Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια μου, δεν ίμαι καλά ακόμη.--Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου και το στομάχι μου δεν έχει συνέλθει. Παραλίγο να κάνω εμετό πάλι σήμερα. Μόνο δύο κουλούρια με σουσάμι έχω φάει, ένα πρωί ένα μεσημέρι.--

Σας διαβάζω όμως και θέλω να σας πω ότι εγώ έχω ηρεμήσει γενικά με την εγκυμοσύνη. Απλώς μερικές φορές δεν μπορώ να συγκρατηθώ.--

Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα κορίτσια της παρέας! Εύχομαι να μας πάνε όλα καλά και να κρατήσουμε τα μωράκια μας σε λίγους μήνες!

Θα φτιάξω τη λίστα με τις νέες αφίξεις όταν καταφέρω να μπω απο τον υπολογιστή.

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi89 περαστικουλια σου.

φραουλιτσα τωρα ειδα Τεταρτη αλλα διαβασα της Σαγιας νομιζω κ μπερδευτικα χαχαχαχα.

Αυτο πανυτως με την ηρεμια κοριτσια δεν μπορψ να το καταφερω. Ουφ. Εγω συνεχιζω ξαπλα εχει ελλατωθει η διαρροη.... αλλα εχω λιγα απαλα καφε κ πονακια με αποτελεσμα να αγωνιω.... Τωρα τι ναι δεν ξερω. Την Πεμπτη θα με δει ο γιατρος κ ελπιζω να ειναι ολα καλα κ να δω κ εγω τα μωρακια μου που θα χουν μεγαλωσει.

xj92p3.png

Γεια σας κοριτσάκια μου γλυκά!!!♥♥♥:D:D:D

Το Σκ λείπαμε για αυτό είχα μέρες να μπω.

Περαστικά στα κορίτσια που είναι ξάπλα. DIDI θα περάσει, όλες έχουμε κάποια στιγμή τα ντάουν μας και με τον αντρούλη αλλά και με τη διάθεση.

katjia μπράβο πολύ ωραία τα νεάκια σου και πάλι με το καλό το μωράκι σου.

Φραουλίτσα με το καλό η αυχενική σου την Τετάρτη:tongue:

Sagia, υπομονη γλυκιά μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα...μπορεί όμως να είναι για λίγες μέρες ακόμα. ilektra2 ανθρακούχο νερό και μπανανούλες:wink:

felicitaki και εγώ έχω πολλά υγρά από την αρχή της εγκυμοσύνης

Καλως ήρθαν τα νέα κορίτσια στην παρέα μας, με το καλό τα μωράκια σας♥♥♥ φιλάκια σε όλες!!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, κορίτσια!

Αγάπη, καλωσήρθες κι εσύ! Εύχομαι αυτή τη φορά να σας πάνε όλα τέλεια και να αποκτήσετε με το καλό ένα υγιέστατο μπεμπάκι!

Περαστικά σε όλα τα κορίτσια που έχουν καφέ, εγώ ευτυχώς και στην πρώτη και σε αυτή μου την εγκυμοσύνη ξεχνάω ότι είμαι έγκυος, φτου φτου!

Σάγια, στη μικρή το είπαμε πριν 2 εβδομάδες περίπου. Γενικά εγώ δεν ήθελα να της το πούμε για να μην αναστατωθεί, αλλά ο άντρας μου είχε λυσσάξει να της το πει να μοιραστεί τη χαρά του. Τελικά της το είπαμε πριν τον 2ο υπέρηχο που πήγαμε όλοι μαζί στη γιατρό και το είδε και η μικρή και χάρηκε. Δεν θέλω να την πρήζω και συνέχεια με το μωρό, αλλά της λέω ότι όταν βγει θα είναι η μεγάλη του αδελφούλα και θα του μαθαίνει πράγματα και το μωρό θα την αγαπάει και θα θέλει να γίνει σαν κι αυτήν κι άλλα τέτοια!

tt1bde8a.aspx

Πωπωπω νέες αφίξεις!!!

Καλως ήρθατε κοριτσια!!ευχομαι μια υπέροχη,τελειομηνη εγκυμοσυνη σε ολες σας!!!

Υπομονη στα κοριτσια που εχουν αναγουλες...

Λιγο ακομα και θα ηρεμήσετε....

Εγώ δυο -τρεις μερες ειχα αναγουλες αλλα απο υγρά αλλο τιποτα

Την τεταρτη θα κεω στον γιατρο θα μου πει και τα αποτελεσματα απο το Papp-a...

Σημερα ειχα και γω παλι πολλα πονακια κατω χαμηλά στην κοιλια...

Θα το αναφέρω και αυτο ατο γιατρο να με καθησυχάσει γιατι με αγχώνουν μιας και βλεπω να έντινεται η συχνότητα τους...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου, καλημέρα!

Εγώ τελικά περνάω γαστρεντερίτιδα. Χθες έφτασα 37,9 και ευτυχώς έπεσε με ένα μόνο ντεπόν. Το στομάχι μου είναι κάπως καλύτερα, όμως σήμερα άρχισε η διάρροια.

Το μόνο "θετικό" που μπορώ να δω είναι ότι φαίνεται πως μηδενίζεται η αύξηση βάρους μου καθώς ήδη έχω χάσει κάμποσο...

tt1e3

Καλημέρα!!!αχ βρε κοριτσάκι μου που σε βρήκε τώρα η γαστρεντεριτιδα!περαστικούλια!βασικά καλύτερα να είναι μια απλή γαστρεντεριτιδα και να περάσει,παρά να ειναι αναγουλες και εμετός λόγω εγκυμοσύνης.μόνο τον πυρετό παρακολουθησε να μην ανεβαίνει.λογικά αύριο θα είσαι καλυτερα μετά από 3 μέρες δηλαδή.υπομονή!!

Εγώ ξύπνησα και δε μπορώ να κουνηθω κορίτσια!κουτρουβαλωντας κατέβηκα από το κρεβάτι!πιάστηκα δε ξέρω τι έγινε.το θέμα είναι ότι απ'οσο ξέρω εμπλαστρο,κρέμες,χάπια για μυικους πόνους δεν επιτρέπονται.και να μου πει δηλαδή πάρε 1-2 δε πειράζει νομίζω καλύτερα να κάνω υπομονή??τι να πω!ένα ξεματιασμα,ένα ευχέλαιο,κάτι τέλος πάντων στο καφέ μας παρακαλωωωωω :mrgreen::D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι η Αγαπη και μετα απο 4 χρονια προσπαθειας και 3 αποβολες επιτελους ζω την καλυτερη περιοδο της ζωης μου!Ειμαι 12 εβδομαδων και εχω πητ 17\9.Αυριο θα παω για αυχενικη διαφανεια...Δεν το εχουμε ανακοινωσει ακομα σε κανεναν,ειμαστε επιφυλακτικοι.Με το καλο σε ολες μας λοιπον να περασει γρηγορα ο καιρος και να κρατησουμε τα μωρακια μας!

Αγάπη καλώς ήρθες στην παρέα!!!με το καλό το μωράκι σας!από εδώ και πέρα σου εύχομαι μόνο χαρές και ευκολίες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ευχαριστώ πολύ! Πάντως κι εγώ αυτό σκεφτόμουν, σε δύο μέρες ναυτίας τα έπαιξα, πολύ σας θαυμάζω όσες αντεξατε της εγκυμοσύνης.

Πυρετό δεν έχω ανεβάσει ξανά ευτυχώς. Να ξέρετε ότι σε περίπτωση γαστρεντερίτιδας στην εγκυμοσύνη δεν χρειάζεται να προσέχουμε κάτι παραπάνω σε σχέση με απλή γαστρεντερίτιδα.

tt1e3

Καλημέρα κοριτσάκια!

Didi μου και Sagia περαστικούλια γρήγορα σας εύχομαι!

Minnie και Αγάπη καλωσήρθατε στο καφέ μας και να έχετε μια υγιή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Όλα καλά θα πάνε!!! :D

Βάλτε και τα τικεράκια σας σιγά σιγά...

Έχω να παρατηρήσω ότι από χθες δεν αισθάνομαι ναυτία όπως πριν...για να δούμε!

Φιλιά!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Didi, sagia ..περαστικά σας κοριτσάκια μου! Θα περάσουν...Εσύ sagia μου έχεις τη ναυτία έχεις και το πιάσιμο...

Babezu καλά αποτελέσματα να έχεις, πονάκια έχω και εγώ και μάλλον όλες, δεν νομίζω να είναι κάτι, να δεις που θα σου πει πως μεγαλώνει η μήτρα, εμένα αυτό μου είπε.

Φιλάκια σε όλες!:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλησπερα κοριτσια.Διαβαζω για γαστρεντεριτιδες,ναυτιες,πονους και ευχομαι να περασουν γρηγορα.Εγω μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα,προχωραω καλα.Ηθελα να σας ρωτησω αν δουλευετε.Εγω δουλευω και ειναι το μονο που με κανει χαλια.Ειμαι νοσηλευτρια και το κυκλικο ωραριο,οι αρρωστιες και τα βαρη με κανουν να μην θελω να πατησω στην δουλεια μου.Θα παω να κοιταξω την αλλη εβδομαδα τι μπορω να κανω για να παρω αδεια επαπειλουμενης κυησης αλλα δεν νομιζω να γινει κατι...

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!Να καλοσωρισω κ εγω τα νεα μελη κ να ευχηθω καλες κ τελειομηνες εγκυμοσυνες!!!!!Με το καλο να κρατησουμε ολες τα μωρακια μας γερα στην αγκαλια μας!!!!Περαστικα στα αρρωστουλικα κοριτσακια,μας εχει ταλαιπωρησει κ ο καιρος φετος πολυυυυυ βρε κοριτσια τι να πω;;;Αντε να φτιαξει λιγο να ζεστανει να βγαινουμε καμια βολτουλα!!!!!!Εγω αυριο παω παλι για την αυχενικη να δουμε μεγαλωσε το μωρακι μου;;να το δουμε καλα;;;φιλια σε ολες!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπερα κοριτσια.Διαβαζω για γαστρεντεριτιδες,ναυτιες,πονους και ευχομαι να περασουν γρηγορα.Εγω μεχρι τωρα δεν εχω κανενα προβλημα,προχωραω καλα.Ηθελα να σας ρωτησω αν δουλευετε.Εγω δουλευω και ειναι το μονο που με κανει χαλια.Ειμαι νοσηλευτρια και το κυκλικο ωραριο,οι αρρωστιες και τα βαρη με κανουν να μην θελω να πατησω στην δουλεια μου.Θα παω να κοιταξω την αλλη εβδομαδα τι μπορω να κανω για να παρω αδεια επαπειλουμενης κυησης αλλα δεν νομιζω να γινει κατι...

Γεια σου αγαπη πετρουδακι,μπραβο που δεν εχεις συμπτωματα μια χαρα,σου ευχομαι να συνεχισεις ετσι!!!!Και εγω δουλευω τωρα ειχα σταματησει για λιγο απο γριπη...κ γυρισα πριν 5 μερες,ειναι σπαστικο αλλα ξεφευγω κιολας απ το σπιτι λιγακι,ο κυριος λογος βεβαια ειναι τα λεφτα αλλιως θα καθομουνα να κοβω βολτες!!!!!!Εγω δουλευω σε εστιατοριο κανω σαλατες τις καθημερινες δεν κουραζομαι ειναι χαλαρα λιγο το σαβατοκυριακο εχει τρεξιμο αλλα οκ τα καταφερνω.Παντως αν μπορεις να παρεις καμια ανναρωτικη αδειουλα παρτην κ κατσε να ξεκουραστεις,ειναι δυσκολη η δουλεια που κανεις!!!!!Ο γιατρος σου σιγουρα μπορει να σου γραψει αδεια!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπέρα κορίτσια:D.Με το καλό να μας κάνουν παρέα και τα νέα μέλη και όλες σας να έχετε μια καλή εγκυμοσύνη.Ερώτηση: Από κιλάκια πως πατε;; Εγώ είμαι 11 εβδομαδων ακριβώς και έχω πάρει 2.Καλά λέτε είναι;; :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...