Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! :D.Didi ευχαριστώ για την προσθήκη της ΠΗΤ στο πινακάκι.Georgia καλωσἠρθες και όλες οι υπόλοιπες καλά να είστε, ήρεμες και με θετικές σκέψεις:P:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα! Ετσι να εχει να διαλέγει η κόρη μου!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Εσυ κοριτσάκι μου σε μια βδομάδα εχεις αυχενικη;

Ναι την Τετάρτη το πρωί!!!Μακάρι να δούμε και το φύλο!!Καλά που δεν το είχα κλείσει απο πιο νωρίς το ραντεβού εδώ δεν αντέχω που το κλείσαμε την προηγούμενη εβδομάδα:mrgreen::mrgreen: απ'ότι θα καταλάβατε είμαι ανυπόμονη!!! Όσες κάνατε αυχενική σας έδωσαν dvd; Γιατί μου είπε η αδελφή μου οτι της είχαν δώσει και πολύ θα το ήθελα για να το δεί και ο μπαμπάς του... Πολύ ωραία ημέρα πράγματι. Και εγω θα βγω για μια δουλίτσα οπότε θα πιάσω κ αι λίγο ήλιο. Sagia και το φρικασέ μια χαρά είναι, σιγά σιγά θα έχουμε συνέχεια ωραίες μέρες!!! Και τελικά η ενόχληση είναι κάτω απο το στήθος και είναι μάλλον γιατί πιέζομαι μιάς και κάθομαι στον καναπέ και ο υπολογιστής είναι στο τραπεζάκι οπότε σκύβω λίγο μπροστα, έ απο την μια η κοιλιά που μεγαλώνει απο την άλλη το στήθος τούμπανο πιέζεται το σημείο :oops::oops::lol: Θα το πω όμως και του γιατρού μου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Πολύ πιθανό φραουλιτσα αυτό που λες.και εγώ κάθομαι έτσι όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πιέζομαι.ρώτα τον να σου φύγει η απορία όμως.dvd ο συγκεκριμένος δε δίνει.αλλά να σας πω την αλήθεια και στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα dvd μια φορά το έχω δει όλη κι όλη.τις φωτογραφίες του υπέρηχου τις βλέπω όμως!αλήθεια οι Θεσσαλονικιες που θα κάνετε τους μεγάλους υπερηχους?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

,

Ναι την Τετάρτη το πρωί!!!Μακάρι να δούμε και το φύλο!!Καλά που δεν το είχα κλείσει απο πιο νωρίς το ραντεβού εδώ δεν αντέχω που το κλείσαμε την προηγούμενη εβδομάδα:mrgreen::mrgreen: απ'ότι θα καταλάβατε είμαι ανυπόμονη!!! Όσες κάνατε αυχενική σας έδωσαν dvd; Γιατί μου είπε η αδελφή μου οτι της είχαν δώσει και πολύ θα το ήθελα για να το δεί και ο μπαμπάς του... Πολύ ωραία ημέρα πράγματι. Και εγω θα βγω για μια δουλίτσα οπότε θα πιάσω κ αι λίγο ήλιο. Sagia και το φρικασέ μια χαρά είναι, σιγά σιγά θα έχουμε συνέχεια ωραίες μέρες!!! Και τελικά η ενόχληση είναι κάτω απο το στήθος και είναι μάλλον γιατί πιέζομαι μιάς και κάθομαι στον καναπέ και ο υπολογιστής είναι στο τραπεζάκι οπότε σκύβω λίγο μπροστα, έ απο την μια η κοιλιά που μεγαλώνει απο την άλλη το στήθος τούμπανο πιέζεται το σημείο :oops::oops::lol: Θα το πω όμως και του γιατρού μου.

Θα περάσει η βδομαδούλα που θα πάει!!!:tongue:

Οι πιστοποιημένοι γιατροί δίνουν πάντα, εμάς μας έδωσε τώρα αν στην κάνει ο γιατρός σου δεν ξέρω. Εύχομαι να μην είναι τίποτα με το πονάκι! Καλη βόλτίτσα! :D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Πολύ πιθανό φραουλιτσα αυτό που λες.και εγώ κάθομαι έτσι όταν ανοίγω τον υπολογιστή και πιέζομαι.ρώτα τον να σου φύγει η απορία όμως.dvd ο συγκεκριμένος δε δίνει.αλλά να σας πω την αλήθεια και στην πρώτη εγκυμοσύνη που είχα dvd μια φορά το έχω δει όλη κι όλη.τις φωτογραφίες του υπέρηχου τις βλέπω όμως!αλήθεια οι Θεσσαλονικιες που θα κάνετε τους μεγάλους υπερηχους?

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!! :D:D:D

Εγώ ξύπνησα με πόνο και ο καλός μου μου τραβούσε το πόδι, μήπως ηρεμήσω, αλλά δεν έγιναν και πολλά... Αλλά το απόγευμα μου υποσχέθηκε βόλτα στο ΙΚΕΑ (χωρίς το πορτοφόλι του :tongue:) και θα περπατήσω!

Το βράδυ ονειρεύτηκα ότι γέννησα ένα κοριτσάκι με πολύ φουντωτά μαλλιά (σαν την αδερφή της Beyonce ένα πράγμα :mrgreen:) και το έβαλα στο στήθος μου να θηλάσει. Ξύπνησα και σκεφτόμουν να μην το ξεχάσω αυτό το τόσο υπέροχο όνειρο...

Σάγια, εγώ θα τους κάνω στο κέντρο στη Διαγνωστική Εμβρύου και το Papp-A στο εργαστήριο που συνεργάζεται. Η γιατρός μου μου πρότεινε αυτή τη γιατρό και κάποιον στην Καλαμαριά, αλλά το κέντρο ήταν πιο βολικό. Μίλησα μαζί της για να κλείσω ραντεβού και μου φάνηκε πολύ καλή. Η γυναικολόγος μου δεν αναλαμβάνει να κάνει τους μεγάλους υπερήχους, με παρέπεμψε αμέσως σε ειδικούς.

Φελισιτάκι, ξαναφτιάξε το τικεράκι, κάτι έκανες λάθος με τον κώδικα και δεν μετράει. Βάλε την ΠΗΤ σου (κι αν δε σου βγάζει σωστές μέρες, άλλαξε ΠΗΤ να βγάζει ό,τι σου έχει πει ο γιατρός).

(Οντέτ & Σοφάκι, συγγνώμη για τις επαναλήψεις, αλλά σε δύο θέματα γράφω και είστε και στα δύο! :D)

tt1e3

Διαφημίσεις

,

Θα περάσει η βδομαδούλα που θα πάει!!!:tongue:

Οι πιστοποιημένοι γιατροί δίνουν πάντα, εμάς μας έδωσε τώρα αν στην κάνει ο γιατρός σου δεν ξέρω. Εύχομαι να μην είναι τίποτα με το πονάκι! Καλη βόλτίτσα! :D:D:D

και εγω σε εξωτερικό εργαστήριο θα την κάνω όχι στον γιατρό μου, αλλά θα είναι και αυτος εκεί(ο γιατρος μου). Το dvd δεν το θέλω για μένα, ούτε και γω νομίζω να κάτσω να το δώ αλλά για τον άντρα μου που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.. Όσο για την βόλτα στην τράπεζα πήγα και έκανα μιάμιση ώρα:twisted::twisted: Ευτυχώς είχα πάρει βιβλίο μαζί, απλά είναι μακριά απο το σπίτι και βρίσκω ευκαιρία να περπατήσω και λίγο.

zZWsp2.png398Mp3.png

και εγω σε εξωτερικό εργαστήριο θα την κάνω όχι στον γιατρό μου, αλλά θα είναι και αυτος εκεί(ο γιατρος μου). Το dvd δεν το θέλω για μένα, ούτε και γω νομίζω να κάτσω να το δώ αλλά για τον άντρα μου που δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί.. Όσο για την βόλτα στην τράπεζα πήγα και έκανα μιάμιση ώρα:twisted::twisted: Ευτυχώς είχα πάρει βιβλίο μαζί, απλά είναι μακριά απο το σπίτι και βρίσκω ευκαιρία να περπατήσω και λίγο.

Μια χαρά κορίτσι μου, δεν πειράζει, πήρες και τον αέρα σου. Εγώ τελικά σήμερα όλη μέρα μες το σπίτι :roll:..

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

ν όντως πρέπει να πάρεις dvd οπωσδήποτε!και εγώ σε εξωτερικό πιστοποιημενο πηγα αλλά δε μου έδωσε.:( τώρα που το σκεφτομαι όμως μάλλον πρέπει να το ζητήσεις πριν ξεκινήσει η εξέταση.τουλάχιστον έτσι ήταν στην πρώτη μου αυχενικη.θα σου δώσουν μην ανησυχείς αλλιώς θα τραβήξουν οι παππούδες με το κινητό..:-D ααν τα καταφέρουν από τη χαρά που θα έχουν!!:D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

ν όντως πρέπει να πάρεις dvd οπωσδήποτε!και εγώ σε εξωτερικό πιστοποιημενο πηγα αλλά δε μου έδωσε.:( τώρα που το σκεφτομαι όμως μάλλον πρέπει να το ζητήσεις πριν ξεκινήσει η εξέταση.τουλάχιστον έτσι ήταν στην πρώτη μου αυχενικη.θα σου δώσουν μην ανησυχείς αλλιώς θα τραβήξουν οι παππούδες με το κινητό..:-D ααν τα καταφέρουν από τη χαρά που θα έχουν!!:D

Άσε αν βασιστώ στους γονέις μου... Χα χα ο μπαμπάς μου δεν ασχολείται με τα κινητά και η μαμά μου δεν ξέρω αν θα τα καταφέρει ... Καλά δεν έγινε και κάτι θα το ζητήσω πριν μπω αν γίνεται αλλιώς θα του δείξω φωτο που θα μας δώσει και ευτυχώς έχει και ο γιατρός μου 3d υπέρηχο οπότε θα του πω να του κάνει μια μικρή επίδειξη:wink:.

Didi μια χαρά το όνειρό σου!!!Πολύ ευχάριστο. Εγω δεν έχω δεί κανένα όλο κάτι κουλά βλέπω:shock:

Κασσιόπη αν έχεις όρεξη να βγείς κάνε μια μικρή βολτίτσα και μετά πέρνα και απο το σούπερ μάρκετ για να πείς ότι βγείς με λόγο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!!Απορία σας έδωσαν συμπληρώματα;Σίδηρο ασβέστιο κ.λ.π; Εμένα μου τα έδωσε αλλά είπε να τα ξεκινήσω μετά την αυχενική, ασβέστιο, σίδηρο σε υγρή μορφή γιατί του είπα ότι έχω ήδη θέμα, και μαγνήσιο!!!Τώρα πόσα θα παίρνω απο το καθένα δεν ξέρω θα τον ρωτήσω στην αυχενική. Καλά θα του πάω με εκατό απορίες!!!:mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλα ποια δεν ειναι ανυπομονη; Λογικο ειναι!

Εμάς μας έδωσε DVD το οποίο οπως καταλαβαίνεις δν εχει βγει απο το DVD player απο την Παρασκευή! Λογικα θα σας δώσει κι εσάς! Νομίζω όλοι πλέον δίνουν!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Α!!!Απορία σας έδωσαν συμπληρώματα;Σίδηρο ασβέστιο κ.λ.π; Εμένα μου τα έδωσε αλλά είπε να τα ξεκινήσω μετά την αυχενική, ασβέστιο, σίδηρο σε υγρή μορφή γιατί του είπα ότι έχω ήδη θέμα, και μαγνήσιο!!!Τώρα πόσα θα παίρνω απο το καθένα δεν ξέρω θα τον ρωτήσω στην αυχενική. Καλά θα του πάω με εκατό απορίες!!!:mrgreen:

Εγω θα παω μεθαύριο να μου τα γράψει για να τα αρχίσω σιγα σιγα!

Για τις δοσολογιες δεν ξέρω αλλα θα στα πει ολα ο γιατρός σου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Κορίτσια για σας. Τελικά δεν είχαμε καλά νέα. Σβήστε με από τη λίστα. Μόλις επέστρεψα από την απόξεση.

Κοριτσάκι μου γλυκό λυπάμαι τοσο πολυ!

Το εχω περάσει και ξέρω ποσο επώδυνο ειναι γιαυτο το μονο που θα σου πω ειναι να πάρεις μια τεράστια αγκαλια τα παιδάκια σου και ο χρονος θα σβήσει ολη τη στεναχώρια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...