Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Νομίζω ότι είσαι καλά, φελισιτάκι!

Εγώ είχα πάρει 1.300 στις 12 εβδ.

για το νέο βάρος θα σας ενημερώσω μετά τη γαστρεντερίτιδα. Φαίνεται ότι θα τα χάσω όσα πήρα.

Σας διαβάζω όμως δεν μπορώ να απαντήσω σε όλες. Θα φτιάξω το πινακάκι όταν αντέξω να καθίσω στο γραφείο, από το κινητό δυσκολεύομαι.

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Και μη μιλάτε για κιλά. 12 εβδομάδων σήμερα και έχω πάρει 5! Ω ναι! Ναυτίες και εμετούς δεν είχα καθόλου, σε αυτή την εγκυμοσύνη συνέχεια έχω το μυαλό μου στο φαγητό. Να δω πού θα φτάσω...

tt1bde8a.aspx

Σταφυλακι ο γιατρος μπορει να μου δωσει αδεια αλλα στην δουλεια αναρωτικη δεν δεχονται αυτο τον καιρο.Στο τμημα μου δυστυχως ειμαστε λιγα ατομα και με το ζορι βγαινουν οι βαρδιες,φαντασου αναγκαζομαστε να καθομαστε 12ωρα μονο μια νοσηλευτρια και με εξαντλει πλεον αυτο.Μονο η αδεια επαπειλουμενης κυησης μου μενει να δοκιμασω γιατι εχω και ενα ιστορικο αποβολων,ελπιζω να βγει κατι.

Οσο για τα κιλα που λετε μεχρι στιγμης εχω παρει κατι γραμμαρια αλλα νομιζω πως βλεπω αλλαγη στην κοιλια μου,καπως εχει στρογγυλεψει...

Για κιλάκια μιλάτε ε?? Από τον προηγούμενο μήνα έχω πάρει 1,5 και έχω έρθει περίπου στα κιλά μου, όπως ήμουν δηλαδή πριν μάθω για την εγκυμοσυνη, είμαι δηλαδή -500 γρ :roll:.

Μην ψαρώνετε όμως εσείς που πήρατε κιλάκια γιατί ήμουν χάλια με ναυτίες και εξαγωγές...Ας μην τα είχα αυτά και ας έπαιρνα και εγώ 5 κιλά...

Από εδώ και πέρα θα δείξει..χαχα!!!:P:p:p

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα στην ομορφη παρεα.Να καλωσορισω κι εγω τις καινουριες κοπελες που μπηκαν στο παρεακι μας.Τι μου κανετε?Περαστικα στις αρρωστουλες μας.

Εγω καλα δοξα το Θεο,χαπακωνομαι,τρωω :-D:grin:ολα καλα...Απο κιλα 3,5 κι ανεβαινουμε και ειμαι στη 14 βοδμαδα αυριο μπαινω στη 15.Τι να κανω παιδια εχω ορεξη αυξημενη.:-D:grin::-DΑντε ν ανοιξει λιγο ο καιρος μπας και κανουμε καμια βολτα και ξεχνιομαστε...Φιλακιααα

7H5Lp3.png

Καλησπερα στην ομορφη παρεα.Να καλωσορισω κι εγω τις καινουριες κοπελες που μπηκαν στο παρεακι μας.Τι μου κανετε?Περαστικα στις αρρωστουλες μας.

Εγω καλα δοξα το Θεο,χαπακωνομαι,τρωω :-D:grin:ολα καλα...Απο κιλα 3,5 κι ανεβαινουμε και ειμαι στη 14 βοδμαδα αυριο μπαινω στη 15.Τι να κανω παιδια εχω ορεξη αυξημενη.:-D:grin::-DΑντε ν ανοιξει λιγο ο καιρος μπας και κανουμε καμια βολτα και ξεχνιομαστε...Φιλακιααα

:tongue::tongue::tongue:Λιχούδο!!!:tongue::tongue::tongue:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλο απογευμα σε ολα τα κοριτσια! Τι μου κανετε; καλωσηρθαν κ οι καινουργιες στην παρεα μας! Περαστικα didi! εγω καλα, εχω κλεισει ραντεβου με εναν καινουριο γιατρο , αντε να δουμε αν θα μου αρεσει... Την δευτερα το απογευμα ειναι, οποτε αν ειναι ολα καλα, θα ακουσουμε καρδουλαααα!

Οσο απο συμπτωματα, που και που, οταν ειμαι ορθια' με πιανει λιγο ζαλη, εχω πολλα υγρα, και κραμπουλες, οποτε ο γιατρος μου μου εχει δωσει και μαγνησιο...

5Uz8p2.png

:tongue::tongue::tongue:Λιχούδο!!!:tongue::tongue::tongue:
Καλο απογευμα σε ολα τα κοριτσια! Τι μου κανετε; καλωσηρθαν κ οι καινουργιες στην παρεα μας! Περαστικα didi! εγω καλα, εχω κλεισει ραντεβου με εναν καινουριο γιατρο , αντε να δουμε αν θα μου αρεσει... Την δευτερα το απογευμα ειναι, οποτε αν ειναι ολα καλα, θα ακουσουμε καρδουλαααα!

Οσο απο συμπτωματα, που και που, οταν ειμαι ορθια' με πιανει λιγο ζαλη, εχω πολλα υγρα, και κραμπουλες, οποτε ο γιατρος μου μου εχει δωσει και μαγνησιο...

Με το καο κοριτσι να ακουσετε την καρδουλα να ξετρελαθητε!!!!!!Και με τα συμ0τωματά μια χαρα!!Αντε να ειναι κ ο ιατρος σου καλος ευχομαι,οπως τον θες!!!!!!!φιλια!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά! Περαστικά στις αρρωστούλες.. stafylaki να μας πεις τα νεα της αυχενικής αύριο- με το καλό! Κιλά ε; εγώ στην 14η εβδομάδα είμαι +5!! Την Πέμπτη που θα παω στο γιατρό μπορεί και παραπάνω... Όλη μέρα σήμερα ήμουν μέσα στα νεύρα, με διάφορα πονάκια και λίγο καφέ... δεν μπορώ να χαλαρώσω έτσι (είμαι κ ξάπλα όλη μέρα), αλλά ευτυχώς σε δυο μέρες έχω γιατρό να δούμε τί γίνεται. Βέβαια και μετά απο τόσες φορές, ακόμα δεν μπορώ να συνηθίσω την εξέταση. Εσάς σας κάνει μόνο υπέρηχο? Εμένα και κολπική εξέταση και υπέρηχο και κάθε φορά νιώθω εντελώς άβολα.. να δω πώς θα γεννήσω- αλλά αυτό προσπαθώ να μην το σκέφτομαι ακόμα!

Σταφυλακι ο γιατρος μπορει να μου δωσει αδεια αλλα στην δουλεια αναρωτικη δεν δεχονται αυτο τον καιρο.Στο τμημα μου δυστυχως ειμαστε λιγα ατομα και με το ζορι βγαινουν οι βαρδιες,φαντασου αναγκαζομαστε να καθομαστε 12ωρα μονο μια νοσηλευτρια και με εξαντλει πλεον αυτο.Μονο η αδεια επαπειλουμενης κυησης μου μενει να δοκιμασω γιατι εχω και ενα ιστορικο αποβολων,ελπιζω να βγει κατι.

Οσο για τα κιλα που λετε μεχρι στιγμης εχω παρει κατι γραμμαρια αλλα νομιζω πως βλεπω αλλαγη στην κοιλια μου,καπως εχει στρογγυλεψει...

Καλωσήρθες Αγάπη!! Να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα γερό μωράκι!!! Πολλά μπράβο για το κουράγιο σου κοπέλα μου!! Εμένα μια φορά μου έτυχε και με πήρε τόσο απο κάτω που δεν ξέρω αν θα άντεχα δεύτερη... Σε θαυμάζω!!! Αν και δεν είμαι γενικά υπέρ, στην δική σου περίπτωση επιβάλετε να πάρεις επαπειλούμενη και για την δουλειά που κάνεις και για το ιστορικό σου. Μην το αφήσεις!!! Εδω παίρνουν κοπέλες χωρίς πρόβλημα και με χαλαρή δουλειά οχι με τους δικούς σου κινδύνους!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια!! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλύτερα!!! Τί θέλετε και ανοίγετε πληγές με τα κιλά;;;:mrgreen: Εγω είμαι+3!! Τα τσίμπησα και τα κράτησα!!! Χα χα!!! Τί να κάνω; Προσέχω, αλλά δεν θα πεθάνω κιόλας. Καλη επιτυχία Σταφυλάκι έχεις και συ σήμερα αυχενική. Εχω και εγω επιτέλους και έχω ανχωθεί πολύ!! Έλεος πιά!!! Μέχρι να γεννήσω έτσι θα μαι σε κάθε εξέταση.... Φιλιά πολλά σε όλες!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...