Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Εγώ να δεις τι θα τις κάνω και τις 2 τώρα στο 2ο!!!χαχα!

Ο μικρός τπτ δε λέει ακόμα για το αδερφάκι του..αγόρια παιδί μου τι περιμένεις!!που και που με ρωτάει τι κάνει το μωράκι σου?μεγάλωσε?1-2φορες ήρθε να χαϊδεψει την κοιλιά μου..δε του πολυμιλαμε ακόμα.προς το καλοκαίρι θα τον προετοιμασουμε για να μη βαρεθεί!

Φιλιά κορίτσια τα λέμε και πιο μετά!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου! Τι μου κάνετε? Βλέπω πολλά θέματα ανοιχτά...

Όσων αφορά καλαθούνες πορτ μπεμπε κτλ, μετά από έρευνα κατέληξα πως οι περισσότερες που πήραν πορτ μπεμπε το μετάνοιωσαν διότι όσων αφορά την βόλτα όσο είναι νεογέννητα προτίμησαν λόγο ευκολίας τα καθισματάκια αυτοκινήτου για να μην μετακινούν το παιδί αλλά και για να μην κουβαλάνε χίλια δύο και για τον ύπνο άσχετα με ότι λένε οι πωλήτριες δεν ενδείκνυται διότι όπως είπε και η Φραουλίτσα δεν αερίζονται καλά.

Σκεφτόμουνα γιατί να μην μπορούμε να τα βάλουμε κατευθείαν στην κούνια τους??? Τουλάχιστον εμείς έτσι κοιμόμασταν από νεογέννητα..Παρά τώρα να χρειαζόμαστε χίλια δυό πράγματα, καλαθούνες πορτ μπεμπε και μειωτές χώρου???

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Δίκιο έχεις, για τα εξτρά, αν θες βρίσκεις τρόπο για όλα, για την μείωση του χώρου στην κούνια το κάνεις και μόνη σου χωρίς να πάρεις κάτι, απλά για λόγους ψυχολογικούς για το να νιώθει πιο περιορισμένο στην αρχή για να νιώθει ασφαλές. Να δείς της αδελφής μου είχε συνηθήσει να νιώθει τα ποδαράκια του, του φοράει το φορμάκι του όταν φεύγουν απο το μαιευτήριο και το παιδί τρεις ώρες να μένει ακίνητο :shock: του ανοίγει τα πόδια στο φορμάκι και αρχίζει πάλι να κουνιέται!!! Ε αναγκάστηκε και του πήρε 3 φορμάκια σαν του μαιευτηρίου και σιγά σιγά του έβαλε τα φορμάκια!!!Τρομερό; Μην σου τύχει το περίεργο μωρό!!!Αν δεν μου χάριζαν την καλαθούνα ούτε και εγω θα αγόραζα πάντως. Στην κούνια κατευθείαν. Σε εμάς χωράει και στο δωμάτιο μας βέβαια. Αν δεν χωράει άλλη κουβέντα. Προσοχή όλες οι αγορές θέλουν πολύ ψάξιμο γιατί αλλιώς μπορεί να φορτωθείς λάθος πράγματα ή περιττά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ναι και εγώ έτσι το σκεφτομαι, να το βάλω κατευθείαν στην κούνια γιατί χωράει και στο δωμάτιο, απλα με προβληματίζει λίγο τι θα κάνω όταν το φέρνω στο σαλόνι και αν το αφήσω κάποια στιγμή στους γονείς μου. Γενικά θα είμαστε στο σπίτι παρεούλα γιατί δεν εργάζομαι όμως αν τύχει να κοιμηθεί κάπου αλλού?/?:roll: Για παρκοκρέβατο τι θα λέγατε σαν κάτι επιπλέον? Τουλάχιστον σκέφτομαι πως αυτό θα φτουρίσει γιατί θα χρησιμεύσει και πολύ αργότερα και όχι μόνο για 4-5 μήνες(και αν...) και μετά στην αποθήκη...:roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ναι και εγώ έτσι το σκεφτομαι, να το βάλω κατευθείαν στην κούνια γιατί χωράει και στο δωμάτιο, απλα με προβληματίζει λίγο τι θα κάνω όταν το φέρνω στο σαλόνι και αν το αφήσω κάποια στιγμή στους γονείς μου. Γενικά θα είμαστε στο σπίτι παρεούλα γιατί δεν εργάζομαι όμως αν τύχει να κοιμηθεί κάπου αλλού?/?:roll: Για παρκοκρέβατο τι θα λέγατε σαν κάτι επιπλέον? Τουλάχιστον σκέφτομαι πως αυτό θα φτουρίσει γιατί θα χρησιμεύσει και πολύ αργότερα και όχι μόνο για 4-5 μήνες(και αν...) και μετά στην αποθήκη...:roll:

Παρκοκρέβατο αξίζει θα το χρειαστείς και για ταξίδια και η αδελφή μου όταν ερχόταν Αθήνα στο παρκοκρέβετο το έβαζε το νινί απο μικρούλι. Μπορείς στο σπίτι να έχεις ρηλαξ απλά να δείς να μπορεί απο 0. Το ρηλάξ βολεύει πάρα πολύ το δένεις και το παίρνεις παντού μαζί σου, όταν κράταγα τα παιδάκια, που ήταν αρκετά, το πιο μωρό ήταν στο ρηλάξ και το είχα παντού δίπλα μου. Στο σπίτι μπορείς όταν είναι μικρούλι να το ξαπλώνεις στον καναπέ όταν είσαι στο σαλόνι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade.....................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη..................05/09......Αυχενική.......♥♥♥
  3. if82.............................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17...................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06....................10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  6. Ζαχίρ.........................12/09
  7. Sagia..........................12/09.......Αυχενική......Αγοράκι
  8. mommy to be............12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_....................15/09......Αυχενική.......Αγοράκια (*2)

10. Ανδρομέδα................15/09......Αυχενική.......♥♥♥
  11. stafylaki.....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  12. Babezu.......................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  13. s0faki..........................17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  15. Φραουλίτσα*.............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  16. Minnie Mouse...........22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  17. Didi89.........................22/09......Αυχενική......Αγοράκι
  18. Jenny_bill...................23/09......♥♥♥
  19. Aggeliki83..................25/09
  20. felicitaki......................30/09......♥♥♥ (Αυχενική: 23/03)
  21. Lefki............................08/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. lolitaki78.....................09/10......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  23. ilektra2........................................♥♥♥ (Αυχενική: 18/03)
  24. katja............................31/10

tt1e3

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μακάρι να είναι όλα τα νινάκια μας καλά! Εγώ επιτέλους τελείωσα από τη γαστρεντερίτιδα και είμαι -2κιλά. Λιγότερο από όσο ξεκίνησα δηλαδή...

Εμένα μου έδωσε DVD, αλλά μόνο με φωτογραφίες, όχι το βίντεο (ήθελα να επιβεβαιώσω το ότι είδα αγοράκι :tongue:).

Για τα λίκνα και τις καλαθούνες, το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα ότι δεν αξίζει. Θα κοιμάται στην κούνια του (μία απλή) μέσα στην κρεβατοκάμαρα και θα πάρουμε παρκοκρέβατο.

Για καρότσι, το Chicco Urban μου άρεσε πάρα πολύ στο emerald χρώμα και το βρήκα εδώ σε καλή τιμή. Όπως σας είπα, τα εμπιστεύομαι πολύ τα Chiccο, καθώς είχε η μητέρα μου ένα για τα μικρά μου αδέρφια και ήταν πραγματικό σκυλί. Επίσης το σκέφτηκα από εδώ, το είδα από εκεί και τείνω στο ότι δεν μου είναι απαραίτητο ένα πολυκαρότσι, ειδικά δεδομένου ότι θα γεννήσουμε Σεπτέμβρη και το πορτ μπεμπέ θα το χρησιμοποιήσουμε ελάχιστα.

Αυτό που ψάχνω τώρα είναι πολυθρόνα για τον θηλασμό (μία που να είναι ελαφρώς μοντέρνα και όχι ΤΕΡΑΣΤΙΑ). Αφού θα είμαι σπίτι, θέλω να θηλάσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φιλάκια στις κοιλίτσες και περαστικά στις αρρωστούλες!

tt1e3

Κορίτσια μου, τι κάνετε; Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! Μακάρι να είναι όλα τα νινάκια μας καλά! Εγώ επιτέλους τελείωσα από τη γαστρεντερίτιδα και είμαι -2κιλά. Λιγότερο από όσο ξεκίνησα δηλαδή...

Εμένα μου έδωσε DVD, αλλά μόνο με φωτογραφίες, όχι το βίντεο (ήθελα να επιβεβαιώσω το ότι είδα αγοράκι :tongue:).

Για τα λίκνα και τις καλαθούνες, το σκέφτηκα πολύ και αποφάσισα ότι δεν αξίζει. Θα κοιμάται στην κούνια του (μία απλή) μέσα στην κρεβατοκάμαρα και θα πάρουμε παρκοκρέβατο.

Για καρότσι, το Chicco Urban μου άρεσε πάρα πολύ στο emerald χρώμα και το βρήκα εδώ σε καλή τιμή. Όπως σας είπα, τα εμπιστεύομαι πολύ τα Chiccο, καθώς είχε η μητέρα μου ένα για τα μικρά μου αδέρφια και ήταν πραγματικό σκυλί. Επίσης το σκέφτηκα από εδώ, το είδα από εκεί και τείνω στο ότι δεν μου είναι απαραίτητο ένα πολυκαρότσι, ειδικά δεδομένου ότι θα γεννήσουμε Σεπτέμβρη και το πορτ μπεμπέ θα το χρησιμοποιήσουμε ελάχιστα.

Αυτό που ψάχνω τώρα είναι πολυθρόνα για τον θηλασμό (μία που να είναι ελαφρώς μοντέρνα και όχι ΤΕΡΑΣΤΙΑ). Αφού θα είμαι σπίτι, θέλω να θηλάσω όσο το δυνατόν περισσότερο.

Φιλάκια στις κοιλίτσες και περαστικά στις αρρωστούλες!

Τέλειο χρώμα το emerald!!! :wink:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Τι κάνεις, Κασσιόπη μου;

Κι εμάς μας άρεσε πάρα πολύ το χρώμα αυτό! Είναι πολύ μοντέρνο και (για μένα τουλάχιστον) unisex!

Τι σας λέει αυτή η πολυθρόνα; Είναι πολύ ακριβή, αλλά τη λατρέψαμε μόλις την είδαμε και μας άρεσε πολύ και για μετά, για το σαλόνι.

tt1e3

Παρκοκρέβατο αξίζει θα το χρειαστείς και για ταξίδια και η αδελφή μου όταν ερχόταν Αθήνα στο παρκοκρέβετο το έβαζε το νινί απο μικρούλι. Μπορείς στο σπίτι να έχεις ρηλαξ απλά να δείς να μπορεί απο 0. Το ρηλάξ βολεύει πάρα πολύ το δένεις και το παίρνεις παντού μαζί σου, όταν κράταγα τα παιδάκια, που ήταν αρκετά, το πιο μωρό ήταν στο ρηλάξ και το είχα παντού δίπλα μου. Στο σπίτι μπορείς όταν είναι μικρούλι να το ξαπλώνεις στον καναπέ όταν είσαι στο σαλόνι.

Μπράβο Φραουλίτσα...Το είχα σκεφτεί για το ριλάξ νόμιζα όμως πως ίσως να μη βόλευε από νεογέννητο, αφού το λες όμως, από ότι κατάλαβα έχεις εμπειρία αφού κρατούσες παιδάκια. Οι καναπέδες μας είναι κάπως στενοί και θα φοβόμουνα να το αφήσω. Το ριλάξ πολύ ωραία λύση, όπως και το παρκοκρέβατο;) Η ξαδέλφη μου, μου έλεγε πως όταν ο ανηψιός μου ήταν βρέφος, ήταν ξύπνιο και έπρεπε να κάνει κάτι οπωσδήποτε τον έβαζε στο ριλάξ για να είναι ήρεμος και μαζί με το ριλάξ μέσα στο πάρκο και έτσι έκανε την δουλείά της...:wink:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Πλέον επίσημα κι εμείς στο πινακάκι!! Ευχαριστούμε Didi!! :D

Το καροτσάκι πολύ ωραίο κι εγώ το σκέφτομαι! Πολύ ωραίο και το χρώμα αυτό!

Όσο για την πολυθρόνα αν ξέρεις ότι θα την αξιοποιήσεις μετά είναι ωραία!

OkoIp3.png

Τι κάνεις, Κασσιόπη μου;

Κι εμάς μας άρεσε πάρα πολύ το χρώμα αυτό! Είναι πολύ μοντέρνο και (για μένα τουλάχιστον) unisex!

Τι σας λέει αυτή η πολυθρόνα; Είναι πολύ ακριβή, αλλά τη λατρέψαμε μόλις την είδαμε και μας άρεσε πολύ και για μετά, για το σαλόνι.

Καλά κοριτσάκι μου! :D Είναι από τα αγαπημένα μου χρώματα...Ναι...και το καθαρό γαλάζιο το θεωρώ unisex :cool: Πολύ ωραία η πολυθρόνα σου, όσο για το ακριβή πιστεύω πως ο καθένας τα διαθέτει όπου θέλει. Βέβαια μπορεί να αλλάξεις γνώμη..Να το ξανασκεφτείς..Να βρεις κάτι πιο φτηνό...Μια φίλη μου πάντως που είχε πάρει μια πανάκριβη από τα μαδερκερ, το μετάνοιωσε γιατί το παιδάκι της το θήλαζε τελικά περισσότερο στο σαλόνι παρά στο παιδικό δωμάτιο όπου την είχε τοποθετήσει, αφού εσάς όμως χωράει και στο σαλόνι το πολύ πολύ την μετακινείς:wink: Εμείς έχουμε αυτή http://www.ikea.gr/images/250x250/09860967/0.jpg?v=1 στο παιδικό δωμάτιο, (προίκα του άντρα μου από το φοιτητικό του σπίτι) και δεν ξέρω πως να την ξεφορτωθώ, γιατί εμένα με ζαλίζει αυτό το κούνα - κούνα τι να την κάνω... πώς να του το ξεφουρνισω όμως..χαχα!!!Δες και εκεί, έχεις και κάποιες ίδιες αλλά σταθερές, το κακό όμως είναι τα ξύλινα μπράτσα..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Αυτό είναι που σκέφτομαι, τα ξύλινα μπράτσα... Καιρός να ξεχάσω τις πανάκριβες λύσεις.

Ξέρω ότι θα φανεί ανορθόδοξο (σε όλους όσους το λέω φαίνεται) αλλά ίσως με βολέψει αυτή η καρέκλα γραφείου. Είναι βαθιά και τρομερά αναπαυτική. Την έχει ο αδερφός μου και βλέπει ταινίες καθισμένος εκεί.

Θα την πάρω ούτως ή άλλως μόλις ο άντρας μου κάνει το καινούργιο γραφείο και θα ξεφορτωθώ την παλιά μου. (Σε μαύρο εννοείται, απλώς δεν έβρισκα τη φωτογραφία από το κινητό).

http://www.praktiker.gr/p/polythrona-grafeiou-ravenna-mpez-16044

tt1e3

Didi πολύ ωραίο το καρότσι!! Και το τικεράκι σου ωραίο χρώμα. Σχετικά με την καρέκλα εσυ ξέρεις όπως είπε και η Κασσιόπη τι σου χρειάζεται. Και αυτές οι σταθερές του ikea είναι βολικές για την μέση για τον θηλασμό δεν ξέρω πάντως και εγω την σκεφτόμουν για το δωμάτιο του μωρού για τον θηλασμό. Η αλήθεια είναι οτι η πρώτη φαίνεται τεράστια, αν σε βολεύει αυτη του γραφείου καλύτερα είναι και θα την χρησιμοποιήσεις και αργότερα.

Κασσιόπη σε αυτη που έχεις δεν μπορείς να βάλεις σφήνες πίσω να μην κουνιέται;

Γενικά απο ότι βλέπω αρκετές είμαστε σπίτι κορίτσια.

zZWsp2.png398Mp3.png

Εμένα μου άρεσε πολύ η πρώτη πολυθρόνα η μπεζ κορίτσια!αλλά πανάκριβη όντως κ επίσης εγώ θα βολευτώ πάλι σε καναπέδες κρεβάτι με το μαξιλάρι θηλασμού γιατί έχουμε έλλειψη χώρου!το παρκοκρεβατο πολύ χρήσιμη αγορά κ για τον πρώτο καιρό κ μετα ειδικά αν μετακινείστε.εμείς είχαμε πάρει στρώμα και το είχαμε κρεβάτι στην γιαγιά 2 χρόνια.γιατί παιχνίδι ούτε να το φτύσει..! Ψάξτε το λίγο για το ρηλαξ γιατί οι παιδίατροι το απαγορεύουν μέχρι να μεγαλώσουν λίγο.το δικό μας ήταν κατάλληλο αλλά πάλι όχι μας είχε πει.ζορίζουν τη σπονδυλική τους στήλη.εγώ κορίτσια είχα καρότσι μέσα στο σπίτι και τον είχα μαζί μου παντου.καταρχήν ήθελε κούνημα για να κοιμηθεί οπότε με βόλευε.μετά φυσικά δε τον έβγαζα από εκεί ούτε με σφαίρες!αλλά κ όταν δε κοιμόταν ήθελε να με βλέπει,οπότε μαγειρευα,έκανα μπάνιο κλπ τον έπαιρνα πακέτο κ κοιταζομασταν!!!δεν είναι η καλύτερη λύση αλλά προσαρμοστηκα γιατί είδα ότι με βοηθάει.μακάρι το δεύτερο να κάθεται στο παρκοκρεβατο πάντως!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...