Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Με το καλό οι αυχενικές της εβδομάδας και καλά αποτελέσματα!

Καλωσήρθατε Ηλέκτρα και if82! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχετε!

Didi μου σ' ευχαριστώ πολύ για τις καρδούλες στο πινακάκι, είναι τρέλα! Και μη στενοχωριέσαι για βλακειούλες, όλες είμαστε λίγο στην τσίτα αυτόν τον καιρό, ευτυχώς τα βρήκατε.

Sagia μου ναι έχουμε την ίδια ΠΗΤ!!! Εμείς και η Ζαχιρ είμαστε...Αλήθεια εσύ έχεις αποφασίσει που θα γεννήσεις? Εγώ λέω μάλλον στο ΙΑΣΩ.

Εγώ πάντως κορίτσια έχω ψυχολογική ναυτία, μέσα στη βδομάδα ναι, το Σαββατοκύριακο όχι!!! Δεν ξέρω πως μου συμβαίνει αυτό, αλλά συμβαίνει!!!

Για να δούμε αυτή τη βδομάδα μήπως μειωθεί...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!! if82 καλωσήρθες και να χεις και συ μια ευχάριστη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Αυχενική έχεις κάνει; Είδατε μήπως το φύλο;

Απο νεύρα και μένα καμιά φορά με πιάνουν αλλά γενικά είμαι ήρεμη, και κάποιες φορές δεν τσακωνόμαστε γιατί εγω είμσι η ήρεμη... Οπότε καλά πάω μέχρι τώρα. Εχτές είμασταν εκτος σπιτιού όλη μέρα και το ευχαριστήθηκα!! Και μένα η κοιλιά είναι στρογγυλή και μεγάλη μου φαίνεται.. Και χτες ένιωθα σαν να τσιτώνει και το βράδυ μου φάνηκε οτι μεγάλωσε κιάλλο. Αν βάλω στενή μπλούζα φαίνομαι καθαρά έγκυο!!! Τί να κάνω; Πως είστε όλες; Καλά; Ο άντρας μου πάλι άρρωστος, έλεος φέτος, αλλά πάλι μάλλον την γλύτωσα...Έτσι και αλλιώς την "γυμναστκή" μας την έχει κόψει όλο το πρώτο τρίμηνο..

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια. If82 καλωσήρθες στην παρέα μας. Α! Χρόνια πολλά σε όλες μας για χθες!Εγώ κορίτσια ευτυχώς ούτε αναγούλες ούτε εμετοί τίποτα τελείως. Ωρες, ώρες το ξεχνάω πως κυοφορώ, που λέει ο λόγος:).Το μόν που παρατηρώ είναι το πρήξιμο στο στἠθος και επίσης έχω πολλά υγρά. Συμβαίνει αυτό;;;Κανονικά υγρά, όχι καφέ ή αίμα.Σήμερα κάπιια έχει αυχενική.Φραουλίτσα εσύ;;;Μ ε το καλό :P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημεεεραα!!!τι κάνετε κορίτσια?εγώ καλά..κάθομαι και κουράζομαι απ'την πολύ ξεκούραση τα πρωινά όπως είπε και η lefki!

If82 καλώς ήρθες!καλή εγκυμοσύνη σου εύχομαι!!έχεις συνέχεια αϋπνίες η έτυχε?έχω ακούσει ότι είναι συχνο στην εγκυμοσυνη.

Felicitaki και εγώ πολλά υγρά.εξετάσεις θα κάνετε κάθε μήνα κορίτσια?εμένα ο γιατρός μου είναι λίγο χαλαρός.δε θέλει όλη την ώρα αλλά λέω να τις κάνω εγώ καλού κακού.π.χ αιματοκριτη,σάκχαρο,τοξοπλασμα..

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Αχ αυτο με τα υγρά το έχω και εγω και μου τη δίνει!!:mad: Εξετάσεις και εμένα δεν μου ξαναέδωσε αλλά και εγω όταν θα ξαναπάω θα του πω να κάνουμε μια μικρή γενική πάλι να δούμε ότι όλα είναι εντάξει. Εγω αυχενική έχω την Τετάρτη το πρωί. Φιλιά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα σε όλες. Εμείς κλέισαμε την άλλη Τετάρτη 18/03/2015 την αυχενική διαφάνεια. Αχχχχχ πόσο θα ήθελα να μάθω το φύλο....στο πρώτο δεν είχα τόση αγωνία νομίζω.....

Εγω κορίτσια έχω πολλές ανακατωσούρες συνεχεια...πολλες φορες ουτε νερο δεν θελω να πιω...στην πρωτη εγκυμοσυνη δεν ειχα καθολου. που θα παει θα περασουν...

πολλα φιλια σε ολες:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια!

Ήρθα και εγώ στην παρέα σας. Κλείνω τις 12 εβδομάδες, έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου. Έχω μια κόρη που κλείνει τα 3 σε 2 μήνες. Την Παρασκευή έχω ραντεβού για αυχενική και έχω μεγάλη αγωνία. Η ΠΗΤ μου είναι 22/9.

Καλώς σας βρήκα!

tt1bde8a.aspx

Καλά δεν περίμενα όλα αυτά τα μηνύματα μέσα σε ένα πρωί! Ναι έκανα αυχενική και ευτυχώς όλα κάλά. Μόνο που λίγες μέρες μετά, είχα αιμορραγία και είμαι τώρα 1,5 εβδομάδα στο κρεβάτι. Δεν θέλω να σας τρομάξω, απλά το μοιράζομαι μαζί σας... όταν είδα αίμα ξημερώματα φρίκαρα, ήταν και πολύ. Αλλά ο γιατρός ευτυχώς ήταν πολύ χαλαρός και την επόμενη που με είδα μου είπε είναι ή αποκόλληση ή πολύποδας, θα το σιγουρέψει την επομένη φορά. Έτσι utrogestan και ξάπλα! Αλλά το δικό μου πρόβλημα είναι οτι τα σκέφτομαι όλα πάρα πολύ και αγχώνομαι_ γι' αυτό και οι αυπνίες απ τότε που έμαθα οτι είμαι έγκυος. Ελπίζω να μην σας κούρασα! Είμαι σίγουρη οτι όσες περιμένετε αυχενικές θα είναι όλα τέλεια

Διαφημίσεις

Καλησπερα στις μικρες κοιλιτσες ! Πολλα νεα κοριτσια εχουμε καλως ηρθατε !

Φραουλιτσα μου καλη επιτυχια σημερα μετην αυχενικη σας. Περιμενουμε νεα σου.

if82 κ εγω ξαπλα ειμαι σχεδον μια εβδομαδα με utrο χωρις να μεχει δει ο γιατρος ακομα...... μετραω τις μερες για να παω.

Κοψτο το ριμαδι ! Θα βρεις την υγειασου.

xj92p3.png

Minie mouseΚαλωσήρθες και εσύ όλα καλά να πάνε με την εγκυμοσύνη σου!!!

if82 αν διαβάσεις σε προηγούμενα μηνύματα θα δείς οτι αρκετές απο μας είχαμε αίμα, και φτού να μην μας ματιάσω μια χαρά είμαστε!! Μην ανησυχείς ξεκουράσου και όλα καλά θα πάνε!!Βρε κορίτσια τί είναι αυτό; Είναι τόσο σύνηθες το αίμα ή εμας μας έτυχε σε τόσες πολλές; Και το άνχος κόψτο δεν σου κάνει καλό ούτε σε σένα ούτε στο μωράκι σου!!Προσπάθησε να τα παίρνεις λίγο πιο χαλαρά!!

Βρε κορίτσια τι έχετε πάθει και θέλετε σήμερα να κάνω την αυχενική; Βιάζεστε; Το λέω συνέχεια την Τετάρτη θα την κάνω. Μην ανησυχείτε θα τα μάθετε άμεσα τα νέα μου!! (πλάκα κάνω μην παρεξηγηθεί καμιά ε; :P)

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα πάνε και εσύ σήμερα να μη μπερδεύομαστε!!αφού βλέπεις..έχουμε αγωνία!!χαχα!

Minniemouse καλώς ήρθες στην παρέα και εσύ!να χαίρεσαι και την μικρούλα σου!αλήθεια της είπατε τπτ?εμείς του τα προλάβαμε νωρίς νωρίς αλλά ύστερα μας είπαν από τον παιδικό ότι δεν έπρεπε να του ανφερουμε τπτ.

If82 προσπάθησε να χαλαρώσεις.. Τώρα πέρασε το δύσκολο κομμάτι!αξίζουμε λίγη χαλάρωση!συμφωνώ με την φραουλιτσα ότι είμαστε πάρα πολλές που πήραμε ουτρογκεσταν.περίεργο!συμβαίνει συχνά αλλά εμείς πια όλες με τη σειρά...!φτου φτου το ξεπεράσαμε όλες μας!να μη μας ξανασυμβεί!

Μommy to be ειμαι απο θεσσαλονικη.οπότε δε θα γεννήσουμε μαζί..:D

Chrismel μακάρι να μπορεί κάποια κοπέλα να σε βοηθήσει.νομίζω αναφέρθηκε ότι υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για τα δημόσια νοσοκομεία.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Γεια σας κοριτσια.Ειμαι η Αγαπη και μετα απο 4 χρονια προσπαθειας και 3 αποβολες επιτελους ζω την καλυτερη περιοδο της ζωης μου!Ειμαι 12 εβδομαδων και εχω πητ 17\9.Αυριο θα παω για αυχενικη διαφανεια...Δεν το εχουμε ανακοινωσει ακομα σε κανεναν,ειμαστε επιφυλακτικοι.Με το καλο σε ολες μας λοιπον να περασει γρηγορα ο καιρος και να κρατησουμε τα μωρακια μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...