Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου. Εχω χασει μερικες μερες απο τα νεα σας τα οποια κ θα διαβασω αλλα λογω ξαπλας μπαινω απο το κινητο.

λοιπον τα δικα μου νεα ειναι οτι πηγαμε στο γιατρο με τις εξετασεις του προγεννητικου κ προεκυψαν 2 θεματακια τα οποια ευτυχως αντιμετωπιζονται. Το ενα ειναι χαμηλος α ιματοκριτης 33 οποτε μου γραψε σιδηρο. Το αλλο ηταν TSH 2.83 ενω πρεπει να ναι κατω απο 2.5 κ πηγα σε ενδοκρινολογο κ παιρνω πλεον κ Τ4 . Γενικα εχω πειξει στο φαρμακο αλλα δεν πειραζει αρκει να ναι οκ τα μωρακια μου. Τα καφε ηταν ενα μικρο αιματωμα το οποιο αντιματωπιζεται με ξαπλα κ ουτρογκεσταν. Εφυγε κ αυτο το αγχος.

Διαβασα λιγο για τις αγορες κακαθουνες κλπ κ δεν ξερω τι ειναι καλυτερο ειδικα οταν εχεις 2 μωρα. Εγω σκςφτομαι κ την περιπτωση ξυλουργου για τις 2 κουνιες απο την αρχη αλλα μηπως τα μωρα ειναι πολυ μικρουλια για κουνια απο νεογεννητα. Δεν ξερω. Ειναι νωρις ακομα κ καλα κανουμε κ το ψαχνουμε ολες. Οσο για καροτσι εγω θα παρω ενα δδυμων αλλα θα παω να δα δω πρωτα. Ειναι κ πανακριβα γαμωτο.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λευκή μου, μακάρι όλες οι εγκυούλες να είχαν τέτοια "προβληματάκια" που λύνονται τόσο εύκολα! Μην ανησυχείς καθόλου, εγώ ξεκίνησα με TSH 6.14 και ακόμη και στην τελευταία επίσκεψη στον ενδοκρινολόγο δεν είχε πέσει κάτω από 3 (σκέψου ότι έπαιρνα Τ4 των 125). Όλα είναι υπέροχα, απλώς λόγω διδύμων μάλλον σου τραβάνε περισσότερη ορμόνη τα κουκλάκια σου! Να ξεκουράζεσαι και να τους μιλάς! Πολύ χαίρομαι που τα πας καλά!

tt1e3

Κορίτσια καλημέρα!

Για καρότσια κλπ. βρεφικά πάρτε τιμές και από τον Ναρλή στην Καβάλα, έχει πολύ καλές προσφορές.

Λευκή ελπίζω τα θεματάκια σας να λυθούν γρήγορα.

Αναφορικά με τη βοήθεια στη λοχεία συμφωνώ ότι πρέπει να τη δεχόμαστε από οπουδήποτε. Οι πρώτοι μήνες είναι η πιο δύσκολη φάση, οι ορμόνες μας κάνουν πάρτι, το μωρό δεν μπαίνει σε πρόγραμμα πριν τον 3ο μήνα και γενικά η ζωή μας έρχεται τούμπα. Αυτό με τα νεογέννητα που κοιμούνται δεν ισχύει παρά μόνο ίσως για όσα πίνουν ξένο γάλα και τους πέφτει βαρύ.

Εγώ ειδικά το πρώτο δίμηνο της κόρης μου λες και ζούσα μέσα σε μια ομίχλη από το ξενύχτι. Πραγματικά, αν είχα τη δυνατότητα να έχω 2 ανθρώπους ακόμα στο σπίτι και να μοιράζω αρμοδιότητες νομίζω ότι θα τα έβγαζα πολύ πιο εύκολα πέρα. Και μην ξεχνάτε ότι η επιλόχειος καραδοκεί.

Τα δικά μας νέα είναι λίγο περίεργα. Κάναμε αυχενική την Παρασκευή και μας βρήκαν μια ανεπάρκεια στη βαλβίδα της καρδούλας του μωρού. Η γιατρός είπε ότι αυτό συμβαίνει σε πολλά μωράκια και στα περισσότερα αποκαθίσταται από μόνο του πριν τη γέννηση, αλλά μπορεί να είναι και δείκτης χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Σε συνδυασμό με το πάχος της αυχενικής που μας το έβγαλαν 2.6 χιλιοστά και με όλους τους άλλους δείκτες μας έβγαλαν πιθανότητες για down 1:360. Η γιατρός φάνηκε ανήσυχη και μας θορύβησε κι εμάς, μάλιστα η υπερηχογραφίστρια δεν μπήκε στον κόπο να μας πει καν το φύλο και μόνο όταν ρώτησα στο τέλος μου είπε ότι είναι αγόρι. Δεν σας κρύβω ότι φρίκαρα σε πρώτη φάση. Η γιατρός άρχισε να μας λέει για εξέταση αίματος, λήψη τροφοβλάστης, αμνιοπαρακέντηση. Τελικά πήρα και μια δεύτερη γνώμη το Σάββατο, από έναν γιατρό που δεν θεωρεί ότι τα πράγματα είναι τόσο επικίνδυνα. Άλλωστε αυτή η πιθανότητα που μας έδωσαν είναι στατιστικά ίδια με αυτήν που έχουν οι γυναίκες της ηλικίας μου (34). Επίσης θεωρεί ότι το πάχος της αυχενικής είναι ανάλογο του μήκους του μωρού και δεν του φαίνεται παράλογη η αναλογία του μωρου μας.

Τέλος πάντων, αποφασίσαμε με τον σύζυγο να περιμένουμε, άλλωστε από τις λύσεις που μας πρότειναν πιο πολύ εμπιστευόμαστε την αμνιοπαρακέντηση η οποία έτσι κι αλλιώς γίνεται αργότερα. Θα δούμε πώς θα πάει το προβλημα στην καρδούλα στους επόμενους υπερήχους και αν κάτι μας ανησυχήσει θα κάνουμε και την αμνιο να ησυχάσουμε. Αν έχετε ακόμα ένα λεπτό στην προσευχή σας, παρακαλέστε και για την καρδούλα του μπεμπάκου μας να γίνει καλά.

Τα φιλιά μου σε όλες!

tt1bde8a.aspx

Α, και για τις πολυθρόνες θηλασμού, εγώ είχα μια καρέκλα γραφείου με μπράτσα, την πιο απλή από το Praktiker και μια χαρά την έκανα τη δουλειά μου. Τον πρώτο καιρό χρησιμοποιούσα ένα μεγάλο μαξιλάρι ύπνου, τώρα ακόμα της δίνω το γάλα αγκαλιά στην καρέκλα μερικές φορές, παρόλο που ψήλωσε πολύ το κορίτσι μου και δεν καλοχωράει! :D

tt1bde8a.aspx

Καλημέρα κι από μένα,

Didi είναι πολύ ωραίο το urban το σκέφτομαι κι εγώ πολύ! Και το χρώμα που κοιτάς επίσης μου αρέσει, αλλά μάλλον μένω στο μπεζάκι! Την περίπτωση της καρέκλας για τον θηλασμό δε την είχα σκεφτεί, αλλά έχουμε μια μεγάλη και αναπαυτική καρέκλα γραφείου και θα βολευτώ σε αυτήν πιστεύω. Πάντως και οι δύο καρέκλες που σκέφτεσαι όμορφες είναι.

Λευκή μου κι εγώ πιστεύω να είσαι χαρούμενη και ξένοιαστη, γιατί αυτά τα θεματάκια που ανέφερες λύνονται εύκολα.

Για το ρηλάξ κι εγώ έχω ακούσει ότι δεν επιτρέπεται στην αρχή που είναι μικρό, μετά οκ.

Για το πορτ μπεμπε, και το παρκοκρέβατο πρέπει να αγοράσεις στρώμα καλό λένε. Μα καλά δε θα μπορούσαν να τα προσφέρουν μαζί από την αρχή μιας και δεν είναι και φθηνά για να τα αγοράσεις...όλο κάτι βρίσκουν!

Εμένα η μικρή κούνια χωράει ίσα ίσα στο δωμάτιο και το πορτ μπεμπέ θα με βολέψει για να το έχω μαζί μου όπου κι αν βρίσκομαι μέσα στο σπίτι ή και εκτός. Το παρκοκρέβατο σκέφτομαι να το πάρω αργότερα, όταν χρειαστεί να ξαναγυρίσω στη δουλειά και θα το αφήνω στη γιαγιά του πρώτα ο Θεός.

Κατά τα άλλα πως είστε κοριτσάκια μου? Εγώ χθες είχα τσιμπηματάκια χαμηλά όλο το πρωί, πλέον δεν έχω συχνά, περίπου μια φορά την εβδομάδα μπορεί και παραπάνω. Περιμένω να ξαναδώ το μωράκι μας αλλά αυτή τη φορά μας είπε σ' ένα μήνα από την αυχενική!!! Ούφ, άντε να περάσει ο καιρός!:roll:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!

Για καρότσια κλπ. βρεφικά πάρτε τιμές και από τον Ναρλή στην Καβάλα, έχει πολύ καλές προσφορές.

Αναφορικά με τη βοήθεια στη λοχεία συμφωνώ ότι πρέπει να τη δεχόμαστε από οπουδήποτε. Οι πρώτοι μήνες είναι η πιο δύσκολη φάση, οι ορμόνες μας κάνουν πάρτι, το μωρό δεν μπαίνει σε πρόγραμμα πριν τον 3ο μήνα και γενικά η ζωή μας έρχεται τούμπα. Αυτό με τα νεογέννητα που κοιμούνται δεν ισχύει παρά μόνο ίσως για όσα πίνουν ξένο γάλα και τους πέφτει βαρύ.

Εγώ ειδικά το πρώτο δίμηνο της κόρης μου λες και ζούσα μέσα σε μια ομίχλη από το ξενύχτι. Πραγματικά, αν είχα τη δυνατότητα να έχω 2 ανθρώπους ακόμα στο σπίτι και να μοιράζω αρμοδιότητες νομίζω ότι θα τα έβγαζα πολύ πιο εύκολα πέρα. Και μην ξεχνάτε ότι η επιλόχειος καραδοκεί.

Τα δικά μας νέα είναι λίγο περίεργα. Κάναμε αυχενική την Παρασκευή και μας βρήκαν μια ανεπάρκεια στη βαλβίδα της καρδούλας του μωρού. Η γιατρός είπε ότι αυτό συμβαίνει σε πολλά μωράκια και στα περισσότερα αποκαθίσταται από μόνο του πριν τη γέννηση, αλλά μπορεί να είναι και δείκτης χρωμοσωμικών ανωμαλιών. Σε συνδυασμό με το πάχος της αυχενικής που μας το έβγαλαν 2.6 χιλιοστά και με όλους τους άλλους δείκτες μας έβγαλαν πιθανότητες για down 1:360. Η γιατρός φάνηκε ανήσυχη και μας θορύβησε κι εμάς, μάλιστα η υπερηχογραφίστρια δεν μπήκε στον κόπο να μας πει καν το φύλο και μόνο όταν ρώτησα στο τέλος μου είπε ότι είναι αγόρι. Δεν σας κρύβω ότι φρίκαρα σε πρώτη φάση. Η γιατρός άρχισε να μας λέει για εξέταση αίματος, λήψη τροφοβλάστης, αμνιοπαρακέντηση. Τελικά πήρα και μια δεύτερη γνώμη το Σάββατο, από έναν γιατρό που δεν θεωρεί ότι τα πράγματα είναι τόσο επικίνδυνα. Άλλωστε αυτή η πιθανότητα που μας έδωσαν είναι στατιστικά ίδια με αυτήν που έχουν οι γυναίκες της ηλικίας μου (34). Επίσης θεωρεί ότι το πάχος της αυχενικής είναι ανάλογο του μήκους του μωρού και δεν του φαίνεται παράλογη η αναλογία του μωρου μας.

Τέλος πάντων, αποφασίσαμε με τον σύζυγο να περιμένουμε, άλλωστε από τις λύσεις που μας πρότειναν πιο πολύ εμπιστευόμαστε την αμνιοπαρακέντηση η οποία έτσι κι αλλιώς γίνεται αργότερα. Θα δούμε πώς θα πάει το προβλημα στην καρδούλα στους επόμενους υπερήχους και αν κάτι μας ανησυχήσει θα κάνουμε και την αμνιο να ησυχάσουμε. Αν έχετε ακόμα ένα λεπτό στην προσευχή σας, παρακαλέστε και για την καρδούλα του μπεμπάκου μας να γίνει καλά.

Τα φιλιά μου σε όλες!

Minnie μου τώρα είδα το μήνυμά σου. Να σου ζήσει το αγοράκι σου και να το χαρείς γερό στην αγκαλιά σου! Εννοείται πως θα προσευχηθούμε και όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του Θεού! Καλά έκανες και πήρες κι άλλη γνώμη για το μωράκι σου και χαίρομαι που ο δεύτερος γιατρός ήταν πιο καθησυχαστικός. Όντως σύμφωνα με την ηλικία, ταιριάζουν οι πιθανότητες. Υπομονή και πίστη και όλα θα πάνε καλά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!minnie μου σε σκεφτόμουν και αναρωτιόμουν γιατί δεν έστειλες. με το καλό να πάρεις το αγοράκι σου υγιέστατο στην αγκαλιτσα σου!!!μια χαρά θα είναι η καρδούλα του μέχρι να γεννηθεί!!ο δεύτερος γιατρός δε νομίζω να ρισκαρε τόσο πολύ..αν ήταν κάτι πολυ σοβαρό δε θα ήταν καθυσηχαστικος.αυτοί φοβούνται για το τι θα ακολουθήσει και είναι πάντα επιφυλακτικοι για παν ενδεχομενο.όσο για τις πιθανότητες για down είναι το τελικό αποτέλεσμα αυτό?και εμένα που είμαι 31 αρχικά ήταν 1:554 και μου είπε σύμφωνα με την ηλικία είναι μια χαρά.πάντως και αμνιοπαρακεντηση να χρειαστεί να κάνεις μη σε αγχώνει.μην ανησυχεις!!όλα θα πάνε καλά!

Λευκή μου ας παίρνεις χάπια αρκεί που όλα προχωρούν καλά και τα διδυμακια σου είναι μια χαρά!τα δίδυμα είναι ζόρικα απ'την αρχή..τι να κάνουμε!μετά θα παίρνεις ομως διπλές χαρές!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα σε όλες!

Minnie Mouse, εύχομαι όλα να πάνε καλά με το μωράκι σου! Να είσαι δυνατή με θετική σκέψη και πίστη και τότε όλα θα εξελιχθούν καλά! Να το παρακολουθήσετε με σωστή καθοδήγηση από γιατρό που εμπιστεύεσαι! Να είσαι καλά εσύ και το μωράκι σου!

Φιλιά σε όλες!

OkoIp3.png

Κορίτσια καλημέρα!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Μίνι μου, πολύ στενοχωρήθηκα με τα νέα σου, αλλά νομίζω πως δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα.

Πριν προχωρήσετε σε αμνιοπαρακέντηση που είναι επεμβατική και έχει κινδύνους*, υπάρχει και μία άλλη εξέταση, μη επεμβατική, όπου γίνεται απλώς αιμοληψία από τη μητέρα (DNA του μωρού κυκλοφορεί στο αίμα μας) και είναι κάπως ασφαλέστερος δείκτης από την αυχενική. Ίσως να σκεφτόσασταν αυτό, για να ηρεμήσεις λίγο. Εγώ πάντως ίσως προχωρούσα και σε δεύτερη αυχενική, σε άλλο ειδικό υπερηχογραφιστή (δεν ξέρω αν σας την έκανε η γιατρός σας ή πήγατε σε ειδικό).

*Ο κίνδυνος αποβολής από την αμνιοπαρακέντηση φτάνει έως το 1% (3,6/360), δηλαδή είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από την πιθανότητα το μωράκι σου να έχει πρόβλημα. Σκέψου το προσεκτικά και πάρε κι άλλες γνώμες.

Επίσης να θυμάσαι ότι όλα είναι ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ. ΔΕΝ είναι διάγνωση. Κι εμένα με κίνδυνο 15χρονης πάλι μου τα είπε όλα για την αμνιοπαρακέντηση και τη λήψη τροφοβλάστης. Το κάνουν για να είναι καλυμμένοι, εγώ υπέγραψα κιόλας ότι έλαβα γνώση για τις πιθανές εναλλακτικές και ότι γνωρίζω τους περιορισμούς της εξέτασης.

Ο μπεμπάκος σου θα είναι μια χαρά! Άλλωστε υπάρχει 359/360 πιθανότητα το μωράκι σου να είναι υγιές. :D

tt1e3

Minnie mouse με το καλό το αγοράκι σου και όλα να πάνε καλά!!! Σίγουρα θα σε έχουμε στις προσευχές μας!!Μακάρι να μην είναι τίποτα και όλα να πάνε καλά!!!Όπως είπαν και τα κορίτσια αφου ο δεύτερος ήταν καθησυχαστικός σημαίνει οτι δεν είναι και τόσο σοβαρό!! Να σκέφτεσαι θετικά και βλέποντας και κάνοντας, θα δεις στην πορεία τί μπορεί να χρειαστεί. Μην στεναχωριέσαι γιατί στεναχωριέται και αυτο και να γίνεται όλο αυτο χωρίς λόγο!!!Φιλιά πολλά κοπέλα μου!!!

Lefki η TSH δεν ήταν και τόσο τρομακτικά ψηλά, με το χαπάκι θα σου ρυθμιστεί. Τα διδυμάκια είναι διπλή χαρά αλλά και όλα τους είναι πανάκριβα!!!Καλή δύναμη!!

Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια!! Α!!Είδα στο mother baby που είδες Didi το καρότσι ότι έχει και καλαθούνες αξιοπρεπέστατες στα 60 ευρώ και δίνει λέει δώρο μαξιλάρι θηλασμού σε εγκύους που το επισκέπτονται για πρώτη φορα. Καλό. Για το ριλάξ έχω δει το hoopla της chicco που έχει και ειδικά μαξiλαράκια που είναι για νεογέννητο, τώρα δεν ξέρω όταν έρθει η ώρα θα ρωτήσω και τον παιδίατρο φυσικά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλίτσα, εμείς μόλις κατεβούμε Αθήνα θα πάμε στο motherbaby. Λέω να πάρω από εκεί την κούνια (τη θέλω με κάγκελα γύρω γύρω, για να βλέπω το μωρό από το γραφείο μου) & το καρότσι που έχει το chicco urban στα 342 από 380. Καλαθούνα δεν θα πάρω, είναι για πολύ λίγο καιρό, ειδικά αν βγει μεγάλο το μωρό. Εμείς μένουμε σε νοικιασμένο σπίτι χωρίς αποθήκη και δεν έχω πού να τα βάλω όλα μετά.

Όσο για τη βοήθεια, εμείς είμαστε ολομόναχοι εδώ και η μαμά μου έχει τα δύο αδερφάκια μου, οπότε δύσκολο να βοηθήσει για πολύ καιρό (άλλωστε δεν μπορούν να μείνουν εδώ πολύ και οι τρεις). Ευτυχώς ο άντρας μου δουλεύει κυρίως στο σπίτι οπότε θα έχω βοήθεια.

tt1e3

Κορίτσια καλημέρα!

Τα φιλιά μου σε όλες!

Γειά σου Minnie Mouse! Και εγώ θορυβήθηκα πολύ με τα νέα σου περισσότερο όμως όχι γιατί πιστεύω πως τα πράγματα δεν είναι καλά, αλλά γιατί θα αναγκαστείς να περάσεις αυτό το διάστημα αγωνίας.

Να ξέρεις πως και μία πάρα πολύ μικρή πιθανότητα να υπάρχει για κάτι, ο γιατρός είναι υποχρεωμένος να σε θορυβήσει και να τα αναφέρει στα χαρτιά των εξετάσεων για να είναι καλυμμένος από το νόμο.

Πιστεύω πως πήρες τη σωστή απόφαση από τη στιγμή που δεν ήθελες να κάνεις λήψη τροφοβλάστης. Το αναίμακτο τεστ εξέτασης DNA δυστυχώς δεν πιάνει όλα τα σύνδρομα, οπότε αν είναι να το ψάξεις να το κάνεις ολοκληρωμένα και αυτό γίνεται μόνο με εξέταση καρυότυπου, δηλαδή ή με λήψη τροφοβλάστης ή με αμνιοπαρακέντηση για να υπάρξει διάγνωση.

Εύχομαι να μην είναι τίποτα τελικά όπως συμβαίνεις τις περισσότερες φορές σε αυτές τις περιπτώσεις. Τώρα πότε θα σε δει ξανά ο ειδικός στον προγεννητικό έλεγχο? Μην το αφήσεις για τη β΄επιπέδου, νομίζω πως από την 17η εβδομάδα μπορεί να δει πάρα πολλά και αν χρειαστεί για να φύγει κάθε υποψία να κάνεις την άμνιο. Μίλησε και με τον ειδικό προγεννητικού ελέγχου που θα σου κάνει την εξέταση και όχι μόνο με τον γιατρό σου, ούτως ή άλλως ο ειδικός κάνει την συμβουλευτική. Ήταν καποιος από τους δύο γιατρούς που σε εξέτασαν πιστοποιημένος? Φιλιά!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσια οντως δενειναι κατι φοβερο απλως εχουν μαζευτει 18 χαπακια τη μερα συν την ηπαρινη. Χαλαλι ομως αφου αντιμετωπιζονται ολα.

Μινι μου εγω ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να μη χρειστει το οτιδηποτε. Συμβαινει καμια φορα απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ σε πολλα μωρακια ας ειναι αυτο τυχαιο κ ας αντιμετωπιζεται κ ισως την επομενη φορα να μην υπαρχει καν !!!.

Εγω κοριτσια ειμαι κατα της αμνιοπαρακεντησης γιατι σχεδον οση πιθανοτητα υπαρχει για ενα συνδρομο αντιστοιχα υπαρχει η πιθανοτητα αποβολης λογω της εξετασης.

Δεν εχω κανει ακομα αυχενικη κ δεν γνωριζω καν πως ειναι τα μωρακια απο αυτη την αποψη. Ομως ειμαι 37 ετων κ λογω ηλικιας λογικα θα εχω κ αυξημενα ποσοστα. Ο γιατρος μου δεν μου εχει κανει ακομα κουβεντα για την αυχενικη οταν ομως θα μιλησουμε για αυτο θα συζητησω μαζι του κ το θεμα του τεστ DNA.

xj92p3.png

Κοριτσια οντως δενειναι κατι φοβερο απλως εχουν μαζευτει 18 χαπακια τη μερα συν την ηπαρινη. Χαλαλι ομως αφου αντιμετωπιζονται ολα.

Μινι μου εγω ευχομαι να σου πανε ολα καλα κ να μη χρειστει το οτιδηποτε. Συμβαινει καμια φορα απο οτι εχω διαβασει στο φορουμ σε πολλα μωρακια ας ειναι αυτο τυχαιο κ ας αντιμετωπιζεται κ ισως την επομενη φορα να μην υπαρχει καν !!!.

Εγω κοριτσια ειμαι κατα της αμνιοπαρακεντησης γιατι σχεδον οση πιθανοτητα υπαρχει για ενα συνδρομο αντιστοιχα υπαρχει η πιθανοτητα αποβολης λογω της εξετασης.

Εγω δεν εχω κανει ακομα αυχενικη κ δεν γνωριζω καν πως ειναι τα μωρακια απο αυτη την αποψη. Ομως ειμαι 37 ετων κ λογω ηλικιας λογικα θα εχω κ αυξημενα ποσοστα. Ο γιατρος μου δεν μου εχει κανει ακομα κουβεντα για την αυχενικη οταν ομως θα μιλησουμε για αυτο θα συζητησω μαζι του κ το θεμα του τεστ DNA.

18 χαπάκια!!!Τί κάνουμε για αυτά τα μωράκια!!!!Γερά να είναι και χαλάλι τους!!!!Με το καλό να κάνεις την αυχενική σου, σκέφτεσαι κάτι για το φύλο; Θα είναι ίδιο ή διαφορετικό; Έχει πολύ ενδιαφέρον!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα, εμείς μόλις κατεβούμε Αθήνα θα πάμε στο motherbaby. Λέω να πάρω από εκεί την κούνια (τη θέλω με κάγκελα γύρω γύρω, για να βλέπω το μωρό από το γραφείο μου) & το καρότσι που έχει το chicco urban στα 342 από 380. Καλαθούνα δεν θα πάρω, είναι για πολύ λίγο καιρό, ειδικά αν βγει μεγάλο το μωρό. Εμείς μένουμε σε νοικιασμένο σπίτι χωρίς αποθήκη και δεν έχω πού να τα βάλω όλα μετά.

Όσο για τη βοήθεια, εμείς είμαστε ολομόναχοι εδώ και η μαμά μου έχει τα δύο αδερφάκια μου, οπότε δύσκολο να βοηθήσει για πολύ καιρό (άλλωστε δεν μπορούν να μείνουν εδώ πολύ και οι τρεις). Ευτυχώς ο άντρας μου δουλεύει κυρίως στο σπίτι οπότε θα έχω βοήθεια.

Σχετικά με την καλαθούνα και εγω δεν ξέρω αν θα έπαιρνα, και ευτυχώς έχουμε αρκετό χώρο στο πατάρι και αρκετό χώρο στο σπίτι, αν δεν υπάρχει χώρος είναι τζάμπα έξοδο, βρίσκεις λύσεις σε όλα, ακόμα και με το καρότσι όπως είπε η Sagia. Με το καλό να έρθεις στηνν Αθήνα να κάνεις τις αγορές σου!!! Είσαι τυχερή που θα είναι ο άντρας σου σπίτι θα το απολαύσετε μαζί, εμένα δυστυχώς δουλεύει απο τις 6 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα!!! Ελάχιστα θα το βλέπει... Καλά να είμαστε και γερά να είναι όλα τα μωράκια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...