Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σχετικά με το θέμα γέννα, και εγώ θέλω τον άντρα μου μέσα την ώρα του τοκετού, αλλά και να μου το δώσουν αν όλα πάνε καλά να το θηλάσω στην ανάνηψη. Σχετικά με το δωμάτιο σκέφτομαι να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και να μου το φέρνουν μόλις κλάψει για θηλασμό. Τώρα θα δείξει. Σε ιδιωτικό θα πάω και εγω ή στο Ιασώ ή στο Λητώ. Έχει καμία εμπειρία σε κάποιο απο τα δύο; Όσο για το μπανάκι του μωρού μην ανησυχείτε, καμιά μανούλα δεν ήξερε στην αρχή στην πορεία με υπομονή όλα θα τα μάθουμε. Αυτο που χρειάζεται είναι ηρεμία και να το μιλάς γλυκά!! Α!!! Θέλω να παρακολουθήσω και μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έχει και μαθήματα θηλασμού. Ο θηλασμός είναι που με ανχώνει. Έχω δει βιντεάκια και τέτοια αλλά μόνο στην πράξη βλέπεις τί πραγματικά γίνεται...

Audette αυτο με το άνχος το έχω και εγω απλά έχω καταφέρει να με πιάνει λίγο πριν την εξέταση ;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσάκια μου!επιτέλους λίγο ήλιος σήμερα!αμέσως αλλάζει η διάθεση βρε παιδί μου!εμείς κορίτσια δε ξέρω τι θα κάνουμε με το παιδικό.θα έχουν ένα μαζί,είναι κ περιορισμένος ο χώρος..ο μεγάλος θα θέλει έντονα χρώματα,αυτοκόλλητα,ζωγραφιές αλλά για το μωράκι θα ήθελα κάτι πιο χαλαρωτικό.θα δουμε!

Μιλούσα με τις κολλητές μου και η μία μου έκανε πρόταση συγκινημένη να μας βαφτίσει όταν έρθει η ώρα με το καλό το μωράκι μας και είμαι πολύ χαρούμενη!:D όπως βλέπετε απ'τις αυχενικες πήγαμε στα δωμάτια,στις γέννες,τον θηλασμό..εγώ έφτασα και στη βαφτιση!χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Σχετικά με το θέμα γέννα, και εγώ θέλω τον άντρα μου μέσα την ώρα του τοκετού, αλλά και να μου το δώσουν αν όλα πάνε καλά να το θηλάσω στην ανάνηψη. Σχετικά με το δωμάτιο σκέφτομαι να ζητήσω αποκλειστικό θηλασμό και να μου το φέρνουν μόλις κλάψει για θηλασμό. Τώρα θα δείξει. Σε ιδιωτικό θα πάω και εγω ή στο Ιασώ ή στο Λητώ. Έχει καμία εμπειρία σε κάποιο απο τα δύο; Όσο για το μπανάκι του μωρού μην ανησυχείτε, καμιά μανούλα δεν ήξερε στην αρχή στην πορεία με υπομονή όλα θα τα μάθουμε. Αυτο που χρειάζεται είναι ηρεμία και να το μιλάς γλυκά!! Α!!! Θέλω να παρακολουθήσω και μαθήματα ανώδυνου τοκετού που έχει και μαθήματα θηλασμού. Ο θηλασμός είναι που με ανχώνει. Έχω δει βιντεάκια και τέτοια αλλά μόνο στην πράξη βλέπεις τί πραγματικά γίνεται...

Audette αυτο με το άνχος το έχω και εγω απλά έχω καταφέρει να με πιάνει λίγο πριν την εξέταση ;)

Ενταξει κι εγω εχω ηρεμήσει αρκετα ειδικα μετα την αυχενικη αλλα πριν την εξέταση κι εγω αγχωνομαι!

Πρωτα ο Θεός να είμαστε καλα θα γέννησω στο λητω, εκει ειναι ο γιατρός μου! Εχουν γεννήσει φίλες μου και εω διαβάσει και στο φόρουμ πολυ θετικά σχόλια! Οτι το προσωπικό σε βοηθάει πολυ με το θηλασμο, οτι γίνονται μαθήματα φροντίδας νεογνου που μπορείς να τα παρακολουθήσεις οσο θα είσαι στο μαιευτήριο και οτι ειναι και τυπικοι με τα επισκεπτηρια δεν αφήνουν δηλαδη 20 άτομα να μπαίνουν μπουγιο στο δωματιο, κατι που θεωρω θετικο ειδικα για όσες εχουν επιλέξει rooming in!

Κι εγω θελω να κανω αυτο το σεμινάριο για ανώδυνο τοκετο και θηλασμο! Εχω πάρει ηδη τηλ αλλα επειδη ειναι πρωινές ωρες ( και ειναι αι νωρίς ακομα) λέω να το κανω οταν με το καλο βγω σε αδεια!

Τα βιντεακια ειναι χρήσιμα αλλα σίγουρα στην πράξη θα ειναι διαφορετικά τα πράγματα! Αλλα πιστεύω οτι υα α καταφέρουμε! Καλη διάθεση να υπαρχει αι υπομονη!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Γειά σας κοριτσάκια!!! Τι έγινε??? Μπήκαμε στον 7ο και δεν το κατάλαβα???χα!χα!:tongue::tongue::tongue:

Θέλετε να μιλήσουμε και για καρότσια??? Λοιπόν εγώ έχω λατρέψει το Silver Cross το Wayfer σε γαλάζιο ή λαχανί, εκτός αν τελικά επιλέξουμε κάποιο και για δύσβατα εδάφη γιατί είμαστε και παιδιά της φύσης. Τι λέτε? Έχει δει καμία τίποτα, καμιά ιδέα?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Kαλημερα κοριτσάκια μου!επιτέλους λίγο ήλιος σήμερα!αμέσως αλλάζει η διάθεση βρε παιδί μου!εμείς κορίτσια δε ξέρω τι θα κάνουμε με το παιδικό.θα έχουν ένα μαζί,είναι κ περιορισμένος ο χώρος..ο μεγάλος θα θέλει έντονα χρώματα,αυτοκόλλητα,ζωγραφιές αλλά για το μωράκι θα ήθελα κάτι πιο χαλαρωτικό.θα δουμε!

Μιλούσα με τις κολλητές μου και η μία μου έκανε πρόταση συγκινημένη να μας βαφτίσει όταν έρθει η ώρα με το καλό το μωράκι μας και είμαι πολύ χαρούμενη!:D όπως βλέπετε απ'τις αυχενικες πήγαμε στα δωμάτια,στις γέννες,τον θηλασμό..εγώ έφτασα και στη βαφτιση!χαχα

Καλημερα κοριτσακια.Επιτελους εμφανιστηκε ο ηλιος να μας φτιαξει η διαθεση.Οντως δεν υπαρχουμε βρε εχουμε ξεφυγει απ τη χαρα μας σε λιγο θα φτασουμε και στο νηπιαγωγειο :-D:grin:

Πολυ χαιρομαι για τα ευχαριστα που διαβαζω.Να εχετε μια ομορφη υπολοιπη μερα.Φιλακια

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα βάψω το παιδικό ροδακινί και θα βάλω πολλά αυτοκόλλητα. Είδα ότι υπάρχουν και αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, που αφαιρούνται πολύ εύκολα, αν ενδιαφέρεται κάποια.

Οντέτ, να κλείσεις από νωρίς θέση, είναι περιορισμένες οι θέσεις. Κι εγώ θέλω, θα ρωτήσω την γιατρό στο επόμενο ραντεβού. Κάνουν και τα πρενατάλ κάποια σεμινάρια τοκετού μου είπαν.

Φελισιτάκι θα σου προσθέσω την αυχενική από τον υπολογιστή!

tt1e3

A!!!!Μόλις κάναμε τις αυχενικές πήραμε ανάσα και τώρα θα ξανοιχτούμε σε σχέδια και όνειρα!!!!Τι σου κάνει μια εξέταση.... Για καρότσι μου αρέσει πολύ το sola 2 του mamas and papas στο χρώμα δεν έχουμε αποφασίσει, αλλά θέλω να δω και αλλα καρότσια. Ούτε ο άντρας μου δεν κρατιέται!!!Μου λέει εχτες που το κοιτάζαμε τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να κοιτάμε και καρότσια!!! Είναι τέλειο να κάνεις σχέδια για το μωράκι!!Όλα τα μωρουδιακά είναι υπέροχα!!!! :-D:-D

zZWsp2.png398Mp3.png

Α, για τη βάφτιση κι εμείς το σκεφτήκαμε, αλλά δεν έχουμε εθελοντή! Και θέλω οπωσδήποτε να είναι από Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά μας.

Καρότσι θα πάρω μάλλον κάποιο chicco (όχι πολυκαρότσι) που βγήκε σκυλί στα αδερφάκια μου.

Α! Αν βάψετε το παιδικό, τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα πρέπει, είπαν χθες στη Μενεγάκη.

Και μιας που είπα Μενεγάκη, μόλις έδειξαν ένα βίντεο που έκαναν μπάνιο δύο δίδυμα νεογέννητα και ήταν αγκαλιασμένα και ΕΛΙΩΣΑ.

tt1e3

Καλημέρα κοριτσάκια,

Εγώ θα γεννήσω στο Ιασώ, εκεί γέννησε και η αδερφή μου και ήταν ευχαριστημένη (έχουμε και τον ίδιο γιατρό). Όσα περιέγραψες Audette για το Λητώ γίνονται κι εκεί.

Όσο για το μπανάκι του, εγώ εκπαιδεύομαι ευτυχώς από την αδερφή μου, την πρώτη φορά είναι δύσκολο, όταν μάθεις τον τρόπο να κρατάς το μωράκι γίνεται παιχνίδι!

Παρόλα αυτά, επειδή είμαι πρωτάρα κι εγώ, θα ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα σχετικά με τα παραπάνω αργότερα, οπότε αν έχετε υπόψη σας κάτι καλό, παρακαλώ ενημερώστε την παρέα!

Felicitaki καλή επιτυχία για σήμερα!

Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Εγώ θα βάψω το παιδικό ροδακινί και θα βάλω πολλά αυτοκόλλητα. Είδα ότι υπάρχουν και αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, που αφαιρούνται πολύ εύκολα, αν ενδιαφέρεται κάποια.

Οντέτ, να κλείσεις από νωρίς θέση, είναι περιορισμένες οι θέσεις. Κι εγώ θέλω, θα ρωτήσω την γιατρό στο επόμενο ραντεβού. Κάνουν και τα πρενατάλ κάποια σεμινάρια τοκετού μου είπαν.

Φελισιτάκι θα σου προσθέσω την αυχενική από τον υπολογιστή!

Ντιντακι μου εχει ηδη κρατήσει το όνομα μου η μαια και μου είπε θα ξαναμιλησουμε αρχές Ιουνίου να κανονισουμε τις μέρες και τις ωρες! Και μάλιστα της έκανε εντύπωση που πήρα τοςο νωρίς!!

Α επισης για όσες ενδιαφέρονται μου είπε μια κοπέλα απο το φόρουμ οτι μπορείς να γραφτεις στο site της νουτριτσια και να παρακολουθήσεις σεμινάρια on line!

Απο καροτσάκι μου αρέσει το trilogy της inglesina σε μπεζακι! Το εχω ερωτευτεί!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

A!!!!Μόλις κάναμε τις αυχενικές πήραμε ανάσα και τώρα θα ξανοιχτούμε σε σχέδια και όνειρα!!!!Τι σου κάνει μια εξέταση.... Για καρότσι μου αρέσει πολύ το sola 2 του mamas and papas στο χρώμα δεν έχουμε αποφασίσει, αλλά θέλω να δω και αλλα καρότσια. Ούτε ο άντρας μου δεν κρατιέται!!!Μου λέει εχτες που το κοιτάζαμε τώρα μπορούμε να αρχίσουμε να κοιτάμε και καρότσια!!! Είναι τέλειο να κάνεις σχέδια για το μωράκι!!Όλα τα μωρουδιακά είναι υπέροχα!!!! :-D:-D

Τέλειο! Έψαξα και το βρήκα! Σε τι χρωματάκι?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια,

Εγώ θα γεννήσω στο Ιασώ, εκεί γέννησε και η αδερφή μου και ήταν ευχαριστημένη (έχουμε και τον ίδιο γιατρό). Όσα περιέγραψες Audette για το Λητώ γίνονται κι εκεί.

Όσο για το μπανάκι του, εγώ εκπαιδεύομαι ευτυχώς από την αδερφή μου, την πρώτη φορά είναι δύσκολο, όταν μάθεις τον τρόπο να κρατάς το μωράκι γίνεται παιχνίδι!

Παρόλα αυτά, επειδή είμαι πρωτάρα κι εγώ, θα ήθελα να παρακολουθήσω μαθήματα σχετικά με τα παραπάνω αργότερα, οπότε αν έχετε υπόψη σας κάτι καλό, παρακαλώ ενημερώστε την παρέα!

Felicitaki καλή επιτυχία για σήμερα!

Φιλιά σε όλες!

Αφου το εχει τσεκάρει η αδελφούλα μια χαρα! Λογικο ειναι βεβαια, το ιασω θεωρείται απο τα καλυτερα!

Αχ τι καλα έχεις κάνει πρακτική στο ανηψακι! Σίγουρα μια συνήθεια ειναι! Αλλα και τα σεμινάρια οσο να ναι ειναι μια βοήθεια!

Εμένα μου είπε μια κοπέλα απο το αλλο τόπικ οτι κανει δωρεάν σεμινάρια ο δήμος Αιγάλεω και αυτα λέω να κανω πρωτα ο Θεός! Η κουμπαρα μου κάνει κατι αντίστοιχο στη νεα Σμύρνη αλλα δεν θυμάμαι το κόστος! Αν καποια ενδιαφέρεται και τη βολεύει η περιοχή να ρωτήσω λεπτομέρειες και να σας πω!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Ντιντακι μου εχει ηδη κρατήσει το όνομα μου η μαια και μου είπε θα ξαναμιλησουμε αρχές Ιουνίου να κανονισουμε τις μέρες και τις ωρες! Και μάλιστα της έκανε εντύπωση που πήρα τοςο νωρίς!!

Α επισης για όσες ενδιαφέρονται μου είπε μια κοπέλα απο το φόρουμ οτι μπορείς να γραφτεις στο site της νουτριτσια και να παρακολουθήσεις σεμινάρια on line!

Απο καροτσάκι μου αρέσει το trilogy της inglesina σε μπεζακι! Το εχω ερωτευτεί!

Πάρα πολύ ωραίο και το inglesina audette17 απλά εγώ θα έπαιρνα χρωματάκι γιατι μου αρέσει πολύ το χρώμα. Το τζινάκι trilogy της inglesina το είδες?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Α, για τη βάφτιση κι εμείς το σκεφτήκαμε, αλλά δεν έχουμε εθελοντή! Και θέλω οπωσδήποτε να είναι από Θεσσαλονίκη για να είναι κοντά μας.

Καρότσι θα πάρω μάλλον κάποιο chicco (όχι πολυκαρότσι) που βγήκε σκυλί στα αδερφάκια μου.

Α! Αν βάψετε το παιδικό, τουλάχιστον δύο μήνες νωρίτερα πρέπει, είπαν χθες στη Μενεγάκη.

Και μιας που είπα Μενεγάκη, μόλις έδειξαν ένα βίντεο που έκαναν μπάνιο δύο δίδυμα νεογέννητα και ήταν αγκαλιασμένα και ΕΛΙΩΣΑ.

Didi δες το chicco urban, εμένα μου άρεσε πολύ..:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Πάρα πολύ ωραίο και το inglesina audette17 απλά εγώ θα έπαιρνα χρωματάκι γιατι μου αρέσει πολύ το χρώμα. Το τζινάκι trilogy της inglesina το είδες?

Εμενα παλι μου αρεσουν αυτα τα γηινα τα ουδετερα! Δεν θελω χτυπητα!

Καλα το τζινακι δεν παίζεται! Ειναι φανταστικο! Τωρα το εψαξα και το ειδα που μου το είπες!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...