Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Χάθηκα λιγακι γιατι τελείωσε η εξεταστική του αντρουλη μου και ξεχυθηκαμε για βολτες στα βρεφικα καταστηματα για έρευνα αγοράς....

Συγχαρητήρια didi για την αυχενικη

Και με το καλο στις νεες κοπέλες που μπήκαν στην παρεα...

Ρε κοριτσια το θέμα καροτσι ειναι μεγαλο μπέρδεμα...

Εγώ γενικα θελω ενα να μην ειναι πολυ βαρύ και να μην πιάνει όγκο οταν κλείνει...

Αυτο που μου αρεςει ειναι το maclaren αλλα πολλα λεφτα...

Αλλη επιλογή ειναι της Chico αλλα δεν ειναι τοςο ντιζάινατο (χαχαχ) και ενα της bebe comfort

Εντωμεταξύ ειδα μια κοπελα που ειχε το μωρακι υης σε ενα καροτσι που λεγεται neonato αλλα και αυτο απο οτι κοίταξα στο ιντερνετ πανάκριβο...

Επισης ερωτηση για τα κοριτσια πιυ εχουν εμπειρία...

Αν πάρεις απλή καλαθουνα θα πρεπει να Αγορασεις και στρωματακι για να μπορει να κοιμηθεί το μωρο;;;;

Με το πορτ μπεμπε γλιτωνεις την αγορα στρώματος;;;

Κοίτα και αυτο που είπα πιο πάνω στο you tube το armadillo flip, εμένα μου άρεσε πολύ!!! Γυρνά και προς την μαμά και στο δρόμο κλείνει με το ένα χέρι και γίνεται σαν τσάντα, έχει μεγάλη κουκούλα με Upf 50+ για τον ήλιο και είναι ελαφρύ σαν το maclaren. Ούτε να το πουλούσα!!Αλλά προς το παρόν με ενθουσίασε πολύ!!!Και δεν χρειάζεται καλαθούνα γιατί γίνεται φλατ, μόνο που δεν έχει την μπάρα μπροστά που έχουν τα άλλα καρότσια. Δεν ξέρω ψήνομαι πολυ..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η λες να ξετρελάθηκαν απ'το πολύ φαΐ και να χοροπηδουσαν??χαχα!θα ξαναφάω αν είναι να γίνω τούμπανο μπας και του αρέσει και εμφανιστεί πάλι!!:mrgreen:

Αχ και γω ένιωσα λίγο σαν τρελή όταν σας το έγραψα!λοιπόν από σήμερα,κάθε βράδυ,φαΐ,ξάπλα,χαϊδεμα την κοιλιά και αναμονή!!!!

Και εγω δεν το ξανάνιωσα μπορεί και να ήταν το μωρό, εκείνη την ώρα μου φάνηκε περίεργο αλλά δεν έδωσα σημασία, τώρα που το είπες το συνδύασα. Πλάκα θα χει!!! Τώρα στο θέμα βοήθειας δεν το βλέπω, γιατί η πεθερά μου δουλεύει η μαμά μου λείπουν τον πιο πολύ καιρό, βέβαια όταν γεννήσω θα με βοηθήσουν. Μιας και είμαι άνεργη κιόλας τον πρώτο καιρό θα το έχω εγώ, τώρα αν βρεθεί μια δουλίτσα θα προτιμούσα στο σπίτι με μια κοπέλα και όχι γιαγιάδες γιατί τα κακομαθαίνουν. Και όχι μεγάλη γυναίκα γιατί κάνουν ότι θέλουν, μια νέα που να ακούσει την δική μου γραμμή. Ιδανικό θα ήταν να το μεγαλώσω εγω αλλά δύσκολο μου φαίνεται. Έχω εμπειρία με παιδιά κρατουσα 5 παιδιά απο 6 μηνών εως 8 ετών 5 χρόνια. Και με βοήθησε πολύ συν η σχολή μου που είχε παιδαγωγικά οπότε θα ήθελα να έχω λογο στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους αν και δύσκολο...

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Κι εγώ ένιωσα κάτι κουνηματάκια!!! Στην αρχή νόμιζα πως ήταν η ιδέα μου, αλλά έγινε κι άλλες φορές..οπότε..μάλλον ήταν σήματα μορς!! χιχι :cool:

OkoIp3.png

Φράουλιτσα θα το δω αυτο που μου προτεινεις..

Εξάλλου ακομα σε αναζήτησή ειμαστε ολες....χαχα

Για βοήθεια εγώ δεν ξερω τι θα κανω...

Τα πεθερικά μου και οι γονείς μου μένουν σε άλλες πόλεις..

Ενταξει η μητερα μου μου εχει πει οτι θα έρθει να με βοηθήσει το πρωτο διάστημα αλλα και παλι στο ίδιο σπιτι εμεις,το μωρακι μας και η μαμά μου θα ειναι λιγακι δύσκολο για ολους...

Δεν ξερω θα δουμε μεχρι τοτε...

Nv6Vp2.png

Αχ με βάλατε σε σκέψεις, χθες εκεί που καθόμουν ξαπλωμένη τον καναπέ ένιωσα σαν να έσκασε μια φουσκαλίτσα μέσα στην κοιλιά μου... :-D λέτε να είναι το μωρό? Από την άλλη η φουσκαλίτσα μπορεί να είναι αέρια...:tongue: πάντως έμοιαζε διαφορετικό... η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο νωρίς, ειδικά για εμάς τις πρωτότοκες, αλλά η λαχτάρα μας είναι μεγάλη!

Ηλέκτρα περαστικά σου!

Sagia μου διώξε το μαμούνι γρήγορα, ούτε κι εγώ τα μπορώ αυτά!

Εγώ κορίτσια ακόμα τουλάχιστον μια φορά θα σηκωθώ το βράδυ για τουαλέτα, αν έχω πιει και νερό πριν κοιμηθώ, τότε παραπάνω.

Καλημέρα σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα ωραίο ακούγεται το καρότσι που λες.θα μπω μετά να το δω κ εγώ αν κ δε χρειαζομαι.Για το θέμα βοήθειας εγώ προσωπικά επειδή δεν έχω κάποια γνωστή η κάποια δοκιμασμένη δε θα τολμούσα να φέρω ξένη κοπέλα.το λέω τώρα που έχω την πεθερά μου βέβαια.είναι η ιδανική!η μαμά μου πλέον δουλεύει οπότε τον έχει λίγο ευτυχώς γιατί θα τον είχε κακομάθει.επίσης δύσκολη απόφαση να τα μεγαλώσουμε μόνες.και εγώ τώρα ειδικά με τα 2 σκέφτομαι πολύ να σταματήσω τη δουλειά αν γίνεται αλλά από άλλες κοπέλες ακούω ότι μετανιώνουν και φοβαμαι.

Babezu χαίρομαι που είσαι καλά!άρχισαν οι ωραίες βολτούλες ε??καλαθουνα δεν είχα κ δε ξέρω.εννοείς για να κοιμάται εκεί συνέχεια τον πρώτο καιρό?καλό είναι να είναι ορθοπεδικά τα στρωματακια από όσο ξέρω.άρα μάλλον θα χρειαστεί κάτι έξτρα.

Ανδρομέδα εσύ αφού το ένιωσες κι άλλες φορές θα είσαι πιο σίγουρη!τώρα ανυπομονώ να το ξανανιώσω!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Α, και στο θέμα των ραγάδων, κι εγώ έχω ακούσει ότι αν έχεις κληρονομικότητα να κάνεις θα κάνεις, αλλά αγόρασα το αμυγδαλέλαιο της apivita για ψυχολογικούς λόγους, που το χρησιμοποιούν και άλλες μανούλες που έχω ρωτήσει. Δεν το έχω βάλει όμως ακόμα, περιμένω να ρωτήσω τον γιατρό πριν το χρησιμοποιήσω σε κοιλιά και στήθος...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μην τρελαθούμε δεν το νιώθω συνέχεια!!Μόνο εκείνη την μια φορά και η κοιλιά μου ήταν πράγματι τσίτα αφου με ενοχλούσε απο το φούσκωμα!!!Είναι πράγματι πολύ νωρίς ακόμα!!Babezu και εγω τα πολλά πολλά δεν τα θέλω ακόμα και αν είναι η μητέρα μου. Είπα στον άντρα μου ότι στην αρχή θέλω να είμαστε μόνοι μας και την μητέρα μου για κάποιες ώρες να κάνω κανα μπάνιο ή να κοιμηθώ ήσυχα λίγο. Και του εξήγησα ότι προτιμώ την μαμά μου γιατί κακά τα ψέματα αν τσαντιστώ μπορεί να πω καμιά κουβέντα στην μάνα μου στην πεθερά μου δεν μπορώ να κάνω παρατηρήσεις και αν δεν με ακούει θα εκνευρίζομαι διπλά γιατί δεν θα μπορώ και να μιλήσω!!! Γενικά είμαι περίεργη θέλω να τα κάνω όλα μόνη μου όπως μου αρέσει, δεν μου αρέσει να μου κάνουν δουλειές, και ευτυχώς η μάνα μου έχουν σπίτι κοντά μος οπότε όταν την χρειαστώ δεν θα μένουμε μαζί :shock:

zZWsp2.png398Mp3.png

Και εγω έχω ενδοιασμούς στο να μείνω στο σπίτι και απο άποψη οικονομικών αλλά και απο την άποψη ότι όσο περνούν τα χρόνια τόσο πιο δύσκολα βρίσκεις δουλειά και αν μείνω για πάντα σπίτι θα μου στρίψει!!! Τώρα για την καλαθούνα ναι θα πρέπει να έχει ανατομικό στρώμα, εκεί θα το βάλω και εγώ μιας και θα μου την δώσουν, αλλιώς έχει και μειωτήρες χώρου για την κούνια για να μην παίρνεις εκατό!!! Το πόρτ μπεμπέ χρειάζεται αν το καρότσι που θα έχεις δεν ξαπλώνει τελείως γιατί στην αρχή το μωράκι πρέπει να είναι σε φλάτ η πλατούλα του. Για ύπνο όμως λίγα είναι που μπορείς να το αφήσεις γιατί θέλει να έχουν καλό εξαερισμό και καλό στρώμα. Άσε μπέρδεμα η ιστορία.

zZWsp2.png398Mp3.png

Βρε Sagia πως άντεχες αυτο με το πακετάρισμα κουβάλημα ξεκουβάλημα ξεπακετάρισμα με το μωρό και να πρέπει να πας και δουλειά; Η δυνατότητα να έρχονται σπίτι σου ή να της φέρνεις εσύ δεν παίζει; Μεγάλο κουπί και πολύ άνχος να τα προλάβεις όλα!!! Μια να ξυπνήσει στραβά το μωρό έχεις βγεί εκτός χρόνου!!!! Μπράβο σου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Το ενδεχόμενο της καλαθούνας το σκέφτομαι κι εγώ αλλά θέλει ψάξιμο.. Επίσης, δεν έχω καταλάβει τη διαφορά με το πορτ μπεμπέ.. Αυτό είναι για έξω και δεν είναι τόσο κατάλληλο, απ' ότι κατάλαβα, για ύπνο; :roll:

OkoIp3.png

Αυτά έγραφα μια ώρα κ σβήστηκαν!υπήρχε δυνατότητα αλλά με τον άντρα μου μας πιάνει ένα είδος μαζοχισμού.δε θέλουμε να ταλαιπωρούμε κανέναν.κορίτσια μετά από αυτά τα 3 χρόνια έχω να πω ότι είναι τέλεια να κάθεσαι με το μωράκι σου σπίτι,αλλά όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες στην αρχή.δε δέχτηκα βοήθεια.κοιμόταν το μωρό μια ώρα και έτρεχα να καθαρίσω,μαγειρεψωνα κάνω μαλλιά μη με δει ο άντρας μου και τρομαξει,να κάνω γλυκό να κεράσω τις γιαγιάδες(άκουσον άκουσον :D),πλυντήρια,κλπ και μόλις ξύπνουσε το μωρό να θηλάσει πτώμα!ούτε να φάω δε θυμόμουν.τα ίδια κ ο άντρας μου.αργότερα κατάλαβα το λάθος.το μυστικό είναι να παίρνετε βοήθεια από όπου μπορείτε.έστω ένα φαγητό,ένα σιδέρωμα!μαμά πεθερά οποία μπορεί!ύπνος μόλις κοιμηθεί το μωρό και οι δουλειές ας περιμένουν.καλύτερα να είμαστε ευδιαθετες με τα μωράκια μας πάρα να είμαστε καλές νοικοκυρές και σαν τις τρελές.ορίστε τώρα πάει σχολείο το πρωί και κάνω ότι θέλω.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

νομίζω τα περισσότερα καροτσάκια είναι κατάλληλα και για νεογέννητα.δηλαδή ξαπλώνει εντελώς.οπότε για έξω θα το έχεις στο καροτσάκι.σπίτι στην καλαθουνα η στο κρεβατάκι του.Καλαθουνα κάι πορτμπεμπέ είναι για 4 μήνες πάνω κάτω.η αλήθεια είναι ότι όμως ότι βολεύουν γιατί μπορείς να τα παίρνεις μαζί σου όλη την ώρα στο σπίτι παντού.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ωραία, το ξεκαθάρισα! Μπερδεύεσαι με τόσα πράγματα κυρίως γιατί δεν ξέρεις τι θα βολέψει!

Sagia, ο μικρός τι λέει για το αδερφάκι;; Περιμένει πως και πως για να παίξουν;; :)

OkoIp3.png

Αυτά έγραφα μια ώρα κ σβήστηκαν!υπήρχε δυνατότητα αλλά με τον άντρα μου μας πιάνει ένα είδος μαζοχισμού.δε θέλουμε να ταλαιπωρούμε κανέναν.κορίτσια μετά από αυτά τα 3 χρόνια έχω να πω ότι είναι τέλεια να κάθεσαι με το μωράκι σου σπίτι,αλλά όλοι ξέρουμε τις δυσκολίες στην αρχή.δε δέχτηκα βοήθεια.κοιμόταν το μωρό μια ώρα και έτρεχα να καθαρίσω,μαγειρεψωνα κάνω μαλλιά μη με δει ο άντρας μου και τρομαξει,να κάνω γλυκό να κεράσω τις γιαγιάδες(άκουσον άκουσον :D),πλυντήρια,κλπ και μόλις ξύπνουσε το μωρό να θηλάσει πτώμα!ούτε να φάω δε θυμόμουν.τα ίδια κ ο άντρας μου.αργότερα κατάλαβα το λάθος.το μυστικό είναι να παίρνετε βοήθεια από όπου μπορείτε.έστω ένα φαγητό,ένα σιδέρωμα!μαμά πεθερά οποία μπορεί!ύπνος μόλις κοιμηθεί το μωρό και οι δουλειές ας περιμένουν.καλύτερα να είμαστε ευδιαθετες με τα μωράκια μας πάρα να είμαστε καλές νοικοκυρές και σαν τις τρελές.ορίστε τώρα πάει σχολείο το πρωί και κάνω ότι θέλω.

Καλά εσυ έχεις εμπειρία και ξέρεις περισσότερα!!!Μην ταλαιπωριέστε και σείς τόσο!!Και γω με τον άντρα μου έτσι είμαστε και μας βγαίνει η πίστη μετά!! Εγώ και τώρα λόγο της αποκόλλησης που είχα κάνω λίγα λίγα ανα διαστήματα και ότι προλάβω, τα υπόλοιπα την επόμενη και τώρα που δεν δουλεύω είναι εύκολο το κάθε μέρα απο λίγα. Και μετά την γέννα βοήθεια θα ζητήσω γιατί το θέλουν και οι μαμάδες αλλά με μέτρο.... Χι χι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...