχω θέμα και με το έντερο από την αρχή της εγκυμοσύνης οπότε κάποια πονάκια μπορέι να είναι και από αυτό , τα οποία είναι επίσης στα πλάγια οπότε δεν του ανέφερα κατι! Σε μπέρδεψα περισσοτερο???:confused::confused:

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Το δικό μου συμπέρασμα και απευθύνομαι σε όλες..Ξεκούραση κορίτσια και χαλάρωση!!!! Όσο μπορείτε μέσα στην ημέρα κάντε μικρά διαλειμματάκια ξεκούρασης!! Σκεφτείτε τα μωράκια!!

Από κοιλίτσες πως πάτε; Νιώθει καμία άλλη πως "βάρυνε" απότομα;

OkoIp3.png

Ηλέκτρα συνχαρητήρια για την αυχενική σου με το καλό να μάθετε και το φύλο!!

Μικροενοχλήσεις έχω και γω που και που δεν είναι όμως έντονοι πόνοι οπότεου φαίνονται φυσιολογικά. Ούτε εμενα μου είπε για την θέση του πλακούντα, θα τον ρωτήσω όταν πάω είμαι περίεργη. Μου έκοψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και την vasclor (κολπική κρέμα). :mrgreen: :mrgreen: Αυτα τα νέα απο μένα, ά και χτες ένιωθα λίγο βαειά την κοιλιά μου αλλά μάλλον ήταν ψυχολογικό συν οτι δεν κοιμήθηκα καλά. Σήμερα μια χαρά είμαι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Το δικό μου συμπέρασμα και απευθύνομαι σε όλες..Ξεκούραση κορίτσια και χαλάρωση!!!! Όσο μπορείτε μέσα στην ημέρα κάντε μικρά διαλειμματάκια ξεκούρασης!! Σκεφτείτε τα μωράκια!!

Από κοιλίτσες πως πάτε; Νιώθει καμία άλλη πως "βάρυνε" απότομα;

Έχεις δίκιο ανδρομέδα μου! Ξεκούραση χρειαζόμαστε!

Κι εγώ νιώθω ότι βάρυνα απότομα και μη σου πω ότι το απολαμβάνω κιόλας παρόλο που κατα βάθος ξέρω ότι από αυτό το έξτρα "βάρος" μόνο τα 100γρ αντιστοιχούν στο μωράκι μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Ηλέκτρα συνχαρητήρια για την αυχενική σου με το καλό να μάθετε και το φύλο!!

Μικροενοχλήσεις έχω και γω που και που δεν είναι όμως έντονοι πόνοι οπότεου φαίνονται φυσιολογικά. Ούτε εμενα μου είπε για την θέση του πλακούντα, θα τον ρωτήσω όταν πάω είμαι περίεργη. Μου έκοψε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και την vasclor (κολπική κρέμα). :mrgreen: :mrgreen: Αυτα τα νέα απο μένα, ά και χτες ένιωθα λίγο βαειά την κοιλιά μου αλλά μάλλον ήταν ψυχολογικό συν οτι δεν κοιμήθηκα καλά. Σήμερα μια χαρά είμαι.

Πωπω ναι αυτά τα κολπικά είναι πολύ εκνευριστικά φάρμακα!

Μικροενοχλήσεις και εγω πιστεύω πως λίγο πολύ όλες έχουμε, αυτό που με προβληματίζει ώρες ώρες έιναι το όριο στο οποίο σταματέι το φυσιολογικό και αρχίζει το ανησυχητικό!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Γεια σας κοριτσια ! Πως μου ειστε ?

Εγω κοιμαμαι πολλες ωρες κ μια το ενα μια το αλλο δεν σας προλαβαινω

ΠΩΠΩ ολες εχετε κανει αυχενικη ε?

. Κοριτσια ποτε ακριβως πρεπει να γινει χρονικα ?

xj92p3.png

Γεια σας κοριτσια ! Πως μου ειστε ?

Εγω κοιμαμαι πολλες ωρες κ μια το ενα μια το αλλο δεν σας προλαβαινω

ΠΩΠΩ ολες εχετε κανει αυχενικη ε?

. Κοριτσια ποτε ακριβως πρεπει να γινει χρονικα ?

Γεια σου λευκή μου! Η αυχενική γίνεται 12η-13η εβδομάδα! πλησιάζει και η δική σου σειρά!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Πωπω ναι αυτά τα κολπικά είναι πολύ εκνευριστικά φάρμακα!

Μικροενοχλήσεις και εγω πιστεύω πως λίγο πολύ όλες έχουμε, αυτό που με προβληματίζει ώρες ώρες έιναι το όριο στο οποίο σταματέι το φυσιολογικό και αρχίζει το ανησυχητικό!

Αudettaki Μεγαλη κουβεντα ειπες αντε ψαξε βρες τωρα τι ειναι φυσιολογικο κ τι οχι.

Αγαπη καιρος ηταν να παρεις αδρια αντε χαζουλα εσυ που εισαι κ νοσηλευτρια το δικαιουσε με το παραπανω.

Ηλεκτρα συγχαρητηρια για την αυχενικη σου. Ωρε αντρες που θα χουμε. !!!

Σαγια περαστικα στο μικρο σου. Ειναι καλυτερα σημερα ε?φιλακια κ στη υπολοιπες που δεν ανεφερα♥♥♥♥ !

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Audette μου ίσα ίσα ήσουν πολύ περιγραφική και σ' ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά οι σουβλίτσες ήταν στο κέντρο χαμηλά... Διάβασα στο internet ότι οι σουβλιές χαμηλά είναι από τη μήτρα που πιέζει. Σήμερα ευτυχώς δεν τις ξανάνιωσα, οπότε λέω να μην απασχολήσω τον γιατρό.

Όταν είχα πάει για την αυχενική, στην αρχή δυσκολεύτηκε ο γιατρός να δει το μωράκι καλά με υπέρηχο στην κοιλιά αυτή τη φορά, εξαιτίας της μήτρας, αλλά τελικά τα κατάφερε και μου είπε ότι κάποια στιγμή θα "ισιώσει" η μήτρα μου. Ε σκέφτομαι μήπως αυτές οι ενοχλησούλες είναι από αυτό...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μέχρι να γράψω το μήνυμα γράψατε πόσα ακόμα!

Μπράβο Φραουλίτσα που έκοψες την κρέμα, εγώ την προηγούμενη φορά έπαιρνα utrogestan και μετά από μια ώρα μου ερχόταν τρελή ζαλάδα και έπεφτα και κοιμόμουν για 2-3 ώρες... ναι μωρέ κι εγώ πιστεύω ότι οι μικροενοχλήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, απλά σκέφτομαι μήπως η οπίσθια μήτρα παίζει κάποιον επιπλέον ρόλο.

Σχετικά με τον πλακούντα έχω διαβάσει ότι όταν είναι πρόσθιος ίσως "ακούσεις" λίγο πιο αργά το μωράκι στην εγκυμοσύνη, γιατί είναι μπροστά ο πλακούντας και απορροφά τους κραδασμούς! Πολύ ιατρικά το είπα, απαπα γιατροί θα γίνουμε στο τέλος!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Audette μου ίσα ίσα ήσουν πολύ περιγραφική και σ' ευχαριστώ! Η αλήθεια είναι πως αυτή τη φορά οι σουβλίτσες ήταν στο κέντρο χαμηλά... Διάβασα στο internet ότι οι σουβλιές χαμηλά είναι από τη μήτρα που πιέζει. Σήμερα ευτυχώς δεν τις ξανάνιωσα, οπότε λέω να μην απασχολήσω τον γιατρό.

Όταν είχα πάει για την αυχενική, στην αρχή δυσκολεύτηκε ο γιατρός να δει το μωράκι καλά με υπέρηχο στην κοιλιά αυτή τη φορά, εξαιτίας της μήτρας, αλλά τελικά τα κατάφερε και μου είπε ότι κάποια στιγμή θα "ισιώσει" η μήτρα μου. Ε σκέφτομαι μήπως αυτές οι ενοχλησούλες είναι από αυτό...

Mommy to be ενοχλησουλες στανταρ θα εχεις οπως ολες το κακο ειναι οτι οντως δεν μπορουμε να ξερουμε κ να αναγνωριζουμε το ανυσυχητικο οπως ειπε κ η Audette . Εσυ αν νοιωθεις αβολα να τον παρεις τηλεφωνο το γιατρο σου ή τη μαια του. Να μην στεναχωριεσαι. Δουλεια τους ειναι κ νομιζω οτι χαλαλι να τους πριξουμε κ λιγο θα ανταμοιφθουν για αυτο.

Εμενα παντως ο γιατρος μου χε πει οτι πονοι θα υπαρχουν γιατι μεγαλωνει πολυ η μητρα κ οι συνδεσμοι χαλαρωνουν. ☆☆☆☆

xj92p3.png

Αudettaki Μεγαλη κουβεντα ειπες αντε ψαξε βρες τωρα τι ειναι φυσιολογικο κ τι οχι.

Αγαπη καιρος ηταν να παρεις αδρια αντε χαζουλα εσυ που εισαι κ νοσηλευτρια το δικαιουσε με το παραπανω.

Ηλεκτρα συγχαρητηρια για την αυχενικη σου. Ωρε αντρες που θα χουμε. !!!

Σαγια περαστικα στο μικρο σου. Ειναι καλυτερα σημερα ε?φιλακια κ στη υπολοιπες που δεν ανεφερα♥♥♥♥ !

Άστα λευκή μου, αντε να βγάλεις άκρη!μέχρι να το δω, να το πιάσω στα χέρια μου και να είναι καλά το άγχος καραδοκεί! οπλιζόμαστε όμως με υπομονή γιατί έχουμε πολύ καιρό ακόμα!

Ε ενταξει, ειδικα αν τις ενιωσες και μια φορά και πέρασαν δεν νομίζω ότι ειναι για να ανησυχείς! Αυτό που λες με τη μήτρα που ισιώνει πάντως λογικό μο φαίνεται!

Ευχαριστω πολυ ! Αντε να δουμε.Περιμενω πως κ πως.!

΄

με τα καλο κοριτσάκι μου! θα περάσουν οι μέρες θα το δείς! στον γιατρό σου θα την κάνεις ή σε έχει παραπέμψει κάπου αλλου? στο λέω γιατί απο βδομάδα πρέπει σιγα σιγα να κλείνεις ραντεβου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...