Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ααααα τι ωραία νέα!!! Αγάπη και Φραουλίτσα συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας!!! Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος! Περιμένουμε και το Stafylaki τώρα!

Μόνο εμένα δε με άφησε το μικρό μου να δω το φύλο του λόγω θέσης, ευτυχώς που καταφέραμε να κάνουμε την αυχενική και να έχουμε καλά νέα που είναι το σημαντικότερο... αχ ανυπομονώ να δω αν θα είναι μπουμπούκα ή μπουμπούκος!

Αφου ήταν καλά όλα μια χαρά!!Μην ανησυχείς στην επόμενη επίσκεψη λογικά θα φανεί τι είναι και τότε θα είναι και σίγουρο αφού όλα θα έχουν δημιουργηθεί σωστά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααα τι ωραία νέα!!! Αγάπη και Φραουλίτσα συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας!!! Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος! Περιμένουμε και το Stafylaki τώρα!

Μόνο εμένα δε με άφησε το μικρό μου να δω το φύλο του λόγω θέσης, ευτυχώς που καταφέραμε να κάνουμε την αυχενική και να έχουμε καλά νέα που είναι το σημαντικότερο... αχ ανυπομονώ να δω αν θα είναι μπουμπούκα ή μπουμπούκος!

Δεν εισαι η μόνη mommy...Ούτε εμάς μας είπε...Δεν έπαιρνε θέση για το φύλο και έπρεπε να περιμένουμε, εγώ είχα αγωνία να κάνω την παπ α να βγουν τα αποτελέσματα, οπότε του είπα να το αφήσει...με ρώτησε, δηλαδή δεν θέλεις να μάθεις? οπότε και εγώ του είπα όχι..παραξενεύτηκε ο γιατρός, χαχα!!! :D:D:D Τώρα λογικά θα μάθουμε σε 10 μέρες που θα πάμε στον γιατρό μας.

Όμορφες ιδέες στην μενεγάκη.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!Τι κανετε;;Αγαπη κ Φραουλιτσα συγχαρητηρια για τα υπεροχα νεακια!!!!Με το καλο το αγορακι σου Αγαπη κ το κοριτσακι σου Φραουλιτσα!!!!!!Εκανα κ εγω την αυχενικη ολα τελεια κοριτσια!!!!Εφυγε ενα αγχος βρε παιδι μου!!!Και ναιιιιιι θα αποκτησουμε ΚΟΡΗ!!!!!!Οχι οτι εχει σημασια,κ αγορακι να ηταν η χαρα η ιδια θα ηταν παλι!!!!Βεβαια μας ειπε αργοτερα θα φανει πιο καλα αλλα κοριτσακι μοιαζει!!!!Εγω σαν την τρελη βεβαια ετρεξα να αγορασω το πρωτο ροζ φορμακι!!!!!!!!Τρελενομαιιιιιιιιι κοριτσια!!!!!!!!!!!Να πω και εγω για τα κιλα που δυστηχως εχω παραπανω πριν την εγκυμοσυνη οποτε δε με παιρνει για πολλα......η γιατρος ειπε αν τα καταφερω κ παρω μεχρι εννια σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειναι πολυ καλα,μεχρι στιγμης εχω παρει 700 γραμμαρια γιατι κανω διαιτα λογω του ζαχαρου!!!Ελπιζω να συνεχισω ετσι!!!!!!!Καλη επιτυχια στα κοριυσια που αναμενουν τις αυχενικες!!!!Didi περαστικα γρηγορα!!!!Φιλια σε ολα τα κοριτσιακ ευχες σε ολες μας να κυλησουν οι μηνες ομορφα κ χαρουμενα!!!!!!!!!!:P

wg46p4.png?vh8y1cqv

Aντε ερχεται κι αλλο κοριτσακι!!!τι καλα!!!!!Λοιπον κοριτσια απο εδω και περα οσες πατε για αυχενικη θα με ρωτατε και οτι πω θα υπολογιζετε το αντιθετο!!!εχω πεσει εξω σε ολες τις προγνωσεις μου!σε ολες ομως!σε φιλες,συγγενεις καλα και σε μενα δε το συζητω..το ενιωθα και τις 2 φορες οτι θα'ναι κοριτσακι!

Σταφυλακι αναμενουμε νεα!αντε να βαφτει το πινακακι μας σιγα σιγα!

Mommy to be εχει κι αυτο τη χαρη του..σας κραταει σε γλυκια αγωνια!!θα ανυπομονειτε ακομη περισσοτερο!

Μινι το τικερακι σου ειναι πολυ ωραιο..μοιαζει με σοκολατακι!Εκτος και αν θελω γλυκο????:rolleyes::D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο σταφυλακι!!Με το καλο να υποδεχτειτε την μπουμπου σας και εσεις!Ειδες ποση ανακουφιση?Δεν αναπνεεις αλλιως οταν σου λεει οτι ολα ειναι τελεια?Αχ πηρες και φορμακι εσυ..χαζομαμα!χαχα!τι καλα!!θελω και εγω τωρα που το ειπες!

Κοριτσια νομιζω ειναι μοιρασμενα τα παιδια μας!μισα αγορια μισα κοριτσια τα βλεπω!μια χαρα!αντε γεμισε ωραια νεα η παρεα μας ξανα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!Τι κανετε;;Αγαπη κ Φραουλιτσα συγχαρητηρια για τα υπεροχα νεακια!!!!Με το καλο το αγορακι σου Αγαπη κ το κοριτσακι σου Φραουλιτσα!!!!!!Εκανα κ εγω την αυχενικη ολα τελεια κοριτσια!!!!Εφυγε ενα αγχος βρε παιδι μου!!!Και ναιιιιιι θα αποκτησουμε ΚΟΡΗ!!!!!!Οχι οτι εχει σημασια,κ αγορακι να ηταν η χαρα η ιδια θα ηταν παλι!!!!Βεβαια μας ειπε αργοτερα θα φανει πιο καλα αλλα κοριτσακι μοιαζει!!!!Εγω σαν την τρελη βεβαια ετρεξα να αγορασω το πρωτο ροζ φορμακι!!!!!!!!Τρελενομαιιιιιιιιι κοριτσια!!!!!!!!!!!Να πω και εγω για τα κιλα που δυστηχως εχω παραπανω πριν την εγκυμοσυνη οποτε δε με παιρνει για πολλα......η γιατρος ειπε αν τα καταφερω κ παρω μεχρι εννια σε ολη την εγκυμοσυνη θα ειναι πολυ καλα,μεχρι στιγμης εχω παρει 700 γραμμαρια γιατι κανω διαιτα λογω του ζαχαρου!!!Ελπιζω να συνεχισω ετσι!!!!!!!Καλη επιτυχια στα κοριυσια που αναμενουν τις αυχενικες!!!!Didi περαστικα γρηγορα!!!!Φιλια σε ολα τα κοριτσιακ ευχες σε ολες μας να κυλησουν οι μηνες ομορφα κ χαρουμενα!!!!!!!!!!:P

Μπραάβο Σταφυλάκι!!!:D:D:D Τέλεια τα νέα σου!!! Και άλλο κοριτσάκι στην παρέα μας! Να δούμε στο τέλος το σκορ! χα!χα!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Συγχαρητήρια για τη μπουμπού σου Φραουλίτσα!! Και για τον αγόραρο αγάπη, με το καλό να τα κρατήσετε στην αγκαλίτσα σας!:D:D:D

Σευχαριστώ καλή μου να΄σαι καλά, με το καλό να το μάθεις και συ!!!!Λίγες μερίτσες μείνανε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Μπράβο Σταφυλάκι!!!Όλα μια χαρά!!!Άντε και άλλη μπουμπού στην παρέα!!!Τέλεια γερά να είναι όλα!!!Χαίρομαι να ακούω καλά νέα!!!Υπέροχα δεν ήταν; Μεγειά και το φορμάκι!!!Εγω σκεφτόμουν αγορίστικα για το δωμάτιο, αλλά τώρα θα σκέφτομαι για κορίτσι. Το χρώμα το ίδιο θα μείνει κίτρινο απαλό αλλά όλα τα άλλα κοριτσίστικα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Χαθηκα λίγο γιατι ειχα διαφορα τρεχαματα αλλα επανέρχομαι δριμυτερη!

Συγχαρητήρια σε ολα τα κορίτσια που έκαναν αυχενικη!

Καλωσόρισαν και τα καινούργια κορίτσια στην παρέα! Με το καλο να υποδεχτούμε ολες τα μωρακια μας!

Τα δικά μου νεα ειναι οτι εχουμε τον επόμενο υπερηχο τη Δευτέρα και δεν βλέπουμε την ώρα να ξαναδούμε το μωρακι μας! Αυτο το άγχος ρε κορίτσια καθε φορά νομίζω οτι δεν θα το ξεπεράσω! Φοβάμαι οτι θα παω για υπερηχο και κατι δεν θα παει καλα! Αφου δεν βλεπω την ωρα να αρχισει το μωρο να κλωτσαει για να μου δινει το παρον! χιχιχι

Κατα τ αλλα σημερα έβλεπα στο youtube βιντεακια γα το πρωτο μπάνιο του μωρού! Καλε πως τα πιάνουν αυτές οι μαιες με τόση ευκολία; Εγω πιστεύω θα φοβάμαι παρα πολυ! Φαντάζομαι ομως οτι συνηθιζεις! Καθε αρχη και δύσκολη!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη................05/09......Αυχενική.......♥♥♥
  3. if82...........................07/09......Αυχενική.......♥♥♥
  4. audette17.................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06..................10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  6. Ζαχίρ.......................12/09
  7. Sagia........................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  8. mommy to be..........12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_..................15/09......Αυχενική.......ΔΙΔΥΜΑ
  10. stafylaki....................16/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  11. Babezu.....................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  12. s0faki........................17/09......♥♥♥ (Αυχενική: 11/03)

13. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  14. Φραουλίτσα*............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  15. Minnie Mouse..........22/09
  16. Jenny_bill.................23/09
  17. Didi89......................24/09.......♥♥♥ (Αυχενική: 13/03)
  18. Aggeliki83...............25/09
  19. felicitaki...................30/09.......♥♥♥
  20. Lefki.........................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  21. lolitaki78..................09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  22. ilektra2.....................................♥♥♥ (Αυχενική: 18/03)
  23. katja.........................31/10

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...................29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη................05/09......Αυχενική.......♥♥♥
  3. if82...........................07/09......Αυχενική
  4. audette17.................09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  5. Μαρία06..................10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  6. Ζαχίρ.......................12/09
  7. Sagia........................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  8. mommy to be..........12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  9. aggeliki_..................15/09......Αυχενική.......ΔΙΔΥΜΑ
  10. stafylaki....................16/09......Αυχενική.......♥♥♥
  11. Babezu.....................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  12. s0faki........................17/09......♥♥♥ (Αυχενική: 11/03)

13. αγαπη πετρουδακι...17/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  14. Φραουλίτσα*............20/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  15. Jenny_bill.................23/09
  16. Didi89......................24/09.......♥♥♥ (Αυχενική: 13/03)
  17. Aggeliki83...............25/09
  18. felicitaki...................30/09.......♥♥♥
  19. Lefki.........................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  20. lolitaki78..................09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  21. ilektra2
  22. katja.........................31/10

τελειοοοοο το πινακακι μας μπραβο :-D:-D:-D

7H5Lp3.png

Κοριτσακια γεια σας.Χαιρομαι που διαβαζω ευχαριστα νεα για τις αυχενικες.Περαστικουλια στην αρρωστουλα μας.Εγω 30 του μηνος θα παω για εξεταση πρωτα ο Θεος οποτε τοτε θα μαθω και το φυλο.Πως ειστε σημερα?Τι φαγατε?Εγω αυγουλακια τηγανητα λιγουρευτηκα χιχιχι.Κοριτσια ποιες απο εμας θα γεννησουν Θεσσαλονικη πρωτα ο Θεος?Εχετε σκεφτει καποια κλινικη η νοσοκομειο?Εγω σκεφτομαι για Γαληνο,νομιζω λεγεται πλεον Βιοκλινικη

7H5Lp3.png

Τέλειο το τικεράκι σου, Μαρία!

Η γιατρός μου ξεγεννάει σε όλα τα ιδιωτικά και στο Παπαγεωργίου (με κάποιο συνεργάζεται βέβαια, αλλά δεν θυμάμαι ποιο). Το Παπαγεωργίου πρέπει να το πετύχεις σε εφημερία, οπότε μάλλον σε ιδιωτικό θα πάω, όμως θεώρησα νωρίς για να συζητήσουμε συγκεκριμένα για τον τοκετό.

Πάντως θέλω να έχω το μωρό στο δωμάτιό μου και να μην του δώσουν ξένο γάλα.

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...