Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια !

Είμαι και εγω στο club....έχω μια κορούλα 6,5 χρονών....ειχαμε αποφασισει να μην κανουμε αλλο παιδακι...αλλα των φώτω πήγαμε εκδρομούλα και ο θεός είχε άλλα σχέδια !!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μια χαρά κορίτσι μου, δεν πειράζει, πήρες και τον αέρα σου. Εγώ τελικά σήμερα όλη μέρα μες το σπίτι :roll:..

Άσε, Κασσιόπη, κι εγώ έχω σκάσει μες στο σπίτι όλη μέρα. Πέρυσι τουλάχιστον είχα το μεταπτυχιακό, τώρα συνέχεια σπίτι. Περιμένω να έρθει ο άντρας μου να με βγάλει λίγο...

Άσε αν βασιστώ στους γονέις μου... Χα χα ο μπαμπάς μου δεν ασχολείται με τα κινητά και η μαμά μου δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ... Καλά δεν έγινε και κάτι θα το ζητήσω πριν μπω αν γίνεται αλλιώς θα του δείξω φωτο που θα μας δώσει και ευτυχώς έχει και ο γιατρός μου 3d υπέρηχο οπότε θα του πω να του κάνει μια μικρή επίδειξη:wink:.

Didi μια χαρά το όνειρό σου!!!Πολύ ευχάριστο. Εγω δεν έχω δεί κανένα όλο κάτι κουλά βλέπω:shock:

Κασσιόπη αν έχεις όρεξη να βγείς κάνε μια μικρή βολτίτσα και μετά πέρνα και απο το σούπερ μάρκετ για να πείς ότι βγείς με λόγο.

Να το ζητήσεις το DVD, να το δει ο πατερούλης... Αχ, θα είναι τέλεια, ανυπομονώ κι εγώ!

Δεν θες να ξέρεις το σημερινό μου... Χωρίς να μπω σε επώδυνες λεπτομέρεις, παρακαλούσα τους τζιχαντιστές να με λυπηθούν, γιατί είμαι έγκυος. Μέχρι που ξύπνησα με είχαν λυπηθεί, μετά δεν ξέρω... :(

Α!!!Απορία σας έδωσαν συμπληρώματα;Σίδηρο ασβέστιο κ.λ.π; Εμένα μου τα έδωσε αλλά είπε να τα ξεκινήσω μετά την αυχενική, ασβέστιο, σίδηρο σε υγρή μορφή γιατί του είπα ότι έχω ήδη θέμα, και μαγνήσιο!!!Τώρα πόσα θα παίρνω απο το καθένα δεν ξέρω θα τον ρωτήσω στην αυχενική. Καλά θα του πάω με εκατό απορίες!!!:mrgreen:

Εμένα δεν μου έδωσε τίποτα (μόνο φολικό) και κάποιες προγεννητικές βιταμίνες που έπαιρνα πριν την εγκυμοσύνη μου τις έκοψε. Αλλά όλοι μου οι δείκτες είναι καλοί. Παίρνω από μόνη μου Ω3, όμως που είναι πολύ σημαντικά για την ανάπτυξη του μωρού. Και το έψαχνα προχθές και έπαθα σοκ. Καλά, φανταζόσασταν ότι τα Ω3 τα φτιάχνουν από ψάρια ανοιχτής θαλάσσης (με όλο τον υδράργυρο που κουβαλάνε;). Εγώ νόμιζα πως είναι ιχθυοκαλλιέργειας... Τελικά παρήγγειλα vegan Ω3 που δεν έχουν ψάρι...

Κορίτσια για σας. Τελικά δεν είχαμε καλά νέα. Σβήστε με από τη λίστα. Μόλις επέστρεψα από την απόξεση.

Μαρινάκι, λυπάμαι τόσο πολύ. Πάρε αγκαλίτσα τα παιδάκια σου, κλάψε όταν δε σε βλέπουν και προσπάθησε να συνεχίσεις σύντομα. Εμείς είμαστε εδώ για ό,τι χρειαστείς...

tt1e3

Καλώς ήρθες, Ηλέκτρα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας! Σου έδωσε ΠΗΤ ο γιατρός σου; Καρδούλα ακούσατε;

Σάγια, όντως τέλειο το τικεράκι! Άντε να μάθουμε κι εμείς φύλο, να αλλάξουμε χρώματα!

Εγώ την πεθερά μου ομολογώ ότι δεν την έχω γνωρίσει ακόμη. Λίγο η κρυψίνοια του συζύγου νωρίτερα, λίγο τα δύο απανωτά εγκεφαλικά πριν τα Χριστούγεννα που χτύπησαν το κέντρο ομιλίας και την άφησαν στο κρεβάτι, ο καλός μου θέλει να με απομονώσει, για να μην στενοχωριέμαι στην κατάστασή μου...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09......Αυχενική
  3. audette17.............09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. Sagia....................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  7. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki...............16/09
  9. Babezu.................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  10. s0faki....................17/09.......♥♥♥
  11. mommy to be.....19/09

12. Φραουλίτσα*.......20/09.......♥♥♥
  13. Jenny_bill.............23/09

14. Didi89..................24/09.......♥♥♥
  15. Aggeliki83...........25/09
  16. felicitaki...............30/09.......♥♥♥
  17. Lefki.....................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  18. lolitaki78..............09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  19. ilektra2

tt1e3

κοιτα μια πενταετια της εχουμε παρει οτι γλαστρακι,καλαθακι,λουλουδικο υπαρχει!μια πενταετια ας το ριξουμε στα γλυκα και μετα θα παμε σε πιο προσωπικα δωρα!χαχα!μωρε τι γαιδουρα ειμαι..κι αυτη ειναι τοσο καλη!60αρα ειναι αλλα περισσοτερο κλασικη θα ελεγα.για ρουχο δεν ειναι γιατι λιγα κιλακια παραπανω λιγο στηθος παραπανω,για αλλαγη το βλεπω.μπορει καμια τσαντουλα,πορτοφολι,ενα ωραιο φουλαρι και τα λουλουδακια της φυσικα..χαχα:D τι λετε?εκτος και αν καταφερω και εκνευρισω τον αντρα μου που στο μισαωρο τα'χει παρει κρανιο οταν προκειται για δωρα και της δωσει λεφτα οποτε δε θα φταιω εγω..:mrgreen:

εσεις πως τα πατε με τις πεθερες σας?γενικα ολες οι φιλες μου εχουν παραπονα απο τις πεθερες τους.εμενα η αληθεια ειναι οτι ειναι απ'τις καλες πεθερες!δεν εχει κακια,βοηθαει αρκετα με τον μικρο οποτε χρειαστει δηλαδη,και ολο με υποστηριζει!ο γιος της ειναι παντα 1 εναντιον 2!γενικα υπαρχει ωραιο κλιμα μεταξυ μας.αλλα οοοσο καλη και να ειναι η πεθερα,παλι τη μαμα μας θα θελουμε!

Πάρτης κανα πορτοφόλι ή μικρό τσαντάκι για την εκκλησία το Πάσχα.

Και εμένα η πεθερά μου είναι πολύ καλός άνθρωπος και εμένα πιο πολύ με υποστηρίζει παράτον γιό της. Και μιλάμε και συχνά στο τηλέφωνο. Τα πάμε μια χαρά. Το μόνο που με εκνευρίζει είναι που όταν με είδε μου λέει έχεις ανοίξει και τέτοια και μοιάζεις με 4 μηνών έγκυος:shock:!!! Και τότε ένα κιλό είχα πάρει αλλά η κοιλιά μου πετάει το ξέρω, αλλά ρε παιδί μου δεν λες τέεοια σε μια έγκυο... Στεναχωρήθηκα... Γενικά σε αυτα το έχει δηλαδή μπορεί να έρθει να σου πεί πάχυνες.. Πάντως είπα αν μου ξαναπεί κάτι θα της το πω ότι με πειράζει και αν μπορεί να μην μου τα λέει. Θα στεναχωρηθεί όταν της το πω, γιατί δεν το κάνει επίτηδες, αλλά δεν μπορώ τσαντίζομαι λίγο. Κατα τα άλλα είμαι πολύ τυχερή και τα πάνε καλά και με τους γονείς μου, βγαίνουμε παρέα, πάμε σπίτι της έρχεται στο δικό μας, την έχουν φιλοξενήσει στο εξοχικό. Είμαστε πολύ τυχεροί.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια !

Είμαι και εγω στο club....έχω μια κορούλα 6,5 χρονών....ειχαμε αποφασισει να μην κανουμε αλλο παιδακι...αλλα των φώτω πήγαμε εκδρομούλα και ο θεός είχε άλλα σχέδια !!!

Καλως την!!! Αυτά είναι τα πιο ωραία είναι δώρο κανονικό!!!Γερό να'ναι και να χεις μια ευχάριστη εγκυμοσύνη.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλώς ήρθες, Ηλέκτρα, να χαίρεσαι την κορούλα σου και με το καλό το νέο μέλος της οικογένειας! Σου έδωσε ΠΗΤ ο γιατρός σου; Καρδούλα ακούσατε;

Είμαι 10 εβδομάδων και χθες ακούσαμε καρδούλα ....μαζί με την κόρη μου.....η οποία τρελαθηκεεεε.....και πριν κοιμηθεί είπε το απίστευτο.....μαμα ανησυχω μηπως το μωράκι βγει μάυρο.....χαχαχαχα επείδή στον υπέρηχο φιανόταν έτσι σκούρο.....

Πάντως κοριτσια έχω τρελαθει με το πόσο πολύ αγωνιά και περιμένει η μικρή.....θα έχουν 7 χρόνια διαφορά

Καλά Didi έχεις ξεφύγει στα όνειρα!!! Εγω έχω δεί κάποιες μέρες θάλασσα που μου αρέσει πολύ και κάτι κουλά αλλά όχι κάτι τέτοιο!!!Άντε και σε ταινίες χόλυγουντ!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Είμαι 10 εβδομάδων και χθες ακούσαμε καρδούλα ....μαζί με την κόρη μου.....η οποία τρελαθηκεεεε.....και πριν κοιμηθεί είπε το απίστευτο.....μαμα ανησυχω μηπως το μωράκι βγει μάυρο.....χαχαχαχα επείδή στον υπέρηχο φιανόταν έτσι σκούρο.....

Πάντως κοριτσια έχω τρελαθει με το πόσο πολύ αγωνιά και περιμένει η μικρή.....θα έχουν 7 χρόνια διαφορά

Αχ, κοριτσάκι μου, πόσο πολύ γέλασα με τη μικρή σου! Είναι μια γλύκα! Σας έδωσε ΠΗΤ για να την προσθέσω στο πινακάκι μας;

Εμένα τα αδερφάκια μου είναι 8 & 9 και μένουμε μακριά. Θα τους το πω κατά τον Ιούνιο, γιατί θα τρελαθούν αλλιώς και θα περιμένουν με πολλή αγωνία!

Καλά Didi έχεις ξεφύγει στα όνειρα!!! Εγω έχω δεί κάποιες μέρες θάλασσα που μου αρέσει πολύ και κάτι κουλά αλλά όχι κάτι τέτοιο!!!Άντε και σε ταινίες χόλυγουντ!!!

Βρε Φραουλίτσα, αυτό ήταν απλό σε σχέση με τα άλλα. Άλλες φορές βλέπω καταδιώξεις, οι οποίες είναι τελείως σαν ταινίες και μάλιστα σε συνέχειες σε διαφορετικά βράδια!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Καλά, δε σου λέω τι γίνεται αν έχω δει αστυνομικά το βράδυ... Κρίμα που δεν τα θυμάμαι καλά να γράψω το σενάριο!

tt1e3

Διαφημίσεις

καλημερα audette μου!αληθεια σου αρεσει?πολυ χαιρομαι!ευχαριστω!σε ροζ θα ειναι τελειο!γενικα ομως ρε κοριτσια ολα τα μπεμπε οταν ειναι ροζ εχουν αλλη χαρη!νομιζω αυτο θα το'χουν παραπονο ολες οι αγορομανες!

Νομιζω οτι το καθένα εχει τη χάρη του! Σιγουρα το ροζ αρεσει στις μανουλες γιατι ειμαστε κι εμεις κοριτσακια οπως και να το κανουμε αλλα και το γαλάζιο ειναι πολυ γλυκο χρωμα! Ασε που οτι εχει να κανει με μωρακι απο το τικερακι μεχρι τα μικροσκοπικά ρουχαλακια και παπουτσάκια , ειναι τοσο χαριτωμένο που οτι χρωμα και να τους βαλεις ειναι μια γλυκα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Νομιζω οτι το καθένα εχει τη χάρη του! Σιγουρα το ροζ αρεσει στις μανουλες γιατι ειμαστε κι εμεις κοριτσακια οπως και να το κανουμε αλλα και το γαλάζιο ειναι πολυ γλυκο χρωμα! Ασε που οτι εχει να κανει με μωρακι απο το τικερακι μεχρι τα μικροσκοπικά ρουχαλακια και παπουτσάκια , ειναι τοσο χαριτωμένο που οτι χρωμα και να τους βαλεις ειναι μια γλυκα!

Έχεις τόσο δίκιο! Εμένα να σας πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός γαλάζιο-ροζ, γι' αυτό θα επιλέξω ουδέτερα χρώματα. Άλλωστε και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά του, δεν με νοιάζει τι θα φοράει! (ναι, το έχω χάσει τελείως!!!)

tt1e3

Ηλεκτρα μου καλωσηρθες!να χαιρεσαι την κορούλα σου και με το καλο να φερεις στον κοςμο και το αδελφάκι της! Καλε τι παιδι ειναι αυτο; Τρελάθηκα με την ατάκα της μικρης! Πιστευω οτι ειναι σε μια ηλικία που εχει πια μεγαλώσει και καταλαβαίνει πολλα πραγματα οποτε ξέρει οτι δεν χρειαζεται να νιώθει ανταγωνισμό ή ζήλια για το αδελφάκι της(οπως ισως να ένιωθε ενα μικρότερο παιδακι) ασε που σε αυτη την ηλικία μπορει να συμμετέχει στην ανατροφή του μωρού και αυτο το βλεπει και λιγο σαν παιχνίδι! Το βλεπει και πιο προστατευτικά, θα ειναι η μεγαλη αδελφή! Ειναι πολυ όμορφο ολο αυτο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Έχεις τόσο δίκιο! Εμένα να σας πω την αλήθεια, δεν μου αρέσει ο διαχωρισμός γαλάζιο-ροζ, γι' αυτό θα επιλέξω ουδέτερα χρώματα. Άλλωστε και μόνο που σκέφτομαι τη μυρωδιά του, δεν με νοιάζει τι θα φοράει! (ναι, το έχω χάσει τελείως!!!)

Καλά κι εγω δεν εχω σκοπό να τα κανω ολα ροζ! Σκεφτομαι να βαψω το δωματιο της μπεζ και να βάλω λευκα έπιπλα χωρις πολλες φιγούρες και τετοια! Αν βάλω λιγο ροζ θα ειναι σε κάποιες λεπτομέρειες στην προίκα της και ισως σε καποια διακοσμητικα! Ολα αυτα ειναι σκέψεις βεβαια, πριν το καλοκαιρι δεν κανουμε τιποτα! Αφενός γιατι ειμαστε προληπτικού αφετέρου γιατι το φύλο δεν εινσι 100% επιβεβαιωμένο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Ναι, κι εγώ έτσι! Άσε που μέχρι μέσα Μαΐου ο άντρας μου θα τρέχει και δε θα φτάνει, ποιος θα τα κάνει, εγώ μόνη μου;

Τώρα που είπες "καλοκαίρι", φαντάζεσαι πώς θα τη βγάλουμε με τη ζέστη τότε; Εμείς δεν έχουμε κλιματιστικό (κάποιος είναι κατά γκουχ-γκουχ) και το καλοκαίρι έχω 32 βαθμούς στο σπίτι, ευτυχώς είναι πραγματικά διαμπερές και έχει αέρα...

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...