Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!Πως ειστε?Χαιρομαι πολυ που ολα τα νεα ειναι ευχαριστα!

Κatja,mommy to be σας καλωσοριζω και εγω και ευχομαι να εχετε πολυ ευχαριστη και ευκολη εγκυμοσυνη!!!

Μαρια 06 συγχαρητηρια για την αυχενικη σας!Τι ανακουφιση ε?

leuki μου συγχαρητηρια για τις καρδουλες!!Διπλη χαρα!Για τις ενεσεις φανταζομαι οτι ειναι πολυ δυσκολο στην αρχη αλλα θυμαμαι απο μια φιλη μου οτι στην πορεια δεν ενιωθε τπτ οταν τις εκανε.Συνηθισε εντελως.Σημασια εχει οτι ξερεις οτι θα ειναι καλα τα μωρακια σου ετσι!

φραουλιτσα και εγω ξυριζομαι και νομιζω οτι παρατηρω ισως μια μικρη αυξηση τριχοφυιας.για την papp A δε χρειαζεται τπτ ιδιαιτερο.μπορεις να φας και να την κανεις οποιαδηποτε στιγμη.

Κοριτσια 3 μερες εμειναν για την αυχενικη.με εχει πιασει μια ανησυχια και ολο σκεφτομαι βλακειες.Επισης απο συμπτωματα εχω κανονικοτατα αναγουλες και δυστυχως καποιες φορες και εμετο.αυτη την εβδομαδα μαλιστα αρκετα εντονες ενω την προηγουμενη ειχαν μειωθει τοσο που νομιζα μου περνανε.με επηρεασε καπως αρνητικα αυτο..θελω να τελειωσουν τωρα!!!!!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρία06Αν θες να το στείλεις δημόσια, στο πλαίσιο που ανοίγει εδώ όταν δίνουμε μια απάντηση πατάς στον συνδετήρα δίπλα στην φατσούλα και πατάς το επιλογή αρχείου και το ανεβάζεις. Μάλλον κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο προσωπικό μήνυμα. Γενικά ο συνδετήρας είναι για να ανεβάζεις αρχεία απο τον υπολογιστή σου. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Η αύξηση ή μείωση της τριχοφυίας συνδέεται με το φύλο του μωρού;

Σ ευχαριστω για τη βοηθεια σου κοριτσακι μου.Ναι οντως εχει συνδετηρακι για να το στειλω δημοσια, στο προσωπικο μνμ δεν εχει,αλλα μου λεει οτι ειναι μεγαλο το μεγεθος :?:-? και πως το μικραινω???Μ αρεσει που χω και χαρτι υπολογιστων τρομαρα μου.

Δε νομιζω να συνδεεται η τριχοφυια με το φυλο του μωρου,αν και λενε διαφορα.Νομιζω πως ειναι καθαρα ορμονικο :)

7H5Lp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!!! Κάναμε και εμείς την αυχενική και την papp-a και όλα πολύ καλά! :D:D:D

Με το καλό και στα δικά σας, με πολύ καλά αποτελέσματα!

Μαρία06 αφού δεν σε είπε ο γιατρός ότι είσαι οριακά γιατί βασανίζεις το μυαλουδάκι σου??? Μιά χαρά είναι το μπεμπάκι σου! Θα το δεις και μετά θα μου λες είχες δίκιο τελικά...:wink:

Μπράβο φραουλίτσα όλα καλά τελικά! Το είδες και όλας, τέλεια, ανακουφίστηκες! DIDI μπορεί να είναι λίγο αρρυθμιστη η tsh όμως το 3 και κάτι είναι λίγο οπότε ok! Εγώ έκανα πάλι εξέταση την Τετάρτη και η tsh πήγε 1,45, μήπως και αυτό είναι πολύ λίγο? Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα να δούμε μήπως μου το μειώσει, δεν γνωρίζω καθόλου...

Λευκή συγχαρητήρια για τα μωράκια σου, μια χαρά τα πάνε!:D

Καλώς ήρθαν και τα καινούργια κορίτσια! Περαστικά στην αρρωστούλα!

Φιλάκια κοριτσια μου, όλο και κάποια θα ξέχασα όμως διακαιολογούμαι έτσι??? Λόγω εγκυμοσύνης χαχα!!!:cool::cool::cool: Αααα τα μαλλιά δεν τα βάφω και έχω γεμίσει άσπρες τρίχες, σκέφτομαι να τα βάψω όταν μπω στον 7ο με φυτική, αααα και οι τρίχες μου έχουν γίνει σαν γουρουνό τριχες και έχει αυξηθεί η τριχοφ.. σε πρόσωπο στήθος κτλ είναι ορμονικό...

Φιλάκια!!!!!!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!! Κάναμε και εμείς την αυχενική και την papp-a και όλα πολύ καλά! :D:D:D

Με το καλό και στα δικά σας, με πολύ καλά αποτελέσματα!

Μαρία06 αφού δεν σε είπε ο γιατρός ότι είσαι οριακά γιατί βασανίζεις το μυαλουδάκι σου??? Μιά χαρά είναι το μπεμπάκι σου! Θα το δεις και μετά θα μου λες είχες δίκιο τελικά...:wink:

Μπράβο φραουλίτσα όλα καλά τελικά! Το είδες και όλας, τέλεια, ανακουφίστηκες! DIDI μπορεί να είναι λίγο αρρυθμιστη η tsh όμως το 3 και κάτι είναι λίγο οπότε ok! Εγώ έκανα πάλι εξέταση την Τετάρτη και η tsh πήγε 1,45, μήπως και αυτό είναι πολύ λίγο? Θα πάρω τον γιατρό μου το απόγευμα να δούμε μήπως μου το μειώσει, δεν γνωρίζω καθόλου...

Λευκή συγχαρητήρια για τα μωράκια σου, μια χαρά τα πάνε!:D

Καλώς ήρθαν και τα καινούργια κορίτσια! Περαστικά στην αρρωστούλα!

Φιλάκια κοριτσια μου, όλο και κάποια θα ξέχασα όμως διακαιολογούμαι έτσι??? Λόγω εγκυμοσύνης χαχα!!!:cool::cool::cool: Αααα τα μαλλιά δεν τα βάφω και έχω γεμίσει άσπρες τρίχες, σκέφτομαι να τα βάψω όταν μπω στον 7ο με φυτική, αααα και οι τρίχες μου έχουν γίνει σαν γουρουνό τριχες και έχει αυξηθεί η τριχοφ.. σε πρόσωπο στήθος κτλ είναι ορμονικό...

Φιλάκια!!!!!!

Μπράβο για την αυχενική σου!!!Έτσι να έχουμε σιγά σιγά καλά νέα απο όλα τα κοριτσάκια της παρέας!! Απο συμπτώματα πως είσαι έχεις ηρεμήσει καθόλου; Να έχουμε και κάτι να ελπίζουμε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπέρα σε ολα τα κορίτσια!

Katja μου μια χαρα ειναι και η ηλικία σου και ολα τα συμπτώματα που έχεις πολυ νορμαλ μου φαίνονται!

Λευκή μπραβο αγαπη μου με το καλο τα διδυμακια σου!

Mommy to be ταχυκαρδιες εχω κι εγω συχνα ο γιατρός μου είπε πως ειναι φυσιολογικο να ανεβαίνουν οι παλμοι στην εγκυμοσύνη! Αν βάλεις μεσα και το άγχος καταλαβαίνεις τι γινεται! Προσπάθησε να είσαι ήρεμη οσο μπορείς!

Κασσιοπη μου συγχαρητήρια για την αυχενικη! Μπραβο κοριτσάκι μου!

Τα δικα μου τα νεα ειναι επισης καλά! Κάναμε σημερα την αυχενικη και ολα μια χαρα! Τη Δευτέρα θα βγει και η Papp a! Η ΠΗΤ που μου εδωσε ειναι 9/9 και πιθανότατα έχουμε κοριτσάκι! Αντε κορίτσια περιμένουμε τα ευχάριστα και απο τις υπόλοιπες αυχενικες! Σας φιλώ!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες τις εγκυουλες!!!!!Αν και για εμένα ξεκίνησε χάλια κορίτσια..μετά από 2 μηνες είχαμε επαφή και μας βγήκε ξινή.σηκώθηκα γεμάτη αίματα.περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα!απερίγραπτο!τώρα ξάπλα εντελώς και ουτρογκεσταν 6 τη μέρα μέχρι τη Δευτέρα που είναι η αυχενικη. :(:( θα σκάσω!!!!!

συγχαρητήρια Κασσιόπη μου και audette για τις αυχενικες!!εύχομαι τη Δευτέρα να έχω ευχάριστα νέα και εγώ.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια! Τι κανετε; εγω χθες ειχα παλι 37,8 κ πηρα ενα ντεπον, κ οφειλεται στο οτι δεν μπορω λογω επαγγελματος να κατσω...χθες εφαγα λιγη βροχη , προλαβανα γυρισω σπιτι αλλα η ζημια ειχε γινει...σημερα η πλατη μου υποφερει, εχω πολυ καταρροη αλλα ευτυχως μολις 37.2. Ο γιατρος ειπε να συνεχισω κανονικα σαν μην εχει αλλαξει κατι, αλλα στουκουφου την πορτα....το αγχος παραμενει!τελος παντων, αποφασισαμε να κανω την δευτερη χωριακη την τριτη...αντενα δουμε...εσεις κοριτσια; audette μπραβο για τα αποτελεσματα, σου ευχομαι και μια εξαιρετικη papp a! Φραουλιτσα; Did I; Κασσιοπη; Μαρια06;Sagia; αν ξεχναω καμια συγχωρηστε, σιγα σιγα θα σας μαθω ολες!!!! :D

5Uz8p2.png

Sagia καλημερα ! Περαστικα μεσα απο την καρδια μου....ειχες τιποτα αλλα δειγματα πριν απο τοχθεσινο περιστατικο ;;; πονο ειχες; το καταλαβες το πρωι;; ..μην πεφτεις καλη μου ψυχολογικα, να εισαι δυνατη και ολα θα πανε καλα...

5Uz8p2.png

Καλημέρα σε όλες τις εγκυουλες!!!!!Αν και για εμένα ξεκίνησε χάλια κορίτσια..μετά από 2 μηνες είχαμε επαφή και μας βγήκε ξινή.σηκώθηκα γεμάτη αίματα.περιττό να σας πω το σοκ που έπαθα!απερίγραπτο!τώρα ξάπλα εντελώς και ουτρογκεσταν 6 τη μέρα μέχρι τη Δευτέρα που είναι η αυχενικη. :(:( θα σκάσω!!!!!

συγχαρητήρια Κασσιόπη μου και audette για τις αυχενικες!!εύχομαι τη Δευτέρα να έχω ευχάριστα νέα και εγώ.

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια.

Σάγια μου εντάξει, μπορει να τραυματιστικε κάποιο αγγειάκι με την επαφή σας. Ο γιατρος σου καλα σου ειπε να κατσεις ξαπλα και ετσι θα ηρεμισεις και εσυ και το μπεμπακι σου. Περαστικούλια και καλη επιτυχια τη Δευτερα !!!!

xj92p3.png

Πω πω τι έπαθες σε καταλαβαίνω... Μείνε ξάπλα ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά!!! Σας βγήκε ξινό βρε κορίτσι μου... Μπορεί και να ήταν τυχαίο, καμιά φορά δεν ξέρεις. Κάνε οτι σου είπε ο γιατρός σου, προσπάθησε να μην στεναχωριέσαι γιατί το νιώθει και το μωράκι σου και υπομονή όλα καλά θα πάνε. Συμβαίνει καμια φορά να έχεις αίμα μετά απο επαφή γιατί με τον οργασμό συσπάται η μήτρα. Μπορεί να μην είναι τίποτα. Περαστικούλια και σου στέλνω φιλιά πολλά!!!Μην στεναχωριέσαι!!! Θα το δεις και στην αυχενική και όλα καλά θα είναι!!! Μετά την 10η εβδομάδα μειώνονται κατα πολύ οι πιθανότητες να συμβεί κάτι άσχημο.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!!!Μια χαρά είμαι και εγώ διάβασα και ένα καινούριο βιβλίο που πήρε ο άντρας μου για μετά την γέννα με το μωράκι και χάρηκα πολύ. Επειδή φοβόμουν μην συμβεί τίποτα δεν είχα κάτσει να σκεφτώ ότι θα έχω σε λίγους μήνες μωράκι, το βιβλίο όμως με έκανε να το σκεφτώ και νιώθω πάρα πολύ ωραία!!! Μακάρι να μας πάνε όλα σε όλες καλά και να κρατήσουμε όλες γερά μωράκια!!!Φιλιά πολλά σε όλες!!!Α!!!Βρε παιδιά το κλάμα το είχα εύκολο αλλά τώρα το έχω ακόμα πιο εύκολο!!!Τραγικό!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καληςπερα κούκλες!!!!

Sagia μου περαστικα σου..

Μη φοβάσαι και ηρεμήσε.ολα θα πανε καλα...

Audette και καςςιοπη συγχαρητήρια για την αυχενικη!!!

Περαστικα και στην katjia..αυτος ο καιρος θελει προσοχή γιατι η υγρασία μαζι με το κρύο μια χαρα βοηθάνε στα κρυολογήματα...

Στα δικα μου τωρα...

Καναμε την αυχενικη και μεις και ολα δείξαν τελεια...

Περιμενουμε να βγει και το αποτελεςμα απο το αιμα για να ξεαγχωθω...

Η ΠΗΤ μου στην ουσία δεν άλλαξε αντί για 17/9 που ειχε πει ο γιατρός εδειξε 16/9..

Για το φύλο δεν μας ειπε η εμβρυολογος

Αλλα ρωτησα τον γιατρο μου και μου ειπε φαίνεται οτι ειναι αγορι αλλα ασε να σιγουρευτούμε μολις μεγαλώσει λιγακι ακομη...

Αρα δεν το δένω κομπο...σα να μην μου το ειπε

Nv6Vp2.png

Sagia μη στενοχωριεσαι ,συμβαινει καμια φορα μια γνωστη μου το παθαινει συνεχεια κ σε πιο προχωρημενη εγκυμοσυνη ακομα,ολο στο γιατρο παει γι αιμα αλλα ολα πανε καλα!!!Εμεις δεν εχουμε τολμησει ακομα επαφη η γιατρος μου ειχε πει μετα το πρωτο τριμηνο κ βλεπουμε...οποτε το εχουμε ξεχασει η μαλλον προσπαθουμε να το ξεχασουμε γιατι ωρες ωρες οι ορμονες μου με τρελαινουν....περαστικα μεσα απ την καρδια μου κοριτσι!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλησπερα κοριτσια!!!Συγχαρητηρια σε οσα κοριτσια καναν τις αυχενικες τους!!!Εγω εχω την Πεμπτη κ ανυπομονω κ ευχομαι ολα να ειναι καλα!!!!!Περαστικα στις αρρωστουλες αχ πως σας καταλαβαινω,εγω 10 μερες ημουν χαλια με ντεπον μονο για τον πυρετο κ εισπνοες ευκαλυπτου για το μπουκωμα.Την Τριτη μετακομιζουμε κοριτσια επιτελους εχουμε κουραστει πολυ κ θα ηρεμησουμε επιτελους!!!!!!!:Pφιλακια σε ολες!!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Katjaπεραστικά σου, μακάρι να μην έχεις πυρετό, αν μπορείς πάρε άδεια ασθενείας για αύριο να συνέλθεις λίγο.

Babeju Συγχαρητήρια για την αυχενική σου, άντε να μαθαίνουμε και φύλο σιγά σιγά!!

Σταφυλάκι με το καλό η μετακόμισή σου, αλλά με το μαλακό μην κουραστείς πολύ ε;

Sagia τι έγινε; Πως πάει; Όλα καλά; Φιλιά πολλά!!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια υπέροχη μέρα σήμερα όσες μπορείτε να βγείτε βολτίτσαι σήμερα με αυτη την ωραία μέρα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...