Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Ναι, κι εγώ έτσι! Άσε που μέχρι μέσα Μαΐου ο άντρας μου θα τρέχει και δε θα φτάνει, ποιος θα τα κάνει, εγώ μόνη μου;

Τώρα που είπες "καλοκαίρι", φαντάζεσαι πώς θα τη βγάλουμε με τη ζέστη τότε; Εμείς δεν έχουμε κλιματιστικό (κάποιος είναι κατά γκουχ-γκουχ) και το καλοκαίρι έχω 32 βαθμούς στο σπίτι, ευτυχώς είναι πραγματικά διαμπερές και έχει αέρα...

Χαχα θεα με το υπονοουμενο!

Εμείς εχουμε κλιματιστικό στο δωματιο και τα Χριστούγεννα βάλαμε και στο σαλόνι γιατι δεν την παλευα με με το κρυο! Βεβαια το καλοκαιρι εγω δεν μπορω το κλιματιστικό οταν κοιμάμαι και ειναι κλαςςικη διαφωνία μου με το σύζυγο!

Ενταξει μωρε καλοκαιρι ειναι θα περαςει θα εχουμε και τόση χαρα για τα μπεμπακια μας(πρωτα ο θεος να ειναι και ολα καλα ως τοτε) που δεν θα μας νοιαζει!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε; εγω καλα, περιμενω να περασουν λιγο οι μερες, να επιστρεψω και να παω μια και καλη σε γιατρο στην αθηνα ( εκτος και αν μου τη βαρεσει δλδ και δεν περιμενω)...βασικα ειμαι πολυ μπερδεμενη...κατα τα αλλα, τα ιδια, κ απο συμπτωματα συνεχιζουν τα τραβηγματακια, ιδιαιτερα αν ειμαι ορθια, και το πρησμενο στηθος.... Didi παλι με ξεχασες για το πινακακι .. :-)

5Uz8p2.png

Καλησπερα κοριτσια, τι κανετε; εγω καλα, περιμενω να περασουν λιγο οι μερες, να επιστρεψω και να παω μια και καλη σε γιατρο στην αθηνα ( εκτος και αν μου τη βαρεσει δλδ και δεν περιμενω)...βασικα ειμαι πολυ μπερδεμενη...κατα τα αλλα, τα ιδια, κ απο συμπτωματα συνεχιζουν τα τραβηγματακια, ιδιαιτερα αν ειμαι ορθια, και το πρησμενο στηθος.... Didi παλι με ξεχασες για το πινακακι .. :-)

Αχ, Κάτια μου, συγγνώμη. Πες μου ΠΗΤ σε παρακαλώ!

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09......Αυχενική
  3. audette17.............09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. Sagia....................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  7. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki...............16/09
  9. Babezu.................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  10. s0faki....................17/09.......♥♥♥
  11. mommy to be.....19/09

12. Φραουλίτσα*.......20/09.......♥♥♥
  13. Jenny_bill.............23/09

14. Didi89..................24/09.......♥♥♥
  15. Aggeliki83...........25/09
  16. felicitaki...............30/09.......♥♥♥
  17. Lefki.....................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  18. lolitaki78..............09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  19. ilektra2
  20. katja

tt1e3

Καλησπερα κοριτσια. Χρειαζομσι λιγο την συμπαρασταση κ τις εμπειριες σας. Προχτες ειχα λιγες σταγονιτσες καφε κ πηρα το γιατρο μου λεει κοψε την κολπικη προγεστερονη κ ξεκινα ουτρογκεσταν κ ξεκουραση. Εχτες το βραδυ πσω τουαλετα κβλεπω πικτο καφε (χιλια συγνωμη για την περιγραφη) κ γκρι κομματια απο την κολπικη κρεμα κρινον. Ολα αυτα τοβραδυ. Περνω το γιατρο μου που ειναι κ Αμερικη κ λεει ξαπλα κ βλεπουμε. Ραντεβου μαζι του εχω την αλλη Πεμπτη. Τα συμπτωματα ειναι πονακια χαμηλα κ τα καφε που σας ειπα. Προς το παρον στο σκουπισμα. Κοριτσια εχω τρελαθει από πο φοβο...πειτε μου αν ειχατε αντιστοιχες εμπειριες.. Δεν ξερω πως να μην παει ο νους μου στο κακο

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Άσε, Κασσιόπη, κι εγώ έχω σκάσει μες στο σπίτι όλη μέρα. Πέρυσι τουλάχιστον είχα το μεταπτυχιακό, τώρα συνέχεια σπίτι. Περιμένω να έρθει ο άντρας μου να με βγάλει λίγο...

χα!χα! Άσε... Και εγώ χθες εφιάλτες έβλεπα λίγο πριν πέσω στον γκρεμό και τέτοια....Έχω δει και εγώ εφιάλτη με τζιχαντιστές, παραμονή που έγινε στο παντοπωλείο, είδα περίπου ότι έγινε πριν γίνει..ανατριχιατικό ε???:roll: Εγώ άρχισα να τρέχω και γλύτωσα..Μήπως είδες το ρεπορτάζ στο mega τις προηγούμενες και επηρεάστικες, το είδα και σκιάχτηκα βραδιάτικα..Φρίκη :roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Βρε λευκή μου τι να πω..αν σκεφτείς πόσες είμαστε εδώ στην παρέα μας που είχαμε υγρά ροζ,καφέ,αίμα κανονικό..και όλα πήγαν καλά τλκ!!προσπάθησε να σκέφτεσαι θετικά!!έχεις και τα διδυμακια εσύ οπότε ίσως είναι πιο πιθανά τέτοια συμπτώματα.αν πάλι νιώθεις πολύ χάλια πήγαινε σε κάποιο γνωστό γιατρό κάποιας φίλης π.χ μέχρι να έρθει ο δικός σου.εγώ πάντως που είχα αίμα κόκκινο το Σάββατο,σήμερα μπορώ να πω δεν έχω τπτ απολυτως.μέχρι χθες είχα μπεζ υγρά.ο γιατρός μου όμως μου είχε πει σκ να ξαπλώσω κ Δευτέρα να με δει.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Βρε Φραουλίτσα, αυτό ήταν απλό σε σχέση με τα άλλα. Άλλες φορές βλέπω καταδιώξεις, οι οποίες είναι τελείως σαν ταινίες και μάλιστα σε συνέχειες σε διαφορετικά βράδια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλά, δε σου λέω τι γίνεται αν έχω δει αστυνομικά το βράδυ... Κρίμα που δεν τα θυμάμαι καλά να γράψω το σενάριο!

Πωπω! τώρα με έστειλες!!! Και εγώ κάποιες φορές, βλέπω συνέχεια από όνειρο το οποίο μπορεί να μην το θυμόμουν το πρωι που ξύπνησα, αλλά μετά από μερικές μέρες βλέπω τη συνέχεια στον ύπνο μου και τότε μου σκάει η σφαλιάρα, ότι είναι συνέχεια άλλου ονείρου...Τα έχω πολύ αυτά από μικρή. Επίσης βλέπω όνειρα που διαδραματίζονται σε διάφορους πλανήτες εκμηδενίζοντας τις αποστάσης, επιστημονικής φαντασίας και τέτοια..Ο άντρας μου μου λέει να τα γράφω να φτιάξω κανένα σενάριο, τις περισσότερες φορές αυτά τα θυμάμαι..Ααα και πολύ συχνά βλέπω να πετάω..:cool::cool::cool:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Εχεις δικιο Σαγια μου.ουφ ουφ.

Το θυμαμαι που στο ειπα κ εγω..Δεν μπορω να κανω κ κατι. Μονο να περιμενω.Απλα εχω κ λιγα πονακια κολο αυτο με τρομοκρατησε.

περαστικα μας κ ας μην ειναι τιποτα.

xj92p3.png

Κορίτσια και εγώ βλέπω πολύ έντονα όνειρα.το τραγικό ήταν πριν λίγες μέρες όταν είδα το αγοράκι μου να μου πέφτει απτο μπαλκόνι.και ευτυχώς είδα να σηκώνεται και να έχει μόνο λίγα αίματα!αλλά κατά τα άλλα βλέπω έντονες σκηνές σχεδόν κάθε βράδυ.ταινίες κανονικές!πριν την εγκυμοσύνη δε θυμόμουν τπτ απολύτως!

Για το καλοκαίρι μην απογοήτευστε..ήμουν έγκυος ίδια περίοδο ακριβώς και με είχαν πρήξει όλοι.τι θα κάνω και τι θα κάνω!τλκ δε πήρα χαμπάρι!μια χαρα!δεν είχα βάλει κ κιλά ίσως βοήθησε αυτό.το μόνο άσχημο που έχω να θυμάμαι είναι ότι πρηζομουν στα άκρα πολύ!τούμπανο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια. Χρειαζομσι λιγο την συμπαρασταση κ τις εμπειριες σας. Προχτες ειχα λιγες σταγονιτσες καφε κ πηρα το γιατρο μου λεει κοψε την κολπικη προγεστερονη κ ξεκινα ουτρογκεσταν κ ξεκουραση. Εχτες το βραδυ πσω τουαλετα κβλεπω πικτο καφε (χιλια συγνωμη για την περιγραφη) κ γκρι κομματια απο την κολπικη κρεμα κρινον. Ολα αυτα τοβραδυ. Περνω το γιατρο μου που ειναι κ Αμερικη κ λεει ξαπλα κ βλεπουμε. Ραντεβου μαζι του εχω την αλλη Πεμπτη. Τα συμπτωματα ειναι πονακια χαμηλα κ τα καφε που σας ειπα. Προς το παρον στο σκουπισμα. Κοριτσια εχω τρελαθει από πο φοβο...πειτε μου αν ειχατε αντιστοιχες εμπειριες.. Δεν ξερω πως να μην παει ο νους μου στο κακο

Λευκή μου χωρίς να θελω να σε ανησυχήσω εγώ στη θέση σου θα πήγαινα στο γιατρό κάποιας φίλης μου για έναν απλό υπέρηχο και αυτό επειδή έχεις διδυμα και επειδή ο γιατρός σου αργεί να επιστρέψει, δεν πιστεύω να είναι κάτι απλά για να ησυχάσεις εσύ..Πήγαινε και εξήγησε του την κατάσταση. Επίσης μπορείς να εξηγήσεις στον γιατρό σου πως ανησυχείς να σε παραπέμψει σε κάποιον δικό του για έναν υπέρηχο.

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Εχεις δικιο Σαγια μου.ουφ ουφ.

Το θυμαμαι που στο ειπα κ εγω..Δεν μπορω να κανω κ κατι. Μονο να περιμενω.Απλα εχω κ λιγα πονακια κολο αυτο με τρομοκρατησε.

περαστικα μας κ ας μην ειναι τιποτα.

Κοίτα να ηρεμήσεις να ξεκουραστείς και όλα θα πάνε καλά!!! Τα κομματάκια που είδες μπορεί να ήταν και απο την κρέμα μην ανησυχείς, όσο μπορείς. Όσο μπορείς μείνε ξάπλα. Του είπες και για τα πονάκια; Μήπως υπάρχει κάτι να σε ανακουφίσει. Τόσες το περάσαμε και όλα είναι καλά αυτο να σκέφτεσαι.

zZWsp2.png398Mp3.png

Έχεις τόσο δίκιο! Εμένα να σας πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός γαλάζιο-ροζ, γι' αυτό θα επιλέξω ουδέτερα χρώματα. Άλλωστε και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά του, δεν με νοιάζει τι θα φοράει! (ναι, το έχω χάσει τελείως!!!)

Αχ μην λες για την μυρωδιά του... Αυτό είναι το καλύτερο!!!Μπεμπεδήλα και χαμογελάκια και χασμουρητά... Τέλεια!!! Α!!Και τα μπουτάκια τα τσουπωτά!! Ότι και να είναι τέλειο θα είναι, αν και η αλήθεια είναι οτι τα κοριτσίστικα ρουχαλάκια είναι ελάχιστα πιο τσαχπίνικα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...