Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!!!πως είστε?πως περάσατε?ilektra περαστικά!είστε καλύτερα σήμερα?

Όλοι άρρωστοι ρε παιδια χαμός!αντε να γλιτώσουμε κι αυτό τον μήνα και να ανοίξει για τα καλά ο καιρός.εμείς περάσαμε πολύ ωραία!ουζάκι,καφεδάκι,φίλους,βόλτα στον ήλιο..ξέχασα ότι είμαι εγκυος!ούτε αναγουλες ούτε κούραση τπτ!

Και τώρα μόλις,ενώ σας γράφω βλέπω κάτι τεράστιο στην κουρτίνα κορίτσια..δε ξέρω τι είναι σαν ακρίδα!θα λιποθυμισω αν κουνηθεί από εκεί σας το λεω :D:D :mrgreen:

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έχω ανατριχιασει ολόκληρη!νομίζω δε θα το αφήσω από τα μάτια μου μέχρι να έρθει ο άντρας μου!!χαχαχα!ωραία μάνα είμαι κ εγώ!

Αγάπη που βρήκες προσφορές?είναι μόνο για καρότσια? Ελπίζω να κρατήθηκες χθες!!

Φραουλιτσα μπράβο σου που τα σκέφτεσαι όλα..εγώ τρωω ότι μου έρθει.και τώρα που το λες έκανα κέικ με τον μικρό τις προάλλες και έτρωγα και άψητο.πάλι καλά τη γλίτωσα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα Sagia επεισοδιακά ξεκίνησε η μέρα σου!!! Χι χι!!! Πήγαινε με τρόπο και άνοιξε το παράθυο και δώστου μια με παντόφλα ή περιοδικό να φύγει να ησυχάσεις!!!

Και εγω πέρασα πολύ ωραία χτες και παρατήρησα ότι το βράδυ δεν σηκώνομαι για τουαλέτα και χορταίνω λίγο ύπνο. Προσέξατε και εσείς κάτι αντίστοιχο;; Αν και είναι νωρίς ανυπομονώ να το νιώσω....

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε;

Σάγια ιουουουου! Φώναξε κανένα γείτονα να το σκοτώσει που να περιμένεις να γυρίσει ο αντρουλης;; Κι εγω δεν τα μπορω αυτα σιχαινομαι τρέλα!

Φραουλιτσα κι εγω το κανω αυτο με τα φαγητά!πριν φάω κατι το γκουγκλαρω για να δώ αν κάνει στην εγκυμοσύνη!

Αγαπη για πες βρηκες τιποτα καλο; Ειναι νωρίς βεαια για να αγοράζεις όντως! Υπομονη και με τις αυπνιες! Κι εμένα με ταλαιπωρούν!:(

Γεωργιανα μην αγχωνεσαι! Σε πολλες εγκυμοσυνες τα συμπτώματα πανε και έρχονται! Δεν ειναι ανησυχητικό!

Οι υπόλοιπες μελλουσες μανουλες; Τι κάνουν;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κορίτσια πάγωσε η καρδιά μου αλλά πλησίασα κ αυτό ήταν ακίνητο αλλά το λυπήθηκα να το σκοτώσω.τώρα το έχω περικυκλώσει στην κουρτίνα με κάτι μανταλάκια..:mrgreen:

Αϋπνίες δεν είχα ούτε έχω καθόλου.αντιθέτως έχω τον ύπνο στο τσεπάκι.ούτε για τουαλέτα σηκώνομαι ποτε από την αρχή της εγκυμοσύνης.ίσως κάποιες φορές να σηκωθω για νερό!δίψας τη νύχτα πολύ συχνά.μου έλειψε το νεράκι αν θυμάστε..τώρα το ευχαριστιεμαι ευτυχώς.

Georgiana μην αγχώνεσαι..ξέρεις πόσες φορές είπα ότι μου πέρασαν οι αναγουλες??αλλά δυστυχώς πάλι ξαναρχιζαν.

Διάβαζα κάτι πριν λίγο για τις ραγαδες!σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οφείλονται σε κάποια συγκεκριμένα γονίδια.αν τα έχεις,θα κάνεις.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια πάγωσε η καρδιά μου αλλά πλησίασα κ αυτό ήταν ακίνητο αλλά το λυπήθηκα να το σκοτώσω.τώρα το έχω περικυκλώσει στην κουρτίνα με κάτι μανταλάκια..:mrgreen:

Αϋπνίες δεν είχα ούτε έχω καθόλου.αντιθέτως έχω τον ύπνο στο τσεπάκι.ούτε για τουαλέτα σηκώνομαι ποτε από την αρχή της εγκυμοσύνης.ίσως κάποιες φορές να σηκωθω για νερό!δίψας τη νύχτα πολύ συχνά.μου έλειψε το νεράκι αν θυμάστε..τώρα το ευχαριστιεμαι ευτυχώς.

Georgiana μην αγχώνεσαι..ξέρεις πόσες φορές είπα ότι μου πέρασαν οι αναγουλες??αλλά δυστυχώς πάλι ξαναρχιζαν.

Διάβαζα κάτι πριν λίγο για τις ραγαδες!σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες οφείλονται σε κάποια συγκεκριμένα γονίδια.αν τα έχεις,θα κάνεις.

Χαχαχαχα! Σαγια είσαι θεά! Ετσι οπως το έχεις περικυκλωσει άνοιξε την μπαλκονοπορτα και αστο να φύγει!

Τυχερη είσαι που κοιμάσαι εύκολα! Η αϋπνία δεν παλευεται! Καλα για τη δίψα δεν το συζητω! Κυκλοφορία με ενα μπουκαλακι νερό στο χέρι ολη μερα!

Κι εγω αυτο πιστεύω, αν ειναι να τις κανεις θα τις κανεις! Μου είπε βεβαια η κουνιαδα μου να μου δώσει μια κρέμα αλλα θελω να ρωτήσω πρωτα το γιατρό μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια.Πώς είστε;;;Εγώ μέχρι να ρθει η αυχενική νομίζω αυτό θα περιμένω!!!!!!!! Γενικότερα όμως μου έχει φύγει η απίστευτη υπνηλία που είχα και η συχνοουρία θα έλεγα. Και η κοιλίτσα στριγγυλεύει:D:D:DΦιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω έχω και ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα μου το βράδυ!!!Πρίν είχα δυο γιατί ένα δεν μου έφτανε!!Τώρα που δεν ξυπνάω πολλές φορές ένα μου φτάνει!!!Πολύ δίψα το βράδυ νόμιζα ότι μόνο εγω το έχω!!! Για τις ραγάδες μην μου λέτε τέτοια βρε κορίτσια!!!Και αλείφομαι με την κεραλοιφή...:shock: Θέλω να ελπίζω ότικάτι θα καταφέρω!!! Το θέμα καρότσι πολυ μπέρδεμα!!!Θέλει πολύ έρευνα και να τα δεις σίγουρα απο κοντά γιατί στις φωτογραφίες μπορεί να φαίνονται μικρά όταν κλείνουν και όταν το πάρεις να μην χωράει τίποτε άλλο στο πορτμπαγκάζ. Εγω σκέφτομαι ένα που να κάνει και απο βρεφικό αλλά να είναι και ελαφρύ να είναι και για μεγαλύτερο παιδάκι να γίνεται μικρό στο κλείσιμο και να έχει άνεση για το μωρο και ασφάλεια. Πάλι άλλαξα γνώμη τώρα ανακάλυψα το armadillo flip:mrgreen: μέχρι να πάρω μπορεί να έχω ξαναλλάξει γνώμη... Είμαι και ανχώδης με τις αγορές και πάντα φοβάμαι αφου πάρω κάτι ότι έκανα βλακεία ή οτι δεν θα μου αρέσει... Φοβερή αυτοπεποίθηση!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι χθες το βράδυ είχε γίνει τούμπανο η κοιλιά μου!!είχα σκάσει κι από το πολύ φαγητό μάλλον.και έτσι όπως την χαϊδεύω και την κοιτούσα ένιωσα ένα τσακ!όπως η φλέβα στο λαιμό.νομίζω ότι είναι αδύνατο να το νιώσεις τόσο νωρίς, είναι τοσοδουλικο.αλλά δεν μου φάνηκε να ήταν εντερο!στην ορατή εγκυμοσύνη μετά τη β επιπεδου το ένιωσα.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Επίσης ξέχασα να σας πω ότι χθες το βράδυ είχε γίνει τούμπανο η κοιλιά μου!!είχα σκάσει κι από το πολύ φαγητό μάλλον.και έτσι όπως την χαϊδεύω και την κοιτούσα ένιωσα ένα τσακ!όπως η φλέβα στο λαιμό.νομίζω ότι είναι αδύνατο να το νιώσεις τόσο νωρίς, είναι τοσοδουλικο.αλλά δεν μου φάνηκε να ήταν εντερο!στην ορατή εγκυμοσύνη μετά τη β επιπεδου το ένιωσα.

Να σου πω μην λές τέτοια... Και εγω ένιωσα σαν χτύπημα καρδιάς στην κοιλιά εχτές που ήταν τούμπανο γιατί και εγω είχα φάει πολύ. Λες να ναι το έντερο και τζάμπα η χαρά;:-D:-D Χα χα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!πως είστε?πως περάσατε?ilektra περαστικά!είστε καλύτερα σήμερα?

Όλοι άρρωστοι ρε παιδια χαμός!αντε να γλιτώσουμε κι αυτό τον μήνα και να ανοίξει για τα καλά ο καιρός.εμείς περάσαμε πολύ ωραία!ουζάκι,καφεδάκι,φίλους,βόλτα στον ήλιο..ξέχασα ότι είμαι εγκυος!ούτε αναγουλες ούτε κούραση τπτ!

Και τώρα μόλις,ενώ σας γράφω βλέπω κάτι τεράστιο στην κουρτίνα κορίτσια..δε ξέρω τι είναι σαν ακρίδα!θα λιποθυμισω αν κουνηθεί από εκεί σας το λεω :D:D :mrgreen:

Kαλημέρα Sagia.....ευτυχως είμαστε καλύτερα σήμερα....η μικρή σχολείο και εγω δουλίτσα !!!

Καλη εβδομάδα σε όλες

Καλά εννοείται θα το δοκιμάσεις στο αυτοκίνητο.εμένα αυτό ήταν βασικό πρόβλημα.χωρούσε αλλά μου έβγαζε την πίστη και έπιανε όλο τον χώρο.να ανοίγει εύκολα με το ένα χέρι επίσης γιατί πολύ συχνά τα έχουμε αγκαλίτσα ταυτόχρονα.μην αγχώνεσαι!νομίζω ότι στα πρώτα παιδάκια όλοι παίρνουν 2 καρότσια.δε ξέρω αν θα έχετε βοήθεια,μαμά,πεθερά π.χ Παίζει ρόλο γιατί αν το πηγαινοφερνετε συχνά το μωρό καλό είναι να υπάρχει το δεύτερο μικρό σταθερό κάπου.εγώ θυμάμαι έχανα κιλά κορίτσια όχι αστεία..το πρωί στη γιαγια.μια στη μαμά μια στην πεθερά.βάλε καρότσι,βάλε καρεκλάκι,μάζεψε τσάντα ρούχα κουβερτούλα κλπ,βάλε το φαγητό στο ταπερακι,γάλατα μπιμπερό,κουβάλημα στο αυτοκίνητο,και το μεσημέρι πάλι πίσω τα ίδια.ενώ αν πηγαίνει κάπου σταθερά,χρειάζεται οπωσδήποτε δευτερα!ειδικά καρότσι.οπότε πάρε οποιο σου αρέσει,και μετά παίρνεις και ένα μικρό.Οποίο βολευτείς αυτό θα χρησιμοποιεις.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα κοριτσια μου!!!!

Χάθηκα λιγακι γιατι τελείωσε η εξεταστική του αντρουλη μου και ξεχυθηκαμε για βολτες στα βρεφικα καταστηματα για έρευνα αγοράς....

Συγχαρητήρια didi για την αυχενικη

Και με το καλο στις νεες κοπέλες που μπήκαν στην παρεα...

Ρε κοριτσια το θέμα καροτσι ειναι μεγαλο μπέρδεμα...

Εγώ γενικα θελω ενα να μην ειναι πολυ βαρύ και να μην πιάνει όγκο οταν κλείνει...

Αυτο που μου αρεςει ειναι το maclaren αλλα πολλα λεφτα...

Αλλη επιλογή ειναι της Chico αλλα δεν ειναι τοςο ντιζάινατο (χαχαχ) και ενα της bebe comfort

Εντωμεταξύ ειδα μια κοπελα που ειχε το μωρακι υης σε ενα καροτσι που λεγεται neonato αλλα και αυτο απο οτι κοίταξα στο ιντερνετ πανάκριβο...

Επισης ερωτηση για τα κοριτσια πιυ εχουν εμπειρία...

Αν πάρεις απλή καλαθουνα θα πρεπει να Αγορασεις και στρωματακι για να μπορει να κοιμηθεί το μωρο;;;;

Με το πορτ μπεμπε γλιτωνεις την αγορα στρώματος;;;

Nv6Vp2.png

Να σου πω μην λές τέτοια... Και εγω ένιωσα σαν χτύπημα καρδιάς στην κοιλιά εχτές που ήταν τούμπανο γιατί και εγω είχα φάει πολύ. Λες να ναι το έντερο και τζάμπα η χαρά;:-D:-D Χα χα!!

Η λες να ξετρελάθηκαν απ'το πολύ φαΐ και να χοροπηδουσαν??χαχα!θα ξαναπάω αν είναι να γίνω τούμπανο μπας και του αρέσει και εμφανιστεί πάλι!!:mrgreen:

Αχ και γω ένιωσα λίγο σαν τρελή όταν σας το έγραψα!λοιπόν από σήμερα,κάθε βράδυ,φαΐ,ξάπλα,χαϊδεύω την κοιλιά και αναμονή!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Η λες να ξετρελάθηκαν απ'το πολύ φαΐ και να χοροπηδουσαν??χαχα!θα ξαναφάω αν είναι να γίνω τούμπανο μπας και του αρέσει και εμφανιστεί πάλι!!:mrgreen:

Αχ και γω ένιωσα λίγο σαν τρελή όταν σας το έγραψα!λοιπόν από σήμερα,κάθε βράδυ,φαΐ,ξάπλα,χαϊδεμα την κοιλιά και αναμονή!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...