Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Sagia με το καλο ο γαμος της αδερφουλας σου !

Σταφυλακι ταλαιπωρηθηκες μωρε ομως αποζημιωθηκες με το μικρακι σου. Τι υπεροχα !!!

Φραουλιτσα μου πως εισαι εσυ ?

Γράψαμε σχεδόν ταυτόχρονα τα μηνύματα:mrgreen::mrgreen:, μια χαρά είμαι. Απο εκείνη την ημέρα δεν είχα και εγώ τίποτα οπότε κοίτα και εσυ να ηρεμήσεις!!!Ανυπομονώ για την αυχενική, αλλά τώρα που άκουσα ότι παίζει πιθανότητα για κολπικό υπέρηχο θα βάλω μακριά μπλούζα, γιατί αλλιώς θα είναι πολύ άβολη η στιγμη αν είναι εκεί και ο μπαμπάς μου :mrgreen::mrgreen: θα του μείνει αξέχαστο για τους λάθος λόγους!!!:shock::-P Χι χι!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Sagia με το καλο ο γαμος της αδερφουλας σου !

Σταφυλακι ταλαιπωρηθηκες μωρε ομως αποζημιωθηκες με το μικρακι σου. Τι υπεροχα !!!

Φραουλιτσα μου πως εισαι εσυ ?

Lefki ετσι ειναι γοα το μωρουδελι μας ας ταλαιπωρηθουμε κιολας αρκει να ειναι αυτα καλα!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Να ζησετε κοριτσι μου κ καλους απογονους :wink:

Ευχαριστούμε πολύ! Κοντοζυγώνει ο απόγονος!

Κορίτσια, από το απόγευμα πονάει αρκετά η κοιλιά μου πολυ χαμηλά. Ξάπλωσα αλλά δεν πέρασε...

tt1e3

:|

Κορίτσια, αλήθεια, είστε όλες παντρεμένες εδώ ή υπάρχουν και άλλες σαν και εμένα που τώρα θα παντρευτούν πιο εσπευσμένα λόγω μπεμπέ;Εγώ προγραμμάτιζα για μετά από Σεπτέμβρη αλλά τώρα το βλέπω για Μάιο κάπου.Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για τις άδειες (πολιτικό θα κάνω).Σκέφτομαι Μάιο για να μην είμαι και με τη κοιλιά τούρλα(4,5 5 μηνών θα είμαι) και δε θα έχει πολύ ζέστη.Αυτά.Φιλιά πολλά

Felicitaki με το καλο ο γαμος σου!!!!Εμεις παντρευτηκαμε τον Οκτωβριο που μας περασε!!!Φρεσκοι ακομα δηλαδη!!!!!!!Αργοτερα θα κανετε κ θρησκευτικο μαζι με τη βαπτιση;;;;τελεια θα ειναι!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!Τι κανετε;;;Didi συγχαρητηρια για το γαμο,να ζησετε και καθε ευτυχια σου ευχομαι!!!!Φραουλιτσα να πας προετοιμασμενη στην αυχενικη,οπως κ ολα τα κοριτσια βεβαια που δεν εχουν κανει ακομα,να ξερετε οτι σε σκεπαζουν με χαρτακι σην κοιλια κ στο "παπακι""χιχι οποτε οτι μπλουζα κ να φορας δεν παιζει ρολο γιατι τη μαζευεις προς τα πανω!!!!!Εγω την πατησα για τα καλα γιατι δεν περιμενα κολπικο υπερυχο κ πηγα κ ελαφρως αξυριστη.....ρεζιλιιιιιιιι ευτυχως ηταν καλες κ μου ειπαν δεν πειραζει μη σκας κ τετοια για να με χαλαρωσουν.....-παντως μονο αμα ειναι μικρουλι το μωρο σε κανουν κολπικο αμα ειναι κανονικο τη γλιτωνεις μια χαρα..:wink:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσια και γω εχω κατι πονακια κατω χαμηλά...

Εντωμεταξύ ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβατι και διάβαζα ενα βιβλιο σηκωμένη την πλάτη και φτερνίστηκα και με έπιασε ενα απίστευτος πόνος εκει στην κοιλια..φοβήθηκα αλλα ρε παιδί μου απο ενα φτερνίςμα δεν νομιζω να εκανα κανένα κακο στο μωρακι μου..

Πονοκέφαλο εχω και γω αρκετές φορες και σημερα παλι ξυπνησα ετσι αλλα ευτυχως πήγα στο μάθημα της γιογκας και μου έφυγε ολη η "αρνητική ενέργεια"

Nv6Vp2.png

Ευχαριστούμε πολύ! Κοντοζυγώνει ο απόγονος!

Κορίτσια, από το απόγευμα πονάει αρκετά η κοιλιά μου πολυ χαμηλά. Ξάπλωσα αλλά δεν πέρασε...

Μήπως μωρε είναι απο το έντερο; Τον γιατρο σου να πάρεις αν πονάς και αύριο. Περαστικά σου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσια καλησπερα σε ολες!!!Τι κανετε;;;Didi συγχαρητηρια για το γαμο,να ζησετε και καθε ευτυχια σου ευχομαι!!!!Φραουλιτσα να πας προετοιμασμενη στην αυχενικη,οπως κ ολα τα κοριτσια βεβαια που δεν εχουν κανει ακομα,να ξερετε οτι σε σκεπαζουν με χαρτακι σην κοιλια κ στο "παπακι""χιχι οποτε οτι μπλουζα κ να φορας δεν παιζει ρολο γιατι τη μαζευεις προς τα πανω!!!!!Εγω την πατησα για τα καλα γιατι δεν περιμενα κολπικο υπερυχο κ πηγα κ ελαφρως αξυριστη.....ρεζιλιιιιιιιι ευτυχως ηταν καλες κ μου ειπαν δεν πειραζει μη σκας κ τετοια για να με χαλαρωσουν.....-παντως μονο αμα ειναι μικρουλι το μωρο σε κανουν κολπικο αμα ειναι κανονικο τη γλιτωνεις μια χαρα..:wink:

Όπως τόπες νόμιζα οτι είναι όλα free γιαυτο ανχώθηκα. Και που δεν είχες ξυριστεί δεν πειράζει. Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι. Σιγά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια και γω εχω κατι πονακια κατω χαμηλά...

Εντωμεταξύ ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβατι και διάβαζα ενα βιβλιο σηκωμένη την πλάτη και φτερνίστηκα και με έπιασε ενα απίστευτος πόνος εκει στην κοιλια..φοβήθηκα αλλα ρε παιδί μου απο ενα φτερνίςμα δεν νομιζω να εκανα κανένα κακο στο μωρακι μου..

Πονοκέφαλο εχω και γω αρκετές φορες και σημερα παλι ξυπνησα ετσι αλλα ευτυχως πήγα στο μάθημα της γιογκας και μου έφυγε ολη η "αρνητική ενέργεια"

Εγω φτερνίζομαι κάθε μέρα απο όταν έμεινα έγκυος.. Όχι συνέχεια αλλά τρείς φορές σίγουρα την ημέρα. Αυτό που προσπαθώ όταν είμαι ξάπλα είναι να λυγίζω τα γόνατα γιατί με τεντωμένα σε πιάνει νευρόπονος στην κοιλιά. Αυτο πρέπει να έπαθες. Με ένα φτέρνισμα δεν παθαίνουν κάτι αν και εγω μερικές φορές ανησυχώ με τοσο τράνταγμα..

Καλό βράδυ σε όλες!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια, αλήθεια, είστε όλες παντρεμένες εδώ ή υπάρχουν και άλλες σαν και εμένα που τώρα θα παντρευτούν πιο εσπευσμένα λόγω μπεμπέ;Εγώ προγραμμάτιζα για μετά από Σεπτέμβρη αλλά τώρα το βλέπω για Μάιο κάπου.Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για τις άδειες (πολιτικό θα κάνω).Σκέφτομαι Μάιο για να μην είμαι και με τη κοιλιά τούρλα(4,5 5 μηνών θα είμαι) και δε θα έχει πολύ ζέστη.Αυτά.Φιλιά πολλά

felicitaki εγω δεν ειμαι παντρεμένη, αλλά τα επισπεύσαμε και θα παντρευτούμε τον Μάιο και μάλιστα αρχές! Μέσα σε δύο μέρες έκλεισα δήμο και εβγαλα τα χαρτιά (η άδεια την ερχόμενη εβδομάδα) και μου λείπει κέντρο μόνο, το οποίο βέβαια είναι και το πιο σημαντικό! Πάντως μέσα σε όλα τρέχω να βρω και φόρεμα!!!

Χθες κορίτσια πήγα στον γιατρό και είναι όλα καλΆ Από την ερχόμενη εβδομάδα θα ακούσουμε καρδούλα, η οποία έχει αρχίσει να σχηματίζεται! Είμαι πολύ χαρούμενη!

DIDI εγώ παίρνω μαγνήσιο (3 ημερησίως) γιατι έχω συσπάσεις, προληπτικά, και Filicine. Αν χρειαστεί και κάτι άλλο θα το ξέρω από εβδομάδα που θα κάνω και τον προγεννητικό έλεγχο! Επίσης για το πινακάκι DIDI μου είπε ότι ΠΗΤ είναι 31-10!

5Uz8p2.png

Καλημέρα σε όλες!!!!τι κάνετε κορίτσια?εγώ καλά.παρ'ολα που χθες απ'ολα πρωί,γύρισα στις 11,σήμερα νιωθω πολύ ξεκουραστη.Φραουλιτσα όπως το είπες..ωραίες οι ετοιμασίες αλλά κουραστικες.θα είμαι και κουμπάρα εγώ!γαμο-βαφτιση!να δούμε πως θα το παλέψω!

Felicitaki,Katja η ώρα η καλή!!!εμείς κάναμε πολιτικό όταν ήμουν 6-7 μηνών στην πρώτη εγκυμοσύνη.και μετά γαμο-βαφτιση.

Babezu και εγώ επίσης φτερνίζομαι πολλές φορές κάθε μέρα τώρα στην εγκυμοσυνη.τι είναι αυτό άραγε?όσες φορές είμαι και ξαπλωμένη,νιώθω το τράβηγμα αυτό που λες κ ανησυχώ!αλλά περνάει γρήγορα.

Katja συγχαρητήρια!!πολύ καλά έκανες που πήγες.τώρα είσαι σίγουρη ότι όλα είναι καλά!μας ξέφυγες για τα καλά εσύ από άποψη ημερομηνίας!με το καλό!

Didi πώς είσαι?σου πέρασε ο πόνος?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κάτια μου, είδες που όλα είναι καλά; με το καλό γλυκιά μου! Είσαι σχεδόν μανούλα Νοεμβρίου! Θα σου προσθέσω την ημερομηνία σου!

για τα φτερνίσματα, να ξέρετε ότι μπορεί να είναι ρινίτιδα εγκυμοσύνης, αν ψάξετε στο ίντερνετ, θα βρείτε λεπτομέρειες!

Σαγια, πότε είναι ο γάμος; να ξεκουράζεσαι! Με το καλό!

Εγω κοιμάμαι όλη μέρα. Πονάω ακόμη και μόλις πήρα τη γιατρό μου. Απέδωσαν οι λεπτομέρειες που ρωτούσα χθες για το μαγνήσιο! Θα πάρω προληπτικά 3 την ημέρα! Α! Αν έχετε μαζί με τα τραβήγματα στην πόνο στα μεγάλα χείλη του αιδοίου, σαν από νεύρο, είναι φυσιολογικός λόγω διάτασης του βουβωνικού συνδέσμου.

tt1e3

Μια καλησπερα απο την ηλιόλουστη Λευκωσία :)

Πήγαμε στο γιατρό μεγαλωσαμεεεεε γίναμε 1.45cm ακουσαμε και παλι καρδούλα και Πητ μας ειπε 19/10:)

katja η θεση στο club κατωχηρωθηκε επίσημα :D

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...