Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσουδια!!!!Τι μου κανετε σημερα;;Εμεις καλα ειμαστε!!!!!!Οντετ υπεροχο τ ο σχεδιο στην προικα με την καμηλοπαρδαλη,αλλα θα προτιμουσα λιγο χρωματακι για να τραβαει κ την προσοχη του μωρου οσο μεγαλωνει!!!!!Φραουλιτσα εμενα μου αρεσουν τα σοβαρα δωματια μωρων να τα βλεπω στις βιτρινες αλλα δεν θα το αποφασιζα για το φτιαξω ετσι!Θεωρω οτι τα μωρακια πρεπει να εχουν ενα ευχαριστο κ ζεστο χωρο με ωραια χρωματακια να τους κεντριζει το ενδιαφερον να εξερευνισουν μεγαλονωντας οχι ενα μουντο λιτο κ κρυο δωματιο!!Μου κανει λιγο αφιλοξενο ολο αυτο το στυλ!!Εκτος αν εχεις ολο το σπιτι σε τετοιο υφος οποτε οκ....Βεβαια γουστα ειναι αυτα κ οτι αρεσει στο καθε ζευγαρι!!!!!!Ολα ειναι ομορφα οταν ειναι φτιαγμενα με αγαπη!!!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια, στο Έλενα που θα γεννήσω κάνουν μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού δωρεάν, ασχέτως αν θα γεννήσετε εκεί.Σήμερα που θα πάω έχω σκοπό να ρωτήσω και να κλείσω απ΄οτωρα για του ανώδυνου τοκετού μιας και θέλω να τα παρακολουθήσω.Είναι 5 στο σύνολο και θα έρθει και στα δύο ο μέλλον σύζυγος προκειμένου να πάρει τη βεβαίωση που χρειάζεται για να είναι μέσα στον τοκετό.Θα σας ενημερώσςω αύριο ή το βραδάκι. Φιλιά:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Βρε γλωσσοκοπάνες πόσα γράψατε; Δεν σας προλαβαίνω λέμε!

Συγχαρητήρια για τις καλές αυχενικές! Με το καλό το αγοράκι της Αγάπης και το κοριτσάκι της Φραουλίτσας (ή τα μπέρδεψα; )!

Σάγια εγώ έχω αύριο αυχενική, αν θες κάνε μια πρόβλεψη και για μένα!

Αναφορικά με το μπάνιο του μωρού, είναι ΠΑΡΑ πολύ εύκολο όσο το πλένεις στο χέρι (δηλ. χωρίς μπανιεράκι). Αν μάθετε τη λαβή που το πιάνουμε από το μπουτάκι δεν υπάρχει περίπτωση να σας φύγει.

Για τα σεμινάρια θηλασμού εγώ παρακολούθησα αυτό στο Έλενα Βενιζέλου (μπορεί να πάει οποιοσδήποτε, χρέωση 5 ευρώ ως παράβολο στο νοσοκομείο) και έμεινα ευχαριστημένη, αλλά ακόμα και το βιβλιαράκι που δίνουν να φανταστείτε ότι το έδωσα σε κοπέλα που δεν έκανε κανένα σεμινάριο και τη βοήθησε πολύ. Επίσης υπάρχει ο σύλλογος Φαιναρέτη στη Ν. Σμύρνη που μπορείτε να πάρετε όσες είστε νότια και να κανονίσετε για μαθήματα ανώδυνου τοκετού και θηλασμού. Τέλος υπάρχει τηλεφωνική γραμμή για τον θηλασμό που όταν με το καλό γεννήσετε μπορείτε να πάρετε τηλ. να σας λύσουν τυχόν απορίες.

Για το μαιευτήριο το rooming in είναι ό,τι καλύτερο. Πραγματικά εκείνες οι 3 μέρες που ήμασταν συνέχεια με το μωρό ήταν το μεγαλύτερο crash test, του πήραμε τον αέρα, μάθαμε να το αλλάζουμε κλπ. και οτιδήποτε χρειαζόμασταν ήταν εκεί οι μαίες να βοηθήσουν. Ζητήστε το χωρίς δεύτερη σκέψη!

Φελισιτάκι σε παρακαλώ αν μπορείς στείλε μου ένα πμ για τον γιατρό σου στο Έλενα. Θα ήθελα να γεννήσω πάλι εκεί, αλλά η γιατρός που με ξεγέννησε έχει φύγει.

tt1bde8a.aspx

Καλέ ποια βεβαίωση?θέλουν και βεβαίωση τωρα?εμένα ο αντρουλης μου έτσι μπήκε.το 11 γέννησα.μήπως έχει να κάνει με την κλινική?

Μίνι μου κοριτσάκι μυρίζομαι!!χαχα!με το καλό να το δείτε αύριο!αλήθεια αν θέλεις rooming in πρέπει να είσαι σε μονόκλινο?

Felicitaki είσαι η τυχερή της ημέρας..θα δεις το μωράκι σου!με το καλό κοπέλα μου!

Σταφυλακι καμηλοπαρδαλη είχαν η κολλητή μου στο δωμάτιο.ροζ ο ένας τοίχος και μια τεράστια καμηλοπαρδαλη ζωγραφισμένη!γύρω γύρω πεταλούδες και λουλουδάκια κάτω!ήταν τέλειο!

Όσο για καρότσι εμείς είχαμε πάρει ένα perego 3σε 1 αλλά αργότερα το μετανιώσαμε και θέλαμε ένα μικρό και ελαφρύ.πήραμε chicco lite way και βγήκε πολύ καλό.ξαπλώνει και τελείως οπότε θα μπορώ να το χρησιμοποιησω απ'την αρχή.μη δώσετε μια περιουσία πάντως κορίτσια.της διπλανής μου δε μπήκε πότε μέχρι να γίνει 7 μηνών!άλλαξαν 3 καρότσια.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Βεβαίωση ζητάνε στο Έλενα, γιατί είναι νοσοκομείο. Στα νοσοκομεία κανονικά ο σύζυγος δεν μπαίνει μέσα, ειδικά εκεί όμως αν παρακολουθήσει 2 συγκεκριμένα μαθήματα ανώδυνου τοκετού επιτρέπεται!

Για το rooming in εξαρτάται από το μαιευτήριο τι επιτρέπεται και τι όχι, αλλά πλέον στα περισσότερα εφαρμόζεται ακόμα και σε τρίκλινα κλπ., γιατί είναι προς όφελος του μωρού.

Α, καρότσι εμείς πήραμε το Maclaren XLR αλλά από Αγγλία μέσω ίντερνετ και γλιτώσαμε 150 ευρώ από όσο το έδιναν εδώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι σκυλί πραγματικά. Δεν αγόρασα ούτε πιο ελαφρύ ούτε σκοπεύω να πάρω κάτι άλλο. Και το liteway Σάγια μου είναι στο ίδιο στυλ, μια φίλη μου το πήρε και το καταβολεύτηκε κι αυτή (και σαφώς φθηνότερο από το maclaren).

tt1bde8a.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσουδια!!!!Τι μου κανετε σημερα;;Εμεις καλα ειμαστε!!!!!!Οντετ υπεροχο τ ο σχεδιο στην προικα με την καμηλοπαρδαλη,αλλα θα προτιμουσα λιγο χρωματακι για να τραβαει κ την προσοχη του μωρου οσο μεγαλωνει!!!!!Φραουλιτσα εμενα μου αρεσουν τα σοβαρα δωματια μωρων να τα βλεπω στις βιτρινες αλλα δεν θα το αποφασιζα για το φτιαξω ετσι!Θεωρω οτι τα μωρακια πρεπει να εχουν ενα ευχαριστο κ ζεστο χωρο με ωραια χρωματακια να τους κεντριζει το ενδιαφερον να εξερευνισουν μεγαλονωντας οχι ενα μουντο λιτο κ κρυο δωματιο!!Μου κανει λιγο αφιλοξενο ολο αυτο το στυλ!!Εκτος αν εχεις ολο το σπιτι σε τετοιο υφος οποτε οκ....Βεβαια γουστα ειναι αυτα κ οτι αρεσει στο καθε ζευγαρι!!!!!!Ολα ειναι ομορφα οταν ειναι φτιαγμενα με αγαπη!!!!!!!!!!!

Το φαντάστηκα οτι θα το ήθελες πιο εντονο! Ακομα κσι σε μένα που αρέσουν τα γήινα και ουδέτερα μου φάνηκε λιγο μουντο! Δεν ξερω βεβαια αν το βγάζουν και σε αλλο χρωμα εκτος απο το μπεζ με το ιδιο σχέδιο! Εγω λεω να εχει λιγο ροζακι η προίκα που θα παρω! Ολο το υπόλοιπο δωματιο θα ειναι μπεζ λευκό ας εχει η προίκα λιγο χρωματακι!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Τέλειο! Έψαξα και το βρήκα! Σε τι χρωματάκι?

Σε κόκκινο ή λαχανί. Του άντρα μου του άρεσε και ένα μωβ αλλά εμένα δεν μου αρέσουν τα πολύ κοριτσίστικα, άσε που μπορεί αργότερα να είναι άλλο φύλο... Εμένα μου αρέσει και το κόκκινο πολύ. Απο κοντά είχα δεί λαχανί(κίτρινο) και μου άρεσε επίσης αλλά δεν ξέρω αν είναι για κορίτσι. Ήθελα βασικά η πλάτη του να πέφτει τελείως για να μπαίνει απο μικρό χωρίς να χρειάζεται και καλαθούνα. Είχα δεί και το Jane στο prenatal που είχε το κάθισμα αυτοκινήτου που γίνεται καλαθούνα φοβερό, αλλά δεν μου άρεσε το χρώμα και το ύφασμα:(. Υπάρχουν πολλά καλά καρότσια ανάλογα τα γούστα. Εμένα μου αρέσουν τα "παιχνιδιάρικα".:wink:

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα μωράκια!

Υπάρχει χώρος για άλλη μία μαμά Σεπτεμβρίου ε;

Εύχομαι σε όλες μία ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμόσυνη! Όλα καλά! :-D

Λίγα πράγματα για εμάς..

Είμαι 13 εβδομάδων και έχω κάνει ήδη την αυχενική, χωρίς όμως να δω φύλο! Α! και Π.Η.Τ. 15 Σεπτεμβρίου!

Να είστε καλά, θα χαρώ να λέμε τα νέα μας!

OkoIp3.png

Ναι, το πρώτο! Πολλές απορίες και άγχη, όπως και όλες φυσικά!

Αλλά μία από τις άμεσες προτεραιότητές μου είναι να βρω ένα γιατρό στο Έλενα, καθώς αποφάσισα να γεννήσω εκεί! Γι' αυτό όποια από τις κοπέλες έχει κάποιον να μου συστήσει, θα με ευχαριστούσε!

Εσύ φραουλίτσα κοριτσάκι απ' ότι βλέπω ε; Να σου ζήσει η μπεμπούλα!

Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω αυτές τις 12 σελίδες και να σας μάθω σιγά-σιγά! :)

Επίσης, άλλο άγχος είναι αν φαίνεται το τικεράκι που έφτιαξα! Γιατί σε 'μενα δεν εμφανίζεται! :P

OkoIp3.png

Διαφημίσεις

Ναι, το πρώτο! Πολλές απορίες και άγχη, όπως και όλες φυσικά!

Αλλά μία από τις άμεσες προτεραιότητές μου είναι να βρω ένα γιατρό στο Έλενα, καθώς αποφάσισα να γεννήσω εκεί! Γι' αυτό όποια από τις κοπέλες έχει κάποιον να μου συστήσει, θα με ευχαριστούσε!

Εσύ φραουλίτσα κοριτσάκι απ' ότι βλέπω ε; Να σου ζήσει η μπεμπούλα!

Θα προσπαθήσω να αναπληρώσω αυτές τις 12 σελίδες και να σας μάθω σιγά-σιγά! :)

Επίσης, άλλο άγχος είναι αν φαίνεται το τικεράκι που έφτιαξα! Γιατί σε 'μενα δεν εμφανίζεται! :P

Φαίνεται και είναι πολύ όμορφο το λουλουδάκι σου!!!Σευχαριστώ με το καλό να μάθεις και το φύλο του δικού σου μωρού!! Έχουμε πολύ καιρο μπροστά μας να γνωριστούμε όλες!!! Θετικές σκέψεις να κάνεις και να μην έχεις άνχος!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Σε κόκκινο ή λαχανί. Του άντρα μου του άρεσε και ένα μωβ αλλά εμένα δεν μου αρέσουν τα πολύ κοριτσίστικα, άσε που μπορεί αργότερα να είναι άλλο φύλο... Εμένα μου αρέσει και το κόκκινο πολύ. Απο κοντά είχα δεί λαχανί(κίτρινο) και μου άρεσε επίσης αλλά δεν ξέρω αν είναι για κορίτσι. Ήθελα βασικά η πλάτη του να πέφτει τελείως για να μπαίνει απο μικρό χωρίς να χρειάζεται και καλαθούνα. Είχα δεί και το Jane στο prenatal που είχε το κάθισμα αυτοκινήτου που γίνεται καλαθούνα φοβερό, αλλά δεν μου άρεσε το χρώμα και το ύφασμα:(. Υπάρχουν πολλά καλά καρότσια ανάλογα τα γούστα. Εμένα μου αρέσουν τα "παιχνιδιάρικα".:wink:

Αχ και εμένα τα παιχνιδιάρικα μου αρέσουν:cool: Το κόκκινο μου άρεσε περισσότερο γιατί κατά την γνώμη μου έχει την πιο ωραία επένδυση!

Ανδρομέδα καλώς ήρθες! Με το καλό το μωράκι σου!!!♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κοριτσια μου τωρα μπορεσα να μπω...με ξεθεωσαν στην δουλεια σημερα.Τι ομορφο το πινακακι μας Ντιντι......!Εχω αρχισει να κανω λιστα με τα πραγματα που θα μου χρειαστουν για το μωρο.Τα επιπλα του δωματιου θα τα φτιαξουμε σε επιπλοπιο οπως τα θελουμε και θα βγουν πιο φθηνα,το ιδιο ειχαμε κανει και με την κρεβατοκαμαρα.Οσο για το χρωμα στο δωματιο κατι ουδετερο θα κανουμε αλλα δεν ειναι κατι στανταρ ακομα.Με το καροτσι εχω θεμα...Ειπαμε να παρουμε μεσω ιντερνετ γιατι υπαρχουν πιο φθηνα απ'οτι σε μαγαζια που εχουμε εδω αλλα θα ειναι καλη ποιοτητα;Αν ξερετε καποιο σαιτ αξιοπιστο πειτε το,θα με βοηθησετε πολυ.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια και σε όλα τα μωράκια!

Υπάρχει χώρος για άλλη μία μαμά Σεπτεμβρίου ε;

Εύχομαι σε όλες μία ευχάριστη και τελειόμηνη εγκυμόσυνη! Όλα καλά! :-D

Λίγα πράγματα για εμάς..

Είμαι 13 εβδομάδων και έχω κάνει ήδη την αυχενική, χωρίς όμως να δω φύλο! Α! και Π.Η.Τ. 15 Σεπτεμβρίου!

Να είστε καλά, θα χαρώ να λέμε τα νέα μας!

Καλως ηρθες κ απο μενα Ανδρομεδα!!Με το καλο το μπεμπακι σου!!!!Εχουμε την ιδια πητ σχεδον εγω ειμαι 15-16 !!!!!Οταν ξαναπαω στη γιατρο θα τη ρωτησω αν μπορει να μου πει μια μερα να ξερω ακριβως!!!!!!Ποτε ξαναεχεις ραντεβου;;Εκει θα φανει πιο καλα φανταζομαι το φυλο!!!!Φιλια!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...