Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλωσήρθες Αγάπη!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι!!! Πολλά μπράβο για το κουράγιο σου κοπέλα μου!! Εμένα μια φορά μου έτυχε και με πήρε τόσο απο κάτω που δεν ξέρω αν θα άντεχα δεύτερη... Σε θαυμάζω!!! Αν και δεν είμαι γενικά υπέρ, στην δική σου περίπτωση επιβάλετε να πάρεις επαπειλούμενη και για την δουλειά που κάνεις και για το ιστορικό σου. Μην το αφήσεις!!! Εδω παίρνουν κοπέλες χωρίς πρόβλημα και με χαλαρή δουλειά οχι με τους δικούς σου κινδύνους!!

Αγάπη μου θα συμφωνήσω απόλυτα με την Φραουλίτσα. Εσύ επιβάλλεται να πάρεις επαπειλούμενη άδεια και να την απαιτήσεις, δεν έχεις και δουλειά γραφείου να πεις ότι παλεύεται! Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα από το πρώτο τρίμηνο που είναι και το πιο σημαντικό. Κοίτα πάνω από όλα τον εαυτό σου και το μωράκι σου (το λέω για να το ακούω κι εγώ). Δύο φορές ήμουν άτυχη κι εγώ, αλλά έχω δουλειά γραφείου και για καλή μου τύχη αυτή τη φορά η δουλειά ήταν λίγο πιο χαλαρή το πρώτο τρίμηνο...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φραουλίτσα και Stafylaki σας στέλνω πολλές ευχές για μια τέλεια αυχενική σήμερα, ανυπομονούμε για τα ευχάριστα νέα σας!

Όσο για τα κιλά... κορίτσια χθες ανέβηκα στη ζυγαριά και είμαι ήδη 4,5 κιλά πάνω... τρώω δε θα το κρύψω! Δεν είχα και ναυτία σοβαρή και του έδωσα και κατάλαβε! Αλλά τσαντίστηκα λίγο με τον εαυτό μου και είπα να μαζευτώ σιγά-σιγά...για να δούμε τι θα καταφέρω!

Minnie ωραίο το τικεράκι σου! Πάντως και το δικό μου δεν ξέρω τι έπαθε και δεν προχωρούν οι μέρες...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Αγάπη, να ζητήσεις άμεσα την επαπειλούμενη. Και πολύ το καθυστέρησες εφόσον κουράζεσαι τόσο πολύ.

Κορίτσια, εγώ ξαναζυγίστηκα σήμερα και είμαι -1300, ακριβώς όσο είχα πάρει ΛΛόγω εγκυμοσύνης.

tt1e3

Αγάπη συμφωνώ κι εγώ με τα κορίτσια, επιβάλλεται να πάρεις επαπειλούμενη, μέσα στους κινδύνους είναι η δουλειά σου!

Εγώ από τότε που έγινα μαμά δουλεύω από το σπίτι όταν και αν υπάρχει δουλειά, μιας και δεν είχα βοήθεια καθόλου με το μωρό για να συνεχίσω να δουλεύω.

Φραουλίτσα και σταφυλάκι, καλά αποτελέσματα με τις αυχενικές! Εγώ έχω την Παρασκευή και από το άγχος έβλεπα στον ύπνο μου ότι ήρθε η Παρασκευή και το περίμενα πώς και πώς!

Mommy to be και if82 ώστε δεν είμαι η μόνη που πήρε βάρος ε; Με παρηγορεί η σκέψη ότι υπάρχουν κι άλλες κοπέλες και ότι δεν κάνουν όλες οι εγκυμονούσες δίαιτα! Ας ελπίσουμε τα υπόλοιπα κιλάκια να μπουν με ρέγουλα!

tt1bde8a.aspx

Γεια σας κοριτσακια.

Περαστικα στη didi κ τη Sagia. Κοριτσια να βαλετε ολες ενα ματακι αν δεν το εχετε κανει ηδηΕγω παντως το φοβαμαι.

Φραουλιτσα καλη επιτυχια σημερα στο γιατρο χιχι αυτη τη φορα δεν καναμε λαθος ε :-D

Λετε για κιλα κ εγω εχω κ αυτη την αγωνια. Δυστηχως εβαλα κιλα πριν την εγκυμοσυνη μου. Καμια 10αρια κ πολυ φοβαμαι τι θα γινει τωρα με την εγκυμοσυνη. Προς το παρον 9 εβδομαδων κ δεν εχω παρει ουτε κιλο αλλα πρεπει να προσεξω παρα πολυ γιατι αν ξεφυγω παει...

Καλως ηρθαν κ τα νεα κοριτσια με τις καλυτερες ευχες για τα μωρακια σας.

Αγαπη ευχομαι να μπορεσεις να παρρις την αδεια σου κ μη σκεφτεις αν θα πιεστουν οι αλλοι συναδερφοι. Προεχει η υγεια σου κ το μωρο σου αλλωστε στην ιδια κατασταση θα ειχαν παρει αδεια προπολλου.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκια να στε όλες καλά και με το καλό οι υπόλοιπες που έχετε αυχενική και με καλά αποτελέσματα!!! Όλα τέλεια συμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού που μου έκανε τον υπέρηχο!!!:-D:grin: Ήταν πολύ ωραίο το ερωτεύτηκα!!! Είναι ένα πολύ πολύ μικρό μωράκι!!!! Αχ και είχε και λόξυγγα και είχε πολύ πλάκα!!! Έμαθα και το φύλο αλλά θα σας το αποκαλύψω όταν πάω στο σπίτι στο τικεράκι χι χι ;). Φιλιά πολλά σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσια μου εκανα κι εγω την αυχενικη.Κατα τα λεγομενα του γιατρου ολα ειναι πολυ καλα.Μας ζορισε στην αρχη λογο θεσης αλλα μετα απο λιγες βολτες περα δωθε τελειωσαμε την δουλεια μας.Το ζουζουνι μου δεν χορταινα να το βλεπω!Μας ειπε και για το φυλο με επιφυλαξη ομως.Αγορακι ειδε αλλα για σιγουρα αποτελεσματα θα περιμενουμε στην β επιπεδου.Τωρα περιμενω και τα αποτελεσματα του. PAPP-A

Μπραβο φραουλιτσα συγχαρητηρια!!!καλε γιατι μας κρατας σε αγωνια?πες μας!!εγω λεω αγορακι παντως!δε ξερω γιατι!με το καλο ομως οτι και αν ειναι.. να ειναι ενα γερο μωρακι!!!!!

Εγω σημερα τα ιδια ..ισως πολυ λιγο καλυτερα.πηρα το γιατρο χθες δεν αντεξα γιατι δε μπορουσα καν να καθισω.μου ειπε οτι δε μπορω να παρω τπτ εκτος απο ντεπον και αν με βοηθαει καποια θερμαντικη κρεμα φυτικη η καπως ηπια.εβαλα μια αλλα τπτ.στο φαρμακειο ομως μου ειπαν οτι δινουν κατι εμπλαστρα σε εγκυμοσυνες.τελος παντων!το καλο ειναι οτι 2 μερες τωρα δεν ειχα αναγουλες ομως οποτε μονο και μονο γι'αυτο νιωθω μια χαρα!!!οσο για κιλα μεχρι στιγμης δε πηρα.νομιζω 1.ομως χθες ηρθαν 2 φιλες απο την οικοδομη με τα παιδακια τους και μου ειπαν οτι η κοιλια μου φαινεται αρκετα μεγαλη για 3 μηνων!νιωθω λιγο περιεργα..απο τη μια εγκυος ειμαι κοιλια θα εχω!θελω να τη δειχνω,αλλιως μια χαρα κρυβεται ακομα!απο την αλλη θα προτιμουσα να ακουσω οτι αρχισε να φαινεται η κοιλιτσα.χωρις περαιτερω σχολια,μικρη,μεγαλη,ωραια,μυτερη κλπ.την κοιλια μας καθονται και κοιτανε??

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλησπέρα κορίτσια !!!!!!! Συγχαρητήρια Φραουλίτσα και Αγάπη για τις αυχενικές σας!!! όλα καλά, μπράβο!!!!!! Αναμένουμε το φυλο Φραουλίτσα ε;;

Και το σταφυλάκι δεν έχει σήμερα;;;Νομίζω ναι. Άντε με τι καλο και στις υπόλοιπες. Εγώ προς το παρόν αναμένω το αύριο να πάω γιατρό να το δω το μικρό.Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια μου εκανα κι εγω την αυχενικη.Κατα τα λεγομενα του γιατρου ολα ειναι πολυ καλα.Μας ζορισε στην αρχη λογο θεσης αλλα μετα απο λιγες βολτες περα δωθε τελειωσαμε την δουλεια μας.Το ζουζουνι μου δεν χορταινα να το βλεπω!Μας ειπε και για το φυλο με επιφυλαξη ομως.Αγορακι ειδε αλλα για σιγουρα αποτελεσματα θα περιμενουμε στην β επιπεδου.Τωρα περιμενω και τα αποτελεσματα του. PAPP-A

Μπραβο αγαπη!!Συγχαρητηρια κοπελα μου!Πολυ ευχαριστα νεα!με το καλο το αγορακι σουυυ :D

Συμφωνω με τα κοριτσια για την επαπειλουμενη.Δυσκολη δουλεια για να συνεχισεις στην εγκυμοσυνη.Ας κανονισουν την πορεια τους αν τους λειπουν ατομα.Νομιζω οτι ειδικα εσυ πρεπει να κοιταξεις και να φροντισεις τον εαυτο σου και το μωρακι σου οσο περισσοτερο μπορεις!Παιρνω και εγω αδειες επαπειλουμενης κυησης.Μια που αναφερετε επαγγελματα,εγω ειμαι αεροσυνοδος.Δε διακινδυνευω με τπτ να πηγαινω να πεταω με ολους τους κινδυνους που αυτο συνεπαγεται.Ετσι κι αλλιως η εταιρια μας ζηταει απο μονη της να διακοψουμε απο την αρχη και ο μονος τροπος ειναι αυτος.Αααλλο θεμα αυτο αλλα τελος παντων.Αν χρειαστεις καποια πληροφορια για το θεμα,πες μου.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Άλλαξε!!!Κοριτσάκι μου είπε!!!Δεν είναι στανταρ αλλά έτσι το είδε!! Μου αρέσουν πολύ τα κοριτσάκια. Στην προηγούμενη ήθελα κοριτσάκι, αλλά σε αυτη πραγματικά είτε ήταν αγόρι ή κορίτσι δεν θα είχε διαφορά!!!Με το καλό να το μάθετε όλες να δούμε που βρισκόμαστε!!! Το μόνο τελικά δεν μου έδωσε βίντεο μόνο φωτό:twisted: και ήθελα να το δεί ο μπαμπάς του που είχε λόξυγγα!! Θα αρχίσω και τα συμπληρώματα, σίδηρο μια φορά, ασβέστιο και μαγνήσιο!!

Sagia περαστικά σου!!!Ωραίο επάγγελμα ασκείς αλλά και εσένα δεν είναι να δουλεύεις έγκυος. Καλά έκανες!!! Όσο για την κοιλιά και μένα μου το λένε στην αρχή τσαντιζόμουν, τώρα τί να κάνω; Αυτή είναι :mrgreen::mrgreen:!!

Αγάπη συγχαρητήρια για το αγοράκι!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα, κοριτσάκι τελικά; Αγάπη, αγοράκι; αχ, τι ωραία! Με το καλό τα ζουζούνια σας! Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Θα προσπαθήσω αργότερα να ανοίξω υπολογιστή για το πινακάκι!

Η Μενεγάκη έχει αφιέρωμα στο βρεφικό δωμάτιο!

tt1e3

Φραουλίτσα, κοριτσάκι τελικά; Αγάπη, αγοράκι; αχ, τι ωραία! Με το καλό τα ζουζούνια σας! Σας εύχομαι τα καλύτερα!

Θα προσπαθήσω αργότερα να ανοίξω υπολογιστή για το πινακάκι!

Η Μενεγάκη έχει αφιέρωμα στο βρεφικό δωμάτιο!

Άντε πλησιάζει και η δική σου αυχενική!!Μακάρι να το μάθεις και εσύ!!Πάντως είναι πολύ πολύ ωραία!!Περαστικά σου κιόλας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Ααααα τι ωραία νέα!!! Αγάπη και Φραουλίτσα συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας!!! Έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος! Περιμένουμε και το Stafylaki τώρα!

Μόνο εμένα δε με άφησε το μικρό μου να δω το φύλο του λόγω θέσης, ευτυχώς που καταφέραμε να κάνουμε την αυχενική και να έχουμε καλά νέα που είναι το σημαντικότερο... αχ ανυπομονώ να δω αν θα είναι μπουμπούκα ή μπουμπούκος!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...