Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Μαρία και εγω τα απογεύματα έχω πονοκεφάλους. Όπως διάβασα είναι φυσιολογικό και αυτό όταν τελειώνει το πρώτο τρίμηνο να εμφανιστούν. Ρώτα τον γιατρό σου μήπως μπορείς να πάρεις κάτι να σε ανακουφίζει. Τί περνάμε για τα μωράκια μας... Ο άντρας μου είδε την τσάντα που πήρα με τα φάρμακα που παίρνω και τα συμπληρώματα, που ήταν πραγματικά μεγάλη και μου λέει :shock: πολλά φάρμακα δεν παίρνεις; Τον γιατρό σου καλά κάνεις και τον πρήζεις αφού σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Δεν πέρασες λίγα και εσύ νομίζω καταλαβαίνει. Υπομονή με το αίμα και πολύ ξεκούραση!!!Α!!Αν μπορείς βάλε ένα τικεράκι!!Να βλέπουμε που βρίσκεσαι. Φιλιά!!

Αχ ασε με τα φαρμακα...15 τη μερα,ουτε γρια να μουν.Τελοσπαντων,υπομονη για τα μπεμπακια μας...Ολα τ αντεχουμε εμεις.:-D:-

Νομιζω πως εφτιαξα τικερακι επιτελουςςςς Φιλακιαα

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κάτια, καλά έκανες και έκλεισες ραντεβού! Να πας να το δεις και να ηρεμήσεις. Χαλάρωσε όμως λίγο, γιατί μόνο κακό μπορείς να κάνεις με το άγχος σου.

Μαρία, κι εγώ έχω πονοκεφάλους το απόγευμα. Μάλλον είναι ορμονικό, αλλά να πάρεις το γιατρό σου.

Mommy to be, σου έβαλα και τις καρδούλες σου και σήμερα είδα ότι μπορώ να τις κάνω κόκκινες και πολύ χάρηκα (σας μιλάει η τρελή του χωριού:mrgreen:). Συγχαρητήρια για τις αυχενικές σας και σε σένα και στο σταφυλάκι!

Φραουλίτσα, έχεις κι εσύ αυχενική στις 13, αν θυμάμαι καλά;

Ζαχίρ, πού είσαι; Έκανες αυχενική;

tt1e3

Αχ ασε με τα φαρμακα...15 τη μερα,ουτε γρια να μουν.Τελοσπαντων,υπομονη για τα μπεμπακια μας...Ολα τ αντεχουμε εμεις.:-D:-

Νομιζω πως εφτιαξα τικερακι επιτελουςςςς Φιλακιαα

Μα καλά, τι φάρμακα παίρνετε από τώρα;

tt1e3

Πω, πω, πολλά χάπια!!

Έχεις συσπάσεις από τόσο νωρίς ή σου δίνει προληπτικά το μαγνήσιο; Και γιατί ξεκίνησες κιόλας το σίδηρο; Έχεις χαμηλό αιματοκρίτη;

Σε ρωτάω, γιατί εγώ παίρνω μόνο φολικό, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα έως τώρα και ο αιματοκρίτης μου είναι 37,5.

tt1e3

Διαφημίσεις

Πω, πω, πολλά χάπια!!

Έχεις συσπάσεις από τόσο νωρίς ή σου δίνει προληπτικά το μαγνήσιο; Και γιατί ξεκίνησες κιόλας το σίδηρο; Έχεις χαμηλό αιματοκρίτη;

Σε ρωτάω, γιατί εγώ παίρνω μόνο φολικό, αλλά δεν είχα κάποιο πρόβλημα έως τώρα και ο αιματοκρίτης μου είναι 37,5.

Εχω πονους γενικα και καποιες φορες συσπασεις.Σιδηρο το ξεκινησα απ την αρχη της εγκυμοσυνης ειναι ενα χαπι μαζι με φυλικο.Απο Δευτερα κοβω αυτο το χαπι και ξεκιναω μονο σιδηρο σε ποσιμη μορφη .Εχω χαμηλο αιματοκριτη 35,1 ,αλλα λογικα θα παιζει ρολο γιατι ειχα και μια προηγουμενη εγκυμοσυνη προσφατα.Δεν ξερω να σου πω την αληθεια

Μην αγχωνεσαι οι γιατροι μας ξερουν γιατι τα δινουν...Κι εγω στην προηγουμενη δεν επαιρνα τπτ μονο felicine μεχρι τον 3 μηνα.

7H5Lp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!Συγχαρητηρια για τις καλες αυχενικες!!!!!!!μπραβοοοοο!!σταφυλακι οντως εσυ θα εχεις τη χαρα να ξανακανεις μεγαλο υπερηχο και χωρις ιδιαιτερο αγχος αφου ειδατε οτι ολα ειναι καλα!mommy to be εχουμε ιδια πητ!:D

katja καλα εκανες και εκλεισες ραντεβου.με το καλο!ολα να πανε καλα!

μαρια06 μηπως να κανεις μια μετρηση και την πιεση σου?εγω ειχα εντονο πονοκεφαλο και δε περνουσε.ετυχε να ειμαι στο γιατρο μου και με μετρησε και ειχα ανεβασμενη πιεση.αν και εχω ακουσει και εγω οτι ειναι συνηθισμενο συμπτωμα τον πρωτο καιρο!

απο χαπια εγω πρεπει να παιρνω για μια εβδομαδα ακομα 6 ουτρογκεσταν αλλα να σας πω την αληθεια καποιες φορες δε τα πηρα.ειχα τετοια αναγουλα που δε μπορουσα καν να σηκωθω.παιρνω 1 φυλικο και σιδηρο δε μου εδωσε ακομα επειδη θα γινει χειροτερα το στομαχι μου ειπε.αιματοκριτης 32!

σημερα κοριτσια ωραια η μερα μου.θα παρουν το μωρο η πεθερα μου,ο αντρας μου δουλευει,μετα απο μηνες πηραμε κοπελα και κανει τις δουλειες στο σπιτι και εγω κυριιιια!!!!παω για προβα νυφικου της αδερφουλας μου!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Sagia με το καλό ο γάμος της αδελφή σου!!!Πολύ ωραίες οι ετοιμασίες αλλά και πολύ κουραστικές!!Πρόσεχε να κάθεσαι!!

Didi και εγω μόλις είδα της καρδούλες μου άρεσαν πολύ!!! Μπράβο!!!

Όσον αφορά τα φάρμακα, έπαιρνα τις ενέσεις και τις κολπικές και απο Τετάρτη που θα κάνω την αυχενική θα ξεκινήσω σίδηρο μαγνήσιο ασβέστιο.

Μαρία μπράβο πολύ γλυκό το τικεράκι σου!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια, αλήθεια, είστε όλες παντρεμένες εδώ ή υπάρχουν και άλλες σαν και εμένα που τώρα θα παντρευτούν πιο εσπευσμένα λόγω μπεμπέ;Εγώ προγραμμάτιζα για μετά από Σεπτέμβρη αλλά τώρα το βλέπω για Μάιο κάπου.Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για τις άδειες (πολιτικό θα κάνω).Σκέφτομαι Μάιο για να μην είμαι και με τη κοιλιά τούρλα(4,5 5 μηνών θα είμαι) και δε θα έχει πολύ ζέστη.Αυτά.Φιλιά πολλά

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια, αλήθεια, είστε όλες παντρεμένες εδώ ή υπάρχουν και άλλες σαν και εμένα που τώρα θα παντρευτούν πιο εσπευσμένα λόγω μπεμπέ;Εγώ προγραμμάτιζα για μετά από Σεπτέμβρη αλλά τώρα το βλέπω για Μάιο κάπου.Σήμερα κατέθεσα τα χαρτιά για τις άδειες (πολιτικό θα κάνω).Σκέφτομαι Μάιο για να μην είμαι και με τη κοιλιά τούρλα(4,5 5 μηνών θα είμαι) και δε θα έχει πολύ ζέστη.Αυτά.Φιλιά πολλά

Εμείς παντρευτήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο εμείς και οι μάρτυρες ήμασταν και το ήξεραν μόνο οι οικογένειες! Ο Μάιος είναι καλός μήνας νομίζω!

tt1e3

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια.

Μαρια06 σε ευχαριστω. Κ εγω εχω πονακια που δεν ειχα κ με ανυσηχουν αλλα τα καφε εχουν σχεδον σταματισει. Ελπιζω οτι δεν εχει γινει κατι κακο. Τα ουτρογκεσταν που λες νομιζω οτι ειναι υπνωτικο χαχαχαχα.

Για τον πονοκεφαλο μπορει να φταει η προγεστερονη.

Αχ Didi το πινακακι με τις καρδουλες κ τις αυχενικες ειναι πολυ ωραιο !!!

Κatja σημερα το πρωτο ραντεβου. Τι καλα !!! Να μας πεις τα ευχαριστα.

Την αλλη εβδομαδα χαμος απο αυχενικες !!!! Καλη επιτυχια να εχετε κ να δειτε κ το φυλο κοριτσια.

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσουδια.

xj92p3.png

Γεια σας κοριτσια.

Μαρια06 σε ευχαριστω. Κ εγω εχω πονακια που δεν ειχα κ με ανυσηχουν αλλα τα καφε εχουν σχεδον σταματισει. Ελπιζω οτι δεν εχει γινει κατι κακο. Τα ουτρογκεσταν που λες νομιζω οτι ειναι υπνωτικο χαχαχαχα.

Για τον πονοκεφαλο μπορει να φταει η προγεστερονη.

Αχ Didi το πινακακι με τις καρδουλες κ τις αυχενικες ειναι πολυ ωραιο !!!

Κatja σημερα το πρωτο ραντεβου. Τι καλα !!! Να μας πεις τα ευχαριστα.

Την αλλη εβδομαδα χαμος απο αυχενικες !!!! Καλη επιτυχια να εχετε κ να δειτε κ το φυλο κοριτσια.

Φιλια στα υπολοιπα κοριτσουδια.

Να σαι καλά κοριτσάκι με το καλό να δείς και σύ τα μικρά σου!!!Αφού σταμάτησε το αίμα μια χαρά είσαι. Μπορεί να παιδεύεται η μήτρα σου δυο μωράκια είναι εκει μέσα;). Περάστικα να είναι λοιπόν. Μάλλον δεν καθόμαστε καθόλου ήσυχα γιαυτό και όλες παιδευόμαστε. Απο δω και πέρα και συ χαλαρά και λίγα λίγα, ότι και αν έχεις να κάνεις.

zZWsp2.png398Mp3.png

Εμείς είμαστε πολλά χρόνια μαζί, αλλά παντρευτήκαμε το καλοκαίρι αφού αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε για παιδί. Και τα απρόοπτα όμορφα είναι. Και ο Μάϊος είναι πολύ ωραίος μήνας. Είναι άνοιξη είναι πολύ όμορφα έχει καλό καιρό, ούτε σκάς ούτε ζεσταίνεσαι!!!Με το καλό!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εμείς παντρευτήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Μόνο εμείς και οι μάρτυρες ήμασταν και το ήξεραν μόνο οι οικογένειες! Ο Μάιος είναι καλός μήνας νομίζω!

Να ζησετε κοριτσι μου κ καλους απογονους :wink:

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...