Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Felicitaki πες μου, με ενδιαφερει πολυ. Θελω στο ελενα, γιατι ακουσα πολυ καλα λογια. Σε καθε περιπτωση παντος κοριτσια, εχω κλεισει απο χθες ραντεβου με τον δικο μου γιατρο θεσσαλονικη, γιατι μετα απο τοσα χρονια τον εμπιστευομαι, κ θα του ζητησω να μου συστησει καποιον αθηνα αν ξερει! Παντος ολες οι συμβουλες εννοειται δεκτες! Ο αλλος ο γιατρος δεν μου γεμισε το ματι και αν κατι το παρεις απο την αρχη στραβα...καταλαβαινετε...

Σου στέλνω προσωπικό μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται δημόσια να αναφέρω ονόματα κτλ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια Sagia για την αυχενική σου τπωρα όλα μια χαρά!!! Μου φαίνεται ή έχουμε πολλά αγοράκια για αρχη;; Mommy to be & Σταφυλάκι καλή επιτυχία λαι σε εσάς και καλά αποτελέσματα!! Μακάρι να δείτε και σεις φύλο μωρού!!! Τι ωραία!! Προχωράμε σιγά σιγά!!! Εγω είμαι σε μια εβδομάδα και ανυπομονώ!! Το μόνο οτι το ραντεβού είναι πρωί για να έρθει και ο γιατρός αλλά έτσι δεν μπορεί ο άντρας μου... Θα πάω με τους γονείς μου, αλλά την επόμενη πρώτα ο Θεός αν όλα πάνε καλά θα την κλείσω απόγευμα!!! Κατα τα άλλα μια απο τα ίδια και μένα έχει πρηστεί η κοιλιά μου και πλέον δύσκολα κρύβεται.. Καλη μέρα σε όλες!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα εγκυουλες!!!πως είστε σήμερα?εγώ ξύπνησα αλλιώς σήμερα..ήρεμη να το πω,αισιόδοξη??με το καλό οι επόμενες αυχενικες σταφυλακι και mommy tobe καλή επιτυχία!εμείς σήμερα πολύ πλάκα με τον άντρα μου..περίμενε να ακούσει ότι θα αποκτήσει κορουλα και όλο τον πειράζω τον καημενουλη!χθες απτην χαρά μου ξέχασα να αναφέρω και κάτι αρνητικό..πήγα στο γιατρό μου να δει τα αποτελέσματα,με ζύγισε και μου μέτρησε πίεση η οποία αντί για 10-11 που έχω πάντα ήταν 14!!ανησύχησε κ μου είπε θα πηγαίνω να μου την μετράει για παρακολουθηση.ήταν αρκετά μετά την αυχενικη λογικά θα μου είχε φύγει το αγχος.έχει καμιά σας θέμα με την πίεση??

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια για σας και από εμένα. Είμαι και εγώ στην 13η εβδομάδα και περιμένω από μέρα σε μέρα αποτελέσματα από CVS γιατί έχουμε και οι δύο το στίγμα. Με έχει φάει η αγωνία..

Καλά αποτελέσματα marina-mou! Έυχομαι να πάνε όλα καλά. Φαντάζομαι την αγωνία σου..Να σκέφτεσαι πως οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου.

Κορίτσια χάθηκα το ξέρω αλλά είχα πολλές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα και δεν προλάβαινα να μπω..Πω πω! γράψατε τόσα πολλά!

Συγχαρητήρια στα κορίτσια για τις αυχενικές!:D:D:D:D Καλώς ήρθαν οι νέες εγκυούλες!!!!!:D:D Σαν να βλέπω πολύ γαλάζιο:D για να δούμε...

Κάπου κάποτε διάβασα για κάτι ταχυκαρδίες που έχει κάποια κοπέλα, έχω και εγώ. Είμαι μια κουβέντα πίσω, δεν πειράζει ε? φιλάκια!!!:D:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια !!! Μπαινω απο το κινητο να σας καλησπερισω. Διαβαζω ευχαριστα νεα κ χαιρομαι πολυ. Αντε ολες με τις αυχενικες κ τα μωρουδελια σας !!! Ευχομαι σε πολυ λιγο καιρο να μιλαμε ολες για τα μπεμπακια που εχουμε στα παρκοκρεβατα.

Jenny πολυ ομορφη η ιδεα σου για την ομαδα. Ομως εγω δεν πολυ θελω το FB οποτε θα τα λεμε απο εδω.

Sagia μπορεις να πηγαινεις στο φαρμακειο να σου μετρησουν μερικες φορες την πιεση κ να δεις τι γινεται. Μπορει να ταν τυχαιο γεγονος ή αγχος αμα εχεις συνηθως 10-11.

xj92p3.png

Τα θεωρω πολυ απροσωπα τα φορουμ με ενα ψευδωνυμο και οτι να'ναι... δεν το ειχα ποτε...

Ειχε φτιαξει γκρουπ μια κοπελα οταν γεννησε η αδερφη μου στο facebook και αρκετες γινανε και φιλες!! Γνωριζεσαι καλυτερα...

Σας ξαναβαζω το λινκ και οποιες θελουν θα ηταν ωραια να γνωριστουμε και να δουμε τις μουτσουνες μας!!

Καλες απαντησεις σε ολες ειτε σε αυχενικες ειτε σε οτιδηποτε!! Εχουμε κι εμεις αυχενικη την δευτερα και εχουμε αγωνια!!

Το λινκ ειναι:

https://www.facebook.com/groups/779739245437968/

Σας φιλώ!!!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Sagia με το καλο το αγοράκι σας...

Stafylaki οντως ειναι απίστευτο να βλέπεις ενα μικρό ανθρωπακι μεσα στην κοιλια σου να κουναει χεράκια σα να σε χαίρεται, να τεντωνεται,να στριφογυρίζει...

Καλη επιτυχία λοιπον στην αυχενικη οπως το ίδιο ευχομαι και στην mother to be

Φράουλιτσα μη στενοχωριεσαι αφου τουλαχιστον θα εχεις κοντα τους γονείς σου την επομενη θα έρθει και ο αντρουλης σου

Για το θέμα της αυξημένης πίεσης δεν το εχω παρατηρήσει να σας πω την αληθεια...

Αλλα καλο ειναι να το παρακολουθείτε οσα κοριτσάκια το εντοπίσατε και να το συζητάτε με τον γιατρο σας ο οποίος ξερει το ιστορικό σας και θα σας βοηθήσει αν τυχόν χρειαστεί..

Εγώ πηρα τηλ για να ρωτησω για την Papp-a και τα αποτελεσματα τα πηρε ο γιατρουλης μου τον οποιο θα δω την αλλη βδομαδα..

Για να μην με πηρε τηλ λογικά δεν θα βρήκε κατι ανησυχητικό..οποτε αναμονή μεχρι την επομενη βδομαδα...

Επισης η κοιλίτσα μου εχει αρχίσει να κανει την εμφάνιση της αισθητά...αντε να μεγαλωσει κι αλλο να μπαινω πρώτη στην ουρά στο σούπερ μαρκετ....χαχαχαχα

Nv6Vp2.png

Τα θεωρω πολυ απροσωπα τα φορουμ με ενα ψευδωνυμο και οτι να'ναι... δεν το ειχα ποτε...

Ειχε φτιαξει γκρουπ μια κοπελα οταν γεννησε η αδερφη μου στο facebook και αρκετες γινανε και φιλες!! Γνωριζεσαι καλυτερα...

Σας ξαναβαζω το λινκ και οποιες θελουν θα ηταν ωραια να γνωριστουμε και να δουμε τις μουτσουνες μας!!

Καλες απαντησεις σε ολες ειτε σε αυχενικες ειτε σε οτιδηποτε!! Εχουμε κι εμεις αυχενικη την δευτερα και εχουμε αγωνια!!

Το λινκ ειναι:

Σας φιλώ!!!

Καλησπέρα Jenny_bill! Καλώς ήρθες στην όμορφη παρέα μας!

Εγώ πάλι είμαι τελείως κατά του facebook και ειδικά στο να ανεβάζω φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Πάντως το φόρουμ είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το facebook, έχεις δίκιο, αλλά εσένα από ότι καταλαβαίνω δεν σου αρέσει.:cool: Εγώ πάλι το έχω νιώσει σωτήριο σε πάρα πολλές στιγμές. Μίλησα με κοπέλες που έτυχε να συμπάσχουν, άλλες με μεγαλύτερη εμπειρία, κοπέλες που είχαν περάσει τα ίδια άσχημα και πλέον είχαν σταθεί στα πόδια τους. Επίσης διάβασα κάποια στιγμή της ζωής μου από αρχεία και ομολογώ πως ήταν η σωσίβια λέμβος μου λίγο πριν ξεκινήσω ψυχοθεραπεία.

Ο λόγος που υποστηρίζω τόσο πολύ το φόρουμ και συγκεκριμένα το parents είναι γιατί πραγμστικά βοηθήθηκα απίστευτα πολύ και θα είμαι ευγνώμων για όλη μου την ζωή σε αυτά τα κορίτσια...Και έκανα φυσικά και φίλες! Η Μαρία 06 είναι μία από τις φίλες του parents την οποία γνώρισα τότε, είναι και αυτή στο παρεάκι ''μανουλες Σεπτεμβρίου 2015''

φιλάκια!:D:D:D * Jenny_bill όπως καταλαβάινεις εμείς θα τα λέμε από εδώ;)

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Sagia με το καλο το αγοράκι σας...

Stafylaki οντως ειναι απίστευτο να βλέπεις ενα μικρό ανθρωπακι μεσα στην κοιλια σου να κουναει χεράκια σα να σε χαίρεται, να τεντωνεται,να στριφογυρίζει...

Καλη επιτυχία λοιπον στην αυχενικη οπως το ίδιο ευχομαι και στην mother to be

Φράουλιτσα μη στενοχωριεσαι αφου τουλαχιστον θα εχεις κοντα τους γονείς σου την επομενη θα έρθει και ο αντρουλης σου

Για το θέμα της αυξημένης πίεσης δεν το εχω παρατηρήσει να σας πω την αληθεια...

Αλλα καλο ειναι να το παρακολουθείτε οσα κοριτσάκια το εντοπίσατε και να το συζητάτε με τον γιατρο σας ο οποίος ξερει το ιστορικό σας και θα σας βοηθήσει αν τυχόν χρειαστεί..

Εγώ πηρα τηλ για να ρωτησω για την Papp-a και τα αποτελεσματα τα πηρε ο γιατρουλης μου τον οποιο θα δω την αλλη βδομαδα..

Για να μην με πηρε τηλ λογικά δεν θα βρήκε κατι ανησυχητικό..οποτε αναμονή μεχρι την επομενη βδομαδα...

Επισης η κοιλίτσα μου εχει αρχίσει να κανει την εμφάνιση της αισθητά...αντε να μεγαλωσει κι αλλο να μπαινω πρώτη στην ουρά στο σούπερ μαρκετ....χαχαχαχα

Καλά αποτελέσματα κοριτσάκι μου!!!:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Το λινκ ειναι:

Σας φιλώ!!!

Με το καλό η αυχενική σου!!! Καλά αποτελέσματα!!!:D:D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Σορρυ αλλά και εγώ θα συμφωνήσω με την Κασσιόπη προτιμώ το parents απο το facebook, δεν μου αρέσει να εκθέτω τόσο πολύ δημόσια την προσωπική μου ζωή. Και νιώθω οτι εκφράζομαι πιο άνετα διατηρώντας την ανωνυμία μου, μπορώ να μιλήσω για πράγματα που αλλιώς δεν θα έλεγα.

zZWsp2.png398Mp3.png

Ας παρω και γω θέση...

Εγώ δεν διαφωνώ με το εγχείρημα να δημιούργηθει ενα γκρουπ στο fb..

Απλα για να φτασω στο σημείο με ονοματεπώνυμο να εκθέτω τη ζωη μου θα πρεπει να μου εμπνέουν τα μέλη του γκρουπ μια οικειοτητα..

Την οποία δεν μπορεις να δημιούργησες σε τοςο σύντομο χρονικό διάστημα..

Και γιατι το λεω αυτο;;

Γιατι εχω υπάρξει σε αλλο φόρουμ και να κανω πολυ καλες φίλες ομως στο εγχείρημα να μεταφέρουμε αυτήν την ομάδα στο fb δεν δούλεψε γιατι κάποιες που δεν συμμετείχαν ενεργά θεωρούνταν ως περιττές διαγράφονταν ή μεχρι να διαγράφουν δημιουργούνταν ιντερνετικοθ τσακωμοί πέρα απο το αρχικό πνεύμα της ομάδας...

Anyway προς το παρον δεν αισθάνομαι έτοιμη να μπω στη ομαδα του fb και οπως και να χει ειμαι ενας ανθρωπος οπως και η Φράουλιτσα που δεν μου αρεςει να εκθέτω τη ζωη μου και κυρίως αυτήν την τοςο σημαντική προσωπική μου στιγμη...

Για να μην παρεξηγηθώ....δεν κατηγορώ κανένα κοριτσι που δεν εχει τους δικούς μου

ενδοιασμούς απλα ο καθένας πράττει οπως νιώθει...

Επομένως και γω θα συνεχίσω να μιλάω με ολα τα κοριτσια απο εδω...

:P:wink:

Nv6Vp2.png

Ούτε και εγω φέρω άποψη για το αν είναι σωστό ή όχι να γίνει ομάδα στο facebook ή το να συμμετάσχει ο καθένας απλά εγώ δεν νιώθω άνετα με κάτι τέτοιο, όπως π.χ. δεν μου αρέσει όταν βγαίνω με κάποιους και το δημοσιεύουν στο facebook ειμαι εκεί με αυτον κ.τ.λ.... Απλά είναι πως εγώ βλέπω τα πράγματα και πως νιώθω απέναντι σε κάτι τέτοιο. Αν σου αρέσει θα χαρώ να συνεχίσουμε να τα λέμε απο εδώ.;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Κορίτσια μου, εγώ έλειπα επειδή είχαμε honeymoon! Παντρευτήκαμε με τον καλό μου την Πέμπτη και φύγαμε για τριήμερο. Σας διάβασα, κράτησα τις σημειώσεις μου και σε λίγο θα φτιάξω τη λίστα μας!

Συγχαρητήρια σε όσες κάνατε ήδη την αυχενική σας, με το καλό τα μωράκια σας (αγοράκια και κοριτσάκια)!!! Υπομονή σε όσες περιμένουμε!

Σάγια, Λεύκη, Μαρία, όλα εντάξει με τις αιμορραγίες σας; Σταμάτησε το αίμα; Να ξεκουράζεστε πολύ...

Σάγια, εγώ μόνο υψηλή πίεση δεν έχω (ακόμη!). Να ακούς το γιατρό σου και όλα θα πάνε καλά!

Μαρίνα, καλά αποτελέσματα, γλυκιά μου!

Τζένη μου, κι εγώ θα προτιμήσω το φόρουμ (προς το παρόν τουλάχιστον), για τους λόγους που είπαν και τα κορίτσια.

Εγώ δεν έχω ταχυπαλμίες, αλλά λαχανιάζω πολύ εύκολα. Ακόμη κι αν μιλάω γρήγορα λαχανιάζω...

Το μωράκι μας να το χαϊδεύουμε όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά όχι όταν έχουμε συσπάσεις. Αυτό το είχα διαβάσει σε κάποια από τις δύσκολες στιγμές του φόρουμ, αλλά δεν έλεγε η κοπέλα γιατί...

Επίσης, για τα ραντεβού που λέγατε, στο εξωτερικό που διαβάζω σε άλλα φόρουμ (Αμερική-Καναδά) δεν κλείνουν πριν την 11η-12η εβδομάδα, το οποίο μου φαίνεται τραγικά αργά. Εγώ πάντως που πήγα την 5η δεν είδαμε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ. Την επόμενη είδαμε εμβρυικά στοιχεία.

Τέλος, η γιατρός μου δε ζήτησε επαναληπτική χοριακή, αλλά εγώ για να μην αγχώνομαι έκανα κρυφά μετά από 4 μέρες. Αυτά!

tt1e3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...