Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Mommy to be συγχαρητηρια για την αυχενικη!!!!!Χαιρομαι πολυ!!!!Εγω ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι το μωρακι δε φαινοταν καλα στον υπερυχο κ μου εκανε κολπικο...ενταξει με επιασε νευρικοτητα κ λιγο το αγχος μου ετρεμαν τα ποδια μου....φανταστητε τωρα η γιατρος η βοηθος της ο αντρας μου κ εγω με τα ποδια ανοιχτα ξεβρακωτη .....:mrgreen:πολλα συναισθηματα μπερδεμενα ηθελα να βαλω τα κλαμματα ενω ειχα παει πολυ χαλαρη ,βεβαια αργησε κ πολυ να με παρει ειχα ραντεβου στις δυο κ με πηρα στις τρεισιμιση:mrgreen:με επισε μια ταραχη η αληθεια ειναι......τα ευχαριστα βεβαια ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα οποτε χαλαλι η ταλαιπωρια...Μονο που το μωρακι μας ειναι λιγο μικρο κ θα ξαναπαμε την επομενη εβδομαδα να το ξαναδει.Ειναι συγκλονιστικο ομως πραγματικα ειδαμε κατι μικρουτσικα χερακια να μας χαιρετανε,κοκκαλακια μικρα ακουσαμε παλι καρδουλα!!!!!!Τελεια ηταν,δεν το περιμενα οτι θα ενιωθα ετσι!!!!!Επισης χοροπηδουσε συνεχεια το μικρακι μου!!!!!Μια τρελα!!!!!!mommy to be ειδατε φυλο;;;εμας δε φαινο αν τιποτα επειδη ηταν μικρακι μας ειπε ισως την επομενη εβδομαδα...Φιλια σε ολες!!!!

Βρε Σταφυλάκι ταλαιπωρήθηκες!!! Δεν πειράζει τέλος καλό όλα καλά!!! Συγχαρητήρια και σε σένα και άντε τυχερή θα το ξαναζήσεις!!!(για να νιώσεις καλύτερα στο λέω) Χα χα φαντάζεσαι να μου κάνει και μένα που θα είμαι με τον μπαμπά μου;:shock: Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Katja έχεις βρεί γιατρό στην Αθήνα; Άν δεν έχεις βρεί μπορείς να πας στον γιατρό σου εκεί. Στην εβδομάδα που είσαι θα δείτε κάτι αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα ακούσετε καρδούλα. Θα το δεις και θα σου φύγει και το άνχος. Στην εγκυμοσύνη καλό είναι να μην ανχώνεσαι γιατί το νιώθει το έμβρυο. Κάνε όπως νιώθεις. Καλήμέραααα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!

Lefki πως είσαι σήμερα καλύτερα; Να σκέφτεσαι θετικά!!! Και αφου θα επιστρέψει ο γιατρός σου σε μια βδομάδα θα πας να τον δείς. Και μάλλον ο επόμενος υπέρηχος θα είναιστην κοιλίτσα σου. Εσύ με τα δίδυμα πως τα πας φουσκώνεις;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερούδια σε όλες!!!

Συγχαρητήρια stafylaki για την αυχενική σου, χαίρομαι πάρα πολύ!!! Φύλο δεν είδαμε ούτε εμείς, το μικρό μας είχε γυρίσει την πλάτη χαχαχ!!! Στο τσακ γλίτωσα κι εγώ τον κολπικό υπέρηχο... Δεν πειράζει λέω, είναι ήδη πολλά αυτά που μας έδωσε χθες!

Α! Επίσης άλλαξα ΠΗΤ για 12/9, didi μου θα κάνεις την αλλαγή στο ωραίο πινακάκι σου (αν μπορείς βάλε και σ' εμάς καμιά καρδούλα, έχω ερωτευτεί!!!) ???

Φραουλίτσα όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη! Καταλαβαίνω απόλυτα την αγωνία σου, αλλά τι έμεινε, το ΣΚ θα περάσει νεράκι και η Δευτέρα έφτασε για τα καλά νέα!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπερα κοριτσια. Χρειαζομσι λιγο την συμπαρασταση κ τις εμπειριες σας. Προχτες ειχα λιγες σταγονιτσες καφε κ πηρα το γιατρο μου λεει κοψε την κολπικη προγεστερονη κ ξεκινα ουτρογκεσταν κ ξεκουραση. Εχτες το βραδυ πσω τουαλετα κβλεπω πικτο καφε (χιλια συγνωμη για την περιγραφη) κ γκρι κομματια απο την κολπικη κρεμα κρινον. Ολα αυτα τοβραδυ. Περνω το γιατρο μου που ειναι κ Αμερικη κ λεει ξαπλα κ βλεπουμε. Ραντεβου μαζι του εχω την αλλη Πεμπτη. Τα συμπτωματα ειναι πονακια χαμηλα κ τα καφε που σας ειπα. Προς το παρον στο σκουπισμα. Κοριτσια εχω τρελαθει από πο φοβο...πειτε μου αν ειχατε αντιστοιχες εμπειριες.. Δεν ξερω πως να μην παει ο νους μου στο κακο

Λευκή μου εσύ ξέρεις καλύτερα πως αισθάνεσαι, αλλά γενικά αν δούμε λίγο αίμα χωρίς έντονο πόνο ή συμπτώματα, ο γιατρός συνήθως ως πρώτη κίνηση μας λέει να κάτσουμε να ξεκουραστούμε αρκετά πρώτα και μετά να μας δει. Τις περισσότερες φορές δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν είναι καφέ το αίμα. Τώρα αν εσύ αισθάνεσαι ότι δε μπορείς ψυχολογικά να περιμένεις μέχρι την Πέμπτη, μπορείς να πεταχτείς και να κάνεις έναν υπέρηχο κάπου. Ότι νομίζεις, όλα καλά να πάνε!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις αυχενικές τους!!! Και υπόμονη για τις υπόλοιπες.Εγώ τα ίδια. Αναμένω την Πέμπτη να πάω να δω το μπεμπέ και μετά την αυχενική.Για το δωμάτιο σκέφτομαι και εγώ σε ουδέτερο στυλ , αν και εγώ μάλλον για γραφεί οτο βλέπω στην αρχή και μετά παιδικό. Θα δείξει.Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσια. Χρειαζομσι λιγο την συμπαρασταση κ τις εμπειριες σας. Προχτες ειχα λιγες σταγονιτσες καφε κ πηρα το γιατρο μου λεει κοψε την κολπικη προγεστερονη κ ξεκινα ουτρογκεσταν κ ξεκουραση. Εχτες το βραδυ πσω τουαλετα κβλεπω πικτο καφε (χιλια συγνωμη για την περιγραφη) κ γκρι κομματια απο την κολπικη κρεμα κρινον. Ολα αυτα τοβραδυ. Περνω το γιατρο μου που ειναι κ Αμερικη κ λεει ξαπλα κ βλεπουμε. Ραντεβου μαζι του εχω την αλλη Πεμπτη. Τα συμπτωματα ειναι πονακια χαμηλα κ τα καφε που σας ειπα. Προς το παρον στο σκουπισμα. Κοριτσια εχω τρελαθει από πο φοβο...πειτε μου αν ειχατε αντιστοιχες εμπειριες.. Δεν ξερω πως να μην παει ο νους μου στο κακο

Καλημερα κοριτσακι.

κι εγω ετσι ημουν την Κυριακη που ξυπνησα και ακομα μια φορα στις αρχες.Μου δωσε utrogestan 6 τη μερα και μαγνησιο 6 η μερα παλι για τις συσπασεις.Δεν εχω αιμα ξανα ουτε καφε ευτυχως απλα τα utrogestan μου φερνουν τρομερη υπνηλια και κοιμαμαι πολυ.Μη στενοχωριεσαι ολα καλα θα πανε δεν ειναι τπτ,εγω πηγα και με ειδε και το μπεμπακι ειναι μια χαρα.:-D.Απλα θελει οσο μπορεις να εισαι ξαπλα και χαλαρη.Αν θες παρε και μια δευτερη γνωμη γιατρου απλα για να ηρεμησεις αν δεις οτι συνεχιζεται.

7H5Lp3.png

Κορίτσια για σας. Τελικά δεν είχαμε καλά νέα. Σβήστε με από τη λίστα. Μόλις επέστρεψα από την απόξεση.

Λυπαμαι πολυ κοριτσι μου.Ειλικρινα σφιχτηκε η καρδια μου μολις το διαβασα.Μπορω να σε καταλαβω γιατι κι εγω εχασα το πρωτο μου αγορακι οταν ημουν 5,5 μηνων :( πριν λιγους μηνες.Ο χρονος ειναι ο καλυτερος γιατρος.Ευτυχως εχεις τα ζουζουνακια σου και θα σε κανουν να ξεχνιεσαι.

7H5Lp3.png

Καλημερα και σ ολα τα υπολοιπα κοριτσια.Τι κανετε?Πως ειστε?Εγω πολυ βαρεμαρα,υπνο και φαι...:P:p:p.Τι να κανω ολη μερα....Να ρωτησω κατι?Τις τελευταιες βδομαδες σηκωνομαι καθε πρωι με πονοκεφαλο και καθε μερα χειροτερευει και δεν περναει γρηγορα.Εχει τυχει σε καμια αυτο?Σημερα θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω για τις δοσολογιες των χαπιων μου και θα του το πω κι αυτο.Ααχ τον εχω πρηξει τον ανθρωπο,:-D:grin: ευτυχως ειναι καλος και γελαει μαζι μου.Τι να κανω κοριτσια γενικα ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ειχα μια ατυχια πριν καποιους μηνες κια φοβαμαι με το οτιδηποτε κι ευτυχως με κατανοει.:cool:

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα Jenny_bill! Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!

Εγώ πάλι είμαι τελείως κατά του facebook και ειδικά στο να ανεβάζω φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Πάντως το φόρουμ είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το facebook, έχεις δίκιο, αλλά εσένα από ότι καταλαβαίνω δεν σου αρέσει.:cool: Εγώ πάλι το έχω νιώσει σωτήριο σε πάρα πολλές στιγμές. Μίλησα με κοπέλες που έτυχε να συμπάσχουν, άλλες με μεγαλύτερη εμπειρία, κοπέλες που είχαν περάσει τα ίδια άσχημα και πλέον είχαν σταθεί στα πόδια τους. Επίσης διάβασα κάποια στιγμή της ζωής μου από αρχεία και ομολογώ πως ήταν η σωσίβια λέμβος μου λίγο πριν ξεκινήσω ψυχοθεραπεία.

Ο λόγος που υποστηρίζω τόσο πολύ το φόρουμ και συγκεκριμένα το parents είναι γιατί πραγμστικά βοηθήθηκα απίστευτα πολύ και θα είμαι ευγνώμων για όλη μου την ζωή σε αυτά τα κορίτσια...Και έκανα φυσικά και φίλες! Η Μαρία 06 είναι μία από τις φίλες του parents την οποία γνώρισα τότε, είναι και αυτή στο παρεάκι ''μανουλες Σεπτεμβρίου 2015''

φιλάκια!:D:D:D * Jenny_bill όπως καταλαβάινεις εμείς θα τα λέμε από εδώ;)

Κοριτσακι μου γλυκοοο :P:p:p:p.Πραγματικα κι εγω σε γνωρισα στη χειροτερη φαση της ζωης μου,αλλα μου σταθηκες τοσο πολυ, και σ ευχαριστω πολυ γ αυτο.Να ξερεις δε θα γλιτωσεις απο μενα ευκολα..:-D:grin:Απλα σ ευχαριστω που μπηκες στη ζωη μου.:D:D

7H5Lp3.png

Κορίτσια για σας. Τελικά δεν είχαμε καλά νέα. Σβήστε με από τη λίστα. Μόλις επέστρεψα από την απόξεση.

Καλή μου λυπάμαι πολύ. Αρκετές από εμάς έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις και σε καταλαβαίνουμε. Να παίρνεις δύναμη από τα παιδάκια σου, να είστε πάντα γεροί και ο χρόνος θα απαλύνει τον πόνο σου.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημερα και σ ολα τα υπολοιπα κοριτσια.Τι κανετε?Πως ειστε?Εγω πολυ βαρεμαρα,υπνο και φαι...:P:p:p.Τι να κανω ολη μερα....Να ρωτησω κατι?Τις τελευταιες βδομαδες σηκωνομαι καθε πρωι με πονοκεφαλο και καθε μερα χειροτερευει και δεν περναει γρηγορα.Εχει τυχει σε καμια αυτο?Σημερα θα παρω το γιατρο να τον ρωτησω για τις δοσολογιες των χαπιων μου και θα του το πω κι αυτο.Ααχ τον εχω πρηξει τον ανθρωπο,:-D:grin: ευτυχως ειναι καλος και γελαει μαζι μου.Τι να κανω κοριτσια γενικα ειμαι λιγο αγχωμενη γιατι ειχα μια ατυχια πριν καποιους μηνες κια φοβαμαι με το οτιδηποτε κι ευτυχως με κατανοει.:cool:

Μαρία και εγω τα απογεύματα έχω πονοκεφάλους. Όπως διάβασα είναι φυσιολογικό και αυτό όταν τελειώνει το πρώτο τρίμηνο να εμφανιστούν. Ρώτα τον γιατρό σου μήπως μπορείς να πάρεις κάτι να σε ανακουφίζει. Τί περνάμε για τα μωράκια μας... Ο άντρας μου είδε την τσάντα που πήρα με τα φάρμακα που παίρνω και τα συμπληρώματα, που ήταν πραγματικά μεγάλη και μου λέει :shock: πολλά φάρμακα δεν παίρνεις; Τον γιατρό σου καλά κάνεις και τον πρήζεις αφού σε βοηθάει να χαλαρώσεις. Δεν πέρασες λίγα και εσύ νομίζω καταλαβαίνει. Υπομονή με το αίμα και πολύ ξεκούραση!!!Α!!Αν μπορείς βάλε ένα τικεράκι!!Να βλέπουμε που βρίσκεσαι. Φιλιά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Audette με γειά το καινούριο τικεράκι πολύ ωραίο και ταιριάζουν τα χρώματα μεταξύ τους.

Mommy to be την Τετάρτη θα πάω έχω μέρες ακόμα. Άστα.

Katja καλά έκανες με το ραντεβού, να πας να το δείς και πες του να σου δώσει και συμβουλές μια και μετά θα έρθεις Αθήνα. Καλή επιτυχία στον υπέρηχο όλα να πάνε καλά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09......Αυχενική.......♥♥♥
  3. audette17.............09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική.......♥♥♥
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. Sagia....................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  7. mommy to be.....12/09......Αυχενική.......♥♥♥
  8. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  9. stafylaki...............16/09......Αυχενική.......♥♥♥
  10. Babezu.................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  11. s0faki....................17/09......♥♥♥ (Αυχενική: 11/03)

12. Φραουλίτσα*.......20/09......♥♥♥ (Αυχενική: 11/03)
  13. Jenny_bill.............23/09

14. Didi89..................24/09.......♥♥♥ (Αυχενική: 13/03)
  15. Aggeliki83...........25/09
  16. felicitaki...............30/09.......♥♥♥
  17. Lefki.....................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  18. lolitaki78..............09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  19. ilektra2
  20. katja

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...