Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!Τι κανετε;;Αγαπη κ Φραουλιτσα συγχαρητηρια για τα υπεροχα νεακια!!!!Με το καλο το αγορακι σου Αγαπη κ το κοριτσακι σου Φραουλιτσα!!!!!!Εκανα κ εγω την αυχενικη ολα τελεια κοριτσια!!!!Εφυγε ενα αγχος βρε παιδι μου!!!Και ναιιιιιι θα αποκτησουμε ΚΟΡΗ!!!!!!Οχι οτι εχει σημασια,κ αγορακι να ηταν η χαρα η ιδια θα ηταν παλι!!!!Βεβαια μας ειπε αργοτερα θα φανει πιο καλα αλλα κοριτσακι μοιαζει!!!!Εγω σαν την τρελη βεβαια ετρεξα να αγορασω το πρωτο ροζ φορμακι!!!!!!!!Τρελενομαιιιιιιιιι κοριτσια!!!!!!!!!!!Να πω και εγω για τα κιλα που δυστηχως εχω παραπανω πριν την εγκυμοσυνη οποτε δε με παιρνει για πολλα......η γιατρος ειπε αν τα καταφερω κ παρω μεχρι εννια σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειναι πολυ καλα,μεχρι στιγμης εχω παρει 700 γραμμαρια γιατι κανω διαιτα λογω του ζαχαρου!!!Ελπιζω να συνεχισω ετσι!!!!!!!Καλη επιτυχια στα κοριυσια που αναμενουν τις αυχενικες!!!!Didi περαστικα γρηγορα!!!!Φιλια σε ολα τα κοριτσιακ ευχες σε ολες μας να κυλησουν οι μηνες ομορφα κ χαρουμενα!!!!!!!!!!:P

Καλό μου σταφυλάκι πολύ χαίρομαι με τη χαρά σου! Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Εύχομαι κάθε μέρα να έχουμε ευχάριστα νέα όπως σήμερα!!! Όλα καλά και με τα κιλά σου, μο-ντε-λά-κι! Εγώ τα γραμμάρια δεν τα μετράω, τα στρογγυλοποιώ προς τα κάτω χαχαχα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τέλειο το τικεράκι σου, Μαρία!

Η γιατρός μου ξεγεννάει σε όλα τα ιδιωτικά και στο Παπαγεωργίου (με κάποιο συνεργάζεται βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι ποιο). Το Παπαγεωργίου πρέπει να το πετύχεις σε εφημερία, οπότε μάλλον σε ιδιωτικό θα πάω, όμως θεώρησα νωρίς για να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τον τοκετό.

Πάντως θέλω να έχω το μωρό στο δωμάτιό μου και να μην του δώσουν ξένο γάλα.

Οντως ειναι λιγο νωρις,αλλα ειναι ωραια αυτη η συζητηση ευχαριστη :):)Σ ευχαριστω για το τικερακι ελπιζω να το κανα σωστα αυτη τη φορα

7H5Lp3.png

Αφου ήταν καλά όλα μια χαρά!!Μην ανησυχείς στην επόμενη επίσκεψη λογικά θα φανεί τι είναι και τότε θα είναι και σίγουρο αφού όλα θα έχουν δημιουργηθεί σωστά!!

Το ξέρω έτσι είναι, πάνω απ' όλα γερά να είναι τα παιδάκια μας. Άσε που θέλω να σιγουρευτώ πρώτα πριν αρχίσω τα ψώνια, αλλιώς δε θα κρατιόμουν!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

μαρια06 εγώ γέννησα και μάλλον θα ξαναγεννησω στην γενεσις γιατί ο γιατρός μου είναι εκεί.σε γενικές γραμμές,δηλαδή εξυπηρέτηση,καθαριότητα ήταν καλά.επίσης ήταν αυστηροί με το επισκεπτηριο και τα μωρά.ομως είχα πάει με τα μάτια κλειστά και πάνω στο ροζ συννεφάκι.νόμιζα ότι θα είναι όλοι μες την κλινική υπέρ του θηλασμού κλπ.δε συνέβη αυτό χωρίς να φταίει η κλινική.φταίει η πολιτική των μαιευτηριων στην Ελλάδα.θηλασα τλκ αλλά με μεγαλη προσπάθεια δική μου στο σπίτι.θέλω αυτή τη φορά να πάρω καταρχήν το μωρό μόλις γεννήσω και όχι μετά από ώρες.επίσης θέλω όπως ειπε η didi να προσπαθήσω να θηλασω αποκλειστικά από την αρχη.θα τα αναφέρω στον γιατρό μου αργότερα και βλέπουμε.πάντως από φίλες και γνωστές στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον όλα τα ίδια είναι.αναλόγως τι θέλει η κάθε κοπέλα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Σταφυλακι συγχαρητηριαααα!!! Ολα καλα και στη συνεχεια!

Audette πιστευω οτι μια χαρα θα τα καταφερεις στο μπανακι, απο ενστικτο κ μονο!

Didi ποσα κιλα ησουν στην αρχη; περαστικα σου ευχομαι κ να μην ανεβει ο πυρετος!

κοριτσια εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο δευτερα κ εχω αγχος! Πρεπει να ακουσω την καρδουλα καιφοβαμαι..τελος παντων, οτι ειναι να γινει θα γινει...λογικα θα μπαινω στην 7η βδομαδα....ποσο πρεπει να ειναι οι κτυποι, ξερει καμια σας;;;

Εν τω μεταξυ οι εναλλαγες της διαθεσηςμου δεν παλευονται! Σημερα εκλεγα με ενα βιντεο στο φμπ....

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

Didi ποσα κιλα ησουν στην αρχη; περαστικα σου ευχομαι κ να μην ανεβει ο πυρετος!

κοριτσια εγω εχω ραντεβου με τον γιατρο δευτερα κ εχω αγχος! Πρεπει να ακουσω την καρδουλα καιφοβαμαι..τελος παντων, οτι ειναι να γινει θα γινει...λογικα θα μπαινω στην 7η βδομαδα....ποσο πρεπει να ειναι οι κτυποι, ξερει καμια σας;;;

Εν τω μεταξυ οι εναλλαγες της διαθεσηςμου δεν παλευονται! Σημερα εκλεγα με ενα βιντεο στο φμπ....

Κάτια, ηρέμησε! Θα το τρελάνεις το νινί με το άγχος σου, όλα θα είναι υπέροχα!

Εγώ ξεκίνησα 78.6 (ύψος 1,77 αλλά με +4 κιλά δύο μήνες πριν τη σύλληψη:evil: ). Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Επίσης θέλω και τπν άντρα μου μαζί μου στον τοκετό, ζητάω πολλά? :mrgreen:

tt1e3

Ευχαριστω katia και εσυ ολα καλα ευχομαι!!!!!Μην εχεις αγχος αληθεια πρεπει να χαλαρωσεις,και εγω τρελαθηκα στην αρχη αλλα μετα ειδα οτι δεν πηγαινε αλλο κ ειπα θα εμπιστευτω το θεο κ οτι μου λεει ο γιατρος κ καπως ετσι ηρεμησα λιγο,δε γινεται κ τελειως αλλα οσο το δυνατον πιο ηρεμη!!!Εξαλλου χαρουμενες μαμαδες χαρουμενα μωρακια!!!!!!Εγω ακουσα την καρδουλα τελος της 7ης κ ηταν 169. Χτυποι το λεπτο μετα σιγα σιγα πεφτουν σημερα ηταν159.Μην ανυσηχεις ομως δε νομιζω να εχει οριο το ποσο πρεπει να χτυπαει.Οσο για το κλαμμα κ εγω μεχρι τη δεκατη εβδ.εκλαιγα με το παραμικρο,τωρα μου περασε!!!χιχι Σου στελνω θετικη ενεργεια να χαλαρωσεις!Φιλιααααα!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλό μου σταφυλάκι πολύ χαίρομαι με τη χαρά σου! Συγχαρητήρια για το κοριτσάκι σου! Εύχομαι κάθε μέρα να έχουμε ευχάριστα νέα όπως σήμερα!!! Όλα καλά και με τα κιλά σου, μο-ντε-λά-κι! Εγώ τα γραμμάρια δεν τα μετράω, τα στρογγυλοποιώ προς τα κάτω χαχαχα

Ευχαριστω πολυ mommy to be!!!Μακαρι να εχουμε παντα ευχαριστα ολες μας!!!Δε με λες μοντελακι δυστηχως εχω αρκετα παραπανω κιλακια απο πριν....:mrgreen:και θα επρεπε να προσεξω να μη παρω πολλα ετσι κ αλλιως απλα τωρα με το ζαχαρο κανω αναγκαστικα διαιτα κ για αυτο δεν εχω παρει!!!Δε βαριεσαι ομως παντα ετσι ημουν μια επαιρνα κιλα μια εχανα οποτε τα εχω βρει με τον εαυτο μου κ νιωθω μια χαρα!!Τωρα ανακαλυψα οτι εχω κ θυρεοειδη κ ειπε η γιατρος οτι κ αυτο ευθυνεται για τα εχτρα κιλα αν δεν ρυθμιστει,αφου γεννησω θα δω πως θα κινηθει ο μεταβολισμος μου κ αναλογα θα πραξω.Συγνωμη αν κουρασα,φιλια πολλα κ ομορφες σκεψεις για ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη................05/09......Αυχενική.......♥♥♥
  3. if82...........................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17.................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06..................10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  6. Ζαχίρ.......................12/09
  7. Sagia........................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  8. mommy to be..........12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_..................15/09......Αυχενική.......ΔΙΔΥΜΑ
  10. stafylaki....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  11. Babezu.....................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  12. s0faki........................17/09......♥♥♥ (Αυχενική: 11/03)

13. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. Φραουλίτσα*............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  15. Minnie Mouse..........22/09
  16. Jenny_bill.................23/09
  17. Didi89......................24/09.......♥♥♥ (Αυχενική: 13/03)
  18. Aggeliki83...............25/09
  19. felicitaki...................30/09.......♥♥♥
  20. Lefki.........................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  21. lolitaki78..................09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. ilektra2.....................................♥♥♥ (Αυχενική: 18/03)
  23. katja.........................31/10

Didi υπεροχο το πινακακι!!!!!Μας εβαψες ροοοοζζζ!!!!!!!Σε ευχαριστουμε πολυ κ ευχομαστε και σε σενα μια τελεια αυχενικη και ενω γερο μωρακι σε οτι χρωμα θελετε!!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Μπραβο σταφυλακι!!Με το καλο να υποδεχτειτε την μπουμπου σας και εσεις!Ειδες ποση ανακουφιση?Δεν αναπνεεις αλλιως οταν σου λεει οτι ολα ειναι τελεια?Αχ πηρες και φορμακι εσυ..χαζομαμα!χαχα!τι καλα!!θελω και εγω τωρα που το ειπες!

Κοριτσια νομιζω ειναι μοιρασμενα τα παιδια μας!μισα αγορια μισα κοριτσια τα βλεπω!μια χαρα!αντε γεμισε ωραια νεα η παρεα μας ξανα!

Ευχαρισυω πολυ Sagiα,πραγματικα οπως τα λες ειναι!!!Μεχρι να ακουσεις ολα καλα σου κοβεται λιγι λιγο η αναπνοη...αλλα μετα παιρνεις μια μεγαααλη βαθεια ανασα κ ερχεσαι στα ισα σου!!!!!!Χαζομαμα εντελως ομως!!!!!!!!!Αυτο το παιδακι μας εφερε τεραστια χαρα κ ανακουφιση(λογω καποιων θεματων που ειχαμε)αλλα δοξα τω θεω ολα περασαν.Η γιατρος μου μου ελεγε πριν την αυχενικη ...ειναι καλο το παιδακι ειναι καλο σιγουρα,ειναι δωρο θεου αυτο το παιδακι... Και ελιωνα εγω.............Να πας να παρεις εενα φορμακι για το μωρακι,εγω μολις το αγορασα ενιωσα πολυ περιεργα το κρατουσα κ φανταζομουν το μωρακι εκει μεσα!!!το εχω συνεχεια στην τσαντα μου!!!!!!!!!!χαχα λετε να λαλησω σιγα σιγα;;;;;φιλια πολλα!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Μπράβο Σταφυλάκι!!!Όλα μια χαρά!!!Άντε και άλλη μπουμπού στην παρέα!!!Τέλεια γερά να είναι όλα!!!Χαίρομαι να ακούω καλά νέα!!!Υπέροχα δεν ήταν; Μεγειά και το φορμάκι!!!Εγω σκεφτόμουν αγορίστικα για το δωμάτιο, αλλά τώρα θα σκέφτομαι για κορίτσι. Το χρώμα το ίδιο θα μείνει κίτρινο απαλό αλλά όλα τα άλλα κοριτσίστικα!!!

Ευχαριστω φραουλιτσα μου!!Γερα πανω απο ολα!!!Υπεροχα πραγματικα!!!!Εμεις δεν εχουμε κανει ακομα το δωματιο,ειναι ασπρο βαμμενο,δεν εχουμε καταληξει στα χρωματα αλλα σκεφτο μαι να εχουμε θεμα την καμηλοπαρδαλη που μου αρεσει πολυ!!!!Καμια ζωγραφια δηλ στους τοιχους κ η προικα η κουνια αν βρω να τα συνδυασω οπως το φανταζομαι....τα υπολοιπα κοριτσια τι σκεφτονται για τα δωματια των μωρων;;;;;

wg46p4.png?vh8y1cqv

Ευχαριστω φραουλιτσα μου!!Γερα πανω απο ολα!!!Υπεροχα πραγματικα!!!!Εμεις δεν εχουμε κανει ακομα το δωματιο,ειναι ασπρο βαμμενο,δεν εχουμε καταληξει στα χρωματα αλλα σκεφτο μαι να εχουμε θεμα την καμηλοπαρδαλη που μου αρεσει πολυ!!!!Καμια ζωγραφια δηλ στους τοιχους κ η προικα η κουνια αν βρω να τα συνδυασω οπως το φανταζομαι....τα υπολοιπα κοριτσια τι σκεφτονται για τα δωματια των μωρων;;;;;

Εμείς μπήκαμε στο σπίτι πέρσι το Πάσχα και το είχαμε βάψει ουδέτερο το παιδικό και λέω να το κρατήσω. Ή μπορεί να κάω έναν τοίχο διαφορετικό χρώμα δεν ξέρω... Θέλω σίγουρα να βάλω αυτοκόλλητα στο δωμάτιο με ζωάκια. Μου αρέσει να είναι χαρούμενο το παιδικό δωμάτιο με ζωγραφιές ζωάκια κ.τ.λ. δεν μου αρέσουν τα σοβαρά δωμάτια για παιδάκια (η προσωπική μου άποψη έτσι;) Κούνια και αλλαξιέρα στο λευκό.Τα άλλα δεν τα έχω σκεφτεί είναι νωρίς ακόμα μέχρι να έρθει η ώρα μπορεί να έχω αλλάξει εκατό γνώμες!!! Χι χι!!!Καλημέρα κοριτσάκια σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Τέλειο το τικεράκι σου, Μαρία!

Η γιατρός μου ξεγεννάει σε όλα τα ιδιωτικά και στο Παπαγεωργίου (με κάποιο συνεργάζεται βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι ποιο). Το Παπαγεωργίου πρέπει να το πετύχεις σε εφημερία, οπότε μάλλον σε ιδιωτικό θα πάω, όμως θεώρησα νωρίς για να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τον τοκετό.

Πάντως θέλω να έχω το μωρό στο δωμάτιό μου και να μην του δώσουν ξένο γάλα.

Μαζι σου ντιντακι! Κι εγω θα ζητήσω rooming in και αποκλειστικό θηλασμο! Θελω να το εχω συνεχεια διπλα μου και να μην του δώσουν ξένο γάλα!

Κι εγω αυτο θελω να πιστεύω τι στο καλο; Θα τα καταφέρω!

Σε καταλαβαίνω οσο δεν φαντάζεσαι! Μεχρι να ακούσω αυτο το τουκ τουκ τουκ μου ειχε βγει η ψυχη! Η μαια μου είπε οτι οταν αγχωνομαι αγχωνεται και το μωρο μου και ετσι προσπάθησα να το μετριάσω λίγο! Ολα θα πανε καλα, να το ξέρεις!

Κάτια, ηρέμησε! Θα το τρελάνεις το νινί με το άγχος σου, όλα θα είναι υπέροχα!

Εγώ ξεκίνησα 78.6 (ύψος 1,77 αλλά με +4 κιλά δύο μήνες πριν τη σύλληψη:evil: ). Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!

Επίσης θέλω και τπν άντρα μου μαζί μου στον τοκετό, ζητάω πολλά? :mrgreen:

Εννοειται οτι θελω να ειναι μεσα ο άντρας μου!!!

Σταφυλακι για δες αυτο! Δεν ειναι τέλειο για το δωματιο που σκέφτεσαι;

http://www.bebemaison.gr/view-product.asp?ItemID=20141206174929

Εκτος αν είχες στο μυαλο σου κατι πιο έντονο χρωματικα..

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα κορίτσια:D:):P;).Σταφυλάκι συτγχαρητήρια με το καλό να έρθει η μππεμπα!!!! Didi εγω αυχενική έχω 23/03/2015, αν θες μπορεις να το προσθέσεις.Τέλειο το πινακάκια σου. Και εγώ είμαι σε σκέψεις για το παιδικό.Σίγουρα όχι ροζ ή μπλέ κάτι ουδέτερο θέλω και αυτοκολλητάκια.Σήμερα πάω γιατρό για να δούμε το μωράκι.

Καλή ημέρα να έχετ όλες σας και φιλιά πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...