Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαρασταση!!!!!έχω βαρεθεί απίστευτα..πιάστηκα..και σηκώνομαι κιόλας που και που.μόλις θυμήθηκα μια συνάδελφο που πέρασε 2 εγκυμοσύνες ξαπλωμένη 9 μήνες!!τραγικό.

ευτυχώς δε ξαναείδα αίμα κόκκινο.είχα καφέ υγρά αλλά πολύ λίγα.πάντως δεν έχω κάποιο κακό προαίσθημα..ελπίζω αυριο να βγει αληθινό!

Babezu Συγχαρητήρια για την αυχενικη σας!!!σίγουρα αγορακι θα είναι θα δεις!!!!γερό να είναι!

Σταφυλακι με το καλό η μετακόμιση και φυσικά εσύ να συμμετέχεις πολύ λίγο.τι να κάνουμε θα κουραστεί ο καλός σου αλλά δε γίνεται αλλιώς.δες τι άγχος περνάμε τώρα εμείς..!

Φραουλιτσα από που είσαι και έχει ωραία μέρα?εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει ασταματητα απτο πρωί παντως.αλήθεια οι υπόλοιπες από που είστε?

Αα και καλό μας μήνα!!!!!άνοιξη και β τρίμηνο εγκυμοσύνης νομίζω μας περιμένουν ωραίες στιγμές!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κι από εμένα μανούλες!

Σήμερα είναι όντως μια πολύ όμορφη μέρα για βολτούλα, όσες μπορούν είναι και ευκαιρία για περπάτημα που κάνει καλό!

Σάγια μου μη στενοχωριέσαι γιατί συμβαίνει να εμφανιστεί αίμα μετά από επαφή, χαλαρώνει ο τράχηλος με την εγκυμοσύνη και είναι πιο εύκολο να τραυματιστεί. Ξεκουράσου λίγο μέχρι να σε δει ο γιατρός και όλα θα είναι μια χαρά! Κι εμείς πάντως δεν το έχουμε τολμήσει ακόμα, βλέποντας και κάνοντας...!

Συγχαρητήρια και στα κορίτσια με τα τέλεια νέα με την αυχενική τους!

Φιλιά πολλά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κορίτσια ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ για την συμπαρασταση!!!!!έχω βαρεθεί απίστευτα..πιάστηκα..και σηκώνομαι κιόλας που και που.μόλις θυμήθηκα μια συνάδελφο που πέρασε 2 εγκυμοσύνες ξαπλωμένη 9 μήνες!!τραγικό.

ευτυχώς δε ξαναείδα αίμα κόκκινο.είχα καφέ υγρά αλλά πολύ λίγα.πάντως δεν έχω κάποιο κακό προαίσθημα..ελπίζω αυριο να βγει αληθινό!

Babezu Συγχαρητήρια για την αυχενικη σας!!!σίγουρα αγορακι θα είναι θα δεις!!!!γερό να είναι!

Σταφυλακι με το καλό η μετακόμιση και φυσικά εσύ να συμμετέχεις πολύ λίγο.τι να κάνουμε θα κουραστεί ο καλός σου αλλά δε γίνεται αλλιώς.δες τι άγχος περνάμε τώρα εμείς..!

Φραουλιτσα από που είσαι και έχει ωραία μέρα?εδώ Θεσσαλονίκη βρέχει ασταματητα απτο πρωί παντως.αλήθεια οι υπόλοιπες από που είστε?

Αα και καλό μας μήνα!!!!!άνοιξη και β τρίμηνο εγκυμοσύνης νομίζω μας περιμένουν ωραίες στιγμές!!

Καλό μήνα σε όλες! Στην Αθήνα έχει καλό καιρό μέχρι στιγμής! Όλα καλά θα πάνε :D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μια χαρά είσαι λοιπόν, δεν μπήκες και ανησύχησα λίγο. Καλή επιτυχία και με την αυχενική σου αύριο.

Εγω είμαι Αθήνα, και έχει πολύ ωραίο καιρό. Λιακάδα και καθαρός ουρανός με ωραία θερμοκρασία σαν ανοιξιάτικη μέρα. Καλό μήνα σε όλες. Ωραία η άνοιξη και ο ήλιος που έχει, αλλά εγώ δυστυχώς έχω αλλεργία στα άνθη και στην γύρη και αυτη την εποχή παίρνω και χαπάκια!!!Να δούμε τί θα κάνω φέτος...

zZWsp2.png398Mp3.png

Μια χαρά είσαι λοιπόν, δεν μπήκες και ανησύχησα λίγο. Καλή επιτυχία και με την αυχενική σου αύριο.

Εγω είμαι Αθήνα, και έχει πολύ ωραίο καιρό. Λιακάδα και καθαρός ουρανός με ωραία θερμοκρασία σαν ανοιξιάτικη μέρα. Καλό μήνα σε όλες. Ωραία η άνοιξη και ο ήλιος που έχει, αλλά εγώ δυστυχώς έχω αλλεργία στα άνθη και στην γύρη και αυτη την εποχή παίρνω και χαπάκια!!!Να δούμε τί θα κάνω φέτος...

Καλό μήνα κορίτσια !!!

Sagia μου μια χαρά θα ειναι όλα χαίρομαι που σε ακούω ήρεμη. Καλη επιτυχία με την αυχενική σου αυριο και με το καλό αν μάθετε αν θέλετε και το φύλο του μωρού.

Stafylaki καλή μετακόμιση. Θα περάσει και γρήγορα ο καιρός μέχρι την Πέμπτη και στρώσε και τον αντρούλη σου στη γυμναστική :mrgreen::mrgreen:

Τα φιλια μου σε όλες !!!

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα αγαπημενες μου τι μου κανετε;;;Εγω καλα ειμαι,αυριο θα παω για την papp A να δωσω αιμα οποτε μεχρι την Πεμπτη που ειναι η αυχενικη να εχουν βγει τα αποτελεσματα..Οσο για την μετακομιση ευτυχως ηρθαν η αδερφη μου η κουμπαρα μου κ τα μαζεψανε σχεδον ολα!!!!Εκανε κ ο αντρας μου πολλα οποτε για μενα εμειναν ελαχιστα πραγματακια!!!!:D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσια καλησπερα! Σαγια καλη επιτυχια για αυριο, ολα θα πανε καλα!

Αυριο πρωι παω για χοριακη...τα εχω παρει γενικως με τον γιατρο που ρωτησε ο αντρας μου, που του ειπε να παω σε μια βδομαδα απο την πρωτη...σημερα ειχα λιγα καφε, και πονους περιοδου -που ουτωςη αλλως εχω διαρκως - και πηρα τον δικο μου γυναικολογο μεσημεριατικο (δεν σας εχω πει, ειμαι απο θεσσαλονικη, ερωτικη μεταναστρια στην πρωτευουσα) και μου ειπε να παρω μαγνησιο, και οτι επρεπε να κανω μετα σπο δυο μερες απο την πρωτη αιμοληψια την δευτερη χοριακη!!! Μιλαμε ειμαι εξαλλη!!!!!! Φραουλιτσα μου, ειμαιελευθερος επαγγελματιας και δεν παιζει αδεια!

5Uz8p2.png

Κοριτσια καλησπερα! Σαγια καλη επιτυχια για αυριο, ολα θα πανε καλα!

Αυριο πρωι παω για χοριακη...τα εχω παρει γενικως με τον γιατρο που ρωτησε ο αντρας μου, που του ειπε να παω σε μια βδομαδα απο την πρωτη...σημερα ειχα λιγα καφε, και πονους περιοδου -που ουτωςη αλλως εχω διαρκως - και πηρα τον δικο μου γυναικολογο μεσημεριατικο (δεν σας εχω πει, ειμαι απο θεσσαλονικη, ερωτικη μεταναστρια στην πρωτευουσα) και μου ειπε να παρω μαγνησιο, και οτι επρεπε να κανω μετα σπο δυο μερες απο την πρωτη αιμοληψια την δευτερη χοριακη!!! Μιλαμε ειμαι εξαλλη!!!!!! Φραουλιτσα μου, ειμαιελευθερος επαγγελματιας και δεν παιζει αδεια!

Katia εκανες δηλ μια χοριακη βγηκε θετικη κ δεν πηγες στο γιατρο;;απλα μιλησες στο τηλ;;ποσο εισαι τωρα;;παντως να βρεις γρηγορα γιατρο στη Αθηνα κ αν εχεις εκει καποιον δικο σου ρωτα για να βρεις ενα καλο γιατρο.Παντως για τα καφε εχω ακουσει οτι συμβαινει μερικες φορες στην αρχη της εγκυμοσυνης,εγω ειχα λιγο ροζ καποια στιγμη.Ευχομαι ολα να πανε καλα!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Αχ τι ωραια κοριτσια σας διαβαζω και μου θυμιζει τις αρχες της δικης μου εγκυμοσυνης!! ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !! φιλακια πολλα!!!!! :D:D

Ευχαριστουμε mairy lou!!!!εσυ εχεις ενα μωρακι τριων μηνων;;αν καταλαβα καλα απ το τικερακι σου;;;να σου ζησει!!!!να μπαινεις να μας λες τη γνωμη κ την εμπειρια σου απ την εγκυμοσυνη σου,να μας ανοιγεις τα ματια δηλ!!!!!!χιχιχι φιλια!!!!!:-)

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εκανα την πρωτη χοριακη κ επειδη εδω δεν εχω γιατρο, ο αντρας μου ρωτησε εναν φιλο του που εχει 2 παιδακια να μας συστησει τον γυνσικολογο της γυναικας του. Τον πηραμε τηλ κ ουτε να παω μας ειπε απλα να ξανακανω χοριακη σε μια εβδομαδα! Οποτε καταλαβαινετε οτι δεν προκειται να παω σε αυτον!!!απλα τωρα δεν εχω ιδεα, κ θελω γιατρο που να ξεγενναει σε δημοσιο, γενικα δεν εχω καλη εμπειρια απο ιδιωτες παροχους υγειας....

5Uz8p2.png

Καλημέρα κορίτσια :D. Από πλευράς μου, δεν υπάρχουν νεότερα. Έκλεισα αυχενική 23/9 και την άλλη εβδομάδα θα πάω να το δούμε. Katja, αν θες επείδή και εγώ θα γεννήσω στο Έλενα μπορώ να σου δώσω κάπιες συμβουλές για γιατρούς και γενικότερα. Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εγω περασα μια λαχταρα το ΣΚ.Μετα απο ενα πολυ κουραστικο Σαββατο με πολυ περπατημα και νυχτερινη εξοδο το βραδυ,σηκωθηκα στην Κυριακη το πρωι με αιμα...Πηρα το γιατρο κι εμενα μ εδωσε utrogestan 6 την ημερα,Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρεθηκαμε πολυ.Χθες μεχρι το βραδυ ειχα σταγονες αλλα σημερα που σηκωθηκα καθολου.Ουφ τι αγχος μεχρι να γεννησουμε βρε κοριτσια?Να προσεχετε τον εαυτο σας και τα μπεμπακια σας.Εγω ωρες ωρες ξεχναω οτι ειμαι εγκυος :(

7H5Lp3.png

Καλημερα!!!!

Αντε μπήκε η άνοιξη επιτελους και επιτελους ειδαμε ηλιο.....

Μπραβο sagia μου καθε μερα και καλυτερα...ολα θα πανε καλα...

Stafylaki εσυ να μην αγχωνεσαι και κανεις πολλες δουλειες τωρα με την μετακόμιση...

Και οταν ατυχείς το νεο σπιτάκι ολα να τα κανεις σιγα σιγα για να μην κουράζεσαι...

Καλη επιτυχία στην Papp-a ....

Katjia καλα αποτελέσματα με την χοριακη...

Παντως αυτο με τον γιατρο το εχω ακούσει και απο δυο άλλες φίλες οι οποίες με το που ειδαν ανεβασμένη χοριακη πήραν τον γιατρο τους για να Κλείσουν ραντεβου και τους έκλεισαν ραντεβου μετα απο βδομαδα στην μια μαλιστα μετα απο 15 μερες....!;

Παντως για το αιμα μην ανησυχείς ξερω κοπέλες που εχουν αιμα στον πρωτο μηνα της εγκυμοσυνης

Οσο για γιατρο που να ειναι σε δημόσιο νοσοκομείο δυςτυχως δεν μπορώ να σε βοηθήσω ο δικος μου ειναι σε ιδιωτικό ...

Φελισιτακι καλε για ποτε εκλεισες αυχενικη;;;κατι δεν παει καλα χαχαχαχαχα

Αντε να έρθει η αλλη βδομαδα να δεις το μπεμπακι σου...

Nv6Vp2.png

Καλημερα κοριτσακια μου.Τι κανετε?Εγω περασα μια λαχταρα το ΣΚ.Μετα απο ενα πολυ κουραστικο Σαββατο με πολυ περπατημα και νυχτερινη εξοδο το βραδυ,σηκωθηκα στην Κυριακη το πρωι με αιμα...Πηρα το γιατρο κι εμενα μ εδωσε utrogestan 6 την ημερα,Η αληθεια ειναι οτι στενοχωρεθηκαμε πολυ.Χθες μεχρι το βραδυ ειχα σταγονες αλλα σημερα που σηκωθηκα καθολου.Ουφ τι αγχος μεχρι να γεννησουμε βρε κοριτσια?Να προσεχετε τον εαυτο σας και τα μπεμπακια σας.Εγω ωρες ωρες ξεχναω οτι ειμαι εγκυος :(

Περαστικα σου Μαράκι!!!

Τι εγινε βρε κοριτσια αυτες τις μερες...

Για ηρεμήστε ολες και ξεκουραστείτε...

Η αληθεια ειναι οτι με έχετε αγχώσει γιατι και γω ξεχνάω οτι ειμαι εγκυος και μπορει να κανω υπερβολές..

Λοιπον για να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε λιγακι παραπανω τον εαυτό μας και τα μωρακια μας και να μην κουράζομαςτε πολυ...

Nv6Vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...