Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Κορίτσια χθες ηρέμησε ο μπέμπης ξαφνικά κ ήπιαμε καφεδάρα στον ήλιο δίπλα στη θάλασσα μαζί με μια φίλη και την μπεμπα της.μαλλον του άρεσε.. Είχε λιώσει στην κυριολεξια στο καρότσι.χαλαρωσαμε για τα καλά.μονο που ειχε τοοοσ ζέστη, ξεντυθηκαμε και τώρα ο λαιμός μου με πονάει λίγο.φοβαμαι μήπως τον κρυωσα.

Agxos κ εμείς θα ξεκινήσουμε baby swimming σε ένα μήνα πάνω κάτω.ο μπέμπης κι ο μπαμπάς του δηλ!πηγαινει κ ο μεγάλος από 1,5 χρόνων.

Για την αλλαγή δωματίου παιδίατρος κ ψυχολόγος(του παιδικούσταθμου)πάντως μας προτειναν να γίνει νωρίς.στις περιπτώσεις που υπάρχει θέμα όπως της ΖαχΙρ νομίζω ότι λογικό είναι όμως να γίνεται αργότερα γιατι υπάρχει φόβος κ αγχος.εμεις τον μεγάλο τον πήγαμε στο δωμάτιο του στους 6 μήνες.μολις έφαγε στερεες κανονικά,κόψαμε και τον θηλασμό και άρχισε να κοιμάται σερί οπότε πήγε στο δωμάτιο του με ενδοεπικοινωνια όμως.καλα περιττό να σας πω ότι τον ακούγαμε κ ξύπνουσαμε κ μόνο που ανστεναζε.τωρα τον μικρό τον παίρνω κ στο κρεβατι μου καμία φορα..δεν προβλέπεται διακοπή θηλασμού ακόμα, έχω βολευτεί κ εγώ όπως λέει η Mommy γιατί έχουμε ενώσει το κρεβατάκι του χωρίς κάγκελο κ κάνω μια κίνηση να τον θηλασω,δε θα τον πάω δίπλα ακόμα αλλά όχι από φόβο.οπως έγραψα πιο πάνω ακούγαμε το παραμικρό.κατα τ'αλλα κοιμομαστε κ ξεκουραζομαστε οι καημένοι οι γονείς!

Mommy δε μπορώ να περιμένω ως τον 7ο!!ανυπομονώ!θελω να δω καταρχήν αν θα του αρέσει το φαγητό.αγχωθηκα που δεν εφαγε καθόλου φρούτα.αλλεργιες δεν έχει κανείς από εμάς ούτε καποιος από τις οικογενειες μας.

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας!!!Καλώς τα τα κορίτσια που είχαμε καιρό να μάθουμε νέα τους!!!

Ζαχίρ περαστικά σας και αγύριστα, μεγάλη ταλαιπωρία η νοσηλεία με μικρά παιδιά!!!!Ευτυχώς ξεμπερδέψατε, είναι βαρβάτη αυτή η ίωση και το κακό είναι ότι αφού σου περάσει μετά απο δέκα μέρες κάνει επανεμφάνιση και εκεί είναι το επικίνδυνο!!! Με το καλό και η βάφτισή σας!!! Μπράβο που κάνεις πραγματάκια, και μένα μου αρέσει πολύ ότι μπορώ να το φτιάχνω μόνη μου!!!

Κλείσαμε τελικά και εκκλησία στα γενέθλια του μπαμπά της 24 Ιουλίου. Αναθεώρησα για τα χρώματα γιατί η εκκλησία είναι παλιά, βυζαντινή, είναι η Παλαιοπαναγιά στην Κάντζα, για μένα υπέροχη, αλλά δεν θα πηγαίνουν τα πολλά χρώματα και έτσι είπαμε σχεδόν καθόλου στολισμό απο σεβασμό στον χώρο και με βασικό χρώμα και πάλι το χρώμα της άμμου (λινάτσα) και λευκό, και φούξια τις μπομπονιέρες και κάποια φούξια λουλουδάκια. Αυτή η εκκλησία μου αρέσει πάρα πολύ!!!

Για το θέμα του δωματίου και γω έχω ακούσει μετά τους έξι μήνες είναι καλό να πηγαίνει στον χώρο του, αν δεν υπάρχει θέμα υγείας φυσικά, γιατί όσο μεγαλώνει θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Στο δωμάτιο μας όπως και να χει μαζεύονται μυρωδιές απο ανάσες και την κλεισούρα τόσες ώρες. Και γω θα την έχω με ενδοεπικοινωνία φυσικά για να μπορώ να την ακούω και να την βλέπω το βράδυ. Ο καθένας βέβαια πάντα ότι του ταιριάζει έτσι;

Για το θέμα των αλλεργιών λόγω ότι ο μπαμπάς έχει σοβαρή αλλεργία στο ακτινίδιο και χρειάζεται ένεση γιατί κλείνουν οι αεραγωγοί του, πολλή σοβαρή, ρώτησα την παιδίατρο και μας είπε τέτοιες αλλεργίες μετά τα τρία φαίνονται. Οπότε μην ανησυχείτε. Sagia μπορεί κάτι να τον πείραξε ή να μην ήταν έτοιμος ο οργανισμός του να το δεχτεί και όταν ξανεδοκιμάσετε να μην έχετε θέμα!!! Εγώ να δεις πόσο ανυπομονώ για φαγητάκι που δεν έχουμε δοκιμάσει καν. Άσε που με βλέπει να τρώω και λυσσάει!!! Στην αλλαγή κάθε μήνα όπως στα λέει η mariposita, συντελούνται καποιες αλλαγές μέσα τους κατακτούν νέα επιτεύγματα ή απλά θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος και αλλάζει η συμπεριφορά τους. Αυτά είναι τα λεγόμενα και άλματα ανάπτυξης. Γκούγκλαρέ το και θα δείς ότι ισχύει. Έχει αρχίσει η δική μου την γκρίνια πάλι και κοίταξα και ξεκινάμε πάλι άλμα.... Κάνει καλό να το ξέρεις γιατί ξέρεις ότι είναι φάση και θα ξαναγυρίσει το αγγελούδι σου!!!!:-P:razz:

Α!!!Την μικρή μας θα την πούμε τελικά Ιφιγένεια!!!

Α!!!και mommy με αυτο που έλεγες για τον μπαμπά που κάνει φασαρία μου θύμησες εμάς!!!Που παλεύω να την κοιμίσω και αρχίζει ο μπαμπάς της να ροχαλίζει!!!!Και να την κουνάω απο την μία και να προσπαθώ με το ένα πόδι να φτάσω τον πατέρα της να τον σπρώξω να σταματήσει το ροχαλητό!!! Εκείνη την ώρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι αλλά μετά τα σκέφτομαι και γελάω πολύ!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!! Sagia μην ανχώνεσαι για την συνάντηση όποτε μπορέσετε!!!Εδώ είμαστε εμείς δεν χανόμαστε!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Α!!! Και κάτι ακόμα, εσάς αν φεύγετε απο κεί που τα έχετε κλαίνε; Εγώ την έχω με το γυμναστήριο στο σαλόνι, και αν με δεί να πηγαίνω κάπου αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει..... Οπότε την παίρνω παντού μαζί με το καρότσι.... Εσάς το κάνουν αυτό;

zZWsp2.png398Mp3.png

Τί είχα πει; Ότι κοιμάται κανα εξάωρο; Άκυρο!!!Το μάτιασα το παιδί μου!!!Δυο φορές έγινε και μάλλον ήταν τυχαίο.... Τώρα μου έχει αρχίσει άλλα κόλπα. Ξυπνά κατά τις 12.00 το βράδυ και κοιμάται κατά τις δύο... Και εγω να κουτουλάω και να εκνευρίζομαι... Και κάθε τρεις ώρες ξυπνάει!!!!Τέλεια δηλαδή. Πάντως μου φαίνεται έχει φουσκώσει πολύ!!! Για τα κακά της δικής μου είναι πολύ αραιά, μήπως επειδή ακόμα πίνουμε μόνο γάλα; Θα ρωτήσω την γιατρό σήμερα.

mariposita είναι πραγματι πολύ καλό να τρώει το παιδί το φαγητό του, αν δεν τρώει είναι πολύ κουραστικό να είσαι με τις ώρες και να παλεύεις να το κάνει να φάει.... Τυχερή είσαι!!! Για το γιατρό και γω συμφωνώ αν δεν ένιωσες καλά με την συμπεριφορά του να τον αλλάξεις!!! Με καισαρική γέννησαν και το felicitaki με την Ανδρομέδα με γιατρό απο το Έλενα αν είναι ευχαριστημένα τα κορίτσια δες και αυτον. Παίζει ρόλο να εμπιστεύεσαι τον γιατρό σου και να νιώθεις άνετα!!! Πάντως και γω το σκέφτομαι για δημόσιο. Πολλά τα λεφτά βρε παιδί μου!!!

Αλήθεια felicitaki πως ήταν η εμπειρία της καισαρικής στο δημόσιο; Ο γιατρός καλός; Μπράβο στο κορίτσι σου που τρώει το φαγάκι του!!!Άντε να αρχίσουμε και μεις!!!! Ζηλεύω!!!

Audette αν με την συμπεριφορά του σε κάνει και δεν νιώθεις άνετα ο παιδίατρος σκέψου το, γιατί είναι σημαντικό ειδικά για το παιδί να είσαι άνετα να ρωτήσεις ότι θες. Έτσι είχα πάει σε έναν ορθοπεδικό που ήταν απότομος και δεν ξαναπάτησα. Εγώ μπλοκάρω αν ο άλλος είναι απότομος.

Sagia αχ τι παιδί έχεις!!!Το γλυκό μου νιώθει μόνο του!!!! Σιγά σιγά θα πάει και το νινί να του κάνει παρέα οπότε θα του περάσει. Εγώ την δική μας σκέφτομαι απο τέλος Μαρτίου να την πάω στο δωμάτιο της, θα ρωτήσω και την γιατρό. Να είμαστε άνετα στο δωμάτιό μας βρε παιδί μου!!! Μπαίνουμε το βράδυ σαν τους κλέφτες και φωτίζουμε με τα κινητά. Αφού σκεφτόμουν αν μας δεί με τους φακούς κανείς απέξω θα νομίζει ότι όντως είμαστε κλέφτες!!!

Εχεις δικιο κοριτσακι μου! Σκέφτηκα να του δωσω αλλη μια ευκαιρια σε δέκα μερες που εινσι να ξαναπαμε κι αν δεν... Εχω άλλους δυο καβατζα να δοκιμάσω!:-D

Αν πίνετε μονο γαλατάκι λογικο να μην εχουν σφίξει τα κακακια της!

Φραουλίτσα μου μήπως έχει ενοχλήσεις με τα ουλάκια του και γι'αυτό σας παιδεύει? Επίσης όταν πλησιάζουν να αλλάξουν μήνα περνάνε αλμα ανάπτυξης και γίνονται συνήθως λίγο πιο "περίεργα". Εμείς ευτυχώς τώρα το χειμώνα έχουμε "ορατότητα" το βράδυ:D πήραμε αυτή τη σόμπα με τις λάμπες και αφήνουμε μια ανοιχτή, αλλιώς και το παιδί να μην ξυπνούσε το ξεσήκωνα εγώ που κλωτσούσα συνέχεια την κούνια για να το φτάσω.

Audette εμείς μετράμε το φαγητό με τα ml. Δηλαδή επειδή ακόμα τρώει κρέμα, βάζω το νερό πρώτα στο μπιμπερό να το μετρήσω και μετά το ρίχνω στο μπολάκι και βάζω τη σκόνη. Στη συμπεριφορά γιατρού θα συμφωνήσω με τη Φραουλίτσα. Εγώ ετσι την πάτησα, έλεγα δεν πειράζει είναι άριστος γιατρός σε καλό νοσοκομείο οπότε υπομονή και να μην δίνω σημασία στη συμπεριφορά του μέχρι που στο τέλος στεναχώρησε εμένα και τους δικούς μου. Φραουλίτσα μου ξέρω ποιός γιατρός είναι γιατί μου τον σύστησε η Ανδρομέδα όταν έψαχνα πριν τελικά καταλήξω στον άλλον. Το κακό είναι οτι είναι στο ίδιο νοσοκομείο και δεν σε αναλαμβάνουν αν σε είχε πριν άλλος συνάδελφος και δεν θα ήθελα να αλλάξω κλινική γιατί το Έλενα αν και δημόσιο ήταν μια χαρά ως μαιευτήριο, και σιγουριά ένιωθα και σε ωραιότατο μονόκλινο ήμουν ο δε αναισθησιολόγος σούπερ. Ότι αποφασίσω πάντως θα το μάθετε πρώτες;)

Μπράβο Φελισιτάκι για την τουμπίτσα και τρώει και μπανανούλα! Μεγαλώσατε γρήγορα!

Εμεις αυριο αρχίζουμε την κρεμα! Οποτε θα μετράω ml!Εχουμε αρχιςει ολα τα υπόλοιπα! Τελικα ο καθε γιατρος εχει την τακτική του!

Θα δω , εχω παλι ραντεβου στις 18 του μηνα!ειμαι περίεργη να δω τι θα μου πει οταν του πω οτι δεν εδωσα το ξένο..:confused::cool:

Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια!

Μπράβο στα μωράκια μας που ξεκίνησαν το φαγάκι και δεν κουράζουν τις μανούλες τους! Χαίρομαι που τα πάτε καλά και τρώνε ικανοποιητικά! Μακάρι κι εμείς, ανυπομονώ να δω πως θα αντιδράσει!

Sagia μου εύχομαι να το λύσετε εύκολα το θεματάκι με τα κακάκια του, πολλά παιδάκια έχουν κάτι παρόμοιο αλλά συνήθως το εμφανίζουν νωρίς...για να δούμε τώρα που λες ότι βελτιώθηκε η κατάσταση μήπως δεν ξαναπαρουσιαστεί αιματάκι. Και τι γλυκούλης που είναι ο μεγάλος σου ο γιόκας, το καλό μου μωρέ στη γιαγιά παραπονέθηκε, εσάς ούτε που σας ενόχλησε.

Audette μου τι τράβηξες με τον βλάκα τον γιατρό βρε παιδάκι μου, μα καλά στον πέμπτο μήνα βρήκε να σε αγχώσει (καλύτερα βέβαια από το να στο έκανε πιο νωρίς)... αφού τώρα με τις στέρεες θα παίρνει κι από εκεί και όλα θα πάνε καλά. Ευτυχώς που δε λύγισες να δώσεις ξένο χωρίς λόγο. Έτοιμο και το πρώτο σας δοντάκι, γι' αυτό και δεν είχατε καλοκοιμηθεί τις προηγούμενες μέρες μάλλον ε?

Maripostita μου αφού έχεις μείνει ευχαριστημένη από τον γιατρό να το δούμε κι εμείς γιατί όντως όπως είπε η Φραουλίτσα πολλά τα λεφτά στα ιδιωτικά μαιευτήρια. Βέβαια μετά τον δύσκολο τοκετό που είχα, νιώθω και λίγη ανασφάλεια να αλλάξω γιατρό, έκανα και καισαρική όπως λες... αλλά δεν είναι κακό να παίρνουμε και μια δεύτερη γνώμη.

Γέλασα και μ' αυτό που είπες ότι χτυπάτε την κούνια του με τα πόδια, καλά κι εγώ παίρνω κάτι απίστευτες στάσεις στο κρεβάτι όταν κουνιέται σαν να ξυπνάει και θέλω να μείνω ακίνητη μέχρι να τον ξαναπάρει ο ύπνος...και ενώ κοντεύω να πιαστώ, ξάφνου από το πουθενά αρχίζει να αλλάζει 500 φορές πλευρό ο άντρας μου και μου έρχεται να τον αρχίσω στις τσιμπιές από τα νεύρα μου χαχαχα

Αλήθεια ήθελα να σε ρωτήσω, έχεις καμία ιδέα για την αναλογία γραμμαρίων φαγητού που καλύπτει ml ξένου γάλακτος? Θέλω να πω, πόσα γραμμάρια φαγητό πρέπει να φάει για να καλύψει πχ 100 ml γάλα? Δυσκοιλιότητα σου έκανε με το ρυζάλευρο καθόλου? Εμένα εδώ και 2-3 εβδομάδες κάνει σαν να ζορίζεται και έχουν αραιώσει τα κακά και φαντάσου ακόμα δεν έχουμε ξεκινήσει τις στέρεες... Σκέφτομαι να προτείνω στον ντόκτορ να ξεκινήσω μια βδομαδούλα πριν κλείσουμε τον έκτο να δοκιμάζει ρυζάλευρο ή φρουτάκια για να τρώει κανονικά από αρχές του έβδομου. Ξεκινήσατε και νεράκι? Φαντάζομαι από τη βρύση πια (ή όχι?) Πολλές απορίες μάζεψα!

Φραουλίτσα μου αφού τώρα πια τα ξέρεις, κάνουν ένα βράδυ καλό ύπνο και μετά αυτοματιαζόμαστε και το γυρίζουν ξανά στα συχνά ξυπνήματα... Δεν ψαρώνω πια!

Επίσης τα περαστικά μου στο θέμα υγείας προέκυψε... όλα να πάνε κατ' ευχήν και να έχετε πάντα όλοι την υγεία σας.

Felicitaki μπράβο σας για την πρώτη τουμπίτσα! Κι εμένα όταν ήταν πιο μικρός εκνευριζόταν με το μπρούμυτα χαχα, τώρα όχι τόσο.

Κορίτσια τι ωραία θέματα για βάπτιση σκεφτήκατε! Sagia πολύ καλή ιδέα για τα παλιά αεροπλάνα και πολύ πρωτότυπη! Εμείς θα κάνουμε κάτι με θαλασσινό στοιχείο μιας και η βάπτιση θα γίνει στο νησί, έχω βρει με θέμα τον βυθό, με ψαράκια, χταποδάκια, καβουράκια κλπ και μου αρέσει πολύ! Ένας λόγος που άργησα να σας γράψω είναι ότι έκλεισα τελικά ξενοδοχείο και φωτογράφο για τη βάπτιση και ξεμπέρδεψα! Πάντως όσες δεν έχετε ξεκινήσει ακόμα να ψάχνετε, ξεκινήστε θα έλεγα γιατί εγώ από αρχές του χρόνου τώρα κατάφερα να κλείσω τα βασικά...με το νινί δεν έχουμε τον ίδιο ελεύθερο χρόνο!

Άντε Sagia πες μας ημερομηνία συνάντησης! Και καθημερινή πρωί που πρότεινε η Φραουλίτσα είναι μια χαρά, όποτε θέλετε μπορώ και ανυπομονώ να τα πούμε όσο περισσότερες μπορούμε!

Άσχετο, Ζαχίρ που είσαι? Εύχομαι να είναι όλα καλά και να έρθεις κι εσύ στη συνάντηση!

Φιλιά σε όλες!

Ελα ντε! Καλα τα λες! Κοντεψα να τρελαθώ τις πρώτες μερες με τον βλάκα!

Εμενα μου εκανε δυσκοιλιοτητα με τις στέρεες και της προσθέσω στην φρουτοκρέμα λιγο ακτινίδιο και εχω σωθεί! Πίνουμε και νεράκι κανονικα απο τη βρύση! Δεν χρειαζεται βράσιμο ειπε ο ντοκ!

Πολυ ωραιο το θαλασσινό θεμα αφου η βάφτιση θα γινει στο νησί! Α τα σημαντικότερα τα εχεις κλείσει, μια χαρα!

Φραουλίτσα μου κι εμένα με προβληματίζει πότε να πάω στο δωμάτιό του τον μπέμπη. Βέβαια ακόμα ούτε το δωμάτιο είναι έτοιμο (δεν ξέρω τι θα κάνω μια τεράστια βιβλιοθήκη που έχουμε) και έχω και βολευτεί να τον θηλάζω εύκολα το βράδυ που ξυπνά 2-3 φορές και λέω να δω τι θα γίνει με τις στέρεες και να αποφασίσω λίγο αργότερα.

Εμεις σκεφτόμαστε προς το χρονο! Και λογω θηλασμου( σαν τα καταφέρω να θηλασω μεχρι το χρονο) αλλα και για να προετοιμαστώ ψυχολογικα! Χαχαχα υην εχω συνηθίσει που την εχω δίπλα μου! Ασε που οταν ειναι ανήσυχη της χαϊδεύω την κοιλιτσα και κανει εναν αναστεναγμό ανακούφισης οταν την αγγίζω και λιωνωωωωωωω!!!!

Καλημέρα σας,

Εμφανίζομαι και εγώ σαν...κομήτης που και που! Σας διαβάζω όμως και χαίρομαι! :)

Μεγαλώσαμε μωρέ!!!! Αρχίζουμε και εμείς σήμερα πορτοκάλι και φοβάμαι για αλλεργίες. Θα δείξει..θα δούμε και αν του αρέσει. Έκανα προθέρμανση χθες.. του έδινα το κουτάλι άδειο και το χαζούλι έβγαζε την γλώσσα του και το έγλυφε! :P

Νυχτερινός ύπνος πια για μένα δεν υπάρχει... εκτός του ότι πριν τις 12μιση δεν κοιμάται πλέον δεν γουστάρει καθόλου κούνια!!! Με το που τον βάζω κλαίει!!! Ε για να κοιμηθώ και εγώ λίγο τον αφήνω στο κρεβάτι. Το αποτέλεσμα..απλώνονται και οι 2 και εγώ μένω άκρη άκρη στην γωνιούλα και έχω πιαστεί! Πονάω παντού από το πιάσιμο!

Βγάλαμε και 2 δοντάκια και όλη την ώρα το χέρι μέσα στο στόμα και σάλια! Με δάγκωσε και 3-4 φορές και του έδειξα την δυσαρέσκεια μου..από τότε μια χαρά!

Αρχίζουμε και baby swimming την άλλη εβδομάδα και ανυπομονώ! Θα μας κάνει πολύ καλό πιστεύω.

Τώρα πρέπει να αρχίσει και το τρέξιμο για γάμο και βάφτιση και βαριέμαι! Θέλουμε κάτι πολύ απλό και μετά για γλέντι κάτι σαν beach party ή ΄ξω από εκκλησία catering. Δεν είμαστε για πολλά έξοδα. Πρέπει να ψάξω λοιπόν εκκλησία κοντά σε θάλασσα! :/ Έχετε ιδέα καμία?

Μπραβο κοριτσακι μου! Μεγαλωσετε και θα κανετε και βουτιτσες! Τι ωραια!

Κι εγω οταν την θηλάζω απο την πλευρά του λίκνου ειναι καλα! Οταν αλλαζω στηθος και την βαζω της μεςη, στριμώχνομαι στη γωνίτσα και αντε να κλείσω ματι! Και γενικα μεςη πλάτη αυχένας εχουν κατακρεουργηθεί!

Μπραβο και για τα δοντακια σας!

Για εκκληςια δίπλα στη θάλασσα, πάντρεψε ο αδελφός μου με τη νυφη μου ενα ζευγαρι τον Ιούνιο και ο γαμος ηταν στην Ανάβυσσο σε ενα εκκλησάκι δίπλα στη θάλασσα! Αν θελεις να ρωτήσω, εγω ημουν στο φορτε με τις συσπασεις και δεν πηγα!

Κοριτσακια μου γεια σας!!!!!!!!!!!μπαινω πολυ αραια δεν εχω καθολου χρονο..φτιαχνω μπομπονιερες ελεφαντακια του μπεμπη τελειωσα τα προσκλητηρια του,κανω ντεκουπαζ σε ο,τι βαζακι υπαρχει στο σπιτι,παμε βολτιτσες,ξεκιναω σε λιγο δουλεια..ξεκινησαμε φρουτοκρεμ που την καταβροχθιζουμε και κρεμα βανιλια..πριν ενα μηνα περασαμε φιαλτικα κολλησαμε ολοι Η1Ν1 απο εμενα ξεκινησε το θεμα.τελευταιος κολλησε ο μπεμπης πιο ελαφρια λογω θηλασμου αλλα και η κορουλα μου κι αυτος νοσηλευτικαν 4 μερες.η μικρη μου ηταν χαλια περασμαε ενα μηνα μεχρι να περασουν ολα τα συμπτωματα,ο μπεμπης και η κορη μου δευτερη αντιβιωση παιρβυν τωρα γιατι στη μια εμεινε υγρο στο αυτι και στο μπεμπη φλεμματα ενα μηνα και εβηχε και δεν υποχωρουσαν ο,τι εισπνοες και να κανεμ.αυτα εν ολιγοις.ποτε ειναι η συναντηση;;κατι λιγα διαβασα συγγνωμη!!!!!!!!!!!

Τι ωραια τα ελεφαντάκια! Μπραβο που πιάνει το χέρι σου και τα φτιάχνεις μονη σου!

Πωπω τι τραβήξατε με το Η1Ν1!! Περαστικουλια σας!!!

Γειά σας κορίτσια μου!AGxOs ΖαχΙρ χαίρομαι που διαβάζω νεακια σας!!

ΖαχΙρ μου πρέπει να ήταν ο χειρότερος μήνας της ζωής σου..βασικά το νοσοκομείο είναι εφιάλτης για τους γονείς.παει πέρασε όμως κ εύχομαι να μη σας ξανατυχει ποτέ κοριτσάκι μου!πως είναι ο μικρούλης σου?ήσυχος?η κορουλα σου?μπράβο σου που τα φτιάχνεις όλα μόνη σου για την βαφτιση.. Καλέ πουβρισκεις χρόνο??μπράβο και παλι μπραβο!

Agxos με το καλό να αρχίσεις τις ετοιμασίες κ θα σου έρθει κ η όρεξη!ψάχνεις εκκλησία στην Αθήνα?εμείς κάναμε στην Λευκάδα Σάββατο παρτυ σε beach bar κ Κυριακή γάμο κ βαφτιση.ηταν ξεκουραστα έτσι.κ εμείς έχουμε 2δοντακια κ αρχίσαμε να δαγκωνουμε..όσο για τον ύπνο έχεις δοκιμάσει να τον θηλαζει ξαπλωμένη στο κρεβατάκι?εγώ έτσι κάνω κ αποχωρω σιγά σιγααα μόλις κοιμηθεί.

Φραουλιτσα και εμεις αυτοματιαζομαστε!έλεγα τι ήσυχος αυτή την εβδομάδα..Σαν να μην έχω μωρό στο σπίτι και τλκ τρεις μέρες τώρα ο καημένος ταλαιπωρείται,γκρινιάζει,κλαίει δε ξέρω για ποιο λόγο.μολις συνελθουμε θα σκεφτώ κ για την συνάντηση αυτός ο μήνας είναι γεματος παρτυ,γάμους κ βαφτίσεις στα ρεπό του άντρα μου αλλά θα το προσπαθήσω!

Audette συγχαρητήρια για το δοντακι σας!εμείς έχουμε έθιμο να παιρνουμε μια λευκή αλλαξια μόλις δούμε δοντακι.

Felicitaki μπράβο σας που αρχίσατε τις τουμπιτσες!!προσοχή από εδώ κ πέρα γιατί από τη μια άκρη θα βρίσκεται στην άλλη!εμείς αναμένουμε ακόμα!

Mommy ποτέ με το καλό η βάφτιση?κ εμείς έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα αρχίσουμε φαγητό στον 7ο.τωρα στον 6ο δε ξέρω τι θα κάνουμε τλκ.παντως ευτυχως αίμα δεν έχουμε καθολου κ τα σπυρακια εξασθενουν.

ΜαriposIta δε το ήξερα αυτό που είπες για την γκρίνια στην αλλαγή του μήνα!κ εμείς μεθαύριο γινόμαστε 6..λες γιαυτό να έχουμε τέτοια γκρινια???

Τι ωραιο έθιμο!!! Πρωτη φορα το ακούω!

Εμεις σημερα κλείσαμε 6 μηνες! Λέτε γιαυτο να γκρινιαζει! Εχουμε βεβαια και λιγη μυξουλα! Τι να πω;;;

Γειά σας!!!Καλώς τα τα κορίτσια που είχαμε καιρό να μάθουμε νέα τους!!!

Ζαχίρ περαστικά σας και αγύριστα, μεγάλη ταλαιπωρία η νοσηλεία με μικρά παιδιά!!!!Ευτυχώς ξεμπερδέψατε, είναι βαρβάτη αυτή η ίωση και το κακό είναι ότι αφού σου περάσει μετά απο δέκα μέρες κάνει επανεμφάνιση και εκεί είναι το επικίνδυνο!!! Με το καλό και η βάφτισή σας!!! Μπράβο που κάνεις πραγματάκια, και μένα μου αρέσει πολύ ότι μπορώ να το φτιάχνω μόνη μου!!!

Κλείσαμε τελικά και εκκλησία στα γενέθλια του μπαμπά της 24 Ιουλίου. Αναθεώρησα για τα χρώματα γιατί η εκκλησία είναι παλιά, βυζαντινή, είναι η Παλαιοπαναγιά στην Κάντζα, για μένα υπέροχη, αλλά δεν θα πηγαίνουν τα πολλά χρώματα και έτσι είπαμε σχεδόν καθόλου στολισμό απο σεβασμό στον χώρο και με βασικό χρώμα και πάλι το χρώμα της άμμου (λινάτσα) και λευκό, και φούξια τις μπομπονιέρες και κάποια φούξια λουλουδάκια. Αυτή η εκκλησία μου αρέσει πάρα πολύ!!!

Για το θέμα του δωματίου και γω έχω ακούσει μετά τους έξι μήνες είναι καλό να πηγαίνει στον χώρο του, αν δεν υπάρχει θέμα υγείας φυσικά, γιατί όσο μεγαλώνει θα γίνεται όλο και πιο δύσκολο. Στο δωμάτιο μας όπως και να χει μαζεύονται μυρωδιές απο ανάσες και την κλεισούρα τόσες ώρες. Και γω θα την έχω με ενδοεπικοινωνία φυσικά για να μπορώ να την ακούω και να την βλέπω το βράδυ. Ο καθένας βέβαια πάντα ότι του ταιριάζει έτσι;

Για το θέμα των αλλεργιών λόγω ότι ο μπαμπάς έχει σοβαρή αλλεργία στο ακτινίδιο και χρειάζεται ένεση γιατί κλείνουν οι αεραγωγοί του, πολλή σοβαρή, ρώτησα την παιδίατρο και μας είπε τέτοιες αλλεργίες μετά τα τρία φαίνονται. Οπότε μην ανησυχείτε. Sagia μπορεί κάτι να τον πείραξε ή να μην ήταν έτοιμος ο οργανισμός του να το δεχτεί και όταν ξανεδοκιμάσετε να μην έχετε θέμα!!! Εγώ να δεις πόσο ανυπομονώ για φαγητάκι που δεν έχουμε δοκιμάσει καν. Άσε που με βλέπει να τρώω και λυσσάει!!! Στην αλλαγή κάθε μήνα όπως στα λέει η mariposita, συντελούνται καποιες αλλαγές μέσα τους κατακτούν νέα επιτεύγματα ή απλά θέλουν να αυξήσουν την παραγωγή γάλακτος και αλλάζει η συμπεριφορά τους. Αυτά είναι τα λεγόμενα και άλματα ανάπτυξης. Γκούγκλαρέ το και θα δείς ότι ισχύει. Έχει αρχίσει η δική μου την γκρίνια πάλι και κοίταξα και ξεκινάμε πάλι άλμα.... Κάνει καλό να το ξέρεις γιατί ξέρεις ότι είναι φάση και θα ξαναγυρίσει το αγγελούδι σου!!!!:-P:razz:

Α!!!Την μικρή μας θα την πούμε τελικά Ιφιγένεια!!!

Α!!!και mommy με αυτο που έλεγες για τον μπαμπά που κάνει φασαρία μου θύμησες εμάς!!!Που παλεύω να την κοιμίσω και αρχίζει ο μπαμπάς της να ροχαλίζει!!!!Και να την κουνάω απο την μία και να προσπαθώ με το ένα πόδι να φτάσω τον πατέρα της να τον σπρώξω να σταματήσει το ροχαλητό!!! Εκείνη την ώρα μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι αλλά μετά τα σκέφτομαι και γελάω πολύ!!!!

Φιλιά πολλά σε όλες!!! Sagia μην ανχώνεσαι για την συνάντηση όποτε μπορέσετε!!!Εδώ είμαστε εμείς δεν χανόμαστε!!!

Αχ τι ωραια εκκληςια! Ειναι πανέμορφη!!!!! Με το καλο! Εχω παει δυο φορες σε γαμο και ειναι τελεια!!!& μ αρεσει που γινεται εξω το μυστηριο! Φανταστική!! Και πολυ ωραιο όνομα διαλέξατε!

Χαχαχα κι εγω τον κλωτσάω οταν ροχαλίζει! Εγω το εχω συνηθίσει αλλα φοβαμαι μην μου ξυπνήσει το μωρο! Κι εγω εκείνη την ωρα εχω τετοια νευρα... Να την εχεις εκατό ωρες στο στηθος για να κοινηθει και να στην ξυπνήσουν; Εφιάλτης! Αλλα αν υο σκεφτείς το πρωι οντως εχει πολυ πλακα!

Α!!! Και κάτι ακόμα, εσάς αν φεύγετε απο κεί που τα έχετε κλαίνε; Εγώ την έχω με το γυμναστήριο στο σαλόνι, και αν με δεί να πηγαίνω κάπου αρχίζει να κλαίει και να φωνάζει..... Οπότε την παίρνω παντού μαζί με το καρότσι.... Εσάς το κάνουν αυτό;

Καλα εννοειταιαιαιαιαι!!! Κι εμενα ετσι! Θελει να με βλεπει! Αλλιως νιώθει ανασφάλεια και γκρινιαζει! Οποτε ομοίως την παιρνω μαι οπου παω! Στο σαλονι την εχω είτε στο ρηλαξ είτε στον καναπέ, στο δωματιο στο γυμναστηριο και οταν κανω δουλειες στην κουζινα την βαζω στο καθισματάκι του φαγητού! Βαζω και τα παιχνίδια της πανω και απασχολείται!εχω παρατηρήσει παντως γενικα οτι της αρεσει πιο πολυ καθιστή παρε ξαπλωμένη πλεον! Κουράστηκε το παιδι ολο ξάπλα! Απο τούμπες κι εμεις στην αναμονη ειμαστε!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Καλημέρα μανουλες και μωρακια!!! Σας γράφω για να σας επιστησω την προσοχή στις τουμπιτσες! Ή δικιά μου μέχρι χθες το βράδυ γυρναγε μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα.Χθες το βράδυ ξυπνάει στις 2.Ο άντρας μου ήταν ξυπνιος ακόμα σε άλλο δωμάτιο.Την παίρνω τη βάζω στη μέση στο κρεβαρς όπως πάντα. Της βγάζω την πανα γιατί ήταν λερωμένη και γυρναω 2 δευτερόλεπτα να παρω άλλη και εκεί ακούω τι γκντουπ!! Είχε γυρίσει μπρούμυτα και πάλι ανάσκελα για πρώτη φορά και έπεσε κάτω!!!!! Δε θα σας πω τη επαθα ευτυχώς υπήρχε το χαλί και δε χτύπησε σε καμία γωνια. Έκλαψε λίγο τη πήρα αγκαλιά και σταματησε. Την εγδυσα την κοίταξα παντού, όλα καλά εξωτερικά ή ίδια είχε όρεξη και για παιχνίδι και γελούσε.φαγαμε,και από τότε σηκώθηκε άλλη μια φορά για φαι και δείχνει καλά.γιατρός μου είπε να την παρακολουθώ μόνο αν έχει υπνηλία ή κάνει κάνα εμετο.πιστεύω είναι οκ αλλά ή εικόνα κορίτσια είναι μπροστά μου. Ουτε που κοιμηθηκα!!! Προσοχή λοιπόν όσο μπορείτε βέβαια γιατί 1 δευτερόλεπτο τελικά αρκεί!!! Ουφ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανουλες και μωρακια!!! Σας γράφω για να σας επιστησω την προσοχή στις τουμπιτσες! Ή δικιά μου μέχρι χθες το βράδυ γυρναγε μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα.Χθες το βράδυ ξυπνάει στις 2.Ο άντρας μου ήταν ξυπνιος ακόμα σε άλλο δωμάτιο.Την παίρνω τη βάζω στη μέση στο κρεβαρς όπως πάντα. Της βγάζω την πανα γιατί ήταν λερωμένη και γυρναω 2 δευτερόλεπτα να παρω άλλη και εκεί ακούω τι γκντουπ!! Είχε γυρίσει μπρούμυτα και πάλι ανάσκελα για πρώτη φορά και έπεσε κάτω!!!!! Δε θα σας πω τη επαθα ευτυχώς υπήρχε το χαλί και δε χτύπησε σε καμία γωνια. Έκλαψε λίγο τη πήρα αγκαλιά και σταματησε. Την εγδυσα την κοίταξα παντού, όλα καλά εξωτερικά ή ίδια είχε όρεξη και για παιχνίδι και γελούσε.φαγαμε,και από τότε σηκώθηκε άλλη μια φορά για φαι και δείχνει καλά.γιατρός μου είπε να την παρακολουθώ μόνο αν έχει υπνηλία ή κάνει κάνα εμετο.πιστεύω είναι οκ αλλά ή εικόνα κορίτσια είναι μπροστά μου. Ουτε που κοιμηθηκα!!! Προσοχή λοιπόν όσο μπορείτε βέβαια γιατί 1 δευτερόλεπτο τελικά αρκεί!!! Ουφ!!!!

Πω πω τί πάθατε!!! Το μαμούνι σου έκοψε το αίμα!!!Ακόμα τα κοκαλάκια τους δεν έχουν δέσει οπότε δεν παθαίνουν εύκολα ζημιά αλλά όταν το ζεις είναι τρομερό!!! Σου έκανε και βαρελάκια!!!Καλά έκανες και μας τα είπες να έχουμε τον νου μας αν και εμείς μέχρι την μέση φτάνουμε ακόμα!!!Τώρα θέλει πολύ προσοχή γιατί όπου το αφήνεις μπορεί να φύγουν!!! Που να αρχίσουν μπουσούλημα περπάτημα!!!!Εκεί να δεις τι έχουν να δούνε τα ματάκια μας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Audette δεν είμαι η μόνη με άντρα που ροχαλίζει και φοβάμαι μην μου την ξυπνήσει ε; Και αν ξυπνήσει αστα μπορεί να κάνει και δυο ώρες να την κουνάω και να μην κοιμάται. Και εγώ να κουτουλάω....

Κάτι που ήθελα να σας πώ απο μέρες:

Κοριτσάκια είναι πολύ ωραία που μπαίνουμε και τα λέμε!!!! Όταν συζητάς και βλέπεις ότι και ο άλλος πάνω κάτω περνάει τα ίδια κάνεις λίγη υπομονή!!! Είστε ωραία παρεούλα και γελάω πολλές φορές!!!Να στε καλά!!! Κάθε φορά μπαίνω με περιέργεια να δω τα νεάκια σας!!!!Φιλάκια πολλά!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα ασε με το ροχαλητό υπάρχει θέμα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν απο το μωρό μη σου πω οτι με νανούριζε κιολας:P:p αλλά τώρα αφού το έχω κοιμήσει να ακούγεται απο δίπλα μου ξαφνικά ο κινητήρας του τρακτέρ ε με τρελαίνει! Πρόσφατα ολοκληρώσαμε και το δωμάτιο του μωρού και βάλαμε κι ένα κρεβάτι μονό σε μια μεριά. Όταν το συναρμολογούσε ο σύζυγος έλεγε "κατάλαβα, για μένα προορίζεται" :rolleyes:

Φελισιτάκι κι εγώ φοβάμαι πολύ τις τούμπες κυρίως τώρα που δεν τις έχει μάθει ακόμα αλλά μπορεί να κάνει μια εκεί που δεν το περιμένεις. Όταν τον αφήνω στο κρεβάτι για να τον αλλάξω ή τα έχω φέρει όλα απο πριν ή αν είναι κάποιος άλλος εκεί τον βάζω να τον προσέχει. Που λέτε, σήμερα πήγαμε για το εμβολιάκι μας. Όλα μια χαρά, λίγες μυξούλες παραπάνω έχει αλλά αυτό απο τα δοντάκια που κάποια στιγμή θα έρθουν. Τον άλλο μήνα κάνουμε το τελευταίο και το επόμενο θα είναι το Σεπτέμβρη. Για το συγκεκριμένο απ'ότι μας είπε τουλάχιστον, δεν θα έχουμε καμία παρενέργεια πυρετό κτλ. ελπίζω να είναι έτσι, θα καταλάβουμε αύριο. Αλλάξαμε και πλάνο διατροφής, τέλος τα φρουτάκια προς το παρόν (καλύτερα κιολας γιατί το μήλο μας έκανε δυσκοιλιότητα τελικά). Αρχίζουμε λαχανικά με κολοκυθάκι και πατατούλα και αργότερα κοτοπουλάκι και μοσχαράκι. Για τη βάφτιση έχουμε ένα θεματάκι, η εκκλησία μας έχει 2 παππάδες και ενώ ο ένας δεν έχει πρόβλημα να είναι νονά η ανήλικη κόρη της κουμπάρας μου, ο άλλος ούτε να το ακούσει. Επομένως ψάχνουμε να βρούμε τον πάτερ που είναι πιο χαλαρός για να κανονίσουμε αλλά έχει πάρει άδεια γιατί γεννησε η γυναίκα του:rolleyes: Ο άλλος με εκνεύρισε απο την αρχή γιατί σχεδόν μας προσέβαλε που κάναμε πολιτικό γάμο και επέμεινε να κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξουμε εκκλησία γιατί εκτός οτι είναι η ενορία μου και πολύ όμορφη, είναι και ένα βήμα απο το σπίτι. Το λουκουμάκι τώρα κοιμάται κουρασμένο απο το κλάμα:( αχ αυτά τα εμβόλια.

Κορίτσια μου τι κάνετε?έγραψα δύο φορές αυτές τις μέρες κ σβήστηκαν τα μνμ!εμείς περάσαμε δύσκολη εβδομάδα με μυξουλες κ ωτιτιδα.πηγαν μύξες στο αυτακι μάλλον και κοκκινισε.ξυπνησε ενα βράδυ με κλάματα κ δε κοιμήθηκε καθόλου.δεν έπαιρνε κ σιροπι ο άτιμος κ πονουσε.μας είπε ο γιατρός ότι κλάμα τοβραδυ είναι αυτί η δόντι.τλκ τον έβαζα ξαπλωμένο κ με την σύριγγα στο πλαι λίγο λίγο το έριχνα κ έτσι ηρέμησε.μας έδωσε αλγκοφρεν ο γιατρός 3 φορές τη μέρα κ τλκ τη δεύτερη του είχε περάσει ευτυχώς.μες τον πόνο του έκανε και τις πρώτες τούμπες το τσουρεκακι μου κ τώρα δεν έχει σταμάτημο.καμία φορα γυρίζει κ ανάσκελα.Δε μπορώ λεπτό να φύγω γιατί τον έχω στο πάτωμα συνέχεια για να μη φάει καμία τούμπα αλλά τώρα στριφογυριζει ασταματητα κ γκρινιάζει να τον γυρίσω ανάσκελα μετά για να ξανακάνει τούμπα.χχαχα!πρέπει να πάρω κ πάρκο από εδώ κ πέρα.το παλιό μας χάλασε.εσείς έχετε ?

Το άλλο δυσάρεστο είναι ότι έχει φούντωσει από σπυρακια στο στήθος,στην κοιλίτσα άρα κάτι τον πειράζει και από σήμερα ξεκίνησα αποχή στα γαλακτοκομικα για 2-4 εβδομάδες.ο γιατρός μας είπε όχι φρούτα ακόμα για να σιγουρευτουμε κιόλας, αλλά μας έδωσε λαχανικά καρότο πατάτα κολοκυθι και σιγά σιγά κοτόπουλο κ μετα μοσχάρι.χθες που δοκιμάσαμε δε του άρεσαν ούτε τα λαχανικά. Μου είπε θα δοκιμάζω συνέχεια κ κάποτε θα φάει!επίσης μου είπε αναγκαστικά για να μάθει το κουταλι να δοκιμάσω κ ριζαλευρο ολικής αλεσης biobebe και να το φτιαχνω με υποαλλεργικο γαλα.αυτο το έφαγε σχεδόν όλο(30γρ μη φανταστείτε) κ ήταν κ αηδία!τι να πω κορίτσια μεγάλη απογοήτευση με το φαγητό.ισως φταίνε κ τα δόντια, έχουν φουσκωσει για τα καλά τα πάνω. Εντωμεταξυ δεν έβαλε κ πολύ βάρος.300 γρ.εχουμε απόθεμα ευτυχώς!ειμαστε 8800 κ 73 πόντους.αυτα τα νέα μας!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Φελισιτακι μου αισθάνομαι πολυ γρουσουζα γιατί σου είχα πει να προσέχεις τωρα με τις τούμπες..την έχω πατήσει κ εγώ γιαυτό το είπα.ο μεγάλος 6 μηνων ακόμα γυρνουσε με δυσκολία κ μια μέρα κοιμόταν στην κρεβατοκαμαρα της πεθεράς μου κ εμείς τρώγαμε.ξαφνικα γκντουυπ κ κλάματα!κατά τραγική σύμπτωση τη νύχτα έκανε κ εμετό..δευτερος πανικος,έτρεμαν τα πόδια μου,τον πήγαμε νοσοκομείο κ κάναμε ακτινογραφία κ τλκ όλα καλά.αργησα να το ξεχάσω, είχα την εικόνα συνέχεια στο μυαλό μου.ευτυχως δε χτυπησε η μπεμπα σου!πάει πέρασε!συμβαίνει από ότι κατάλαβα αργότερα από φίλους σχεδόν σε όλα τα μωρά κάποια στιγμή.ειτε από καναπέ,κρεβατι καρεκλάκι κλπ.προσοχη κοριτσια γιατί καμία φορα από βιασύνη δε προσέχουμε.

Φραουλιτσα είσαι μέσα στο μυαλό μου..κ εγώ έτσι ακριβώς νιώθω για εσάς!το Ιφιγένεια είναι τέλειο όνομα!μου αρέσει πολύ όπως κ το ισμηνη.αυτα ειχαμεσκεφτει κ εμείς για κοριτσάκι!τώρα κατά πάσα πιθανότητα θα τον πούνε αγγελο Ιωάννη.θα δείξει!με το ροχαλητο πολύ γέλασα!μαριποσιτα έτοιμος για έξωση ο άντρας σου ε?πλάκα έχουν χαχα! εμένα δε ροχαλιζει αλλά όλα θυμάται να τα κάνει μόλις κοιμηθεί το μωρό!θα ανοίξει ντουλάπα,θα στριφογυριζει ν βολευτεί,θα φυσηξει τη μύτη του...όλο δολοφονικες ματιές του ρίχνω!χαχα!εσάς τα φρούτα γιατί σας τα σταμάτησε?έβαλε αρκετό βάρος ο μπέμπης σου αυτό τον μήνα με το φαγητό?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας γειά σας!!!! Καλή Σαρακοστή να έχουμε!!! Πρίν λίγο γυρίσαμε απο το χωριό μας και έχω πολλά νέα!!!Βγάλαμε δοντάκι!!!! Μπορεί να είναι και δύο αλλά ένα το ένιωσα σίγουρα!!! Όπως είμασταν στο αμάξι και γελούσε είδα δυο γραμμούλες στα κάτω δόντια, έβαλα το δάχτυλό μου και το ένιωσα!!! Ζήτω!!Έχω και άλλα να χαίρομαι, μην με περάσετε για χαζομαμά ούτε είμαι υπερβολική, την προηγούμενη βδομάδα είχε πεί μπαμπά κάποιες φορές και τώρα που γυρίζαμε στο αμάξι είπε αρκετές φορές μπαμπα και μια φορά μου έκανε την χάρη να πει και μαμα!!! Η χαρά μου δεν υπάρχει!!! Καταλαβαίνω ότι δεν τα λέει νιώθοντας το τι σημαίνουν αλλά και μόνο που τα είπε χάρηκα πάρα πολύ!! Και στο τριήμερο ο παππούς της έμαθε να κάνει κουπε πε!!! Άν είναι έτσι θα πηγαίνουμε πιο συχνά στο χωριό την εμπνέει ο καθαρός αέρας!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Φραουλίτσα ασε με το ροχαλητό υπάρχει θέμα. Δεν είχα κανένα πρόβλημα πριν απο το μωρό μη σου πω οτι με νανούριζε κιολας:P:p αλλά τώρα αφού το έχω κοιμήσει να ακούγεται απο δίπλα μου ξαφνικά ο κινητήρας του τρακτέρ ε με τρελαίνει! Πρόσφατα ολοκληρώσαμε και το δωμάτιο του μωρού και βάλαμε κι ένα κρεβάτι μονό σε μια μεριά. Όταν το συναρμολογούσε ο σύζυγος έλεγε "κατάλαβα, για μένα προορίζεται" :rolleyes:

Φελισιτάκι κι εγώ φοβάμαι πολύ τις τούμπες κυρίως τώρα που δεν τις έχει μάθει ακόμα αλλά μπορεί να κάνει μια εκεί που δεν το περιμένεις. Όταν τον αφήνω στο κρεβάτι για να τον αλλάξω ή τα έχω φέρει όλα απο πριν ή αν είναι κάποιος άλλος εκεί τον βάζω να τον προσέχει. Που λέτε, σήμερα πήγαμε για το εμβολιάκι μας. Όλα μια χαρά, λίγες μυξούλες παραπάνω έχει αλλά αυτό απο τα δοντάκια που κάποια στιγμή θα έρθουν. Τον άλλο μήνα κάνουμε το τελευταίο και το επόμενο θα είναι το Σεπτέμβρη. Για το συγκεκριμένο απ'ότι μας είπε τουλάχιστον, δεν θα έχουμε καμία παρενέργεια πυρετό κτλ. ελπίζω να είναι έτσι, θα καταλάβουμε αύριο. Αλλάξαμε και πλάνο διατροφής, τέλος τα φρουτάκια προς το παρόν (καλύτερα κιολας γιατί το μήλο μας έκανε δυσκοιλιότητα τελικά). Αρχίζουμε λαχανικά με κολοκυθάκι και πατατούλα και αργότερα κοτοπουλάκι και μοσχαράκι. Για τη βάφτιση έχουμε ένα θεματάκι, η εκκλησία μας έχει 2 παππάδες και ενώ ο ένας δεν έχει πρόβλημα να είναι νονά η ανήλικη κόρη της κουμπάρας μου, ο άλλος ούτε να το ακούσει. Επομένως ψάχνουμε να βρούμε τον πάτερ που είναι πιο χαλαρός για να κανονίσουμε αλλά έχει πάρει άδεια γιατί γεννησε η γυναίκα του:rolleyes: Ο άλλος με εκνεύρισε απο την αρχή γιατί σχεδόν μας προσέβαλε που κάναμε πολιτικό γάμο και επέμεινε να κάνουμε και θρησκευτικό μαζί με τη βάφτιση. Ελπίζω να μην χρειαστεί να αλλάξουμε εκκλησία γιατί εκτός οτι είναι η ενορία μου και πολύ όμορφη, είναι και ένα βήμα απο το σπίτι. Το λουκουμάκι τώρα κοιμάται κουρασμένο απο το κλάμα:( αχ αυτά τα εμβόλια.

Έχεις δίκιο που ανησυχείς για το πότε θα γυρίσει γιατί τότε είναι το επικίνδυνο επειδή είμαστε ήσυχες και τσούπ!!! Την τρώει την τουμπίτσα του!!!

Αχ, όσο για το ροχαλητό με ενοχλούσε απο πρίν γιατί κοιμάμαι πολύ ελαφριά αλλά τώρα με το παιδί αν μόλις την έχω κοιμίσει εκνευρίζομαι κιόλας γιατί φοβάμαι αν ξυπνήσει πότε θα ξανακοιμηθεί!!! Μακάρι να τα βρείτε με τον παπά, έτσι και αλλιώς με το ζόρι δεν μπορεί να σας αναγκάσει να παντρευτείτε ούτε και να σας αρνηθεί την βάφτιση. Προσπαθεί να σας πιέσει να κάνετε και ορθόδοξο γάμο νομίζω. Αφού έχει και δυο παπάδες θα την βρείτε πιστεύω την λύση.

Κορίτσια μου τι κάνετε?έγραψα δύο φορές αυτές τις μέρες κ σβήστηκαν τα μνμ!εμείς περάσαμε δύσκολη εβδομάδα με μυξουλες κ ωτιτιδα.πηγαν μύξες στο αυτακι μάλλον και κοκκινισε.ξυπνησε ενα βράδυ με κλάματα κ δε κοιμήθηκε καθόλου.δεν έπαιρνε κ σιροπι ο άτιμος κ πονουσε.μας είπε ο γιατρός ότι κλάμα τοβραδυ είναι αυτί η δόντι.τλκ τον έβαζα ξαπλωμένο κ με την σύριγγα στο πλαι λίγο λίγο το έριχνα κ έτσι ηρέμησε.μας έδωσε αλγκοφρεν ο γιατρός 3 φορές τη μέρα κ τλκ τη δεύτερη του είχε περάσει ευτυχώς.μες τον πόνο του έκανε και τις πρώτες τούμπες το τσουρεκακι μου κ τώρα δεν έχει σταμάτημο.καμία φορα γυρίζει κ ανάσκελα.Δε μπορώ λεπτό να φύγω γιατί τον έχω στο πάτωμα συνέχεια για να μη φάει καμία τούμπα αλλά τώρα στριφογυριζει ασταματητα κ γκρινιάζει να τον γυρίσω ανάσκελα μετά για να ξανακάνει τούμπα.χχαχα!πρέπει να πάρω κ πάρκο από εδώ κ πέρα.το παλιό μας χάλασε.εσείς έχετε ?

Το άλλο δυσάρεστο είναι ότι έχει φούντωσει από σπυρακια στο στήθος,στην κοιλίτσα άρα κάτι τον πειράζει και από σήμερα ξεκίνησα αποχή στα γαλακτοκομικα για 2-4 εβδομάδες.ο γιατρός μας είπε όχι φρούτα ακόμα για να σιγουρευτουμε κιόλας, αλλά μας έδωσε λαχανικά καρότο πατάτα κολοκυθι και σιγά σιγά κοτόπουλο κ μετα μοσχάρι.χθες που δοκιμάσαμε δε του άρεσαν ούτε τα λαχανικά. Μου είπε θα δοκιμάζω συνέχεια κ κάποτε θα φάει!επίσης μου είπε αναγκαστικά για να μάθει το κουταλι να δοκιμάσω κ ριζαλευρο ολικής αλεσης biobebe και να το φτιαχνω με υποαλλεργικο γαλα.αυτο το έφαγε σχεδόν όλο(30γρ μη φανταστείτε) κ ήταν κ αηδία!τι να πω κορίτσια μεγάλη απογοήτευση με το φαγητό.ισως φταίνε κ τα δόντια, έχουν φουσκωσει για τα καλά τα πάνω. Εντωμεταξυ δεν έβαλε κ πολύ βάρος.300 γρ.εχουμε απόθεμα ευτυχώς!ειμαστε 8800 κ 73 πόντους.αυτα τα νέα μας!

Αχ το νινάκι σου ταλαιπωρήθηκε με το αυτάκι του, και λένε είναι απτους χειρότερους πόνους!!!! Αλλά είχατε και μια κατάκτηση κάνατε την τουμπίτσα οπότε μια χαρά!!Και ποιός σας πιάνει πιά!!!Για το πάρκο έχεις δίκιο αν αρχίσει τουμπίτσες και γω το σκέφτομαι γιατί δεν παίζει να την αφήνω στον καναπέ!!

Μήπως τελικά του αρέσουν οι πιο ήπιες γεύσεις γιαυτό δεν τρώει τα άλλα και τρώει το ρυζάλευρο; Πάντως και το βιολογικό που σου έδωσε είναι πολύ καλύτερο απο τα άλλα.Άν συνηθίσει το ρυζάλευρο θα αρχίσει να δοκιμάζει και άλλα σιγά σιγά τί θα κάνει; Όσο για το βάρος που πήρε είναι πολύ καλό, κατά την ταπεινή μου γνώμη. Σιροπάκι και γω λίγο λίγο της δίνω φτύνει κάμποσο καταπίνει και λίγο, την σωστή ποσότητα δεν την πίνει αλλά κάτι πίνει (δυο φορές έχω δοκιμάσει να της δώσω).

zZWsp2.png398Mp3.png

Τζίφος τλκ 2 μερες έφαγε ρυζαλευρο,1 μέρα λίγο απτά λαχανικά κ τπτ μετά το χάος!!δεν ανοίγει καν το στόμα του ρε κορίτσια ο άτιμος.εκει που γελάει πλησίαζε το κουταλι κ τσουπ σφίγγει τα χείλια!με έχει σκάσει.εντωμεταξυ γέμισε σπυρια κ κοκκινιλες σε στόμα κ λαιμό από τα λαχανικά.μολις του τα έδωσα.ειναι τραγική η κατάσταση νομίζω απελπισία σκέτη.

Γυρνάει μπρούμυτα κ ανάσκελα πια κ δε σταματάει καθόλου!τον έχω σχεδόν όλη μέρα στο πάτωμα.αλλα από χθες έχει κάτι ξαφνικά κλάματα χαμός!

Φραουλιτσα μου συγχαρητήρια για τα δοντακια σας!!!έτσι να τα βγάλει όλα χωρίς να τα πάρετε χαμπαρι!!!όσο για το μαμά μπαμπά κγω θα τα κάνω πάνω μου όταν τα ακούσω!εμάς λέει συνέχεια πφφφφφ..χαχα!κ κάνουμε κ κουπεπε είναι το αγαπημένο του.σιροπακι γιατί της εδωσες?όταν γκρινιάζει για παραδειγμα?

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Τζίφος τλκ 2 μερες έφαγε ρυζαλευρο,1 μέρα λίγο απτά λαχανικά κ τπτ μετά το χάος!!δεν ανοίγει καν το στόμα του ρε κορίτσια ο άτιμος.εκει που γελάει πλησίαζε το κουταλι κ τσουπ σφίγγει τα χείλια!με έχει σκάσει.εντωμεταξυ γέμισε σπυρια κ κοκκινιλες σε στόμα κ λαιμό από τα λαχανικά.μολις του τα έδωσα.ειναι τραγική η κατάσταση νομίζω απελπισία σκέτη.

Γυρνάει μπρούμυτα κ ανάσκελα πια κ δε σταματάει καθόλου!τον έχω σχεδόν όλη μέρα στο πάτωμα.αλλα από χθες έχει κάτι ξαφνικά κλάματα χαμός!

Φραουλιτσα μου συγχαρητήρια για τα δοντακια σας!!!έτσι να τα βγάλει όλα χωρίς να τα πάρετε χαμπαρι!!!όσο για το μαμά μπαμπά κγω θα τα κάνω πάνω μου όταν τα ακούσω!εμάς λέει συνέχεια πφφφφφ..χαχα!κ κάνουμε κ κουπεπε είναι το αγαπημένο του.σιροπακι γιατί της εδωσες?όταν γκρινιάζει για παραδειγμα?

Καλησπέρα!!! Τι ταλαιπωρία είναι αυτη με τα φαγητά που περνάτε; Υπομονή και θα στρώσει μάλλον η κατάσταση καποια στιγμή. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς κάποτε θα πρέπει να ξεκινήσει να τρώει απλά θα σου βγάλει το λάδι.. Ο παιδίατρος τί σου είπε; Κάνει και τις τουμπίτσες του το μανάρι και δεν σταματάει με τίποτα ε; Χα χα θα έχει πλάκα!!! Θα ξεκινά απο το σαλόνι και θα φτάνει στην κουζίνα!!!

Και μας πφφφφ έκανε συνέχεια και μετά είπε μπαμπά. Μην φανταστείς ότι το λέει συνέχεια, αλλά το λέει αρκετές φορές. Έχει αρχίσει και μας παρατηρεί όταν της μιλάμε στο στόμα. Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα μου φαίνεται!!! Ή καλύτερα ξαφνικά κατακτούν κάποιες δεξιότητες και μου φαίνεται συναρπαστικό. Δεν τα πήρα πράγματι χαμπάρι τα δοντάκια. Κάποια απο τις φορές που είχε γκρίνια θα τα εβγαλε.... Όσο για το ντεπόν της είχα δώσει δυο φορές μετά απο εμβόλιο κάθε φορά. Προσπαθώ να το αποφεύγω. Υπομονή!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κορίτσια!! Όλα καλά με τη μικρή μου ευτυχώς! Από τότε ή άτιμη δε ξαναγύρισε,μόνο από ανάσκελα μπρούμυτα.Να μ έχει σε εγρήγορση ήθελε!!!! Εμείς ευτυχώς με το φαι πάμε τέλεια.Τη φρουτοκρεμα την τσακίζει (περίπου 100-150μλ) και χθες ξεκινήσανε το απόγευμα δημητριακά που επίσης έφαγε για αρχή 60 μλ.Την Παρασκευή έχουμε εμβόλιο που θα μας πει να ξεκινήσουμε και τα λαχανικά μας.Φραουλιτσα περιμένω πως και πως β ακούσω μαμά η μπαμπα έστω και ασυναίσθητο να ειναι!!! Φιλάκια σε όλες σας;!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...