Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!!audette καλώς ήρθες στην παρεουλα!πως περάσατε?εμείς είχαμε στο σπίτι την αδερφή μου με τον γαμπρό μου και την μπεμπούλα τους.πολλά μεζεδάκια,φαγητά,ετοίμασα εγώ και η αδερφή μου αλλά δεν κατέβαινε τπτ.όμως περάσαμε πολύ ωραία κι αυτό έχει σημασία!!

Lefki εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα πάρει λαδάκι weleda για ραγαδες.δεν έβαζα σχεδόν ποτέ!μυρίζει και αρκετά έντονα.την γλίτωσα όμως.ο γιατρός μου είχε πει να μη ξοδέψω πολλά χρήματα γιατί αν είναι να κάνω,είναι αναπόφευκτο κι ότι είναι ορμονικο το θέμα.απλά αν έχεις και κακό δέρμα επιδεινώνει την κατάσταση!οπότε καλό είναι να ενυδατώνουμε την κοιλίτσα μόλις φουσκώσει.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Audette17 καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα νέα. Σήμερα θα πάω στο γιατρό πάλι να του δείξω τις εξετάσεις καθότι είχαν βρεθεί κάποια αυξημένα πυοσφαίρια.Η καλλιέργεια έδειξε θετική στο ουρεόπλασμα.Διάβασα κάποια πραγματα για αυτό αλλά όσο διαβάζω τόσο αγχώνομαι οπότε θα αναμένω το απόγευμα να δω τι θα μου πει.

Και εγω επίσης εχω την ίδια απορία με την Λευκἠ για την κρέμα για τις ραγάδες.Βάζει καμία σας;;;Φιλιά σε όλες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κι από εμένα κορίτσια!

Θα χαρώ πολύ να δεχτείτε κι εμένα στην όμορφη παρέα σας!

Δόξα τον Θεό πρόσφατα έκλεισα την 11η εβδομάδα και αρχίζω να ανασαίνω...ΠΗΤ έχουμε πει το αργότερο 19/9, αλλά εγώ πιστεύω πως είναι λίγο νωρίτερα γιατί είχα καθυστερημένη σύλληψη εκείνο τον μήνα (το ένστικτο της μάνας χαχα!). Στην αυχενική στις 5/3 θα ξεκαθαρίσει η ημερομηνία πιστεύω.

Είστε μια πολύ αισιόδοξη συντροφιά και ανυπομονώ να ζήσουμε υπέροχες, ευχάριστες στιγμές όλες μαζί!!! :D

Audette και Φραουλίτσα κάπου αλλού σας έχω ξαναβρεί και τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη που συναντιόμαστε σε αυτή την παρέα πλέον!

Φιλιά σε όλες!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλημέρα Κορίτσια !!!

Ελπιζω να περάσατε ομορφα το τριήμερο. Καλή Σαρακοστή να έχουμε με υγεία !!!

Εγω σήμερα εχω αιματολόγο για μου πει πως θα συνεχίσω με τις innohep. Ξερω οτι μεχρι να γεννησω πρέπει να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις αλλα οκ....εδω καναμε αλλα κι αλλα εκει θα κολλήσουμε. ?

Ασχετο.....βαζετε κάτι στην κοιλιτσα για να προλάβετε τις ραγάδες ? Ρωταω γιατι ναι μεν υπάρχουν κρέμες ειδικες για εγκυμοσύνη αλλα ειναι αρκετα τσιμπιμένες και ελεγα να σας ρωτησω αν χρησιμοποιείτε αμυγδαλελαιο.? Εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι ειναι πολυ καλο? Εσεις κανετε κάτι ή οχι ακομα ?

Καλημέρα!!!

Εγώ χρησιμοποιώ αμυγδαλελαιο !:D Στο στήθος και στην κοιλίτσα, διάβασα και για το ελαιόλαδο πως είναι πολύ καλό! Εγώ τις κρέμες τις φοβάμαι, όλο και κάτι έχουν μέσα...

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Δόξα τον Θεό πρόσφατα έκλεισα την 11η εβδομάδα και αρχίζω να ανασαίνω...ΠΗΤ έχουμε πει το αργότερο 19/9, αλλά εγώ πιστεύω πως είναι λίγο νωρίτερα γιατί είχα καθυστερημένη σύλληψη εκείνο τον μήνα (το ένστικτο της μάνας χαχα!). Στην αυχενική στις 5/3 θα ξεκαθαρίσει η ημερομηνία πιστεύω.

Είστε μια πολύ αισιόδοξη συντροφιά και ανυπομονώ να ζήσουμε υπέροχες, ευχάριστες στιγμές όλες μαζί!!! :D

Audette και Φραουλίτσα κάπου αλλού σας έχω ξαναβρεί και τώρα η χαρά μου είναι μεγάλη που συναντιόμαστε σε αυτή την παρέα πλέον!

Φιλιά σε όλες!

Καλώς ήρθες κορίτσι!!!:D:D:D Με το καλό το μωράκι σου!!! :D:D:D

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Φιλιά σε όλες!

Καλως ήρθες καλή μου!! Εύχομαι και σε σένα μια χαρούμενη τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!! Όλα καλά θα πάνε πια!!! Είναι πολύ ευχάριστο που συναντιόμαστε ξανά!!! Άντε πέρασες και τον δικό σου "σκόπελο" ολοκληρώνεις πια και το πρώτο τρίμηνο οπότε αισοδοξία τώρα έτσι;

zZWsp2.png398Mp3.png

Σχετικά με το θέμα κρέμες έχω mια της frezyderm αλλά με ενοχλεί η μυρωδιά της και δεν την βάζω. Μπορεί αργότερα, έχω και το bio oil και μια κεραλοιφή που έφτιαξα με αμυγδαλέλαιο ελαιόλαδο και λάδι καρύδας. Όποτε το θυμάμαι βάζω κανα βράδυ, που και που...

zZWsp2.png398Mp3.png

Συγχαρητηρια κοριτσακι. Με το καλο να παρειςτα αποτελεσματα κ πανω απο ολα να εχεις ενα υγιες μωρακι. Αληθεια ποσο εβδομαδων εισαι ?

Ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Εύχομαι σε όλες να πάνε όλα καλά!!!! Είμαι στην 13 εβδομάδα τώρα. Δεν περίμενα τόσο νωρίς να μου πει το φύλο του μωρού. Είμαι πολύ ευτυχισμένη:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα κορίτσια. Audette17 καλώς ήρθες στην παρέα μας :)

Εγώ δεν έχω ιδιαίτερα νέα. Σήμερα θα πάω στο γιατρό πάλι να του δείξω τις εξετάσεις καθότι είχαν βρεθεί κάποια αυξημένα πυοσφαίρια.Η καλλιέργεια έδειξε θετική στο ουρεόπλασμα.Διάβασα κάποια πραγματα για αυτό αλλά όσο διαβάζω τόσο αγχώνομαι οπότε θα αναμένω το απόγευμα να δω τι θα μου πει.

Και εγω επίσης εχω την ίδια απορία με την Λευκἠ για την κρέμα για τις ραγάδες.Βάζει καμία σας;;;Φιλιά σε όλες

Καλώς σας βρηκα κοπέλα μου! Με το καλο το μωρακι σου!

Μη σε νοιαζει για το ουρεοπλαςμα! Θα σου δώσει μια αντιβιωσουλα ο γιατρός συμβατή με εγκυμοσυνη και θα φυγει! Μη διαβάζεις στο ιντερνετ και αγχωνεσαι! Το ειχε και μια φιλη μου στην εγκυμοσυνη και έφυγε με την αντιβιωση και τωρα εχει μια λαχταριστη μπουμπου 6 μηνών!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Φιλιά σε όλες!

Κοριτσακι μου με το καλο! Να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και ενα γερό μωρακι στην αγκαλια σου! Τα δύσκολα πέρασαν και χαιρομαι πολυ που τωρα πια συζητάμε μονο ευχαριστα! Αυτο που λες οτι τωρα αρχισες σιγα σιγα να ανασαινεις σε καταλαβαινω απόλυτα! Ολα πηγαίνουν καλα ομως και ετσι θα συνεχίσουν ειμαι σιγουρη! Με το καλο και η αυχενικη σου κοπέλα μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!!! Καλη σαρακοστή!!!! Κ εμείς ήρεμο τριήμερο περάσαμε κ ευτυχώς έχω κολλητά κ 3 μέρες άδεια κ θα ξεκουραστω...όσο εφικτό είναι αυτό με 2 παιδιά στο σπίτι :-)

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΥΝΕΓΓΥΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!! Όλα με το καλό σας εύχομαι!!!!!!!

Ωωωωω έχουμε κ την πρωτη πρόβλεψη φύλου στην ομαδα μας,τέλεια!!!!!!!!!!!!!

Εγώ εκλεισα αυχενική στο προγενεσις στις 16/3

Κ βρήκα κ γιατρό στο Έλενα, τον Σούλο, κ παίρνω τηλ στο Έλενα να κλείσω ραντεβού την αλλη πεμπτη κ ολο μιλάει γκρρρρ. Πάντως με τον γιατρο , Μίλησα κ όλα καλά :-)

Αυτά τα νέα μου <3 πολλά πολλά φιλάκια!!!!

GKvPp2.png

nN72p2.png

SoVDp2.png

Γεια σας κοριτσια κι απο μενα.Εχω καιρο να σας γραψω γιατι ειχαμε τη γαμοβαφτιση της αδερφης μου που εγινε το Σαββατο.Καλωσηρθατε ολες οι καινουριες εγκυουλες.Αντε να γινομαστε πολλες σιγα σιγα.Κι εμενα αλλαξε η ΠΗΤ 10/09 εγινε.Αυριο παμε για αυχενικη,λιγο αγχος η αληθεια ειναι το χω.Ευχομαι τα καλυτερα σ ολες μας.Φιλακιααα

7H5Lp3.png

Φιλιά σε όλες!

Καλως ηρθες κ απο μενα κοριτσι,με το καλο το μωρακι σου!!!!Εχουμε ιδια μερα αυχενικη πω πω τελεια αντε να μαθουμε τι ειναι τα μωρακια μας να προσανατολιστουμε στα χρωματα για την προικα του!!!!!!!Φιλια!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...