Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια! Πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης, 2.346! Την τετασρτη που μας περασε να σας υπενθυμισω ηταν 710. Πιστευω παει καλα, αν και, αν ισχυει οτι πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες, θα επρεπε να ειναι πανω απο 4.000!!! Τι λετε εσεις;; Επιπλεον, πηρα τον γιατρο, που μου ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα και να τον ξαναπαρω!!!πως σας φαινεται αυτο;;;;

Μην αγχωνεσαι γιατι δεν ειναι οπως λες 4000

Υπάρχουν καποια όρια στα οποία εισαι μεσα για να καταλάβεις μεταξύ 4-5 εβδομάδων τα όρια ειναι απο 101-4870!!!

Οσο για το γιατρο θα έλεγα να κανεις πρωτα ενα ραντεβου μαζι του και μετα να τον αποκλεισεις..τωρα για το γεγονός που σου ζήτησε να ξανακάνεις και αλλη χοριακη ναι το θεωρώ υπερβολή

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το Έλενα είναι πολύ καλο νοσοκομείο και έχει πράγματι πολύ καλούς γιατρούς το σκεφτόμουν και εγω αλλά φοβόμουν γιατί εκεί δεν κάνουν επισκληρίδιο. Και έχει και τον 5ο ή 6ο όροφο δεν θυμάμαι που τα δωμάτιά του είναι καλύτερα και απο ιδιωτικο!!!Έχεις ανέβει να δεις τα δωμάτια;

Τα υπόλοιπα κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα ξέρετε πάνω κάτω που θα γεννήσετε;

Τα δωμάτι δεν συγκρίνοντι κορίτσια! Και μιλάμε για μονίκλινα με 50 ευρώ το βράδυ, σύνολο 4 ημέρες πάνω κάτω 200 ευρώ αντί 1000-1500 σε τρίκλινο στα ιδιωτικά.Δεν ισχύει αυτό για την επισκληρίδιο. Ανάλογα το γιατρό μάλλον. Ο δικός μου κάνει εάν το θελήσεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το Έλενα είναι πολύ καλο νοσοκομείο και έχει πράγματι πολύ καλούς γιατρούς το σκεφτόμουν και εγω αλλά φοβόμουν γιατί εκεί δεν κάνουν επισκληρίδιο. Και έχει και τον 5ο ή 6ο όροφο δεν θυμάμαι που τα δωμάτιά του είναι καλύτερα και απο ιδιωτικο!!!Έχεις ανέβει να δεις τα δωμάτια;

Τα υπόλοιπα κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα ξέρετε πάνω κάτω που θα γεννήσετε;

Για κάποιο λόγο δεν με εμπνέουν τα δημόσια νοσοκομεία..

Αλλα γενικα εχω ακούσει τα καλυτερα για το Έλενα και μεχρι πριν τρια χρονια το ίδιο θα έλεγα για το Αττικό αλλα μια πολυ καλη μου φιλη που γέννησε το δεύτερο παιδακι της εκει δεν έμεινε καθολου ευχαριστημένη(υπόψην οτι και το πρωτο στο Αττικό το γέννησε)

Εγώ σκέφτομαι για το λητω που ειχα πρόσφατη εμπειρία με την κολλητή μου που γέννησε εκει πριν τρεις μηνες...

Nv6Vp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Και εγω μανούλα Σεπτεμβριου 2015 με ΠΗΤ 23 Σεπ.

Ειμαι 28 χρονών και μετα απο προσπαθεια 1,5 χρόνου με πολυκυστικές ωοθηκες είμαστε εγκυοι!!!

Θα γεννησω οταν ερθει η ωρα με το καλο στο Αττικο γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και θα ηθελα με φυσικο τοκετο και αν αντεξω ουτε με επισκληριδιο!

Εψαχνα να βρω κανενα group στο Facebook αλλα τίποτα... εχω βρει ενα με μαμαδες απο εξωτερικό αλλα θελω να μιλαω με Ελληνιδες και γυναικες που μενουν στην Ελλαδα!! Ας φτιαξουμε ενα group κλειστο ρε κοριτσια να ανεβαζουμε και φωτογραφιες να βλεπουμε και τις μουτσούνες μας και τις κοιλιες μας και τους υπερηχους μας!!! Καλη εγκυμοσυνη σε όλες μας!! Οποια θελει ας μου στειλει πμ να το ξεκινησουμε το group γιατι χρειαζεται να κανεις add ατομα για να φτιαχτει.

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Γεια σας κορίτσια!!! Και εγω μανούλα Σεπτεμβριου 2015 με ΠΗΤ 23 Σεπ.

Ειμαι 28 χρονών και μετα απο προσπαθεια 1,5 χρόνου με πολυκυστικές ωοθηκες είμαστε εγκυοι!!!

Θα γεννησω οταν ερθει η ωρα με το καλο στο Αττικο γιατι εκει ειναι ο γιατρος μου και θα ηθελα με φυσικο τοκετο και αν αντεξω ουτε με επισκληριδιο!

Εψαχνα να βρω κανενα group στο Facebook αλλα τίποτα... εχω βρει ενα με μαμαδες απο εξωτερικό αλλα θελω να μιλαω με Ελληνιδες και γυναικες που μενουν στην Ελλαδα!! Ας φτιαξουμε ενα group κλειστο ρε κοριτσια να ανεβαζουμε και φωτογραφιες να βλεπουμε και τις μουτσούνες μας και τις κοιλιες μας και τους υπερηχους μας!!! Καλη εγκυμοσυνη σε όλες μας!! Οποια θελει ας μου στειλει πμ να το ξεκινησουμε το group γιατι χρειαζεται να κανεις add ατομα για να φτιαχτει.

Συγχαρητηρια κοριτσι με το καλο το μωρακι σου!!!Χαρα στο κουραγιο σου βρε που σκεφτεσαι να γεννησεις χωρις επισκληριδιο!!!!Εγω τρεμω την ωρα του πονου απο τωρα:mrgreen:

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Felicitaki πες μου, με ενδιαφερει πολυ. Θελω στο ελενα, γιατι ακουσα πολυ καλα λογια. Σε καθε περιπτωση παντος κοριτσια, εχω κλεισει απο χθες ραντεβου με τον δικο μου γιατρο θεσσαλονικη, γιατι μετα απο τοσα χρονια τον εμπιστευομαι, κ θα του ζητησω να μου συστησει καποιον αθηνα αν ξερει! Παντος ολες οι συμβουλες εννοειται δεκτες! Ο αλλος ο γιατρος δεν μου γεμισε το ματι και αν κατι το παρεις απο την αρχη στραβα...καταλαβαινετε...

5Uz8p2.png

Συγχαρητηρια κοριτσι με το καλο το μωρακι σου!!!Χαρα στο κουραγιο σου βρε που σκεφτεσαι να γεννησεις χωρις επισκληριδιο!!!!Εγω τρεμω την ωρα του πονου απο τωρα:mrgreen:

Γεννησε η αδερφη μου 4,5 κιλά παιδι χωρις επισκληριδιο και μου λέει αν αντεξεις καντο!!! Τον αναισθησιολογο θα τον πληρωσω οπως και να χει να ειναι εκει, ειναι μεσα στα χρηματα του γιατρου... οποτε εκεινη την ωρα βλέπω!!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια. Καλως ηρθαν κ οι νεες εγκυουλες κ ευχομαι οτι καλυτερο για εσας κ τα μπεμπακια σας.

Κοριτσια το ΣΚ νομιζω μας πηγε ολεςκαπως. Θελω να σας πω κατι αν το ειχατε ποτε . Χτες με επιασν απο την ωρα που ξυπνησα κατι πονακια σαν τραβηγμα ,σν μυρμηγκιασμα να το πωχαμηλα κ στο κεντρο. Αυτο κ οταν πηγψνα σηκωθωαπο την καρεκλα παλι ειχα τραβηγμα.

Σημερα το πρωι ειχα λιγες σταγονεςκοκκινοκαφεροζ ολα μαζι. Πηρα το γιατρο κ μου ειπε ξαπλα κ ουτρογκεσταν 2 το πρι κ 2το βραδυ. Θα τονπαρω το βραδυ να του πωπως ειμαι αν κ δεν εχω τωρα τιποτα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα τραβηγματα ..... σς εχει τυχει. ;

xj92p3.png

Καλησπερα κ απο μενα κοριτσια. Καλως ηρθαν κ οι νεες εγκυουλες κ ευχομαι οτι καλυτερο για εσας κ τα μπεμπακια σας.

Κοριτσια το ΣΚ νομιζω μας πηγε ολεςκαπως. Θελω να σας πω κατι αν το ειχατε ποτε . Χτες με επιασν απο την ωρα που ξυπνησα κατι πονακια σαν τραβηγμα ,σν μυρμηγκιασμα να το πωχαμηλα κ στο κεντρο. Αυτο κ οταν πηγψνα σηκωθωαπο την καρεκλα παλι ειχα τραβηγμα.

Σημερα το πρωι ειχα λιγες σταγονεςκοκκινοκαφεροζ ολα μαζι. Πηρα το γιατρο κ μου ειπε ξαπλα κ ουτρογκεσταν 2 το πρι κ 2το βραδυ. Θα τονπαρω το βραδυ να του πωπως ειμαι αν κ δεν εχω τωρα τιποτα. Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα τραβηγματα ..... σς εχει τυχει. ;

Χθες το βράδυ είχα τραβήγματα αριστερα κάπως έντονα... αλλα γενικα που και που εχω τραβηγματα αλλα χωρις αίμα. Να ξεκουραζεσαι πολύ και μην σηκωνεις βάρος καθόλου! Μην ανησυχείς θα περάσει αρκει να κατσεις ξάπλα!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Διαφημίσεις

Περαστικα να ειναι lefki μου...

Εγώ δεν εχω κατι παρόμοιο αν και χθες ειχα κατι τσιμπήματα ξάπλωσα κανένα δυωρο και μου έφυγε...

Να ακολουθήσεις κατα γράμμα αυτο που σου ειπε ο γιατρός σου και ολα θα πανε καλα....

Τιποτα δεν ειναι θα το δεις...κανένα αγγειακά που έσπασε

Απλα θα κουραστηκες τις προηγούμενες μερες και αυτο ειναι μια ένδειξη να χσλαρωσεις λιγακι

Nv6Vp2.png

Ευχαριστω κοριτσια μου. Μακαρι ναναιολα καλα. Στο μεταξυ δεν εκανα τιποτα φοβερο αυτες τις μερες....

Κatza κ εγω μια χοριακη εκανα κ μου ειπε ελα μετα 10 μερες στο ιατρειο. Το θεμα ειναι οτι εισαι μια χαρα κ εγκυουλα. Μακαρι να βρεις κ τον καταλληλο γιατρουλη. Εμενα ειναι σε ιδιωτικο οποτε δεν ξερω να σου προτεινω καποιον.

xj92p3.png

Τραβηγματάκια και εγώ νιώθω που και που ειδικά όταν κάνω καμιά απότομη κίνηση...:mrgreen: Και πάντα νιώθω όταν είμαι ανάσκελα οπότε λυγίζω τα πόδια. Σήμερα μπλέχτηκα στο καλώδιο του κινητού και έκανα ένα πηδηματάκι και μετά ένιωθα ένα τράβηγμα. Νομίζω φυσιολογικό είναι μεγαλώνει η μήτρα και μετακινούνται όλα για να κάνουν χώρο... Οπότε;) μην ανησυχείς εσύ έχεις και διδυμάκια οπότε το μεγάλωμα θα γίνεται εις διπλούν. (νομίζω)

zZWsp2.png398Mp3.png

Felicitaki πες μου, με ενδιαφερει πολυ. Θελω στο ελενα, γιατι ακουσα πολυ καλα λογια. Σε καθε περιπτωση παντος κοριτσια, εχω κλεισει απο χθες ραντεβου με τον δικο μου γιατρο θεσσαλονικη, γιατι μετα απο τοσα χρονια τον εμπιστευομαι, κ θα του ζητησω να μου συστησει καποιον αθηνα αν ξερει! Παντος ολες οι συμβουλες εννοειται δεκτες! Ο αλλος ο γιατρος δεν μου γεμισε το ματι και αν κατι το παρεις απο την αρχη στραβα...καταλαβαινετε...

Εγω έχω γιατρό στο Αττικο αν σε ενδιαφέρει και μια φίλη μου που γεννάει αυριο είναι στο Ελενα και μου εχει πει οτι είναι πολύ καλός. Αν θέλεις θα μάθω και θα σου πω!

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Για κάποιο λόγο δεν με εμπνέουν τα δημόσια νοσοκομεία..

Αλλα γενικα εχω ακούσει τα καλυτερα για το Έλενα και μεχρι πριν τρια χρονια το ίδιο θα έλεγα για το Αττικό αλλα μια πολυ καλη μου φιλη που γέννησε το δεύτερο παιδακι της εκει δεν έμεινε καθολου ευχαριστημένη(υπόψην οτι και το πρωτο στο Αττικό το γέννησε)

Εγώ σκέφτομαι για το λητω που ειχα πρόσφατη εμπειρία με την κολλητή μου που γέννησε εκει πριν τρεις μηνες...

Τι εχεις ακουσει για το Αττικο??? Αχ και ο γιατρος μου ειναι ο Χρελιας και ξεγενναει μονο εκει!!! :roll:

eRjnAIO.jpgeRjnp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...