Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!!! Και εγω μανούλα Σεπτεμβριου 2015 με ΠΗΤ 23 Σεπ.

Ειμαι 28 χρονών και μετα απο προσπαθεια 1,5 χρόνου με πολυκυστικές ωοθηκες είμαστε εγκυοι!!!

Θα γεννησω οταν ερθει η ωρα με το καλο στο Αττικο γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και θα ηθελα με φυσικο τοκετο και αν αντεξω ουτε με επισκληριδιο!

Εψαχνα να βρω κανενα group στο Facebook αλλα τίποτα... εχω βρει ενα με μαμαδες απο εξωτερικό αλλα θελω να μιλαω με Ελληνιδες και γυναικες που μενουν στην Ελλαδα!! Ας φτιαξουμε ενα group κλειστο ρε κοριτσια να ανεβαζουμε και φωτογραφιες να βλεπουμε και τις μουτσούνες μας και τις κοιλιες μας και τους υπερηχους μας!!! Καλη εγκυμοσυνη σε όλες μας!! Οποια θελει ας μου στειλει πμ να το ξεκινησουμε το group γιατι χρειαζεται να κανεις add ατομα για να φτιαχτει.

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και ειδικά μετά απο τόσο κόπο θα νιώθεις τέλεια πιστεύω!!!Όλα καλά να σου πάνε και σένα και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Αλήθεια ποιόν γιατρό έχεις στο Αττικό είχα πάει και εγω τον Σεπτέμβρη, με ραντεβού κλεισμένο και με είδαν μετα απο κανα δυο ώρες γιατί ο καθένας έβαζε τον δικό του και μου είχε φανεί λίγο περίεργη η κατάσταση. Τελικά πήγα σε ιδιωτικό γιατρό που είχα απο γνωστή και δεν το μετάνιωσα. Άν είχα πετύχει καλό γιατρό μπορεί και εγώ να συνέχιζα στο Αττικό δεν ξέρω... Πάντως τότε έφηγα με κλάματα..

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και ειδικά μετά απο τόσο κόπο θα νιώθεις τέλεια πιστεύω!!!Όλα καλά να σου πάνε και σένα και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Αλήθεια ποιόν γιατρό έχεις στο Αττικό είχα πάει και εγω τον Σεπτέμβρη, με ραντεβού κλεισμένο και με είδαν μετα απο κανα δυο ώρες γιατί ο καθένας έβαζε τον δικό του και μου είχε φανεί λίγο περίεργη η κατάσταση. Τελικά πήγα σε ιδιωτικό γιατρό που είχα απο γνωστή και δεν το μετάνιωσα. Άν είχα πετύχει καλό γιατρό μπορεί και εγώ να συνέχιζα στο Αττικό δεν ξέρω... Πάντως τότε έφηγα με κλάματα..

Εγω εχω τον Χρελια... ειχα παει σε διαφορους γενικα και σε ιδιωτικο και στο Αλεξανδρα ο αλλος και μονο ο Χρελιας με συμβουλευεσαι σωστα και μου εδωσε την σωστη θεραπεια και μπαμ!! Νατο το μπεμπι!!

Δεν παιρνει λίγα... 1.500? αυτός, 250? ο αναισθησιολόγος αλλα δεν με απασχολουσε αυτο γιατι ηθελα να μεινω εγκυος!!! Μου τον συστησαν κατι γνωστοι με σοβαρο προβλημα που εκαναν μωρο!

Εχω ακουσει για αυτον οτι ξεγενναει φυσιολογικα μεχρι τελους και ξεγενναει και διδυμα φυσιολογικα.

Και γενικα μεχρι τωρα τον εχω δει πολυ μαζεμενο με φαρμακα κλπ, προσπαθει πιο φυσικα σε ολα γενικοτερα...

Τον ρωτησα για το νοσοκομειο και μου ειπε οτι δεν ειναι και το τελειο αλλα ειναι καθαρο και εχει καλες νοσοκομες και μαιες. Ειναι και καθηγητης και ειναι απο τους πιο ακριβοπληρωμενους οποτε οτι ζητησει γινεται... αυτα μου εχουν πει!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Τι εχεις ακουσει για το Αττικο??? Αχ και ο γιατρος μου ειναι ο Χρελιας και ξεγενναει μονο εκει!!! :roll:

Δεν εχει να κανει με τους γιατρούς αλλα με τη νοσηλεία μετα...

Οι νοσοκόμες δεν ηταν καθολου συνεργασιμες...

Το μωρο δυσανασχετουσε να θηλάσει και εκ των υστέρων κατάλαβε οτι έφταιγε μια κρέμα πιυ χρησιμοποιούσε για τις θηλές και αυτες επέμεναν οτι αφου δεν μπορει να φαει το παιδί να του δώσουν γάλα σκόνη... Για να ηρεμήσει να μην κλαίει...

Η κοπελα επέμενε γιατι δεν ηταν και πρωτάρα και λογομαχησαν πολυ ασχημα..

Τωρα βεβαια μπορει να ειναι και μεμονωμένο περιστατικό αλλα καλο ειναι να το ξερεις γιατι ειδικά σε μας που ειναι το πρωτο μας παιδακι ο θηλασμος θελει επιμονή και υπομονη

Nv6Vp2.png

Δεν εχει να κανει με τους γιατρούς αλλα με τη νοσηλεία μετα...

Οι νοσοκόμες δεν ηταν καθολου συνεργασιμες...

Το μωρο δυσανασχετουσε να θηλάσει και εκ των υστέρων κατάλαβε οτι έφταιγε μια κρέμα πιυ χρησιμοποιούσε για τις θηλές και αυτες επέμεναν οτι αφου δεν μπορει να φαει το παιδί να του δώσουν γάλα σκόνη... Για να ηρεμήσει να μην κλαίει...

Η κοπελα επέμενε γιατι δεν ηταν και πρωτάρα και λογομαχησαν πολυ ασχημα..

Τωρα βεβαια μπορει να ειναι και μεμονωμένο περιστατικό αλλα καλο ειναι να το ξερεις γιατι ειδικά σε μας που ειναι το πρωτο μας παιδακι ο θηλασμος θελει επιμονή και υπομονη

Νομιζω δυστυχως στα δημοσια εχει να κανει και με τους γιατρους...Αν ειναι ονομα και διευθυντης ας πουμε τον φοβουνται και ειναι πιο προσεκτικο το προσωπικο με τον ασθενη του... το εχω δει και στην μητερα μου σε ενα χειρουργειο και μου το εχουν πει και σε αλλες περιπτωσεις. Αν εχεις παει σε εφημερια ετσι απλα ή με καποιον γιατρο που δεν ειναι πολυ γνωστος τοτε τρως λίγο γραψιμο... :|

Επισης πριν 30 μερες γεννησε μια φιλη μου στο Ιασω το 2ο και μου ειπε επι λεξη:

- Σε ολο τον 4ο οροφο μονο εγω εκανα αποκλειστικο θηλασμο! Σε ολα τα μωρα δωσανε σκονη σωνει και ντε γιατι τρομαζουν τις μαμαδες και ιδιως τις νεες! Τσαμπα τα λεφτα μου και τσακωθηκα και πολυ ασχημα!! -

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Και αντε ρε κοριτσια!!! ελατε στο group να γνωριστουμε καλυτερα. το εχω κανει κλειστο και δεν μπορει να δει κανεις τι θα λεμε και τι θα ανεβαζουμε! αντε να ανεβασουμε φωτο με κοιλιτσες, υπερηχους κλπ...

Εχω ηδη 1 μελος!! και την αδερφη μου που απλα χρειαζοταν για να το ανοιξω! χεχε!!

https://www.facebook.com/groups/779739245437968/

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Διαφημίσεις

Λοιποοοον...καλώς να τον δεχτώ και τον δεύτερο γιο με το καλό!!!:D όλα καλά ευτυχώς είναι μια χαρά το μωράκι μου 6 εκατοστά και 50 γραμμάρια νομίζω!το ποσοστό για σύνδρομο 1:2720 και αναμένουμε papp a.80%αγορακι αλλά βρε κορίτσια πρώτα εμείς το είδαμε το πουλάκι του να φανταστείτε!χαχα!αυτός επιμένει ότι καμία φορά φαίνονται κ τα κοριτσάκια με πολύ πρησμενη κλειτοριδα κ μας μπερδεύουν!θα δείξει λοιπόν!μόλις ξεκίνησε μας είπε να το λοιπόν το πολύ ζωηρό μωράκι σας..κ πήρα ανάσα επιτέλους!επίσης μου έκανε μέτρηση τραχήλου αλλά δε κατάλαβα αν ήταν λόγω αιμορραγιας η προωρης γέννας.πάντως ήταν νορμάλ.Κορίτσια στριφογυριζε συνέχεια και έβαζε τα χεράκια στο πρόσωπο και στο στοματάκι..τι γλυκούλι που ήταν!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Jenny bill καλώς ήρθες!σου εύχομαι καλή και εύκολη εγκυμοσύνη!!!!εγώ έχω fb αλλά να φανταστείς ούτε τον κωδικό μου δε θυμάμαι.δε τα πάω πολύ καλά.αν μαζευτείτε εκεί όμως θα κάνω ένα καινούργιο κάποια στιγμή.

Katja μια χαρά ανέβηκε η χοριακη σου!!δεν ξέρω αν θα έπρεπε να είναι παραπάνω αλλά σημασία έχει ότι αυξάνεται!νομίζω κάποια κοπέλα ανέφερε ότι πρέπει να αυξηθεί κατά 60%.και νομιζω παίζει ρόλο και αν κάνεις την εξέταση στο ίδιο εργαστήριο με τον ίδιο αναλυτή(αν λέγεται έτσι).δεν είμαι σίγουρη.αν κάνω λάθος διορθώστε με.πάντως μου φαίνεται αργά να ξανακάνεις χοριακη σε μια βδομάδα.λογικά αν είναι να περιμένεις τόσο,δε θα έπρεπε να σου πει να πας??εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη πήγα την 5η εβδομάδα.νωρίς αλλά είδε ότι έπρεπε να δει!όπως και να έχει εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!

Lefki μου περαστικά!μην ανησυχείς εγώ είχα αίμα κανονικό κατακόκκινο και δεν ήταν καν αποκόλληση.δε ξέρω τι ηταν.θα παίρνω χάπια άλλες 12 μέρες όμως.τραβηγματα δε νιώθω αλλά είχα κάτι πονακια και μου είχε πει ότι είναι φυσιολογικά όλα αυτά.

Αυτά κορίτσια μου καλό βράδυ σε όλες!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Λοιποοοον...καλώς να τον δεχτώ και τον δεύτερο γιο με το καλό!!!:D όλα καλά ευτυχώς είναι μια χαρά το μωράκι μου 6 εκατοστά και 50 γραμμάρια νομίζω!το ποσοστό για σύνδρομο 1:2720 και αναμένουμε papp a.80%αγορακι αλλά βρε κορίτσια πρώτα εμείς το είδαμε το πουλάκι του να φανταστείτε!χαχα!αυτός επιμένει ότι καμία φορά φαίνονται κ τα κοριτσάκια με πολύ πρησμενη κλειτοριδα κ μας μπερδεύουν!θα δείξει λοιπόν!μόλις ξεκίνησε μας είπε να το λοιπόν το πολύ ζωηρό μωράκι σας..κ πήρα ανάσα επιτέλους!επίσης μου έκανε μέτρηση τραχήλου αλλά δε κατάλαβα αν ήταν λόγω αιμορραγιας η προωρης γέννας.πάντως ήταν νορμάλ.Κορίτσια στριφογυριζε συνέχεια και έβαζε τα χεράκια στο πρόσωπο και στο στοματάκι..τι γλυκούλι που ήταν!

Sagia μπραβο για την καλη αυχενικη,με το καλο ο αγοραρος!!!!!!Με εξιταρεις τωρα με αυτα που λες!!!!Πως θα περασουν δυο μερουλες να δω κ εγω το ζουζουνακι μου!!!!Μου φαινεται απιστευτο τοσο δα μικρουλια κ να κανουν ναζακια για να μας τρελαινουν !!!!!!!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Και αντε ρε κοριτσια!!! ελατε στο group να γνωριστουμε καλυτερα. το εχω κανει κλειστο και δεν μπορει να δει κανεις τι θα λεμε και τι θα ανεβαζουμε! αντε να ανεβασουμε φωτο με κοιλιτσες, υπερηχους κλπ...

Εχω ηδη 1 μελος!! και την αδερφη μου που απλα χρειαζοταν για να το ανοιξω! χεχε!!

https://www.facebook.com/groups/779739245437968/

Jenny bill εστειλα αιτημα στην ομαδα για να με αποδεχτειτε!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Γεννησε η αδερφη μου 4,5 κιλά παιδι χωρις επισκληριδιο και μου λέει αν αντεξεις καντο!!! Τον αναισθησιολογο θα τον πληρωσω οπως και να χει να ειναι εκει, ειναι μεσα στα χρηματα του γιατρου... οποτε εκεινη την ωρα βλέπω!!

Μπραβο στην αδερφη σου που το εκανε!!!!Τη θαυμαζω!!!!Καλυτερα να τον εχεις εκει κ αν αντεχεις οκ αλλιως κανεις επισκληριδιο κ παλι ολα καλα!!!!Εγω δε θελω να πονεσω δεν αντεχω αλλο πονο δυστηχως εχω φαει πονο στη ζωη μου αρκετο κ θεωρω οτι πραγματικα δε θα αντεξω κ αλλο ...δε φοβαμαι δηλ τον πονο αλλα τον φοβο που μου προκαλει...αν εγινα κατανοητη γιατι νομιζω τα ειπα λιγο ανακατα...χαχα

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Sagia μου συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα, με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!!!

Stafylaki και σ' εμάς δύο μέρες έμειναν να τα δούμε επιτέλους τα μωράκια μας!!! Άντε να ακούσουμε κι εμείς τα ευχάριστα νέα με τη βοήθεια του Θεού!!!

Marina mou σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα!

Jenny bill καλώς ήρθες στην παρέα!

Katja αν πρόκειται να ξανακάνεις χοριακή, καντην σε 48 ώρες στο ίδιο διαγνωστικό κέντρο, για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα το αποτέλεσμα, όλα καλά θα είναι!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Sagia μου συγχαρητήρια για τα ευχάριστα νέα, με το καλό να υποδεχτείς το αγοράκι σου!!!

Stafylaki και σ' εμάς δύο μέρες έμειναν να τα δούμε επιτέλους τα μωράκια μας!!! Άντε να ακούσουμε κι εμείς τα ευχάριστα νέα με τη βοήθεια του Θεού!!!

Marina mou σου εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα!

Jenny bill καλώς ήρθες στην παρέα!

Katja αν πρόκειται να ξανακάνεις χοριακή, καντην σε 48 ώρες στο ίδιο διαγνωστικό κέντρο, για να μπορέσεις να καταλάβεις καλύτερα το αποτέλεσμα, όλα καλά θα είναι!

Καλημερα σε ολες!!!mammy to be ιδια μερα εχουμε αυχενικη εε;;αντε μ;καρι να ειναι ολα καλα!!!που θα ειναι ειμαι ασιοδοξη!!!!!!!!Εγω την εχω δυο η ωρα το μεσημερι,εσυ;;;;Κοριτσια η κοιλια σας εχει φουσκωσει;;;εμενα εχει αρχισει κ τσιταρει..χιχι γινεται σκληρη κ σαν να εχει αερα μεσα τουμπανιασε!!!!!!Φιλια καλημερα σε ολες!!!!!!!!Υπεροχη μερα με ηλιο αντε μυρισε ανοιξη!!!!!!!!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημερα σε ολες!!!mammy to be ιδια μερα εχουμε αυχενικη εε;;αντε μ;καρι να ειναι ολα καλα!!!που θα ειναι ειμαι ασιοδοξη!!!!!!!!Εγω την εχω δυο η ωρα το μεσημερι,εσυ;;;;Κοριτσια η κοιλια σας εχει φουσκωσει;;;εμενα εχει αρχισει κ τσιταρει..χιχι γινεται σκληρη κ σαν να εχει αερα μεσα τουμπανιασε!!!!!!Φιλια καλημερα σε ολες!!!!!!!!Υπεροχη μερα με ηλιο αντε μυρισε ανοιξη!!!!!!!!:-D

Εμένα με έχει βάλει στις 5.30. Κι εγώ είμαι αισιόδοξη και ανυπομονώ να περάσει με το καλό κι αυτό! Από κοιλιά άλλο τίποτα, με το ζόρι την κρύβω! Έχω πάρει βέβαια και 3-4 κιλάκια οπότε δύσκολο να κρυφτώ... περιμένω την αυχενική για να μη με νοιάζει πια. Νομίζω πως τελευταία έχει πρηστεί η κοιλιά μου χαμηλά που πριν δεν το έβλεπα, ελπίζω να είναι το μωράκι που έχει φτιάξει φωλίτσα!:D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...