Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Είχα ρωτήσει κάποια στιγμή γιατί τα περιμένουμε όλα να γίνουν βλαστοκύστες και μας είχαν πει πως όσα δε προχωράνε μετά τη μέρα 3 δε θα προχωρούσαν έτσι κ αλλιώς ακόμα και εμβρυομεταφορα να γινόταν. Εμένα η πλειοψηφία τους φτάνει 3η μέρα. 
      Όσες φορές δε προχωρούσε σε βλαστοκύστη μας έλεγαν πως το υλικό κ των δύο ήταν καλό αλλά έτυχε να μη προχωρήσει. Δε ξέρω τι να πω. 

Όσον αφορά τον ανδρικό παράγοντα, ενδεικτικά λέω για όσες κοπέλες γνωρίζουν πως από τις εξετάσεις που κάναμε στον Λυμπεροπουλο έβγαλαν ποσοστιαία κατανομή μορφολογίας σπέρματος 3% που είναι λίγο πιο κάτω από τον δείκτη αναφοράς, κατάτμηση DNA 28% (όπου εκεί έλεγε σε σχόλιο πως είναι σπερμα με μέτρια ικανότητα γονιμοποίησης και δημιουργίας εμβρύων καλής ποιότητας) και οξειδωτικό στρες 1.7 με τιμή αναφοράς ως 1.34. 
      Α επίσης να προσθέσω πως κάποια στιγμή βρέθηκε βακτήριο στο σπερμα και έπαιρνε αντιβίωση για κανένα μήνα αλλά νομίζω δεν επηρεάζει αυτό. Μετα αυτό έκανε επανεμφάνιση του βακτηρίου.

Τα στείλαμε στον γιατρό κ μας κάλεσαν από το εμβρυολογικό να μας πουν πως είναι όλα καλά κ πως έτσι κ αλλιώς κάνουν μικρογονιμοποίηση. 
      Ρωτήσαμε αν μπορούμε να πάρουμε συμπληρώματα ή κάτι να φτιάξει η κατάσταση και μας είπε ο γιατρός πως δε πιστεύει σε αυτά κ δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να γίνει.

Καπνίζουμε και οι 2, αν είναι να αναλογιστείς τι κακή συνήθεια έχουμε, εγώ το έχω κόψει αλλα με αυτά που έγιναν νιώθω έντονη ανάγκη να ξεκινήσω πάλι.    

Δεν ξέρω τι μπορεί να βλέπουν οι εμβρυολογοι στα έμβρυα σου 3ων ημερών που να τα χαρακτηρίζουν μη βιώσιμα για εμφύτευση και γενικά είναι κάτι που μόνο αυτοί ξέρουν γιατί έχουν εικόνα. 
      Αλλά θα σου πω το εξής: Εμάς το dfi ήταν 19% αλλά 1ο σπερμοδιάγραμμα 3% μορφολογία με ουρεοπλασμα, 2ο σπερμοδιάγραμμα 4% μορφολογία υποχωρώντας το ουρεοπλασμα εμφανίστηκε ο εντεροκοκκος, 3ο σπερμοδιάγραμμα μετά από αντιβιωσεις και δύο κύκλους βιταμίνες (+διατροφή + κάτι δικά μου ματζούνια) 7% μορφολογία και από 0 ταχεία πρόσθια κινητικότητα 35% λες και τα ξυπνήσαμε, 4ο σπερμοδιάγραμμα (ο άντρας μου έχει γίνει κολλητός με το κυπελάκι) 7% μορφολογία, 32% κινητικότητα ξανά εντεροκοκκος (είναι κατασκευαστικό το θέμα του) πήρε προληπτικά αντιβίωση πριν την ωοληψια και πάλι πήραμε 2 καλεσ βλαστοκύστες από 6 έμβρυα 3ων ημερών. Αντε βγάλε άκρη! Τα νούμερα φτιάχνουν ναι, το ερώτημα όμως μένει, είναι αρκετό να βελτιώσεις τα νούμερα; Βέβαια να πω πως ο άντρας μου είναι φανατικός αντικαπνιστής οπότε κάθε θεραπεία πήγαινε καλά γιατί δεν είχε κάτι να του το χαλάει. Κι Εμεις μικρογονιμοποιηση κάναμε νομίζω πλέον όλοι αυτό κάνουν (θα πρέπει να έχεις 20 ωάρια για να τα ρισκάρουν σε κλασική γονιμοποίηση) αλλά δεν κάνουν όλοι picsi μικρογονιμοποιηση. Ισως είναι κ αυτό κάτι που μπορείτε να δοκιμάσετε ειδικά από την στιγμή που υπάρχουν ωάρια. Έστω και αυτά που είναι! Επίσης με την ΑΜΗ σου να ξέρεις πως μπορεί να είναι σχεδόν 0 και να δίνεις κανονικά ωάρια σε κάθε κύκλο. Κάποιοι θεωρούν πως μπορεί και να βελτιωθεί η ΑΜΗ, δεν ξέρω ειλικρινά αν το πιστεύω αυτό. Νομίζω κάποια κοπέλα μέσα στο φόρουμ το είχε αναφέρει κάτι τέτοιο. Δεν έχεις να χάσεις κάτι ειδικά όταν πρόκειται για βιταμίνες (εντάξει εκτός από λεφτά αλλά αν είναι να καπνίζεις καλύτερα δώστα σε βιταμίνες ρε παιδί μου, κόψε το τσιγάρο). 

Και μιλώντας για τσιγάρο ευχαρίστως έκανα ένα ολόκληρο πακέτο με μια φωτιά μα το θεό δλδ! Το είχα κόψει πριν 7 χρόνια, το ξεκίνησα λίγο πριν μείνω έγκυος και ήταν εξωμήτριο. Μέχρι τον Σεπτέμβριο έκανα 1-2 την ημέρα, από το Σεπτέμβριο δεν το ξανά ακούμπησα. Μην το ξαναρχισεις έχεις λόγο που το έκοψες και μια αναποδιά δεν σημαίνει τίποτα! 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Σαγια συνήθως εμφανίζουν ψευδοαλλεργίες τώρα στην αρχή και είναι η πρώτη αντίδραση του οργανισμού σε κάτι καινούργιο. Γι'αυτό και οι γιατροί λένε συνήθως να σταματάμε για λίγο και μετά ξαναδίνουμε σιγά σιγά. Κάνε μια μικρή διακοπή και ξαναδοκιμάζεις. Audette εντάξει δεν το συζητώ, είναι επειδή 5 μήνες του χαλάσατε την προμήθεια απο τα ξένα γάλατα. Οι παιδίατροι και οι γυναικολόγοι ΔΕΝ γνωρίζουν για το θηλασμό εκτός αν έχουν κάνει ξεχωριστή μελέτη για το θέμα. Και μόνο το ''δεν έχεις γάλα'' σε αυτό το μήνα δεν παίζει καθόλου αφού έχει εδραιωθεί ο θηλασμός. Κι εμένα με γάλα σκόνη αποκλειστικά ο μικρός πήρε τα μισά γραμμάρια απο την προηγούμενη μέτρηση. Σε αυτή την ηλικία πέφτει σιγά σιγά το βάρος. Φαντάζεστε να έπαιρναν ένα κιλό κάθε μήνα? Θα ξεπερνούσαν κι εμάς στο χρόνο:tongue: Εξάλλου επειδή τα μπεμπάκια μας είναι κοντά απ'ότι βλέπω, τώρα ξεκινάτε στέρεες όπως είπαν και οι κοπέλες, θα ξέρεις πόσο τρώει και είστε κομπλέ. Τόσο κόπο κάνεις με το θηλασμό, λίγη αναγνώριση και ένα σωστό πλάνο διατροφής φτάνει.Αστο καλό με σύγχισε:evil: πρωί πρωί.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Audette μου, και δική μου μόνο 200 γρ μα ή γιατρός που είναι και σύμβουλος θηλασμού το θεώρησε τυχαίο γεγονός αφού πήρε ύψος και μεγάλωσε ή περίμετρος κεφαλής. Ξεκινάμε φρούτα και όλα καλά θα πάνε.όσο για το σλλο μάλλον μια μικρή παλινδρόμηση έχουμε που θα την παλευουμε με περισσότερο χρόνο σε όρθια στάση μετά τα γεύματα και ιδωμεν. Φιλία σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!! Σήμερα ξεκινήσανε μήλο με αχλάδι.Μισό αχλάδι με 1/3 του μήλου και το φάγε όλο κορίτσια!!!! Ουτε καν έφτυσε και στο τέλος άρπαξε και το μπωλ!!!.γενικά είναι λαιμαργη αλλά σήμερα μ εντυπωσίασε!!!! Μακάρι να τα δεχτεί όλα έτσι!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας κοριτσακια μου!! Σας ευχαριστω πολυ ολες για τα φώτα σας!

Σαγια εχεις δικιο, θα κοπούν που θα κοπούν γευματα με τις τροφες, αν μπει και συμπλήρωμα χαιρετίσματα! Αυτο με την αλεργια κι εμενα μου κανει εντυπωςη, το να σου πω;; Δεν ξερω... Μηπως να τον ξανα ρωτήσεις!

Μαριποζιτα αχαχαχα! Μ αρεςε πολυ οπως το έθεσες! Το διάβαζα και γέλαγα μονη μου!!! Εισαι θεα!!! Μου εφτιαξες τη διαθεση!

Φελισιτακι μου κι εσεις τοσα πήρατε ε;; Αν μπορεις στειλε μου με πμ τα στοιχεια της γιατρου σου μηπως χρειαστώ μια δεύτερη γνωμη! Μπραβο για τα φρουτάκια!!! Πιστευω τωρα που πηρε το κολαι θα τα φαει ολα με ευκολία!

Κι εμεις σημερα ξεκινήσαμε την πρωτη μας απόπειρα με μηλαρακι! Νομιζω πηγε καλα και πηρα κι εγω λιγο τα πανω μου γιατι ειχα στεναχωρηθει με το θεμα του βάρους! Εφαγε 6-7 κουταλιές και γενικα νομιζω οτι της αρεςε γιατι γλυφοταν και άνοιγε το στόμα! Μερα με τη μερα πιστευω θα τρωμε ολο και καλυτερα!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!!!Να στε καλά!!!

Αρχίσατε όλες φρουτάκια ε; Μακάρι να αρχίσουμε και μεις γιατί την προηγούμενη φορά δεν μου είπε κάτι. Audette πολύ γρήγορα είπε η γιατρός σου δεν έχεις γάλα!!! Όταν ήταν 3 μηνών 400 γραμμάρια είχε πάρει και δεν μας είπε τίποτα όλα μια χαρά είπε. Πολλά μπορεί να παίζουν και να μην πάρει βάρος αν δεν άρει και τον επόμενο τότε βλέπουμε. Καλύτερα μην πιείς τίποτα και έχεις υπερπαραγωγή μετά. Το βλέπεις το κορίτσι σου να πεινάει και να μην χορταίνει; Όπως στα είπαν τα κορίτσια είναι. Και σιγά σιγά με το φαγητό θα πίνουν λιγότερο γάλα. Τσέκαρέ την και τον επόμενο μήνα την γιατρό σου.

Sagia ναι την κρατάει ο μπαμπάς της και τώρα που έχει βαρύνει η αλήθεια είναι ότι παιδεύεται. Λες να πάρω και γω απο τα τζάμπο; Είχα δει μια ωραία και μεγάλη μπανιέρα εκεί. Καλή η ιδέα και για την πετσέτα γιατί και γω σκεφτόμουν μην γλιστράει και χτυπήσει σε αυτη την βάση που έχουν μέσα. Άσε έχει πολύ πλάκα!!!Πορώνεται και κοπανάει τα πόδια της με πάθος!!! Έχει πολλή πλάκα!!! Έχει αρχίσει και γελάει και ψεύτικο το σουργελάκι μου!!! Όποτε σε βολεύει να συναντηθούμε πες το να το κανονίσουμε αλλά κανα 15ήμερο νωρίτερα για να συντονιστούμε!!!

mariposita σε ευχαριστώ κορίτσι μου για τις ευχές!!! Μας βγήκαν κολυμβητές όλα τα νινάκια έτσι; Να τον πας και για baby swimming είναι πολύ καλό και θα κάνετε κάτι μαζί οι δυο σας!!!

Κατα τ'άλλα και μεις μια χαρά!!! Σήμερα κλεισαμε τους πέντε μήνες!!!

Α!!!Θα πάτε γυναικολόγο μετά τους έξι μήνες για έλενχο; Εμένα μου είπε να ξαναπάω σε έξι μήνες μετά το 40ήμερο που είχα πάει!!!

Φιλιά σε όλες σας και στα μπεμπάκια σας!!! Καλά να είμαστε και όλα τα άλλα φτιάχνουν!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια μου γλυκα γεια σας και παλι!

Φελισιτακι μπΥ το πηρα το πμ σου! Σ ευχαριστω και απο εδω!

Φραουλιτσα μου σ ευχαριστω και για τη δικη σου απαντηση!αυτο εχω σκοπο να κανω! Εχεις απόλυτο δικιο!

Μίλησα και με την σύμβουλο θηλασμου στην ανοιχτή γραμμή της nutricia( ειναι η κοπελα που κανει τα on line σεμιναρια) και εχω να καταθέσω και δημοσίως οτι ηταν απίστευτα ευγενική, εξυπηρετική και κατατοπιστική! Μου ειπε πως 23η με 26η εβδομαδα τα μωρακια περνούν ενα απο τα μεγαλύτερα άλματα αναπτυξης και ειναι φυσιολογικό να αλλάξει η συμπεριφορά τους και στον υπνο και το φαγητο! Αυτο σε συνδυασμό με τις ενοχλήσεις απο τα δοντια και το συνάχι που περασαμε αυτο υο μηνα δικαιολογούν την μικρη πρόσληψη βάρους!

Περιττό να σας πω οτι εχω ξενερώσει με τον παιδίατρο...

Φραουλιτσα εμενα δεν μου ειπε ο γυναικολόγος να ξαναπάω συο εξάμηνο! Αλλα τωρα που το λες ισως να ηταν καλο!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Κοριτσακια μου γλυκα γεια σας και παλι!

Φελισιτακι μπΥ το πηρα το πμ σου! Σ ευχαριστω και απο εδω!

Φραουλιτσα μου σ ευχαριστω και για τη δικη σου απαντηση!αυτο εχω σκοπο να κανω! Εχεις απόλυτο δικιο!

Μίλησα και με την σύμβουλο θηλασμου στην ανοιχτή γραμμή της nutricia( ειναι η κοπελα που κανει τα on line σεμιναρια) και εχω να καταθέσω και δημοσίως οτι ηταν απίστευτα ευγενική, εξυπηρετική και κατατοπιστική! Μου ειπε πως 23η με 26η εβδομαδα τα μωρακια περνούν ενα απο τα μεγαλύτερα άλματα αναπτυξης και ειναι φυσιολογικό να αλλάξει η συμπεριφορά τους και στον υπνο και το φαγητο! Αυτο σε συνδυασμό με τις ενοχλήσεις απο τα δοντια και το συνάχι που περασαμε αυτο υο μηνα δικαιολογούν την μικρη πρόσληψη βάρους!

Περιττό να σας πω οτι εχω ξενερώσει με τον παιδίατρο...

Φραουλιτσα εμενα δεν μου ειπε ο γυναικολόγος να ξαναπάω συο εξάμηνο! Αλλα τωρα που το λες ισως να ηταν καλο!

Καλημέρα!!! Η κοπέλα απο τα σεμινάρια που μίλησες είναι θεά και πολύ ενημερωμένη!!! Καλά που μου την θύμησες αν έχω καμιά απορία. Βέβαια και μένα η παιδίατρος είναι σύμβουλος θηλασμού και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά ποτέ δεν ξέρεις!!! Με τον παιδίατρο αν γενικά είσαι ευχαριστημένη και σε χάλασε μόνο αυτό, αφού το ψάχνεις και αποφασίζεις εσυ τί είναι καλό για το μωρό σου μπορείς να τον κρατήσεις. Άν όμως γενικά δεν τον εμπιστεύεσαι τότε καλό είναι να τον αλλάξεις. Με τους γιατρούς είναι και θέμα χημείας, όσο καλός και να είναι αν εσενα δεν σου κάθεται καλά δεν πρόκειται να δουλέψει το πράγμα!!!!

Όσο για τον γυναικολόγο μάλλον θέλει να κάνουμε πάλι έναν τυπικό έλενχο αν και εμένα ψιλοπεριττό μου φαίνεται!!! Μάλλον θα θέλει να μας δει γιατί του λείψαμε!!!!:mrgreen::mrgreen:

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Φραουλιτσα ούτε ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε κάτι.καναμε και τεστ παπ όταν πήγα στο δίμηνο.χρειαστηκε να πάω ξανά γιατί έπαθα μυκητιαση αλλά άσχετο αυτό.

Audette σε καταλαβαίνω. εγώ για να καταλήξω σε αυτόν έχω αλλάξει 4-5 γιατρούς.αργοτερα θα σιγουρευτείτε αν είστε ευχαριστημένες από τους παιδίατρους σας.δυσκολο πράγμα!συμφωνώ με Φραουλιτσα.. Αν κατά τα υπόλοιπα είσαι ευχαριστημένη,προσπέρασε το.ετσι κι αλλιώς στα θέματα διατροφής του μωρού μας μια γνώμη θέλουμε, εμείς αποφασιζουμε.τα υπόλοιπα είναι που πρέπει να είναι τσακαλι ο παιδίατρος.

Εμείς τλκ κόβουμε τα φρούτα για 10-15 μέρες και αν δούμε ότι σπυρακια,κοκκινιλες και βλεννες στα κακά φύγουν σημαίνει ότι έχει αλλεργία σε κάποιο φρούτο. Ο παιδίατρος ομως υποψιάζεται ότι φταίνε τα γαλακτοκομικα που τρωω εγώ.τα συμπτώματα της αλλεργίας στα γαλακτοκομικα λέει έχουν έξαρση στον 4-5ο μηνα.καλα αν είναι αυτό πολύ θα στεναχωρηθω.τελος πάντων.. Θα δείξει.

Ο μπέμπης μας ακόμα να γυρίσει κορίτσια..θα μας σκάσει.ειναι σε φάση ηρεμίας αυτές τις μερες κ είναι σκέτη απόλαυση!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Φραουλιτσα ούτε ο δικός μου γυναικολόγος μου είπε κάτι.καναμε και τεστ παπ όταν πήγα στο δίμηνο.χρειαστηκε να πάω ξανά γιατί έπαθα μυκητιαση αλλά άσχετο αυτό.

Audette σε καταλαβαίνω. εγώ για να καταλήξω σε αυτόν έχω αλλάξει 4-5 γιατρούς.αργοτερα θα σιγουρευτείτε αν είστε ευχαριστημένες από τους παιδίατρους σας.δυσκολο πράγμα!συμφωνώ με Φραουλιτσα.. Αν κατά τα υπόλοιπα είσαι ευχαριστημένη,προσπέρασε το.ετσι κι αλλιώς στα θέματα διατροφής του μωρού μας μια γνώμη θέλουμε, εμείς αποφασιζουμε.τα υπόλοιπα είναι που πρέπει να είναι τσακαλι ο παιδίατρος.

Εμείς τλκ κόβουμε τα φρούτα για 10-15 μέρες και αν δούμε ότι σπυρακια,κοκκινιλες και βλεννες στα κακά φύγουν σημαίνει ότι έχει αλλεργία σε κάποιο φρούτο. Ο παιδίατρος ομως υποψιάζεται ότι φταίνε τα γαλακτοκομικα που τρωω εγώ.τα συμπτώματα της αλλεργίας στα γαλακτοκομικα λέει έχουν έξαρση στον 4-5ο μηνα.καλα αν είναι αυτό πολύ θα στεναχωρηθω.τελος πάντων.. Θα δείξει.

Ο μπέμπης μας ακόμα να γυρίσει κορίτσια..θα μας σκάσει.ειναι σε φάση ηρεμίας αυτές τις μερες κ είναι σκέτη απόλαυση!

Μακάρι να μην είναι από τα γαλακτοκομικα!!! Μεγάλο πακέτο θα φας. Δεν μπορείς να φας σχεδόν τίποτα!!! Όμως όλο και κάτι δεν θα είχε και πριν; Κάποια γκρίνια κάτι; Και ο δικός σου κοντεύει πια και έξι μηνών πια!!! Γιατρός φυσικά δεν είμαι αλλά σου εύχομαι να μην είναι αυτό!!! Όσο για το γύρισμα ούτε η δική μου τα χει καταφέρει. Το παλεύει φτάνει στο τσακ να γυρίσει αλλά δεν το κάνει!!! ειδικά όταν είναι μπρουμυτα προσπαθεί να γυρίσει αλλά την εμποδίζει το χέρι της!!! Δεν πειράζει όταν μπορέσουν!!! Εντωμεταξυ μου φαίνεται έχει φουσκωσει κιαλλο που να μπορέσει!! Χα χα!!! Που και που κοιμάται και ένα εξαωρο συνεχόμενο κάνα βράδυ και ξεκουραζομαι και γω!!! Ο μεγάλος σου πως είναι με το μωρό; Έτσι καλουλης; Καλό βράδυ σε όλες!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κ εμάς έτσι..τώρα λέω θα γυρίσει κ τσουπ παλι πισω!δε πειράζει αλλά ανυπομονώ!

Για την αλλεργία άστα να πάνε..εγώ χωρίς φέτα εντωμεταξυ δε μπορώ να φάω τπτ.ακομα κ με ψαρι,φετά πρέπει να φάω.κ γιαούρτι πολύ.θα δυσκολευτω αλλά τέλος πάντων.το μόνο σύμπτωμα ήταν τα πολλά κακάκια..διαρροιες.κανει κακά 8-10 φορές αλλά δε δίναμε σημασία γιατί έβαζε πολύ βάρος κ δεν ειχεενοχλησεις.ειναι πάντως μια ένδειξη.τωρα 2 μερες δεν είχε αιματακι στις πάνες.μακαρι να πάει έτσι!

Μια χαρά η μικρή σου!ας κοιμηθουμε κ εμείς μια φορά τόσο βρε παιδί μου επιτέλους!!εγώ να σας πω την αλήθεια απτην κούραση πια δε θυμάμαι τι έγινε το βράδυ κ τι ώρα ξυπνήσαμε!ο μεγάλος Φραουλιτσα είναι τέλειος..έκανε παράπονα στη γιαγια του όμως ότι κοιμομαστε οι 3 μας κ αυτός μόνος.πρεπει να πάω τον μικρό στο παιδικό οπωσδήποτε σύντομα αλλά σκέφτομαι το πήγαινε έλα!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλά ήταν να μην ξεκινήσουμε κρέμα. Θα μου φάει και το χέρι:D Δεν προλαβαίνω να του δώσω με το κουταλάκι και θέλει την επόμενη δόση. Αφού σκέφτηκα να του τη βάλω σε μπιμπερό για τη φάει μια κι έξω:rolleyes: Ευτυχώς πάντως γιατί είχα δει τα παιδιά της κουμπάρας μου που ήταν παααρα πολύ δύσκολα στο φαγητό και το φοβόμουν λίγο αλλά προς το παρόν το αντίθετο είμαστε. Ελπίζω το ίδιο να κάνει και με τα λαχανικά αργότερα. Αλλάξαμε και γάλα και πίνει το 2 τώρα. Κι εμείς κορίτσια δεν έχουμε κάνει την τούμπα μας ακόμα. Στρίβει ολόκληρος στο πλάι και το παλεύει αλλά ξαναγυρίζει ανάσκελα πάλι. Σάγια μου συνήθεια είναι, κι εγώ μια ζωή με τη φέτα ήμουν αλλά επειδή ο άντρας μου ούτε να τη μυρισει δεν θέλει κι επίτηδες δεν αγοράζει την έκοψα και δεν το κατάλαβα. Ελπίζω πάντως να μην χρειαστεί τίποτα απ'όλα αυτά και να "στρώσει" γρήγορα το εντεράκι του. Μωρε εσείς έχετε κάνει τις εξετάσεις αλλά εγώ ακόμα δεν έχω παει στο γυναικολόγο. Έχω φάει κόλλημα και απο τη μία σκέφτομαι οτι είναι στο δημόσιο και ήταν καλός ως γιατρός αυτός με τον οποίο γέννησα αλλά απο την άλλη δεν μου άρεσε η συμπεριφορά του στη γέννα και θέλω να αλλάξω. Επειδή όμως έκανα καισαρική και θέλουμε σύντομα (αν τύχει) κι ένα αδελφάκι θα είναι καλός κι ο άλλος γιατρός στο χειρουργείο:confused: Καθυστερώ με χαζοσκέψεις δηλαδή. Φραουλίτσα μου κι εμένα πήρε μάλλον τις τελευταίες μέρες γιατί τον βλέπω πιο γεματούλη, ίσως και αυτός να είναι ένας λόγος που αργούμε στις τουμπίτσες αλλά δεν χάλασε κι ο κόσμος αφού πάνε όλα καλά.

Καλημέρα μανουλες!!! Πως είστε;Εμείς μια χαρά, γυρισαμε μπρούμυτα, ή σας το ξαναπα;βέβαια μετά δεν μπορούμε να γυρίσουμε πάλι ανάσκελα και εκνευριζομαστε. Γενικά δε μας αρέσει το μπρουμυτα.Προσθεσαμε και μπανανουλα πια και τρώμε ήδη 100 μλ και θέλουμε κι άλλο!!! Άντε να κανονισουμε αυτή τη συνάντηση!!!! Φιλία σε ολες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...