Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09......Αυχενική
  3. audette17.............09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. Sagia....................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  7. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki...............16/09
  9. Babezu.................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  10. s0faki....................17/09.......♥♥♥
  11. mommy to be.....19/09

12. Φραουλίτσα*.......20/09.......♥♥♥
  13. Jenny_bill.............23/09

14. Didi89..................24/09.......♥♥♥
  15. Aggeliki83...........25/09
  16. felicitaki...............30/09.......♥♥♥
  17. Lefki.....................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  18. lolitaki78..............09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  19. marina-mou

tt1e3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09......Αυχενική
  3. audette17.............09/09......Αυχενική.......Κοριτσάκι
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. Sagia....................12/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  7. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki...............16/09
  9. Babezu.................16/09......Αυχενική.......Αγοράκι
  10. mommy to be.....19/09

11. Φραουλίτσα*.......20/09.......♥♥♥
  12. Jenny_bill.............23/09

13. Didi89..................24/09.......♥♥♥
  14. Aggeliki83...........25/09
  15. felicitaki...............30/09.......♥♥♥
  16. Lefki.....................08/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  17. lolitaki78..............09/10.......♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ
  18. s0faki
  19. marina-mou

Γειά σου ρε Didi με τα πινακάκια σου!!!Τί θα κάναμε χωρίς εσένα;Να ζήσετε με τον αντρούλη σου και να ριζώσετε!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Εσύ πότε έχεις αυχενική; Αυτο για τις συσπάσεις δεν το ήξερα. Και πως καταλαβαίνεις οτι εκείνη την ώρα έχεις συσπάσεις;

zZWsp2.png398Mp3.png

Γειά σου ρε Didi με τα πινακάκια σου!!!Τί θα κάναμε χωρίς εσένα;Να ζήσετε με τον αντρούλη σου και να ριζώσετε!!!Να είστε πάντα ευτυχισμένοι!!! Εσύ πότε έχεις αυχενική; Αυτο για τις συσπάσεις δεν το ήξερα. Και πως καταλαβαίνεις οτι εκείνη την ώρα έχεις συσπάσεις;

Ευχαριστούμε πολύ! Αυχενική έχω σε 10 μέρες και κοντεύω να σκάσω! Άντε να δούμε και πόσο είναι το νινί, γιατί σε κάθε υπέρηχο μεγαλύτερο βγαίνει (σύμφωνα με τον τελευταίο, την Πέμπτη, είμαι 11+2 ή 3, άρα μάλλον δεν θα είναι ζυγός, πάνε οι ελπίδες μας). Άρχισε και ελάχιστα να φαίνεται η κοιλιά μου!

Για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω πώς αναγνωρίζεις τις συσπάσεις. Προσωπικά όποτε πονάω έστω και λίγο το αποφεύγω. Αλλά ας μας πουν τα κορίτσια που έχουν γεννήσει ξανά...

(Είμαι control freak, αν δεν τα έχω όλα οργανωμένα, χάνομαι! :tongue:)

tt1e3

Ευχαριστούμε πολύ, Κασσιόπη μου! Ο απόγονος ετοιμάζεται!

Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα, να έχεις μια τελειόμηνη και υγιή εγκυμοσύνη! Είσαι καλά;

Φραουλίτσα, κοίτα τι βρήκα Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε συσπάσεις, τι νιώθουμε ακριβώς;

tt1e3

Διαφημίσεις

Ευχαριστούμε πολύ, Κασσιόπη μου! Ο απόγονος ετοιμάζεται!

Και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα, να έχεις μια τελειόμηνη και υγιή εγκυμοσύνη! Είσαι καλά;

Φραουλίτσα, κοίτα τι βρήκα Πώς καταλαβαίνουμε ότι έχουμε συσπάσεις, τι νιώθουμε ακριβώς;

Μια χαρά κορίτσι μου:D Πολύ σπάνια, έχω καμιά ναυτία. :cool: Από αγωνία πάντως μπόλικη όπως όλες μας...Ααα δεν σου είπα..και εγώ ζυγός!:tongue:

Το δικό μου μπεμπέ μάλλον παρθενάκι..ίσως και λέων :roll:

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Που είσαι βρε didi και θα χάσουμε το μπούσουλα εδω χωρίς το πινακακι σου!!:D

Να ζήσετε!!!!πάντα ευτυχισμένοι!!να γερασετε μαζί και να φτιάξετε μια υπέροχη οικογένεια!!

Συσπάσεις κορίτσια είναι όταν πετρωνει η κοιλιά.σαν να πεθαίνεις κράμπα σε όλη την κοιλιά όμως.εγώ άρχισα να τις νιώθω σε προχωρημένη εγκυμοσύνη δηλαδή 7ο μήνα περίπου απ'ολα θυμάμαι.τόσο νωρίς δε νομίζω να νιώθει κάποια από εσάς.έχω φίλη που όπως σας είπα ήταν 7 μήνες ξάπλα με συσπάσεις από την πρώτη μέρα!οπότε μακριά από εμας!

Ταχυκαρδία είχα επίσης στην πρώτη εγκυμοσύνη.θυμάμαι έλεγα στο γιατρό νιώθω την καρδιά μου λες και χτυπάει στο λαιμό.αλλά δεν είχα κάνει τπτ.μου είχε πει να μην ανησυχώ.

Όσο για το fb όπως είπα χθες δεν το'χω το θέμα.θα ακολουθούσα για να μη σας χάσΩ..

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Αχ ανχώθηκα τώρα. Εγω νιώθω σαν βάρος δεξιά κοντά στα πλευρά, έχει καμία σχέση ή είναι άσχετο; Σαν πιάσιμο ένα πράγμα... Όσο για την αυχενική και εγώ θα ΣΚΑΣΩ!! Μετράω τις μέρες δεν μπορώ να περιμένω και που και που μου μπαίνουν και χαζές ιδέες...:twisted: Όσο βδομάδων και να πάω μου φαίνεται ποτε δεν θα ησυχάσω... Έλεος!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Κασσιόπη θυμάμαι ότι είχες έντονες αναγουλες στην αρχή ε?πότε σου σταμάτησαν?εγώ ακόμα βρε παιδιά..

Για τις συσπάσεις εννοώ ήταν ξάπλα γιατί είχε ασταμάτητες και πονούσε.δε μιλάω για συσπάσεις μια στο τόσο.για να μην ανησυχήσει καμιά κοπέλα.Φραουλιτσα δεν είναι συσπασεις αυτο μη στεναχωριεσαι.θα έρθει η αυχενικη και θα είναι όλα καλά,θα χαλαρωσεις..δες εμένα!μες στην ανετιλα μετά την εξέταση!:D

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Ειναι κλειστο το γκρουπ βρε κοριτσια δεν βλεπει κανεις ασχετος τιποτα! Τεσπα απο μια αποψη σας καταλαβαινω κι εγω δεν σκοπευω να βαλω το παιδι μου στο facebook να το βλεπει ολος ο κοσμος, αλλα γι'αυτο ειναι κλειστο...

Εμεις μεταξυ μας θα βαζαμε οτι βαζαμε και γενικα θελω να ειμαι οσο καλοπροαιρετη γινεται με τους ανθρωπους και ειδικα με μας που ειμαστε στην ιδια φαση. Ειμαι σε ενα αλλο group με 50 κοπελες κυριως απο Αμερικη αγγλοφωνες και ειναι τελεια και ζηλεψα!!! αυτο εδω ειναι https://www.facebook.com/groups/1389143338058909/

Λεω εμεις γιατι να μην εχουμε εδω στην Ελλαδιτσα? Προφανως οσο φιλοξενοι και καλοι ειμαστε σε αλλα θεματα οι Ελληνες βλεπω και ποσο καχυποπτοι ειμαστε χωρις να θελω να θιξω καμια σας!!

Αλλα πραγματικα ειναι τελεια, χοντρες, αδυνατες, μικρες, μεγαλες ολες λενε τα θεματα τους και ολες βοηθανε σχολιαζουν, κανουν πλακα, βαζουν τις κοιλιες, τα ηδη παιδια τους, τα σκυλια τους κλπ... και θα παραμεινει μικρο γκρουπ για να υπαρχει οικειότητα.

Κριμα που δεν συμφωνείτε αλλα εμενα η απροσωπία μου φαινεται παρα πολυ κακη και οχι ιδιαιτερα ανθρωπινη, και ας με εχουν βοηθησει τα φορουμ σε αποριες μου κατα καιρους και οσο προσπαθουσα για μωρακι.

Ασε που οτι γραφετε εδω τα βλεπει οοοοολος ο κοσμος με μια απλη αναζητηση!

Θα σας παρακολουθω κι εγω που και που και ευχομαι να ειμαστε οοοολες καλα με γερα μωρακια και οσο πιο ευκολους τοκετους γινεται!!!!!!!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Κασσιόπη θυμάμαι ότι είχες έντονες αναγουλες στην αρχή ε?πότε σου σταμάτησαν?εγώ ακόμα βρε παιδιά..

Για τις συσπάσεις εννοώ ήταν ξάπλα γιατί είχε ασταμάτητες και πονούσε.δε μιλάω για συσπάσεις μια στο τόσο.για να μην ανησυχήσει καμιά κοπέλα.Φραουλιτσα δεν είναι συσπασεις αυτο μη στεναχωριεσαι.θα έρθει η αυχενικη και θα είναι όλα καλά,θα χαλαρωσεις..δες εμένα!μες στην ανετιλα μετά την εξέταση!:D

Μακάρι βρε Sagia!!! Να χαλαρώσω και λίγο!!!Πάντως πλέον έχω πάρει ανάσα και το χαίρομαι πια και το λέω στους κοντινούς, γιατί πριν δεν ήθελα να το συζητάω με άλλους εκτος απο εδώ!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Sagia μου είχα και εμετούς..Από την 11η εβδομάδα και μετά ήμουν πολύ καλύτερα, ουσιαστικά δηλαδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισα να συνέρχομαι αργά και σταθερά. Πλέον είμαι τελείως καλά, σπάνια μόνο καμία ναυτία. Κουράγιο καλή μου όπου να ναι θα συνέρθεις και εσύ.

φραουλιτσα για τον πόνο δεξια, είναι ακριβώς κάτω από τα πλευρά?

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Sagia μου είχα και εμετούς..Από την 11η εβδομάδα και μετά ήμουν πολύ καλύτερα, ουσιαστικά δηλαδή τις τελευταίες 2 εβδομάδες άρχισα να συνέρχομαι αργά και σταθερά. Πλέον είμαι τελείως καλά, σπάνια μόνο καμία ναυτία. Κουράγιο καλή μου όπου να ναι θα συνέρθεις και εσύ.

φραουλιτσα για τον πόνο δεξια, είναι ακριβώς κάτω από τα πλευρά?

Ναι εχεις ιδεα τί μπορεί να είναι; Δεν ειναι πόνος ακριβώς νιώθω σαν ενόχληση σαν κάτι να είναι εκεί σαν να με κρατάει, ελπίζω να κατάλαβες τι εννοώ.. Δεν με πονάει ακριβώς.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...