Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Φραουλίτσα, λογικά θα σου δώσει ΠΗΤ γύρω στις 23/9.Έχουμε ακριβώς μια εβδομάδα διαφορά, μπροστά εσύ.Εμένα δεν μου έχει δώσει ακόμα αλλά για 30/9 το υπολογίζω.Κορίτσια θα γεννήσει καμία σας σε Δημόσιο και αν ναι σε ποιο;;

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη το είχα ψάξει για τα δημόσια νοσοκομεία και είχα καταλήξει στο Αττικό γιατί εκεί κάνουν και επισκληρίδιο, ενω στα άλλα όχι. Σε όποιο και να πας θα πρέπει να ανοίξεις καρτέλα και ειδικά για το Αττικό σύντομα γιατί δέχονται μέχρι κάποια εβδομάδα κύησης. Εγω αποφάσισα ιδιωτικό γιατί απογοητεύτικα λίγο όταν πήγα στο Αττικό απο την κατάσταση αλλά και έπεσα σε περίεργο γιατρό, και αφού είδα ότι με το φακελάκι που θα πάρει ο γιατρός ο αναισθησιολόγος, οι επισκέψεις στο ιατρείο του κ.λ.π. Μου έβγαινε λίγο πιο ακριβό το ιδιωτικό. Είναι και που θα πέσεις και θέλει πολύ ψάξιμο ο γιατρός!! Καλή επιτυχία και στα δημόσια έχεις το κεφαλάκι σου ήσηχο ότι δεν θα κάνεις καισαρική χωρίς λόγο!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια καλησπερα, ευχομαι κατ' αρχην τα καλυτερα για ολες!

Ειμαι πολυ προβληματισμενη κ θα ηθελα λιγη βοηθεια.... Εχω κανει δυο τεστ θετικα, κ τελευταια περιοδος ηταν 20-1. Σημερα πηγα για χοριακη κ ηταν 710. Ο γιατρος ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα κ να τον τηλ τοτε.1ον:δεν ειναι λιγη η χοριακη;2ον: εχω πονακια στην κοιλια, κυριωε οταν στεκομαι πολυ ωρα. Το δε Σαββατο πουμαςπερασε, σαν αδαης, εκανα μετακομιση και ειχα λιγο καφε...αλλαμολις το ειδα σταματησα τα παντα. Τωρα εχω δεκατα 37.3. Μεσα σε ολα αυτα, ειμαι θεσσαλονικια που ηρθα προσφατα αθηνα κ ο γιατρος μου εναι επανω. Ο γιατρος που αναφερομαι παραπανω ειναι γνωστος του ανδρα μου. Ουφ!βοηθηστε παρακαλω...

Katja συγχαρητήρια! Να έχεις μια τελειομηνη εγκυμοσύνη και ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου! Η χοριακη σου μια χαρα μου φαίνεται! Δες και ποσο θα αυξηθεί η επαναληπτική σου, ολα καλα θα ειναι! Τα πονακια ειναι φυσιολογικα, τα καφε τα είδες μαλλον επειδη κουραστηκες( πες το βεβαια και στο γιατρο σου μήπως σου δώσει προληπτικά προγεστερονη)! Οσο για τον πυρετο μαλλον καμμια ιωσουλα θα ειναι, μπορείς να παίρνεις ντεπον( οχι το έξτρα, των 500mg) μεχρι 3 την ημερα( καθε 8 ωρες δηλαδή)! Μην αγχωνεσαι! Μια χαρα ειναι ολα! Με το καλο και πάλι!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Audett! Διαβαζα κ εσενα στο αλλο θεματακι κ ειχα χαρει παρα πολυ με την εγκυμοσυνη σου! Σε ευχαριστω για την απαντηση! Σημερα σηκωθηκα απο τις4 τα χαραματα κ ειχα 38...πηρα depon κ ενα γιατροσοφι της γιαγιας....σκορδο λιωμενο με μισο λεμονι χυμο κ μια κουταλια μελι...νομιζω με βοηθησε (εννοειται οτι την δουλεια την εκανε το depon) αλλα σηκωθηκε ο αντρας μου και μεφιλησε και κοντεψε να του ερθει κολπος! Ειμαι σπιτι τωρα, οι ενοχλησεις συνεχιζουν αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη...βεβαια ο νους μου στην χοριακη...σκεφτομαι να παω την τριτη...

5Uz8p2.png

Audett! Διαβαζα κ εσενα στο αλλο θεματακι κ ειχα χαρει παρα πολυ με την εγκυμοσυνη σου! Σε ευχαριστω για την απαντηση! Σημερα σηκωθηκα απο τις4 τα χαραματα κ ειχα 38...πηρα depon κ ενα γιατροσοφι της γιαγιας....σκορδο λιωμενο με μισο λεμονι χυμο κ μια κουταλια μελι...νομιζω με βοηθησε (εννοειται οτι την δουλεια την εκανε το depon) αλλα σηκωθηκε ο αντρας μου και μεφιλησε και κοντεψε να του ερθει κολπος! Ειμαι σπιτι τωρα, οι ενοχλησεις συνεχιζουν αλλα προσπαθω να ειμαι ηρεμη...βεβαια ο νους μου στην χοριακη...σκεφτομαι να παω την τριτη...

Να σαι καλα κοπέλα μου!

Αυτο με το σκόρδο και το λεμόνι το διάβασα κι εγω κάπου τις προάλλες που ειχα ανεβάσει πυρετο( δεν είσαι η μονη οπως καταλαβαίνεις, που θα παει;θα ξεχειμωνιασουμε) αλλα δεν το έκανα με αναγουλιασε και μονο που το σκέφτηκα! Έκανα ομως ποδολουτρο σε αλατονερό και συχνα ντουζακια και την παλεψα!

Καλα αποτελέσματα κοριτσάκι μου! Μια τεράστια χοριακη! Ολα καλα θα πανε! Εκτος απο τα πονακια και τα τραβηγματα έχεις κάποιο αλλη ενόχληση;

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Audette εχω ρεψιματακια κ ξινιλες που κσι που...η μεση μου κουραζεται επισης...και το κλασικο το στηθος μου που εχει πρηστει και το νιωθω σαν να ποναει εσωτερικα, οχι στις θηλες...ρωτησα κ τη μητερα μου και ειχε παρομοια...σημερα που σηκωθηκα αξημερωτα, με αναγουλιασε κ μενα αυτο με το σκορδο αλλα πιστευω οτι τελικα λειτουργησε καλα....τωρα δεν εχω καθολου πυρετο, ειχα μεχρι τις τεσσερις περιπου, αλλα εκανα ενα ντουζακι, εφαγα και ειμαι μια χαρα.... Τα αγχη μουτα εχω κ λογω ηλικιας , ειμαι 36, κ ειναι η πρωτη μου εγκυμοσυνη. Αν κ δεν προσπαθησαμε, ηταν τυχαια η συλληψη ειμαστε κ οι δυο ενθουσιασμενοι. Εγω βεβαια εχω τις επιφυλαξεις μου, ειναι νωρις και πολλα εχω δει κ εχω ακουσει τα τελευταια χρονια....

5Uz8p2.png

Καλημέρα σε όλα τα Κοριτσούδια.!!!

Katja συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Να μην ασχολεισαι με την ηλικια σου σιγα την ηλικία τελικά. Απλως πρέπει να προσέχεις πολυ τον εαυτό σου , τη διατροφή σου και γενικά τις κινήσεις σου. Αυτο ισχύει για όλες μας φυσικά.

Τα δικά μου ειναι ανάμεικτα. Πήγα στον Αναγνώστου που ειναι ο γλυκούλης αιματολόγος μου. Μου εκανε θρομβοελαστογραμμα και δυστηχώς βρήκε οτι πείζει το αιμα και χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση ινοχεπ..........ΟΚ...θα κανω και αυτό και οτι αλλο πρέπει να κάνω για να ειναι καλα τα μωράκια μου αλλα καταλαβαινετε τωρα..

Τα αλλα νεα ειναι οτι χτες πήγαμε στο γιατρό και ειδαμε τα μωράκια και ακουσαμε καρδούλες και στα δυο!!! Ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμένη κορίτσια και παρακαλώ το θεό να τα εχει καλά.

Μου γραψε στο μεταξύ ενα κάρω εξετάσεις. Εσεις που ειστε πιο μπροστά σε εβδομάδες θα τις έχετε ήδη κάνει και τώρα απο οτι βλέπω οι περισσότερες πάτε για τις αυχενικές σας ή ήδη τις κάνατε. Με το καλό τα αποτελέσματα σας.

xj92p3.png

Καλημέρα μανούλες!!! Σήμερα ξύπνησα με απορίες!!!:-D Λοιπόν, η πρώτη μου δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει κάτι ανάλογο, εγώ ξυρίζομαι και μια βδομάδα μετά είναι σαν να ξυρίστηκα πριν δυο μέρες και μετά απο 15 μέρες το πόδι δεν έχει γεμίσει... Πρίν στις δυο μέρες έβγαζα αρκετές και στην βδομάδα ψιλογάμιζα, μελαχρινή και με πολλές τριχούλες στα πόδια, το έχει παρατηρήσει καμία άλλη;

Δεύτερη ερώτηση, για την PAPP-A παίζει ρόλο αν έχεις φάει πρίν ή δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι;

Katja μην σε απασχολεί η ηλικία δεν νομίζω οτι παίζει και τόσο ρόλο, και προσπάθησε να μην ανχώνεσαι πολύ, εσύ κοίτα να είσαι ήρεμη να μην πολύ κουράζεσαι και να τρέφεσαι σωστά, ότι μπορείς να κάνεις το κάνεις:wink:.

Lefki συγχαρητήρια για τις καρδούλες!!! Όλα μια χαρά!!! Για τις ενέσεις γιατί στεναχωρέθηκες; Αφού έτσι και αλλιώς τις έκανες, και αφού εντοπίσατε το πρόβλημα, όλα μια χαρά είναι θετικά είναι τα νέα σου!!!

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα σε λα τα κοριτσια.Τι μου κανετε?Αυτο με τις τριχες οντως ισχυει,η αυξανεται η τριχοφοιια η μειωνεται,αναλογα τη γυναικα κι εμενα μου μειωθηκε.Και για το PAPP A δεν παιζει ρολο αν εφαγες η οχι ετσι μου πε ο γιατρος.DIDI89 την εχω γραψει τη διαιτα αλλα πως στη στελνω?καμια κοπελα να βοηθησει ειναι σε μορφη word και ειναι αποθηκεμενη στο pc μου.Δεν το χω πολυ με την τεχνολογια

Και η ηλικια δεν παζει ρολο βρε κι εγω 34 ειμαι μην αγχωνεσαι γλυκια μου katja

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Μαρία06Αν θες να το στείλεις δημόσια, στο πλαίσιο που ανοίγει εδώ όταν δίνουμε μια απάντηση πατάς στον συνδετήρα δίπλα στην φατσούλα και πατάς το επιλογή αρχείου και το ανεβάζεις. Μάλλον κάτι αντίστοιχο γίνεται και στο προσωπικό μήνυμα. Γενικά ο συνδετήρας είναι για να ανεβάζεις αρχεία απο τον υπολογιστή σου. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, να ρωτήσω κάτι ακόμα; Η αύξηση ή μείωση της τριχοφυίας συνδέεται με το φύλο του μωρού;

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια μου!

Katja μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, να μη στενοχωριέσαι γιατί κι εγώ χρειάστηκε να πάρω depon στην αρχή της κύησης και όλα πήγαν καλά, μάλιστα ο γιατρός μου το σύστησε γιατί δεν πρέπει να ανεβαίνει πάνω από 38 ο πυρετός. Επίσης έχω διαβάσει σε ιατρικές κοινότητες κλπ. ότι ανά 48ωρο θα πρέπει να αυξάνεται κατά 60% τουλάχιστον η χοριακή και όχι να διπλασιάζεται απαραιτήτως. Οπότε το τσεκάρουμε πηγαίνοντας για εξέταση χοριακής την ίδια ώρα την μεθεπόμενη μέρα από την προηγούμενη εξέταση.

Φραουλίτσα για την PAPP A ρώτησα τη γραμματέα του γιατρού και μου είπε ότι το φαγητό πριν δεν παίζει κανένα ρόλο. Άσε και έχει αρχίσει να με πιάνει ανυπομονησία πάλι μέχρι τις 5/3 που θα πάω...ούφ!

Εν τω μεταξύ, κλείνω αύριο την δωδέκατη εβδομάδα με το καλό και κυρίως μου έχει μείνει το πρησμένο στήθος, συχνοουρία και που και που ταχυπαλμία! Αλήθεια έχει νιώσει καμιά σας ταχυπαλμία? Επίσης τα τσιμπάκια-πονάκια και η ναυτία έχουν αραιώσει σταδιακά και τελευταία θα έλεγα πως έχουν εξαφανιστεί σχεδόν! Εσείς πως πάτε από συμπτώματα κορίτσια???

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα σε όλα τα Κοριτσούδια.!!!

Katja συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου. Να μην ασχολεισαι με την ηλικια σου σιγα την ηλικία τελικά. Απλως πρέπει να προσέχεις πολυ τον εαυτό σου , τη διατροφή σου και γενικά τις κινήσεις σου. Αυτο ισχύει για όλες μας φυσικά.

Τα δικά μου ειναι ανάμεικτα. Πήγα στον Αναγνώστου που ειναι ο γλυκούλης αιματολόγος μου. Μου εκανε θρομβοελαστογραμμα και δυστηχώς βρήκε οτι πείζει το αιμα και χρειάζομαι μεγαλύτερη δόση ινοχεπ..........ΟΚ...θα κανω και αυτό και οτι αλλο πρέπει να κάνω για να ειναι καλα τα μωράκια μου αλλα καταλαβαινετε τωρα..

Τα αλλα νεα ειναι οτι χτες πήγαμε στο γιατρό και ειδαμε τα μωράκια και ακουσαμε καρδούλες και στα δυο!!! Ειμαι πολυ πολυ ευτυχισμένη κορίτσια και παρακαλώ το θεό να τα εχει καλά.

Μου γραψε στο μεταξύ ενα κάρω εξετάσεις. Εσεις που ειστε πιο μπροστά σε εβδομάδες θα τις έχετε ήδη κάνει και τώρα απο οτι βλέπω οι περισσότερες πάτε για τις αυχενικές σας ή ήδη τις κάνατε. Με το καλό τα αποτελέσματα σας.

Συγχαρητήρια για τα υπέροχα νέα σου! Δύο καρδούλες ε? Τι όμορφα! Να τα χαρείς γερά στην αγκαλίτσα σου!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα κι από εμένα κοριτσάκια μου!

Katja μου συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου, να μη στενοχωριέσαι γιατί κι εγώ χρειάστηκε να πάρω depon στην αρχή της κύησης και όλα πήγαν καλά, μάλιστα ο γιατρός μου το σύστησε γιατί δεν πρέπει να ανεβαίνει πάνω από 38 ο πυρετός. Επίσης έχω διαβάσει σε ιατρικές κοινότητες κλπ. ότι ανά 48ωρο θα πρέπει να αυξάνεται κατά 60% τουλάχιστον η χοριακή και όχι να διπλασιάζεται απαραιτήτως. Οπότε το τσεκάρουμε πηγαίνοντας για εξέταση χοριακής την ίδια ώρα την μεθεπόμενη μέρα από την προηγούμενη εξέταση.

Φραουλίτσα για την PAPP A ρώτησα τη γραμματέα του γιατρού και μου είπε ότι το φαγητό πριν δεν παίζει κανένα ρόλο. Άσε και έχει αρχίσει να με πιάνει ανυπομονησία πάλι μέχρι τις 5/3 που θα πάω...ούφ!

Εν τω μεταξύ, κλείνω αύριο την δωδέκατη εβδομάδα με το καλό και κυρίως μου έχει μείνει το πρησμένο στήθος, συχνοουρία και που και που ταχυπαλμία! Αλήθεια έχει νιώσει καμιά σας ταχυπαλμία? Επίσης τα τσιμπάκια-πονάκια και η ναυτία έχουν αραιώσει σταδιακά και τελευταία θα έλεγα πως έχουν εξαφανιστεί σχεδόν! Εσείς πως πάτε από συμπτώματα κορίτσια???

Μια χαρά είσαι!!!!Γλύτωσες απο τα συμπτώματα και σε μια βδομάδα είναι η αυχενική σου!!! Περνάνε οι μέρες γρήγορα θα δείς!!! Άχ εγώ έχω ακόμα συμπτώματα, μου πέφτουν βαριά τα φαγητά και τις τελευταίες μέρες νιώθω σαν άρρωστη τα απογεύματα χωρίς να έχω κουραστεί ιδιαίτερα. Έχω σαν ελαφρύ πονοκέφαλο νύστα και ατονία μεγάλη!!! Ειδικά αυτη την αίσθηση σαν αηδίας και ανακατοσούρας στο στομάχι με κουράζει πολύ!!!Κάνω υπομονή γιατί ελπίζω σιγά σιγά να μου περάσει....

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημερα κοριτσια!λευκη μπραβο για τα μωρακια σου, σου ευχομαι τελειομηνη εγκυμοσυνη! Μαρια 06 βλεπω ουτε εσυ εχεις φωτο κ τικερακι! Εγω προσπαθησα αλλα δεν τα καταφερα (βασικα δεν καταλαβα ντιπ!!!) Φραουλιτσα εγω σημερα εχω κ αρκετα υγρακια! Παντως μελλουσες μαμαδες να σας πω οτι ευχομαι σε ολες τακαλυτερα, κ οτι αισθανομαι ανακουφιση πουμπορω να μοιραστω πραγματα που σε αλλους δεν εχω το θαρρος!

5Uz8p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...