Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Είναι όντως πανάκριβο. Είναι ο λόγος που έκανα καπνό τόσο καιρό. 

Και εγώ από καπνό το γύρισα πρώτα στο iqos για μια εβδομάδα και μετά παρήγγειλα το glo μέχρι σήμερα αυτό κάνω δεν είναι τσιγάρο αλλά από το τίποτα 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Καλημέρα καλημέρα!!!Audette και μεις ακόμα δεν εχουμε γυρίσει, έχουμε καιρό μου φαίνεται... Όσο για τα ούλα και μένα με το χέρι στο στόμα είναι συνέχεια και έχει και γκρινίτσα... Εχτές γκρίνιαζε όλη μέρα με δυνατή φωνή και με έπιασε το κεφάλι μου!!!Γενικά η μέρα ξεκίνησε στραβά. Ξύπνησε στις 4 και κοιμήθηκε 5 και ξανα ξύπνησε έξι και δεν κοιμόταν με τίποτα!!!! Αποστείρωση μας είπε και μας και την κόψαμε!!! Επιτέλους!!! Μου είπε και να την βάζω και καθιστή και μπρούμυτα γιατί πρέπει να γυρίσει. Αγχώθηκα που δεν το χει κάνει ακόμα αλλά αφού υπάρχουν και άλλα σαν και μας μια χαρά!!!

Με τον θηλασμό τί σκεφτεστε να κάνετε; Μέχρι πότε λέτε; Εγώ έλεγα να συνεχίσω και μετά το εξάμηνο, αλλά ώρες ωρες το μετανιώνω και λέω ως τους έξι μήνες.

Μπράβο που ξεκινήσατε να ψάχνετε τα της βάπτισης!!!Εγώ δεν έχω καθόλου όρεξη....

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mommy ο δικός σου αν και ο πιο μικρός, ηλικιακά, τα έκανε τα βαρελάκια του ε; Μπράβο μπράβο!!!! Με τον άντρα σου είχες πολλή πλάκα. Όλοι αν αρρωσταίνουν κάνουν σαν να πεθαίνουν!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τί τους πιάνει!!! Χα χα!!!

Πρίν το έκοψα το μήνυμα γιατί είχαμε γκρινίτσα, έφαγε και την έβαλα για ύπνο.

Εσάς κάθε πότε θηλάζουν; Εμένα κάθε μιάμιση ώρα στάνταρ!!!!:shock: Εντωμεταξύ δοκίμασα να της δώσω δικό μου με μπιμπερό και το έφτυνε!!!! Αναρωτιέμαι αν θα παίρνει μπιμπερό μετά ή θα έχουμε θέμα....

Πέρα απο την γκρίνια που την έχει πιάσει είναι μια γλύκα, όλο χαμογελάει και αν την γαργαλήσω ξεκαρδίζεται και είναι υπέροχοι οι ήχοι που βγάζει και όταν την νανουρίζουμε μας φέρνει το χεράκι στο στόμα για να της δίνουμε φιλιά και γενικά θέλει συνέχεια να μας ακουμπάει!!! Αυτό με το χεράκι που το φερνει στο στόμα έχει πλάκα γιατί κάποιες φορές όταν έχει εκνευρισμό τα κάνει γρήγορα και δυνατά και είναι σαν να μου ρίχνει χαστουκάκια, ή μήπως μου ρίχνει; :confused:

Φιλιά σε όλες και καλημέρα!!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσούδια μου τι κάνετε? Να'μαι κι εγώ! Καλό μας μήνα! Ο μπέμπης κοιμήθηκε και αν και θα ήθελα να τον ακολουθήσω, δεν αντιστάθηκα να σας γράψω! Μίλησα και με Ανδρομέδα και είναι μέσα για συνάντηση!! Σάγια πες μας πότε σε βολεύει να κατέβεις, εσύ που έρχεσαι από μακριά και εμείς οι υπόλοιπες ακολουθούμε, αφού μάλλον δεν έχουμε κάποιον περιορισμό.

Φραουλίτσα μου από τότε που γκρίνιαξα, ο σύζυγος κατάφερε και κοίμισε τον μικρό δύο φορές! Μετά αρρώστησε και τον απέφευγα μη μου κολλήσει το νινί και ξαναγυρίσαμε στο σημείο μηδέν! χαχα

Αφήστε, περνάει σίγουρα άλμα από την Παρασκευή, έχει χαλάσει ξανά εντελώς τον ύπνο του, ξυπνάει σίγουρα 4 φορές το βράδυ και ειδικά στην αρχή για να τον πάρει ο ύπνος ξυπνάει 2-3 φορές...δεν ξέρω τι να κάνω, κανένα κόλπο δεν πιάνει! Και την ημέρα παρόλο που νυστάζει, με το ζόρι κοιμάται μισάωρα, πολύ γκρίνια μιλάμε. Και πάνω που μου έκανε κάτι 4ωρα - 5 ωρα το βράδυ τώρα στην καλύτερη κάνει 3ωρο.Ουφ! Περιμένω να περάσει... και η Ανδρομέδα τα ίδια είχε περάσει μου λέει...

Audette μου κι εμείς δε θεωρούμαστε παχουλά μωρά, αυτόν τον μήνα έχει μειώσει πολύ το φαγητό του και δε μας κόβω να παίρνουμε πολύ βάρος. Μέχρι τώρα αναπλήρωνε μωρέ ο γλυκούλης μου...

Κι εγώ έχω χαλαρώσει λίγο με το θέμα αποστείρωσης αλλά ο γιατρός μου είπε να την συνεχίσω μέχρι 6 μηνών, κυρίως για θέματα ιώσεων κλπ. Τι να πω, και τη βαρέθηκα να σας πω την αλήθεια μου. Λέω να την κρατήσω ακόμα ένα μήνα, έτσι κι αλλιώς μετά θα δώσω στην αδερφή μου τον αποστειρωτή για τις πιπίλες, μετά τον σαραντισμό του μπέμπη της, και δεν πρόκειται να πληρώσω να πάρω άλλον για μισό μήνα...;)

Την κούνια την έκλεισα και ησύχασα, είναι λίγο πακέτο να σηκώνομαι το βράδυ αλλά οκ τι να κάνουμε.

Λοιπόν για τα βαφτίσια, κι εμείς Σάββατο 25/6 θέλουμε που είναι πολύ hot και γίνεται χαμός. Έχω πάρει προσφορές για φαγητό και διαμονή και περιμένω να συνεννοηθώ με φωτογράφο για να κλείσω επιτέλους. Ευτυχώς που ξεκινήσαμε από αρχές Ιανουαρίου γιατί πότε πέρασε ένας μήνας ψάξιμο δεν κατάλαβα και όπως λες κι εσύ δεν είναι τόσο νωρίς, έχουν ξεκινήσει και οι εκθέσεις γάμων και γίνεται χαμός. Από άτομα εμείς θα είμαστε πολύ λίγοι, μόνο του στενού οικογενειακού κύκλου, μιας και τα έξοδα για εισιτήρια κλπ δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητα και δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους...θα δώσω μετά μπομπονιερίτσες σε όσους δεν έρθουν.

Από που θα παραγγείλεις μπομπονιέρες? Βρήκα στο ιντερνετ κάτι φανταστικές με θαλασσινό στοιχείο που θέλω εγώ όλο τρέλα! Να σου στείλω το λινκ αν θες.

Φραουλίτσα με το θηλασμό θα σου πρότεινα να συνεχίσεις μέχρι να κάνεις εισαγωγή όλες τις τροφές της, γύρω στους 8 μήνες νομίζω γίνεται. Μετά βέβαια μειώνεται πολύ το γάλα που θα πίνει, οπότε θα είναι ακόμα πιο εύκολο να συνεχίσεις μέχρι τον χρόνο.

Εγώ αν τα καταφέρω θα ήθελα να το πάω μέχρι τότε, κυρίως για να χαρώ λίγο παραπάνω τον θηλασμό μιας και εμείς ξεκινήσαμε πιο δύσκολα. Θα δούμε βέβαια, γιατί με τα βραδινά ξυπνήματα έχω αρχίσει να τα παίζω, αλλά ελπίζω να ξαναστρώσει η κατάσταση...

Σε κάθε περίπτωση, όσο εσύ και η μπουμπούκα σου το ευχαριστιέστε, μόνο καλό θα της κάνει!Εκτός κι αν σκοπεύεις πχ να δουλέψεις και μειωθεί ο χρόνος σου ή αν υπάρχουν άλλοι αντικειμενικοί λόγοι που θα δυσκολέψουν την κατάσταση. Εσύ ξέρεις καλύτερα! Μόνο στο θέμα μιας δεύτερης εγκυμοσύνης δεν ξέρω τι γίνεται. Γενικά έχω ακούσει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά αναλόγως με την εγκυμοσύνη, κάποιοι γυναικολόγοι συνιστούν διακοπή θηλασμού για να μην προκαλούνται συσπάσεις το πρώτο τρίμηνο.

Γιατί δεν έχεις όρεξη να ψάξεις για τα βαφτίσια? Εμένα με κάνει και ξεφεύγω από τη ρουτίνα!:tongue:

mommy ο δικός σου αν και ο πιο μικρός, ηλικιακά, τα έκανε τα βαρελάκια του ε; Μπράβο μπράβο!!!! Με τον άντρα σου είχες πολλή πλάκα. Όλοι αν αρρωσταίνουν κάνουν σαν να πεθαίνουν!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω τί τους πιάνει!!! Χα χα!!!

Πρίν το έκοψα το μήνυμα γιατί είχαμε γκρινίτσα, έφαγε και την έβαλα για ύπνο.

Εσάς κάθε πότε θηλάζουν; Εμένα κάθε μιάμιση ώρα στάνταρ!!!!:shock: Εντωμεταξύ δοκίμασα να της δώσω δικό μου με μπιμπερό και το έφτυνε!!!! Αναρωτιέμαι αν θα παίρνει μπιμπερό μετά ή θα έχουμε θέμα....

Πέρα απο την γκρίνια που την έχει πιάσει είναι μια γλύκα, όλο χαμογελάει και αν την γαργαλήσω ξεκαρδίζεται και είναι υπέροχοι οι ήχοι που βγάζει και όταν την νανουρίζουμε μας φέρνει το χεράκι στο στόμα για να της δίνουμε φιλιά και γενικά θέλει συνέχεια να μας ακουμπάει!!! Αυτό με το χεράκι που το φερνει στο στόμα έχει πλάκα γιατί κάποιες φορές όταν έχει εκνευρισμό τα κάνει γρήγορα και δυνατά και είναι σαν να μου ρίχνει χαστουκάκια, ή μήπως μου ρίχνει; :confused:

Φιλιά σε όλες και καλημέρα!!!!

Άσε με σου λέω με το θέμα των αντρών! Όταν συναντηθούμε από κοντά θα πούμε κι άλλα, για τρελά γέλια σας λέω.

Μωρέ εμένα ο μικρός είναι προς το αδύνατος και γι' αυτό πιστεύω ότι κάνει από νωρίς τα βαρελάκια του. Επίσης από νεογέννητο, τέντωνε νευρικά τα ποδαράκια του και κρατούσε το κορμάκι του. Όσο να το κάνεις, ένα πιο δεμένο μωρό θα δυσκολευτεί παραπάνω. Πάντως μην ανησυχείς, εμείς δύο μέρες διαφορά έχουμε μόνο... Και της αδερφής μου ο μεγάλος που ήταν πιο δεμένο παιδάκι άργησε να κάτσει στον ποπό του και να περπατήσει λίγο αλλά όλα είναι οκ. Ας πούμε, ο δικός μου δεν έχει διπλασιάσει ακόμα το βάρος γέννησης, οριακά αν τα καταφέρει στον πέμπτο μήνα. Αλλά δε θα σκάσω, είναι το σκαρί του τέτοιο, κάθε παιδάκι είναι διαφορετικό, γι' αυτό υπάρχει και εύρος στην ανάπτυξη.

Καλά για το γαργαλητό που λες, χθες που τον πήρα το πρωί στο κρεβάτι μας, μου είχε κάνει επιδρομή και με φιλούσε-πιπιλούσε στο πρόσωπο κι εγώ τον γαργαλούσα και είχε ξελιγωθεί! Αχ αυτά μου κάνει και μου παίρνει όλη την κούραση το αστεράκι μου!

Κανονίστε να συναντηθούμε επιτέλους, φαντάρο κοντεύω να τον στείλω!

Επίσης πείτε αν θα είμαστε μόνες ή με τους άντρες για να ξέρω να προγραμματιστώ!

Φιλάκιαααα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γειά σας κορίτσια μου!! Σάγια με γειά το καινούργιο δοντάκι:D κι εμείς εκεί οδεύουμε μάλλον γιατί πολλή γκρίνια, σαλάκια και η πλάκα είναι όταν θέλει να χωρέσει μασητικό και χέρι μαζί στο στόμα:D Κοπέλες τα μαλλιά μας τα βάφουμε άφοβα ότι θέλουμε αρκεί να μην είναι κοντα το μωρό για τις μυρωδιές. Το λέω εγώ αυτό που οι ανταύγειες μου κοντεύουν να φτάσουν τ'αυτιά:-P Απο ύπνους ευτυχώς συνεχίζει το ίδιο ωράριο 12-7 κι ελπίζω να μην αλλάξει. Κι εμείς παλεύουμε για να έρθουμε τούμπα αλλά έχουμε φτάσει με φιλοτιμες προσπάθειες στα μισά.

Φραουλίτσα μου ούτε ο δικός μου κάνει τούμπες ακόμα και φυσικά ούτε κάθεται αν και βαζει μεγαλη δυναμη στα χερια για να να σηκωθεί. Δεν υπάρχει κανόνας, το κάθε μπεμπάκι όποτε είναι έτοιμο. Μας έκαναν και δώρο μεγαλύτερο μπανάκι γιατίπλέον είμαστε πάνω απο 65 εκατοστά και δεν έκανε απλωτές στο βρεφικό. Το καλό νέο είναι οτι απο φέτος θα λειτουργεί καινούργιο κολυμβητήριο στο δήμο μας και θα έχει baby swimming στο πρόγραμμα! Επιτρέπει απο 8 μηνών και άνω οπότε το καλοκαιράκι θα μάθουμε να κολυμπάμε. Την τρίτη που έρχεται έχουμε καιτο 4ο εμβόλιο του πνευμονιόκοκκου κι ελπίζω να μην έχουμε πυρετάκο γιατί όλα καλά μέχρι τώρα με τα εμβόλια. Μόνο τελευταία φορά με το εξαπλό μαλλον το ενοχλούσαν τα κοκκαλάκια του και γκρινιαζε.

Εννοείτε για συνάντηση όποτε μπορείτε, είμαι μέσα, μακαρι να μας κάνει και καλό καιρό.

Αν κανονιστεί τίποτα

χαχαχα mommy to be κι εμένα πριν λίγο κοιμήθηκε δίπλα μου και βρήκα ευκαιρία:D:D

Κι εμείς κοιτάμε για βαφτήσια, εκκλησία βρήκαμε αλλά ο φωτογράφος και το τραπέζι βρε παιδί μου είναι τα έξοδα. Εχει κι αυτός ο άντρας μου 2 αδελφές με παιδιά και ένα σωρό θείους και ξαδέλφια, μα που βρηκε τόσο κόσμο? Εγώ η καημένη μια θεία, έναν παππού, αδελφό και τους γονείς μου. Αφού όταν τους βλέπω τους δικούς του στις γιορτές μαζεμένους με πιάνει αγοραφοβία:-P

Διαφημίσεις

Εμένα πριν λίγο κοιμήθηκε!!! Μας έχει αλλάξει τα φώτα!!! Εκεί που είχε μια σειρά κάθε μέρα είναι και κάτι άλλο. Δεν ξέρω και τι να περιμένω... Η δεν θα κοιμάται με τίποτα ή θα κοιμάται από τις επτά ή που θα ξυπνάει συνέχεια ή μετά τις τέσσερις ώρες!!! Αυτό είναι που με έχει κουράσει αλλά μπορεί να είναι και οι ορμόνες μου.. Γενικά είμαι κάπως αυτές τις μέρες. Για την βάφτιση είχα ψάξει πιο πριν και έχω καταλήξει στα χρώματα την εκκλησία και τι γλυκά θα κάνουμε. Προσκλητηρια μένουν που θα τα δω μέσω ίντερνετ και αυτά που βαριέμαι είναι να κλείσω την εκκλησία και φωτογράφο. Για τραπέζι δεν ξέρω αν θα κάνουμε και αυτό το βαριέμαι να πω την αλήθεια, θα κάνουμε όμως σίγουρα για τους πιο κοντινους. Την βάφτιση για Ιούλιο λέγαμε.

Σκέφτομαι πολύ για δουλειά, γιατί έχω πηξει όλο μέσα, αλλά με αγχωνει τι θα κάνω με την μικρή μου, που θα την αφήσουμε και μετά σκέφτομαι που θα αφήσω το μωράκι μου; Και δεν ξέρω τι να κάνω. Αλλά κάποια στιγμή θέλω θα μου γυρίσει το μάτι όλο σπίτι.

Για την συνάντηση πείτε την γνώμη σας, εγω εχω αρχίσει να το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι την Η1Ν1. Της ξαδέρφης μου κόλλησε η μικρή της και έμαθα και ένα δυσάρεστο για μια κοπέλα από το ίδιο και φοβάμαι λίγο τον κλειστό χώρο για πείτε μου την γνώμη σας; Ίσως αν είναι πρωί καθημερινής ίσως να είναι καλύτερα; Αν θέλετε φερνουμε και τους άντρες αλλά νομίζω θα μπορούμε να τα πούμε πιο άνετα μόνες μας.

mariposita τι καλά που θα έρθεις και συ!!! Άντε να γνωριστούμε!!! Και σε μας στην βάφτιση θα μαζευτεί πολύς κοσμάκης και εγώ να πω την αλήθεια προτιμώ λίγους και αγαπημένους μας αλλά το κάναμε με το γάμο που ήταν εκτός τώρα δεν γλιτώνουμε!!!

mommy μου με τον θηλασμό με έχει κουράσει το τόσο συχνά που γίνονται και επειδή κολλάω να θηλασω δημόσια με περιορίζει πάρα πολύ, και σκέφτομαι αν φτάσουμε στον χρόνο μην έρχεται να μου σηκώνει την μπλούζα για γάλα :shock::oops:.. Εκεί στους επτά με οχτώ μήνες σκέφτομαι. Άσε που δεν εχω αδιαθετησει ακόμα!! Από την μία λέω γλίτωσα αλλά από την άλλη οι ορμόνες δεν έχουν μπει σε σειρά. Εσύ έχεις αδιαθετησει έτσι; Οι υπόλοιπες;

Άσχετο περιμένω πως και πως να αρχισουμε το φαγακι είμαι πολύ περίεργη τι θα γίνει!!!

Α και δεν σας είπα όταν την βάζω μπρουμιτα μαζεύει τα ποδαράκια της και παλεύει σαν να θέλει να μπουσουλησει. Έχουμε καιρό φυσικά αλλά έχει πολλή πλάκα!! Και για τα βαρελακια μέχρι την μέση φτάνει αλλά μάλλον την τραβάνε πίσω τα κιλακια της!! Χα χα!!!

zZWsp2.png398Mp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Εδώ κι εμείς μεγαλωνουμε! Ευτυχώς με το θέμα ύπνου πάμε καλά. Κάνουμε 4ωρα 5 ώρα αλλά μέσα στη μερα κοιμομαστε ελάχιστα έως καθολου. Φραουλιτσα μου κι εγώ θηλάζω πολύ συχνά και Σκέψου μέχρι πρότινος ο κάθε θηλασμός κράταγε τουλάχιστον 40λεπτο!!Τώρα πεσαμε στα 15-20.Επίσης ούτε εμένα γυρίζει ακόμα,μόνο πλάι κι ας είμαστε και Μινιόν!Επίσης συμφωνω να τα πούμε γυναικόπαιδα, νομιζω θα ναι καλύτερα! Σαγιά ποτέ κατεβαίνεις;;; Να το ρυθμίσουμε τότε.mommy to be 150ml δεν είναι τίποτα!! Μπράβο σου!!!!φιλάκια σε όλες σας!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Α!!!! Ουτε εγώ έχω αδιαθετησει ακόμα και είμαι κι εγώ κάπως. Δουλειά ξαναπαω Ιούλιο,και τώρα που το λέτε πρέπει να αρχίσω με τα της βάφτισης γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια μου τι κανετε?εμεις τα ειδαμε ολα 3 μερες συνεχομενες..μεχρι και στην αγκαλια που τον ειχαμε ενναλλαξ με τον αντρα μου οοολη μερα,εκλαιγε η στην καλυτερη γκρινιαζε.τα ουλα του δεν ειναι καν φουσκωμενα για να πω οτι βγαζει κι αλλα δοντια.το βραδυ κοιμοταν μονο στο κρεβατι μας και επρεπε να νιωθει την αγκαλια μου..τι να πω ,δραμα.και ξαφνικα ξυπνησε προχθες και ειναι κυριος απο τοτε!ολη μερα δεν ακουγεται το πουλακι μου.αφηστε που δοκιμασα να του δωσω σιροπι μηπως ποναει τη νυχτα που τσιριζε,και ουτε αυτο δε παιρνει!μονο στηθος βαζει στο στομα του.σε 10 μερες ομως θα δοκιμασουμε φρουτο και ανυπομονω και εγω να δω τι θα κανει.φραουλιτσα για το θηλασμο ενω με εχει καταβολεψει και τον απολαμβανουμε και οι δυο,σκεφτομαι λιγο πριν χρονισει να σταματησουμε σιγα σιγα γιατι με αγχωνει η συμπεριφορα του.πιστευω οτι αν μεγαλωσει κι αλλο δε θα ξεκολλαει.εχουμε ενα παιδακι απο κατω 16 μηνων,περιμενει ολη μερα να ερθει η μαμα του για να θηλασει.δε τρωει τπτ.το θεμα του δημοσιου θηλασμου το ξεπερασα ξαφνικα.διακριτικα φυσικα αλλα δε με προβληματιζει. ο δικος μου θηλαζει 5 λεπτακια..αν σας πω δε βλεπω καν καθε ποση ωρα??αργει παντως.το βραδυ ομως ανα 2μιση ωρες σταθερα.απο τουμπες και εμας τπτ.γυριζει στο πλαι,τεντωνεται ,αλλα ως εκει.δε πειραζει μην αγχωνεστε.ως τον 7ο μπορει να το κανουν μας ειπε ο γιατρος.

για την συναντηση θα ελεγα και εγω μονες μας αλλα αν βολευει καποιες να ειναι και οι αντρες μας δεν εχω θεμα φυσικα.θα σκεφτω τοτε ποτε βολευει και σας λεω!

η βαφτιση μας θα γινει αυγουστο η σεπτεμβριο γιατι η νονα μας γενναει αρχες ιουνιου.ισως κανουμε κ γενεθλια μαζι,θα δουμε.παντως θα ειναι οσο πιο λιγοι γινεται.πανω κατω 70-80 υπολογιζω.προσπαθω να ψαξω κ εγω αλλα δε προλαβαινω.μου φαινεται βουνο.

δεν εχω αδιαθετησει ουτε εγω αλλα δε με ενοχλει..ετσι κι αλλιως με τις πολυκυστικες αδιαθετουσα 2-3 φορες το χρονο!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Βρε Σάγια μου επειδή κι ο δικός μου κάνει κάτι περίεργα ενώ δεν θηλάζει μήπως έχουν ερεθιστεί τα ουλάκια τους αν και δεν σκάει ακόμα δόντι? Κι εμένα όλο γκρίνια τελευταία και σήμερα απο το πρωί κλαίει το ματάκι του χωρίς να είναι ερεθισμένο:confused: Θα δούμε βέβαια την παιδίατρο την τρίτη και θα μάθουμε σίγουρα.

Εγώ κορίτσια, και τώρα που σας γράφω είμαι αδιάθετη και μου ήρθε κανονικότατα μετά τις 40 μέρες. Πλεον δεν θηλάζω αλλά δεν νομίζω οτι παίζει ρόλο γιατί όταν μου ήρθε θήλαζα κανονικά.

Σχετικά με τα βαφτήσια, ενώ δεν έχουμε κλείσει καν ακόμα εκκλησία, έρχονται οι γονείς μου χτες με δείγματα απο στήλες με μπαλόνια:roll: Λες και τα βρήκαμε όλα κι αυτό ήταν το πρόβλημα. Απο τη χαρά τους το κάνουν αλλά αγχώθηκα περισσότερο. Πλάκα θα έχει, πέρυσι λέγαμε για εγκυμοσύνη/γέννα και φέτος θα λέμε πως ήταν στα βαφτήσια τους τα μπεμπάκια μας :D Τώρα να σας πω την αλήθεια ψηνόμουν άνετα για γαμοβάφτιση γιατί δεν πήγε και πολύ καλά ο πολιτικός απο οργάνωση αλλά όταν τα έβαλα κάτω τελικά είναι διπλό άγχος και τρέξιμο οπότε είπα τελικά να χαρώ διπλά μόνο για το μπεμπάκι.

Διαφημίσεις

Mariposita μου κ εγώ πιστεύω ότι πονάνε ακόμα κ όταν προετοιμαζονται να πρηστουν.αλλιως δεν εξηγείται!κ ο δικός μου το έπαθε αυτό με το ματακι του αλλά την επόμενη είχε σταματήσει.δες μήπως βγάλει κ πυον η τσιμπλες.εγω το καθάριζα συνέχεια με γάζα κ όρο καλού κακού.κοιτα επειδή στον μεγάλο μου κάναμε γαμο-βαφτιση νομίζω ότι αδικουνται τα μωράκια γιατί όσο να ναι με τον γάμο επισκιαζεται η βάφτιση κατά κάποιο τρόπο.κ εσύ θα έχεις ένα σωρό πράγματα στο μυαλό σου κ δε θα απολαύσεις τον μπεμπούλη.εγω θυμάμαι πόσο αγχος είχα..ποιος θα τον κρατάει,ποιος θα τον ετοιμάσει,κοιμισει,κλπ από δω κι από κει ήταν ο καημένος.γιατί δε το κάνετε σε 2 μερες?οι γιαγιάδες παππούδες πλάκα έχουν..ότι τους καπνίσει είναι ώρες ώρες χαχα

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Κορίτσια μου τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά μεγαλώνουμε.Βγάλαμε και δοντάκι και το 2 είναι στα σκαριά.Χαθήκαμε...η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω,χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας.Φιλάκια σε όλες και όλα τα μαγουλάκια τα όμορφα

7H5Lp3.png

Κορίτσια, καλημέρα!!! Καλή χρονιά!!! Επέστρεψα κι εγώ, είχα ένα θέμα με τον κωδικό αλλά όλα καλά!

Η μικρή χθες έγινε 5 μηνών! Θεωρητικά σε ένα μήνα ξεκινάμε στέρεες... Πείτε μου, πότε πέρασε ο καιρός;;;; Θα τρελαθώ!

Γενικά, είναι πολύ ήσυχη, συνέχεια γελάει και δείχνει χαρούμενη! Το μόνο θέμα που έχουμε είναι με τον ύπνο.. Τη μέρα κοιμάται 20-30΄στο σλινγκ, το μεσημέρι ξαπλώνουμε μαζί και μπορεί να κοιμηθεί ένα 2ωρο. Και το βράδυ συγκοίμηση (ευτυχώς) οπότε κοιμάται ένα 12ωρο... Εννοείται πως ξυπνάει 800 φορές για να φάει αλλά είναι μισοκοιμισμένη οπότε πάει σερί... Φυσικά πρέπει να είμαι δίπλα της αλλιώς θα ξυπνήσει χαχαχα Αν μου τα έλεγαν όλα αυτά όσο ήμουν έγκυος θα γελούσα!!

Είδα στον ύπνο μου πως κανονίζαμε συνάντηση οι Αθηναίες και έμαθα πως κάτι ετοιμάζετε, όντως! Όποτε θέλετε, είμαι μέσα!

Θα διαβάσω σιγά-σιγά τα νέα όλων σας!!!

Φιλάκια πολλά...

(Μόλις ξύπνησε από τον μεγάλο 30' ύπνο της χαχαχα)

OkoIp3.png

Εμένα πριν λίγο κοιμήθηκε!!! Μας έχει αλλάξει τα φώτα!!! Εκεί που είχε μια σειρά κάθε μέρα είναι και κάτι άλλο. Δεν ξέρω και τι να περιμένω... Η δεν θα κοιμάται με τίποτα ή θα κοιμάται από τις επτά ή που θα ξυπνάει συνέχεια ή μετά τις τέσσερις ώρες!!! Αυτό είναι που με έχει κουράσει αλλά μπορεί να είναι και οι ορμόνες μου.. Γενικά είμαι κάπως αυτές τις μέρες. Για την βάφτιση είχα ψάξει πιο πριν και έχω καταλήξει στα χρώματα την εκκλησία και τι γλυκά θα κάνουμε. Προσκλητηρια μένουν που θα τα δω μέσω ίντερνετ και αυτά που βαριέμαι είναι να κλείσω την εκκλησία και φωτογράφο. Για τραπέζι δεν ξέρω αν θα κάνουμε και αυτό το βαριέμαι να πω την αλήθεια, θα κάνουμε όμως σίγουρα για τους πιο κοντινους. Την βάφτιση για Ιούλιο λέγαμε.

Σκέφτομαι πολύ για δουλειά, γιατί έχω πηξει όλο μέσα, αλλά με αγχωνει τι θα κάνω με την μικρή μου, που θα την αφήσουμε και μετά σκέφτομαι που θα αφήσω το μωράκι μου; Και δεν ξέρω τι να κάνω. Αλλά κάποια στιγμή θέλω θα μου γυρίσει το μάτι όλο σπίτι.

Για την συνάντηση πείτε την γνώμη σας, εγω εχω αρχίσει να το σκέφτομαι γιατί φοβάμαι την Η1Ν1. Της ξαδέρφης μου κόλλησε η μικρή της και έμαθα και ένα δυσάρεστο για μια κοπέλα από το ίδιο και φοβάμαι λίγο τον κλειστό χώρο για πείτε μου την γνώμη σας; Ίσως αν είναι πρωί καθημερινής ίσως να είναι καλύτερα; Αν θέλετε φερνουμε και τους άντρες αλλά νομίζω θα μπορούμε να τα πούμε πιο άνετα μόνες μας.

mariposita τι καλά που θα έρθεις και συ!!! Άντε να γνωριστούμε!!! Και σε μας στην βάφτιση θα μαζευτεί πολύς κοσμάκης και εγώ να πω την αλήθεια προτιμώ λίγους και αγαπημένους μας αλλά το κάναμε με το γάμο που ήταν εκτός τώρα δεν γλιτώνουμε!!!

mommy μου με τον θηλασμό με έχει κουράσει το τόσο συχνά που γίνονται και επειδή κολλάω να θηλασω δημόσια με περιορίζει πάρα πολύ, και σκέφτομαι αν φτάσουμε στον χρόνο μην έρχεται να μου σηκώνει την μπλούζα για γάλα :shock::oops:.. Εκεί στους επτά με οχτώ μήνες σκέφτομαι. Άσε που δεν εχω αδιαθετησει ακόμα!! Από την μία λέω γλίτωσα αλλά από την άλλη οι ορμόνες δεν έχουν μπει σε σειρά. Εσύ έχεις αδιαθετησει έτσι; Οι υπόλοιπες;

Άσχετο περιμένω πως και πως να αρχισουμε το φαγακι είμαι πολύ περίεργη τι θα γίνει!!!

Α και δεν σας είπα όταν την βάζω μπρουμιτα μαζεύει τα ποδαράκια της και παλεύει σαν να θέλει να μπουσουλησει. Έχουμε καιρό φυσικά αλλά έχει πολλή πλάκα!! Και για τα βαρελακια μέχρι την μέση φτάνει αλλά μάλλον την τραβάνε πίσω τα κιλακια της!! Χα χα!!!

Κοριτσάκια μου τελικά εμείς καταφέραμε και κολλήσαμε από τον μπαμπά μας που κυκλοφορεί με μια βδομάδα καθυστέρηση. Ευτυχώς ο μικρός έκανε δέκατα την πρώτη μόνο νύχτα και έχει βήχα αλλά χωρίς ακροαστικά είπε ο γιατρός. Εγώ έχω λαιμό και από σήμερα και συνάχι. Ο γιατρός είπε ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο αφού έχουμε παιδί κάτω των 6 μηνών (το ίδιο δεν μπορεί να εμβολιαστεί). Πήρα ένα εμβόλιο (τα οποία είναι σε έλλειψη είπε ο φαρμακοποιός) για να το κάνει τουλάχιστον ο άντρας μου που έρχεται σε επαφή με κόσμο. Ο παιδίατρος είπε ότι αν το κάνω τώρα, θέλει 15 μέρες να πιάσει και θα το χρειαστώ ουσιαστικά για ένα μόνο μήνα ακόμα. Ρωτήστε και πράξτε αναλόγως!

Φραουλίτσα μου έχεις φρικάρει με το όλο μέσα, σε καταλαβαίνω. Εγώ δε μπορώ και τα Σαββατοκύριακα βγαίνω. Εμείς δεν κολλήσαμε από το έξω και το κρύο λέει ο γιατρός, ο άντρας μου κάπου το κόλλησε, μάλλον στη δουλειά ή στο μετρό λέω εγώ. Ότι θέλετε, γιατί κι εγώ δεν ήξερα ότι ο Η1Ν1 είναι σε έξαρση. Μπορούμε να περιμένουμε ακόμα ένα μήνα...

Ούτε κι εγώ δεν έχω αδιαθετήσει ακόμα, από τον επόμενο μήνα όμως το περιμένω... αυτό για το σήκωμα της μπλούζας το είχα ξεχάσει ότι γίνεται... έχεις δίκιο τότε 7-8 μήνες είναι σούπερ.

Τι έγινε βρε κορίτσια πως χάλασαν έτσι τον ύπνο τους τα μικρά μας? Εμένα δικαιολογείται για τις τελευταίες 2 εβδομάδες γιατί μπορεί να το πονούσε ο λαιμός του το πουλάκι μου και να μην είχαμε πάρει χαμπάρι εμείς. Πρέπει όμως να περνούσαμε και άλμα γιατί ήταν άλλο παιδί! Ξαφνικά από προχθές το βράδυ ξεκίνησε τα 2ωρα 3ωρα και σήμερα έκανε και 4ωρο! Μακάρι να ξαναφτιάξει γιατί δεν παλεύεται.

Εγώ δεν έχω στανταρ ώρες που θηλάζω, τη μέρα όμως αν είναι ξύπνιος κάθε 2-2,5 ώρες κατά μέσο όρο θηλάζει.

Κάποτε Φραουλίτσα μου έλεγες ότι σου κοιμόταν 10-5 η μπεμπούλα σωστά? Μήπως γι' αυτό θηλάζει πιο συχνά τη μέρα? Ενώ εμένα ξυπνά 2-3 φορές και το βράδυ για γάλα...

Για τα βαφτίσια έχετε σόι ε? Καλό κουράγιο! Εγώ θέλω κάτι πολύ ήσυχο αυτή τη φορά και πολύ πιο οικονομικό...! Ο φωτογράφος θα είναι το μεγάλο μου έξοδο μόνο, το οποίο προσπαθώ επίσης να μη φτάσει σε αστρονομικά ποσά.

Καλημέρα κοριτσάκια!!! Εδώ κι εμείς μεγαλωνουμε! Ευτυχώς με το θέμα ύπνου πάμε καλά. Κάνουμε 4ωρα 5 ώρα αλλά μέσα στη μερα κοιμομαστε ελάχιστα έως καθολου. Φραουλιτσα μου κι εγώ θηλάζω πολύ συχνά και Σκέψου μέχρι πρότινος ο κάθε θηλασμός κράταγε τουλάχιστον 40λεπτο!!Τώρα πεσαμε στα 15-20.Επίσης ούτε εμένα γυρίζει ακόμα,μόνο πλάι κι ας είμαστε και Μινιόν!Επίσης συμφωνω να τα πούμε γυναικόπαιδα, νομιζω θα ναι καλύτερα! Σαγιά ποτέ κατεβαίνεις;;; Να το ρυθμίσουμε τότε.mommy to be 150ml δεν είναι τίποτα!! Μπράβο σου!!!!φιλάκια σε όλες σας!!!!

Αγαπούλα μου σ' ευχαριστώ. Καλά εσύ κάνει μαραθώνιους θηλασμούς. Εγώ πλέον δεν αντέχω τόση ώρα, τη λέω την αμαρτία μου. Εμένα πλέον θηλάζει 5-6 λεπτά το στήθος... και όταν δω ότι πεινάει παραπάνω δίνω συμπλήρωμα.

Γυναικόπαιδα κι εγώ συμφωνώ, πλέον δεν έχω πρόβλημα να βγούμε και μόνοι μας, θα έχει πολύ πλάκα.

κοριτσια μου τι κανετε?εμεις τα ειδαμε ολα 3 μερες συνεχομενες..μεχρι και στην αγκαλια που τον ειχαμε ενναλλαξ με τον αντρα μου οοολη μερα,εκλαιγε η στην καλυτερη γκρινιαζε.τα ουλα του δεν ειναι καν φουσκωμενα για να πω οτι βγαζει κι αλλα δοντια.το βραδυ κοιμοταν μονο στο κρεβατι μας και επρεπε να νιωθει την αγκαλια μου..τι να πω ,δραμα.και ξαφνικα ξυπνησε προχθες και ειναι κυριος απο τοτε!ολη μερα δεν ακουγεται το πουλακι μου.αφηστε που δοκιμασα να του δωσω σιροπι μηπως ποναει τη νυχτα που τσιριζε,και ουτε αυτο δε παιρνει!μονο στηθος βαζει στο στομα του.σε 10 μερες ομως θα δοκιμασουμε φρουτο και ανυπομονω και εγω να δω τι θα κανει.φραουλιτσα για το θηλασμο ενω με εχει καταβολεψει και τον απολαμβανουμε και οι δυο,σκεφτομαι λιγο πριν χρονισει να σταματησουμε σιγα σιγα γιατι με αγχωνει η συμπεριφορα του.πιστευω οτι αν μεγαλωσει κι αλλο δε θα ξεκολλαει.εχουμε ενα παιδακι απο κατω 16 μηνων,περιμενει ολη μερα να ερθει η μαμα του για να θηλασει.δε τρωει τπτ.το θεμα του δημοσιου θηλασμου το ξεπερασα ξαφνικα.διακριτικα φυσικα αλλα δε με προβληματιζει. ο δικος μου θηλαζει 5 λεπτακια..αν σας πω δε βλεπω καν καθε ποση ωρα??αργει παντως.το βραδυ ομως ανα 2μιση ωρες σταθερα.απο τουμπες και εμας τπτ.γυριζει στο πλαι,τεντωνεται ,αλλα ως εκει.δε πειραζει μην αγχωνεστε.ως τον 7ο μπορει να το κανουν μας ειπε ο γιατρος.

για την συναντηση θα ελεγα και εγω μονες μας αλλα αν βολευει καποιες να ειναι και οι αντρες μας δεν εχω θεμα φυσικα.θα σκεφτω τοτε ποτε βολευει και σας λεω!

η βαφτιση μας θα γινει αυγουστο η σεπτεμβριο γιατι η νονα μας γενναει αρχες ιουνιου.ισως κανουμε κ γενεθλια μαζι,θα δουμε.παντως θα ειναι οσο πιο λιγοι γινεται.πανω κατω 70-80 υπολογιζω.προσπαθω να ψαξω κ εγω αλλα δε προλαβαινω.μου φαινεται βουνο.

δεν εχω αδιαθετησει ουτε εγω αλλα δε με ενοχλει..ετσι κι αλλιως με τις πολυκυστικες αδιαθετουσα 2-3 φορες το χρονο!

Σάγια μου ελπίζω να έφτιαξε ο ύπνος σας τώρα που μιλάμε, τα περάσαμε τί να πω κι εμένα ξαφνικά χάλασε και ελπίζω να τελείωσε αυτή η περίοδος!

Κι εγώ έχω χαλαρώσει με τον δημόσιο θηλασμό, τόσο που βρήκα την ποδιά θηλασμού σου αλλά μου φάνηκε περιττό έξοδο. Με ένα φουλάρι την κάνω τη δουλειά μου πια.

Πες μας πότε θα τα πουμεεεεε!

Κορίτσια μου τι κάνετε?Εμείς είμαστε καλά μεγαλώνουμε.Βγάλαμε και δοντάκι και το 2 είναι στα σκαριά.Χαθήκαμε...η αλήθεια είναι ότι δεν πολυμπαίνω,χαίρομαι πολύ που είστε όλες καλά κι εσείς και τα μπεμπάκια σας.Φιλάκια σε όλες και όλα τα μαγουλάκια τα όμορφα

Που είσαι βρε Μαράκι! Χαίρομαι που είστε καλά! Η Κασσιόπη καλά? Να μπαίνετε να μαθαίνουμε νέα σας! Τα ξεκινήσατε τα δοντάκια ε? Έχει γκρίνια η μικρή? Φιλάκια πολλά!

Κορίτσια, καλημέρα!!! Καλή χρονιά!!! Επέστρεψα κι εγώ, είχα ένα θέμα με τον κωδικό αλλά όλα καλά!

Η μικρή χθες έγινε 5 μηνών! Θεωρητικά σε ένα μήνα ξεκινάμε στέρεες... Πείτε μου, πότε πέρασε ο καιρός;;;; Θα τρελαθώ!

Γενικά, είναι πολύ ήσυχη, συνέχεια γελάει και δείχνει χαρούμενη! Το μόνο θέμα που έχουμε είναι με τον ύπνο.. Τη μέρα κοιμάται 20-30΄στο σλινγκ, το μεσημέρι ξαπλώνουμε μαζί και μπορεί να κοιμηθεί ένα 2ωρο. Και το βράδυ συγκοίμηση (ευτυχώς) οπότε κοιμάται ένα 12ωρο... Εννοείται πως ξυπνάει 800 φορές για να φάει αλλά είναι μισοκοιμισμένη οπότε πάει σερί... Φυσικά πρέπει να είμαι δίπλα της αλλιώς θα ξυπνήσει χαχαχα Αν μου τα έλεγαν όλα αυτά όσο ήμουν έγκυος θα γελούσα!!

Είδα στον ύπνο μου πως κανονίζαμε συνάντηση οι Αθηναίες και έμαθα πως κάτι ετοιμάζετε, όντως! Όποτε θέλετε, είμαι μέσα!

Θα διαβάσω σιγά-σιγά τα νέα όλων σας!!!

Φιλάκια πολλά...

(Μόλις ξύπνησε από τον μεγάλο 30' ύπνο της χαχαχα)

Καλώς την! Αχ βρε καλό μου, τι να σου πω με το θέμα του ύπνου, χαρά στην υπομονή σου τόσο αυτοκόλλητες πια... δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα.

Πρέπει σιγά σιγά να μάθει, δε γίνεται αλλιώς... στην κούνια της δεν κοιμάται? Εγώ θα προσπαθούσα να απομακρύνω το σώμα μου από κοντά της μετά τον θηλασμό, μετά θα καθόμουν κάποια ώρα μαζί της και θα δοκίμαζα να σηκωθώ. Σταδιακά όλα αυτά. Κάθε μέρα από λίγο και περισσότερο. Δοκίμασε τον μεσημεριανό ύπνο να μην τον κάνει στο σλινγκ. Ξεκίνα από αυτό που κι αν γκρινιάξει να είναι μέρα και να μην χάσετε τον βραδινό σας ύπνο. Κι εμένα στην αρχή ήταν πολύ πάνω μου αλλά όσο μεγαλώνει και ωριμάζει βελτιώνεται αυτό, εκτός από τις περιόδους με τα άλματα.

Τώρα το θέμα που έχω εγώ είναι ότι χάνω πλέον την υπομονή μου να τον κοιμίσω για βράδυ (καθόμουν στο δωμάτιο ακόμα και 2 ώρες!:shock:) και επιτέλους ανέλαβε ο σύζυγος και με ξεκουράζει λίγο. Στους μεσημεριανούς ύπνους ζητά μόνος του να κοιμηθεί, εκεί δεν έχω θέμα.

Άσε έφτασε ο καιρός για τις στέρεες και ανυπομονώ! Πως μεγαλώνουν έτσι τα γλυκούλια μας! Ψάχνω για καρεκλάκι τώρα που έχει εκπτώσεις, αλλά αυτό που θέλω της chicco δεν έχει :?

Με το ρυζάλευρο τι θα κάνουμε? Θα το δώσετε? Εμένα ο παιδίατρος το έχει βάλει ως πρώτη τροφή. Στον ανιψιό μου είχε φέρει δυσκοιλιότητα. Γιατί το βάζουν? Μήπως επειδή έχει τις λιγότερες πιθανότητες για αλλεργία?

hv6Vp2.png
bMrM.png

Καλησπέραααα!!!! Σας βάζω αυτό το άρθρο που έχει μέσα και ένα βίντεο απο έναν ψυχολόγο και είναι υπέροχο. Μιλάει για τον πρώτο χρόνο ζωής του μωρού και οτι χρειάζεται την μαμά του. Δείτε το αξίζει, θα δείτε ότι χαλάλι η ταλαιπωρία που περνάμε. http://www.mommyandthecity.gr/index.php/2016/02/10/mathaios-giosafat-simantikos-o-protos-xronos-zois/

Mommy αυτα πέρναγα και είχα φρικάρει!!! Και μένα τρεις φορές την νύχτα ξυπνάει, απλά τον πρώτο γύρο κοιμάται 6 ώρες και μετά ανα δύωρο άντε τρίωρο ξυπνάμε. Περαστικούλια σας μωρέ μεγάλη ταλαιπωρία να αρρωσταίνει το νινί γιατί δεν μπορεί να εκφραστεί και δεν ξέρεις και πως νιώθει. Θήλαζέ τον όσο πιο πολύ μπορείς. Είχα διαβάσει ότι όταν το μωρό είναι στο στήθος σου όταν είναι κρυωμένο το σάλιο του παιρνά απο το στήθος στον οργανισμό σου και ο οργανισμός δημιουργεί αντισώματα και του τα δίνεις μέσω του θηλασμού. Ελπίζω να κατάλαβες τί εννοώ, να μην στα είπα πολύ μπερδεμένα. Την καλύτερη δουλειά κάνεις που θα είσαι με λίγους και μένα έτσι μου αρέσει, έτσι καταλαβαίνεις το μυστήριο και παίρνεις αγάπη απο αυτούς που σαγαπάνε.

Ανδρομέδα καλώς ήρθες!!! Ανησύχησα κάποια στιγμή. Παναγία μου πως αντέχεις έτσι; Πολύ αγαπησιάρα σου βγήκε!!! Που να βρείς χρόνο για άλλα πράγματα; Αν δεν σε ενοχλεί εσένα μια χαρά βέβαια, για μένα λέω πως θα ένιωθα. Εδω τα έπαιξα με το άλμα που είχαμε δυο εβδομάδες που ήθελε να είναι όλο πάνω μου ήταν μες στην γκρίνια και δεν κοιμόταν με τίποτα το βράδυ. Τα βράδια όταν ξυπνάει φυσικά μένει μια με μιάμιση ώρα ξύπνια για να ξανακοιμηθεί ξυπνάει στις δυο και κατα τις τέσσερις κοιμάται....

Μαρία μπράβο για τα δοντάκια!!! Όποτε μπορείς να μπαίνεις να μας λες νέα σας!!! Φιλιά πολλά!!!

mariposita έχω πάει σε γάμο- βάπτιση και νομίζω ότι είναι ταλαιπωρία και για το μπεμπέ και για σένα πιο πολύ. Βέβαια γλυτώνεις αρκετά έξοδα και ξεμπερδεύεις μια και έξω. Όσο για τους παππούδες μακάρι αυτά τα ωραία να είναι τα προβλήματά σας. Απέξω φαίνεται αστείο αλλά ξαταλαβαίνω πόσο σπαστικό μπορεί να είναι καμιά φορά. Αυτοί όμως ξεμπέρδεψαν με αυτες τις υποχρεώσεις και μάλλον θέλουν να το διασκεδάσουν.

felicitaki υπάρχουν και χειρότερα απο την δικιά μου λοιπόν ε; Εντάξει μου πέρασε η πολύ γκρίνια πια.

Sagia τελικά όλα τα νινάκια πέρασαν απο αυτή την ωραία φάση!!! Περαστικά σας!!!! Όποτε θέλεις συναντιόμαστε αρκεί να είναι νωρίς για να μην έχουμε πολυκοσμία.

zZWsp2.png398Mp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...