Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ρούλα87 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ κ σε εσένα εύχομαι τα καλύτερα καλές γιορτές να έχεις.εγω έχω κάνει ένα γιο τον Μάρτιο κ η γιατρός μου είπε μετά το χρόνο να κάνω κ την επόμενη ετ.αρα σε κανα δίμηνο θα πρέπει να μιλήσω σιγά σιγά να δω πως κ πότε θα κάνουμε την επόμενη.

Με το καλό λοιπόν και για την δική σου εμβρυομεταφορα  να πάνε όλα καλά 

Μανουλες Σεπτεμβριου 2015

stafylaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Συγχαρητήρια για το δοντάκι!!!!Μωρέ μήπως γιαυτό έγινε ο χαμός εχτές;

Μην τα βλέπεις τόσο τραγικά τα πράγματα και να ξαναπροσπαθήσεις να φύγεις για να κάνεις κάτι για σένα. Αυτό με το νερό πιο πολύ αστείο μου φάνηκε. Αφού τα κατάφεραν κακώς ο άντρας σου σου κράτησε μούτρα. Εσύ δεν περνάς παρόμοιες καταστάσεις κάθε μέρα; Του κράτησες ποτέ μούτρα; Δεν το λέω για τον δικό σου αλλά γενικά για όλους τους μπαμπάδες που κρατάνε τέτοια στάση. Και δεν έκανες πια και κάτι τόσο τραγικό!!!! Δεν το παράτησες στην γειτόνισσα, στον μπαμπά του το άφησες και είχε σιγουρευτεί πρώτα ότι θα πιεί και απο το μπιμπερό. Μήπως ήταν ο μπαμπάς αγχωμένος; Γιατί μου κάνει τρομερή εντύπωση να πιει γάλα στο μπιμπερό απο σένα, που του μύριζε και το στήθος που λένε ότι δεν πίνουν έτσι με τίποτα και με τον μπαμπά του όχι. Μπορεί να ήταν και το δοντάκι, ή μπορεί και πράγματι να του έλειψες. Να μην νιώθεις καθόλου ενοχές.

Με την δική μου άστα μου έχει αλλάξει τα φώτα ξυπνάει στις δυο μετά στις τέσσερις ή ότι ώρα θέλει και κάνει ΄πάνω απο ώρα καμιά φορά και δυο ώρες να κοιμηθεί!!!!:shock: Και κάνει και φωνούλες και αναγκαστικά την παίρνω και την κουνάω και κάνει ότι και σε σένα!!! Στην αγκαλιά κοιμάται μόλις την βάλω στο κρεβάτι μετά απο λίγο ξυπνάει πάλι όλο χαρούλες και μιλάει δυνατά!!! Τόσο κούνημα μου έχει γυρίσει το μάτι!!! Κάποιες φορές δεν μπορώ καθόλου!!! Τους λευκούς θορύβους δεν τους είχα σκεφτεί. Τους της είχα βάλει και πιο παλιά και δεν έκαναν κάτι αλλά θα τους ξαναδοκιμάσω.

zZWsp2.png398Mp3.png

Που ειστε βρε κοριτσια μου,εσεις κρατατε την παρεα μου φαινεται...ντροπη μου αργησα πολυ να γραψω.

Σαγιαααα ξεκινησαν τα δοντακια???Συγχαρητηρια,καλη αρχη!!!Καλα ο παιδιατρος δε σου ειχε πει για πιο μετα?Ο,τι να'ναι!Κι εγω θα τον ρωτησω τωρα που ηα ξαναπαω γιατι μου φαινεται κι εμας εχουν φουσκωσει αρκετα τα ουλακια.Αχ μωρε ο μπουλουκος σου,θρεφταρι τον εχεις κανει,να τον ζουμπηξεις στα φιλακια γιατι θα εχει και μαγουλακια.Αχ μωρε μανουλα με τις ενοχες σου,σε σκασανε πατερας και γιος.Κι εμενα ο αντρας μου αγχωνεται και με αγχωνει αλλα τελευταια φρικαρα γιατι κοιμαται μονο μαζι μου ο μικρος και γου ζητησα να αρχιζει να τον κοιμκζει κι αυτος.Μου κοιμηθηκε αργα δυο απογευματα και μετα ειχε υπερενταση και ημουν δυο ωρες ορθια να προσπαθω να φον κοιμισω!Μου γυρισε το ματι!Δε λεω προσπαθουν,αλλα επαναπαυονται και λιγο οτι θα τα καταφερουμε εμεις.Ασχετο ειδα μια φιλη να θηλαζει με ποδια θηλασμου και θυμηθηκα οτι εχεις.Ποια μαρκα ειναι κι απο που την πηρες?Στο ιντερνετ εχει μερικες αλλα δεν τρελαινομαι...

Φραουλιτσα μου,ετσι μιλαει και βγαζδι φωνουλες κι ο δικος μου κατι τρελες ωρες ξημερωματα και τοτε καταλαβαινω οτι θα ξενυχτησουμε...Κι εμενα καθε τρεις μερες κανει πλεον κακα,ευτυχως δε ζοριζεται.Με τις γουλιες εχω θεματακι ομως,μου βγαζει κατι ρουκετες ωρες ωρες και αγχωνομαι.Μεσα στο γαλα γινομαστε και βρεχει γα ρουχα του.Νομιζω ομως οτι αν δεν δειχνει να πονα κι αν παιρνει βαρος δεν κανουμε κατι,μονο υπομονη να περασει μονο του.Ξαφνικα με γον καιρο προεκυψε αυτο το θεμα,στις αρχες δεν ειχε γουλιες.

Πωπω τι ταλαιπωρια κι αυτη με γον υδραργυρο...ευχαριστουμε για την πληροφορια.

Κοριτσια σημερα ο μπεμπουλης εκανε το πρωτο του βαρελακι!χαχα ειχε πολυ πλακα,απο μπρουμητα,ξαφνικα τσουπ ανασκελα!Ειναι υπεροχος!

Ποτε θα τα πουμε?Εγω μπορω οποτε μου πειτε.Σαγια μακαρι να σε δουμε!Θα ειναι τελεια με τα μωρακια μασ πια,θα γελασουμε πολυ!

Θα ενημερωσω και την Ανδρομεδα!Πολλα φιλια!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Ναι Mommy ο γιατρός μου είχε πει ότι φουσκωσαν κ θα βγουν γρήγορα.αλλα επειδή είναι λίγα τα παιδάκια που τα βγάζουν στον 4ο κ επειδη συνήθως φουσκωνουν αλλά βγαίνουν μετά από μήνες,μας είπε να περιμένουμε νωρίς μεν αλλά κατά τον 5ο!ο μεγάλος είχε συμπτώματα 3 μήνες..στον 7ο τλκ το πρώτο.τι να σας πω τώρα ρε κορίτσια ότι μέσα σε μια νύχτα έσκασε και το δεύτερο????χθες γρατζουνουσε μόνο το ένα και σήμερα φαίνονται για τα καλά κ τα 2!τι να σας λέω δε κοιμήθηκαμε όλη νύχτα!γκρινιάζε, έκλαιγε που κ που κ μόλις τον κοιμιζα τσουπ γκρινια.κατα τις 4 τον έπιασαν δυνατα κλάματα κ του έδωσα σιροπι αλλά δε πέρασε η γκρινια.απλα σταμάτησε να κλαίει όμως.τωρα κοιμήθηκε το κουνελάκι μου! Mommy ακριβώς όπως τα λες για τους άντρες.κ εγώ του είχα πει το ίδιο πράγμα.οτι ο μπέμπης έχει μάθει μόνο με μένα,φαγητό,μπάνιο,νανουρισμα.απο τότε αυτοκολλητοι!κάνει χίλιες δουλειές,δε τον κατηγορώ,αλλά τις περισσότερες φορές δε βάζει προτεραιότητες.δηλ θα γκρινιάζουν,κλαίνε τα μωρά κ αυτός θα πρέπει να τελειώσει τα πιάτα π.χ προφανώς γιατί τρέχω εγώ κ είναι χαλαρός ο κύριος.

Προχθές με τα κλάματα αγχωθηκε πολύ οντως και ξεσπασε σε μένα.καθοταν κ τον κοιταζε με τις ωρες ενώ κοιμόταν!που να είχε κ τους 2 μαζί!!!!!τλκ μάλλον δόντια θα ήταν η αιτία κ θα έψαχνε παρηγοριά ο μπεμπης.οι ενοχές μου δε φεύγουν γιατί έλειπα για ασήμαντο λόγο!τέλος πάντων!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Mommy η πόδια είναι minene γκρι με άσπρες βουλες,πουα.ειναι διακριτική αν κ θα προτιμούσα μια μονόχρωμη.την πήρα από την κουμπάρα μου βιαστικά κ δεν είχε πολλές.μπορω να πω ότι τώρα είμαι πολύ χαλαρή και την χρησιμοποιώ πολύ λίγο.τις γουλιες σου τις κάνει με το δικό σου γάλα?

Εμένα κορίτσια από κακά σαν νεογέννητο!κάνει 7-8 φορές τη μέρα!επίσης δε τρωει πολύ,γυρνάει το κεφάλι του ανάποδα για να με αποφύγει αν τον βάλω με το ζόρι. και σε καμία περίπτωση δε πιπιλαει το στήθος αν δεν πεινάσει.δηλ να τον κοιμισω στο στήθος δε παίζει!θα φάει 5-10' και ύστερα θα με παρατήσει και θα τον νανουρισω αλλιώς!ούτε πιπιλα,ούτε δάχτυλο.τι να πω!περίεργο.

Για το βαρελακι και μένα έκανε ο μπέμπης μια μέρα 2-3 τούμπες αλλά ο παιδίατρος λέει ότι Πρώτα περιμένουμε από ανάσκελα μπρούμυτα.το ανάποδο το κάνουν αργότερα!μάλλον λέει θα τον βοήθησε κάτι που είχε από κάτω!η αλήθεια είναι ότι δε το ξαναέκανε αλλά ουτεειχε κάποια κλίση εκείνη τη μέρα.στο πάτωμα ήταν σε χαλι.κατα τα άλλα δε δείχνει ενδιαφέρον να γυρίσει!αυτά τα πολύ λίγα από μένα κορίτσια..χαχα!

Φιλιά και σκεφτείτε κ για την συνάντηση ε!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Διαφημίσεις

Mommy η πόδια είναι minene γκρι με άσπρες βουλες,πουα.ειναι διακριτική αν κ θα προτιμούσα μια μονόχρωμη.την πήρα από την κουμπάρα μου βιαστικά κ δεν είχε πολλές.μπορω να πω ότι τώρα είμαι πολύ χαλαρή και την χρησιμοποιώ πολύ λίγο.τις γουλιες σου τις κάνει με το δικό σου γάλα?

Εμένα κορίτσια από κακά σαν νεογέννητο!κάνει 7-8 φορές τη μέρα!επίσης δε τρωει πολύ,γυρνάει το κεφάλι του ανάποδα για να με αποφύγει αν τον βάλω με το ζόρι. και σε καμία περίπτωση δε πιπιλαει το στήθος αν δεν πεινάσει.δηλ να τον κοιμισω στο στήθος δε παίζει!θα φάει 5-10' και ύστερα θα με παρατήσει και θα τον νανουρισω αλλιώς!ούτε πιπιλα,ούτε δάχτυλο.τι να πω!περίεργο.

Για το βαρελακι και μένα έκανε ο μπέμπης μια μέρα 2-3 τούμπες αλλά ο παιδίατρος λέει ότι Πρώτα περιμένουμε από ανάσκελα μπρούμυτα.το ανάποδο το κάνουν αργότερα!μάλλον λέει θα τον βοήθησε κάτι που είχε από κάτω!η αλήθεια είναι ότι δε το ξαναέκανε αλλά ουτεειχε κάποια κλίση εκείνη τη μέρα.στο πάτωμα ήταν σε χαλι.κατα τα άλλα δε δείχνει ενδιαφέρον να γυρίσει!αυτά τα πολύ λίγα από μένα κορίτσια..χαχα!

Φιλιά και σκεφτείτε κ για την συνάντηση ε!

Αυτη η ποδια μου αρεσει κι εμενα και η αλλη με πρασινα αστερακια.Οταν τον κουκουλωνεις ειναι ανετος ή μηπως ιδρωνει?Το υφασμα λεει οτι ειναι ελαφρυ βαμβακερο ε?Διαφορετικα υπαρχουν και οι μεταξωτες της lovely hug...Ειδες ξεψαρωσες σιγα σιγα!Εγω την θελω κυριως οταν βρισκομαι με γνωστους,κυριως αντρες,εκει ντρεπομαι.

Καλο ειναι που δεν πιπιλαει,εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Εγω τον εμαθε ετσι ειναι η αληθεια,για να με βοηθησει στον θηλασμο.Κι ετσι και το βραδυ που ξυπνα θελει λιγο στηθος,ευτυχως ομως στο κρεβατι κι οχι ορθια να τον κουναω κιολας!(ναι ναι στην αρχη ειχαμε κι αυτα...)Παντως παρατηρω τελευταια οτι αν τον ταισω καλα πριν κοιμηθει κανει και 4-5 ωρες να ξυπνησει καμιαααα φορα...

Τις γουλιες τις κανει και με το δικο μου γαλα ναι.Δε θελει καθολου κουνημα μετα και τον εχω πολυ ωρα στον ωμο αλλα και παλι βγαζει.Καποιες φορες τρωει και πολυ λαιμαργα.Θα το προσεξω περισσοτερο,να τον ταιζω συχνα και λιγοτερο.Αφου καποιες φορες λεω με τοσο που εβγαλε εμεινε τιποτα να τον πιασει?Ευτυχωε ομως παιρνει βαρος.Και ευτυχως που θηλαζω τελικα,γιατι με ξενο μονο το προβλημα θα ηταν μαλλον μεγαλυτερο.

Κι εμενα γυριζει τοξο και κοιταζει ολη την ωρα αναποδα,μη χασει τιποτα!Γενικα τρωει ,κοιταζει,μιλαει,τρωει κλπ ολη την ωρα!!!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Ευχαριστώ κορίτσια μου!!Ναι Mommy ο γιατρός μου είχε πει ότι φουσκωσαν κ θα βγουν γρήγορα.αλλα επειδή είναι λίγα τα παιδάκια που τα βγάζουν στον 4ο κ επειδη συνήθως φουσκωνουν αλλά βγαίνουν μετά από μήνες,μας είπε να περιμένουμε νωρίς μεν αλλά κατά τον 5ο!ο μεγάλος είχε συμπτώματα 3 μήνες..στον 7ο τλκ το πρώτο.τι να σας πω τώρα ρε κορίτσια ότι μέσα σε μια νύχτα έσκασε και το δεύτερο????χθες γρατζουνουσε μόνο το ένα και σήμερα φαίνονται για τα καλά κ τα 2!τι να σας λέω δε κοιμήθηκαμε όλη νύχτα!γκρινιάζε, έκλαιγε που κ που κ μόλις τον κοιμιζα τσουπ γκρινια.κατα τις 4 τον έπιασαν δυνατα κλάματα κ του έδωσα σιροπι αλλά δε πέρασε η γκρινια.απλα σταμάτησε να κλαίει όμως.τωρα κοιμήθηκε το κουνελάκι μου! Mommy ακριβώς όπως τα λες για τους άντρες.κ εγώ του είχα πει το ίδιο πράγμα.οτι ο μπέμπης έχει μάθει μόνο με μένα,φαγητό,μπάνιο,νανουρισμα.απο τότε αυτοκολλητοι!κάνει χίλιες δουλειές,δε τον κατηγορώ,αλλά τις περισσότερες φορές δε βάζει προτεραιότητες.δηλ θα γκρινιάζουν,κλαίνε τα μωρά κ αυτός θα πρέπει να τελειώσει τα πιάτα π.χ προφανώς γιατί τρέχω εγώ κ είναι χαλαρός ο κύριος.

Προχθές με τα κλάματα αγχωθηκε πολύ οντως και ξεσπασε σε μένα.καθοταν κ τον κοιταζε με τις ωρες ενώ κοιμόταν!που να είχε κ τους 2 μαζί!!!!!τλκ μάλλον δόντια θα ήταν η αιτία κ θα έψαχνε παρηγοριά ο μπεμπης.οι ενοχές μου δε φεύγουν γιατί έλειπα για ασήμαντο λόγο!τέλος πάντων!

Ηταν να μην κανει την αρχη ο γλυκουλης!Ωχ τωρα θα εχετε και λιγο γκρινια...τι σιροπι του εδωσες ντεπον ή παναντολ?Πρεπει να παρω κι εγω ενα να βρισκεται.

Καλε ναι οι αντρες τα χανουν.Εχουν την καλυτερη διαθεση αλλα στην πραξη ζοριζονται.Ο δικος μου νιωθει αμηχανα ενω ειμαι σιγουρη οτι θα ηθελε να τον κοιμιζει κι αυτος,νομιζει οτι υπαρχει καποιος μαγικος τροπος που το κανω.Τις προαλλες τον ειχε αγκαλια στο σκοταδι για να κοιμηθει με τον τροπο που τον κοιμιζω εγω και ο μπεμπης ειχε πλανταξει.Του λεω μιλα του λιγο παιδακι μου,χαιδεψε τον να νιωσει οικεια το παιδακι και να χαλαρωσει πανω σου!Απο τοτε τον ειδα το κανει συνεχεια ο καημενουλης.Ενω στη μαμα αυτες οι κινησεις γινονται αυτοματα,χωρις εγχειριδια ξερουμε τι να κανουμε στα μωρακια μας.Δουλευει κι ο αντρας μου πολλες ωρες και τον λυπαμαι λιγακι κιολας.Αντε τον δικαιολογησα σημερα,του χρονου παλι!:tongue:Κι εγω αλλο που δε θελω να με ζητα ο μπεμπης απεγνωσμενα:o αλλα ειναι κατι φορες που με σκαει για να κοιμηθει και τοτε θυμαμαι τον αντρα μου μεσα στο κατασκοταδο χαχαχα

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μάλλον έχεις πολύ γάλα κ τρώει κ γρήγορα γιαυτό σου βγάζει. Κ εγώ μόνο στα δύσκολα τον θυμάμαι τον άντρα μου!χαχα!μόλις του την πω εντωμεταξυ μετανιώνω κιόλας!άσε που ο καημένος κ να τον παρει όλο παρατηρήσεις είμαι η κακούργα!καλά ο δικός σου είναι κ πρωτάρης.. Θα μάθει!

Algofren είχα κ του έδωσα.παρε οποίο να ναι να το έχεις.η πόδια είναι τόσο μεγάλη που δε τον επηρεάζει.βαμβακερη είναι κ δροσερή.!ουτε που τον ακουμπάει φαντάσου.παλευουμε λίγο μέχρι να βολευτουμε βέβαια!την χρησιμοποιώ μπροστά σε άντρες φίλους κλπ κ σε καφετέρια έχει τυχει.

Κούνημα κ θηλασμό μαζί έχουμε κ εμείς τώρα στα ζόρια!φοβάμαι μη συνηθίσει κιόλας!να σου πω την αλήθεια αφού θηλαζει ας πιπιλουσε να νανουριζεται μπας κ γλιτώναμε το κούνημα!ευτυχώς ηρέμησε όλη μέρα. . Ελπίζω να μην ετοιμάζεται για τη νύχτα!!!!

GeU3p2.png

F3H2p3.png

Καλημέρα κοριτσάκια και μωρακια!!! Εδώ κι εμείς μεγαλωνουμε κι ομορφαίνουμε! Έχουμε αρχίσει κι εμείς να βάζουμε στο στόμα ο,τι βρίσκουμε.Ή παιδίατρος είπε πως είναι τα ουλα μας.Χθες Κάναμε λίγα δέκατα από το τρίτο μας εμβόλιο αλλά σήμερα είμαστε οκ.Επίσης γυριζουμε στα πλάγια αλλά όχι ακόμα από ανάσκελα μπρούμυτα. Κι εμένα πλέον όταν τρώει δεν είναι πάντα συγκεντρωμένη,μπαίνει βγαίνει,παρατηρεί γενικά. Και μου κάνει τελευταία και κάτι ξυπνήματα τρέλλα το βράδυ αλλά σε γενικές γραμμές είμαστε καλά.Εννοείται για συνάντηση είναι μέσα οπότε και να ναι!!!! Φιλάκια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσακια μου να μαι κι εγω! Σας διαβάζω και ειναι σαν να βλεπω και το δικό μου μωρο! Το χέρι μονίμως στο στόμα, προσπαθούμε κι εμεις να γυρίσουμε, μεχρι το πλάι φτάνει! Μεσα Φλεβάρη θα ξαναπαμε για εμβόλιο και ειπε ο γιατρος θα αρχίσουμε να τρωμε φρουτάκια!! Πως περασε ετσι ο καιρος;; Κατα τ αλλα παίζουμε, βάζουμε τα παντα στο στόμα και γελάμε κακαριστα(το αγαπημένο μου)!!

Σαγια συγχαρητηρια για το δοντάκι!! Το μπιμπερο κι εγω ακομα δεν το εχω καταφερει, δεν το εχω πιέσει και πολυ βέβαια γιατι εχω βολευτεί που οταν πειναει απλα πετάω εξω το στηθος χωρις περεταιρω διαδικασίες!:tongue: απλα οταν βγαίνω εξω ειμαι με την ψυχη στο στόμα!

Φραουλιτσα δεν το ηξερα αυτο με τις λάμπες καλα που το ειπες!

Mommy to be κι εμενα μονο με το στηθος νανουριζεται! Ο αντρας μου βοηθάει οσο μπορει αλλα κι εμενα δουλευει πολλες ωρες και δεν τη βλεπει πολυ! Του κανει ομως ωρες ωρες κατι νάζια που τρελαίνεται!

Φελισιτακι μου μεγαλώσατε κι εσεις! Κι εμενα πια χαζεύει γυρω γυρω οταν τρώει, δεν ειναι κολλημένη στο στηθος οπως παλια! Παίζει και με τα χερια της, με τραβαει, χαμος!!!

Σιγα σιγα κοιταω και για τη βάπτιση! Μαλλον καταλήξαμε σε χώρο, η εκκληςια ειναι στανταρ και απο βδομαδα θα παω στη φιλεναδα μου που θα μου κανει τα υπόλοιπα (στολισμό μπομπονιέρες προσκλητήρια) να τα ψάχνουμε σιγα σιγα! Εχουμε βεβαια αρκετό καιρο! Απλα ο χωρος για το τραπεζι με άγχωνε γιατι θελουμε σαββατο και τα ειχαν κλείσει ολα για τους γάμους!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε?Μεταμεσονυκτιο μηνυμα αυτη τη φορα μιας και ο μπεμπης με εσκασε για να κοιμηθει!Δεν ξερω τι τον επιασε,υπερενταση ξαφνικη.

Τις προαλλες πηγαμε παιδιατρο,ολα καλα αυτον τον μηνα πηρε 800 γραμμαρια και αλλους 2 ποντους υψος,ομως εδω και μια εβδομαδα μειωσε πολυ το φαγητο του.Ο παιδιατρος ειπε επρεπε ηδη να το ειχε κανει,μιας και αυτον τον μηνα πρεπει να παρει 300-400 γραμμαρια μονο.Μειωσαμε κι αλλο το συμπληρωμα,περιπου 150 ml μονο,ισα για να κανουμε την αποστειρωση δηλαδη,αυτον τον μπελα!

Τα ουλακια μας δεν εχουν ακομα πρηστει,θα αργησει να βγαλει δοντακια ειπε κι ας βαζει με μανια το χερακι στο στομα βγαζοντας κραυγουλες σαν να τον ενοχλουν τα ουλα.

Σημερα του εκλεισα ξανα με το καγκελο την πλευρα της κουνιας που ειχα βγαλει και την ειχα κολλητα στο κρεβατι,γιατι μου κανει ο μικρος ολο βαρελακια και φοβηθηκα μην πεσει και δεν τον παρω ειδηση!Οποτε τωρα οταν ξυπναει θα πρεπει να σηκωνομαι...για να δουμε...

Σας καληνυχτω αν και πιστευω ηδη κοιμαστε ολες..!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Κοριτσακια μου να μαι κι εγω! Σας διαβάζω και ειναι σαν να βλεπω και το δικό μου μωρο! Το χέρι μονίμως στο στόμα, προσπαθούμε κι εμεις να γυρίσουμε, μεχρι το πλάι φτάνει! Μεσα Φλεβάρη θα ξαναπαμε για εμβόλιο και ειπε ο γιατρος θα αρχίσουμε να τρωμε φρουτάκια!! Πως περασε ετσι ο καιρος;; Κατα τ αλλα παίζουμε, βάζουμε τα παντα στο στόμα και γελάμε κακαριστα(το αγαπημένο μου)!!

Σαγια συγχαρητηρια για το δοντάκι!! Το μπιμπερο κι εγω ακομα δεν το εχω καταφερει, δεν το εχω πιέσει και πολυ βέβαια γιατι εχω βολευτεί που οταν πειναει απλα πετάω εξω το στηθος χωρις περεταιρω διαδικασίες!:tongue: απλα οταν βγαίνω εξω ειμαι με την ψυχη στο στόμα!

Φραουλιτσα δεν το ηξερα αυτο με τις λάμπες καλα που το ειπες!

Mommy to be κι εμενα μονο με το στηθος νανουριζεται! Ο αντρας μου βοηθάει οσο μπορει αλλα κι εμενα δουλευει πολλες ωρες και δεν τη βλεπει πολυ! Του κανει ομως ωρες ωρες κατι νάζια που τρελαίνεται!

Φελισιτακι μου μεγαλώσατε κι εσεις! Κι εμενα πια χαζεύει γυρω γυρω οταν τρώει, δεν ειναι κολλημένη στο στηθος οπως παλια! Παίζει και με τα χερια της, με τραβαει, χαμος!!!

Σιγα σιγα κοιταω και για τη βάπτιση! Μαλλον καταλήξαμε σε χώρο, η εκκληςια ειναι στανταρ και απο βδομαδα θα παω στη φιλεναδα μου που θα μου κανει τα υπόλοιπα (στολισμό μπομπονιέρες προσκλητήρια) να τα ψάχνουμε σιγα σιγα! Εχουμε βεβαια αρκετό καιρο! Απλα ο χωρος για το τραπεζι με άγχωνε γιατι θελουμε σαββατο και τα ειχαν κλείσει ολα για τους γάμους!

Κοριτσακι μου κι εγω ξεκινησα να κοιταζω για τη βαπτιση γιατι εχω πολλα να κανονισω για το νησι!Με το καλο κι εσεις,να τα βρεις ολα οπως θες να ηρεμησεις!

hv6Vp2.png
bMrM.png

Μάλλον έχεις πολύ γάλα κ τρώει κ γρήγορα γιαυτό σου βγάζει. Κ εγώ μόνο στα δύσκολα τον θυμάμαι τον άντρα μου!χαχα!μόλις του την πω εντωμεταξυ μετανιώνω κιόλας!άσε που ο καημένος κ να τον παρει όλο παρατηρήσεις είμαι η κακούργα!καλά ο δικός σου είναι κ πρωτάρης.. Θα μάθει!

Algofren είχα κ του έδωσα.παρε οποίο να ναι να το έχεις.η πόδια είναι τόσο μεγάλη που δε τον επηρεάζει.βαμβακερη είναι κ δροσερή.!ουτε που τον ακουμπάει φαντάσου.παλευουμε λίγο μέχρι να βολευτουμε βέβαια!την χρησιμοποιώ μπροστά σε άντρες φίλους κλπ κ σε καφετέρια έχει τυχει.

Κούνημα κ θηλασμό μαζί έχουμε κ εμείς τώρα στα ζόρια!φοβάμαι μη συνηθίσει κιόλας!να σου πω την αλήθεια αφού θηλαζει ας πιπιλουσε να νανουριζεται μπας κ γλιτώναμε το κούνημα!ευτυχώς ηρέμησε όλη μέρα. . Ελπίζω να μην ετοιμάζεται για τη νύχτα!!!!

Ασε με γιατι αυτες τις μερες ειναι συναχωμενος και κανει λες και πεθαινει,κανει και τον κινεζο στις δουλειες γιατι υποφερει...θα στα πω αλλη ωρα γιατι ολη μερα σημερα μονη μου παλευα και νυσταζω...αλλα αυριο θα του τα σουρω!Φιλια

hv6Vp2.png
bMrM.png

Γειά σας μανουλιτσες!! Καλό μήνα!! Όλες μια χαρά ευτυχώς!!! Μεγαλώνουν τα νινακια και αφρατευουν!!! Και η δική μας έχει αρχίσει και φουσκωνει πάνω που έλεγα ότι είναι νορμάλ μπεμπάκι ούτε χοντρό ούτε λεπτό, πλέον προς το χοντρουλι πάμε... Και μεις mommy 800 πήραμε, λογικό αφού τρώει κάθε μιάμιση ώρα!!! Ευτυχώς ο μπαμπάς μας βοηθάει αρκετά, και αν με παιδευει να κοιμηθεί την αναλαμβάνει και την καταφέρνει κιόλας!!! Τον θέλει και αυτή. Προχθές που δεν είχε γυρίσει ο μπαμπάς της μέχρι να κοιμηθεί την παλευα δύο ώρες και μόλις ήρθε την πήρε και την κοιμισε αμέσως.!!! Τον θέλει και τον μπαμπά της. Και καμιά Κυριακή την παίρνει το πρωί και μένουν οι δυο τους και κοιμάμαι και γω λιγάκι... Μια χαρά είμαστε και μεις. Φιλιά πολλά σε όλες, για ρίξτε ιδέες πότε σας βολεύει και μετά βρίσκουμε και το μέρος.

zZWsp2.png398Mp3.png

Κοριτσακια μου τι κανετε?Μεταμεσονυκτιο μηνυμα αυτη τη φορα μιας και ο μπεμπης με εσκασε για να κοιμηθει!Δεν ξερω τι τον επιασε,υπερενταση ξαφνικη.

Τις προαλλες πηγαμε παιδιατρο,ολα καλα αυτον τον μηνα πηρε 800 γραμμαρια και αλλους 2 ποντους υψος,ομως εδω και μια εβδομαδα μειωσε πολυ το φαγητο του.Ο παιδιατρος ειπε επρεπε ηδη να το ειχε κανει,μιας και αυτον τον μηνα πρεπει να παρει 300-400 γραμμαρια μονο.Μειωσαμε κι αλλο το συμπληρωμα,περιπου 150 ml μονο,ισα για να κανουμε την αποστειρωση δηλαδη,αυτον τον μπελα!

Τα ουλακια μας δεν εχουν ακομα πρηστει,θα αργησει να βγαλει δοντακια ειπε κι ας βαζει με μανια το χερακι στο στομα βγαζοντας κραυγουλες σαν να τον ενοχλουν τα ουλα.

Σημερα του εκλεισα ξανα με το καγκελο την πλευρα της κουνιας που ειχα βγαλει και την ειχα κολλητα στο κρεβατι,γιατι μου κανει ο μικρος ολο βαρελακια και φοβηθηκα μην πεσει και δεν τον παρω ειδηση!Οποτε τωρα οταν ξυπναει θα πρεπει να σηκωνομαι...για να δουμε...

Σας καληνυχτω αν και πιστευω ηδη κοιμαστε ολες..!

Καλημερα κι εσεις ανησυχίες! Κι εμεις ταλαιπωρούμαστε νε ενα σύναχακι αυτες τις μερες και εχουμε γκρίνιες! Πωπω μεγαλώσατε! Εμεις ειμαστε λιγο πιο μινιόν! 450 πηραμε τον προηγούμενο μηνα! Αυτον θα δουμε... Μπραβο που μειώσατε το συμπλήρωμα! Αποστείρωση μεχρι ποτε υα κανεις; Η νυφη μου σταμάτησε να αποστειρωνει στους 4 μηνες, ετσι της ειπε η γιατρος! Κι εμας ακομα για δοντάκι δεν μας βλεπω εννοειται βεβαια το χέρι συνεχεια στο στόμα!

Καλα εκανες και εκλεισες την κούνια! Σιγουρα μεγαλύτερη ταλαιπωρια που υα σηκωνεςαι αλλα δεν το ρισκάρεις!Εμεις ακομα δεν εχουμε γυρίσει ειμαστε στην προσπάθεια!

Κοριτσακι μου κι εγω ξεκινησα να κοιταζω για τη βαπτιση γιατι εχω πολλα να κανονισω για το νησι!Με το καλο κι εσεις,να τα βρεις ολα οπως θες να ηρεμησεις!

Αγαπη ψάξτα σιγα σιγα γιατι κι εγω στο χαλαρό ξεκίνησα αλλα βλεπω οτι εχω αργήσει τελικα γιατι θελουμε να κανουμε τη βάφτιση σαββατο και εχουν κλείσει ολους τους χώρους και τους φωτογράφους για τους γαμου και εχω φαει εμα μικρο πακέτο! Χώρο δηλαδη βρηκα τελικα αλλα τωρα τα εχω βρει μπαστούνια με το φωτογράφο! Εσεις εχετε κλείσει την εκκληςια; Τηνος ειναι αυτη οσο να ναι θα εχει ζήτηση! Θα εχετε πολυ κοςμο;; Εμεις λεγαμε καμμια 100αρα αλλα ολο και μαζεύονται παρολο που ειναι εκτος Αθήνας!

Γειά σας μανουλιτσες!! Καλό μήνα!! Όλες μια χαρά ευτυχώς!!! Μεγαλώνουν τα νινακια και αφρατευουν!!! Και η δική μας έχει αρχίσει και φουσκωνει πάνω που έλεγα ότι είναι νορμάλ μπεμπάκι ούτε χοντρό ούτε λεπτό, πλέον προς το χοντρουλι πάμε... Και μεις mommy 800 πήραμε, λογικό αφού τρώει κάθε μιάμιση ώρα!!! Ευτυχώς ο μπαμπάς μας βοηθάει αρκετά, και αν με παιδευει να κοιμηθεί την αναλαμβάνει και την καταφέρνει κιόλας!!! Τον θέλει και αυτή. Προχθές που δεν είχε γυρίσει ο μπαμπάς της μέχρι να κοιμηθεί την παλευα δύο ώρες και μόλις ήρθε την πήρε και την κοιμισε αμέσως.!!! Τον θέλει και τον μπαμπά της. Και καμιά Κυριακή την παίρνει το πρωί και μένουν οι δυο τους και κοιμάμαι και γω λιγάκι... Μια χαρά είμαστε και μεις. Φιλιά πολλά σε όλες, για ρίξτε ιδέες πότε σας βολεύει και μετά βρίσκουμε και το μέρος.

Αχου μωρε η γλυκουλα! Να τη φας!!

Μπραβο στο μπαμπα που βοηθάει! Κι εμας τελευταια δουλευει λιγοτερο και εχει και πιο πολυ χρονο και περισσοτερο κουραγιο για να ασχοληθεί μαζι της! Το σουκου που ειχε ωραίες μερες και βολταραμε δεν ηθελε να πάρουμε καροτςι, την ειχε στον μαρσιπο! Αχ τι ωραια που εφτιαξε ο καιρος! Αντε να ξεχειμωνιασουμε να ειμαστε ολο εξω! Παρηγγειλα και μια προέκταση ζώνης ασφαλείας για το δικό μου αμάξι γιατι ηταν κοντή και δεν εφτανε να δέσω το καθισματάκι &καθε φορα που ηθελα να παω καπου με το μωρο έπρεπε να κανονίσω με τον άντρα μου να μου αφήνει το δικό του!

Hlcmp3.png

ksdhp2.png 53ccp3.png

" Όποιος επιθυμεί το ουράνιο τόξο πρέπει να υποστεί την βροχή..."

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...