Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καήμέρα κορίτσια:D.Μίνι μου προσπάθησε να μην αγχώνεσαι και όλα καλά θα πάνε. Από ότι είδα πράγματι οι πιθανότητες για την ηλικία σου είναι καλές.

Φιλιά στις υπόλοιπες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! τι κάνετε??

Minnie μου, εύχομαι το καλύτερο για το αγοράκι σας! Να ξέρεις οτι τα πράγματα πάντα είναι καλύτερα από αυτο που παρουσιάζουν συνήθως οι γιατροί! κι εκείνοι βέβαια είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν τα πάντα! απο κει και πέρα εσεις θα αποφασίσετε πως θα κινηθείτε! Εγω πάντως έχω πρόσφατη περίπτωση γνωστής μου με ποσοστό 1/63. εκανε βέβαια αμνιοπαρακέντηση και τελικα το μωράκι της ήταν μια χαρά! Όπως και να έχει, η προσευχή μας θα είναι μαζί σας!

Λευκή μου, τα προβληματάκια είναι όντως αμελητέα και αντιμετωπίσημα!το ξέρω ότι μαζεύονται πολλά χάπια αλλα χαλάλι για τα μπεμπάκια σου! ο αιματοκρίτης σου μια χαρα μου φάινεται για εγκυμονούσα και δη σε δίδυμα!

Φραουλίτσα όντως το motherbaby δίνει μαξιλάρι θηλασμού στην πρώτη επίσκεψη! εμάς μας έδωσαν και ενα ματάκι για την κούνια του μωρού και μια κούπα με το λογοτυπο τους για να πίνει καφε ο ευτυχής πατέρας και να αντέχει στα ξενύχτια!χαχαχα

τα δικα μας τα νέα είναι ότι χθες πήγαμε στο γιατρό! είδαμε το μωράκι μας και έχουμε μεγαλώσει! όλα καλά δοξα τω Θεώ! για το φύλο μας τα ψιλομάσαγε, οπότε ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο! σε 3 βδομάδες που θα ξαναπάμε είπε θα μας πει! Όχι ότι μας νοιάζει και ιδιαίτερα! Γερό να είναι και τίποτε άλλο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Σχετικά με την καλαθούνα και εγω δεν ξέρω αν θα έπαιρνα, και ευτυχώς έχουμε αρκετό χώρο στο πατάρι και αρκετό χώρο στο σπίτι, αν δεν υπάρχει χώρος είναι τζάμπα έξοδο, βρίσκεις λύσεις σε όλα, ακόμα και με το καρότσι όπως είπε η Sagia. Με το καλό να έρθεις στηνν Αθήνα να κάνεις τις αγορές σου!!! Είσαι τυχερή που θα είναι ο άντρας σου σπίτι θα το απολαύσετε μαζί, εμένα δυστυχώς δουλεύει απο τις 6 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα!!! Ελάχιστα θα το βλέπει... Καλά να είμαστε και γερά να είναι όλα τα μωράκια!!!

Και εγώ για καλαθούνα δεν νομίζω να πάρω, βέβαια μου πρότεινε η κουνιάδα μου να μου δώσει τη δικιά της. Η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να πάρω ένα καλό στρωματάκι για το πορτ μπεμπε που ούτως ή άλλως περιλαμβάνει το καρότσι που θέλω να αγοράσω και να κοιμάται εκεί τους πρώτους μήνες!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Και εγώ για καλαθούνα δεν νομίζω να πάρω, βέβαια μου πρότεινε η κουνιάδα μου να μου δώσει τη δικιά της. Η άλλη λύση που σκέφτομαι είναι να πάρω ένα καλό στρωματάκι για το πορτ μπεμπε που ούτως ή άλλως περιλαμβάνει το καρότσι που θέλω να αγοράσω και να κοιμάται εκεί τους πρώτους μήνες!

Καλημέρα audette, νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις αν κάνει να κοιμάται το μωρό πολλές ώρες στο πόρτ μπεμπέ γιατί στα περισσότερα δεν επιτρέπεται γιατί δεν αερίζονται καλά. Αν στην δίνει η κουμπάρα σου και έχεις χώρο θα σε βολέψει πάντως. Εκτος και αν στο πορτ μπεμπέ που θα πάρεις επιτρέπεται να κοιμάται οπότε είσαι μια χαρά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Τώρα είδα τα προηγούμενα μηνύματα!! Είδες το μπεμπε ε; Τέλεια!! Τώρα που είναι μεγαλύτερο θα φαίνεται πιο ωραία στον υπέρηχο!!! Σου τα μάσαγε δηλαδή τί; Υπάρχει πιθανότητα να είναι και αγόρι; Θα έχει σασπένς!!! Πήγες τώρα και σου δώσανε τα δωράκια; Το μαξιλάρι είναι σαν τα κλασικά μαξιλάρια θηλασμού; Βολεύει και στον ύπνο; Πάντως και εγω σκέφτομαι να πάω γιατί έχει πολύ καλές τιμές και είναι και ελληνική βιοτεχνία, όπου λογικά τα ρούχα και όλα φτιάχνονται και εδώ.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα audette, νομίζω θα πρέπει να ρωτήσεις αν κάνει να κοιμάται το μωρό πολλές ώρες στο πόρτ μπεμπέ γιατί στα περισσότερα δεν επιτρέπεται γιατί δεν αερίζονται καλά. Αν στην δίνει η κουμπάρα σου και έχεις χώρο θα σε βολέψει πάντως. Εκτος και αν στο πορτ μπεμπέ που θα πάρεις επιτρέπεται να κοιμάται οπότε είσαι μια χαρά!!!

Ναι αυτό που λες κι εμένα με προβλημάτισε γιατί σίγουρα δεν είναι όλα τα πορτ μπεμπε κατάλληλα για ύπνο! θα το ρωτήσω εννοείται πριν το χρησιμοποιήσω!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Τώρα είδα τα προηγούμενα μηνύματα!! Είδες το μπεμπε ε; Τέλεια!! Τώρα που είναι μεγαλύτερο θα φαίνεται πιο ωραία στον υπέρηχο!!! Σου τα μάσαγε δηλαδή τί; Υπάρχει πιθανότητα να είναι και αγόρι; Θα έχει σασπένς!!! Πήγες τώρα και σου δώσανε τα δωράκια; Το μαξιλάρι είναι σαν τα κλασικά μαξιλάρια θηλασμού; Βολεύει και στον ύπνο; Πάντως και εγω σκέφτομαι να πάω γιατί έχει πολύ καλές τιμές και είναι και ελληνική βιοτεχνία, όπου λογικά τα ρούχα και όλα φτιάχνονται και εδώ.

Ναι φαινόταν πολύ καλά, είχε και το χεράκι στο στόμα!χιχιχιχι

Τι να σου πω?? φαντάζομαι ότι παίζει να μας βγεί και μπέμπης! ο γιατρός δεν ήταν σίγουρος και είπε να περιμένουμε μέχρι την επόμενη φορά για να μας πει! Ναι το σκατούλικο, μας κρατάει σε αγωνία!:mrgreen::mrgreen:

Ναι το μαξιλάρι είναι το κλασσικό μαξιλάρι θηλασμού! το μαξιλαρι σου το δίνουν με την πρώτη επίσκεψη και τα άλλα δωράκια όταν αγοράσεις κάτι! Εχει πολύ ωραία πράγματα και σε καλές τιμές! Ναι τα ρουχαλάκια τα ράβουν οι ίδιοι απο όσο ξέρω, το ίδιο και τις προίκες και όλα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Γεια σας κούκλες!!

Αυτο τις Chicco φαίνεται πολύ καλό δεν θυμάμαι να το είχα δει σε κανένα μαγαζί...

Χθες μιλούσε ο άντρας μου με την πεθερά μου και είπε ότι έχει ένα καρότσι από τη συνυφαδα μου στην αποθήκη όποτε θα δούμε αν μας κάνει να το πάρουμε....

Όσο για πολυθρόνα δεν με παίρνει ο χώρος για να το βάλω σαν σκέψη στο μυαλό μου αλλά αυτή με το υποπόδιο φαίνεται φανταστική

Lefki όλες παίρνουμε βιταμινούλεσκαι σε τις έχεις πιο πολύ ανάγκη με τα διδυμάκια σου

Minie μου οι γιατροί έπρεπε να σου πούνε πως έχουν τα πράγματα ώστε να είσαι ενήμερη

Εγώ πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά εξάλλου η αυχενική είναι μια πιθανότητα..

Τώρα αν θέλεις να το ψάξεις κάνε ότι θα σου πει ότι είναι καλύτερο ο γιατρός σου..

Πάντως μια φίλη μου επέλεξε αντί της αμνιοπαρακέντησης να της πάρουν αίμα και Το δείγμα αυτό το στέλνουν για ανάλυση στο εξωτερικό και έχει ποσοστά ακρίβειας 99%

Δεν θυμάμαι πως λέγεται αυτή η εξέταση αλλά δεν γίνεται στην Ελλάδα σε κα ένα εργαστήριο

Nv6Vp2.png

Audette τι τέλεια!!!Τώρα που δεν τα χορταίνουμε τώρα μας βάζουν μια φορά το μήνα να τα βλέπουμε!!! Είναι κολπατζίδικο το μωράκι σου!!!Δεν πειράζει θα έχει πλάκα!!

Babezu καλά θα κάνεις να το δείς το καρότσι!!!Και μας μας έχουν πει να μας δώσουν πράγματα κοντινοί μας άνθρωποι, θα τα δούμε και θα διαλέξουμε :mrgreen::mrgreen: έχουμε και αυτη την δυνατότητα!!!Ότι μπορέσεις να γλυτώσεις καλό είναι ειδικά σε έπιπλα και καρότσια που δεν παθαίνουν και κάτι!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Audette τι τέλεια!!!Τώρα που δεν τα χορταίνουμε τώρα μας βάζουν μια φορά το μήνα να τα βλέπουμε!!! Είναι κολπατζίδικο το μωράκι σου!!!Δεν πειράζει θα έχει πλάκα!!

Babezu καλά θα κάνεις να το δείς το καρότσι!!!Και μας μας έχουν πει να μας δώσουν πράγματα κοντινοί μας άνθρωποι, θα τα δούμε και θα διαλέξουμε :mrgreen::mrgreen: έχουμε και αυτη την δυνατότητα!!!Ότι μπορέσεις να γλυτώσεις καλό είναι ειδικά σε έπιπλα και καρότσια που δεν παθαίνουν και κάτι!!

Έλα ντε! τώρα που είναι πια σχηματισμένο και χαίρεσαι να το βλέπεις, κάνεις υπέρηχο μια φορά το μήνα! εγω δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει να κλωτσάει, τουλαχιστον να μας δίνει έτσι το παρόν και να παίρνουμε λιγη χαρα μέχρι να φτάσει ο επόμενος υπέρηχος και να το δούμε!

χαχαχαχα! ναι μας βγήκε τσαχπίνικο το μικρούλι μας!:D:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Έλα ντε! τώρα που είναι πια σχηματισμένο και χαίρεσαι να το βλέπεις, κάνεις υπέρηχο μια φορά το μήνα! εγω δεν βλέπω την ώρα να αρχίσει να κλωτσάει, τουλαχιστον να μας δίνει έτσι το παρόν και να παίρνουμε λιγη χαρα μέχρι να φτάσει ο επόμενος υπέρηχος και να το δούμε!

χαχαχαχα! ναι μας βγήκε τσαχπίνικο το μικρούλι μας!:D:D:D

Αχχχ τι ωραία....Και εγώ ανυπομονώ να το δω... Θα πάμε αύριο:tongue::tongue::tongue:

Πάντως αυτό με το φύλο και εμένα ότι και να μου πει δεν πρόκειται να το δέσω κόμπο γιατί είναι νωρίς ακόμα, λογικά όμως κάτι θα μας πει..χιχι!!!

lefki μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλες παίρνουμε διάφορα, τ4 παίρνω και εγώ, 75mg, είναι ορμόνη. Όσων αφορά τον αιματοκρίτη εμένα ήταν 34 πριν 2 μήνες, τον τελευταίο μήνα παίρνω 2 σιδηρο...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αχχχ τι ωραία....Και εγώ ανυπομονώ να το δω... Θα πάμε αύριο:tongue::tongue::tongue:

Πάντως αυτό με το φύλο και εμένα ότι και να μου πει δεν πρόκειται να το δέσω κόμπο γιατί είναι νωρίς ακόμα, λογικά όμως κάτι θα μας πει..χιχι!!!

lefki μην αγχώνεσαι κοπέλα μου όλες παίρνουμε διάφορα, τ4 παίρνω και εγώ, 75mg, είναι ορμόνη. Όσων αφορά τον αιματοκρίτη εμένα ήταν 34 πριν 2 μήνες, τον τελευταίο μήνα παίρνω 2 σιδηρο...

Τι κάλα, αντε μια μέρα έμεινε για να το ξαναδείτε! το γλυκούλι!!:D:D:D

Αφου είσαι στη 16η εβδομάδα λογικά θα φαίνεται! Κι εγώ πάντως μέχρι τη β επιπέδου θα κρατάω τις επιφυλάξεις μου! όλο ανατροπές ακούω τελευταία!χαχαχα

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!! τι κάνετε??

Minnie μου, εύχομαι το καλύτερο για το αγοράκι σας! Να ξέρεις οτι τα πράγματα πάντα είναι καλύτερα από αυτο που παρουσιάζουν συνήθως οι γιατροί! κι εκείνοι βέβαια είναι υποχρεωμένοι να ψάξουν τα πάντα! απο κει και πέρα εσεις θα αποφασίσετε πως θα κινηθείτε! Εγω πάντως έχω πρόσφατη περίπτωση γνωστής μου με ποσοστό 1/63. εκανε βέβαια αμνιοπαρακέντηση και τελικα το μωράκι της ήταν μια χαρά! Όπως και να έχει, η προσευχή μας θα είναι μαζί σας!

Λευκή μου, τα προβληματάκια είναι όντως αμελητέα και αντιμετωπίσημα!το ξέρω ότι μαζεύονται πολλά χάπια αλλα χαλάλι για τα μπεμπάκια σου! ο αιματοκρίτης σου μια χαρα μου φάινεται για εγκυμονούσα και δη σε δίδυμα!

Φραουλίτσα όντως το motherbaby δίνει μαξιλάρι θηλασμού στην πρώτη επίσκεψη! εμάς μας έδωσαν και ενα ματάκι για την κούνια του μωρού και μια κούπα με το λογοτυπο τους για να πίνει καφε ο ευτυχής πατέρας και να αντέχει στα ξενύχτια!χαχαχα

τα δικα μας τα νέα είναι ότι χθες πήγαμε στο γιατρό! είδαμε το μωράκι μας και έχουμε μεγαλώσει! όλα καλά δοξα τω Θεώ! για το φύλο μας τα ψιλομάσαγε, οπότε ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο! σε 3 βδομάδες που θα ξαναπάμε είπε θα μας πει! Όχι ότι μας νοιάζει και ιδιαίτερα! Γερό να είναι και τίποτε άλλο!

Μπράβο Audette για τα ευχάριστα νέα με το μωράκι σου! Σου κάνει και κόλπα με το φύλο το ατιμούτσικο!!! Σε 3 βδομάδες έκλεισες την β' επιπέδου ή είναι νωρίς ακόμα?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μπράβο Audette για τα ευχάριστα νέα με το μωράκι σου! Σου κάνει και κόλπα με το φύλο το ατιμούτσικο!!! Σε 3 βδομάδες έκλεισες την β' επιπέδου ή είναι νωρίς ακόμα?

Σ ευχαριστω κοριτσάκι μου! Ναι μας κανει κολπάκια αλλά που θα πάει? θα το τσακώσουμε!χαχα:tongue:

Όχι ειναι πολύ νωρίς για β επιπέδου, απλό υπέρηχο θα κάνουμε! εσυ τι κάνεις?? ποτε θα ξαναδείτε το μωράκι σας??

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...