Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Αγάπη δες σε αυτό http://www.prams.net είναι αξιόπιστο, η αποστολή είναι δωρεάν πάνω από 100ευρώ και έχει σχεδόν τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές.. Εγώ κορίτσια πάλι άλλαξα γνώμη, να δω πόσες φορές θα αλλάξω ακόμα μέχρι να αγοράσω τον Ιούνιο.. χαχα!!! Αυτό που μου αρέσει τώρα δεν το έχει γιατί είναι της Stokke και δεν έχει Stokke καρότσια :o...Πάντως για καλύτερες τιμές βλέπουμε επίσης και στο σκρούτσ...Felicitaki πολύ όμορφα τα νέα σου! Didi σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να απολάυσεις την προβολή:D

Κασσιόπη μου από το site που έστειλες έχεις δοκιμάσει να αγοράσεις κάτι μέχρι τώρα? Από ότι είδα έχει μεγάλη ποικιλία και καλύτερες τιμές σε κάποια καροτσάκια.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κασσιόπη μου από το site που έστειλες έχεις δοκιμάσει να αγοράσεις κάτι μέχρι τώρα? Από ότι είδα έχει μεγάλη ποικιλία και καλύτερες τιμές σε κάποια καροτσάκια.

Εγώ όχι, μας το είχε προτείνει μία κοπέλα στο φόρουμ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, είχε αγοράσει το καρότσι της από εκεί και ήταν πολύ ευχαριστημένη. Πάντως να ξέρεις πως είναι πολύ γνωστό site. Μπορείς να κάνεις την έρευνα σου, να ρωτήσεις ας πούμε στο parents για απόψεις, σίγουρα θα βρεθούν και άλλες που να έχουν ψωνίσει από εκεί.:wink:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Γεια σας κοριτσακια.Να καλωσορισω κι εγω τα νεα μελη μας στην παρεα.Να χετε μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με γερα μωρακια.Τι κανετε?Μ αρεσουν οι αναζητησεις σας γυρω απ τα μπεμπεδιστικα πραγματακια.Εγω εχω αρκετα απ την αδερφη μου που γεννησε προσφατα τον Ιουλιο οποτε δε θα βιαστω για αγορες.

Κοριτσια να σας ρωτησω κατι?Απ το πρωι που πηγα τουαλετα,νιωθω ενα τραβηγμα στον αφαλο και γυρω απ αυτον κ ενοχληση ακομα κ οταν αναπνεω.Τι μπορει αν ειναι?Θα παρω το γιατρο μου αν και τον εχω πρηξει τον καημενο

7H5Lp3.png

Κορίτσια μου, όλα τέλεια και μάλλον είναι ΑΓΟΡΙ. Έχουμε και νέα ΠΗΤ, 18/9.

Λοιπόν, πήγαμε, η εξέταση κράτησε σύνολο με τα διαλείμματα 2,5 ώρες (πολύ λεπτομερής η γιατρός), κάποια στιγμή κουράστηκα, δεν το κρύβω.

Η καρδούλα μας χτυπούσε με 166 παλμούς και είμαστε 6,8 εκ.! (η χαζομαμά).

Είδαμε τα χεράκια του, τα ποδαράκια του, αλλά πολύ άγχος, δεν τον ένιωσα "ψυχαγωγικό" αυτό τον υπέρηχο. Ο γιόκας μου καθόταν πλαγιαστά και δεν μας άφηνε να τον μετρήσουμε (3 φορές βγήκαμε έξω, μήπως πάρει θέση). Έχει το πείσμα μου, ο Θεός να μας φυλάει!

Ο άντρας μου μου αποκάλυψε ότι γιο ήθελε, αλλά άντε να βρούμε όνομα τώρα, για κορίτσι είχαμε δύο! Μάλιστα λέει ότι μου μοιάζει κιόλας! Χαχαχα

Καλέ είμαι ερωτευμένη, σας το είπα;

(Το πινακάκι θα το παλέψω αργότερα, ακόμη στο κρεβάτι είμαι).

tt1e3

Didi, πολύ χάρηκα με αυτά που διάβασα!! Να σου ζήσει ο γιος!! :D Προσοχή στον έρωτα μη ζηλέψει ο άντρας σου!! Ακόμα και τα 6,8 εκ. είναι δυνατόν να τον διαλύσουν!! χεχε

Περιμένω να με προσθέσεις στο πινακάκι για να χαρώ!!! :tongue:

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία, δε νομίζω να είναι κάτι ανησυχητικό.. Κι εγώ έχω μία ενόχληση σήμερα χαμηλά αριστερά. Μπορεί να είναι η μήτρα σου, το έντερο ή να έκανες κάποια απότομη κίνηση. Χαλάρωσε, ξάπλωσε σήμερα, πιες ένα ζεστό αφέψημα κι αν δεις ότι δεν περνάει επικοινώνησε με το γιατρό σου.

OkoIp3.png

Didi συγχαρητηρια για την αυχενικη, εναν γερο μπεμπη σου ευχομαι! Ακομη δεν συνηλθες καλη μου;;; περαστικα!!!

Ανδρομεδα καλωσηρθες στην παρεα μας! Και εγω στο ελενα θελω να παω, εχω ενα ραντεβου την δευτερα, δεν ξερω ομως αν θα μου κανει αυτος ο γιατρος... Απο το τηλ δεν μου καλοφανηκε.... Τελως παντων κοντη η νυφη, να και ο μετρος που λενε στο χωριο μου. Την δευτερα το βραδυ θα σας κανω πληρη αναφορα!!!

Μαρια 06 εγω θα τον επαιρνα..στο κατω κατω ενας γιατρος, και ειδικα ο γυναικολογος ειναι μαθημενος απο τηλεφωνηματα για καθε πιθανο ζητημα κ ερωτημα!

Κασσιοπη κ mommy2b με βαλατε σε φαση να ψαχνω για καρτσια!!!χαχαχα!!! Να σας πω, της κουινι τα καροτσια πως σας φαινονται; η κολλητη μου εχει και μου εχει πει να παρω και εγω...

Ανδρομεδα, εγω εκτος απο κραμπουλες, που παιρνω μαγνησιο, εχω που κ που ζαλαδες, ξινιλες, κ πολυ ορεξη για ξαπλα κ υπνο!!!το στηθος μου ποναει επισης,

...τωρα που το σκεφτομαι δεν ειναι κ λιγα...

5Uz8p2.png

Συγχαρητηρια Didi για το αγορακι σου.:eek::-D

Κοριτσια τον πηρα το γιατρο και μου δωσε Adalat των 5mg.Συσπασεις της μητρας ειναι μου ειπε.Κι εγω παιρνω μαγνησιο 6 την ημερα αλλα δεν μου κανουν πολυ δουλεια μαλλον, τι να πω.Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρεθηκα λιγο,πολλα χαπια βρε κοριτσια παιρνω.:(

7H5Lp3.png

katja, με ενδιαφέρει να μου πεις μετά λεπτομέρειες για το γιατρό! Κι εγώ έχω υπνηλία γενικά, αφού 10.30 το πολύ κοιμάμαι, αλλά δε μου κάνει πολύ εντύπωση γιατί από μωρό ήμουν υπναρού! χαχα και το στήθος πονάει και μεγαλώνει συνεχώς...

Επίσης, με έχει πιάσει μια απέχθεια για το κρέας.... Λαχταρώ όσπρια, λαδερά, σαλάτες κτλ.. Μπορεί να είναι φάση..

Μαρία, καλά έκανες και μίλησες με το γιατρό σου, τουλάχιστον για να μην ανησυχείς..

Προσωπικά, προς το παρόν μόνο filicine παίρνω και τίποτα άλλο. Το μαγνήσιο για τι είναι;

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Didi συγχαρητηρια για την καλη αυχενικη!!Με το καλο το αγορακι σου!!!!!!!!Αντε να γεννηθει κ κανενας αντρας βρε ολο γυναικες;;;;;;χαχα Εμενα στον κυκλο μου 6 εγκυες οι 4 κοριτσακι οι 2 αγορακια!!!!Γερα να ειναι ολα!!!!!Πολλη ωρα η εξεταση δυσκολος μου φαινεται ο αντρακος σου!!!!χιχι!!!εμεις μιση ωριτσα αντε 35 λεπτα!!!Κοριτσια να ρωτησω εσεις πηρατε κ dvd???Εμας δεν μας εδωσε,ενω η ξεδερφη μου σε αλλη γιατρο της εδωσε...φιλια κ περαστικα ντιντακι!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα σε όλες!!! Έχει ωραία μέρα, αν δεν έχετε δουλειές γρήγορα για βόλτα!!! :P

Stafylaki, εμένα μου έδωσε dvd. Μήπως έπρεπε να του το ζητήσεις; Στη β' επιπέδου πάντως να το πεις οπωσδήποτε φαντάζομαι θα είναι μαγευτικό το θέαμα...

αααχχ

Φιλιάαα

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...