Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σ ευχαριστω κοριτσάκι μου! Ναι μας κανει κολπάκια αλλά που θα πάει? θα το τσακώσουμε!χαχα:tongue:

Όχι ειναι πολύ νωρίς για β επιπέδου, απλό υπέρηχο θα κάνουμε! εσυ τι κάνεις?? ποτε θα ξαναδείτε το μωράκι σας??

Καλά είμαστε κοριτσάκι μου, εμάς μας έχει κλείσει ραντεβού για 2/4, ένα μήνα μετά δηλαδή από την προηγούμενη φορά...! Προσπαθώ να κάνω υπομονή και να το παίξω ψύχραιμη, αλλά πολλές φορές έτσι μου 'ρχεται να πεταχτώ να μου κάνει έναν γρήγορο υπέρηχο να πάρω τη δόση μου χαχα! :tongue:

Τις προάλλες μου φάνηκε ότι κάτι ένιωσα στην κοιλιά και τώρα κάθε βράδυ αυτοσυγκεντρώνομαι μπας και καταλάβω κάτι πιο σίγουρο. Το ξέρω είναι πολύ νωρίς, μην κοροϊδεύετε!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Audette σας είχε πει κοριτσάκι στην αυχενικη σίγουρα η δε φαινόταν καλά??γερό να είναι και ας είναι ότι θέλει μωρέ!εγώ να σας πω την αλήθεια το έχω σίγουρο ότι θα είναι αγόρι.μας είπε 80%!τι στο καλό!ωραία θα είναι να έχουμε εκπλήξεις πάντως!!

Και εγώ θέλω να πάω να το δω αλλά έχουμε μέλλον ακόμα!κορίτσια μου έχει κολλήσει απ'το πρωί να φάω μπισκοτοκρεμα!ξεμωραθηκα μου φαίνεται!πως τα πάτε από όρεξη?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλά απο όρεξη άλλο τίποτα σαγια....

Όλο κάτι θέλω να τσιμπάω....

Ώρα επιπέδου ποτέ κάνουμε;;;

Εμένα ευτυχώς ο γιατρουλης θέλει να με βλέπει κάθε δυο βδομάδες όποτε μέχρι να μου λείψει το μωράκι μου έρχεται ο καινούργιος υπέρηχος ευτυχώς...

Nv6Vp2.png

Κασσιόπη αντε με το καλό να το δεις αύριο και μακάρι να σας πει και το φύλο.

Babezu και εμένα καθε 15 μέρες με έβλεπε πριν απο την αυχενική. Απο δω και πέρα μια φορά το μήνα για εξετάσεις και τον υπέρηχο. Β επιπέδου αν δεν κάνω λάθος γίνεται στην 20η εβδομάδα.

Sagia ανησυχείς μην στα αλλάξει ο γιατρός στο ραντεβού; ( πλάκα κάνω ε;) Απο λιγούρες νομίζω είμαι νορμάλ, η όρεξη θα έλεγα μου έχει ανοίξει αφου πλέον δεν έχω τα συμπτωματα που είχα. Κορίτσια το 1/3 το περάσαμε σχεδον έτσι; Άντε να φτάσει και ο καιρός να φτιάξουμε τα δωμάτια...

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια γεια σας!!Τι κανετε;;Βλεπω πολλα θεματακια!!Καταρχην να ευχηθω στη mini να πανε ολα καλα,να εχεις πιστη κ να προσευχ3σαι!Και εμεις οχι μονο ενα λεπτο αλλα σε ολοκληρη την προσευχη μας θα συμπεριλανβανουμαι το αγορακι σου!!!Ολα θα πανε καλα θα δεις.Τωρά οσον αφορα καροτσια κ κουνιες εμεις ειχαμε κανει κατι βολτιτσες για να δουμε πριν την αυχενικη ακομα!!!!ειδαμε αρκετα,άλλα δεν αποφασισαμε....λεμε το κάλοκαιρι για αγορες!!¡πρ9βλιματιζομαι πολυ με την κουνια ομως.....μικρη μεγαλη πολυμ9ρφικη δεν μπορ9υμε να αποφάσισουμε...

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;;;ελπιζω ολες καλα και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...εγω κοριτσια δεν εχω καλα νεα...απ οτι φαινεται παλλινδρομη κυηση, πηγαμε χθες στον γιατρο κ δεν ακουσαμε καρδουλα... Εκλεγα ολο το βραδυ, και ο αντρας μου επισης χαλια...ευχομαι να μην το ζησει καμια...εκανα σημερα χοριακη και θα κανουμε αλλη μια την πεμπτη για επαληθευση της διαγνωσης...ειναι πολυ ψυχοφθορο κ σκεφτομαι απειρα πραγματα που μπορει να εκανα λαθος...τι να πω, δεν ξερω...ειμαι σχεδον σε απογνωση...

5Uz8p2.png

Καλησπερα κοριτσια, πως ειστε;;;ελπιζω ολες καλα και το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου...εγω κοριτσια δεν εχω καλα νεα...απ οτι φαινεται παλλινδρομη κυηση, πηγαμε χθες στον γιατρο κ δεν ακουσαμε καρδουλα... Εκλεγα ολο το βραδυ, και ο αντρας μου επισης χαλια...ευχομαι να μην το ζησει καμια...εκανα σημερα χοριακη και θα κανουμε αλλη μια την πεμπτη για επαληθευση της διαγνωσης...ειναι πολυ ψυχοφθορο κ σκεφτομαι απειρα πραγματα που μπορει να εκανα λαθος...τι να πω, δεν ξερω...ειμαι σχεδον σε απογνωση...

Κοπέλα μου λυπάμαι πάρα πολύ!!Κάνε και τις χοριακές να δεις τι γίνεται. Πάντως εσυ δεν έκανες τίποτα να μην σκέφτεσαι έτσι, κάποιες φορές γίνεται κάτι λάθος στην σύλληψη και συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μακάρι όλα να πάνε καλά.. Το είχα περάσει και εγω τον Οκτώβριο, δυστυχώς δεν είναι κάτι που μπορείς να προβλέψεις ούτε σημαίνει ότι θα ξανασυμβεί. Καλή επιτυχία κορίτσι μου!!! Για οτι θες εδω είμαστε.

zZWsp2.png398Mp3.png

Αληθεια φραουλιτσα; εκανες εξετασεις μετα κ αν ναι ποιες; χρωμοσωματικο ελεγχο στο εμβρυο κανατε;; μετα απο ποσο καιρο ξαναπροσπαθησατε; εχω τοσες αποριες...

Κάναμε ιστολογική, γιατί χρειάστηκε απόξεση, αν δεν βρίσκαμε κάτι θα έκανα μετά καμπύλη ζαχάρου και έλενχο για θρομβοφιλία. Τελικά ο πλακούντας μεγάλωνε εις βάρος του εμβρύου εντελώς τυχαίο,, τράβηξα τον πρώτο λαχνό βλέπεις. Μετά απο δυο περιόδους μου είπε να ξαναπροσπαθήσω και ευτυχώς τα καταφέραμε με την πρώτη. Τπωρα είμαι καλύτερα φοβάμαι αρκετά αλλά ο πόνος δεν είναι ο ίδιος. Ότι θες να με ρωτήσεις ακόμα και σε π.μ. Δυστυχώς πολλά κορίτσια το έχουν περάσει και μετά τα κατπαφεραν.

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα, κατι αλλο σε παρακαλω αν ξερεις....αυτο το ειδαμε χθες...την πεμπτη ξανα χοριακη...υπαρχει περιπτωση, αν η αποξεση γινει παρασκευη, να παθω κατι, σηψαιμια π.χ.; εννοω, μηπως πρεπει να βιαστω;;;γιατι αφου δεν ειδαν καρδιακη λειτουργια, με στελνουν για δυο χοριακες;;;αισθανομαι σαν να με εμπαιζουν...αφου προφανως δεν υπαρχει ελπιδα...

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

Προσπάθησε να μην σκέφτεσαι τίποτα όσων αφορά λάθος ή σωστό..Ήταν να γίνει, δεν φταις εσύ σε κάτι.. Έχω βιώσει και εγώ την απώλεια 2 φορές...Η πρώτη ήταν και εμένα παλλίνδρομη, σε καταλαβαίνω απόλυτα...πολύ φρίκη όταν στο ανακοινώνει ο γιατρός και εσύ μετά να πρέπει να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να γυρίσεις σπίτι σου... Δεν ξέρω αν θέλεις να το ψάξεις, πάντως ότι είναι να κάνεις θα σε συμβούλευα να το κάνεις γρήγορα, πιστεύω όσο πιο αργά γίνονται όλα τόσο πιο ψυχοφθόρο είναι, να κάνεις την απόξεση και να γυρίσεις σπίτι σου να αρχίσεις σιγά σιγά να συνειδητοποιείς.. να πενθήσεις.. Ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αυτός μπορεί να σε βοηθήσει ουσιαστικά. Σε φιλώ καλή μου, πραγματικά δεν ξέρεις πόσο λυπάμαι.. Ότι θέλεις μη διστάσεις..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Φραουλιτσα, κατι αλλο σε παρακαλω αν ξερεις....αυτο το ειδαμε χθες...την πεμπτη ξανα χοριακη...υπαρχει περιπτωση, αν η αποξεση γινει παρασκευη, να παθω κατι, σηψαιμια π.χ.; εννοω, μηπως πρεπει να βιαστω;;;γιατι αφου δεν ειδαν καρδιακη λειτουργια, με στελνουν για δυο χοριακες;;;αισθανομαι σαν να με εμπαιζουν...αφου προφανως δεν υπαρχει ελπιδα...

Εμένα δεν μου ζητήσαν χοριακές αλλά είμαι της άποψης να εμπιστευτείς τον γιατρό σου γιατί αλλιώς θα τρελλαθείς κοριτσάκι μου. Πότε είδατε τελευταία φορά καρδιακή λειτουργία?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ο γιατρος σου έχει ευθύνη απέναντι σου και δεν θα ρίσκαρε να πάθεις κάτι για να θέλει να κάνεις χοριακές κάποιο λόγο θα έχει. Πάρε τα αποτελέσματα αυριο και αν δεν θες να περιμένεις για την Πέμπτη πάρτον τηλ. Εμένα η ανάπτυξή του επιχε σταματήσει σχεδον δεκα μέρες απο όταν το είδαμε στον υπέρηχο και δεν έπαθα κάτι. Μην φοβάσαι και εγω όλο τα χειρότερα σκεφτόμουν. Πάντως αν δεν προχωράει καλό είναι να γίνει σύντομα για σένα κυρίως. Ηρέμησε και μην σκέφτεσαι τα χειρότερα. Σε φιλώ μπες αυριο να μας πεις αποτελέσματα αν θες.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ο γιατρος σου έχει ευθύνη απέναντι σου και δεν θα ρίσκαρε να πάθεις κάτι για να θέλει να κάνεις χοριακές κάποιο λόγο θα έχει. Πάρε τα αποτελέσματα αυριο και αν δεν θες να περιμένεις για την Πέμπτη πάρτον τηλ. Εμένα η ανάπτυξή του επιχε σταματήσει σχεδον δεκα μέρες απο όταν το είδαμε στον υπέρηχο και δεν έπαθα κάτι. Μην φοβάσαι και εγω όλο τα χειρότερα σκεφτόμουν. Πάντως αν δεν προχωράει καλό είναι να γίνει σύντομα για σένα κυρίως. Ηρέμησε και μην σκέφτεσαι τα χειρότερα. Σε φιλώ μπες αυριο να μας πεις αποτελέσματα αν θες.

Και εμένα για 3 εβδομάδες...

katja, εμπιστεύσου τους ειδικούς, θα σε φροντίσουν, αυτοί ξέρουν, μη φορτώνεσαι επιπλέον άγχη κορίτσι μου...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αχ μωρε Κασσιοπη και Katja μακάρι να μην τα πέρναγε καμιά όλα αυτά αλλά αυτα έχει η ζωή δυστυχώς. Katja πιες ενα χαμομηλάκι ή κάτι ζεστό να χαλαρώσεις και μην σκέφτεσαι τίποτα απόψε, πάρε αυριο τα αποτελέσματα και θα δεις τί γίνεται. Εμείς εδώ είμαστε για σένα ότι απορια και αν έχεις!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...