Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Γεια σου κορίτσια μου!!! Τι κάνετε;;; Πωπωπω δεν σας προλαβαίνω με τα νέα σας! Τι ωραία!!!

Didi μου τέλειο το πινακάκι σου! Κι εμείς ακούσαμε καρδούλες και ΠΗΤ μας εχει δώσει για 9/10 αλλα λόγω διδύμων θα ειναι σίγουρα νωρίτερα, περίπου μέσα Σεπτέμβρη!

Lefki μου άγχωνεσαι, στην ίδια κατάσταση ειμαστε! Κι εγω διδυμάκια εχω! Εμείς ακούσαμε καρδούλες στις 6εβδ+3ημ! Όλα καλά θα πανε, στο ευχαριστω όπως και σε όλες μας!

Κορίτσια θέλω σχολιάσω και για τις υπόλοιπες αλλα ειμαι απο κινητό και δυςτυχως δυσκολεύομαι...

Σας στέλνω τα φιλια μου!!

Λολιτακινασε ρωτησω κατι. στον υπερυχο τα μπεμπακια στα βγαζει ακριβως ιδια 'η με διαφορα ? Γιατι εμενα εχουν μια διαφορα Δηλαδη γραφει 5+1 στο ενα κ 4+6 στο αλλο υπερυχο.

xj92p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα σήμερα την αυχενική έδωσα και αίμα και από εβδομάδα θα έχω αποτελέσματα. μου είπε άλλη ΠΗΤ 29/8 ενώ ο γιατρός μου, μου είχε πει 2/9. Μου είπε και το φύλο 90% είναι αγόρι.

Οι εγκυούλες του Σεπτεμβρίου!

1. Μariade..........29/08......Αυχενική.......Αγοράκι
  2. Κασσιόπη.......03/09
  3. Μαρία06.........06/09
  4. Sagia................07/09......♥♥♥
  5. Ζαχίρ..............12/09
  6. aggeliki_.........15/09......ΔΙΔΥΜΑ
  7. stafylaki......15-16/09
  8. Babezu...........17/09
  9. Didi89............24/09.......♥♥♥
  10. Aggeliki83.....25/09
  11. Φραουλίτσα*..................♥♥♥
  12. s0faki
  13. felicitaki
  14. Lefki..............08/10........ΔΙΔΥΜΑ
  15. lolitaki78.......09/10........♥♥♥ ΔΙΔΥΜΑ

tt1e3

Καλησπέρα κορίτσια! Έκανα σήμερα την αυχενική έδωσα και αίμα και από εβδομάδα θα έχω αποτελέσματα. μου είπε άλλη ΠΗΤ 29/8 ενώ ο γιατρός μου, μου είχε πει 2/9. Μου είπε και το φύλο 90% είναι αγόρι.

Συγχαρητηρια κοριτσακι. Με το καλο να παρειςτα αποτελεσματα κ πανω απο ολα να εχεις ενα υγιες μωρακι. Αληθεια ποσο εβδομαδων εισαι ?

xj92p3.png

Συγχαρητήρια, κορίτσι μου! Εύχομαι με το καλό! Αχ, θα μας φύγεις στις μανούλες Αυγούστου, ε; Μην μας ξεχάσεις!!!

Φραουλίτσα, πώς είσαι; σταμάτησε το αίμα, έτσι;

Λευκή μου (αν δεν κάνω λάθος) είναι συχνό το να έχουν μια μικρή διαφορά στην ηλικία κύησης τα δίδυμα. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Καρδούλες ακούσατε;

tt1e3

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια, κορίτσι μου! Εύχομαι με το καλό! Αχ, θα μας φύγεις στις μανούλες Αυγούστου, ε; Μην μας ξεχάσεις!!!

Φραουλίτσα, πώς είσαι; σταμάτησε το αίμα, έτσι;

Λευκή μου (αν δεν κάνω λάθος) είναι συχνό το να έχουν μια μικρή διαφορά στην ηλικία κύησης τα δίδυμα. Ο γιατρός σου τι σου είπε; Καρδούλες ακούσατε;

Didi μου ναι οπως λες ο γιατρος μου ειπε οτι το ενα ειναι μικροτερο απο το αλλο αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο. παρολααυτα ηθελα ναμαθω κ απο αλλες εγκυουλες τι γινετΑι.

Καρδουλες παρακαλαω να ακουσουμε την επομενη φορα τωρα που πηγα ημουν 5 εβδομαδων κ μου ειπε οτι ηταν πολυ νωρις Εχετε περασει ηδη την αγωνια οι παλαοτερες κ καταλαβαινετε πωςειμαι. Στα καγκελα :mrgreen:

xj92p3.png

Καλησπερα κοριτσι με το καλο να παρεις καλα αποτελεσματα!!!!Εγω εχω αυχενικη 5/3.Αντε να περασει κ αυτη η εξευαση κ παμε για αλλα!!!Φιλια!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Κοριτσάκια καλημέρα!!!Ελπίζω να είστε όλες καλά!!! Εγώ είμαι χάλια..... Χτες το βράδυ πήγα τουαλέτα στις 3.00 και όταν σκουπίστηκα βλέπω ΡΟΖ!!!Κοιτάω και στην λεκάνη και ήταν αρκετό το αίμα και ρόζ. Εκείνη την ώρα λέω πάει... Ευτυχώς απο εεκείνη την ώρα δεν είχα, κοιμήθηκα κατα τις 6 και ξύπνησα στις 8 να μιλήσω με το γιατρό. Ήλπιζα να είναι αιματουρία, αν και δεν ξέρω πόσο καλό είναι και αυτό, αλλά μου είπε μάλλον απο τον κόλπο ήταν αιμοραγία μικρή, του είπα ότι έχω κλείσει τις εννιά εβδομάδες και μου λέει καλά πάμε ξεκούραση και παρακολούθηση..Όταν μου το πε έσκασα!!!Απο το βράδυ κάνω συνέχεια την προσευχή μου, έχω φοβηθεί πολύ... Εντωμεταξύ δεν έχω καθόλο πόνο.. Τι να πώ; Εχω φοβηθεί πολύ γιατί μου φάνηκε αρκετό το αίμα...

Κοριτσι μου ποσο σε καταλαβαινω!!!Μην αγχωνεσαι κ κανε οτι σου πει ο γιατρος σου κ ολα θα πανε καλα!!Συνεχισε να κανεις κ την προσευχουλα σου η Παναγιτσα θα σε βοηθησει να ηρεμησεις κ ολα θα πανε καλα!!Στο λεω επειδη το ειχα παθει κ εγω αν θυμασαι κ ολα πηγαν ενταξει τελικα.Και την προηγουμενη φορα που πηγα στο γιατρο ειδε λιγο αιμα στον υπερυχο κ μου ειπε οτι αν δω αιμα να μην τρομαξω γιατι μαλλον εσπασε ενα αγγειακι ετσι οπως μεγαλωνει η μητρα....μεχρι στιγμης δεν ειδα τιποτα κ ελπιζω να αποροφηθηκε!!!Καλο βραδυ φιλια!!!

wg46p4.png?vh8y1cqv

Καλημέρα κοριτσάκια και σας ευχαριστώ. Δεν είχα ξανά αίμα, οπότε μια χαρά. Θα το δούμε και την Τετάρτη για σιγουριά. Το καλό είναι οτι και ο γιατρός δεν το θεώρησε σημαντικό, μου είπε να το παρακολουθήσω αλλά οτι πάμε μια χαρά. Και στον γάμο μου είπε να πάω αν δεν έχω αίμα.Ηρέμησα λίγο. Δεν είχα κοιμηθεί και καθόλου απο εκείνη την ώρα. Συγχαρητήρια mariade για το αγοράκι σου και καλά αποτελέσματα!!! Καλή επιτυχία και στις υπόλοιπες. Lefki δεν ξέρω αν εννοείς αυτο, αλλά εγώ πήγα Τετάρτη και με είδε 6εβδομάδων και 2 ημερών και μετά πήγα Τετάρτη μετά απο 15 μέρες και με βρήκε 8 εβδομάδων. Αν και εσυ είχες τέτοια διαφορά δεν είναι κάτι, την σωστή ηλικία του εμβρύου θα την δείξει η αυχενική οι υπέρηχοι του γιατρού έχουν και ένα ποσοστό λάθους. Stafylaki την προσευχή μου τώρα με το μωρό την κάνω κάθε βράδυ, τώρα και πιο συχνά.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Φραουλιτσα μπράβο που νοιώθεις καλυτερα και σε ακουω ψύχραιμη ειναι πολυ σημαντικό. Εγω θα τρελαινόμουν. Πιστεύω όμως πάρα πολυ στον γιατρό και καταλαβαίνω ότι αυτοι ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ειδικά αν τους έχουμε εμπιστοσύνη γνωρίζουν το καλύτερο για εμας πριν απο οποιονδήποτε.

Να πας και στο γάμο και να ξεφυγεις λιγο να δειτε και κόσμο .

Για το μέγεθος εννοούσα οτι οι σάκοι ειναι διαφορετικοί σε μέγεθος και ηλικια κύσης που γράφει ο υπέρυχος αλλα ειναι φυσικολογικό απο οτι έμαθα στα διδυμα να εχουν διαφορΆ.

Κατα τα αλλα τι θα κάνετε το τριήμερο ?

Εμεις θα κατσουμε σπιτάκι μας και θα απολαυσουμε την ηρεμία μας :mrgreen::mrgreen:

xj92p3.png

Μπράβο φραουλίτσα :D:D:D:D:D:D

Όλα μια χαρά τελικά, τιποτα δεν θα είναι, θα το δεις! Αφού σε άφησε να πας και στον γάμο, αυτό είναι πολύ αισιόδοξο:D:D:D:D

Μπράβο και στην mariade!!!! Με το καλό το αγοράκι σου :D:D:D

Εγώ εχθές είδα τομικρό μου, είναι 5 μιση εκατοστά :D:D:D έχει μεγαλώσει πολύ, είχα να το δω ένα μήνα..Σήμερα είμαι 12 εβδομάδων ακριβώς. Αχ κορίτσια πιπίλαγε το δάχτυλάκι του, κουνούσε χέρια, πόδια, μετρήσαμε τα δαχτυλάκια του...Κορίτσια έριξα τρελό κλάμα...Ήταν τα συναισθήματα που ήταν ανάμεικτα... Και το απίστευτο, όταν άρχισα να κλαίω κουλουριάστηκε σε μια γωνίτσα η αγάπη μου..το στεναχώρησε η μαμά του:(

Μάκαρι Παναγίτσα μου να πάνε σε όλες μας όλα καλά!!!

Ας είμαστε όσο περισσότερο αισιόδοξες μπορούμε!!!

Φιλάκια σε όλες

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Μπράβο φραουλίτσα :D:D:D:D:D:D

Όλα μια χαρά τελικά, τιποτα δεν θα είναι, θα το δεις! Αφού σε άφησε να πας και στον γάμο, αυτό είναι πολύ αισιόδοξο:D:D:D:D

Μπράβο και στην mariade!!!! Με το καλό το αγοράκι σου :D:D:D

Εγώ εχθές είδα τομικρό μου, είναι 5 μιση εκατοστά :D:D:D έχει μεγαλώσει πολύ, είχα να το δω ένα μήνα..Σήμερα είμαι 12 εβδομάδων ακριβώς. Αχ κορίτσια πιπίλαγε το δάχτυλάκι του, κουνούσε χέρια, πόδια, μετρήσαμε τα δαχτυλάκια του...Κορίτσια έριξα τρελό κλάμα...Ήταν τα συναισθήματα που ήταν ανάμεικτα... Και το απίστευτο, όταν άρχισα να κλαίω κουλουριάστηκε σε μια γωνίτσα η αγάπη μου..το στεναχώρησε η μαμά του:(

Μάκαρι Παναγίτσα μου να πάνε σε όλες μας όλα καλά!!!

Ας είμαστε όσο περισσότερο αισιόδοξες μπορούμε!!!

Φιλάκια σε όλες

Πω πω!!! Τί ωραια νεάκια είναι αυτά; Τι τέλεια που το είδες!!!Ζηλεύω θέλω να το δώ και εγώ!!!Έκανες αυχενική και τα είδες όλα αυτα; Ή στο ιατρείο του γιατρού σου; Για το φύλο του μωρού σου είπε κάτι;Συγχαρητήρια και να είναι υγιέστατο!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλιτσα μπράβο που νοιώθεις καλυτερα και σε ακουω ψύχραιμη ειναι πολυ σημαντικό. Εγω θα τρελαινόμουν. Πιστεύω όμως πάρα πολυ στον γιατρό και καταλαβαίνω ότι αυτοι ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ειδικά αν τους έχουμε εμπιστοσύνη γνωρίζουν το καλύτερο για εμας πριν απο οποιονδήποτε.

Να πας και στο γάμο και να ξεφυγεις λιγο να δειτε και κόσμο .

Για το μέγεθος εννοούσα οτι οι σάκοι ειναι διαφορετικοί σε μέγεθος και ηλικια κύσης που γράφει ο υπέρυχος αλλα ειναι φυσικολογικό απο οτι έμαθα στα διδυμα να εχουν διαφορΆ.

Κατα τα αλλα τι θα κάνετε το τριήμερο ?

Εμεις θα κατσουμε σπιτάκι μας και θα απολαυσουμε την ηρεμία μας :mrgreen::mrgreen:

Δεν ξαναείδα αίμα γιαυτό είμαι ψύχραιμη, βασικά με όλα στην αρχή τρελαίνομαι με πιάνει πανικός και μετά κάθομαι και τα σκέφτομαι ψύχραιμα και ηρεμώ, ευτυχώς. Και ο γιατρός μου καταφέρνει πάντα και με ηρεμεί. Είναι πολύ ήρεμος και γλυκός σαν άνθρωπος αλλά και σοβαρός. Όλες φυσικά τον εμπιστευόμαστε τον γιατρό μας;). Στον γάμο πήγα, αλλά δεν ήμουν χαλαρή, είχε και κρύο, αλλά όλο και φοβόμουν μην δώ τίποτα. Ούτε φυσικά χόρεψα γιατί φοβόμουν λίγο. Κάποιοι το κατάλαβαν, δεν με πειράζει αλλά μετά απο αυτο θέλω να περιμένω την αυχενική. Πάντως καλά πέρασα, πήγα κομμωτήριο έφτιαξα μαλλί βάφτηκα έβαλα τα καλά μου και πέρασα ευχάριστα.

Πρέπει και εσύ να προσπαθείς να μην ανχώνεσαι και να είσαι ψύχραιμη, να δεις τί έχουν να δουν τα ματάκια σου όταν με το καλό έρθουν τα μωράκια σου τί έχει να γίνει... Γιαυτό ηρεμία και ψυχραιμία. Όταν φοβήθηκα πολύ προσπάθησα να σκεφτώ πως θα είναι όταν θα γεννηθεί που θα το παίρνω αγκαλιά και θα του δίνω φιλιά, με έκανε να νιώσω καλύτερα!!! Φιλιά πολλά σε όλες και καλά να περάσετε!!! Πρώτη καθαρά Δευτέρα οικογενειακά ακόμα και αν είναι στην κοιλίτσα μας;)!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Πω πω!!! Τί ωραια νεάκια είναι αυτά; Τι τέλεια που το είδες!!!Ζηλεύω θέλω να το δώ και εγώ!!!Έκανες αυχενική και τα είδες όλα αυτα; Ή στο ιατρείο του γιατρού σου; Για το φύλο του μωρού σου είπε κάτι;Συγχαρητήρια και να είναι υγιέστατο!!

Σε ευχαριστώ πολύ Φραουλίτσα μου! Χαίρομαι που είσαι μια χαρά, να συνεχίσεις να κάνεις όμορφες σκέψεις. Καλά έκανες και πήγες στο γάμο, ασχολήθηκες με τον εαυτό σου, κοινωνικοποιήθηκες και πήρες κα τον αέρα σου. Για εμένα αυτή ήταν η μηνιαία επίσκεψη στον γιατρό μου, την επόμενη εβδομάδα η αυχενική, όπου πιθανότατα θα μάθουμε και το φύλο. Την επόμενη φορά που θα πας, θα το δεις και εσύ ολόκληρο ανθρωπάκι :D Η ΠΗΤ. μου άλλαξε, η νέα είναι 5/9 είχα δώσει λάθος ημερομ. περιόδου στον γιατρό (απαράδεκτη) Μόνο ευχάριστα νέα για όλες μας!:D

Φιλάκια!

lNQkp3.png

oqfpp3.png

tVqqp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...