Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα! Θέλετε στην παρέα ακομα μια υποψήφια μανούλα Σεπτεμβρίου; Η ΠΗΤ μου πρωτα ο Θεος ειναι 14/9 και την Παρασκευή που μας έρχεται εχω ραντεβου για την αυχενικη!

Εύχομαι σε ολες τέλειομηνες εγκυμοσύνες και με το καλο να κρατήσετε γερα μωρακια στην αγκαλια σας!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια καλησπέρα! Θέλετε στην παρέα ακομα μια υποψήφια μανούλα Σεπτεμβρίου; Η ΠΗΤ μου πρωτα ο Θεος ειναι 14/9 και την Παρασκευή που μας έρχεται εχω ραντεβου για την αυχενικη!

Εύχομαι σε ολες τέλειομηνες εγκυμοσύνες και με το καλο να κρατήσετε γερα μωρακια στην αγκαλια σας!

Καλως ηρθες audette με το καλο το μωρακι σου!!!ποσων εβδομαδων εισαι;στη δωδεκατη;;ρωταω για την αυχενικη,εγω ραντεβου στις 5/3 και απο οτι υπολογιζω θα εχω κλεισει τη δωδεκατη,δυο μερες μονο βεβαια θα εχω παρει απ την 13η.Αντε εισαι η δευτερη νομιζω που πας για αυχενικη μετα παω εγω..αν κανω λαθος διορθωστε με κοριτσια:roll:αντε να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα κ να μαθαινουμε σιγα σιγα τι ειναι τα μωρακια μας!!!!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλώς ήρθες audette!!! Να χεις και εσυ μια καλή τελειόμηνη κύηση και με ένα γερό μωράκι!! Έχουμε ξανασυναντηθεί νομίζω, χάρηκα πολύ που ήρθες και συ στην παρέα μας.

zZWsp2.png398Mp3.png

Συγχαρητηρια Αudette, να εχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Με το καλό να μας πεις και εσυ τα νέα απο την αυχενική.

xj92p3.png

Καλημέρα!!!:D:D:D:D:D:D

Με το καλό!!!!:D:D:D:D:D:D

Καλώς ήρθες!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!Καλη Σαρακοστη να εχουμε!Τι κανετε;;Πως περασατε τη μερα σας;;;πεταξατε χαρταετο;;εμεις ησυχα εβρεχε κιολας οποτε χαλαρα σπιτι!!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade..........29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη.......05/09
  3. Μαρία06.........06/09
  4. Sagia................07/09......♥♥♥
  5. Ζαχίρ..............12/09
  6. audette17........14/09

7. aggeliki_.........15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  8. stafylaki......15-16/09
  9. Babezu...........17/09
  10. Didi89............24/09.......♥♥♥
  11. Aggeliki83.....25/09
  12. Φραουλίτσα*..................♥♥♥
  13. s0faki
  14. felicitaki
  15. Lefki..............08/10........ΔΙΔΥΜΑ
  16. lolitaki78.......09/10........♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Οντέτ, καλώς ήρθες, καλή μου! :D

Καλησπερα κοριτσακια!!Καλη Σαρακοστη να εχουμε!Τι κανετε;;Πως περασατε τη μερα σας;;;πεταξατε χαρταετο;;εμεις ησυχα εβρεχε κιολας οποτε χαλαρα σπιτι!!!!

Γεια σου, σταφυλάκι! Εγώ ήμουν χωριό, γύρισα πριν λίγο, αλλά έβρεχε, δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο λαγάνα φάγαμε!

tt1e3

Καλησπέρα καλή σαρακοστή σε όλες, εμείς οικογενειακά είμασταν στο σόι του άντρα μου, και ανακοινώσαμε πλέον και επίσημα την εγκυμοσύνη, αν και πολλοι το κατάλαβαν και απο τον γάμο.... Τί να κάνουμε!! Περάσαμε πολύ ωραία, είναι ευχάριστες αυτες οι μέρες που μαζευόμαστε όλοι μαζί, ειδικά αν είναι σε άλλο σπίτι και γλυτώνπυμε τα μαγειρέματ;). Να'ναι καλά οι μανούλες, είτε οι δικές μας είτε του άντρα μας.

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλως ηρθες audette με το καλο το μωρακι σου!!!ποσων εβδομαδων εισαι;στη δωδεκατη;;ρωταω για την αυχενικη,εγω ραντεβου στις 5/3 και απο οτι υπολογιζω θα εχω κλεισει τη δωδεκατη,δυο μερες μονο βεβαια θα εχω παρει απ την 13η.Αντε εισαι η δευτερη νομιζω που πας για αυχενικη μετα παω εγω..αν κανω λαθος διορθωστε με κοριτσια:roll:αντε να εχουμε ολες καλα αποτελεσματα κ να μαθαινουμε σιγα σιγα τι ειναι τα μωρακια μας!!!!!!!

Καλώς σας βρήκα κοριτσάκι μου! Κι εσυ με το καλο με ενα γερο μωρακι στην αγκαλια σου! Σημερα εκλεισα την 11η και μπαίνω στη 12η! Η αυχενικη γινεται πο την 11η ως και τη 13η! Οπότε μεσα είμαστε και οι δυο! πρωτα ο θεος να εχουμε ολες καλα αποτελέσματα! Αν μάθουμε και το φύλο εννοειται ευπρόσδεκτο!

Α και καλη σαρακοστη σε ολεεες!!!!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες audette!!! Να χεις και εσυ μια καλή τελειόμηνη κύηση και με ένα γερό μωράκι!! Έχουμε ξανασυναντηθεί νομίζω, χάρηκα πολύ που ήρθες και συ στην παρέα μας.

Σ ευχαριστω κοπέλα μου και ανταποδίδω τις ευχές! Ναι εχουμε ξαναμιλησει σε πιο δυσάρεστο τόπικ, χαίρομαι ομως πολυ που ξανασυναντιομαστε υπό αλλες συνθήκες! Απο δώ και πέρα μονο χαρές να εχουμε και να φέρουμε στον κόσμο γερα μωρακια!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Συγχαρητηρια Αudette, να εχεις μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσύνη!!!

Με το καλό να μας πεις και εσυ τα νέα απο την αυχενική.

Σ ευχαριστω αγαπη μου! Ανταποδίδω τις ευχές εις διπλουν γιατι βλεπω έχεις διπλή ευτυχία! Με το καλο αγαπη μου!

Ναι εφτασε επιτέλους η αυχενικη να ήρεμησουμε λίγο γιατι δν σας κρύβω το πρωτο τρίμηνο το πέρασα μες στο άγχος! :? Περνάει ευτυχώς γρήγορα ο καιρος και οσονουπω θα μας λέτε και οι υπόλοιπες τα νεα απο τις αυχενκες σας!;)

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα!!!:D:D:D:D:D:D

Με το καλό!!!!:D:D:D:D:D:D

Καλώς ήρθες!!!!:D:D:D:D:D:D:D

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!!!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Ευχαριστω τοσο πολυ για το ενθερμο καλωσόρισμα! Με το καλο και το δικό σου μωρακι κορίτσι μου!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Οντέτ, καλώς ήρθες, καλή μου! :D

Γεια σου, σταφυλάκι! Εγώ ήμουν χωριό, γύρισα πριν λίγο, αλλά έβρεχε, δεν κάναμε τίποτα το ιδιαίτερο, μόνο λαγάνα φάγαμε!

Καλώς σας βρήκα ντιντακι μου! Εμεις τα εχουμε πει και στο διπλα παρεακι! Σμουτς:D:D

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

Καλημέρα Κορίτσια !!!

Ελπιζω να περάσατε ομορφα το τριήμερο. Καλή Σαρακοστή να έχουμε με υγεία !!!

Εγω σήμερα εχω αιματολόγο για μου πει πως θα συνεχίσω με τις innohep. Ξερω οτι μεχρι να γεννησω πρέπει να κάνω αντιπηκτικές ενέσεις αλλα οκ....εδω καναμε αλλα κι αλλα εκει θα κολλήσουμε. ?

Ασχετο.....βαζετε κάτι στην κοιλιτσα για να προλάβετε τις ραγάδες ? Ρωταω γιατι ναι μεν υπάρχουν κρέμες ειδικες για εγκυμοσύνη αλλα ειναι αρκετα τσιμπιμένες και ελεγα να σας ρωτησω αν χρησιμοποιείτε αμυγδαλελαιο.? Εχω διαβασει στο ιντερνετ οτι ειναι πολυ καλο? Εσεις κανετε κάτι ή οχι ακομα ?

xj92p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...