Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου, όλα τέλεια και μάλλον είναι ΑΓΟΡΙ. Έχουμε και νέα ΠΗΤ, 18/9.

Λοιπόν, πήγαμε, η εξέταση κράτησε σύνολο με τα διαλείμματα 2,5 ώρες (πολύ λεπτομερής η γιατρός), κάποια στιγμή κουράστηκα, δεν το κρύβω.

Η καρδούλα μας χτυπούσε με 166 παλμούς και είμαστε 6,8 εκ.! (η χαζομαμά).

Είδαμε τα χεράκια του, τα ποδαράκια του, αλλά πολύ άγχος, δεν τον ένιωσα "ψυχαγωγικό" αυτό τον υπέρηχο. Ο γιόκας μου καθόταν πλαγιαστά και δεν μας άφηνε να τον μετρήσουμε (3 φορές βγήκαμε έξω, μήπως πάρει θέση). Έχει το πείσμα μου, ο Θεός να μας φυλάει!

Ο άντρας μου μου αποκάλυψε ότι γιο ήθελε, αλλά άντε να βρούμε όνομα τώρα, για κορίτσι είχαμε δύο! Μάλιστα λέει ότι μου μοιάζει κιόλας! Χαχαχα

Καλέ είμαι ερωτευμένη, σας το είπα;

(Το πινακάκι θα το παλέψω αργότερα, ακόμη στο κρεβάτι είμαι).

Μπράβο βρε κορίτσι, να τον χαίρεσαι τον έρωτά σου!!! Κι εγώ μια από τα ίδια, full in love!!!:tongue:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!!! Έχει ωραία μέρα, αν δεν έχετε δουλειές γρήγορα για βόλτα!!! :P

Stafylaki, εμένα μου έδωσε dvd. Μήπως έπρεπε να του το ζητήσεις; Στη β' επιπέδου πάντως να το πεις οπωσδήποτε φαντάζομαι θα είναι μαγευτικό το θέαμα...

αααχχ

Φιλιάαα

Καλημερα Ανδρομεδα,δε ξερω θα ρωτησω σιγουρα στη β επιπεδου,αλλα λεω μηπως δεν το κανουν ολοι οι γιατροι σε dvd,ααχχ ζηλευω τωρα ηθελα κ εγω να το εχω να το βλεπω κ να μαγευομαι!!!!Οσο για τη βολτα λιγο αργοτερα τωρα μαγειρευω αρακα,αν κ με τετοια μερα ηταν για εξω για κανενα μεζεδακι!!!!!!!Αντε καλες βολτεςςςςς!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Εγώ όχι, μας το είχε προτείνει μία κοπέλα στο φόρουμ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, είχε αγοράσει το καρότσι της από εκεί και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Πάντως να ξέρεις πως είναι πολύ γνωστό site. Μπορείς να κάνεις την έρευνα σου, να ρωτήσεις ας πούμε στο parents για απόψεις, σίγουρα θα βρεθούν και άλλες που να έχουν ψωνίσει από εκεί.:wink:

Με την κουβέντα που ξεκινήσαμε, μου έχει έρθει η όρεξη να αρχίσω από τώρα την έρευνα! Είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει η ώρα και θα είμαστε και έτοιμες με τις πρώτες εκπτώσεις να κάνουμε τις αγορές μας χωρίς άγχος! :cool:

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια!!didi τι ωραία νέα!συγχαρητήρια και με το καλό ο παίδαρος που σου έκλεψε την καρδιά!σε 2-3 χρόνια να δω τι θα λες!!χα χα!τλκ το dvd μάλλον πρέπει να το ζητήσουμε.

Πραγματικά η μέρα είναι τέλεια!εμείς έχουμε να πάμε στο μεγααλο σουπερ που λεει κι ο γιος μου γιατί δεν έχουμε τπτ απολύτως στην κυριολεξια.θα φαμε κανένα 2 ώρο εκεί.όσες μπορείτε βουρ για ουζάκι!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Με την κουβέντα που ξεκινήσαμε, μου έχει έρθει η όρεξη να αρχίσω από τώρα την έρευνα! Είναι ένας ευχάριστος τρόπος να περνάει η ώρα και θα είμαστε και έτοιμες με τις πρώτες εκπτώσεις να κάνουμε τις αγορές μας χωρίς άγχος! :cool:

Ναι, και εγώ έτσι το βλέπω αλλά και για να είμαι πιο αισιόδοξη, να σκέφτομαι θετικά και να κάνω όνειρα..:cool: Λοιπόν κορίτσι αυτό που έγραψες για τα χρώματα είναι πολύ σημαντικό και καλά κάνεις και το σκέφτεσαι...Και εγώ έγω απορρίψει καρότσι λόγο του ότι τα εσωτερικά υφάσματα είναι μαύρα..Θα ψυχοπλακώνεται το καημένο...

Didi μου συγχαρητήρια για το μωράκι σου, το αγοράκι σου! Να το κρατήσεις υγιέστατο στην αγκαλιά σου!:D

Φιλιά σε όλεςςςςςςς!!!!!!!:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Ναι, και εγώ έτσι το βλέπω αλλά και για να είμαι πιο αισιόδοξη, να σκέφτομαι θετικά και να κάνω όνειρα..:cool: Λοιπόν κορίτσι αυτό που έγραψες για τα χρώματα είναι πολύ σημαντικό και καλά κάνεις και το σκέφτεσαι...Και εγώ έγω απορρίψει καρότσι λόγο του ότι τα εσωτερικά υφάσματα είναι μαύρα..Θα ψυχοπλακώνεται το καημένο...

Didi μου συγχαρητήρια για το μωράκι σου, το αγοράκι σου! Να το κρατήσεις υγιέστατο στην αγκαλιά σου!:D

Φιλιά σε όλεςςςςςςς!!!!!!!:D:D:D

Έτσι είναι, πρέπει να απασχολούμε μόνο με ωραία πράγματα το μυαλουδάκι μας τώρα και να κάνουμε όνειρα!

Για το χρώμα του καροτσιού, επίσης απορρίπτω το μαύρο εσωτερικά τουλάχιστον, για τον λόγο που ανέφερες, άσε που μου φέρνει στο μυαλό τη Σωσώ από τα εγκλήματα...χαχαχαχα:mrgreen:

Πάντως υπάρχουν κάποια καρότσια που εξωτερικά είναι πχ ανθρακί και εσωτερικά μπεζ.

Όσο για το dvd στην αυχενική, δεν το ζήτησα, αλλά ούτε σ' εμένα ούτε στην αδερφή μου έδωσε. Μόνο στη β' επιπέδου της έδωσε 3d φωτογραφία. Να σας πω την αλήθεια, είχα τόση αγωνία να είναι γερό, που σε αυτό δεν έδωσα καθόλου σημασία, αν και πιστεύω είναι υπέροχη εμπειρία να το χαζεύεις μετά στο σπίτι σου μέχρι να το ξαναδείς!

Καλό απόγευμα σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Τι κανετε κοριτσια μου;Didi με το καλο ο αγοραρος!Ουτε εγω πηρα dvd αλλα εκεινη την ωρα μονο αυτο δεν σκεφτομουν.Για τ καροτσι και το χρωμα εγω θελω κατι σε μπεζ η λαχανι δεν μ'αρεσουν τα μπλε,ροζ,κοκκινα.Γενικως σε ολα ψαχνω unisex χρωμματα για να μπορω να τα χρησιμοποιησω και σε δευτερο μωρακι οποτε κι αν ερθει.Ουφφ το κεφαλι μου παει να σπασει απ'το πρωι,ειμαι και νυχτα σημερα μονη στην δουλεια να δω πως θα την παλεψω.Απο δευτερα θα παω στην υπευθυνη νοσ.υπηρεσιας να δω τι μπορω να κανω για την αδεια.Ααα και πριν το ξεχασω...ποια ξερει να μου πει ποιες εταιριες δινουν δωρεαν δειγματα;Πανες,μπιμπερο,κρεμες κλπ;

Κορίτσια τι κάνετε;;; Εγώ κ η μικρή μου από Παρασκευή τάβλα...δέκατα βήχας πονόλαιμος κλπ αλλά ευτυχώς σήμερα καλύτερα. Αχ άντε πάω κ εγώ την Τετάρτη για αυχενική....λέτε να έχω κ εγώ νέα για το φύλο ...μακαριιιιι. Αλήθεια κορίτσια ποσό είναι το κόστος της αυχενικης...θα την κάνω στο Ιασώ...φιλιαααα σε όλες!!!!!!

Κορίτσια καλησπέρα αν και είμαι μανούλα Οκτωβρίου σας διαβάζω.

Σήμερα ειμαι στην 8w+6 και ενω κάθε μερα ειχα αναγουλες και πεινες τρομερες σήμερα τπτ. Ετσι απλα εξαφανιστηκαν. Έχει συμβεί σε καμία;

JRfdp2.png

Κορίτσια τι κάνετε;;; Εγώ κ η μικρή μου από Παρασκευή τάβλα...δέκατα βήχας πονόλαιμος κλπ αλλά ευτυχώς σήμερα καλύτερα. Αχ άντε πάω κ εγώ την Τετάρτη για αυχενική....λέτε να έχω κ εγώ νέα για το φύλο ...μακαριιιιι. Αλήθεια κορίτσια ποσό είναι το κόστος της αυχενικης...θα την κάνω στο Ιασώ...φιλιαααα σε όλες!!!!!!

Ilektra καλησπ3ρα!!περαστικα κ στις δυο σας!!το πιο πιθαν9 ειναι να δεις φυλο ναι!!!!!!ευχομαι να πανε ολα καλα!!!!!εγω πληρωσα 110 ευρω...στη Λαρισα βεβαια!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!!!Πολύ ωραία μέρα σήμερα, είχε και κάποια σύννεφα αλλά είχε και τον ήλιο της!!!Εγω στην αυχενική έδωσα 120 ευρώ. Μπορείς να πάρεις να ρωτήσεις το κόστος τξς εξέτασης, δεν είναι περίεργο αφού πρέπει να ξέρεις τί θα πληρώσεις... Εγω τον γιατρό μου τον ρώτησα.

Georgiana μου φαίνεται νωρίς για να πέρασαν τα συμπτώματα, μην φοβάσαι θα ξαναεμφανιστούν!!Πάντως μην ασχολείσαι με αυτα δεν σημαίνει κάτι η απουσία τους. Μην ανχώνεις το κεφαλάκι σου με τέτοια!! Άν πέρασαν τα συμπτώματα καλύτερα για σένα!!

Κοριτσάκια πως είστε; Πως περάσατε σήμερα;

zZWsp2.png398Mp3.png

Είμαι περίεργη τα διδυμάκια ττης παρέας τι φύλο είναι!! Για το προφιτερόλ βρήκα συνταγή και τελικά δεν έχουν ωμό αυγό... ΟΥΦ!!Αμάν πιά!!Μερικές φορές δεν ξέρω αν κάνει να φάω κάποια πράγματα...

zZWsp2.png398Mp3.png

Πως ηταν τα κοριτσια μου σημερα;Εγω ευτυχως ρεπαρα σημερα,αυριο παλι τα ιδια.Εχω αυπνιες ομως και δεν ξερω τι να κανω τωρα,ειναι καμια μεσα να κανουμε κουσκουσακι;Ψαχνω προσφορες για καροτσια και εχω δει καποια που ειναι μουρλια και στο τσακ ειμαι να παραγγειλω αλλα ειναι νωρις ακομα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...