Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια πως ειστε ?

Εγω εδω ξαπλα πφ κουραζομαι απο την πολυ ξεκουραση.

Ανοιξε κ ομαδα οκτωβριου αλλα σας εμαθα τωρα δεν σας αλλαζω :)

Καλά κάνεις και κουράζεσαι στην ξεκούραση!!!Για λίγες μέρες είναι μετά θα είσαι μια χαρά!!Και καλά θα κάνεις να μείνεις μαζί μας, αφού είσαι με διδυμάκια και πολύ αρχές του μήνα οπότε μπορεί να είσαι και μανούλα Σεπτεμβρίου. Γνωστές μου έχουν γεννήσει νωρίτερα απο την πητ τους!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Katja όλα μια χαρά οπότε τώρα χαλαρά!!Με το καλό να ακούσεις και καρδούλα!!

Sagia αν είσαι και κουμπάρα διπλή ταλαιπωρία!!Αλλά αξίζει θα το ευχαριστηθείς!!

Didi τώρα με τον μαγνήσιο θα είσαι μια χαρά!!

Δεν ξέχασα καμία; Η Ζαχίρ τί έγινε; Δεν έχουμε νεάκια, λογικά θα έχει κάνει και αυχενική. Φιλιά σε όλες καλό απόγευμα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλά κάνεις και κουράζεσαι στην ξεκούραση!!!Για λίγες μέρες είναι μετά θα είσαι μια χαρά!!Και καλά θα κάνεις να μείνεις μαζί μας, αφού είσαι με διδυμάκια και πολύ αρχές του μήνα οπότε μπορεί να είσαι και μανούλα Σεπτεμβρίου. Γνωστές μου έχουν γεννήσει νωρίτερα απο την πητ τους!!

Δεν εχεις αδικο Φραουλιτσα μου ετσι γινεται συνηθως με τα διδυμα. Αληθεια να ρωτησω κατι. Ποση ωρα ειναι η εξεταση της αυχενικης ?

xj92p3.png

Lefki μου ανάλογα το πως θα πετύχει το μωρό.εμείς όταν πήγαμε έμπαιναν και έβγαιναν 2-3 κοπέλες εναλλάξ.έπιναν νερό,έτρωγαν κάτι κατέβαιναν βόλτα.δεν είχαν καλή θέση τα μωράκια τους μάλλον.ήρθε η σειρά μας και δεν είδα την ώρα αλλά κάναμε 15-20 λεπτακια πάνω κατω.μας είπε ότι δε χρειάζεται παραπάνω αν είναι σε καλή θέση και δει ότι πρέπει να δει.

Κορίτσια από την ώρα που ξύπνησα δεν ένιωσα καθόλου αναγουλα!θα τρελαθώ αν μου πέρασαν!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Και εγω είμαι καλύτερα σήμερα, έφαγα και μακαρονάδα με κρεμμύδι και σκόρδο και δεν με πείραξε!!!Μακάρι να φύγουν τα συμπτώματα του πρώτου τριμήνου!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Lefki μου ανάλογα το πως θα πετύχει το μωρό.εμείς όταν πήγαμε έμπαιναν και έβγαιναν 2-3 κοπέλες εναλλάξ.έπιναν νερό,έτρωγαν κάτι κατέβαιναν βόλτα.δεν είχαν καλή θέση τα μωράκια τους μάλλον.ήρθε η σειρά μας και δεν είδα την ώρα αλλά κάναμε 15-20 λεπτακια πάνω κατω.μας είπε ότι δε χρειάζεται παραπάνω αν είναι σε καλή θέση και δει ότι πρέπει να δει.

Κορίτσια από την ώρα που ξύπνησα δεν ένιωσα καθόλου αναγουλα!θα τρελαθώ αν μου πέρασαν!!!

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια!!!Και εγω οταν πηγα για αυχενικη γυρω στο εικοσαλεπτο ηταν η εξεταση αλλα το ραντεβου με μιαμιση ωρα καθυστερυση...απο 14:00 μπεικαμε 15 :30 επειδη δυο κοπελες δεν ειχαν καλη θεση τα μωρα ταους κ πηγαινοερχοντουσαν.Η μια δε ειχε παει απ τις 10:00 το πρωι.Νομιζω ομως οτι αυτες εκαναν τη β επιπεδου γιατι κ μεγαλες κοιλιτσες ειχαν κ γιατι το δικο μας μικρο εμβρυακι σε ποσο λαθος θεση να ειναι;;;αν ξερει καμια κοπελα παραπανω πληροφοριες ας μας πει!!!!Οσο για τις αναγουλες ετσι εχω ακουσει κ εγω οτι σταματανε τωρα που τελειωνει το πρωτο τριμηνο!!!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Χρόνια μας πολλά κορίτσια!!!μάλλον το ρίξατε έξω με τις φίλες σήμερα και είστε εξαφανισμενες?χαμός θα γίνει..χι χι!εγώ σπίτι!οι αναγουλες μια χαρά επανήλθαν και μάλιστα μόλις σας έγραψα το μνμ χθες.σήμερα απ'το πρωί άρχισαν δυστυχώς.δίνω περιθώριο 1 εβδομάδα ακόμα και μετά θα απογοητευτώ!κατά τα υπόλοιπα όλα καλά!η κοιλιά τις τελευταίες μέρες είναι τεράστια!!!!!τι να πω..έτσι ήμουν στον 5ο στην προηγούμενη.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Χρόνια μας πολλά κορίτσια!!!μάλλον το ρίξατε έξω με τις φίλες σήμερα και είστε εξαφανισμενες?χαμός θα γίνει..χι χι!εγώ σπίτι!οι αναγουλες μια χαρά επανήλθαν και μάλιστα μόλις σας έγραψα το μνμ χθες.σήμερα απ'το πρωί άρχισαν δυστυχώς.δίνω περιθώριο 1 εβδομάδα ακόμα και μετά θα απογοητευτώ!κατά τα υπόλοιπα όλα καλά!η κοιλιά τις τελευταίες μέρες είναι τεράστια!!!!!τι να πω..έτσι ήμουν στον 5ο στην προηγούμενη.

Sagia χρονια μας πολλα!!Εγω το εχω ριξει εξω ..στη δουλεια βεβαια χιχι εχω δυο μερες που γυρισά...:mad: Πιστευω πως οι αναγουλες θα σου φυγουν μην απογοητευεσαι!!!φιλιαααα!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Γεια σας κοριτσια. ! Ειδες Σαγια επεστρεψαν οι αναγουλες.χαχα μονο εγω ειμαι μαζοχα μου φαινεται κ θελω να δινουν το πσρον. Παντως θα φυγουν λογικα οπου να ναι Σαγια κ θα ηρεμισεις.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Sagia μου εξαγωγές δεν έχεις όμως? Μην σκας τυχαίνει καμιά φορά, και εγώ στην προηγούμενη είχα ναυτία μέχρι και τον 4ο. όπου να ναι θα φύγουν, που θα πάει...Και εμένα η κοιλιά μου τεράστια!!! Όντως και εγώ φαίνομαι σαν να είμαι στον 5ο και είναι και μυτερή χα!χα! Κουράγιο καλή μου... φιλάκια!

*Να πάρεις ανθρακούχο νερό να πίνεις..οποιοδήποτε, όλα βοηθάνε, θα ανακουφιστείς και να τρως και μπανανούλες.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κορίτσια μου, σας διαβάζω όλη μερα, αλλά δεν έχω κουράγιο να γράψω.

Πέρασα μια απαίσια μέρα, είχα νεύρα, μάλωσα με τον άντρα μου, τα βρήκαμε, έκατσα μισή ώρα στο γραφείο και ήμουν ΧΑΛΙΑ. Με έπιασαν εξάψεις και ξαναξάπλωσα. Το βράδυ με έπιασε αναγούλα και πριν καμιά ώρα έκανα εμετό πρώτη φορά στους 3 μήνες. Και νιώθω πολύ άσχημα τώρα. Αύριο ελπίζω να είμαι καλύτερη παρέα.

tt1e3

Σήμερα ξεσάλωσε ο μικρός..τώρα κοιμήθηκε!!!!Κασσιόπη μου έχεις δίκιο.ανθρακούχο νερό μου το είχες προτείνει.κάποιες φορές με βοηθάει πολύ.κ οι μπανάνες επίσης.κάνω κ εμετό αλλά ευτυχώς συνήθως 1 φορά τη μέρα.και εμένα στην πρώτη εγκυμοσύνη μετά τον 4ο σταμάτησαν όλα!αλλά άλλος ένας μήνας μου φαίνεται βουνό.

Didi μου μη στεναχωριεσαι και σκας..οι ορμόνες μας χορεύουν!είναι πολύ εύκολο να καυγαδισουμε αυτή την περίοδο.σημασία έχει ότι τα βρήκατε!και εγώ σήμερα του μίλησα άσχημα αλλά ευτυχώς δε μου έδωσε σημασία και το γλιτώσαμε.σαν να μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι ένα λεπτό και μετά πάλι ηρεμία!πω πω σαν τις τρελές είμαστε! Ο εμετός σου εύχομαι να ήταν πρώτος και τελευταίος.αύριο θα είναι όλα καλύτερα!!!

Καλό βράδυ σε όλες!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...