Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;;;ελπιζω ολες καλα και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...εγω κοριτσια δεν εχω καλα νεα...απ οτι φαινεται παλλινδρομη κυηση, πηγαμε χθες στον γιατρο κ δεν ακουσαμε καρδουλα... Εκλεγα ολο το βραδυ, και ο αντρας μου επισης χαλια...ευχομαι να μην το ζησει καμια...εκανα σημερα χοριακη και θα κανουμε αλλη μια την πεμπτη για επαληθευση της διαγνωσης...ειναι πολυ ψυχοφθορο κ σκεφτομαι απειρα πραγματα που μπορει να εκανα λαθος...τι να πω, δεν ξερω...ειμαι σχεδον σε απογνωση...

Αχχχ κοριτσάκι μου γλυκό, πονάει η ψυχή μου με τα νέα σου! είμαι κι εγώ παθούσα όπως και οι κοπέλες που σου έχουν ήδη γράψει και σε νιώθω κορίτσι μου! μην σκέφτεσαι οτι κάτι έκανες λάθος, δεν ισχύει!!! ήταν μια κακιά στιγμή, ένα τυχαίο γεγονος! όλο αυτό με τη χοριακή είναι πολύ ψυχοφθόρο το ξέρω, αλλά σίγουρα ο γιατρός σου το ζήτησε για κάποιο λόγο! δεν θα πάθεις κάτι σωματικά για δυο μέρες, εμένα είχε σταματήσει η καρδούλα του στις 8μιση εβδομάδες και το διαπιστώσαμε στη 10η. Απλά είναι άσχημο για σένα ψυχολογικά! Ξέρω πως ότι λόγια παρηγοριάς και να σου πω δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να απαλύνουν τον πόνο που νιώθεις μέσα σου! πρέπει να πάρεις το χρόνο σου και να πενθήσεις για την απώλεια σου! Να ανακτήσεις δυνάμεις και να σταθείς στα πόδια σου για το επόμενο μωράκι που είμαι σίγουρη πως θα έρθει σύντομα και θα μείνει ως το τέλος! Ότι χρειαστείς και ότι απορία έχεις ειμαι κι εγώ στη διαθεση σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κορίτσια καλημέρα!

Ευχαριστώ για τις ευχές και για τις προσευχές σας! Ελπίζουμε κι εμείς και ευχόμαστε για το καλύτερο!

Katja λυπάμαι πολύ για την απώλειά σας! Ο πεθερός μου που είναι στον ιατρικό χώρο χρόνια καθηγητής λέει ότι αποτυγχάνουν οι κυήσεις σε μωράκια που έχουν τόσα προβλήματα υγείας ώστε θα ήταν αδύνατο να κάνουν μια φυσιολογική ζωή. Ας ήταν αυτό το καλύτερο για το μωράκι! Εσύ να κρατήσεις στο μυαλό σου ότι μπορείς να μείνεις έγκυος και την επόμενη φορά όλα θα πάνε καλά! Ξέρω πολλές περιπτώσεις από φίλες μου που είχαν κάποια ατυχία και στη συνέχεια επιτυχέστατες κυήσεις και υγιέστατα μωράκια. Εύχομαι ο χρόνος να απαλύνει τον πόνο σου και να σου στείλει γρήγορα ο Θεός ένα υγιέστατο μωράκι! <3 <3 <3

tt1bde8a.aspx

Κάτια μου πολύ λυπάμαι για τα νέα σου. Παρόλα αυτά κάνε λίγο υπομονή να δεις τα αποτελέσματα της χοριακής σου, όπως σε συμβούλευσε ο γιατρός σου. Αν δεν κάνω λάθος δεν έχεις ξανακούσει καρδούλα σωστά? Και κάτι είχες πει για καθυστερημένη σύλληψη... Ισως σου ζητά χοριακές γιατί δεν το έχει ακόμα σιγουρέψει.

Κι εγώ είχα δύο ατυχίες την 9η εβδομάδα, αλλά είχα ακούσει πιο πριν καρδούλα, οπότε δεν υπήρχε αμφιβολία για τις παλίνδρομες. Καταλαβαίνω απόλυτα πως αισθάνεσαι, όπως και όλα τα κορίτσια που δυστυχώς το έχουν περάσει και να ξέρεις ότι είμαστε εδώ για ότι χρειαστείς. Κάνε λίγο υπομονή και αναμένουμε νέα σου...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια. Κατια μου ειλικρινα στενοχωρεθηκα παρα πολυ μ αυτο που σου τυχε.Το χω περασει κι εγω σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη και μπορω να σε καταλαβω.Παντως περιμενε και τ αποτελεσματα της χοριακης αυριο.Οτι χρειαστες και μπορουμε να σε βοηθησουμε εμεις ειμαστε εδω.

7H5Lp3.png

Καλά είμαστε κοριτσάκι μου, εμάς μας έχει κλείσει ραντεβού για 2/4, ένα μήνα μετά δηλαδή από την προηγούμενη φορά...! Προσπαθώ να κάνω υπομονή και να το παίξω ψύχραιμη, αλλά πολλές φορές έτσι μου 'ρχεται να πεταχτώ να μου κάνει έναν γρήγορο υπέρηχο να πάρω τη δόση μου χαχα! :tongue:

Τις προάλλες μου φάνηκε ότι κάτι ένιωσα στην κοιλιά και τώρα κάθε βράδυ αυτοσυγκεντρώνομαι μπας και καταλάβω κάτι πιο σίγουρο. Το ξέρω είναι πολύ νωρίς, μην κοροϊδεύετε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Audette σας είχε πει κοριτσάκι στην αυχενικη σίγουρα η δε φαινόταν καλά??γερό να είναι και ας είναι ότι θέλει μωρέ!εγώ να σας πω την αλήθεια το έχω σίγουρο ότι θα είναι αγόρι.μας είπε 80%!τι στο καλό!ωραία θα είναι να έχουμε εκπλήξεις πάντως!!

Και εγώ θέλω να πάω να το δω αλλά έχουμε μέλλον ακόμα!κορίτσια μου έχει κολλήσει απ'το πρωί να φάω μπισκοτοκρεμα!ξεμωραθηκα μου φαίνεται!πως τα πάτε από όρεξη?

Κοριτσάκια μου συγνωμη δεν σας απάντησα χθες αλλα στεναχωρήθηκα με τα νέα της κατιας!

mommy to be θα περάσουν οι μέρες και θα πάτε να δείτε το νινάκι σας! Βέβαια κι εμένα πολλές φορές με πιάνει ανυπομονησία! Τις προάλλες είχα πάει στο γιατρό να μου γραψει σιδηρο και ασβέστιο και του λέω "καλά δεν θα ρίξουμε καμμια ματιά??" δεν ρίξαμε όμως γιατί ούτε βδομάδα δεν είχε περάσει από την αυχενική! :tongue::tongue:για κλωτσιές είναι λίγο νωρίς για να το καταλάβουμε, πιστεύω σε 3-4 βδομάδες κάτι θα αρχίσει να γίνεται!

Sagia στην αυχενική μας είπε 80% κορίτσι! κι εμείς ψιλοσίγουρο το είχαμε αλλά τωρα εχουμε αμφιβολίες! βεβαια ο γιατρός μου δεν μας ειπε κατι, την επομενη φορά είπε θα μας πει! απλα την ώρα που κάναμε τον υπέρηχο η μαία είδε κάτι να πετάγεται ανάμεσα στα ποδαρακια του, όμως ο γιατρός δεν την άφησε να μιλήσει,μας είπε την επόμενη φορά θα μας πει σίγουρα! τι να σου πω? για να είμαι ειλικρινής κάνω το σταυρό μου που είναι όλα καλά μέχρι στιγμής και προσεύχομαι να συνεχίσουν έτσι και να φέρω στον κόσμο ένα γερό μωράκι, κι άς είναι ότι θέλει! Από όρεξη έχω μπόλικη, κοινώς τρώω τον άμπακο! τι να κάνω? αφου πεινάω συνέχεια!!

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Minni mouse κοριτσακι μου ευχομαι να πανε ολα καλα και μ εσενα.Οντως η εξεταση αυτη ειναι με ποσοστα.Θα δεις στην αμνιοπαρακεντηση η σε οποια αλλη εξεταση αποφασισεις να κανεις στο μελλον.Υπομονη και σ εσενα κοριτσακι μου και μη χανεις την πιστη σου.

7H5Lp3.png

Καλημέρα κορίτσια.Κάτια μου δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν μου έχει κάτι παρόμοιο μιας και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά άκουσε τα κορίτσια που έχουν περάσει απ΄οαυτή την επώδυνη διαδικασία. Κάνε ό,τι σου είπε ο γιατρός και να σκέφτεσαι πάντα ότι έγκυος θα ξαναμείνεις και όλα θα πάνε καλά.Σε φιλώ και κουράγιο. Φιλιά κι στις υπόλοιπες!! Περιμένουμε σήμερα την αυχενική της Κασσίοπης ε;; Καλά αποτελέσματα εύχομαι:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια.Κάτια μου δεν ξέρω τι να σου πω. Δεν μου έχει κάτι παρόμοιο μιας και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη αλλά άκουσε τα κορίτσια που έχουν περάσει απ΄οαυτή την επώδυνη διαδικασία. Κάνε ό,τι σου είπε ο γιατρός και να σκέφτεσαι πάντα ότι έγκυος θα ξαναμείνεις και όλα θα πάνε καλά.Σε φιλώ και κουράγιο. Φιλιά κι στις υπόλοιπες!! Περιμένουμε σήμερα την αυχενική της Κασσίοπης ε;; Καλά αποτελέσματα εύχομαι:D

Καλημέρα! Φείσιτάκι μου..δεν προσέχεις...θα σου βάλω κακό βαθμό..χαχα! Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες! Απλά θα πάμε να το δούμε. Φιλάκια!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;;;ελπιζω ολες καλα και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...εγω κοριτσια δεν εχω καλα νεα...απ οτι φαινεται παλλινδρομη κυηση, πηγαμε χθες στον γιατρο κ δεν ακουσαμε καρδουλα... Εκλεγα ολο το βραδυ, και ο αντρας μου επισης χαλια...ευχομαι να μην το ζησει καμια...εκανα σημερα χοριακη και θα κανουμε αλλη μια την πεμπτη για επαληθευση της διαγνωσης...ειναι πολυ ψυχοφθορο κ σκεφτομαι απειρα πραγματα που μπορει να εκανα λαθος...τι να πω, δεν ξερω...ειμαι σχεδον σε απογνωση...

Katia λυπαμαι κοριτσακι μου για αυτο που περνας.Να μην στενοχωριεσαι οτι εκανες κατι λαθος,απλα συμβαινει καποιες φορες,σε παρακαλω να εισαι δυνατη κ να δεις που την επομενη φορα θα πανε ολα καλα!!Σιγουαρα ειναι δυσκολα τωρα κ νιωθεις ασχημα ,λογικο ειναι αλλα προσπαθησε να εισαι καλα κ εμπιστευσου το γιατρο σου ,δε θα σε αφησει να παθεις κατι.Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα κ οτι θες να τα λες σε εμας να ξεσπας!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κάτια μου, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ με τα νέα σου από χθες που το διάβασα. Δεν έχω πολλά λόγια να σου πω, καλή μου, μόνο να ακούς το γιατρό σου και ό,τι κι αν χρειαστείς, εμείς είμαστε εδώ. Να μπαίνεις και να μας μιλάς και να σκέφτεσαι μόνο ότι η φύση ξέρει καλύτερα, εσύ δεν έκανες τίποτα λάθος.

tt1e3

Καλημέρα! Φείσιτάκι μου..δεν προσέχεις...θα σου βάλω κακό βαθμό..χαχα! Αυχενική έκανα πριν 3 εβδομάδες! Απλά θα πάμε να το δούμε. Φιλάκια!!!

Σωστά!!!!!!!!!! Με το καλό να το δεις λοιπόν!!!!! Τσέκαρα το πινακάκι της Didi . Η Ηλέκρτα έχει αυχενική σήμερα, οπότε Ηλέκτρα μου με το καλό και περιμένουμε νέα σου.Φιλιά:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή επιτυχία Ηλέκτρα στην αυχενική και με το καλό ο υπέρηχός σου Κασσιόπη!!! Μακάρι να μάθετε το φύλο να δούμε τι γίνεται... Πολλά αγόρια βλέπω.... Καλησπέρα σε όλες!!!

Katja τα αποτελέσματα της χοριακής που έκανες τα πήρες την Τρίτη; Άν ναι πάρε τον γιατρό σου μήπως δείχνει κάτι αυτη η εξέταση αν δεν θες να περιμένεις. Αλλιώς υπομονή καλή μου. Απο τον γιατρό σου τουλάχιστον είσαι ευχαριστημένη;

zZWsp2.png398Mp3.png

Katja μου τι να πω..δε ξέρω.μακάρι να βρεθεί κάποιος τρόπος και να μη ξαναζήσει καμια κοπέλα τέτοιο πράγμα βρε κορίτσια :( δε μου έχει συμβεί αλλά συνέβη στην αδερφή μου και έχασε τα πρώτα της διδυμακια και στην παιδική μου φίλη οπότε καταλαβαινω πόσο άσχημο είναι αυτό που περνάς.πάντως να προσπαθήσεις αμέσως μόλις σου δώσει το οκ ο γιατρός σου για άλλο μωράκι.είναι δύσκολο και σκληρό αλλά μόλις περάσει ο καιρός θα είσαι καλυτερα και έτοιμη να προχωρήσεις και να ξεχάσεις.και η αδερφή μου μετά από 2 περιόδους τσουπ εγκυος και όλα πήγαν τέλεια.φιλιά πολλά και όπως είπαν τα κορίτσια οπότε νιώθεις την ανάγκη εδώ είμαστε εμείς!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...