Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Αντε μπήκε η άνοιξη επιτελους και επιτελους ειδαμε ηλιο.....

Μπραβο sagia μου καθε μερα και καλυτερα...ολα θα πανε καλα...

Stafylaki εσυ να μην αγχωνεσαι και κανεις πολλες δουλειες τωρα με την μετακόμιση...

Και οταν ατυχείς το νεο σπιτάκι ολα να τα κανεις σιγα σιγα για να μην κουράζεσαι...

Καλη επιτυχία στην Papp-a ....

Katjia καλα αποτελέσματα με την χοριακη...

Παντως αυτο με τον γιατρο το εχω ακούσει και απο δυο άλλες φίλες οι οποίες με το που ειδαν ανεβασμένη χοριακη πήραν τον γιατρο τους για να Κλείσουν ραντεβου και τους έκλεισαν ραντεβου μετα απο βδομαδα στην μια μαλιστα μετα απο 15 μερες....!;

Παντως για το αιμα μην ανησυχείς ξερω κοπέλες που εχουν αιμα στον

πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης

Οσο για γιατρο που να ειναι σε δημόσιο νοσοκομείο δυςτυχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω ο δικος μου ειναι σε ιδιωτικό ...

Φελισιτακι καλε για ποτε εκλεισες αυχενικη;;;κατι δεν παει καλα χαχαχαχαχα

Αντε να έρθει η αλλη βδομαδα να δεις το μπεμπακι σου...

Έκλεισα για 23/9 που θα μπάινω στην 13 εβδομάδα. Σήμερα μπήκα στη 10η. Μη κοιτάς το τικεράκι , έχει μείνει εκει στις 9. Το μωρό το έχω δει και ακούσει. όλα καλά προς το παρόν. Θα πάω την επόμενη(11η) να το ξαναδούμε και μετά αυχενική.:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έκλεισα για 23/9 που θα μπάινω στην 13 εβδομάδα. Σήμερα μπήκα στη 10η. Μη κοιτάς το τικεράκι , έχει μείνει εκει στις 9. Το μωρό το έχω δει και ακούσει. όλα καλά προς το παρόν. Θα πάω την επόμενη(11η) να το ξαναδούμε και μετά αυχενική.:D

Σόρι για 23/3!!!!!!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορίτσια για σας και από εμένα. Είμαι και εγώ στην 13η εβδομάδα και περιμένω από μέρα σε μέρα αποτελέσματα από CVS γιατί έχουμε και οι δύο το στίγμα. Με έχει φάει η αγωνία..

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!ήρθε η πολυπόθητη Δευτέρα!!το απόγευμα έχω ραντεβού.Μαρία σε καταλαβαίνω απόλυτα.και γω τα ίδια πέρασα αυτό το σκ.περαστικά!λίγη προσοχή και θα περάσει κι αυτό!

Σταφυλακι ωραία ιδέα με την papp a.πως δε το σκέφτηκα κ γω να την κάνω νωρίτερα!

Katja μου μη στεναχωριεσαι.ούτως ή άλλως να σου πω την αλήθεια και να είχες ξανακάνει χοριακη νωρίτερα θα ξαναπηγαινες τώρα απτο άγχος.και επίσης πολλοί γιατροί θέλουν να περάσουν οι μέρες ώστε να δουν και κάτι οπότε να μη πουν ότι είναι νωρίς ακόμα δε φαίνεται τπτ και μας αγχωσουν.τα καφέ υγρά στην αρχή όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια είναι συνηθισμένα.αλλά πρόσεχε μέχρι να κάνεις υπέρηχο και να σιγουρευτείς!σήμερα έχεις ή σταμάτησαν?

Έχει δίκιο η babezu χρειαζόμαστε ξεκούραση και προσοχή.άιντε..πολύ άνετες είμαστε μου φαίνεται!!:D

Μαρίνα καλώς ήρθες!!με το καλό το μωράκι σου!!για το στίγμα της μεσογειακής πρόκειται?το ξέρατε νωρίτερα η το ανακαλύψατε τώρα?πως γίνεται η εξέταση?σου εύχομαι απτην καρδιά μου καλά αποτελέσματα!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Sagia ναι για μεσογειακή αναιμία. έχουμε ήδη 2 παιδιά που ευτυχώς είναι καλά. το cvs είναι λήψη τροφοβλάστη. παίρνουν υγρά από τον πλακούντα με μια σύριγγα. Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σκοτώσω το μωρό μου..

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Sagia ναι για μεσογειακή αναιμία. έχουμε ήδη 2 παιδιά που ευτυχώς είναι καλά. το cvs είναι λήψη τροφοβλάστη. παίρνουν υγρά από τον πλακούντα με μια σύριγγα. Ευχαριστώ πολύ. Μακάρι όλα να πάνε καλά γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σκοτώσω το μωρό μου..

Μαρίνα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια καλα αποτελέσματα!!

Ολα θα πανε καλα εχε πίστη και αισιοδοξια

Nv6Vp2.png

Καλησπερα κοριτσια! Πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης, 2.346! Την τετασρτη που μας περασε να σας υπενθυμισω ηταν 710. Πιστευω παει καλα, αν και, αν ισχυει οτι πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες, θα επρεπε να ειναι πανω απο 4.000!!! Τι λετε εσεις;; Επιπλεον, πηρα τον γιατρο, που μου ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα και να τον ξαναπαρω!!!πως σας φαινεται αυτο;;;;

5Uz8p2.png

Κορίτσια για σας και από εμένα. Είμαι και εγώ στην 13η εβδομάδα και περιμένω από μέρα σε μέρα αποτελέσματα από CVS γιατί έχουμε και οι δύο το στίγμα. Με έχει φάει η αγωνία..

Καλωσήρθες και καλή επιτυχία με την εξέταση, όλα να πάνε καλά και να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Εκανα την πρωτη χοριακη κ επειδη εδω δεν εχω γιατρο, ο αντρας μου ρωτησε εναν φιλο του που εχει 2 παιδακια να μας συστησει τον γυνσικολογο της γυναικας του. Τον πηραμε τηλ κ ουτε να παω μας ειπε απλα να ξανακανω χοριακη σε μια εβδομαδα! Οποτε καταλαβαινετε οτι δεν προκειται να παω σε αυτον!!!απλα τωρα δεν εχω ιδεα, κ θελω γιατρο που να ξεγενναει σε δημοσιο, γενικα δεν εχω καλη εμπειρια απο ιδιωτες παροχους υγειας....

Μπορεί να μην σου κάνει σαν γιατρός όπως τον άκουσες, αλλά δεν σου είπε τίποτα παράλογο. Κανονικά στον γιατρό πας να σε δεί την 6η ή 7η εβδομάδα για να ακούσεις καρδούλα, πιο νωρίς αν δεν υπάρχει πρόβλημα είναι μόνο για να σου πάρει λεφτά. Και εγω και στις δυο εγκυμοσύνες που είχα μια χοριακή έκανα και όχι δεύτερη. Καμιά φορά η χοριακή μπορεί να σε ανχώσει άδικα. Καλη επιτυχία με την εύρεση γιατρού πάντως είναι δύσκολο εκτος και αν έχεις γνωστές που γέννησαν σε δημόσιο. Περαστικά σου και για τα καφέ και ξεκουράσου.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια! Πηρα τα αποτελεσματα της χοριακης, 2.346! Την τετασρτη που μας περασε να σας υπενθυμισω ηταν 710. Πιστευω παει καλα, αν και, αν ισχυει οτι πρεπει να διπλασιαζεται καθε δυο μερες, θα επρεπε να ειναι πανω απο 4.000!!! Τι λετε εσεις;; Επιπλεον, πηρα τον γιατρο, που μου ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα και να τον ξαναπαρω!!!πως σας φαινεται αυτο;;;;

Μια χαρά είναι η χοριακή σου μην κάθεσαι να κάνεις πράξεις να δεις που είναι και αν είναι σωστή είναι μπέρδεμα!!! Δεν σου γράφουν και τα φυσιολογικά όρια με βάση την ημέρα που είσαι; Τώρα το να ξανακάνεις χοριακή περίεργο μου φαίνεται αλλά ο κάθε γιατρός έχει την δική του μέθοδο να παρακολουθεί την εγκυμοσύνη. Ο δικός μου για παράδειγμα στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα και παλινδρόμησε, αμέσως μου είπε να κάνω ιστολογική και μετά θα κάναμε κάποιες εξετάσεις ακόμα με βάση το αποτέλεσμα. Άλλοι γιατροί αν δεν σου συμβεί δυο ή τρείς φορές το θεωρούν τυχαίο. Μην ψάχνεις να βρείς ποιός είναι ο σωστός απλά ποιός σου εμπνέει εμπιστοσύνη και με ποιές πρακτικές συμφωνείς. Αυτον απο ότι φαίνεται δεν τον έχεις πάρει απο καλό μάτι. Ψάξου για τα δημόσια νοσοκομεία, υπάρχουν πολλά θέματα και εδώ και στο parents και μετά δες για γιατρούς εκεί ή αν έχεις κάποια να σου προτείνει. Μην το αργείς θα πρέπει να ανοίξεις καρτέλα στο νοσοκομείο που σε ενδιαφέρει, και απο ότι ξέρω στο Αττικό δέχονται εγκύους μέχρι κάποια εβδομάδα κύησης συν ότι ο πρώτος γιατρός που θα δείς μπορεί να μην σου αρέσει και να θες να δείς άλλον. Sorry για το κατεβατό απλά προσπάθω να σε βοηθήσω με γενικές πληροφορίες.

zZWsp2.png398Mp3.png

Εκανα την πρωτη χοριακη κ επειδη εδω δεν εχω γιατρο, ο αντρας μου ρωτησε εναν φιλο του που εχει 2 παιδακια να μας συστησει τον γυνσικολογο της γυναικας του. Τον πηραμε τηλ κ ουτε να παω μας ειπε απλα να ξανακανω χοριακη σε μια εβδομαδα! Οποτε καταλαβαινετε οτι δεν προκειται να παω σε αυτον!!!απλα τωρα δεν εχω ιδεα, κ θελω γιατρο που να ξεγενναει σε δημοσιο, γενικα δεν εχω καλη εμπειρια απο ιδιωτες παροχους υγειας....

Κάπου το έχω αναφέρει νομίζω αλλά επειδή μπορεί να μη το είδες, απλά αν θέλεις συμβουλές για δημόσιο νοσοκομείο μπορώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ. Θ αγεννήσω στο Έλενα και είμαι πολυ΄ευχαριστήμένη από τον γιατρό μου αλλά και από όλους εκεί.Συγχαρητηρια και πάλι για την εγκυμοσύνη σου.Εγώ όταν ήμουν στις 5 κάτι εβδομάδες η χοριακή ήταν 5000 και κάτι αν θυμάμαι καλά και στην 6η βδομάδα πήγα στο γιατρό.ό,τι θες πάντως μου λές

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρία περαστικά και σε σένα!!!Τί έγινε βρε κορίτσια με το αίμα πιά; Αν είναι δυνατόν!! Πολλές γίναμε!!! Προσοχή θέλει και εγω το είχα παρακάνει εκείνες τις μέρες. Δεν πειράζει, εφόσον δεν έχουμε και τίποτα χειρότερο, μας δείχνει τα όριά μας και μας λέει: Μπάστα κοπελιά!!!Για κάτσε και λίγο πολύ αέρα πήρες!!!;);). Προσοχή όλες!! Α!! Διάβασα οτι απο την 11η εβδομάδα αυξάνονται οι αισθήσεις του και νιώθει τα χάδια στην κοιλιά, οπότε για να αρχίσουμε τα χάδια!!!

Sagia όταν επιστρέψεις μπες να μας πείς πως ήταν το νινάκι σου πως σου φάνηκε και μακάρι να είσαι τυχερή να δείτε και φύλο!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κάπου το έχω αναφέρει νομίζω αλλά επειδή μπορεί να μη το είδες, απλά αν θέλεις συμβουλές για δημόσιο νοσοκομείο μπορώ να σε βοηθήσω, όσο μπορώ. Θ αγεννήσω στο Έλενα και είμαι πολυ΄ευχαριστήμένη από τον γιατρό μου αλλά και από όλους εκεί.Συγχαρητηρια και πάλι για την εγκυμοσύνη σου.Εγώ όταν ήμουν στις 5 κάτι εβδομάδες η χοριακή ήταν 5000 και κάτι αν θυμάμαι καλά και στην 6η βδομάδα πήγα στο γιατρό.ό,τι θες πάντως μου λές

Το Έλενα είναι πολύ καλο νοσοκομείο και έχει πράγματι πολύ καλούς γιατρούς το σκεφτόμουν και εγω αλλά φοβόμουν γιατί εκεί δεν κάνουν επισκληρίδιο. Και έχει και τον 5ο ή 6ο όροφο δεν θυμάμαι που τα δωμάτιά του είναι καλύτερα και απο ιδιωτικο!!!Έχεις ανέβει να δεις τα δωμάτια;

Τα υπόλοιπα κορίτσια αν και είναι νωρίς ακόμα ξέρετε πάνω κάτω που θα γεννήσετε;

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...