Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κοριτσια με ολο το θαρρος να σας ρωτησω κατι?Εχω βγαλει ενα σπυρακι στα γεννητικα οργανα στο εξωτερικο χειλος ουτε με ποναει ουτε τπτ.Ξεχασα να τον ρωτησω το γιατρο τι ειναι και ντρεπομαι να τον παρω τωρα τηλ.Εχει τυχει σε καμια αυτο?

Γεια σου Μαρία και συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της αυχενικής σου! Συνήθως τα σπυράκια αυτά είναι από το ξύρισμα, ή από κάποιον πιθανό ερεθισμό ή μήπως κι από σερβιετάκι (?). Να προσέξεις να μην το ερεθίσεις με ξύρισμα και λίγο την υγιεινή σου (π.χ. συχνή αλλαγή εσωρούχου βαμβακερού) και θα φύγει πιστεύω.

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καληςπερα κοριτσια!!!!

Εχουμε πολλες νέες εγκύουλες στις οποίες ευχομαι με την σειρα μου μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη..

Χάθηκα λιγο αλλα μου εχει βγει μια κούραση αδικαιολόγητη που με κανει να θελω να ξαπλώνω ολη την ωρα..

Μαλλον αυτος ο μουντός καιρος ευθύνεται...

Σημερα πήγαμε παλι στο γιατρο...

Το μωρακι μας ειναι μια χαρα μεγαλο...αυριο μπαινω στην 11η εβδομάδα και μας εκλεισε ο γιατρός ραντεβου για την αυχενικη το σαββατο...!!

Ελπιζω να πανε ολα καλα και εκει...

Μια ανυπομονησία την εχω δεν το κρύβω!!

Βγήκαν και τα αποτελέσματα μου για τη θρομβοφιλια τα οποία ναι μεν δείχνουν οτι υπαρχει μετάλλαξη στα γονιδια ειδικά σε ενα ειναι οριακά καλο αλλα ο γιατρός με καθησύχασε οτι με το Σαλοσπίρ που παίρνω δεν υπαρχει λόγος να φοβαμαι...

Το μονο που θα κανουμε επιπρόσθετα ειναι να κανω τις ενέσεις αντί του σαλοςπιρ μολις θα μπω στο μηνα μου....!!

Οσο για τη βαφή μαλλιού γενικα ο γιατρός μου ειναι αρνητικός ακομα και για τις φυτικές βαφές οποτε θα κανω υπομονη και δε θα τα βάψω μεχρι οσο παει εκτος και αν τα άσπρα μου πλέον φαινονται τοςο ασχημα γιατι μεχρι τωρα κάπως τα κρύβω...

Τελος για τις ραγαδες οταν θυμάμαι βάζω και γω αμυγδαλελαιο ή μια κεραλοιφη που εχω!!οπως ειπαν πολλα κοριτσια αλλα και ο γιατρός που τον ρωτησα στα πρωτα κιολας ραντεβου αν ειναι να κανουμε οτι και να βάζουμε θα γίνουν...

Αυτα...!!!

Φιλια σε ολες και ολα να μας πηγαίνουν καλα!!!!

Nv6Vp2.png

Μαρία μια χαρά η αυχενική σου με το καλό και τα αποτελέσματα απο την αιματολογική εξέταση!!! Εγω τελικά είχα πάθει μια μικρή αποκόλληση:mad: αλλά μια χαρά μου είπε λίγη προσοχή, να μην σηκώνω βάρη και τέτοια!!! Άχ μια χαρά ήτανε μεγαλώνει κανονικά!!!Σε κάποια φάση κουνιόταν κιόλας:mrgreen::mrgreen:!!!Τέλεια!!!Αυχενική εγώ έχω 11/3 το πρωί και ΠΗΤ μου είπε 20/9. Αυτα τα νέα μου, ά και είμαι +2 κιλά απο αυτες τις μέρες +1 που είχα απο την αρχή!!!Ντροπή μου θα προσέξω λίγο σιγά σιγά, ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα. Καλό βράδυ κορίτσια!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Γεια σου Μαρία και συγχαρητήρια για τα αποτελέσματα της αυχενικής σου! Συνήθως τα σπυράκια αυτά είναι από το ξύρισμα, ή από κάποιον πιθανό ερεθισμό ή μήπως κι από σερβιετάκι (?). Να προσέξεις να μην το ερεθίσεις με ξύρισμα και λίγο την υγιεινή σου (π.χ. συχνή αλλαγή εσωρούχου βαμβακερού) και θα φύγει πιστεύω.

Η αληθεια ειναι οτι αυτες τις μερες χρησιμοποιησα σερβιετακια γιατι ημουν ολη μερα εκτος σπιτιου λογω του γαμου της αδερφης μου.Ισως απ αυτα...:?

7H5Lp3.png

Μαρία μια χαρά η αυχενική σου με το καλό και τα αποτελέσματα απο την αιματολογική εξέταση!!! Εγω τελικά είχα πάθει μια μικρή αποκόλληση:mad: αλλά μια χαρά μου είπε λίγη προσοχή, να μην σηκώνω βάρη και τέτοια!!! Άχ μια χαρά ήτανε μεγαλώνει κανονικά!!!Σε κάποια φάση κουνιόταν κιόλας:mrgreen::mrgreen:!!!Τέλεια!!!Αυχενική εγώ έχω 11/3 το πρωί και ΠΗΤ μου είπε 20/9. Αυτα τα νέα μου, ά και είμαι +2 κιλά απο αυτες τις μέρες +1 που είχα απο την αρχή!!!Ντροπή μου θα προσέξω λίγο σιγά σιγά, ο γιατρός δεν μου είπε τίποτα. Καλό βράδυ κορίτσια!!!

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου και σ εσενα καλα αποτελεσματα με την αυχενικη.Δεν ειναι τελειο συναισθημα να το βλεπεις να κουνιεται?Να προσεχεις και ολα καλα θα πανε...Κι εγω 2 κιλα εχω βαλει...:roll::roll::roll:

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!Σημερα πολλους γιατρους βλεπω.Θα εχουμε αρκετα νεα το απογευμα απ'οτι φαινεται!Didi,μαρια ,φραουλιτσα ευχομαι σε ολες να εχετε πολυ ευχαριστα νεα και να φυγει ολο το αγχος!!!

Didi μακαρι να ηθελα και εγω δημητριακα ..ξυπνησα και τηγανιζα αυγοφετες πρωι πρωι!Θα εσκαγα αν δεν ετρωγα.Εφαγα μια ολη κι ολη βεβαια,ησυχασα και τωρα εχω παγωσει γιατι μου βρωμαει το σπιτι και εχω απ'το πρωι ανοιχτα τα παντα!

felicitaki μου τσαμπα ανησυχησες!ολα καλα!

Κοριτσια εμενα η αυχενικη μου ειναι τελικα 2/3.Εφτασε δηλ!σε 4 μερες!Μου ειχε κολλησει οτι ειναι στις 4 και αν δε το κοιτουσαμε χθες τυχαια θα εχανα το ραντεβου.audette υπαρχουν και χειροτερα οπως βλεπεις!Να ρωτησω και κατι ασχετο..τα μαλλια σας τα βαφετε?Εμενα ρε παιδια εχουν γινει κατασπρα.Τα ειχα παραμελησει και πριν μαθω για την εγκυμοσυνη και ειναι χαλια.Ο γιατρος ειπε να τα βαψω και πηρα φυτικη βαφη αλλα δε μου παει το χερι!Φοβαμαι.Εσεις τι κανετε?

Αααα, εγώ ήθελα αβγά μάτια το βράδυ. Φάγαμε και βγήκαμε για γιατρό. Περιττό να σου πω ότι μου μύριζαν μέχρι και στη γειτονιά από τα ανοιχτά μας παράθυρα! :tongue: Ο άντρας μου τα 'χει παίξει (χθες στο σούπερ μάρκετ, στα αλλαντικά έκανα σαν λαγωνικό χαχαχα).

Εγώ έχω ανταύγειες και μετά το πρώτο τρίμηνο μου έδωσε το ελεύθερο. Κατά το Πάσχα θα τα κάνω... Πάντως απ' ό,τι διαβάζω η ποσότητα που απορροφάται είναι ελάχιστη. Οπότε μετά το τρίμηνο θα έβαφα χωρίς άγχος με φυτική βαφή.

Γειά σας κοριτσάκια!!!Σήμερα νιώθω πολύ καλά δεν ξέρω... Μακάρι να πάνε όλα καλά και στον γιατρό σήμερα και με το καλό να κλείσω και αυχενική!!! Άχ ανυπομονώ να το δώ γιατί αν όλα πάνε καλά θα έχει γίνει ένα μικρό μικρό μωράκι!!!! Κάποιο κορίτσι έχει και σήμερα αυχενική σήμερα, συγγνώμη δεν θυμάμαι ποιά είναι, καλή επιτυχία πάντως και καλά αποτελέσματα!!! Άμτε να περάσει και αυτο να είμαστε ακόμα καλύτερα. Didi και εμένα το στήθος πρήστηκε κιάλλο :twisted::twisted: που θα φτάσει βρέ παιδιά;;; Και η κοιλιά μου έχει πρηστεί αρκετά, ά και με την ταραμοσαλάτα που τρώω κάθε μέρα και τα γλυκα και τους γάμους ζυγίστηκα σήμερα και είμαι +2!!!! Τέλεια!!Θα προσέξω λίγο για να πέσει αλλά τί να κάνω; Άν τρώω κανονικό φαί γίνομαι χάλια ενώ με την ταραμοσαλάτα μια χαρά ήμουν...:-D:grin:

Δεν ξέρω πια πού θα φτάσει. Τον άλλο μήνα θα πάω για σουτιέν, δεν γίνεται να περιμένω περισσότερο (ήδη τα μεγαλύτερα σουτιέν μου δεν είναι μεγάλα)...

Μου θύμισες την ταραμοσαλάτα και ήθελα κι εγώ! Σήμερα που ζυγίστηκα είδα ότι έχασα λίγο, είμαι +1 κιλό.

Καλησπερα κοριτσακια μου.Μολις γυρισαμε απ το γιατρο.Καναμε αυχενικη διαφανεια.Ολα καλα μου ειπε,εδωσα κ αιμα και τη Δευτερα θα μαθω τ αποτελεσματα.Λοιπον, αυχενικη διαφανεια 1,91mm,στα ορια του φυσιολογικου δλδ(ως 2.2 ειναι το φυσιολογικο) μηκος εμβρυου 54 εκατοστα ειμαι στην 12 εβδομαδα ακριβως.Εγω ψιλοαγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι μεχρι να παρω και τ αποτελεσματα του αιματος.Υπομονη...

Οσον αφορα τα μαλλια κι εγω κοριτσια δεν τα βαφω,εχω παρα πολλες ασπρες τριχες,στο μαυρο φαινονται και πολυ,αλλα θα κανω υπομονη.Τα μαζευω αλογοουρα και οσες φαινονται τις κανω με μασκαρα.Τι να κανω...Δε θελω να ριψοκινδυνευσω το μπεμπακι μου:P:p

Φυλο δε διακριναμε γιατι ηταν πολυ υπερκινητικο το μπεμπακι,αν και δε μ απασχολει κ πολυ,γερα να ναι κοριτσια μου και οτι θελει ο Θεος να μας στειλει.Φιλακια πολλα...

ΥΓ Τη διαιτα την εχω υποσχεθει να τη στειλω αλλα δεν ξερω σε ποια μορφη να τη γραψω ειναι παρα πολυ μεγαλη και η αληθεια ειναι οτι δεν την τηρω καν..Οποτε συγχωρεστε με σε οποια της την υποσχεθηκα,δεν ξερω πως να την γραψω ειναι σε μορφη excel.

Κοριτσάκι μου, συγχαρητήρια! Να ηρεμήσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου! Τόσο πολύ θα αργήσουν οι αίματος; Εμένα μου είπε η γιατρός ότι, μέχρι να τελειώσουμε την αυχενική, θα έχουν βγει τα αποτελέσματα... Εγώ στη ζήτησα, όταν μπορέσεις στείλτη μου σε excel, δεν υπάρχει πρόβλημα.

Κοριτσια με ολο το θαρρος να σας ρωτησω κατι?Εχω βγαλει ενα σπυρακι στα γεννητικα οργανα στο εξωτερικο χειλος ουτε με ποναει ουτε τπτ.Ξεχασα να τον ρωτησω το γιατρο τι ειναι και ντρεπομαι να τον παρω τωρα τηλ.Εχει τυχει σε καμια αυτο?

Τα σπυράκια συνήθως είναι από τρίχα που γύρισε. Να τον πάρεις, γιατί ντρέπεσαι; Εμένα θα με δει αύριο για ένα εξωτερικό τσούξιμο, σαν γρατζουνιά, το οποίο τον τελευταίο χρόνο επανέρχεται κάθε 1,5-2 μήνες...

Καληςπερα κοριτσια!!!!

Εχουμε πολλες νέες εγκύουλες στις οποίες ευχομαι με την σειρα μου μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη..

Χάθηκα λιγο αλλα μου εχει βγει μια κούραση αδικαιολόγητη που με κανει να θελω να ξαπλώνω ολη την ωρα..

Μαλλον αυτος ο μουντός καιρος ευθύνεται...

Σημερα πήγαμε παλι στο γιατρο...

Το μωρακι μας ειναι μια χαρα μεγαλο...αυριο μπαινω στην 11η εβδομάδα και μας εκλεισε ο γιατρός ραντεβου για την αυχενικη το σαββατο...!!

Ελπιζω να πανε ολα καλα και εκει...

Μια ανυπομονησία την εχω δεν το κρύβω!!

Βγήκαν και τα αποτελέσματα μου για τη θρομβοφιλια τα οποία ναι μεν δείχνουν οτι υπαρχει μετάλλαξη στα γονιδια ειδικά σε ενα ειναι οριακά καλο αλλα ο γιατρός με καθησύχασε οτι με το Σαλοσπίρ που παίρνω δεν υπαρχει λόγος να φοβαμαι...

Το μονο που θα κανουμε επιπρόσθετα ειναι να κανω τις ενέσεις αντί του σαλοςπιρ μολις θα μπω στο μηνα μου....!!

Οσο για τη βαφή μαλλιού γενικα ο γιατρός μου ειναι αρνητικός ακομα και για τις φυτικές βαφές οποτε θα κανω υπομονη και δε θα τα βάψω μεχρι οσο παει εκτος και αν τα άσπρα μου πλέον φαινονται τοςο ασχημα γιατι μεχρι τωρα κάπως τα κρύβω...

Τελος για τις ραγαδες οταν θυμάμαι βάζω και γω αμυγδαλελαιο ή μια κεραλοιφη που εχω!!οπως ειπαν πολλα κοριτσια αλλα και ο γιατρός που τον ρωτησα στα πρωτα κιολας ραντεβου αν ειναι να κανουμε οτι και να βάζουμε θα γίνουν...

Αυτα...!!!

Φιλια σε ολες και ολα να μας πηγαίνουν καλα!!!!

Με το καλό η αυχενική!!! Όλα καλά θα πάνε με τη θρομβοφιλία, εφόσον το εντοπίσατε! Εμένα το πρόβλημά μου είναι αντίστροφο, καθώς το INR (χρόνος προθρομβίνης) ήταν 1,2 και τώρα 1,14, το οποίο, όπως μου είπε η γιατρός δείχνει ότι έχω αιμορραγικές τάσεις... Άντε να δούμε τι θα μου πει αύριο...

Τι όμορφες εικόνες! Με το καλό η αυχενική, θα σου βάλω ΠΗΤ και προσοχή με το βάρος!

Τα δικά μου: Πήγα ενδοκρινολόγο και η TSH είναι 3,45, ακόμη ελαφρώς αρρύθμιστη. Ο γιατρός με καθησύχασε ότι το μωρό δεν έχει κανένα πρόβλημα εφόσον παίρνω χάπι, μου αύξησε (κι άλλο) τη δόση και θα με ξαναδεί σε δύο μήνες. Το σάκχαρο ήταν στο 85, οπότε δεν θα κάνουμε ταχεία δοκιμασία τη 13η εβδομάδα.

tt1e3

Κοριτσια καλησπερα, ευχομαι κατ' αρχην τα καλυτερα για ολες!

Ειμαι πολυ προβληματισμενη κ θα ηθελα λιγη βοηθεια.... Εχω κανει δυο τεστ θετικα, κ τελευταια περιοδος ηταν 20-1. Σημερα πηγα για χοριακη κ ηταν 710. Ο γιατρος ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα κ να τον τηλ τοτε.1ον:δεν ειναι λιγη η χοριακη;2ον: εχω πονακια στην κοιλια, κυριωε οταν στεκομαι πολυ ωρα. Το δε Σαββατο πουμαςπερασε, σαν αδαης, εκανα μετακομιση και ειχα λιγο καφε...αλλαμολις το ειδα σταματησα τα παντα. Τωρα εχω δεκατα 37.3. Μεσα σε ολα αυτα, ειμαι θεσσαλονικια που ηρθα προσφατα αθηνα κ ο γιατρος μου εναι επανω. Ο γιατρος που αναφερομαι παραπανω ειναι γνωστος του ανδρα μου. Ουφ!βοηθηστε παρακαλω...

5Uz8p2.png

Κοριτσια καλησπερα, ευχομαι κατ' αρχην τα καλυτερα για ολες!

Ειμαι πολυ προβληματισμενη κ θα ηθελα λιγη βοηθεια.... Εχω κανει δυο τεστ θετικα, κ τελευταια περιοδος ηταν 20-1. Σημερα πηγα για χοριακη κ ηταν 710. Ο γιατρος ειπε να ξανακανω την αλλη εβδομαδα κ να τον τηλ τοτε.1ον:δεν ειναι λιγη η χοριακη;2ον: εχω πονακια στην κοιλια, κυριωε οταν στεκομαι πολυ ωρα. Το δε Σαββατο που μας περασε, σαν αδαης, εκανα μετακομιση και ειχα λιγο καφε...αλλαμολις το ειδα σταματησα τα παντα. Τωρα εχω δεκατα 37.3. Μεσα σε ολα αυτα, ειμαι θεσσαλονικια που ηρθα προσφατα αθηνα κ ο γιατρος μου εναι επανω. Ο γιατρος που αναφερομαι παραπανω ειναι γνωστος του ανδρα μου. Ουφ!βοηθηστε παρακαλω...

Καλησπέρα, Κάτια και συγχαρητήρια! Τι κύκλο έχεις και σε ποια μέρα είσαι σήμερα; Πόσες μέρες έχεις καθυστέρηση;

Εάν δεν ξέρεις με βεβαιότητα ποια μέρα έκανες ωορρηξία (με υπέρηχο ή θερμομέτρηση), τότε μπορεί απλώς να είχες μεγαλύτερο κύκλο και η χοριακή σου να είναι φυσιολογικότατη. Το βασικό είναι να διπλασιάζεται (ή να αυξάνεται τουλάχιστον κατά 80%) κάθε 48 ώρες, οπότε να την επαναλάβεις την ίδια ώρα!

Για τα καφέ μην ανησυχείς εφόσον σταμάτησαν, μάλλον έπαθες κάποια μικρή αποκόλληση.

Τα πονάκια στην κοιλιά είναι φυσιολογικά (κυρίως αν είναι σαν τραβήγματα), όλες έχουμε γιατί ανοίγει το σώμα, ώστε να προσαρμοστεί στο μωρό. Να θυμάσαι ένα πράγμα που διάβασα σε ένα βιβλίο "Όποτε μπορείς να καθίσεις, κάθισε, κι όποτε μπορείς να ξαπλώσεις, ξάπλωσε". Γενικώς, μην κουράζεσαι πολύ ειδικά στην αρχή. Εγώ πονούσα στις αρχές αν εκνευριζόμουν ή στενοχωριόμουν. Τώρα δεν πονάω πια...

Τα δέκατα μη σε απασχολούν, όλες οι έγκυες έχουν δέκατα (εγώ δεν έχω δει κάτω από 37).

tt1e3

Σ ευχαριστω did I για την αμεση απαντηση! Νιωθω σαν να σε ξερω, γιατι ενα μηνα τωρα διαβασα κ τις 200 κατι σελιδες απο το φορουμ με θεμα τα συμπτωματα! Επιτελους ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα κ νιωθω πολυ αγχος...τωρα διαπιστωνω οτι τα δεκατα γινονται πυρετος (37.7). Για ωορυξια δεν ξερω, ο κυκλος ηταν μεχρι προσφατα 29-30 μερες, αλλα την προτελευταια φορα ηταν στις 35. Για τον πυρετο να παρω χαπι;;;

5Uz8p2.png

Σ ευχαριστω did I για την αμεση απαντηση! Νιωθω σαν να σε ξερω, γιατι ενα μηνα τωρα διαβασα κ τις 200 κατι σελιδες απο το φορουμ με θεμα τα συμπτωματα! Επιτελους ειχα το επιθυμητο αποτελεσμα κ νιωθω πολυ αγχος...τωρα διαπιστωνω οτι τα δεκατα γινονται πυρετος (37.7). Για ωορυξια δεν ξερω, ο κυκλος ηταν μεχρι προσφατα 29-30 μερες, αλλα την προτελευταια φορα ηταν στις 35. Για τον πυρετο να παρω χαπι;;;

Διάβασες όλες αυτές τις σελίδες με την πολυλογία μας;! Ηρωίδα!!:D

Να μην πάρεις απολύτως τίποτα, αν δεν φτάσει στο 38. Μην είσαι με το θερμόμετρο όλη την ώρα, γιατί άδικα αγχώνεσαι. Εκτός κι αν δεν νιώθεις καλά...

Άρα έχεις καθυστέρηση μία εβδομάδα. Νομίζω (πρόχειρα υπολογίζοντας) ότι είναι μια χαρά η χοριακή σου και να μην ανησυχείς καθόλου.

tt1e3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου και όλα καλά να σου πάνε. Όπως σου είπε η Didi αν δεν παει 38 μην πάρεις κάτι, αλλά αν ανέβει και παναντόλ ή ντεπον αναβράζον να πάρεις γιατί δεν κάνει να ανεβαίνει και πολυ η θερμοκρασία μας. Να πάρεις και τον γιατρό σου να του τα πείς . Για τα καφέ καλό είναι για καναδυό ημέρες να μείνεις ξάπλα οσο μπορείς για να ξεκουραστεις και οσο μπορείς πιο χαλαρά σε όλα!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου τι κανετε;;;Διαβασα τα νεακια σας κ ολα πανε καλα!!!!!!Πολυ χαρηκα!!!!Εγω δε προλαβαινω να σας παρακολουθω γιατι εχουμε μετακομιση κ κουραζομαι αρκετα.....οποτε μπαινω λιγο να βλεπω και να λεω τα νεακια μας!!!!!Αυριο εχω γιατρο για να δουμε το μωρακι μια βδομαδα πριν την αυχενικη και να μου γραψει κ την εξεταση αιματος...ελπιζω να πανε ολα καλα σε ολες τις αυχενικες κοριτσια μου!!!!Αα επισης ενα χαρουμενο νεακι....το ζαχαρο μου εχει αρχισει να ρυθμιζεται οποτε χαλαλι η πεινα που τραβαω!!!!Χαχαχαχα φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!!!:-D

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα katja

Συγχαρητήρια !!!!!! Νομίζω πως η χοριακή σου αν ο κύκλος είναι κατά μἐσο όρο 30-32 είναι μια χαρά. Όπως σου είπαν το θέμα είναι να διπλασιάζεται στις 48 ώρες.Για τα καφέ μην ανησυχείς, απλά προσπάθησε να μην κουράζεσαι ιδιαίτερα. Για τη θερμοκρασία, μη πάρεις τίποτα ακόμα και αν ανένει ρώτα το γιατρό. Λογικά θα σου πει να πάρεις ένα ντεπόν.όλα καλά θα πάνε.Καλωσήρθες λοιπόν.:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση!!!

Το τικεράκι πως το κάνω να μετράει τις μέρες;;;; Έχει μείνει στις 9 βδομάδες χωρίς να μετράει τις μέρες που περνάνε!!!! Επίσης έχω ενάν τρελλό πονόδοντο από χθες που χτυπάαει στο κεφάλι. Δεν μπόρεσα να κοινηθώ καθόλου.Πήρα ένα ντεπόν αναβράζων και είναι κάπως καλύτερα. Στον οδοντίατρο μπορώ να πάω;;;Μάλλον θέλει σφράγισμα.Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό. Ν ατον ρωτησω πρώτα λέτε ή να πάω;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ερώτηση!!!

Το τικεράκι πως το κάνω να μετράει τις μέρες;;;; Έχει μείνει στις 9 βδομάδες χωρίς να μετράει τις μέρες που περνάνε!!!! Επίσης έχω ενάν τρελλό πονόδοντο από χθες που χτυπάαει στο κεφάλι. Δεν μπόρεσα να κοινηθώ καθόλου.Πήρα ένα ντεπόν αναβράζων και είναι κάπως καλύτερα. Στον οδοντίατρο μπορώ να πάω;;;Μάλλον θέλει σφράγισμα.Ξέχασα να ρωτήσω τον γιατρό. Ν ατον ρωτησω πρώτα λέτε ή να πάω;;

Καλό είναι να ρωτήσεις τον γιατρό σου , αλλά οδοντίατρο πρέπει να πηγαίνουμε για να είναι υγιές και το στόμα μας, τώρα με την εγκυμοσύνη και τις ορμόνες μπορεί να χρειαστούμε περισσποτερη φροντίδα. Εγώ τον είχα ρωτήσει τον δικό μου γιατρό και μου είχε πει κανονικά να πάω και αν χρειαστεί αναισθησία να κάνω ξυλοκαίνης. Θα το πεις και στον οδοντίατρο οτι είσαι έγκυος και ξέρει να σε προσέξει. Περαστικά και μην το αφήνεις και παιδεύεσαι!! Και εγω πρέπει να πάω και όλο το αναβάλω η φοβιτσιάρα:?!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...