Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!

Καλως ήρθες ηλεκτρα στην παρεα μας...και να χαίρεσαι τη γλυκύτατη κορούλα σου!!!

Λευκή παρε κοριτσι οτι σου ειπε ο γιατρός σου και μεχρι να τον επισκεφθείς μην κανεις τιποτα...ξάπλωσε στο καναπέ-κρεβατι σου και ξεκουρασου...

Που να κοριτσια να μας πουν νεα απο τις αυχενικες;;;

Καλα didi παιδί μου το όνειρα ειναι αυτα!;ανατριχίλα με έπιασε με το όνειρο με τους τζιχαντιστες..μην βλέπεις ειδήσεις πουλάκι μου...

Για τα χρώματα του δωματίου...

Δυςτυχως το παιδικό δωμάτιο θα χρησιμοποιείται απο τον αντρα μου ως γραφείο για ακομα έναν χρονο μεχρι να τελειωσει με το πτυχίο επομένως δεν θα κανουμε δωμάτιο μωρου οπως ολες σας :(

Αλλα θα μετα θα φρεσκάρουμε το χρωμα (ειναι βαμμένο σε απαλο πρασινο) και θα παρω καμια κουρτίνα παιδική μερικά αυτοκόλλητα στους τοίχους και επιπλα προσανατολίζονται για απλα λευκά...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Didi καλε δεν ξερω ακομη, απλα ηθελα να με βαλεις στο πινακακι! Λευκη μου κανε ο,τι σου λεει ο γιατρος, κ αν αυτο δεν σε καθησυχαζει, παρε τιν τηλ να του το πεις, ταραξε τον, μη μασας, και αν ειναι πες του να σε συστησει να πας καπου εκτακτως.

Κοριτσια, κανατε συζητησεις για πρωτη επισκεψη σε γιατρο; δεν την εχω δει.... Εσεις ποτε πηγατε, ειδατε κατι;;;σκεφτομαι ακομη τι να κανω, φοβαμαι κ λιγο....

5Uz8p2.png

Babezu και εμείς το ίδιο θέμα είχαμε με το παιδικό..έπρεπε να είναι και γραφείο οπότε στην αρχή δε το χάρηκα.άσε που αυτό δεν ήταν γραφείο ήταν ολόκληρη βιβλιοθήκη+γραφείο.μόνο ένα κρεβατάκι χωρούσε.σε ένα χρόνο όμως να δεις πως τα εξαφάνισε όλα και τώρα 2 μέτρα άντρας έχει ένα γραφειακι από ικεα που για να καταλαβεις χωράει δίπλα στο κρεβάτι μας ως την μπαλκονοπορτα για χάρη του γιου του!

Και εμείς λευκά έπιπλα έχουμε και ο τοίχος είναι μπεζ με κίτρινο απαλό και κάτι μπεζ λαγουδάκια γύρω γυρω.πολύ ουδέτερο.τώρα όμως που θα είναι δύο τα αντράκια μου ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσια μου γιαυτο σας το ειπα. Ειναι ψυχολογικο..... ο γιατρος ειναι πολυ καλουλης μου ειπε πως χρειαζεται ξαπλα για να σταματισει οτι υπαρχει κ οτι δεν θελει να κανω υπερυχο τωρα να μην ερεθιστει η περιοχη. Μου πε να τον παρω οποτε θελω κ μου εδωσε κ μερικες εκδοχες οπψς πχ. Οτι μεγαλωνει η μητρα ή οτι υπαρχει αποκολληση ή ενα οινωμιωμα πουυ εχω μου δημιουργει θεμα. Τωρα απλως ανυσηχω αλλα δεν ειναι στο χερι μου...Ζω κ σε επαρχια κ δεν ςχει εδω καποιον γιατρο μονο Αθηνα.... Αλλα ισως παω ποιο νωρις την αλλη εβδομδα να τον δω....

xj92p3.png

Babezu και εμείς το ίδιο θέμα είχαμε με το παιδικό..έπρεπε να είναι και γραφείο οπότε στην αρχή δε το χάρηκα.άσε που αυτό δεν ήταν γραφείο ήταν ολόκληρη βιβλιοθήκη+γραφείο.μόνο ένα κρεβατάκι χωρούσε.σε ένα χρόνο όμως να δεις πως τα εξαφάνισε όλα και τώρα 2 μέτρα άντρας έχει ένα γραφειακι από ικεα που για να καταλαβεις χωράει δίπλα στο κρεβάτι μας ως την μπαλκονοπορτα για χάρη του γιου του!

Και εμείς λευκά έπιπλα έχουμε και ο τοίχος είναι μπεζ με κίτρινο απαλό και κάτι μπεζ λαγουδάκια γύρω γυρω.πολύ ουδέτερο.τώρα όμως που θα είναι δύο τα αντράκια μου ήρθε η ώρα να γίνει η αλλαγή!!

Με νιώθεις λοιπον...

ετσι λεω και γω μεχρι να χρονίσει να αρχίσουμε να πακεταρουμε για την αποθήκη βιβλια που δεν χρειάζονται,να φύγει το τεράστιο-ογκώδες γραφείο του και να φτιαξω σιγα σιγα το δωματιο του παιδιού

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γιαυτο σας το ειπα. Ειναι ψυχολογικο..... ο γιατρος ειναι πολυ καλουλης μου ειπε πως χρειαζεται ξαπλα για να σταματισει οτι υπαρχει κ οτι δεν θελει να κανω υπερυχο τωρα να μην ερεθιστει η περιοχη. Μου πε να τον παρω οποτε θελω κ μου εδωσε κ μερικες εκδοχες οπψς πχ. Οτι μεγαλωνει η μητρα ή οτι υπαρχει αποκολληση ή ενα οινωμιωμα πουυ εχω μου δημιουργει θεμα. Τωρα απλως ανυσηχω αλλα δεν ειναι στο χερι μου...Ζω κ σε επαρχια κ δεν ςχει εδω καποιον γιατρο μονο Αθηνα.... Αλλα ισως παω ποιο νωρις την αλλη εβδομδα να τον δω....

Αμα επιστρέψει απο το ταξιδι του νωρίτερα να πας κοριτσι για να καθησυχασεις και συ αλλα και για να δείτε τι πραγματικά ειναι ωςτε να πράξετε αναλογα

Nv6Vp2.png

Βρε katja μου γιατί δε πηγαίνεις στο γιατρό δε καταλαβαίνω!τι σε προβλημάτιζει?τώρα έτσι κι αλλιώς θέση/νίκη είσαι απ'ολα θυμάμαι.πήγαινε στον γιατρό σου να σου επιβεβαιώσει ότι όλα είναι καλά.μη κάθεσαι κ σκας τζάμπα.6,5 εβδομάδες πήγα σ'αυτην την εγκυμοσύνη και 5,5 εβδ. στην προηγούμενη.και στις δύο είδε τον σάκο και φαινόταν και το έμβρυο μέσα.μια κουκιδιτσα ήταν,αλλά αυτό πρέπει να δεις αρχικά.να σου πω την αλήθεια μπράβο σου που κρατιέσαι!έχεις μεγάλη υπομονή.εγώ δεν άντεχα..τεστ εγκυμοσύνης και βουρ στο γιατρό!απλά αφού δε νιώθεις καλά,πήγαινε μια επίσκεψη να ξεαγχωθεις!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Όντως ακούγεται πολύ ήρεμος κ καθυσηχαστικος ο γιατρός σου μπράβο!κοίτα αφού είσαι σε επαρχία αλλάζει το θέμα.καλύτερα μη ξεσηκωνεσαι γιατί θα ταλαιπωρηθείς κιολας.ακολούθησε τις συμβουλές του και περίμενε τον!κ η αδερφή μου με ινομυωμα είχε πολλές φορές θέμα με αιμορραγία,καφέ υγρά κλπ αλλά όλα προχώρησαν τέλεια!ίσως παίζει ρόλο τλκ.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Αγαπημένα μου κοριτσάκια!

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, η αυχενική για εμένα και το Σταφυλάκι ήταν σήμερα και τώρα γύρισα σπίτι!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω (γιατί είναι οι γιαγιάδες στο σαλόνι χιχι!) ότι δόξα τον Θεό και την Παναγία όλα ήταν πολύ καλά!!! Με το καλό εύχομαι σε όλες και ιδιαιτέρως στην Φραουλίτσα μας που νομίζω είναι η επόμενη!!!

Σταφυλάκι μου εύχομαι και για σένα να είναι όλα καλά, περιμένω νέα σου!

Φιλιά πολλάααα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μπράβο Λευκή, να ηρεμήσεις τώρα όσο μπορείς, κάτι παραπάνω ξέρει ο γιατρός σου.:wink:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες ilektra2 !!! Με το καλό!!!

katja εγώ γιατί είχα καταλάβει πως θα πήγαινες στον γιατρό σου στην Θεσσαλονίκη??? Λάθος ε? Γιατί δεν πας για μια πρώτη εξέταση εκεί?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

mommy to be μπράβο, ολα καλα!

Λοιπόν κοριτισα, εχετε δίκιο σας είχα πει ότι θα παω στον γιατρό μου στην Θεσσαλονίκη, αλλά τελικά αποφάσισα, η αλήθεια είναι οτι επηρεάστηκα και από την κολλητή μου και από την μάνα μου, να πάω μία και καλή στον γιατρό που θα με παρακολουθήσει στην Αθήνα. Αλλά η αληθεια είναι ότι μπορεί και μέχρι αύριο να αλλάξω γνώμη και το απόγευμα να πάω. Δεν έχω ιδία. Φοβάμαι ρε κορίτσια, φοβάμαι μη μου πει ότι δεν βλέπει κάτι, ότι κάτι πάει στραβά, ξέρετε....Ανασφάλεια στο φουλ...

5Uz8p2.png

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας, η αυχενική για εμένα και το Σταφυλάκι ήταν σήμερα και τώρα γύρισα σπίτι!

Μπαίνω στα γρήγορα να σας πω (γιατί είναι οι γιαγιάδες στο σαλόνι χιχι!) ότι δόξα τον Θεό και την Παναγία όλα ήταν πολύ καλά!!! Με το καλό εύχομαι σε όλες και ιδιαιτέρως στην Φραουλίτσα μας που νομίζω είναι η επόμενη!!!

Φιλιά πολλάααα!!!

Mommy to be συγχαρητηρια για την αυχενικη!!!!!Χαιρομαι πολυ!!!!Εγω ταλαιπωρηθηκα λιγακι γιατι το μωρακι δε φαινοταν καλα στον υπερυχο κ μου εκανε κολπικο...ενταξει με επιασε νευρικοτητα κ λιγο το αγχος μου ετρεμαν τα ποδια μου....φανταστητε τωρα η γιατρος η βοηθος της ο αντρας μου κ εγω με τα ποδια ανοιχτα ξεβρακωτη .....:mrgreen:πολλα συναισθηματα μπερδεμενα ηθελα να βαλω τα κλαμματα ενω ειχα παει πολυ χαλαρη ,βεβαια αργησε κ πολυ να με παρει ειχα ραντεβου στις δυο κ με πηρα στις τρεισιμιση:mrgreen:με επισε μια ταραχη η αληθεια ειναι......τα ευχαριστα βεβαια ειναι οτι ολα ειναι μια χαρα οποτε χαλαλι η ταλαιπωρια...Μονο που το μωρακι μας ειναι λιγο μικρο κ θα ξαναπαμε την επομενη εβδομαδα να το ξαναδει.Ειναι συγκλονιστικο ομως πραγματικα ειδαμε κατι μικρουτσικα χερακια να μας χαιρετανε,κοκκαλακια μικρα ακουσαμε παλι καρδουλα!!!!!!Τελεια ηταν,δεν το περιμενα οτι θα ενιωθα ετσι!!!!!Επισης χοροπηδουσε συνεχεια το μικρακι μου!!!!!Μια τρελα!!!!!!mommy to be ειδατε φυλο;;;εμας δε φαινο αν τιποτα επειδη ηταν μικρακι μας ειπε ισως την επομενη εβδομαδα...Φιλια σε ολες!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Mother to be και Stafylaki μπραβο ολα καλα για τα νινακια σας...

Ομορφα ευχάριστα νεακια...!!!

Stafylaki δεν πειραζει πιυ δεν είδατε φύλο μωρε..θα ειναι έκπληξη για λιγακι ακομα μεχρι να μεγαλωσει το μπεμπακι....

Katia μου αν νιώσεις καλυτερα και σε κανει να ξεαγχωθεις μιας και το άγχος δεν ειναι σύμμαχος θα έλεγα να επισκεφθείς τον γιατρο σου στη θεσσαλονικη...

Nv6Vp2.png

Φιλιά πολλάααα!!!

Συγχαρητήρια για την αυχενική σου!! Όλα καλά λοιπόν!! Φύλο δεν είδε; Σευχαριστω και για την ευχή!! Όσο πλησιάζει η μέρα ανχώνομαι λιγάκι.. Μακάρι ολα να είναι καλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...