Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Το φαντάστηκα οτι θα το ήθελες πιο εντονο! Ακομα κσι σε μένα που αρέσουν τα γήινα και ουδέτερα μου φάνηκε λιγο μουντο! Δεν ξερω βεβαια αν το βγάζουν και σε αλλο χρωμα εκτος απο το μπεζ με το ιδιο σχέδιο! Εγω λεω να εχει λιγο ροζακι η προίκα που θα παρω! Ολο το υπόλοιπο δωματιο θα ειναι μπεζ λευκό ας εχει η προίκα λιγο χρωματακι!

Audetee στη σελιδα που εχει αυτο εχει παρακατω κ αλλο με καμηλοπαρδαλη με χρωματακι αλλα κ παλι δεν με ενθουσιασε!!!!Ευτυχως εχουμε καιρο μπροστα μας για μπολικο ψαξιμο!!!!!!χεχε τελεια!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ ποια βεβαίωση?θέλουν και βεβαίωση τωρα?εμένα ο αντρουλης μου έτσι μπήκε.το 11 γέννησα.μήπως έχει να κάνει με την κλινική?

Μίνι μου κοριτσάκι μυρίζομαι!!χαχα!με το καλό να το δείτε αύριο!αλήθεια αν θέλεις rooming in πρέπει να είσαι σε μονόκλινο?

Felicitaki είσαι η τυχερή της ημέρας..θα δεις το μωράκι σου!με το καλό κοπέλα μου!

Σταφυλακι καμηλοπαρδαλη είχαν η κολλητή μου στο δωμάτιο.ροζ ο ένας τοίχος και μια τεράστια καμηλοπαρδαλη ζωγραφισμένη!γύρω γύρω πεταλούδες και λουλουδάκια κάτω!ήταν τέλειο!

Όσο για καρότσι εμείς είχαμε πάρει ένα perego 3σε 1 αλλά αργότερα το μετανιώσαμε και θέλαμε ένα μικρό και ελαφρύ.πήραμε chicco lite way και βγήκε πολύ καλό.ξαπλώνει και τελείως οπότε θα μπορώ να το χρησιμοποιησω απ'την αρχή.μη δώσετε μια περιουσία πάντως κορίτσια.της διπλανής μου δε μπήκε πότε μέχρι να γίνει 7 μηνών!άλλαξαν 3 καρότσια.

Σαγια καπως ευσι το φανταζομαι κ εγω το δωματιο σαν της φιλης σου αλλα αντι για ροζ θα προτιμουσα μπεζ με την καμηλοπαρδαλη πορτοκαλι με κιτρινο!!!!!Ελπιζω να τα καταφερουμε να το φτιαξουμε!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημερούδια!

Αχ είναι πολύ ευχάριστες και χαλαρωτικές αυτές οι συζητήσεις!

Και νόμιζα ότι είμαι η μόνη που ξεκίνησα να κάνω έρευνα αγοράς για καρότσι...!:P Εγώ προσανατολίζομαι σε τριπλό σετάκι, γιατί από ότι είδα από την αδερφή μου, το πορτ μπεμπε την βόλεψε πολύ. Έχει το chicco sprint και είναι μια χαρά, με καλή τιμή!

Επίσης Κασσιόπη μου άρεσε και το chicco urban που πρότεινες! Είναι λίγο πιο ακριβό, αλλά μέσα στο budget που έχω βάλει. Παραπάνω δε θέλω να δώσω, μου φαίνονται υπερβολικά ακριβά ενώ είναι πολύ ωραία κάποια (π.χ. το inglesina trilogy είναι ωραίο αλλά και ακριβό!). Θα ήθελα γήινα χρώματα για αρμονία και για να μην έχω και περιορισμό στο φύλο. Θα μου άρεσε και κόκκινο χρωματάκι, αλλά φοβάμαι μήπως του προκαλεί εκνευρισμό όταν θα είναι κλειστή η κουκούλα και θα κοιτάζει ψηλά (υπερβολικό ίσως αλλά το σκέφτομαι)!

Το δωματιάκι του μωρού μας είναι ήδη βαμμένο κίτρινο απαλό και σκέφτομαι κι εγώ να βάλω αυτοκόλλητα (ίσως και καμιά ταπετσαρία) ανάλογα με το φύλο του.

Ανδρομέδα καλωσήρθες στις μανούλες Σεπτεμβρίου, με το καλό να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Felicitaki και minnie καλή ιδέα τα σεμινάρια στο Έλενας, το σκέφτομαι να δηλώσω κι εγώ!

Katja με το καλό η εξέτασή σου τη Δευτέρα, να ακούσεις την καρδούλα του και να πάει η δική σου στη θέση της!!!

Stafylaki μου όλα καλά, είναι σημαντικό που ελέγχεις το βάρος σου για την υγεία και των δύο σας ;)

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μία βροχερή καλημέρα! Πώς είστε σήμερα;

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Φραουλίτσα, εννοείται πως θα σας ρωτάω ό,τι μου έρθει! Δε θα γλυτώσετε! χεχε

Σταφυλάκι, κι εγώ ΠΗΤ 15-16, δεν είναι οριστικό! Επόμενο ραντεβού αρχές Απριλίου..

Κασσιόπη και mommy to be, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!

Τώρα, σχετικά με το φύλο είχαμε πει να είναι έκπληξη, αλλά έχει αρχίσει να με τρώει η αγωνία, δεν ξέρω αν θα κρατηθώ!!! :mrgreen:

Να σας ρωτήσω, όλες θα έχετε δωματιάκια για το μωρό; Από την αρχή θα κοιμάται εκεί δηλαδή, ή θα το έχετε στο δωματιό σας τους πρώτους μήνες;

OkoIp3.png

Καλημέρα κορίτσια:D:D. Το μωράκι μου αναπτύσσεται μια χαρά ίπε ο γιατρός , είναι 4,56 εκατοστά και η καρδούλα χτυπάει μια χαρά. Τώρα αναμένουμε 23/3 για την αυχενική.Ανδρομέδα καλώς ήρθες. Σου έχω στείλει πμ όπως επίσης και στη minie mouse.Πράγματι η βεβαίωση χρειάζετια για το Έλενα και νομλιζω και για τα αλλα δημόσια νοσοκομεία αλλιώς ο σύζυγος δεν επιτρέπεται.Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:D:D. Το μωράκι μου αναπτύσσεται μια χαρά ίπε ο γιατρός , είναι 4,56 εκατοστά και η καρδούλα χτυπάει μια χαρά. Τώρα αναμένουμε 23/3 για την αυχενική.Ανδρομέδα καλώς ήρθες. Σου έχω στείλει πμ όπως επίσης και στη minie mouse.Πράγματι η βεβαίωση χρειάζετια για το Έλενα και νομλιζω και για τα αλλα δημόσια νοσοκομεία αλλιώς ο σύζυγος δεν επιτρέπεται.Φιλιά σε όλες

Μπράβο felicitaki!! Όλα μια χαρά!!Με το καλό και η αυχενική σου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μία βροχερή καλημέρα! Πώς είστε σήμερα;

Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!

Φραουλίτσα, εννοείται πως θα σας ρωτάω ό,τι μου έρθει! Δε θα γλυτώσετε! χεχε

Σταφυλάκι, κι εγώ ΠΗΤ 15-16, δεν είναι οριστικό! Επόμενο ραντεβού αρχές Απριλίου..

Κασσιόπη και mommy to be, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα να χαίρεστε τα μπεμπάκια σας!

Τώρα, σχετικά με το φύλο είχαμε πει να είναι έκπληξη, αλλά έχει αρχίσει να με τρώει η αγωνία, δεν ξέρω αν θα κρατηθώ!!! :mrgreen:

Να σας ρωτήσω, όλες θα έχετε δωματιάκια για το μωρό; Από την αρχή θα κοιμάται εκεί δηλαδή, ή θα το έχετε στο δωματιό σας τους πρώτους μήνες;

Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου! Στο δωμάτιό μας θα το έχουμε στην αρχή εμείς.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Felicitaki συγχαρητήρια για τα ωραία νέα, με το καλό και η αυχενική σου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα σε όλες στο καρότσι σκέφτομαι και το armadillo της mamas and papas σε κίτρινο, γιατί γίνεται πιο μικρό όταν μαζεύει και μου αρέσει και η τέντα του που είναι μεγάλη (αν το λέω σωστά). Για όποιο καρότσι μου αρέσει μπαίνω στο youtube και βλέπω reviews απο το εξωτερικό. Βοηθάει πολύ γιατί λένε λεπτομέριες τα υπέρ του και τα κατά. Έχω δεί πολλά καρότσια, απο την προηγούμενη φορά!!!

Αγάπη δεν ξέρω κάποιο μαγαζί απο ίντερνετ, μπορείς το καρότσι όμως που σου αρέσε να πας σε κατάστημα να το δείς απο κοντά και μετά να το παραγγείλεις με αντικαταβολή. Κακώς τους αφήνεις και σε κουράζουν τόσο. Πάρε αναρρωτική αν μπορείς και πήγαινε στον γιατρό σου να σου γράψει επαπειλούμενη, δεν ξέρω πως γίνεται, αλλά κάντο θα έπρεπε να σε προσέχουν απο την δουλειά σου, λέμε τώρα, και να μην κάνεις υπερωρίες!!

Ανδρομέδα δυο ξαδέλφες μου το έκαναν στα μωρά τους, δεν μάθαιναν το φύλο, αν αντέχεις κάνε το αλλά κάνεις διπλά όνειρα βρε παιδί μου... Δηλαδή θα λες: άν είναι αγοράκι θα του πάρω αυτο αυτο και αυτο - άν είναι κοριτσάκι αυτο αυτο αυτο, ενω αν το ξέρεις δεν μπαίνεις σε διπλό κόπο:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Πλάκα σου κάνω έτσι; Ότι σου αρέσει εσένα και του άντρα σου θα κάνετε. Και αν αλλάξετε γνώμη με έναν υπέρηχο το μαθαίνεις ;). Σχετικά με το μωρό στην αρχή το έχεις στο δωμάτιό σου γιατί θα ξυπνάει συνέχεια το βράδυ, και μετά απο κάποιους μήνες, θα εξαρτηθεί απο σένα και τον παιδίατρό σου το πότε, πάει στο δωμάτιό του. Καλό θα είναι πριν τους έξι μήνες, γιατί μετά μεγαλώνει και καταλαβαίνει περισσότερο και είναι πιο δύσκολη η αλλαγή του δωματίου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Αχ αχ δεν ξέρω! Με βλέπω να λυγίζω στο τέλος! Όντως, κοιτάζω γενικά για φορμάκια και βλέπω ότι δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε ουδέτερα χρώματα και τσαντίζομαι!

Σχετικά με το δωμάτιο, αυτό είχα κι εγώ στο νου μου δε γίνεται τον πρώτο καιρό να είναι μόνο του, απλώς διάβαζα για τα δωματιάκια που λέγατε και προβληματίστηκα..

Felicitaki, με το καλό τώρα η αυχενική!!

Didi, περιμένουμε τα νέα σου!!

Γενικά, πως είστε κορίτσια; Διάθεση, ενοχλήσεις, διατροφή;

OkoIp3.png

Μην ανησυχείς μας έπιασε η μούρλα μετά τις αυχενικές!!!Πριν δεν λέγαμε τίποτα!!!:mrgreen::mrgreen: Με έχει πιάσει μεγάλη μούρλα και θέλω να πάω να δω καρότσια!!!:shock:Ευτυχως δεν προλαβαίνω να πάω αυτες τις μέρες!!! Όσο ασχολείσαι με αυτα τόσο πορώνεσαι!!! Το δωμάτιο το παιδικό καλό θα είναι να το έχες βάψει αρκετό καιρό πριν την γέννα γιατί το μωράκι δεν κάνει να μυρίζει αυτες τις μυρωδιές ακόμα και αν δεν κκιμάται εκεί.

zZWsp2.png398Mp3.png

Χαχαχα κι εγώ όλη την ώρα ψάχνω πραγματάκια στο ίντερνετ και θέλω να αρχίσω τα ψώνια, αλλά κρατιέμαι!!! Προς το παρόν, θα κάνω έρευνα αγοράς...

Καλά ναι, εννοείται το βάψιμο αρκετό καιρό πριν, αυτό είναι δεδομένο!

OkoIp3.png

Καλημέρα και από μένα!!Ανδρομέδα καλώς μας ήρθες και σου εύχομαι μια ευχάριστη εγκυμοσύνη!!!το μωρό οι ψυχολόγοι λένε ότι πρέπει να πάει στο δωμάτιο του από την αρχή αλλά δε ξέρω αν το εφαρμόζει κάποιος αυτό!!εγώ τον γιο μου τον είχα δίπλα στο κρεβάτι μας 6 μήνες.το κακό είναι ότι συνηθίζεις.μετά δυσκολίας τον βάλαμε στο δωμάτιο,του από τη δική μου πλευρά όμως.τον ήθελα δίπλα μου..ο μικρός δε πήρε χαμπάρι..μεγάλη απογοήτευση όταν με απαρνηθηκε!χαχα!Το δωμάτιο του όμως μπορεις να το χρησιμοποιείς κατά τη διάρκεια της μέρας για να συνηθίζει.τώρα για τις αγορές νομίζω μια χαρά κάνετε και ψάχνετε από τώρα.εγώ της τελευταίας στιγμής και στο τέλος έτρεχα στο κατακαλοκαιρο.μπορείτε απλά να καταλήξετε και να αγοράσετε τα πράγματα προς το τέλος.

Σήμερα εχει η minnie και η didi αυχενικη?καλή επιτυχία κοριτσια!!!

Felicitaki μου μπράβο!πολύ ευχάριστα νέα!σε λίγες μέρες στην αυχενικη,η συνέχεια λοιπόν!

Κατά τ'αλλα πως πάτε?εγώ σήμερα συνήλθα και από το πιάσιμο.οι αναγουλες και τα υπόλοιπα ελλατωθηκαν έως και σταματησαν.κάποιες στιγμές μόνο προς το βράδυ.ετοιμάζομαι για βόλτες με το αγοράκι μου την αδερφή μου και τη μαμά μου.θα πάμε για αγορές βαπτιστικά κλπ!αλλά μου φαίνεται με τόσα που είπαμε θα αρχίσω τις αγορές και για το δεύτερο αγορακι μου :D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσια μου τωρα μπορεσα να μπω...με ξεθεωσαν στην δουλεια σημερα.Τι ομορφο το πινακακι μας Ντιντι......!Εχω αρχισει να κανω λιστα με τα πραγματα που θα μου χρειαστουν για το μωρο.Τα επιπλα του δωματιου θα τα φτιαξουμε σε επιπλοπιο οπως τα θελουμε και θα βγουν πιο φθηνα,το ιδιο ειχαμε κανει και με την κρεβατοκαμαρα.Οσο για το χρωμα στο δωματιο κατι ουδετερο θα κανουμε αλλα δεν ειναι κατι στανταρ ακομα.Με το καροτσι εχω θεμα...Ειπαμε να παρουμε μεσω ιντερνετ γιατι υπαρχουν πιο φθηνα απ'οτι σε μαγαζια που εχουμε εδω αλλα θα ειναι καλη ποιοτητα;Αν ξερετε καποιο σαιτ αξιοπιστο πειτε το,θα με βοηθησετε πολυ.

Αγάπη δες σε αυτό http://www.prams.net είναι αξιόπιστο, η αποστολή είναι δωρεάν πάνω από 100ευρώ και έχει σχεδόν τα πάντα σε πολύ καλύτερες τιμές.. Εγώ κορίτσια πάλι άλλαξα γνώμη, να δω πόσες φορές θα αλλάξω ακόμα μέχρι να αγοράσω τον Ιούνιο.. χαχα!!! Αυτό που μου αρέσει τώρα δεν το έχει γιατί είναι της Stokke και δεν έχει Stokke καρότσια :o...Πάντως για καλύτερες τιμές βλέπουμε επίσης και στο σκρούτσ...Felicitaki πολύ όμορφα τα νέα σου! Didi σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να απολάυσεις την προβολή:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...