Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλο βραδυ κοριτσια σπο εμενα! Σημερα ειχα πολυ δυσκολη μερα, με τρεξιμο απο το πρωι μεχρι τις 3, και μετα ταξιδεψα με τρενο και μολις τωρα καταφερα να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου στην πολυαγαπημενη μου θεσσαλονικη! Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο μου, ελπιζω να δω κατι και να ειναι καλο! Didi βαλε κ εμενα στις εγκυουλες!

φραουλιτσα, δεν νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο, απλα θα το απεδιδα στην εγκυμοσυνη. Πιστευω οτι αν ηταν συσπασεις θα πονουσες!

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλο βραδυ κοριτσια σπο εμενα! Σημερα ειχα πολυ δυσκολη μερα, με τρεξιμο απο το πρωι μεχρι τις 3, και μετα ταξιδεψα με τρενο και μολις τωρα καταφερα να ξαπλωσω στο κρεβατακι μου στην πολυαγαπημενη μου θεσσαλονικη! Αυριο εχω ραντεβου με τον γιατρο μου, ελπιζω να δω κατι και να ειναι καλο! Didi βαλε κ εμενα στις εγκυουλες!

φραουλιτσα, δεν νομιζω οτι ειναι ανησυχητικο, απλα θα το απεδιδα στην εγκυμοσυνη. Πιστευω οτι αν ηταν συσπασεις θα πονουσες!

Και εγω έτσι νόμιζα... Θα δείξει. Άντε με το καλό το ραντεβού σου στο γιατρό και όλα καλά να πάνε, αν μείνεις Αθήνα ρώτα τον αν έχει κάποιον να σου πεί και ο ίδιος μέχρι να βρείς σε δημόσιο γιατί είναι μεγάλη ταλαιπωρία αυτο!! Καλό βράδυ σε όλες και να είμαστε καλά!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κάτια μου, θα σε βάλω αύριο που θα μπω από υπολογιστή.

Φραουλίτσα, πάρε το γιατρό σου να τον ρωτήσεις καλύτερα.

Να σας ρωτήσω κάτι; έχει καμία ισχυαλγία; εμένα με έχει πεθάνει ο γλουτός μου δυο μέρες τώρα οπότε ξαπλώνω.

tt1e3

Ναι εχεις ιδεα τί μπορεί να είναι; Δεν ειναι πόνος ακριβώς νιώθω σαν ενόχληση σαν κάτι να είναι εκεί σαν να με κρατάει, ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.. Δεν με πονάει ακριβώς.

Φραουλίτσα, είχα και εγώ αυτόν τον πόνο και έχω ακόμα μια ενόχληση που και που. Είχα κάνει μια απότομη κίνηση πριν ενάμιση μήνα, παρόλα αυτά αν και πέρασε καιρός εγώ συνέχισα να έχω ενόχληση ακριβώς στο σημείο που λες. Το ανέφερα στον γιατρό μου και μου είπε πως αν είναι από την απότομη κίνηση δεν μας πειράζει, υπάρχει περίπτωση όμως να είναι κάποιο θέμα με την σπλήνα νομίζω, που προκύπτει κάποιες φορές στην εγκυμοσύνη και θέλει παρακολούθηση. Μου είπε να παρατηρήσω αν με πιάνει η ενόχληση μετά αφού φάω λιπαρές τροφές :confused: Εμένα πάλι νομίζω πως με πιάνει όταν αγχώνομαι...Τον ρώτησα μήπως είναι το έντερο αλλά μου είπε πως ο πόνος του εντέρου είναι διάσπαρτος κια όχι στοχευμένος σε ένα σημείο. Θα σε συμβούλευα να πάρεις καλύτερα τον γιατρό σου όπως είπε και η Didi89. Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως απλά να τον πάρεις μην το αφήσεις, οτιδήποτε διαφορετικό παρατηρούμε πρέπει να τουςτο λέμε κοριτσάκι, μην κολλάς, δεν τον ενοχλείς η δουλειά του είναι. φιλιά, καληνύχτα!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Κορίτσια καλημέρα εγω είμαι μανουλα Οκτωβρίου αλλα μπήκα και διάβασα ολες τις σελιδες. Εχετε περάσει απο καποιες φασεις που ερχονται για μενα πιο μετά :D

Εγω ειμαι 6w+5days πηγαμε τη Δευτερα ακουσαμε καρδούλα και ειδαμε μια μικρη αποκολληση και μου δωσε προγεστερονη και εξτρα ενεση μια φορα τη βδομάδα.

Λογω του οτι ειμαι απο Κυπρο οι ονομασιες των φαρμάκων διαφέρουν.

Καλες εγκυμοσυνες να εχουμε :D

JRfdp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Νέες εγκυουλες καλωσηρθατε και να εχετε τελειομηνες και γερα μωρακια!

Συγχαρητήρια και σε όσες κάνατε αυχενικη! Βλεπω ενα προβάδισμα στα αγοράκια! Ετσι κορίτσια κάντε γαμπρούς και για εμάς που εχουμε κόρες, μπορει και να συμπεθεριασουμε!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Τι κάνετε; Πως είστε;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κορίτσια καλημέρα εγω είμαι μανουλα Οκτωβρίου αλλα μπήκα και διάβασα ολες τις σελιδες. Εχετε περάσει απο καποιες φασεις που ερχονται για μενα πιο μετά :D

Εγω ειμαι 6w+5days πηγαμε τη Δευτερα ακουσαμε καρδούλα και ειδαμε μια μικρη αποκολληση και μου δωσε προγεστερονη και εξτρα ενεση μια φορα τη βδομάδα.

Καλημέρα Georgiana μου με το καλο το μωρακι σου!

Μη σε νοιάζει για την αποκόλληση, με την προγεστερονη θα είσαι κομπλε! Να ξεκουραζεσαι οσο μπορείς κι ολα θα πανε καλα!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Φραουλίτσα, είχα και εγώ αυτόν τον πόνο και έχω ακόμα μια ενόχληση που και που. Είχα κάνει μια απότομη κίνηση πριν ενάμιση μήνα, παρόλα αυτά αν και πέρασε καιρός εγώ συνέχισα να έχω ενόχληση ακριβώς στο σημείο που λες. Το ανέφερα στον γιατρό μου και μου είπε πως αν είναι από την απότομη κίνηση δεν μας πειράζει, υπάρχει περίπτωση όμως να είναι κάποιο θέμα με την σπλήνα νομίζω, που προκύπτει κάποιες φορές στην εγκυμοσύνη και θέλει παρακολούθηση. Μου είπε να παρατηρήσω αν με πιάνει η ενόχληση μετά αφού φάω λιπαρές τροφές :confused: Εμένα πάλι νομίζω πως με πιάνει όταν αγχώνομαι...Τον ρώτησα μήπως είναι το έντερο αλλά μου είπε πως ο πόνος του εντέρου είναι διάσπαρτος κια όχι στοχευμένος σε ένα σημείο. Θα σε συμβούλευα να πάρεις καλύτερα τον γιατρό σου όπως είπε και η Didi89. Δεν είναι κάτι σοβαρό πάντως απλά να τον πάρεις μην το αφήσεις, οτιδήποτε διαφορετικό παρατηρούμε πρέπει να τουςτο λέμε κοριτσάκι, μην κολλάς, δεν τον ενοχλείς η δουλειά του είναι. φιλιά, καληνύχτα!

Εμένα με πιάνει όταν είμαι καθιστή στον υπολογιστή, με λίγο προς τα μπρός το σώμα. Όταν είμαι ξάπλα ή όρθια ή ακουμπάω το σωμα μου στην πλάτη του καναπέ δεν με ενοχλεί. Θα το παρακολουθήσω και με το φαγητό και θα του το πω την Τετάρτη στην αυχενική. Ευχαριστώ πολύ και έχετε δίκιο, όλα πρέπει να τα αναφέρουμε.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κάτια μου, θα σε βάλω αύριο που θα μπω από υπολογιστή.

Φραουλίτσα, πάρε το γιατρό σου να τον ρωτήσεις καλύτερα.

Να σας ρωτήσω κάτι; έχει καμία ισχυαλγία; εμένα με έχει πεθάνει ο γλουτός μου δυο μέρες τώρα οπότε ξαπλώνω.

Didi μου καλωσήρθες!!! Άντε και μας έλειψες με το πινακάκι και την οργάνωσή σου! ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ, να είστε πάντα αγαπημένοι και το παιδάκι σας να ολοκληρώσει την ευτυχία σας!!! Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις! :D

Για την ισχυαλγία που λες... με το που έκλεισα τον δεύτερο μήνα ξεκίνησε στη δεξιά πλευρά... κάποιες φορές ξυπνάω στον ύπνο μου από την ενόχληση αν τύχει να κοιμηθώ από αυτή την πλευρά! Πιστεύω ο συνδυασμός αύξησης βάρους με την χαλάρωση των συνδέσμων που γίνεται στην εγκυμοσύνη το προκαλούν. Πάντως βλέπω ότι με βοηθάει πολύ όταν περπατάω λίγο σαν άσκηση. Δοκίμασέ το!

Καλημέρα και φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γειά σου αφού τα διάβασες θα είδες ότι πάνω κάτω αρκετές είχαμε περιπέτιες αλλά όλα πάνε μια χαρά. Απλά θα πρέπει πλέον να προσέχεις λίγο παραπάνω. Όλα να σου πάνε καλά με ένα γερό μωράκι!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Sagia και Κασσιόπη μου εγώ σας έλεγα για ταχυκαρδία! Νιώθω λίγο πιο ήρεμη που δεν είμαι η μόνη! Χαλάλι για τα παιδάκια μας! Έτσι να νιώθουν το χτυποκάρδι της μανούλας τους και να καταλαβαίνουν πόσο τα αγαπούν!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κορίτσια!

Νέες εγκυουλες καλωσηρθατε και να εχετε τελειομηνες και γερα μωρακια!

Συγχαρητήρια και σε όσες κάνατε αυχενικη! Βλεπω ενα προβάδισμα στα αγοράκια! Ετσι κορίτσια κάντε γαμπρούς και για εμάς που εχουμε κόρες, μπορει και να συμπεθεριασουμε!:tongue::tongue::mrgreen::mrgreen:

Τι κάνετε; Πως είστε;

Καλημέρα!! Προς το παρόν έχεις το μόνο κορίτσι.. Ουρά θα κάνουν οι γαμπροί...:mrgreen: Εγω μια χαρά είμα μόνο που ήπια πολύ νερό εχτές και το βράδυ σηκώθηκα σχεδόν 4 φορές απο τις δώδεκα ως τις πέντε!!! Ευτυχώς πόνους άλλους δεν πεχω αν και πριν την εγκυμοσύνη η μέση με έπιανε συχνά... Κουλό; Καλημερούδια και πσλι και καλή επιτυχία Σταφυλάκι και mommy to be!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!:D Αχχ, τι ωραία μέρα! Ο ήλιος λάμπει και όλη η πλάση χαιρεται :D:D:D:D

Γειά σου Georgiana, με το καλό το μωράκι σου!!! Τον Σεπτέβρη ήρθαμε διακοπές με τον άντρα μου στην περιοχή της Πάφου και περάσαμε τέλεια!!!:D:D:D

Καλή επιτυχία στα κορίτσια!!!:D:D:D:D

Φιλάκια σε όλες!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Καλημέρα!! Προς το παρόν έχεις το μόνο κορίτσι.. Ουρά θα κάνουν οι γαμπροί...:mrgreen: Εγω μια χαρά είμα μόνο που ήπια πολύ νερό εχτές και το βράδυ σηκώθηκα σχεδόν 4 φορές απο τις δώδεκα ως τις πέντε!!! Ευτυχώς πόνους άλλους δεν πεχω αν και πριν την εγκυμοσύνη η μέση με έπιανε συχνά... Κουλό; Καλημερούδια και πσλι και καλή επιτυχία Σταφυλάκι και mommy to be!!

Χαχαχα! Ετσι να εχει να διαλέγει η κόρη μου!:mrgreen::mrgreen::tongue::tongue:

Εσυ κοριτσάκι μου σε μια βδομάδα εχεις αυχενικη;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα και από μένα Κορίτσια!!!!όντως η μέρα είναι τέλεια..χαρούμενη,ξεσηκωτικη!!!!κρίμα που θα χάσω το πρωινό φτιάχνοντας φρικασε..χαχα!σας το χάλασα φανταζομαιείμαι λίγο τραγική!καλή επιτυχία σταφυλακι και mommy to be θα περιμένουμε νέα!

Georgiana καλώς ήρθες με το καλό το μωράκι σου!καλή και εύκολη εγκυμοσύνη σου εύχομαι!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...