Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κασσιόπη μου και Ηλέκτρα να απολαύσετε τα μωράκια σας σήμερα!!καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ευχάριστα νεακια!

Εμένα με πήραν τηλ από τον παιδικό το πρωί γιατί ο μικρός μου δεν ήταν καλά.έκανε εμετό 3 φορές,είναι κακοδιαθετος,τώρα κοιμήθηκε και ελπίζω να ηρεμήσει και να ξυπνήσει καλύτερα.και μόλις χθες έλεγα ότι δεν αρρώστησε ούτε μια φορά φορά φέτος!τι το θελα..!πολύ φοβάμαι μήπως περάσουμε αυτή την γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορεί.τέλος πάντων Θα δείξει!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ηλέκτρα μου καλή επιτυχία στην αυχενική σου!

Κασσιοπη με το καλό να δειτε το μπεμπάκι σας!

Σάγια περάστικά στον μικρουλάκο σου! Ιωσούλα είναι θα περάσει!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Ax, Σάγια μου, περαστικά στο μικρουλάκι σου. Ελπίζω να μην είναι γαστρεντερίτιδα και κολλήσετε κι εσείς. Εμένα με ταλαιπώρησε μία βδομάδα... Πρόσεχέ τον και για πυρετό...

tt1e3

Κασσιόπη μου και Ηλέκτρα να απολαύσετε τα μωράκια σας σήμερα!!καλά αποτελέσματα και περιμένουμε ευχάριστα νεακια!

Εμένα με πήραν τηλ από τον παιδικό το πρωί γιατί ο μικρός μου δεν ήταν καλά.έκανε εμετό 3 φορές,είναι κακοδιαθετος,τώρα κοιμήθηκε και ελπίζω να ηρεμήσει και να ξυπνήσει καλύτερα.και μόλις χθες έλεγα ότι δεν αρρώστησε ούτε μια φορά φορά φέτος!τι το θελα..!πολύ φοβάμαι μήπως περάσουμε αυτή την γαστρεντεριτιδα που κυκλοφορεί.τέλος πάντων Θα δείξει!

Περαστικά στον μικρούλι σου!!!Μπορεί να είναι και κρυωματάκι στην κοιλιά ή κάτι να τον πείραξε... Μακάρι να μην τσίμπησε ιωσούλα τώρα στο τελείωμα!!! Κορίτσια σήμερα κάνει κρύο:?

zZWsp2.png398Mp3.png

Περαστικά στον μικρούλι σου!!!Μπορεί να είναι και κρυωματάκι στην κοιλιά ή κάτι να τον πείραξε... Μακάρι να μην τσίμπησε ιωσούλα τώρα στο τελείωμα!!! Κορίτσια σήμερα κάνει κρύο:?

Εμένα μου λες... Εγώ έχω 23 βαθμούς μέσα στο σπίτι, με δύο ζευγάρια κάλτσες και χοντρή ζακέτα και δεν μπορώ να ζεσταθώ! Ευτυχώς δεν έχω πυρετό...

Κορίτσια, έχει καμιά από τις δευτερομανούλες καρότσι που "σπάει" στα δύο για να κλείσει (βγάζεις το πάνω μέρος δηλαδή; ). Είδα βίντεο με το chicco urban και κυριολεκτικά το λάτρεψα (γίνεται και πορτ μπεμπέ, γυρνάει και μπροστά και πίσω, όλα με ένα κομμάτι), αλλά με προβληματίζει ότι δεν κλείνει ολόκληρο. Έχετε σχετική εμπειρία;

Μίνι, διάβασα σε ένα ξένο φόρουμ ότι μια κοπέλα που είχε πολύ υψηλότερη πιθανότητα για ντάουν από εσένα στην αυχενικη έκανε έναν τετράωρο 3d υπέρηχο, όπου είδαν με λεπτομέρεια ΤΑ ΠΑΝΤΑ και τελικά ήταν φυσιολογικά. Μήπως να το συζητήσεις με το γιατρό σου; Κοριτσάκι μου, όπου δω σχετικό θέμα, ρίχνω μια ματιά, μήπως δω κάτι που θα σε βοηθήσει...

tt1e3

Διαφημίσεις

Didi μου για το καρότσι δεν ξέρω να σε φωτίσω, το maclaren κλείνει σαν ομπρέλα.

Αναφορικά με τον τετράωρο υπέρηχο δεν ξέρω τι να σου πω, δεν ξέρω αν έχω τέτοια επιλογή εδώ ούτε πού έχει 3d υπέρηχο καν. Μην αγχώνεσαι και ψάχνεις για μένα, δεν υπάρχει λόγος, ούτε εγώ ψάχνω πλέον. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αφού μεγαλώσει λίγο το εμβρυάκι να κάνουμε έναν υπέρηχο ακόμα να δούμε πώς πάει. Η γιατρός μας μίλησε μόνο για το harmony test, τη λήψη τροφοβλάστης και την αμνιοπαρακέντηση.

Γενικά έχω ηρεμήσει αρκετά, δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητές μου για down είναι αρκετά καλές, όσο για το πρόβλημα στην καρδιά αν δεν λυθεί μόνο του θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τη βοήθεια των γιατρών. Άλλωστε αν ισχύει ότι στα περισσότερα μωράκια που εμφανίζεται γιατρεύεται πριν καν γεννηθούν, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι δεν το είχα εγώ ή ο άντρας μου ως έμβρυα και μια χαρα μεγαλώσαμε!

tt1bde8a.aspx

Αναφορικά με τον τετράωρο υπέρηχο δεν ξέρω τι να σου πω, δεν ξέρω αν έχω τέτοια επιλογή εδώ ούτε πού έχει 3d υπέρηχο καν. Μην αγχώνεσαι και ψάχνεις για μένα, δεν υπάρχει λόγος, ούτε εγώ ψάχνω πλέον. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει αφού μεγαλώσει λίγο το εμβρυάκι να κάνουμε έναν υπέρηχο ακόμα να δούμε πώς πάει. Η γιατρός μας μίλησε μόνο για το harmony test, τη λήψη τροφοβλάστης και την αμνιοπαρακέντηση.

Γενικά έχω ηρεμήσει αρκετά, δεν το σκέφτομαι. Πιστεύω ότι οι πιθανότητές μου για down είναι αρκετά καλές, όσο για το πρόβλημα στην καρδιά αν δεν λυθεί μόνο του θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τη βοήθεια των γιατρών. Άλλωστε αν ισχύει ότι στα περισσότερα μωράκια που εμφανίζεται γιατρεύεται πριν καν γεννηθούν, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι δεν το είχα εγώ ή ο άντρας μου ως έμβρυα και μια χαρα μεγαλώσαμε!

Minnie μου συμφωνώ κι εγώ μ' αυτά που λες για το μωράκι σου! Όλα καλά θα πάνε! Σου έχω στείλει π.μ. δεν ξέρω αν το πήρες...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μπράβο minnie!!είναι τόσο θετικό το ότι είσαι ήρεμη και χαλαρή!

Didi εμάς το πρώτο μας καρότσι ήταν πολυκαροτσι και έκλεινε στα 2 όπως λες όταν είχε το καθισματακι η το πορτ μπεμπέ.όταν είχαμε το κανονικό,έκλεινε στα 2 για αποθήκευση γιατί αλλιώς ήταν μεγάλο αλλά έκλεινε κ κανονικά αν θέλαμε.αυτό το έχεις δει από κοντά και δε κλείνει?νομίζω πως θα κλείνει απλά δε θα φαίνεται στο βιντεακι.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κασσιοπη, felicitaki, mommy2b, audette, mini mouse, sagia, και φυσικα φραουλιτσα, σας ευχαριστω πολυ..αληθινα, το κουραγιο ερχεται και απο εκει που δεν το περιμενα....Απο ΕΣΑΣ!!!Αισθανομαι ακομη τα πρηξιματα και την κουραση που ενιωθα σαν συμπτωμα....ειναι αυτο λογικο; αυριο που θα κανω την χοριακη, μετα, στις 2μιση εχω ραντεβου με αλλον γιατρο, που ειχε η αδερφη του αντρα μου...μας εχει πει τα καλυτερα και την εμπιστευομαι...κοριτσακια μου που το ξαναπερασατε αυτο, εγω απο τωρα σκεφτομαι το αγχος που θα εχω απο το πρωτο θετικο τεστ μεχρι και το τελος....δεν ξεπερνιεται αυτο, σωστα;;;τι να πω...βλεπω τα τικερακια σας και παιρνω κουραγιο...Ευχομαι για ολες ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΠΕΜΠΕ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.!!!!

5Uz8p2.png

Κασσιοπη, felicitaki, mommy2b, audette, mini mouse, sagia, και φυσικα φραουλιτσα, σας ευχαριστω πολυ..αληθινα, το κουραγιο ερχεται και απο εκει που δεν το περιμενα....Απο ΕΣΑΣ!!!Αισθανομαι ακομη τα πρηξιματα και την κουραση που ενιωθα σαν συμπτωμα....ειναι αυτο λογικο; αυριο που θα κανω την χοριακη, μετα, στις 2μιση εχω ραντεβου με αλλον γιατρο, που ειχε η αδερφη του αντρα μου...μας εχει πει τα καλυτερα και την εμπιστευομαι...κοριτσακια μου που το ξαναπερασατε αυτο, εγω απο τωρα σκεφτομαι το αγχος που θα εχω απο το πρωτο θετικο τεστ μεχρι και το τελος....δεν ξεπερνιεται αυτο, σωστα;;;τι να πω...βλεπω τα τικερακια σας και παιρνω κουραγιο...Ευχομαι για ολες ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΟΜΗΝΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΜΠΕΜΠΕ ΜΕ ΓΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.!!!!

Κοριτσάκι είμαι από τις μανούλες Ιουλίου. Μην στεναχωριέσαι! Να είσαι σίγουρη ότι ό,τι γίνεται, για κάποιο λόγο γίνεται. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, θα τα ξεχάσεις όλα σύντομα. Αν πάλι είναι άσχημα, καλύτερα τώρα παρά αργότερα. Να βγεις από αυτή την ιστορία σε κάθε περίπτωση πιο δυνατή. Όλα μέσα στη ζωή είναι... Κοίταξε τον εαυτό σου, πάρε το χρόνο σου και ακόμα και αν δεν έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα, ξέσπασε και συνέχισε να προσπαθείς και είναι απόλυτα σίγουρο ότι θα καταφέρεις!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε;Κατια μου εχω βρεθει 3 φορες σε αυτη την κατασταση και η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολο.Το μονο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι ειναι μηπως εκανες κατι λαθος εσυ.Δυστυχως ξερω πως οτι κι αν σου πουμε δεν θα διωξουμε την στεναχωρια που εχεις αλλα τουλαχιστον θα ξερεις πως εστω κι απο εδω εχεις καποιες φιλες που νιαζονται για σενα και σε καταλαβαινουν.Εμενα μονο αυτο μου εφτανε απ'τους δικους,τα λογια τους δεν με συγκινουσαν αλλα οτι ηταν κοντα μου και με καταλαβαιναν με βοηθουσε πολυ.

Κοριτσια εμεις βγαλαμε τελικα ακρη για το τι θα παρουμε και τι οχι.Καταρχην το μωρο θα κοιμαται στην κουνια απ'την αρχη και στο δωματιο του,επειδη τον πρωτο καιρο θα ειναι κουραστικο το πηγαινε-ελα με το που θα κλαιει θα βαλουμε και ενα μονο κρεβατι στο δωματιο και θα κοιμαμαι κι εγω εκει.Καροτσι κοιταμε ακομη αλλα εγω θελω να εχει και πορτ μπεμπε.Νομιζω πως θα με βολεψει οταν κανω δουλειες στο σπιτι,κανω μπανιο κλπ να εχω το μωρο κοντα μου.Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην το εχεις στο ρηλαξ.Στα ρηλαξ αν και λενε πω κανει απο 0+ εγω δεν θα το διαλεγα τουλαχιστον για τους πρωτους 2 μηνες.Παρκοκρεβατο θα μας παρει η αφερφη μου γιατι στο δικο της παιδακι το ευχαριστηθηκε και της ελυνε τα χερια καθημερινα οποτε ξερει τι δωρο να κανει.Για τον θηλασμο δεν ξερω αν θα παρω μαξιλαρι η οχι,για πολυθρονα δεν το συζητω καν τσαμπα εξοδο μου κανει.

Λοιπον στα νεα μου τωρα...Την Δευτερα ημουν νυχτα στην δουλεια μονη μου.Εκει που πηγα να κανω την νοσηλεια τον 6πμ με επιασε μια ζαλαδα και βρεθηκα φαρδια πλατια μεσα σε θαλαμο.Καποια στιγμη εκει που αρχισα να συνερχομαι ακουγα τους ασθενεις και τους συνοδους να φωναζουν να ερθει καποιος γιατρος.Ειχαν μαζευτει και εξω στον διαδρομο απο διπλανα δωματια συνοδοι,ενας πανικος.Ευτυχως ηρθε μια συναδερφος απο την διπλανικη κλινικη και με σηκωσε με πηγε στο γραφειο.Απο το πεσιμο με ποουσαν τα πλευρα μου.Απ'την τρομαρα μου πηρα τους γυναικολογους τηλεφωνο και μου ειπαν να παω κατευθειαν να με δουν.Ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μωρακι μου απ'το πεσιμο αλλα μου ειπαν να μεινω μια μερα μεσα στην κλινικη προλυπτικα.Με πανε στο δωματιο για να ξαπλωσω και τους λεω σε μιση ωρα ειμαι πισω.Τι να εκανα;;Αφησα ενα τμημα μονο του επρεπε να περιμενω να ερθει καποιος.Ηρθε η προισταμενη τις ειπα το και το και εφυγα.Σημερα το πρωι βγηκα και τσεπωσα και 15 μερες αναρρωτικη,επιτελους την εβαλαν ηθελαν δεν ηθελαν και τωρα βλεπουμε τι θα κανω για αδεια επαπειλουμενης κυησης τους εχω καλα τωρα δεν μπορουν να μην την βαλουν.

Τα συμπτώματα είναι νομίζω λογικά και εγώ είχα αργούν να πέσουν οι ορμόνες στα φυσιολογικά επίπεδα, όπως σταδιακά ανεβαίνουν αντίστοιχα πέφτουν. Να βρείς ένα γιατρό να νιώθεις ασφάλεια μαζί του απο δω και πέρα θα τον χρειαστείς. Ναι η επόμενη εγκυμοσύνη είναι μες στο άνχος αλλά είναι ο μόνος τρόπος να το ξεπεράσεις, και αν και θα σου φανεί περίεργο σε κάνει να εκτιμήσεις διαφορετικά την επόμενη που έρθει και σου εύχομαι να έρθει σύντομα αν αυτη τελικά δεν πήγε καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Katja μου, ειλικρινά λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μην περνούσε καμία γυναίκα τέτοιες καταστάσεις. Πρέπει να φανείς δυνατή και να αφήσεις το χρόνο να σε ηρεμήσει. Όπως είπαν και τα κορίτσια όποτε αισθάνεσαι πως θες να μιλήσεις κάπου είμαστε εδώ κοντά σου.

Sagia, περαστικά στο μικρό σου! Και προφυλάξου όσο γίνεται μήπως είναι καμιά ιωσούλα, κρίμα είναι να ταλαιπωρηθείς.

Αγάπη πετρουδάκι, το σώμα μας μιλάει οπότε πρέπει να το ακούσεις. Νομίζω πως εξαντλήθηκες και πως πρέπει να κυνηγήσεις την άδειά σου, ακόμα κι αν υπάρχει έλλειψη προσωπικού. Εσένα και το μωρό πρέπει να σκεφτείς αυτούς τους μήνες. Καλή ξεκούραση, όπως και να 'χει!

Minnie, είναι πολύ σημαντικό το ότι ηρέμησες κι ότι δεν το σκέφτεσαι συνέχεια αλλιώς θα τρελαινόσουν! Όλα καλά να πάνε εύχομαι και πάλι!

OkoIp3.png

Μίνι μου χαιρομαι πολυ που σε ακούω ψύχραιμη και θετική! Ειμαι σιγουρη πως ολα καλα θα πανε μα το μωρακι σου και θα ειναι γερό και δυνατό!

Γλυκο μου κοριτςι χαιρομαι πολυ που σου δώσαμε εστω και λιγη δύναμη να αντιμετωπίσεις αυτο που εγινε! Τα συμπτωματα υποχωρούν σταδιακά οπως ειπε και η φραουλιτσα! Πηγαινε αυριο στο γιατρο να δεις τι θα σου πει κι εκείνος κι οτι ειναι να γινει ας γινει υο συντομότερο δυνατό για να μπορεσεις κι εσυ να το αφήσεις πιςω σου! Δεν θα σου πω ψέμματα, το αγχος ειναι μεγαλο στην επομενη εγκυμοσυνη οταν εχει προηγηθεί κατι τέτοιο! Εγω μεχρι την αυχενικη ημουν στην τσιτα, τωρα εχω λιγο ηρεμήσει! Ακομα βεβαια καθε φορα που παω για υπερηχο φοβαμαι πολυ μηπως δεν ακούσω την καρδουλα του μωρού μου να χτυπάει! Μου εχει μεινει η φοβία! Μονο οταν ακούω το "τικ τικ τακ" παει κι η δικη μου καρδιά στη θέση της! Οσο περναει ομως ο καιρος εινσι καλυτερα και θεωρω πως αυτο που θα νιώσεις οταν θα πάρεις πρωτα ο θεος αγκαλια το δικό σου μωρακι θα σβήσει ολες τις άσχημες αναμνήσεις του παρελθόντος! Να εχεις πιστη και υπομονη και θα δεις πως ολα θα πανε καλα!

Καλησπερα κοριτσια μου.Πως ειστε;Κατια μου εχω βρεθει 3 φορες σε αυτη την κατασταση και η αληθεια ειναι πως ειναι δυσκολο.Το μονο που δεν πρεπει να σκεφτεσαι ειναι μηπως εκανες κατι λαθος εσυ.Δυστυχως ξερω πως οτι κι αν σου πουμε δεν θα διωξουμε την στεναχωρια που εχεις αλλα τουλαχιστον θα ξερεις πως εστω κι απο εδω εχεις καποιες φιλες που νιαζονται για σενα και σε καταλαβαινουν.Εμενα μονο αυτο μου εφτανε απ'τους δικους,τα λογια τους δεν με συγκινουσαν αλλα οτι ηταν κοντα μου και με καταλαβαιναν με βοηθουσε πολυ.

Κοριτσια εμεις βγαλαμε τελικα ακρη για το τι θα παρουμε και τι οχι.Καταρχην το μωρο θα κοιμαται στην κουνια απ'την αρχη και στο δωματιο του,επειδη τον πρωτο καιρο θα ειναι κουραστικο το πηγαινε-ελα με το που θα κλαιει θα βαλουμε και ενα μονο κρεβατι στο δωματιο και θα κοιμαμαι κι εγω εκει.Καροτσι κοιταμε ακομη αλλα εγω θελω να εχει και πορτ μπεμπε.Νομιζω πως θα με βολεψει οταν κανω δουλειες στο σπιτι,κανω μπανιο κλπ να εχω το μωρο κοντα μου.Τωρα θα μου πειτε γιατι να μην το εχεις στο ρηλαξ.Στα ρηλαξ αν και λενε πω κανει απο 0+ εγω δεν θα το διαλεγα τουλαχιστον για τους πρωτους 2 μηνες.Παρκοκρεβατο θα μας παρει η αφερφη μου γιατι στο δικο της παιδακι το ευχαριστηθηκε και της ελυνε τα χερια καθημερινα οποτε ξερει τι δωρο να κανει.Για τον θηλασμο δεν ξερω αν θα παρω μαξιλαρι η οχι,για πολυθρονα δεν το συζητω καν τσαμπα εξοδο μου κανει.

Λοιπον στα νεα μου τωρα...Την Δευτερα ημουν νυχτα στην δουλεια μονη μου.Εκει που πηγα να κανω την νοσηλεια τον 6πμ με επιασε μια ζαλαδα και βρεθηκα φαρδια πλατια μεσα σε θαλαμο.Καποια στιγμη εκει που αρχισα να συνερχομαι ακουγα τους ασθενεις και τους συνοδους να φωναζουν να ερθει καποιος γιατρος.Ειχαν μαζευτει και εξω στον διαδρομο απο διπλανα δωματια συνοδοι,ενας πανικος.Ευτυχως ηρθε μια συναδερφος απο την διπλανικη κλινικη και με σηκωσε με πηγε στο γραφειο.Απο το πεσιμο με ποουσαν τα πλευρα μου.Απ'την τρομαρα μου πηρα τους γυναικολογους τηλεφωνο και μου ειπαν να παω κατευθειαν να με δουν.Ευτυχως δεν επαθε τιποτα το μωρακι μου απ'το πεσιμο αλλα μου ειπαν να μεινω μια μερα μεσα στην κλινικη προλυπτικα.Με πανε στο δωματιο για να ξαπλωσω και τους λεω σε μιση ωρα ειμαι πισω.Τι να εκανα;;Αφησα ενα τμημα μονο του επρεπε να περιμενω να ερθει καποιος.Ηρθε η προισταμενη τις ειπα το και το και εφυγα.Σημερα το πρωι βγηκα και τσεπωσα και 15 μερες αναρρωτικη,επιτελους την εβαλαν ηθελαν δεν ηθελαν και τωρα βλεπουμε τι θα κανω για αδεια επαπειλουμενης κυησης τους εχω καλα τωρα δεν μπορουν να μην την βαλουν.

Αγαπη μου επιτελους! Σου την δώσανε την αναρρωτική! Να ξεκουραστείς και να γεμίσεις μπαταρίες κοριτσακι μου! Κι αν επιστρέφοντας στη δουλεια νιώσεις καποια στιγμη οτι πιέζεσαι να πάρεις κι αλλη αδεια! Προτεραιότητα αυτη τη στιγμη εχει υο μωρακι σου και οι εργοδότες σου ειναι υποχρεωμένοι να το σεβαστούν αυτο! Και να σου πω και κατι αλλο; Δεν νομιζω οτι θα εκτιμήσει και κανεις το φιλότιμο σου να πηγαίνεις στη δουλεια και να ταλαιπωρεισαι! Κοιτα τον εαυτό σου και το μωρακι σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Αγάπη η Ανδρομέδα είπε αυτο ακριβώς που ήθελα να σου πω. Το σώμα σου θέλει κάτι να σου πεί έχεις κουραστεί πάρε την άδεια και κανόνισε και μόνιμη άδεια για όσο χρόνο μπορείς. Το ότι δεν έχουν άτομα δεν είναι δική σου ευθύνη, και όταν γεννήσεις δηλαδή τί θα κάνουν; Θα βρούν άτομο. Κοίτα εσένα και το μωράκι σου γιατί κανείς δεν θα σου πεί μπράβο. Και να σου πω και περαστικά σου κορίτσι μου!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...