Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Τα υπολοιπα κοριτσακια τι κανουν;;εγω δε χρησιμοποιω ακομα καμια κρεμα για τις ραγαδες αλλα οντως εχω ακουσει για το αμυγδαλελαιο οτι ειναι καλο!!Μια φιλη μου εβαζε βαζελινη κ δεν εκανε ουτε μια ραγαδα ενω μια αλλη φιλη εβαζε μια κρεμα δε θυμαμαι πια αλλα ηταν ακριβη κ εκανε αρκετες ραγαδες...Οποτε εγω λεω οτι ειναι κ στο δερμα ποσο ελαστικο ειναι,εγω εχω ηδη λιγες ραγαδες απο παλαια κ αν δεν κανω αλλες θα ειμαι πολυυυυυυυυυ τυχερη!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε κοριτσια έβλεπα πριν λιγο τον τελευταίο υπερηχο με τον άντρα μου(εχουμε χαζεψει το καταλαβαίνετε φανταζομαι) και έγραφε πανω ΠΗΤ 7/9/2015! Εχουν περαςει 8 μερες απο τον υπερηχο και τωρα το ειδα, ειμαι εντελως αλλού ντ αλλού!

Τεσπα, για τις κρέμες κι εγω δεν εχω αρχίσει ακομα να χρησιμοποιώ καποια! Εχω ακούσει για της frezyderm και για το bio oil οτι ειναι καλα αλλα και το αμυγδαλελαιο για πιο φυσική και πιο οικονομική λύση μια χαρα μου φαινεται! Ουτως η αλλως κι εγω εχω ακούσει αυτο που λένε η σαγια και το σταφυλακι οτι αν ειναι να τις κανεις θα τις κανεις οπως και να χει, ή το αντίθετο! Παίζει ρόλο και το δέρμα της καθε κοπέλας! Παντως οταν ξαναπάω στο γιατρο (να εχουν παει πρωτα ο θεος και ολα καλα με την αυχενικη) θα τον ρωτησω! Α για τη βαζελινη εχω ακούσει οτι καλο ειναι να αποφεύγεται γιατι ειναι παραγωγό πετρελαίου, βεβαια εχω ακούσει πολλες κοπέλες που τη χρησιμοποίησαν και γέννησαν υγιή μωρακια αλλα φυλάγε τα ρούχα σου.. Αυτα! Σας ζάλισα με την πολυλογία μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλως ήρθες καλή μου!! Εύχομαι και σε σένα μια χαρούμενη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Όλα καλά θα πάνε πια!!! Είναι πολύ ευχάριστο που συναντιόμαστε ξανά!!! Άντε πέρασες και τον δικό σου "σκόπελο" ολοκληρώνεις πια και το πρώτο τρίμηνο οπότε αισοδοξία τώρα έτσι;

Φραουλίτσα μου μόνο αισιοδοξία τώρα πιά! Αισιοδοξία και πίστη στον Θεό και όλα θα πάνε καλά για όλες μας!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσακι μου με το καλο! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερό μωρακι στην αγκαλια σου! Τα δύσκολα πέρασαν και χαιρομαι πολυ που τωρα πια συζητάμε μονο ευχαριστα! Αυτο που λες οτι τωρα αρχισες σιγα σιγα να ανασαινεις σε καταλαβαινω απόλυτα! Ολα πηγαίνουν καλα ομως και ετσι θα συνεχίσουν ειμαι σιγουρη! Με το καλο και η αυχενικη σου κοπέλα μου!

Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου! Εύχομαι όλες μας να ευχαριστηθούμε το υπέροχο διάστημα της εγκυμοσύνης μας κάνοντας ωραία παρεούλα και να κρατήσουμε με το καλό τα παιδάκια μας γερά στην αγκαλιά μας! Είναι μοναδικές αυτές οι στιγμές...

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλως ηρθες κ απο μενα κοριτσι,με το καλο το μωρακι σου!!!!Εχουμε ιδια μερα αυχενικη πω πω τελεια αντε να μαθουμε τι ειναι τα μωρακια μας να προσανατολιστουμε στα χρωματα για την προικα του!!!!!!!Φιλια!!!!

Ευχαριστώ stafylaki μου! Άντε ωραία!!! Να είναι διπλά τα ευχάριστα νέα και που ξέρεις... μπορεί και τα χρώματα! :D :D :D

hv6Vp2.png
bMrM.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια! Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη μας.Με το καλό σας εύχομαι. Εγω πήγα τελικά χθες στο γιατρό και μου έδωσε αντιβίωση για το ουρεόπλασμα. Δεν είναι ανησυχητικό μου είπε.Θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες που θαα είμαι στην 11η να δούμε το μωρό και στη 13 , δηλαδή 24/3 θα κανονίσουμε για την αυχενική.Φιλιάσε όλες σας !!!!!:P

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα Κορίτσια !!!

Ελπιζω να περάσατε ομορφα το τριήμερο. Καλή Σαρακοστή να έχουμε με υγεία !!!

Εγω σήμερα εχω αιματολόγο για μου πει πως θα συνεχίσω με τις innohep. Ξερω οτι μεχρι να γεννησω πρέπει να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις αλλα οκ....εδω καναμε αλλα κι αλλα εκει θα κολλήσουμε. ?

Ασχετο.....βαζετε κάτι στην κοιλιτσα για να προλάβετε τις ραγάδες ? Ρωταω γιατι ναι μεν υπάρχουν κρέμες ειδικες για εγκυμοσύνη αλλα ειναι αρκετα τσιμπιμένες και ελεγα να σας ρωτησω αν χρησιμοποιείτε αμυγδαλελαιο.? Εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι ειναι πολυ καλο? Εσεις κανετε κάτι ή οχι ακομα ?

Εγώ χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο. Έχει πολύ ελαφριά μυρωδιά λαδιού, αλλά με ενοχλεί η υφή του (όλα τα λάδια με ενοχλούν).

Καλημέρα κορίτσια!!audette καλώς ήρθες στην παρεουλα!πως περάσατε?εμείς είχαμε στο σπίτι την αδερφή μου με τον γαμπρό μου και την μπεμπούλα τους.πολλά μεζεδάκια,φαγητά,ετοίμασα εγώ και η αδερφή μου αλλά δεν κατέβαινε τπτ.όμως περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό έχει σημασία!!

Lefki εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει λαδάκι weleda για ραγαδες.δεν έβαζα σχεδόν ποτέ!μυρίζει και αρκετά έντονα.την γλίτωσα όμως.ο γιατρός μου είχε πει να μη ξοδέψω πολλά χρήματα γιατί αν είναι να κάνω,είναι αναπόφευκτο κι ότι είναι ορμονικο το θέμα.απλά αν έχεις και κακό δέρμα επιδεινώνει την κατάσταση!οπότε καλό είναι να ενυδατώνουμε την κοιλίτσα μόλις φουσκώσει.

Εμένα έχει γίνει τούμπανο το στήθος και φοβάμαι ότι δεν τις γλιτώνω τις ραγάδες, μιας και έχω από παλιότερα στα πλαϊνά της κοιλιάς. Ωστόσο, αύριο που θα πάω στη γιατρό να θυμηθώ να τη ρωτήσω...

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια!

Θα χαρώ πολύ να δεχτείτε κι εμένα στην όμορφη παρέα σας!

Δόξα τον Θεό πρόσφατα έκλεισα την 11η εβδομάδα και αρχίζω να ανασαίνω...ΠΗΤ έχουμε πει το αργότερο 19/9, αλλά εγώ πιστεύω πως είναι λίγο νωρίτερα γιατί είχα καθυστερημένη σύλληψη εκείνο τον μήνα (το ένστικτο της μάνας χαχα!). Στην αυχενική στις 5/3 θα ξεκαθαρίσει η ημερομηνία πιστεύω.

Είστε μια πολύ αισιόδοξη συντροφιά και ανυπομονώ να ζήσουμε υπέροχες, ευχάριστες στιγμές όλες μαζί!!! :D

Audette και Φραουλίτσα κάπου αλλού σας έχω ξαναβρεί και τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη που συναντιόμαστε σε αυτή την παρέα πλέον!

Φιλιά σε όλες!

Καλώς μας ήρθες! Όλα καλά θα πάνε και σε λίγο θα συζητάμε για τα νινάκια μας! Θα σε προσθέσω στη λίστα!

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!! Καλη σαρακοστή!!!! Κ εμείς ήρεμο τριήμερο περάσαμε κ ευτυχώς έχω κολλητά κ 3 μέρες άδεια κ θα ξεκουραστω...όσο εφικτό είναι αυτό με 2 παιδιά στο σπίτι :-)

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΥΝΕΓΓΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!! Όλα με το καλό σας εύχομαι!!!!!!!

Ωωωωω έχουμε κ την πρωτη πρόβλεψη φύλου στην ομαδα μας,τέλεια!!!!!!!!!!!!!

Εγώ εκλεισα αυχενική στο προγενεσις στις 16/3

Κ βρήκα κ γιατρό στο Έλενα, τον Σούλο, κ παίρνω τηλ στο Έλενα να κλείσω ραντεβού την αλλη πεμπτη κ ολο μιλάει γκρρρρ. Πάντως με τον γιατρο , Μίλησα κ όλα καλά :-)

Αυτά τα νέα μου <3 πολλά πολλά φιλάκια!!!!

Να τους χαίρεστε!!! Εγώ έκλεισα στις 13/3 την αυχενική μου, άντε να ηρεμήσουμε!

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Εχω καιρο να σας γραψω γιατι ειχαμε τη γαμοβαφτιση της αδερφης μου που εγινε το Σαββατο.Καλωσηρθατε ολες οι καινουριες εγκυουλες.Αντε να γινομαστε πολλες σιγα σιγα.Κι εμενα αλλαξε η ΠΗΤ 10/09 εγινε.Αυριο παμε για αυχενικη,λιγο αγχος η αληθεια ειναι το χω.Ευχομαι τα καλυτερα σ ολες μας.Φιλακιααα

Θα σε αλλάξω! Όλα θα είναι καλά, μην ανησυχείς!!!

Ρε κοριτσια έβλεπα πριν λιγο τον τελευταίο υπερηχο με τον άντρα μου(εχουμε χαζεψει το καταλαβαίνετε φανταζομαι) και έγραφε πανω ΠΗΤ 7/9/2015! Εχουν περαςει 8 μερες απο τον υπερηχο και τωρα το ειδα, ειμαι εντελως αλλού ντ αλλού!

Τεσπα, για τις κρέμες κι εγω δεν εχω αρχίσει ακομα να χρησιμοποιώ καποια! Εχω ακούσει για της frezyderm και για το bio oil οτι ειναι καλα αλλα και το αμυγδαλελαιο για πιο φυσική και πιο οικονομική λύση μια χαρα μου φαινεται! Ουτως η αλλως κι εγω εχω ακούσει αυτο που λένε η σαγια και το σταφυλακι οτι αν ειναι να τις κανεις θα τις κανεις οπως και να χει, ή το αντίθετο! Παίζει ρόλο και το δέρμα της καθε κοπέλας! Παντως οταν ξαναπάω στο γιατρο (να εχουν παει πρωτα ο θεος και ολα καλα με την αυχενικη) θα τον ρωτησω! Α για τη βαζελινη εχω ακούσει οτι καλο ειναι να αποφεύγεται γιατι ειναι παραγωγό πετρελαίου, βεβαια εχω ακούσει πολλες κοπέλες που τη χρησιμοποίησαν και γέννησαν υγιή μωρακια αλλα φυλάγε τα ρούχα σου.. Αυτα! Σας ζάλισα με την πολυλογία μου!

Τι ΠΗΤ σου είπε προφορικά; Αυτή να κρατήσεις, γιατί στον υπέρηχο, αναλόγως τη μέτρηση μπορεί να βγάζει άλλες τιμές (εμένα π.χ. ενώ ήμουν 9+1, ο υπέρηχος γράφει έως 9+5).

Καλημέρα κορίτσια! Να καλωσορίσω και εγώ τα νέα μέλη μας.Με το καλό σας εύχομαι. Εγω πήγα τελικά χθες στο γιατρό και μου έδωσε αντιβίωση για το ουρεόπλασμα. Δεν είναι ανησυχητικό μου είπε.Θα ξαναπάω σε δύο εβδομάδες που θαα είμαι στην 11η να δούμε το μωρό και στη 13 , δηλαδή 24/3 θα κανονίσουμε για την αυχενική.Φιλιάσε όλες σας !!!!!:P

Μια χαρά, με μια αντιβιωσούλα θα είσαι σίγουρη ότι δεν θα αρρωστήσεις και από τίποτα άλλο αυτές τις μέρες!

Κορίτσια μου, εγώ σήμερα έχω ενδοκρινολόγο, να δούμε την TSH και αν θα κάνουμε βραχεία καμπύλη σακχάρου. Έχω και γι' αυτό αγωνία... Κι αύριο θα πάω στη γυναικολόγο να με δει για μια γυναικολογική (όχι μαιευτική) μικροενόχληση.

Σήμερα ξύπνησα από τις 6.30 και με λαχτάρα για γάλα με κορν φλέικς. Έχουν αλλάξει τελείως οι διατροφικές μου προτιμήσεις πια, δεν με αναγνωρίζω...

tt1e3

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade...............29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη............05/09
  3. Sagia.....................07/09......♥♥♥
  4. Μαρία06..............10/09......Αυχενική
  5. Ζαχίρ...................12/09
  6. audette17.............14/09......♥♥♥
  7. aggeliki_..............15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki...............16/09
  9. Babezu.................17/09
  10. mommy to be.....19/09

11. Φραουλίτσα*.......20/09.......♥♥♥
  12. Didi89..................24/09.......♥♥♥
  13. Aggeliki83...........25/09
  14. s0faki
  15. felicitaki
  16. Lefki...................08/10........ΔΙΔΥΜΑ
  17. lolitaki78............09/10........♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Καλημερα!!!!Σημερα πολλους γιατρους βλεπω.Θα εχουμε αρκετα νεα το απογευμα απ'οτι φαινεται!Didi,μαρια ,φραουλιτσα ευχομαι σε ολες να εχετε πολυ ευχαριστα νεα και να φυγει ολο το αγχος!!!

Didi μακαρι να ηθελα και εγω δημητριακα ..ξυπνησα και τηγανιζα αυγοφετες πρωι πρωι!Θα εσκαγα αν δεν ετρωγα.Εφαγα μια ολη κι ολη βεβαια,ησυχασα και τωρα εχω παγωσει γιατι μου βρωμαει το σπιτι και εχω απ'το πρωι ανοιχτα τα παντα!

felicitaki μου τσαμπα ανησυχησες!ολα καλα!

Κοριτσια εμενα η αυχενικη μου ειναι τελικα 2/3.Εφτασε δηλ!σε 4 μερες!Μου ειχε κολλησει οτι ειναι στις 4 και αν δε το κοιτουσαμε χθες τυχαια θα εχανα το ραντεβου.audette υπαρχουν και χειροτερα οπως βλεπεις!Να ρωτησω και κατι ασχετο..τα μαλλια σας τα βαφετε?Εμενα ρε παιδια εχουν γινει κατασπρα.Τα ειχα παραμελησει και πριν μαθω για την εγκυμοσυνη και ειναι χαλια.Ο γιατρος ειπε να τα βαψω και πηρα φυτικη βαφη αλλα δε μου παει το χερι!Φοβαμαι.Εσεις τι κανετε?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κοριτσια εμενα η αυχενικη μου ειναι τελικα 2/3.Εφτασε δηλ!σε 4 μερες!Μου ειχε κολλησει οτι ειναι στις 4 και αν δε το κοιτουσαμε χθες τυχαια θα εχανα το ραντεβου.audette υπαρχουν και χειροτερα οπως βλεπεις!Να ρωτησω και κατι ασχετο..τα μαλλια σας τα βαφετε?Εμενα ρε παιδια εχουν γινει κατασπρα.Τα ειχα παραμελησει και πριν μαθω για την εγκυμοσυνη και ειναι χαλια.Ο γιατρος ειπε να τα βαψω και πηρα φυτικη βαφη αλλα δε μου παει το χερι!Φοβαμαι.Εσεις τι κανετε?

Σχετικά με τα μαλλιά εγώ τον είχα ρωτήσει και μου είχε πεί μετά το πρώτο τρίμηνο με φυτική βαφή. Και εγώ μια απο τα ίδια είμαι, είχα και καναδυο μήνες να τα βάψω πριν την εγκυμοσύνη, ευτυχώς το χρώμα ήταν κοντά στο φυσικό μου και είναι σαν να έχουν ανοίξει απο τον ήλιο, αλλά έχω αρκετές λευκές. Ειδικά μπροστά μπροστά πρώτη μούρη :mad:!!!Τί να κάνω υπομονή!!!Λογικά εσύ σε κανα δυο βδομάδες κλείνεις κα το πρώτο τρίμηνο. Άνοιξε και κανα παράθυρο να μην σε ενοχλεί η μυρωδιά, αν και οι φυτικές δεν μυρίζουν όσο οι άλλες γιατί δεν έχουν αμμωνία. Εγώ όταν έρθει ο καιρός που θα μπορώ θα τα βάψω πάλι σκούρα, και μετά απο κανα τρίμηνο πάλι. Και η αδελφή μου τα έβαφε και δεν έπαθαν τίποτα τα παιδάκια της.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάκια!!!Σήμερα νιώθω πολύ καλά δεν ξέρω... Μακάρι να πάνε όλα καλά και στον γιατρό σήμερα και με το καλό να κλείσω και αυχενική!!! Άχ ανυπομονώ να το δώ γιατί αν όλα πάνε καλά θα έχει γίνει ένα μικρό μικρό μωράκι!!!! Κάποιο κορίτσι έχει και σήμερα αυχενική σήμερα, συγγνώμη δεν θυμάμαι ποιά είναι, καλή επιτυχία πάντως και καλά αποτελέσματα!!! Άμτε να περάσει και αυτο να είμαστε ακόμα καλύτερα. Didi και εμένα το στήθος πρήστηκε κιάλλο :twisted::twisted: που θα φτάσει βρέ παιδιά;;; Και η κοιλιά μου έχει πρηστεί αρκετά, ά και με την ταραμοσαλάτα που τρώω κάθε μέρα και τα γλυκα και τους γάμους ζυγίστηκα σήμερα και είμαι +2!!!! Τέλεια!!Θα προσέξω λίγο για να πέσει αλλά τί να κάνω; Άν τρώω κανονικό φαί γίνομαι χάλια ενώ με την ταραμοσαλάτα μια χαρά ήμουν...:-D:grin:

Lefki και εγώ inohhep των 0.35 κάνω και εμένα μου είπε ως το τέλος. Δεν πειράζει, βοηθάει λέει να αιματώνεται καλύτερα το μωράκι/μωράκια:wink:.

felicitaki είχα και εγώ και με αντιβίωση μου πέρασε και τώρα είμαι καθαρή. Μην ανησυχείς καθόλου!!! Φιλιά σε όλες!!

Didi καλή επιτυχία με τους γιατρούς σου όλα καλά να πάνε, ά θα ρωτήσω και τον γιατρό για μια πρόχειρη ΠΗΤ για να ξέρουμε που περίπου βρίσκομαι στο πινακάκι ;)

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα, λογικά θα σου δώσει ΠΗΤ γύρω στις 23/9.Έχουμε ακριβώς μια εβδομάδα διαφορά, μπροστά εσύ.Εμένα δεν μου έχει δώσει ακόμα αλλά για 30/9 το υπολογίζω.Κορίτσια θα γεννήσει καμία σας σε Δημόσιο και αν ναι σε ποιο;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα Κοριτσια!!! Σημερα ειχε η Μαρια06 αυχενικη ? Αντε κοριτσι να μας πεις τα ευχαριστα. Ειδατε φυλο ?

Felicitaki αν κ θα ειμαι σε ιδιωτικο εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το Ελενα. Νομιζω εχουν ανοιξει κ τοπικ καποιες κοπελες ςδω στο παρεντς για Δ. Νοσοκ. Γιατσεκαρε το

xj92p3.png

Καλησπερα κοριτσακια μου.Μολις γυρισαμε απ το γιατρο.Καναμε αυχενικη διαφανεια.Ολα καλα μου ειπε,εδωσα κ αιμα και τη Δευτερα θα μαθω τ αποτελεσματα.Λοιπον, αυχενικη διαφανεια 1,91mm,στα ορια του φυσιολογικου δλδ(ως 2.2 ειναι το φυσιολογικο) μηκος εμβρυου 54 εκατοστα ειμαι στην 12 εβδομαδα ακριβως.Εγω ψιλοαγχωθηκα λιγο η αληθεια ειναι μεχρι να παρω και τ αποτελεσματα του αιματος.Υπομονη...

Οσον αφορα τα μαλλια κι εγω κοριτσια δεν τα βαφω,εχω παρα πολλες ασπρες τριχες,στο μαυρο φαινονται και πολυ,αλλα θα κανω υπομονη.Τα μαζευω αλογοουρα και οσες φαινονται τις κανω με μασκαρα.Τι να κανω...Δε θελω να ριψοκινδυνευσω το μπεμπακι μου:P:p

Φυλο δε διακριναμε γιατι ηταν πολυ υπερκινητικο το μπεμπακι,αν και δε μ απασχολει κ πολυ,γερα να ναι κοριτσια μου και οτι θελει ο Θεος να μας στειλει.Φιλακια πολλα...

ΥΓ Τη διαιτα την εχω υποσχεθει να τη στειλω αλλα δεν ξερω σε ποια μορφη να τη γραψω ειναι παρα πολυ μεγαλη και η αληθεια ειναι οτι δεν την τηρω καν..Οποτε συγχωρεστε με σε οποια της την υποσχεθηκα,δεν ξερω πως να την γραψω ειναι σε μορφη excel.

7H5Lp3.png

Κοριτσια με ολο το θαρρος να σας ρωτησω κατι?Εχω βγαλει ενα σπυρακι στα γεννητικα οργανα στο εξωτερικο χειλος ουτε με ποναει ουτε τπτ.Ξεχασα να τον ρωτησω το γιατρο τι ειναι και ντρεπομαι να τον παρω τωρα τηλ.Εχει τυχει σε καμια αυτο?

7H5Lp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...